עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המסך שלי מחובר לספק המחשב, כך שכשאני מפעיל את המחשב, גם המסך נדלק. אם אני אחבר את המסך ישירות לתקע החשמל, האם אני אוריד לחץ רב מהספק או שזה שולי? מכיוון שיש לי ספק ג'נרי ואני רוצה להכביד עליו כמה שפחות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by avner_100,

יש לי ספק כוח ?RockeTeer II 400W Silent (24pin)? ורציתי לדעת אם הוא יתאים למפרט שלי ויחזיק אותו המפרט הוא : מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache? מחיר - 1180 לוח אם: ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E מחיר - 550 כרטיס מסך: Sapphire ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail מחיר - 1500 זכרון: (Kingston DDR2 667MHZ 512MB CL5 x2 (1024 מחיר - 708 דיסק קשיח: WD2500JS Western Digital - מחיר- 414 מארז: M-Com 402K TK Silver מחיר - 261 כונן די.וי.די: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black? מחיר- 195 עכשיו יש לי שאלה : על המפרט הזה איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב ? Sapphire ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail או ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI,…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ciauai,

מחפש מארז יפה וחזק עד 500 שקל שהיה בו בצד חלון שקוף שיראה קטלני ושהיה טוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ItsMy§tyle,

אני קונה מארז שבאפשרותו להכינס לוח אם בגודל ATX 12X 9.6 האם אפשר להכינס אליו וח אם שגודלו 12X 8.6 אם כן בבקשה הסבר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by המשוטט,

כמאמר הכותרת , רצוי בארץ. מצ"ב מפרט ב- PDF תאימות המידות קריטית בתודה מראש אביחי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eegg,

אני צריך בשביל פרויקט שלי במודינג מארז מפלסטיק (לפחות הדלתות והקדימה ) וגם במחיר זול פחות מ 200שח תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by elad the master,

CPU AMD Socket 939 AMD Athlon64 3200 (Box) Socket 939 Mainboard AMD 939 Albatron KM51PV VideoCard PCI-e nVIDIA Albatron PCX7600GS 256 MB דיסק קשיח 80 גיגה SATA2. צורב דיוידי. 1 גיגה זיכרון ב2 סטיקים. איזה ספק הכי מומלץ במינימום מחיר? (יש אפשרות לקנות בסקיי פיסי,נועה וגולד טופ. ורק ספק עם מאוורר 12 ס"מ.)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by בולי,

Core 2 Duo 1.86 E6300 לוח אינטל מקורי Isleton946G זיכרון מטמון של 2-4mb 2L Cache במעבד זיכרון מחשב 512mb גגר-2 667Mhz דיסק קשיח מהיר Samsung sata-2 160gb 8mb צורב מהיר Samsung/LG DVD-RW X16 כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb כרטיס קול איכותי סטריאו High Definition כרטיס רשת מהיר 10/100 EZcool H-550D Front USB Black/Silver 400W Case מסך LCD של אל ג'י, 19' או 17'. לא צריכה שימשיך לעבוד אחרי נפילה, העיקר שיבוצע כיבוי מסודר. איזה מתח דרוש שיהיה באל פסק? יש מצב למצוא אחד שכזה ב400-500 גג?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לצערי רק עכשיו גיליתי שיש פורום מיוחד לספקים ומארזים.... כבר הזמנתי מחשב אבל בכל זאת חשוב לי לדעת )אולי במקרה יסכימו בחנות לשנות אם יש צורך...( מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק: Liberty ELT400AWT 400W האם השילוב בסדר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by pergola,

המארז 6A19 יהיה מספיק שקט ומספיק יקרר כרטיס מסך מהDX10 או שיהיה רעש והוא יחמם לי את החדר כי המארז לא מספיק טוב..?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lowlow1001,

החלפתי מארז ולכן חיברתי מחדש את החוטים ושמתי לב שלחיבור ללוח אם מהספק חסר חוט אחד זאת אומרת חור אחד ריק ושום חוט חשמלי לא מחובר אליו א) המחשב עובד אמנם ללא OC אבל עובד ב) לא כתוב על זה כלום באתר של ENERMAX ג)בספק הג'נרי שהיה לי לפני הENERMAX כל החוטים לחיבור ללוח אם קיימים ואין חיבור דמה האם עליי לסור לגולדטופ או שהדבר תקין

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הייתי רוצה לדעת כמה WATT צורכים כרטיסי המסך הבאים: 1) X1950XTX 2) 7950GX2 3) SLI של 6800ULTRA

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי הספק הישן כנראה לא מחזיק כבר הוא ANTEC 430 המערכת שלי היא e6300 gigabyte 945 raedon x1900xt אני ישמח לקבל כל המלצה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by Interl-Conore,

מהו המארז הכי טוב שישלתקציב? ..

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by mokisho,

מעוניין ב UPS טוב שיחזיק מחשב במפרט הנ"ל מעבד E6600 לוח אם P5W DH זכרונות קרוסייר 6400C4 2*1024 כרטיס מסך X1900XT ועוד 5 מאווררים של 120 ממ אני צריך UPS שיצליח להחזיק את המחשב ולבצע יציאה מסודרת של וינדוס תודה

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by JSK,

ראיתי את המארז LEXA של NZXT בהגרלה והתחלתי לברר קצת פרטים. ראיתי שי לו 3 מאווררי 120 (קדימה, אחורה, צד) ואחד של 80 (גג). לפי הנתונים האלה הוא בכלל לא רע. יש לו גם מסך LCD קטן מקדימה שמראה טמפ' מעבד, דיסקים קשיחים ועוד משהו. מעוצב. מארז Tower כמדומני. נראה ממש טוב. למה אף אחד לא ממליץ עליו? זה בגלל שהוא נמכר רק בחול? (ראיתי אותו רק בNEWEGG ושם הוא ולה כולל הפלדה 140$ וללא הפלגה 125$). בכל מקרה הנה דף מידע אצל היצרן: http://www.nzxt.com/products/lexa/ מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by zam,

יש לי ADVICE 2KVA דגם מדוייק אני לא יודע. בכל מקרה הוא החליט לא לעבוד. בהפעלה כאשר הוא מחובר לחשמל הוא מעביר אבל אם אני מוציא אותו מהמתח הוא נכבה בציפצופים איומים כאילו מישהו רוצח אותו. 1. איך אני מתחיל לבדוק מה הבעיה 2. אם זו בעיה של מצברים האם משתלם לקנות אחרים או להשקיע בחדש 1KVA (כ- 3000 ש"ח) 3. האם אפשר לחבר מצברים אחרים בהתאמה במידה ויש לי או שאני חייב את אותו הדגם כרגע יש לי 6 קטנים כאלו כמו של אופנוע האם אני יכול לחבר למשל 2 גדולים של אוטו 4. אם זו בעיה מורכבת יותר האם יש איזו מעבדה מומלצת שאתם מכירים אני אשמח לעזרה כי אני קצת מדוכא :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Interl-Conore,

איך המארז:Thermaltake Mozart TX?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by simon15,

שלום חבר'ה אני מחפש מארז וספק כוח חזק... בהתחלה חשבתי על ה sanbeam transformer black... אבל אחרי שביררתי פה עם כמה חבר'ה שיש להם אותו.. הבנתי מהם שצריך להחליף כמעט את כל המאוררים כדי להוריד ממנו את הרעש... ואז זה יוצא כבר יקר מדי ולא משתלם... אז עכשיו אני מחפש מארז אחר וספק.. אני צריך מארז שיהיה גדול ..ולא מארז קטן... שיהיה מקורר טוב.. ולא הרבה רעש כמו sanbeam transformer ... ושיראה טוב מבחינת עיצוב.. לא משהו מעפן כזה... אשמח לשמוע דעתכם...! תודה מראש לכל העוזרים..!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by astricks,

אני מחפש מארז עם ספק (מפרט ניתן ליראות כאן - http://ben.uptime.co.il/comp.htm). כמו שאתם רואים, אני גם ככה חורג מהתקציב. אמרו לי שה"Foxconn" זה דבר מפחיד לקנות, אולי לא יהיה אמין אנאעראף- לי אישית בחיים לא היו בעיות עם ספקים אבל אני לא שולל שום אפשרות. קיצר אם אתם חושבים שהספק לא מתאים (אם הוא מתאים ויחזיק את המערכת, אני במש לא מחפש לשדרג) אשמח להצעות, אם אפשר, זולות P: תודה מראש מידע על הספק שקיים ברשימה - http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Product/case_detail.aspx?id=en-tt0000014

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by Bear Cub,

מפרט מחשב חדש שאני קונה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb מעבד ASrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel 945P Socket 775 לוח אם XpertVison Geforce 7300GT Extreme 256MB כ. מסך Crucial 1GB kit PC2-5300 CL5 DDR2-667של 2 יחידות. זיכרון Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS כונן קשיח. איזה ספק ומארז תוכלו להמליץ, עדיף בבקשה מהאתר http://www.pandas.co.il/

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by pazer005,

קניתי מחשב חדש (בהזמנה) וקצת פחות שמתי לב לספק כי לאחר שהתייעצתי איתכם שיניתי קצת ולכן רציתי לדעת אם הספק יצליח להחזיק את המחשב הזה. הספק הוא Enermax Liberty 400W המחשב עצמו: C2D E6600 P5B Deluxe 4 כונני 250GB של WD - שאמורים קצת להכביד אני מניח. X1900XTX 512MB - שזה משהו לדוגמה ששיניתי מהמפרט הקודם שבוא דיברנו על XT ולא XTX. TT BT Corsair 2GB 800 CL4

23. Started by yoav1000,

איזה מארז עד1500 ש"ח כולל את הקירור הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

ראיתי את הנושא השני אבל אני רוצה לשאול על 2 דגמים מסויימים הינה ה chieftec http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=264&k_id=4&language=uk לפני הנתונים הוא יותר טוב מ TT וניראה ספק אחלה (הם כותבים שהוא יכול להפעיל SLI ו CF אבל אבל זה פחות חשוב לי) והינה ה JSP http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=128 לא מצאתי עליו שום מידע שמראה כמה A הוא נותן דבר שהפחיד אותי אבל הספק ניראה מרשים. אל תדברו פה על דגמים אחרים אני רוצה לדעת על שתי הדגמים האלה בלבד. איזה מהם יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by p-o-i,

FOXCONN TLA570 SIL/BL CPU VENT מישהו מכיר??...נכון זה לא מארז יקר בכלל והוא לא כזה איכותי אבל אני לא צריך משהו איכותי ואני לא קונה אותו ליופי....אבל אני גם הבנתי שהספק שאיתו הוא מגיע הוא די סביר ויכול להחזיק מערכת פשוטה יחסית לא??

• 3 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.