ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מיש הו יודע אולי איפה יש אותו במלאי או אפשר להזמין אותו כי כל מקום (שניסיתי לפחות) אומרים לי שאין
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום חברה... מישהו יודע איפה אני יכול להשיג בארץ את המארז הזה: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Trio/trio.htm ניסיתי חיפוש בחנויות אינטרנט שונות שמתעסקות עם סחורה של SUNBEAM אבל לא מצאתי כלום... אם מישהו יוכל לאמר לי איפה אפשר להשיג אותו ובאיזה מחיר אני אשמח.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
שלום לכם! אני מחפש את המארז הכי טוב שניתן להשיג בתקציב של 300ש"ח-400ש"ח. קראתי לא מעט בפורום , קראתי את הדיון על "מארז ב-300ש"ח...סרקתי אתרים (אותם אני אביא גם כן) ואני אצרף גם קישורים למארזים עצמם. אז מה חשוב לי שיהיה במארז? * קירור ואוורור טוב * מבחינת רועש\שקט: לא רוצה רועש ... מעדיף שקט, אך גם לא איכפת לי להתפשר על משהו שטיפה רועש (אבל שוב - לא בהגזמה...מעדיף לכיוון השקט יותר). * מקום להתקנת 2 HARD DISC. * מקום ללוח אם סטנדרטי עם כרטיס מסך מובנה ... כנראה של אינטל \ Gigabyte * מבחינת מקום למארז...אני לא כ"כ מוגבל...אך מעדיף שלא תשב לי "מפלצת" תחת השולחן ;D אשמח להמלצותיכם... מצ"ב אתרים עם מבחר מארזים גדול: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-Tower http://www.skypc…
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מארז המתאים כמה שיותר למערכת NAS, מה אני באצם מחפש??? משהו בסיגנון המארז הזה... http://www.chenbro.com/corporatesite/products_detail.php?serno=100 לא הצלחתי למצוא אותו בארץ, ושום אתר בחו,ל שמסכים לשלוח לי אותו לארץ (אין לי בעיה להזמין אותו מחו'ל). לא אכפת לי אם זה מארז יעודי או לא כל עוד יש לי אפשרות ל"הות סוואפ" (Hot Swap) לפחות ל-4 כוננים מקדימה. לדוגמא: http://www.cooldrives.com/firemorasaii.html רק עם אפשרות להתקנת לוח אם. האמת שגם מתאם מ 5.25 ל "הוט סוואפ" יכול להתאים לי, פשוט אני לא מצליח למצוא שום דבר בסגנון... לדוגמא: http://www.anitec.ca/product/8866/snt_3051_black_5_hard_drive_sata_backplane/ תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נמצא בחדר שלי, ואני רוצה להשאיר אותו דולק בלילה... הבעיה היא הרעש; אני די רגיש לרעשים ובמיוחד בלילה. יש איזשהו מארז חרישי ? ממש ממש שקט... יש חיה כזאת ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המפרט: WD 80GB IDE צורב DVD SAPHIRE X800GTO2@X850XT PE 6400/INTEL E6300 המאווררים שבאים עם ה - SUNBEAM TRANSFORMER GIGABYTE 965P S3 MUSHKIN XP2 PC2-5300 667MHZ 3-3-3-10 אני זקוק לספק הכי זול שיחזיק את הכרטיס מסך באוברקלוק כמו שציינתי ואת המעבד באוברקלוק (כולל אוברקלוק ללוח ולזכרונות) ל - 3.5GHZ (אם אצליח להגיע לזה).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מחפש את הספק לגבי חומרה ספציפית, אלא את הטוב ביותר שניתן להשיג במחיר הזה.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה לגלות פרטים על ספק הכח שלי, (חברת ייצרן, דגם מחיר כרגע בשוק....) ואני לא מצליח יותר מידי ניסיתי לחפש לפי המספר דגם שמופיע עליו- DSA550S-G ולא מצאתי כלום, תהיתי אם יש איזשהו אינדקס שאפשר לחפש ספק כח לפי מס' דגם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מוצא הכול חנויות מחשבים אתם יודעים איפה חנות יש להם מארז HAF X? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מידע על הספקים שלהם, אני מתכוון לסדרה TOP5. יש להם מחירים די אטרקטיביים, אבל אני לא מוצא שום ביקורת שתאשר האם הספק איכותי או לא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שיש כמה חברה שקנו את הUBER CHKRA אם מישהו יכול להביא תמונות של המארז האישי שלו וגם לכתוב קצת עד כמה הוא מרוצה ממנו, התמונות שברשת הן יותר מדי מעבדתיות, לא כ"כ כמו במציאות וגם נחמד לשמוע חוות דעת של משתמש שמכירים מהפורום,תודה.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ביקורת על המארזים של גיגה בייט דגם aurora?? תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאתי מחשב נייח מארה"ב, dell inspiron 530s. שמתי אותו בבית ולא נגעתי בו, ואז אחי האידיוט חיבר אותו לחשמל בלי להחליף את המתח לישראלי!!! אני מקווה שרק ספק הכוח נשרף (תקנו אותי אם אני טועה) חיפשתי יומיים בכל מעבדה אפשרית. ספק מתוצרת Bestec דגם tfx0250d5w ולא מצאתי. יצרתי קשר עם דל והם הפנו אותי לחנויות שלא מוכרים ללקוחות פרטיים. אולי מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כזה??? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רצוי כמובן בתקציב שפוי (עד 400-500). נתקלתי בכמה מארזים עם ספקי MINI ATX רגילים, אבל אני מעוניין לדחוף לתוכו מעבד רגיל (לא אטום) ועוד כרטיס מסך כמו הHD5570 אוGT240... ספק מיני ITX לא יסחוב, אבל אחד כזה אמור לעשות את העבודה. ראיתי שקיימים מארזי מיני שעובדים עם ספקים כאלו (בNEWEGG), אבל לא מצאתי כזה בחנויות בארץ. מישהו נתקל באחד או שניים?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי ל-R4. אני צריך למצוא בסיס עם גלגלים שיוכל לעמוד בעומס הרב. אם אני לא טועה מישהו שאל את השאלה הזאת בעבר בפורום, אך לא הצלחתי למצוא בחיפוש... בכל מקרה, האם יש פתרון אפשרי קיים חוץ מלבנות אחד כזה בעצמי? תודה רבה!
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המעבד הוא amd Athlon x2 250 3.0 ghz מתוכנן אוברקלוק עליו לסביבות ה 3.6 מקסימום 3.8 אם זה לא בעיה. חשוב מאוד עם 4 פינים שיתאים ללוח אם החדש שקניתי כי הקודם היא רק 3 ובעקבות זה לא היתה שליטה עליו והיה רעש של סילון מגיע מהמחשב. מדובר בתושבת am3/+ אם אפשר לחסוך ולקנות רק מאוורר (80mm) בלי ה heatsink ויצא יותר זול ומשתלם אז מצוין אני גר בלוס אנג׳לס כך שאתרים אמריקאים זה אופציה בשבילי. תודה רבה רבה.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי. אני זוכר שלפני איזה חודשיים מישהו פה התלונן על הרעש שנובע מהדלת של הCM690 וקנה בסופו של דבר דלת עם חלון לCM690. תהיתי אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את הדלת בלבד? בלי לקנות את כל המארז.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי את המארז עם החלונית ונכנס הרבה אבק ושערות חתול... נמאס לי לנקות כבר יש מקום שאפשר לקנות בו דלת ללא חורים שמתאימה לצבע ומבנה המארז? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הדגמים הנל? FSP 350W : FSP350-60HCN - BULK FSP 350W : ATX350-PNR - BULK אם יש בכלל הבדל ? במחיר יש הבדל לא משמעותי האם יש עוד ספק שמומלץ עד 200 שקל?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי חמישה שרתי DL380 של HP עם החומרה הבאה: 2 מעבדי QUAD 16 ג'יגה זכרון 8 דיסקים 2 ספקי כוח חשבתי לשים לכל שרת אלפסק של Mars ms2000 online 2kva ההתלבטות שלי היא האם האל פסק הזה יחזיק שרת DL380 בתצורה שלי תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני הולך לקנות R9 290 כשיצאו כרטיסים עם קירור צד שלישי כנראה ראיתי שרשום באתר של sapphire שמומלץ לפחות 750W ספק כוח לכרטיס כזה. הספק שלי כרגע זה: Antec High Current Gamer Series HCG-620 620W זה יהיה המפרט שלי: Intel Core i5-4670 Haswell 3.4GHz Gigabyte GA-H87-D3H 2X Kingston HyperX BLU khx1600c9d3 4GB Radeon R9 290 Fractal Design Define R4 Black Pearl(4 fractal 14Cm fans Antec High Current Gamer Series HCG-620 620W Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter X2 DVDRW LITE-ON x24 Logitech mx518 Thermaltake meka g1 Audio Technica ATH-M50 Dell UltraSharp 2407WFP השאלה אם יש בכלל צורך להחליף את הספק כוח בספק כוח של 750W ? אם כן איזה ספק אתם ממל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות UPS למחשב עם המפרט הזה: Amd 4050E Gigabyte 740G 3gb kingston valeu 800mhz HD3650 512MB DDR2 WD 160gb aajs WD 500gb aaks windows vista home premium 32bit sp1 Zalman 360W PS Winfast pxdvr3200 המטרה היא לאפשר כיבוי מסודר ואם אפשר אוטומטי במקרה של הפסקת חשמל תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל UPS אמין, טוב וחזק. מעוניין לחבר אליו: - מחשב (dual core עם ספק 400W מובנה במארז HEC 6A19B, לוח GIGABYTE עם זכרון 2 ג'יגה 667MHZ וכרטיס מסך 8800GTS 320MB) - מסך 17" LCD - טלוויזית 32" LCD אני מעוניין שהוא יחזיק בממוצע כ-10 דקות, וחשוב שתהיה לו את התוכנה לכיבוי נכון של המחשב במקרה ונגמר הזמן. טווח מחיר: בסביבות ה 600 שקל. תודה מראש 8)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל החורף יש לי בבית נפילות מתח בתדירות די גבוהה (3-5 ביום) אני מחפש המלצה ל-UPS בסביבות ה400 ש"ח חשוב שהוא יהיה ממש ממש שקט!! השאיפה לחבר אליו את המחשב שאפשר לראות במפרט שלי, מסך אלסידי 19, ראוטר מודם ומדפסת.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-