עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by MichaelZ,

אני הולך להביא אל פסק. בארה"ב יש להם חיים קלים. התקע שלהם קטן וישר נכנס לאחורה של ה-UPS. בארץ צריך לריב עם זה. בשביל המחשב עצמו והמסך החלטתי פשוט לקנות שני כבלים חדשים, אתם יודעים את הסוג, שהתקע הוא לא כמו שדוחפים לקיר אלא משהו אחר. לא יודע איך קוראים לזה אבל אתם יודעים על מה אני מדבר. אפשר לקבל הפניה איפה לקנות? אפשר בארץ או באיביי, לא משנה לי, רק שלא יהיה יקר. לא צריך ארוך. מטר וחצי או אפילו מטר יהיה מספיק. הUPS הולך להיות על השולחן, מאחורי המסך וליד המחשב. לאל פסק הזה אני ארצה גם לחבר את המודם ואת הטלפון האלחוטי ובטח עוד דברים. שם זה שנאים, אז, מן הסתם, אני בכל זאת אצטרך מתאמים (או אחד "כפול"). איפה קונים? אפשר לקבל קישור? תודה …

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by dennis14,

מה ההבדל בין שני המארזים ? ולמה ה - POSEIDON יותר יקר (כלומר במה הוא יותר טוב ?)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. האם ספק TT 430 יכול לגרום נזק למחשב? או שכדאי לקנות ספק כח אחר

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. כותרת http://skypc.co.il/pl_product~20198~24~0.htm# ב346ש"ח של חברת זלמן.. המפרט הוא כמו בצד רק עם 8800GTS 320MB של חברת LEADTEK אני מחליף כי בספק שאני כרגע עובד עליו אין לו חיבור PCIE.. שווה לי לקנות אותו? הוא יחזיק? אם לא תציעו לי על 350 שקל.. רק מסקאיPC

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת אם אני צריך לקחת את ה FSP 400THN או שאני יכול להסתפק גם ב 350THN למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 Sunbeam Transformer Black CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB Western Digital WD1600JS, 160GB S-ATA II תודה רבה למי שיענה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי היום אני עם TT Kandalf בשלבי סיום חייו (ברגים כבר לא נסגרים עד הסוף וכו') והוא רועש מדי בשבילי, ולכן אני מחפש מארז חדש. יש לי כמה דרישות מהמארז שאני מחפש, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. דגשים למארז: 1) שקט, שקט ועוד שקט - הפרמטר הכי חשוב. 2) שיכיל פתרון לסידור כבלים, עדיפות למארז שבו הכבלים יכולים לעבור מאחורי הבסיס של לוח האם, כדי לשמור על סדר. 3) צריך להכיל כרטיס מסך ארוך. היום עם 4850, עם שדרוג קרוב ל 4890 או לסדרת 5XXX. 4) שיכיל לפחות 3 כוננים קשיחים. אם יכול להכיל ארבעה - יתרון. לא חובה אבל רצוי: 5) גודל MID, אבל אם יש FULL איכותי - גם מתקבל. 6) Tool-less. 7) פילטרים לאבק. אין חשיבות לצבע, חלון, תאורה וכו' - זה לא מעניין אותי. ספק כח שברשותי - Enermax Modu82 625W, כ…

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. הGigabyte 3D Aurora 570 המיוחל הגיע סוף סוף לרוב החנויות בארץ (בינתיים ראיתי בזיגזג, IQPC ופנדס אבל אולי יש עוד), והמחיר הממוצע הוא 850 ש"ח. רק לידע אותכם מה אתם חושבים על המארז? המחיר?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי ספק X650 ובאריזה יש שתי כבלים למעבד, אחד 8 פינים ואחד 4+4 פינים , מה ההבדל ביניהם? למה שלא יעשו פשוט אחד 4 פינים ואחד שמונה פינים? ראיתי במפרט כתוב ATX12V / EPS12V.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. במקור זה ברוסית ויש כמה מילים שלא תורגמו כמו שצריך http://www.ixbt.com/power/psu/chieftecgps550.shtml http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.ixbt.com%2Fpower%2Fpsu%2Fchieftecgps550.shtml&sl=ru&tl=en&hl=en&ie=UTF-8 תיקראו את הסיכום, מסילות ה 12V שלו מקבילות למסילות 12V בספקי 450W, בקיצור לא מדובר בספק מדהים (ולא ספק ל CF או SLI).

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by amirn,

היי, איזה UPS אני צריך למערכת: NEO 430W Q6600 4 דיסקים מודם כבלים + ראוטר (ללא מסך למרות שיש לי LCD) האם אל פסק אדוויס PRPC-650 600VA מספיק? http://zap.co.il/model.asp?model_id=521480 תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. Started by amir77a,

מחשב Lenovo N500. בנתוני ה-Output של השנאי המקורי מצויין 19V ו-3.42A. הספק המקורי אינו תקין. מציעים לי ספק חליפי עם נתוני Output של 19V ו-4.74A האם השנאי החליפי מתאים? האם הבדלי האמפר אינם עלולים לגרום נזק למחשב הנייד? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Timewalker,

הספק אמור להחזיק: E6600 על P5B Delux Radeon X1900XT ו OC בינוני לפחות עם מחשבה לעתיד על כרטיס מסך DX10 במקום ה X1900XT. האם Liberty 500W יחזיק את כל זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by cobmetal,

ברצוני להעביר את כל התצורה של המחשב הנייח בעל המארז העומד למארז HTPC שוכב , יש לי לוח ATX וכרטיס מסך 4850 , זקוק להמלצה למארז בסביבות 400 - 500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. היי. קניתי היום מחשב באייבורי (לפי מפרט שלי). הדבר היחיד שלא הייתי סגור עליו הוא המארז + הספק. אייבורי הציעו לי מארז וספק של EZ COOL 450W, ולפי מה שהבנתי וקראתי בפורום זה ספק ג'נרי...(משום מה גם לא מצאתי אותו בחנויות אחרות.....) בכל מקרה מפרט המחשב הכללי הוא כזה: מעבד אינטל CORE 2 DUO E6550 לוח אם GYGABYTE GA- P-32 DS3 כרטיס מסך GYGABYTE GF8500 512MB דיסק SEAGATE 250GB. זכרונות של 2 GB , 800 MHZ של OCZ. איזה מארז + ספק יכולים להיות מתאימים למפרט הזה (אני מחפש משהו בתקציב של 400-600 ש"ח) - ולצערי אין להם HEC! יש לכם הצעות לדגמים אחרים טובים בסכום הזה?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by roes,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2804 1. איך המארז הזה? 2. איזה חברה הוא? 3. על צג הLCD שלו רשום את הטמפ' של משהו? 4. כמה מאווררים יש לו, איפה, ואיזה גודל הם? 5. תשימו לינק לאתר שיש בו פרטים עליו. כמו לאתר החברה שלו ...

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום מחפש מארז + ספק בסביבות 500 ש"ח. המארז צריך להיות שקט, ללא דלת , היציאות וכפתורי ההפעלה יהיו בחלק הקדמי ( בפרונט ולא בחלק העליון של המחשב) . וחלון שקוף . ספק של 500W איכותי ( את רוב הכסף הייתי משקיע בספק ) תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by spider272,

קניתי ליפני בערך שנה תספק enermax naxn 550 האם כדאי לקנות [h=1]SeaSonic 520W S12II-520? או שהספק enermax טוב ואיכותי?בלי קשר ל נצילות מה יותר טוב?[/h]

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  18. אמורים לתמוך במערכת עם 4850 של Palit וOC. הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים על שני הצמדים האלה. בנוסף, בפרטים הטכניים של הכרטיס כתוב שהוא צריך 2 חיבורי 6pin, בעוד לספק של Corsair יש רק אחד, בנוסף כתוב שם שהכרטיס צריך 500W. מה עושים? תודה רבה (:

19. Started by huhxd,

רציתי לשאול אתכם האם המארז+ספק שווה.. האם הספק יספיק למערכת עם 8800GTS, QUAD CORE, 2GB ram וכו'.. וכמובן האם הוא מספיק יקרר.. COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אל תשאלו מה התקציב, אני פשוט רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shai82,

תודה רבה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  21. אני כרגע מרכיב את המחשב... אני לא מבין איך אני אמור להעיף את הרשתות האלה כדי לשים שם כונן דיוידי?!?! איך מוציאים אותם? מבקש עזרה דחוף!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by rafi k,

איזה אל פסק יכול להתאים למחשב שלי:[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1]לוח אם MSI B75MA-E33 הארד דיסק של SAMSUNG HD252HJ הארד דיסק Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כח Seasonic 500W ECO כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: alt2][/TD] [TD=class: alt1, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Deron,

אהלן, אני קונה מחשב חדש, הוצע לי לקנות את הבאנדל הזה בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO ב- 485 ש"ח. מכיוון שהמארז לא לטעמי רציתי לדעת איזה אחד (או אם תוכלו להמליץ על עוד דברים..) מהבאנדלים הבאים עדיף: 1. באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש 660 ש"ח 2. CMStorm Scout 2 + FSP RAIDER 550W 650 ש"ח. התקציב שלי כפי שראיתם הוא בסביבות ה- 660~ אם ממש יש משהו מטורף אפשר עד 700 גג. בעיקרון קראתי המלצות חמות על ה- core 3000 ויש לי ספק מ- seasonic ולא היו לי איתו שום בעיות. אני קונה ב- tms.

24. Started by integral,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/1000w-psu-roundup-2.html

25. Started by Ev,

במידה וכן, האם אני אצליח לדחוס לשם גם ספק סטנדרטי (FSP 500W)? במידה ולא, מה המחשב הכי קטן שלתוכו HD4830 וספק הנ"ל יכנסו?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.