עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Yehudaa,

אני רוצה לקנות מחשב זול מאלו שמוצעים ב 1000-1300 מ KSP מתנה לאיזה מישהו ולבקש מהם שישימו ספק כח איכותי יחסית , איזה ספק כח זול וטוב יש ב KSP ? או שאין חיה כזאת ? תודה לעונים .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום חברי הפורום היקרים! אני יודע שפתחתי כבר ת'רד שעסק בנושא ספקים אבל הוא עסק בעוד הרבה נושאים אחרים ופה יש שאלות אחרות. הרבה יותר נוח לי לקנות מנחנות הזאת שמוכרת את הספקים האלה (שמתאימים לתקציב שלי) בגלל שאני קונה גם מארז ביחד ומשם אני יכול לאסוף ולחסוך את עלות המשלוח והגעתי למסקנה ששווה לי להוסיף שם עוד 20 שקל בשביל המארז ולחסוך משלוח בחנות אחרת: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7566 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7384 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7676 החנות האחרת מוכרת את הספק הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_353&products_id=2965 השאלות שלי הן: 1. מבין אלו איזה עדיף? 2. האם שווה להוס…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  3. שלום, לפני כמה ימים ביקשתי עזרה בבחירת מארז, בחרתי בCoolMaster 534 ואז גיליתי ש... "Cases that do not fit the 8800GTX Cooler Master Centurion 534" http://www.maximumpc.com/forums/viewtopic.php?t=50540 אז אני צריך עזרה בבחירת מארז אחר, בסביבות ה600-700 ש"ח, הצרכים: המארז חייב להיות בלי דלת, לא יכול לסבול מארז עם דלת חשוב לי מאוד שמארז יהיה גדול ומרווח, בערך כמו הGB Aurora 570 מארז מאוורר ושקט ברמה סבירה-טובה צד שמאל של המארז נמצא ליד הקיר, אז חלון לא רלוונטי תודה מראש

4. שלום, אתמול שמח וטוב לב רכשתי לי במיטב כספי GTX 680 דנדש מחו"ל. מדובר בדגם ה-SC Signature של חברת EVGA (שמונה פין + שש פין) ואז היום נזכרתי שיכול להיות שאני קצת גבולי מבחינת ספק. הספק שברשותי הוא CX600 של קורסאיר, ספק בסיסי איכותי ביותר. האם הוא יחזיק? שאר המערכת בצד. כרגע ברשותי 560 Ti שעובד יופי (בעיית התחממות קלה אבל זה לא מה שגרם לי לקנות חדש). אז השאלה היא האם יחזיק, ואם לא אז מה כן? עריכה הכרטיס הגיע! סופסוף. חיברתי אותו ובדקתי אותו ואז כיביתי את המחשב בשביל לנקותו וכשהרכבתי בחזרה - אין תגובה. בבדיקה מעמיקה התברר שהוא ״מבזיק״ לשבריר שנייה ודומם. הכל נראה בסדר במחשב. למה זה קשור? לכרטיס או לספק?

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. שלום לכולם החלטתי לשדרג את המחשב המיושן שלי ואני בתהליך חיפוש מארז חדש. עד היום הסתדרתי עם cm690 II, אבל לטעמי הוא גדול וכבד מדי. מחפש כיום מארז לא גדול, אבל כזה שיצליח להכיל 7970 ועדי ישמור על זרימת אויר טובה. שאר המפרט הצפוי להיות i7 4790 + H97-D3M, ספק 750 של סיסוניק. קירור מים לא רלוונטי כך שאין צורך להתיחס מבחינת מידות. הדרישות: - רמת שקט מעל הרמה הממוצעת שמציע מארז סטנדרטי. - שיהיה מקום לכונן אופטי. - מקום לשני הארדיסקים + SSD (כנראה BX100) - חייב לאכלס בקלות 7970 בלי ליצור צפיפות. - עד 600 שקל. תודה!

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by yoav1000,

אני רוצה לקנות מארז למחשב חדש עד 1300 ש"ח. אני רוצה שהיה שקט וקריר ושהיה full tower

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מעוניין להחליף מארז וספק למחשב ובמידת הצורך לפי התגובות שינתנו פה על המפרט הקיים גם מאווררים ברשותי מחשב "יחסית" חדש: לוח אם asus P5K מעבד - intel core 2 quad 6600 2.4ghz עם מאוורר של zalman ZF1125BTH כרטיס גרפי - geforce 8600 gt זיכרון - 2 ג'יגה של corsair (לא ידוע הדגם = לא רלוונטי לנושא) כונן קשיח - 320 ג'יגה WD (מתוכנן להתווסף עוד כונן בנפח 1 TB) 2 מאווררים נוספים במארז של thermaltake (מאוד מאוד מרעישים) לאור הנתונים של המחשב אשמח לקבל המלצה על ספק כוח איכותי שיעמוד בדרישות המחשב (יש להתחשב בזה שבעתיד הקרוב יתווסף HD נוסף) ולמארז איכותי אף הוא שיספק השקטה סבירה *(ידוע לי ששקט זהו דבר משתנה מאדם לאדם. המחשב לא נמצא בחדר שינה אך דרוש שקט יחסי שבמהלך עבודה ממו…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by yalkobi,

יש לי מחשב עם מארז וספק (300W ) כזה כולל ספק COMPUCASE 6K31 Micro-ATX Case הספק אלך לעולמו אם אפשר המלצה על ספק זול ופשוט שיעשה את העבודה עדיף 400W אם אפשר גם קישור לחנות בצפון קריות שמוכרת אותו תודה לגבי תקציב אין לי מושג מה המחירים אז שיהיה זול וטוב

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. Started by nucleo,

שלום רב לכולם, אין לי מושג אם זה המקום לשאול ואם אני בכלל משתמש במושג הנכון ובשאלה הנכונה אבל לא ממש מצאתי את מבוקשי עד עכשיו אז אני מנסה את מזלי איתכם (: לפני כמעט שנתיים חזרתי מחו"ל עם מארז אנטק p-180 מאיזושהי סיבה שאני לא זוכר כנראה שהשארתי בחוץ את אחת משתי המגירות הגלישות שמקבלים עם המארז וכרגע אני לא מוצא אותה. כנראה שלא אמצא. מישהו יכול לכוון אותי למקום שבו ניתן לרכוש/להשיג אחת כזו? חיפשתי ברשת ולא מצאתי מקום שמוכר כאלו חלקים (מודגש כי זה העיקר והשאלות הבאות הן לחלוטין פחות חשובות ) בנוסף, אם יש לכם איזו חנות שמוכרת כאלו דברים וגם כל מיני ברגים ושאר דברים שבד"כ לא קונים אלא "משיגים"אשמח לפשפש בה ולמצוא כל מיני שטויות בנוסף ודבר אחרון, שמעתי שלפעמים אנשים שקנ…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מחפש מארז למחשב גיימינג המבוסס על AMD Phenom II X4 965 BE 3.4GHz ו-NVIDIA GTX470. הדרישות הן שיהיה מאוורר בצורה מעולה, מהונדס בצורה איכותית ובנוי מחומרים טובים ומעוצב יפה. חשוב שיהיו פילטרים על המאווררים (הבניין שלי מוקף בבניינים בתהליך בנייה) ויהיה נחמד אם לא יהיה רועש מדי, אם כי זה רק בונוס, והדרישות האחרות חשובות יותר. התקציב הוא עד 850+- ש"ח, אפשרות מסויימת לחריגה אם זה שווה את זה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Joplinx,

‏TruePower Quattro 850W מישהו יכול לתרוםם לי או למכור לי את הכבל 8פין לכרטיס מסך ? קניתי GX2 ונתקתי בלי כבל לחבר אותו

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by Tragic,

OCZ StealthXstream 500 PSU / ATX12V / EPS12V / Multi-GPU http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=20658 או Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2758&products_id=20435 [עוד אחד שחשבתי עליו זה אולי דווקא ה- HEC-500TE-2WX 500Watt Power Supply Bulk http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=22892] השיקולים לגבי החנות זה פשוט כי אני לא מעוניין להתעסק עם משלוחים וכאלו אלא דווקא להתארגן על משו פה מהעיר שלי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כרגע יש לי בבית רק מחשב אחד (זה שבצד) ומאוד קשה לחיות ככה, במיוחד כשאח שלי חוזר מהצבא ואז אנחנו 3 על מחשב 1. בזמן הקרוב אנחנו הולכים לקנות מחשב. עדיף ספק שחזק יותר מה 400TRT שיש לי כרגע. אני לא רוצה ספק מסדרת ה TDT של HEC, הם רועשים (2 מאווררי 8CM). לצערי הרב אין להם ספקי OEM של FSP. חשבתי על אחד מהספקים הבאים: COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W שמאנשים שקנו בחו"ל הבנתי שהוא שקט אבל הנצילות שלו לא משהו (<70). מקסימום 26A ב 12V FSP BLUE STORM 2 400W שחלש יותר אבל הנצילות שלו גבוהה. מקסימום 29A ל 2 הספקים יש חיבור 4+4PIN למעבד, חיבור PCIE אחד וכל שאר החיבורים שצריך. ל COOLER MASTER יש יותר חיבורים ול FSP יש רק 2 חיבורי SATA (למרות שאני לא צריך יותר מזה, אחד לצורב ואחד…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  14. התחדשתי ב-MSI gtx 1070 gaming X שגובהו 8.3 ס"מ (או 3.3 אינץ'), והמארץ הקיים שלי הוא CM690 ATX רגיל. אני מניח שהכרטיס לא ייכנס שם, נכון? (אם כן, אז בטל קנייה ) אם כך, איזה מארז מתאים לגיימינג במחיר סביר של 300-400 שקל? אין צורך בספק. שלי כרגע הוא Corsair TX750W Power Supply אם יש לספק משקל כלשהו בבחירת מארז. רק אצין שאסתטיקה לא מעניינת אותי. לא לדים וכו'. כמובן שהמארז לגיימינג וצריך להיות קריר מאד ושקט (ברמה של 5 לפחות). אשמח להצעות. אין לחץ, הכרטיס מגיע רק ב-20-25 ליולי בערך.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ומפרט: P-D 3.4 GHZ 2GB RAM 667 MHZ GEFORCE 7300LE 512MB Gigabyte GA-8i945GZME-RH 160 GB ספק G-PRO 500W קונה בקרוב 8800 D:

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by nizans,

ASUS - P7P55D 285GTX I5-760 2Gb X 2 DDR3 1600Mhz צורב DVD כונן אחד של 150GB 3 מאוורירים 120 מאוורר 80 הספק ZM500-HP יחזיק את המערכת הזאת? תודה

17. במקום שכל אחד ישאל האם "הספק" הזה מתאים לי אפשר להכנס לכל אחד ממאות מחשבוני ההספק שיש באתרים של היצרנים ולרשום את המפרט שלכם ולראות מה מתאים לכם מחשבון לדוגמא: http://www.thermaltake.outervision.com/

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by kalimero1234,

מה זה החיבור הבא במארז: יש לי אותו אבל הוא לא מחובר למארז. האם כדאי לחבר אותו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Crash5,

האם הספק הנ"ל מתאים להשתלב מערכת שמיועדת להיות שקטה במיוחד? קישור לדגם הספציפי: http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=990

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  20. תקציב - עד 400 שקל מארז MID TOWER , שיגיע לפחות עם 2 מאווררי 120mm , שיהיה שקט זה דיי חשוב.. אבל מעניין אותי אם יש כאלו איכותיים + מסנני אבק , ובמחיר שפוי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  21. אהלן! יש לי שאלה, אני מחר הולך לקנות מחשב ורציתי לדעת אם הספק הנ"ל - Antec EarthWatts 380W יחזיק את המערכת הזאת: Intel Core 2 Quad Q6600 ASUS P5K SE Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI PALIT nVIDIA 8500GT 256MB בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by JonyPony,

אני מחפש מארז חדש, נמאם לי מהטרנספורמר שלי! הדרישות למארז: שקט (למרות שאין לי בעיה להחליף לו את המאווררים בהמשך) כניסת .ESATA מקום לכרטיסי מסך גדולים. CABLE MANAGEMENT טוב. אם אפשר - פלטת לוח-אם נשלפת. אסטטיות. המחיר גמיש עד 800 ש"ח, אבל עדיף זול יותר! תודה מראש לעונים! ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חשבתי כבר הרבה זמן על קניית הCM HAF X אבל זה לא בתקציב שלי לכן ניראה שהמארז הזה יצא יופי למערכת העכשוית ולבאה, מה אתם אומרים ? התיכנון להתקין את כל ה7 מאווררים צבעוניים כמובן ולסדר שיהיה זרימת אוויר מושלמם ואז אני גם ירכיב לאט לאט מערכת קירור מים ואז יהיה לי מערכת מושלמת מה אתם אומרים ? אני מדבר על הCM 690. התקציב עד 330 שקל לא יותר מומלץ לחסוך כמה שיותר. בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. לצערי הרב נשרף הספק SEASONIC SS500ET עשה את עבודתו נאמנה במשך 5 שנים שלשום נפח את נשמתו. האור על העכבר RAZER ABYSSUS מהבהב קלות מרמז על מעבר זרם המחשב איננו נדלק. גם על הלוח יש LED שמהבהב כנראה שהספק אכן מת. מהו הספק הטוב ביותר שניתן לרכוש עד 340שח?

25. כבר כמה זמן שאני מתלבט איזה מארז להוסיף לפרוייקט האישי שלי שבו אני בונה מחשב חדש התקציב שלי הוא בין 500 ל 700 שקל... יש לי כמה מארזים שאני חושב עליהם... זרימת האוויר במארז שלי זה דבר ממש קריטי בשבילי! NZXT Tempest - הבחירה המועדפת עליי Antec 900 (nine hundred) - בחירה השנייה שלי THERMALTAKE AGUILA Aluminum Silver יש לכם אולי הצעה אחרת? שתפו!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.