עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש לי מחשב ושני מסכים שרשומים במפרט ופועלים במקביל. חשבתי שאולי שווה להגן עליהם עם אל פסק ורציתי לדעת כמה קיבולת VA הם צורכים אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש לפחות ברמה של ה- 8800GT בקרוב אז צריך להתחשב גם בזה. לא הגדרתי תקציב משום שאין לי מושג כמה אמור לעלות. קודם הייתי רוצה לדעת איזו קיבולת אני צריך ואז לראות אם זה בכלל מצדיק קניה... תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. למה אני צריך עם השהייה ולמה בלי השהייה ? יש הבדל גדול במחיר ביניהם

3. שלום אני מחפש ספק טוב למפרט הבא Intel Core 2 Quad Q8200 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN קרור למעבד Thermaltake Mini Typ 90 Value Pack מאוורר למארז Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - BLUE אני די בטוח שאני צריך 550W אני לא מתכנן לעשות OC במחשב אבל אולי בעתיד פתוח להצעות ... בחרתי בספק ספק כח Thermaltake TR2 QFan 500W ורציתי לדעת עם יש משו קצת יותר איכותי במחיר הזה ( אגב קראתי את הסטיקי ולא הצלחתי להגיע להחל…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  4. מערכת שאני רוצה להרכיב: לוח אם: P5GL-MX שזה MICRO ATX. מעבד פנטיום 4. זיכרונות כמובן. ספק כוח שייכנס בקלות. הארד דיסק צורב וקרירור סטוק של אינטל. האם לא תהיה בעיה להכניס את החלקים הנ"ל? וגם שתהיה לי אופציה לשדרוג לעוד נגיד כרטיס מסך עם פרופיל נמוך או עוד הארדיסק... אין לי מושג כמה זה אמור לעלות. אני צריך שזה יהיה כמה שיותר קטן כי יש לי בעיית מקום! תודה רבה למגיבים... אם טעיתי בניסוח הנושא אנא תגידו לי...

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by MilleniuM,

נהרס לי הספק כח הישן ויש לי תקציב של 150 ש"ח לספק חדש אני לא מתכנן לשמור על המחשב שלי יותר משנה השימוש שלי זה בעיקר אינטרנט אולי טיפה סרטים ושירים המשחקים היחידים שאני משחק קשורים לפייסבוק וגם זה בקושי... הלוח אם שלי p4m800pro מעבד פנטיום 4 2.80mhz כרטיס מסך FX5200 צורב DVD, כונן דיסקטים, HDD 320GB הספק שראיתי עולה 149 ש"ח: FSP 400W דגם: 400-60HCN רציתי לדעת האם הספק הזה מתאים לי או שאולי יש לכם המלצה אחרת? בנוסף הייתי מעוניין לדעת האם הוא שקט או לא. תודה מראש תומר.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Shane McMahon,

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PTEZCOOL_PS05 ?? ? ???? אני מכיר Ezcool אבל זה חברה מעפנה כזאת לא? והמחיר כזה כמו כולה שני ג'נרי..שווה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. שלום רב לכולם. יש לי במחשב ספק ג'נרי 480 וואט שקניתי ב150 שקל והוא מרעיש כמו טרקטור וזה בלתי ניתן לסבול את הרעש שהוא עושה. אני צריך ספק שקט שיחזיק טוב את המערכת שלי ויאפשר לי שדרוג לכרטיס מסך בסביבות 8600GT. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. Started by VanDaMMe,

זה המחשב שלי: http://www.swf.co.il/out.php/i25202_comp.JPG איך אני יודע מה אני צריך מה הכי טוב?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  9. שלום לכולם, רציתי לוודא לגבי ספק מסויים מאחר ואני הולך לקחת אותו מהחנות מחר. מדובר ב-LIBERTY 400W , האם הוא לא גבולי למערכת הבאה: 1. מעבד E6600 intel 2. זיכרון : 2G DDR2 667 CL5 3. כ"מ: XFX8800GTS 320 XXX לפי דרישות היצרן של הכ"מ הבנתי שהוא דורש לפחות 450-500W מה שנשמע לי דיי מוזר, האמת שדיי הרגיעו אותי בקשר לספק הזה והמליצו לי עליו כמה פעמים. רק רציתי להיות בטוח ולוודא שאני לא גבולי. כמו כן אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים למערכת הנ"ל תקציב: 350 שח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by yarindav,

שלום לכולם :] מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על ספק חזק ואיכותי שיוכל לעמוד באופו חלק בהחזקת כרטיס 9800GTX והרצת משחקים כבדים חלק? המחשב כולל מעבד קור טו קוואד Q6600 ו 4 ג'יגה זיכרון. עדיף מאוד מאוד בטווח מחירים של עד 250 שקלים חח.. אבל אם אין ברירה אז יותר ><

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי. יש לי ספק כוח FSP Everest 700W שעושה לא מעט בעיות בשימוש במערך כרטיסים, כגון רעשים וקפיצות מתח. פתחתי על זה אשכול בעבר ואמרו לי שהספק לא איכותי וכדאי להחליף. החלטתי, בתור פתרון זמני עד שאני משיג ספק אחר במחיר טוב ביד 2, לנסות Dual PSU עם ספק אחר שיש לי Hiper 425W כדי להוריד מהעומס על ה FSP. עשיתי ככה: ניתקתי את כרטיס המסך השני מהספק, וחיברתי אותו לHiper באמצעות חיבור PCIE 6 אחד ומתאם מולקס בשביל החיבור השני. קיצרתי בין הפין הירוק לשחור במחבר 24 פין, ואז חיברתי לחשמל. הHiper התחיל לעבוד והלדים הירוקים נדלקו על הכרטיס מה שאומר שהוא מקבל זרם תקין. ואז כשהפעלתי את המחשב (והFSP התחיל לעבוד), המחשב פעל לכמה שניות ואז נכבה. לא הדלקתי אותו שוב כי הבנתי שלא חיברתי משהו טוב, א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Director,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות ממשהוא מארז Enermax CS-718 עכשיו עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי כל מיני מאמרים פה ושם , אבל אין אותו להרבה אנשים , הכוונה שהוא לא נמכר כ"כ . ובארץ לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו , או למצוא עליומחיר כללי . אם משהוא יודע איך המארז , טוב לא טוב , מאורר , איך הסידור כבלים ? מה המחיר .. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  13. יש לי מערכת E6600 GIGABYTE G965P-DS3 TWINMOS 2048 DDR2 800MHZ T.T BIG TYPHOON WD 250GB SATA 16MB מארז T.T ARMOR JR LEADTEK 8800GTS 640MB השאלה שלי אם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת ויוכל לתת לי את האפשרות לעשות OC תודה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  14. שלום קניתי את המארז - Thermaltake Armor VA8003BWS קראתי בפורמים שיש לו בעיה עם ספקים גדולים מבחנת הרכבה... רציתי שתמליצו לי על ספק כוח איכותי בסביבות 400 שח עדיף 500W שלא תהיה לו בעיה להרכיב אותו. תודה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by giladv,

שלום לכולם, לאחרונה הזמנתי מחשב ע"פ המפרט שקיבלתי פה בפורומים. הספק שהציעו לי פה היה FSP 400W : ATX400-PNR הבעיה היא שלחנות נגמרו הספקים האלה והציעו לי במקום את ה JSP-TECH EZCOOL 450W : PS-05 רציתי לדעת אם הוא מקביל לפחות או שלהתעקש על הספק שהציעו לי פה, תודה!

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  16. ^^^^^^^^^

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by elad122,

איך המארז הזה Nzxt Apollo Black האם הוא יפה? האם הוא מרעיש (חשוב מאוד שיהיה שקט) ובכללי איך הוא..

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by Tal Hadad,

קניתי אל פסק של חברת ADVICE והוא עובד אחלה אבל המחשב לא קולט אותו(בחיבורי יואסבי כמובן) , כלומר שום חיווי אין בתוכנה והוא רושם connetion error חשבתי שהאל פסק תקול ולכן הלכתי והחלפתי אותו אבל יש לי את אותה בעיה גם עם החדש (דגמים שונים) מה יכול להיות שנפלתי על יום רע ושניהם תקולים ? מישהו יכול לחשוב על סיבה שמחשב יוכל לזהות מקלדת ועכבר אבל לעשות בעיות עם אל פסק? אולי ווינדואס דיפנדר? כבר לא יודע מה לחשוב .. אה ודרך אגב אני על ווינדואס 10. יש לציין שהחלפתי כבל והחלפתי יציאת יואסבי

19. Started by stas_y,

היי שלום יש לי בעייה המאוורר של ספק מתחיל לעבוד רק כאשר אני נותן לו סיבוב ראשוני עם היד ז"א הוא לא מופעל אוטומטית זה בעייה במאוורר ? צריך להחליף ספק או אולי רק את המאוורר שלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. שלום לכולם זה המפרט שלי מעבדי AMD Athlon 64 4800+ לוחות אם למעבדי ASUS M2A-VM HDMI זכרונות DDR II 667 2GB kingstone כרטיסי מסך Point Of View 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA אשמח לקבל הצעה למארז עם זרימת אוויר טובה וגם לספק שיתאים למארז. ואשמח לקבל חוות דעת על המארז הבא: דגם: A-Top X-Blade Black

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by White Fang,

איזה ספק עדיף למערכת, עד סביבות 250 ש"ח לספק. I5 SKYLAKE עם אופציה לכרטיס מסך מקצועי או רגיל עד 1000 ש"ח בהתאם לצורך .ללא OC מתוכנן זיכרון 8GB, דיסק SSD אחד ודיסק קשיח רגיל אחד. ANTEC VP-500PC ANTEC HCG-520M FSP RAIDER 450W SEASONIC ECO 500W אני קונה מפולנטר כנראה. לגבי מארז אני רוצה מארז עם מספיק מקום שיהיה נוח ושיהיה שקט ולא יקר בסביבות 200 +-. חשבתי על ANTEC VSP5000. או SILVERSTONE REDLINE04 . איך הם ומה עדיף מהם? יש משהו עדיף בתקציב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by VegansXe,

איך המארז הזה לעומת הP100 מבחינת אבק? (עולה חצי ממנו) http://ksp.co.il/?select=.1041..130.&list=2&sort=2&glist=0&uin=28515&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה

• 4 תגובות
    • 7.5k צפיות
  23. היי כולם, אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון לקנות : מעבד Intel Core i7 920 לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 KS WD כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 256Bit 1GB זכרונות 3x1GB OCZ Platinum XTC DDR3 1333MHz אני צריך מכם המלצות למארז + ספק שיסחבו את המפרט הנ"ל בתקציב של 600-700 ש"ח עם אופציה לחריגות (לא משהו דרסטי עד 100 ש"ח ככה) תודה מראש לעוזרים. בברכה, דני.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by KiDi,

Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, PCI-E, 1394a 2x2GB G.Skill 1600 Ripjaws Edition Dual Channel Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E הכי זול שיפעיל את המחשב הזה כמו שצריך, לא משנה צורת המארז... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש עם ספק active pfc. חשוב לי לחבר אל פסק למחשב וראיתי אל פסק מסוג smartpoer של יצרן בשם IPPON. האם יש ניסיון למי מכם עם האל פסק? הזול ביותר שמצאתי:http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=716 האם ידוע לכם על אל פסק תומך active pfc זול יותר?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.