ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש UPS למערכת שצורכת עד 500W + מסכי LCD 17 + נתב + מודם. השאלה היא האם ניתן למצוא UPS נורמלי בתקציב הזה לדרישות האלו או שצריך להתפשר על משהו. כמו כן אפשר להמליץ על UPS שיתן לי אפשרות לחבר אליו בנוסף גם מחשב ללא מסך שצורך לכל היותר 400W. אם יש UPS כזה שהוא לא בתקציב שרשמתי תמליצו עליו בכל מקרה ואולי אני אשקול להעלות את התקציב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מדוע אין בפורום בדביק רשימה של ספקים מומלצים לפי מחיר או לפי WATT ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מארז CM 690 ואני בעל לוח קצת ישן Gigabyte 945P-S3, אני בא להרכיב את המחשב אך נתקל בקשיים כי הלוח אם קטן יותר מהברזל שנכנסים אליו כל החיבורים מאחורי המארז, אי אפשר להרכיב אותו גם כי יש שם חורים ענקיים ויהיה אבק/ מבינים שהלוח אם לא מתאים. בהוראות רשום: Note: If the I/O plate of the case does not fit to your motherboard, please remove the I/O plate and replace it with the one provided with the motherboard. אין לי שום תושבת שקיבלתי עם הלוח אם (או לפחות אין לי מושג איפה היא), הדבר אומר שאני אצטרך לקנות כרגע לוח אם חדש? (אין לי אפשרות להחליף את המארז ולוח אם יעלה לי את אותו הכסף כמו מארז חדש אז אם כבר אז דבר, אבל מעדיף שלא כי אין לי שימוש כל כך במחשב והלוח הקיים מספ…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בוקר טוב לפני שנה רכשתי מחשב של פוג'יטסו. ספק הכוח שלו הןא של 250W. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, ולכן גם את ספק הכוח (אל מעל 500W) בעיות: - הספק הוא יעודי למחשב / חברה עם 16 פינים.... - המקום לספק במארז הנוכחי מצומצם. ככל הנראה יכנס מאוורר 80 ממ ויהיה תפוס ע"י שני ברגים ולא ארבעה. רעיונות מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי צהריים טובים קניתי את המפרט הבא מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪679 עכשיו שדרגתי לכרטיס מסך לעיל ורציתי לשאול האם הספק יצליח לסחוב או שאצטרך לשדרג את הספק תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מעבד: INTEL CORE 2 DUO E4300 800HMZ BOX לוח אם: Abit iB9 כרטיס מסך : Sapphire ATI RADEON X1900GT 256 mb GDDR3 והספק הוא FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה רבה לכם..
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות את המארז Case CoolerMaster Stacker, רציתי לדעת קצת פרטים עליו, האם הוא מומלץ ( אני לוקח אותו בגלל ה8800GTX ). אשמח לשמוע קצת חוות דעת על אנשים שהתנסו עם המארז הזה, וגם אשמח לקבל לינקים לביקורות אמינות שלו. תודה גדולה מראש.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי לפני משהו כמו 3 וחצי שנים קניתי מחשב Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 GF 4 Ti4600 והיו לי שני הרדיסקים של מקסטור, אחד IDE ואחד SATA קניתי עם המחשב ספק HEC 300W, והמחשב לא עשה בעיות עד לפני חצי שנה בערך, כשההרדיסק SATA התחיל לעשות בעיות - הוא הפסיק לעבוד מדי פעם, וגם הביע סימני גסיסה (קליקים וכאלה) חשבתי שההרדיסק מת, אז לקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור, ושאולי הספק שלי דפוק, והתעלמתי קניתי הרדיסק חדש 250 ג'יגה ולפני שבועיים הוא מת לגמרי נתנו לי הרדיסק חדש ושוב אמרו לי שאולי הספק שלי נדפק ניסיתי לבדוק באחד המחשבוני הספק האלו שנתתם את ההספק שהמחשב שלי צורך, והוא מעל 300 וואט... לא כל כך הגיוני בהתחשב בזה שאני עובד כבר כמה שנים עם המחשב והוא לא קורס, חוץ …
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שאלה עקרונית לגבי LIBERTY DXX 620 SLI ? ניתן להשתמש לCROSSFIRE כי רשום תומך SLI ,ואני רוצה לדעת לפי זה איזה לוח אם וכרטיס מסך לבחור אם זה משנה בכלל או שזה אותו דבר
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מתעניינת במחשב pc עם מעבד אינטל ליישומי גרפיקה (מפרטים מצורפים למטה). חשוב לי : 1. שיהיו בו מחברים נוחים וקדמיים ל - usb וכן ל-Firewire 2. מחיר נורמלי - עד 500 ש"ח 3. שיהיה קל ככל היותר 4. איכותי ברמה בינונית ומעלה השאלה היא : - איך לפענח את המפרטים השונים? - איך אני אדע מה מתאים לרכיבים ולפירמות שאני מזמינה? - האם כל המארז צריך להיות עשוי מאלומיניום או פאנל בלבד מאלומיניום יכול להיות מספיק איכותי? להלן 2 מפרטים שאני מתלבטת ביניהם, וקיבלתי באתר זה: מ פ ר ט מ ס' 1 : מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5071 Light Intel LGA775 Cooler - 28dBA 65 לוח אם LGA775 Intel945G - A…
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
CPU: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb M.B: GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY Video Card: 3DFUZION GeForce® 7600 GS 256MB PCI-E Memory: PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12 H.D: Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS Case: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 300Watt PSU הספק שמגיע עם המארז יספיק למערכת הבאה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, רק רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לשנות את מהירות המאוורר בספק זה לאחר שהוא יותקן במחשב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המפרט: WD 80GB IDE צורב DVD SAPHIRE X800GTO2@X850XT PE 6400/INTEL E6300 המאווררים שבאים עם ה - SUNBEAM TRANSFORMER GIGABYTE 965P S3 MUSHKIN XP2 PC2-5300 667MHZ 3-3-3-10 אני זקוק לספק הכי זול שיחזיק את הכרטיס מסך באוברקלוק כמו שציינתי ואת המעבד באוברקלוק (כולל אוברקלוק ללוח ולזכרונות) ל - 3.5GHZ (אם אצליח להגיע לזה).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לדעתכם הספק שלקחתי מספיק (בהנחה ומתישהו ארצה לעשות גם SLI) והאם יש הצעה טובה יותר ? כמו למשל ה:Liberty ELT500AWT 500W של ENERMAX ? אני קונה בKSP, אז אם תוכלו לעיין באתר שלהם ולראות איזה ספק הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הנ"ל, אני אודה לכם מאוד. משהו בין 600-700 ש"ח. לא יותר... אני גם ככה מעל התקציב שלי. ושוב, תודה רבה. עידו. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האתר הבא הרים בדיקה מקיפה שענה לשאלה מאוד נפוצה - איזה ספק אני באמת צריך למערכת מחשב שאני בונה. התוצאות די מפתיעות ומאירות עיניים, מומלץ לבדוק לל מי שרוכש מחש חזק ובהחלט מומלץ לצרף לסטיקי: http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/system-wattage.html
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הספק שלי הוא ג'נרי ... עם מפרט נחמד שיש בצד. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם אני אוסף מאווררים יש מצב שהספק יקרוס?(כרגע חוץ מהסטוק אין שום מאוורר במארז)?? או שיש איזה מסילה מיוחדת למאווררים, וזה לא יפגע בV ים שהספק מעביר למעבד ושאר הציוד??
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, חלקכם שעוקב אחרי כתיבתי ובעיקר בשרשור אודות חומרה משומשת, בה נתקלנו בפרקים אודות רכש ספקי כח.... לבטח זוכר את המלצתי אשתקד על סדרת ספקי הכח של corsair העונה לשם VS, שזו סדרת ה- value שלהם. ובטח זוכר את ה- corsair vs550 עליו המלצתי בחום רב מכל הטעמים שהוסברו שם ומדוע רכשתי שניים כמותו (אחד חדש ואחד ביד 2). עלותו עומדת כיום על 228 ש"ח (ב- TMS). אז עברה שנה והייתי זקוק לספק כח נוסף. בהתאם ערכתי סקר שוק ומחקר במטרה לוודא שהספק הזה הוא עדיין המלך שלי במשוואת האיכות והתמורה לכסף, או שיש אולי ספקים חדשים בשוק שתפסו את מקומו ומוטב להתעדכן. תוצאתו של אותו מחקר תבוא לידי ביטוי במוצר הבא שמחליף את המלצתי הקודמת, משום ש…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, יש לי כיום את ה Corsair 650D, הוא מארז מעולה, עשוי מחומרים איכותיים, קל מאוד להרכיב עליו מערכת וניהול הכבלים שלו מצוין. אבל, וזה אבל גדול! יש לו רשת מתכתית מול המאוורר 200 מ"מ הקדמי שפשוט עושה רעש נוראי כשהמאוורר שואב אוויר מקדימה וזה בלתי נסבל, ניסיתי להחליף כבר שני מאווררי 200 מ"מ וזה לא עזר, אותה בעיה וממש לא בא לי לחתוך עכשיו את הרשת. מעבר לזה, המארז בכללי מותאם לזרימת אוויר מקסימלית אבל אין לו שום איטום רעשים, ולמרות שהוא לא רועש באופן מטורף הוא עדיין נשמע בבירור וזה מעצבן. אז אני רוצה למכור אותו ולהחליף מארז, נדלקתי ממש על ה-550D, עם כל חומרי איטום הרעשים ואיכות הבנייה של קורסייר אי אפשר לטעות איתו אבל הבעיה היא שהבנתי שביצועי הקירור שלו מן הסתם לא טובים בגל…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני שארשום את המפרט, אני רק רוצה לציין שיש לי 9 מאווררים במערכת, וחלק מהם עם לדים, אני לא יודע אם זה מוסיף הרבה על הספק רק רציתי לציין את זה.. INTEL i5 3570K Noctua NH-D14 G.Skill Ripjaws-x 4x4GB 1600 MHz 9-9-9-24 DDR3 GIGABYTE Z77X-UD5H GIGABYTE GTX970 G1 Gaming Samsung HD103SJ Samsung 840 EVO 250GB Crucial M4 128GB ANTEC HCG-620M Thermaltake Armor Revo
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח ואני מעוניין לחבר לספק כוח מסוים שני כרטיסי מסך, שכל אחד מהם מתחבר בעזרת 2 כבלים של 6 פינים (סה"כ 4 כבלים) אך הספק מציע לי בסה"כ שלושה.. מה אני אמור לעשות במצב כזה? ספק הכוח אמור לעמוד בעומסים הרבה יותר גדולים מזה, הבעיה היא שאין מספיק חיבורים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שישמש לניקוי אבק ממחשבים. כרגע מצאתי את אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694485 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767671 האם קיים משהו יותר מומלץ (וזול)? יש למישהו ניסיון עם הדגמים האלו?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט ככל הנראה יהיה: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-G31MF-S2 כ.מסך Leadtek PX8400 Silent GeForce 8400GS 512MB GDDR2 PCIe זכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ צורב דיוידי LG GH22NP20 Super Multi DVD דיסק קשיח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS איזה מארז+ספק יתאימו פה? אני לא מחפש משהו מפוצץ. חשבתי על Compucase 6A19 White Midi Tower True 400Watt PSU השאלה האם אפשר לחסוך או שהוא מצויין ומתאים בול למפרט? תודה!
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
במקור זה ברוסית ויש כמה מילים שלא תורגמו כמו שצריך http://www.ixbt.com/power/psu/chieftecgps550.shtml http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.ixbt.com%2Fpower%2Fpsu%2Fchieftecgps550.shtml&sl=ru&tl=en&hl=en&ie=UTF-8 תיקראו את הסיכום, מסילות ה 12V שלו מקבילות למסילות 12V בספקי 450W, בקיצור לא מדובר בספק מדהים (ולא ספק ל CF או SLI).
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את הספק הקודם ב-Seasonic x-850. הכל עובד מצוין, אבל כשאני מכבה את המחשב (רגיל, לא בכיבוי כפוי) אני צריך להמתין כ-10 דק' לפני שאפשר להדליק מחדש את המחשב. זה תקין לדעתכם? יש לו איזשהו מנגנון הגנה מוזר שכזה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Q9550 HD4870 512MB overclocked ASUS P5Q PRO HARDISK 500GB X2 TOPower 700W ספק כח המליצו לי על אל פסק של ADVISE VA750 PRD או PRPC זה האל פסק הראשון שלי ואין לי מושג בנושא בכל אופן לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין שני הדגמים ואשמח אם תוכלו לייעץ בנושא תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-