עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. נכנסתי לאתר של חישוב צריכת חשמל והמערכת שלי צורכת כמעט 750W בעומס מלא אז אני רוצה לקנות ספק איכותי באזור ה850W-900W ראיתי באתר של KSP את הספק הזה של ANTEC http://ksp.co.il/?uin=13245&select=.1108..140. מה אתם אומרים עליו? האם אתם ממליצים על משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shapin,

קורסאייר עולה מדרגה ומוציאה את המארז קוביה החדש שלה AIR 740 נראה שהם הוציאו גרסה בוגרת יותר של ה540, גדולה יותר ומאווררת יותר. רואים שהם עשו את השיעורי בית שלהם דרך הלקוחות, הפעם הם הוסיפו מסנני אבק לכל המארז והסירו את הסלוטים לכונני 5.25 שעמדו בחזית המארז בצורה מוזרה. עוד תכונה שאהבתי זה שהם המשיכו את הקו של ה780 והוסיפו דלת עם פתיחה נוחה מאוד, וחלון גדול יותר מבעבר. http://www.corsair.com/it-it/carbide-series-740-high-airflow-atx-cube-case

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by okarmi,

שלום, אני רוצה לוודא שאני עומד לחבר נכון את ספק הכח ללוח האם ולא לשרוף שום דבר בטעות לוח האם DH67CL של אינטל וכאן מפורט חיבורי הכח שלו http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006631.html ניתן לראות שיש לו כניסה של 2X2 ספק הכח הוא Antec VP600P ואלה החיבורים שלו http://www.antec.com/connectors.php?ProdID=11282 אני מניח שאני אמור להשתמש בATX 4+4 ולחבר אותו ל2X2 אבל באיזה צורה? האם לשים את הרביעייה הימנית, האמצעית או השמאלית? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Mitzgerev,

מה קורה אנשים , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא rx 470 4GB nitro ... כולם אומרים שהספק שלא לא מספיק טוב בשבילו אז הציעו לי לקנות ספק חדש ... אפשר הצעות איכותייות וזולות בבקשה , והאם זה בכלל חיוני לקנות ספק חדש? מעבד: i7 2600 3.4Ghz ספק: Chieftec 450W כרטיס מסך נוכחי: GeForce GTS 450 1G זיכרון: 8G 1600MHz תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי מחשב עם ספק של 850W. תאכלס הוא לא מנצל את כולו בערך אף פעם, אבל הגזמתי קצת. סה"כ I7 וGTX1080 ( ובאמת שזהו... ). ספק איכותי ולא מבזבז - Corsair 80+ Gold. מסך של 29" שצורך עוד ( ונסחפתי לגמרי ) 50W. סה"כ מערכת של 900W שצריכה להחזיק את עצמה במשך 3 דק'. - ליינוס טק-טיפס אמרו שכדי לחשב כמה VA אני צריך, עלי להכפיל ב1.5. - נציג מכירות בחברה אחת אמר ש600VA יספיק. - מנגד, נציג בחברה אחרת אמר שלאחר בדיקה עם סוכן של אדוויס, ה1050VA אמור להספיק. - בשיחה מול אדווייס הם אמרו שבכלל מומלץ לדבר כזה ה2KVA. אני פה, בתחינה, בבקשה ובשאלה - כמה הספק עליי לדרוש, כשאני קונה אל-פסק??? אין לי יותר מדי הפסקות חשמל באיזור אבל אני רוצה להגן על המ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. היי, יש לי מחשב בן 7 שנים. אני אקנה בקרוב מחשב חדש, אך אני מעביר את הישן לאחותי. החלפתי לדעתי לפני כ-3 שנים ספק כח במחשב הזה, אך בזמן האחרון הוא עושה רעש ונראה שהוא לא מתקרר כמו שצריך. (של SEASONIC) השאלה היא כמה וואט אני צריך למפרט שיש לי, ואיזה ספק טוב ויחסית זול מתאים עבורו: מעבד - E8400 זיכרון - 4GB 833MHZ כרטיס מסך - HD4870 HD - WD 500GB לוח אם - GA_EP43-DS3 תודה מראש

7. את הדוכן של החברה הטאיוואנית הוותיקה ב-CES 2017 אפשר אולי לסכם במילה אחת בלבד, אבל צריך לראות במו עיניכם בשביל להבין באמת לכתבה

8. Started by k534d,

אני כרגע בשלבים אחרונים של גיבוש מפרט מחשב ואודה לכם אם תכולו להמליץלי על מארז מחשב שיענה על הצרכים. לוח atx ככל הנראה. מה שחשוב לי, שיהיה שקט בלי חלון, ובלי לדים או אורות למינהם או לפחות כזה שניתן לכבות בו את האורות. תקציב עד ה 500 -600

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. טוב אז לפני שנתיים וחצי קניתי מחשב חדש לפי מפרט שהמוכר בivory הרכיב לי , לאורך כל הזמן הזה הייתי סובל מרעשים, החלפתי לא מעט מאווררים וגם כונן קשיח פעם אחת, הצלחתי קצתי להוריד את עוצמת הרעש אבל כל נושא הרעש זה משהו שמאוד מאוד חשוב לי ולכן אם כן יש אפשרות לשפר אז הייתי כן רוצה לעשות את השינוי, לכן עכשיו החלטתי שאני רוצה להחליף את המארז, לפי מה שראיתי המארז Fractal Design Define R5 מאוד מאוד מומלץ, מה אתם אומרים? הוא באמת נחשב מארז שקט? וגם בגלל שאני מחליף רק את המארז אני צריך גם שתגידו לי אם זה מתאים למפרט שקיים לי תודה רבה

10. Started by HELL BOY,

חשוב זרימת אויר טובה וגישה נוחה למסנני אבק. מתלבט בין Corsair 450D ל Arc Midi R2. ספק אני כנראה אקח Antec TP-650C/750C, אלא אם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם. *אני יודע שהספקים קצת אוברקיל בשבילי, אבל אני מעדיף לקחת ספק איכותי ולתת אקסטה מרווח בטחון.

11. אני חושב שיש לי מארז עם ספק שאי אפשר להסיר או להחליף את הספק. האם אני צודק? מה עושים במקרה כזה? המארז נקרא MUSTIFF, זה מארז ידוע או שמכרו לי את המיץ של הזבל?

12. ערב טוב חברים, חלקכם שעוקב אחרי כתיבתי ובעיקר בשרשור אודות חומרה משומשת, בה נתקלנו בפרקים אודות רכש ספקי כח.... לבטח זוכר את המלצתי אשתקד על סדרת ספקי הכח של corsair העונה לשם VS, שזו סדרת ה- value שלהם. ובטח זוכר את ה- corsair vs550 עליו המלצתי בחום רב מכל הטעמים שהוסברו שם ומדוע רכשתי שניים כמותו (אחד חדש ואחד ביד 2). עלותו עומדת כיום על 228 ש"ח (ב- TMS). אז עברה שנה והייתי זקוק לספק כח נוסף. בהתאם ערכתי סקר שוק ומחקר במטרה לוודא שהספק הזה הוא עדיין המלך שלי במשוואת האיכות והתמורה לכסף, או שיש אולי ספקים חדשים בשוק שתפסו את מקומו ומוטב להתעדכן. תוצאתו של אותו מחקר תבוא לידי ביטוי במוצר הבא שמחליף את המלצתי הקודמת, משום ש…

13. Started by ardan4000,

האם מותר לחבר ספק / 10vdc 1a במקום 5vdc 2a?

14. Started by alexc32,

איך הספקים של ANTEC בכלל ובפרט אני קורא הרבה ברשת על הדגם Antec HCG Gold 650W ,זה מומלץ? עולה לי 365 ש"ח שווה לחסוך במקום ה RM650X של corsair שיעלה לי כ 510 שח? *בונה מפרט מחשב בעלות של כ 6000 ש"ח, מבוסס I7 8700 + GTX2070

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by kaboonkal,

לאחר שכנראה הספק הנוכחי החליט לשבוק חיים סופית (TX650M) אצטרך המלצה לספק כוח חדש. המערכת היא: i7 9700 B360 HD3 SSD HDD X3 GTX 1070 Super JetStream 16GB RAM X2 בעקרון התקציב הוא 400-500, ואני נוטה לכיוון הcorsair vengeance 650m אבל אשמח להמלצות נוספות. הרכישה תתבצע מKSP או IVORY, וחשוב שהספק יהיה מודולרי (אפשר להתפשר גם על סמי מודולרי). אשמח לעצות והמלצות.

16. Started by amit14,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מארז חדש.. תקציב של עד 400 שח מקסימום. ללא rgb ועדיפות לבלי חלון(העיצוב ממש לא משנה לי). חשוב לי שיהיה בו מקום לכרטיסי מסך ארוכים. שני מקומות לhdd ולפחות שניים לssd. זרימת אוויר טובה. לאחר צמצומים הגעתי לשני אלו: http://www.rsm.co.il/product/מארז-ללא-ספק-חברת-antec-דגם-p110-silent-2x-usb-30-hdmi-for-vr-device-audio-inout אבל ראיתי באחת הביקורות שלו שבמקרים מסויימים אחד מהמקבעים של הhdd עשוי להפריע לחיבורי הלוח אם.. אז זה משאיר אותנו עם אחד בלבד.. למישהו יש ניסיון איתו? והשני: http://www.rsm.co.il/product/מארז-חברת-corsair-דגם-carbide-275q-mid-tower-quiet-case-צבע-שחור …

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by avihay_a,

היי חברים, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש: מעבד AMD 3600 + כרטיס מסך גג RTX 2060 + ספק כח 650W ו16 ג'יגה ראם (לא מתכנן אוברקלוק). 1. התעניינתי בנוגע למארזים הללו ואנשים שהתייעצתי עמם ענו לי: א. P8 ANTEC - צר מידי. ב. ANTEC DF500 RGB - צר וללא זרימת אוויר מספקת. ג. MASTER BOX MB600L של Cooler Master - עדיף שלא מאותן סיבות. ד. MASTER BOX Q500L של Cooler Master - אפשרי אך הסידור של הרכיבים בתוכו חוסם את האויר, ספק הכוח נמצא מקדימה והורס הכל. אפשר להציל את המצב רק אם משתמשים בלוח מיני ITX קטן, כדי לאפשר למקם את ספק הכוח בתחתית המארז. האם קיים איזה מארז מומלץ בלי יותר מידי צבעים ואורות שעושה את העבודה (פחות או יותר במחיר סביר - לע…

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by avihay_a,

היי חברים. בעבר ביקשתי סיוע ברכישת מארז למפרט : מעבד AMD 3600 + כרטיס מסך גג RTX 2060 + ספק כח 650W ו16 ג'יגה ראם (לא מתכנן אוברקלוק). הוצע לי לרכוש את המארז Corsair Carbide 275R (white) ATX. ישנן סקירות שאכן המליצו עליו, אך הבנתי שיש לו פגם מהותי - הברגות חלון שנוטות להיהרס בקלות. אשמח להמלצות נוספות בנוגע למארזים מאווררים ושקטים למפרט המחשב הנ"ל - עד כ-250 ש"ח. בנוסף, האם יש הבדל ביצועי מהותי כלשהו בקירור המעבד בין המאווררים Hyper 212 Black Edition של Cooler Master לבין Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Aj,

שלום, יש לי ספק עם חיבור 6pin וחיבור 6+2pin ואני רוצה לחבר אליו כרטיס מסך אשר דורש שני חיבורי 8pin. אני משתמש במפרט הבא כבר 7 שנים: i5 3470 2x4GB ddr3 1600 gigabyte b75m-d3h gigabyte gtx670 seasonic s12ii 620w crucial m4 128gb seagate constellation es 2tb samsung spinpoint F1 1tb לפני מספר חודשים הכרטיס שבק חיים, אני רוצה לחבר למערכת הזו כרטיס https://www.gigabyte.com/us/Graphics-Card/GV-N98TG1-GAMING-6GD#ov gtx 980 ti הכרטיס דורש שני חיבורי 8pin שאין לספק שלי, ראיתי שיש אופציה לקנות מתאם 6pin to 8pin שכן למיטב הבנתי שני החיבורים הנוספים הם הארכה בלבד וכל מה שצריך בשביל שהחיבור יוכל לספק 150w הם שלושה כבלים …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by udif,

קניתי לוח microATX ומעבד 3800X עם הקרור הסטנדרטי ומחפש מארז עבורו: מעדיף שיהיה מקום לכונן 5.25 לקריאת DVD ישנים. אין צורך במקום ליותר מדיסק "3.5 יחיד. (הדיסק הראשי יהיה nvme). מעבר לכך מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל נוח מבחינת פרוקים והרכבות. לא צופה קניה של כרטיס גרפי בשלב ראשון, וגם אם כן, כנראה יהיה משהו midrange או משהו עם דגש על הספק נמוך (המחשב מיועד לפיתוח והרצה של כמה VMs ופחות למשחקים). אשמח גם להמלצה על ספק עם דגש על יעילות ושקט, אבל שיתמוך בכרטיס גרפי ברמות ה midrange. תודה!

21. Started by shahar0592,

אני חושב לקנות את המארז הזה אבל אני לא מצליח להבין איך לשלוט ב-RGB לו הייתי שמח לעזרה בנושא

22. Started by Waips,

אני מעוניין להחליף למארז הזה מהמארז fractal 3000 (מחפש רק מארזים קטנים) https://www.amazon.com/Cooler-Master.../dp/B00ID2FBU6 ואני לא כל כך מבין אם הרכיבים יכנסו או לא ,אלו הרכיבים gtx 1060 6gb מיני. i5 4570 3.2ghz. לוח אם Gigabyte B85M-D2V. ספק כוח 600w hyper. 8gb ddr3 kingston. האם זה יתאים? ואם לא יש מארזי מיני שמתאימים לזה?

23. Started by iveco,

יש לי ספק כח במחשב 300W של חברת פח POWER MAN 12V - 280W ו 3.5/5V - 20W עשיתי בדיקה באתר של קולר מאסטר והספק שלי במצב OVER KILL , אני צריך 210W באתר ממליצים על 260W וההפסק שלי 300W יש לי 40W מעל המומלץ כמה שאלות : 1. קראתי ברשת שספק OVER KILL מבזבז סתם חשמל אבל יותר יעיל מה הכוונה יעיל ? יותר ביצועים ? 2. יש לי עוד ספקי כח שווה להחליף ? יש HEC 550W , FSP 500W , ZALMAN 400W או שזה מיותר ועדיף להשאיר את הספק הנוכחי ? מסילות : זלמן יש 2 מסילות 12V אחד 17A השני 13A הבנתי מיוטיובר שפחות מ 18A למסילה זה גרוע FSP יש 2 מסילות שניהם 18A HEC יש 2 מסילות אחד 20A השני 28A Danke

24. שלום יש לי מחשב בן שנה עם ספק כוח 700W של antec. כשאני מחבר אותו לחשמל בפעם הראשונה הוא מקפיץ לי את הממסר פחת. אחרי שאני מרים בחזרה את הממסר פחת, המחשב עובד בצורה תקינה, וכל עוד המחשב מחובר לחשמל (גם כאשר הוא מכובה) הכל תקין. ניסיתי לבדוק את המחשב בנקודות חשמל אחרות בבית וזה משתחזר לי כל הזמן, בתנאי שהמחשב היה מנותק מהחשמל לכמה שעות. לקחתי את המחשב לחנות שקניתי אותו ממנו והסבירו לי שזה תופעה צפויה בספקי כוח גדולים. ברור שבספק יש קבלים עם קיבולת גדולה שנטענים בחיבור ראשון לחשמל וזה מה שגורם לממסר פחת לקפוץ. ועדיין, האם מדובר בתופעה רגילה או שבכל מקרה מדובר בספק דפוק? תודה לכל העונים.

25. Started by yaricohen,

אהלן, ספק הכוח במחשב של אמא שלי הלך. מדובר בקורסייר CX430M. יש לה נטייה להשאיר את המחשב פועל 365 ימים בשנה, כך שאני מניח שייתכן שעשוי להיות מקום דוקא לבחירה בספק כוח חסכוני? ואולי לא - אשמח לעצתכם. בסה"כ השימושים שלה משרדיים בלבד (אופיס, דפדפן, סרטונים, תוכנת ניהול כלשהי לצימרים, שפתי סליקה לאשראי). למחשב יש כונן SSD ושני כוננים רגילים. בנוסף קיים צורב. מבחינתי סימן השאלה היחיד הוא האם להסתפק בכונן הפשוט ביותר (מבית טוב) או שמא יש מקום לנדוד למחוזות הטיטניום וכולי מאחר והמחשב דלוק *כל השנה*. ואולי הגיע הזמן שתאמץ הרגל לכבות את המחשב בסוף יום עבודה? אשמח לעזרה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים