עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הי חברה קיצר מחר אני קונה מארז חדש כי יש לי עכשיו משהו מסריך יש לי תקציב של 200 ש"ח. אז רציתי לשאול איך המארז HEC 66RC? והאם הקרור SCYTHE MUGEN2 ניכנס בו עם מאווררים עליו? איך המארז סבבה לאוברקלוקינג סביר וסידור חוטים? איך הסירקולציה? יש לכם להציעה לי משהו יותר טוב בתקציב? והכל ניכנס שם נכון? GA-EP45-UD3LR Q6600 scythe mugen 2 kingston 4gb ram HD5770 1GB CORSAIR VX550W HDD wd 160gb 8mb תודה אתם לא יודעים כמה אתם עוזרים לי!!!

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  2. המערכת פשוט די נדפקת בגלל שיש לי מארז די מעפן שמסתבר שלא עושה ת'עבודה שלו..(אני מפחדת לעבוד עם התוכנות שלי כי אתמול עשיתי עבודה קטנה יחסית (רינדרנתי משהו קל, למבינים בתחום) והמעבד שלי קפץ לי לשישים ותשע, ואז הכל נדפק... המחשב נתקע.. בלאגנים.. ולא יכולתי לעבוד. כלום לא נשרף אבל אני לא רוצה שזה יקרה כמובן ) בכל מקרה, התלוננתי פה מספיק אז אני אנסה להיות יותר רשמית: הנה המערכת שלי: [MotherBoard Asus P6T Deluxe . Intel Intel X58/ICH10R Chipset. 6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1333/1066 (1600 O.C.). Triple channel memory architecture (up to 6400 MT/s) . Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP). 3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode), SLI and CrosFireX on Demand. …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by levke,

צריך עזרה בלבחור מארז עד 500 שקל. מה דעתכם על אלה: AEROCOOL T40 CASE Thermaltake Tuba VB7000SNS Raidmax Smilodon Case Super Lanboy Antec Sirius Raidmax CoolerMaster Ammo 533 ממש אהבתי את הריידמאקס סמילודון מה אתם אומרים עליו? חשוב לציין שחייב להיות מקום ל8800gts. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by mz155,

שתי האפשרויות כמעט במחיר שוה.. 1. ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU 2. GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA + ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מה יותר שווה מבין שתי האפשרויות? תודה mz155

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  5. Started by Murmur,

שלום, אני מרכיב מערכת חזקה לעיבודים בתלת-מימד על בסיסי נתונים גדולים. מתכונן מעבד שש ליבות של אינטל (תושבת 2011), לוח X79 וכרטיס Nvidia Quadro 4000. בנוסף, כונן SSD וקשיח רגיל של 3TB האם ספק כוח של 450 יכול להספיק למערכת כזו? איזה ספק מומלץ לסחוב אותה? תודה[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני דיי מפחד לא לקנות סי סוניק, ואם אני משקיע עוד 60 ש"ח אני לוקח 620W של סי סוניק, אבל אני ממש חורג מהתקציב ממילא וכל מה שאני יכול לחסוך בו אני יעשה, האם הספק יחזיק את המפרט בלי בעיות? או שלא כדאי להסתכן. תודה לעונים. לא מתוכנן אובקלוק.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

אפשרי?? אפשר לקנות דבר כזה?? ואיפה?? תודה!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  8. יש לי מחשב ישן שמשמש כשרת https מזה שנים. אנחנו מדברים על מחשב בן 10, מעבד Athlon 1GHz ולוח בהתאם וכו'. מזה זמן מה ספק הכוח החל להרעיש (אם עוצרים לרגע את המאוורר, הרעש יורד מאוד משמעותית מתחת לרמה הסבירה מבחינתי). אני רוצה להחליפו - כאשר הדרישות שלי הן שקט, ואני מקווה למצוא משהו במחיר נמוך. הגבלת 250 ש"ח היא השאיפה שלי - אחרי הכל זה מחשב ישן מאוד - אבל אני מניח שיש לי גמישות אם זה ממש מקטין את הרעש. הערות/שאלות: - לפי המחשבון כאן, הצריכה שלי היא עד 250W ומומלץ לי 300W. בפועל זה כנראה יותר נמוך כי לא מופיעים במחשבון הזה מעבדים ישנים כמו שלי. - גם למעבד יש מאוררר, אני לא חושב להחליף אותו. - המארז הוא ישן ופשוט, לא משהו שממסך רעש, אבל הצלחתי לחיות עם זה עד לאחרונה. - המארז נ…

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by Nookie,

לא מזמן חיפשתי מארז עד 500 ש"ח ומצאתי את http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/bachVX/vf4000bws.asp עכשיו אני מחפש ספק שיחליף את הספק מחברה לא ידוע שנמצא כרגע במחשב, עקב הקנייה הקרבה של ה 9600. אז התקציב הוא 400 שקל.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  10. מישהו יודע למה משמש הכבל שבתחתית הטבלה בצד ימין [ה2X2]. תודה. נ.ב. זה לקוח מטבלת הכבלים של הגלקסי. עריכה:וגם למה יש שני כבלים 8 פינים למעבד? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by laviko1,

בוקר טוב. אני מעניין בספק שקט ב350 ש"ח הזמנתי כרטיס מסך חדש ואני צריך להחליף את הספק הקיים שלי זה הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. זה מה שכתוב לי על הספק AX-19(intel)UN-300WP4 המעבד הוא 2.4 והזיכרון הוא 1 GB האם יהיה לי צואר בקבוק עם אחד מהכרטיסים האלה? Sapphire Radeon X1650PRO 512MB Pro XFX GeForce 7800GS AGP 256MB DDR3 Sapphire Radeon X1950Pro AGPx8 DDR3 512MB nVIDIA GeForce 7600GT 256MB AGP וPalit

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by sinister18,

שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם שני כרטיסי radeon 4770 במערך קרוס פייר...עכשיו רציתי לדעת האם לדעתכם מספיק לי ספק כוח של 525 וואט כגון PRO82+ 525W של אנרמקס או שכדאי לי להוסיף 130 שקל ולקנות את אותו דגם של אותה חברה עם 625 וואט?

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by Slash87,

אני מעוניין באחד מהנ"ל.. thermaltake toughpower 650W enermax liberty 500W corsair 520hx בלי קשר למחיר... איזה אתם אומרים הכי טוב? ללכת על הטרמל טייק נכון?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. המוצר החדש של Cooler Master מציע הרבה גמישות למשתמש במחיר מינימלי לכתבה

16. Started by אהוד,

שלום חברים. אני רוצה לדעת את מה דעתכם על 2 המארזים הנ"ל. קראיתי מלא ביקורת על המארזים ושניהם מצוינים. חשוב לי שהמארז יהיה שקט זה מאוד מאוד חשוב לי. קראיתי בביקורות שה‏Thermaltake‎ מייצר 17 db רעש בעוד שהAntec מייצר 25 db. האם זה הגיוני? מה אתם אומרים מי שקט ועדיף? אהוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קניתי ספק כוח של corsair 750tx מחול הוא מקולקל יש אפשרות להחזיר אותו ולקבל אחרי חודש ואז אני אמכור אותו ביד 2 עכשו ההיטלבטות שלי לקנות את הספק שקניתי בחול בארץ או להביא ספק פחות טוב כמו corsair 620hx

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  18. האם SeaSonic הינם חברה אמינה בכל הנוגע לספקים? כיוון שהם זולים יחסית לחברות אחרות (corsair EVGA וכו') אני שוקל להשתמש בספקים שלהם (במחשב מתוכנן) ולכן אני רוצה לדעת אם הם אמינים או שהם חברה גנרית והספקים אינם אמינים? כי מבחינתי ספק אמין זה חובה.

19. Started by maor_dude,

היי אני קונה מחשב עם מעבד Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray. כרגע הוצע לי קירור למעבד Intel Original 11555 ליבת נחושת עד 95W וספק עם מארז Fractal Design Core 1000 Seasonic SSET400W. חשוב לי שיהיה שקט ככל האפשר. האם יש המלצות לרכיבים שקטים יותר? סה'כ השימושים די בסיסיים ואני לא הולך להעמיס עליו. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dennis_g,

לכל האלבום http://img109.imageshack.us/gal.php?g=img22941024x768.jpg

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by MeMaster,

צריך כמה דברים: 1. שיתמוך במעבד מסוג: Intel Core i7 3770K 3.5Ghz 2. שיתמוך בכרטיס מסך מסוג: Gigabyte GTX670 OC 3. שיהיה איכותי ומיוצר ע"י חברה איכותית ושניתן לסמוך עליו בעיניים עצומות. 4. שיעמוד בכל התנאים, ויהיה כמה שיותר זול תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Deron,

קניתי מחשב עם מארז lancool k62. במארז יש שני מאוררים עליונים, אחד קדמי ואחד אחורי. אחד מהמאווררים העליוניים בכלל לא פעל והשני פעל רק על חצי מהמהירות שבה הוא אמור לפעול (הוא פעל על 500RPM). פתחתי את המארז וראיתי שלא היה עוד מקום על הלוח אם לחיבור המאורר אז קניתי ב- ksp חיבור מ- 3 פינים למולקס (http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=2). כשחיברתי את המאורר העליון שלא פעל לספק הלד על המאורר דלק אך הוא לא הסתובב. נתתי לו דחיפה קטנה עם היד ואז הוא החל להסתובב אבל על מהירות ממש נמוכה. ניסיתי לחבר גם את המאוררים האחרים לספק בעזרת החיבור שרכשתי וגם הם לא הסתובבו ישר אלא נאלצתי לתת להם דחיפה קטנה עם היד ואז הם הסתובבו אבל על מהירות נמוכה ביותר (רק המאוורר האחורי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Samnet,

https://bstore.bezeq.co.il/product/2140 בעיקר למצלמה והראוטר שימשיכו לעבוד אחרי ירידת מתח. שווה ? לכמה זמן זה מחזיק ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by 13081308,

מה אתם אומרים על המארז+ הספק הזה: NZXT ALPHA + PP500 PSU http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=3921

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  25. זה תקע של ארה"ב http://img362.imageshack.us/img362/4466/img1809nc0.jpg וגם בליברטי שחלפתי היה תקע כזה , מה עושים ???

• 3 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.