עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by matan007,

מחשב HTPC שהרכבתי שבוע שעבר עבר תיקון (כרטיס מסך מקולקל). בתחילה אמרו בחנות שיכול להיות שבגלל שיש לי ספק ג'נרי כלום לא זז אחרי זה הסתבר שזה הכרטיס מסך והוא הוחלף. הם אמרו גם שהחיבור של הספק שלי ללוח הוא חיבור 2X10 והלוח הוא 2X24. אבל זה לא בדיוק מדוייק כי בחוברת של הלוח רשום שניתן לחבר בשני האופנים ובאמת שהרכבתי את המחשב הוא עלה ועבד כרגיל. בזמן שהם בדקו את המחשב אצלם הם החליפו את הספק לספק שלהם של 300 וואט הזה: http://tms.co.il/product/7282 אז אני שואל האם כדאי להגיד להם להשאיר אותו וזהוא? הוא באמת נחוץ לי או שלמחשב HTPC עם צריכה של 150W בעומס ספק ג'נרי יספיק. מצד שני עם כבר לשדרג ספק חשבתי להגיד להם את זה: http://tms.co.il/product/6844 אז בקיצור, בהנחה שממש הייתי שמח לו…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by naord,

מה דעתכם על הספק הזה ZM500 ST ובכלל על הספקים של זלמן הספק הזה אני יכול להביא אותו ב 320 ש"ח האם שווה? http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=371 זה מפרט מהאתר שלהם ככה שאפשר לראות מפרט טכני. דבר נוסף, בתוספת של 10 ש"ח אני יכול להביא ZM 600W ST http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מערכת בסיסית ופשוטה לצרכי גלישה מוסיקה וסרטים.. ATHLON X 3 450 GA MA78LMT-S2 2GB 1333 הארד דיסק סמסונג 500 הספק הוא FSP300 60HCN יחזיק?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  4. חוץ מהאורות שאני ממש לא מתלהב מהם (אני מעדיף מראה אלגנטי שאינו מתבלט וצועק לעיניים). המארז הזה מלא מחשבה והשקעה בכל עניין ועניין. http://www.techpowerup.com/reviews/Bitfenix/Colossus/1.html http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/colossus/

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Jack_g,

I7 2600K MotherBoard Z68 Intel 2X Blue Caviar Sata2 320GB 1X 2TB Green Caviar Radion HD5670 3 מאווררים המחשב דולק 24/7 להורדות. איזה ספק כדי לקנות, אני מחפש 80+ ע"מ לחסוך בחשמל ומודולרי בשביל לחסוך בכבלים במארז. מה הספק הכי זול שיכול להתאים לי? בנתיים אני מתלבט בין שתי אלו: EVEREST 88+ 500W - הוא 80+ סילבר ועולה 380 ש"ח M12II-620 620W Active PFC (Modular) - הוא 80+ ברונז ועולה 410 ש"ח תודה.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  6. שלום רב, במחשב שעליו אני מדבר מותקן כרגע ספק JSP-Tech EZ-Cool 300W Real שכאשר הוא מחובר לחשמל ואני מפעיל את הלחצן שלו מאחור, כבר נשמע מין צפצוף גבוה, עוד לפני שבכלל הפעלתי את המחשב. כאשר אני מפעיל את המחשב, לא תמיד הוא נדלק בפעם הראשונה, צריך לכבות ולנסות מס' פעמים, נדלק בפעם השניה, שלישית, רביעית ולפעמים בפעם החמישית. חוששני שהספק מתקרב לסוף חייו ואיני מעוניין שיהיה בלאגן. מדובר על מחשב בעל לוח MSI MS-7528-010 MSI Intel G31M3-F מעבד E5200 2 סטיקים של זכרונות 1G צורב DVD מאוורר 120mm מכניס אוויר, מאוורר 80mm מוציא אוויר, מאוורר AC Freezer 7 על הגוף קירור של המעבד. כרטיס רשת אלחוטי פנימי PCI כונן קשיח IDE נפח 500G כונן קשיח נוסף SATA נפח 500G כונן קשיח נוסף (מע' הפעלה) SAT…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nestt8,

לאחרונה קניתי מחשב עם המארז sharkoon t9. באתר היצרנית כתוב שיש לו שלושה לדים ומארים איפה הם מאירים:http://www.sharkoon.com/?q=en/node/1858 משום מה הלדים לא עובדים. אני צריך להפעיל אותם? ואם כן איך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nestt8,

אני צריך מארז שיתאים למערך כרטיסים של gtx460. תקציב 500 חריגה 50 עדיף עם חלון.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  9. היי, כרגע אני עם מארז EZCOOL ,ללא מאוורר - מעונין להחליפו למארז ANTEC DF-35. מעונין לשמוע חוות דעת על מארז זה,מכל מי שמכיר/התנסה/מבין בנושא - בעיקר,למי שיש לו את מארז זה (האם כדאי לקנות אותו,האם הוא טוב,האם הוא מומלץ וכו'...).התקציב שלי הוא עד 860ש"ח - אשמח לשמוע המלצות לגבי מארזים אחרים בטווח המחירים:500-860. -אני רוצה לקנות אותו,כי שמעתי שהוא מארז בין הטובים,מבחינת נוחות,איוורור,אחזקה ושימוש - ומספק תמורה למחירו:515ש"ח,ובנוסף מתאים לתקציב שלי/מצד שני,נראה לי,שהוא לא שקט - ולכן אני מתלבט בין ANTEC P183 V3,לANTEC P193 - האם יש הבדלים משמעותיים בינהם מבחינת איכות,אמינות ושקט -אם כן,במה? - מה דעתכם/המלצתכם...? תודה רבה מאוד מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. יש ברשותי ספק כוח חדש של Corsair CX430 האם אוכל להתקינו בבטחה ובראש שקט במערכת הבאה: P8P67 2500K HD 5770 SSD HDD 8GB אני מכיר את האתר של Antec שמציע את החישובים הללו, אבל לא האתר כמו הניסיון שלכם אשמח לשמוע את דעתכם תודה!

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by Chura,

שלום, אני מחליף את המחשב הסלוני שלי, הגיע הזמן. הגיע לידי מעבד Intel i7 2600K שהוא 95W, אני רוצה לשדרך אותו לGigabyte GA-H67N-USB3-B3 זכרון 4GB וכונן קשיח 1 גיגה הסדרה הירוקה של WD EARS. הבעיה שהמארז שאני מעוניין להכניס הכל מגיע עם ספק 150W - מארז Antec ISK300-150 על פי החישובים שלי לא אמור להיות בעיה שכן הHDD זה זניח, כ4W, המעבד 95W במקסימום כאשר לרוב הוא ב73W. עוד משהו שפספסתי ? האם לדעתכם חברים תהיה לי בעיה כל שהיא בהספקים ? תודה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by Proww,

אהלן. המארז שלי התחיל קצת להשתגע, לעשות רעשים, להשרט, להשבר. אני מחפש מארז שיוכל לשמור על טמפרטורה נמוכה, שלא תעשה רעש, משהו אוורירי (אם כי שלא יכנס אבק כמעט), גדול אשר ישמש כמחשב גיימינג (אני לא משחק כל-כך הרבה, רק משחק 1-2) עדיפות לצבע שחור, עם מאווררים גדולים. שיגיע לסכום של 350 עם נטיות של 20 שקל פה ושם. זה מה שיש לי כרגע: http://www.omc.co.il/cache/prdPics/EZC-550D-F25_600x400_maxPrd.jpg שומעים את המאורר, הוא כמו "קיטור" שמוציא חום, מצטבר המון אבק..

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  13. יש את ARMOR A60 Middle Tower Series Black Case הוא מפחיד אותי עם כל האורות יש גם את Thermaltake V9 גם הוא נראה מפחיד המליצו לי בפורום על שילוב מארז וספק Antec Sonata IV 620 Watt 80Plus הוא נראה רגוע אבל יש לו חורים בצד. איך זה ישפיע על הרעש? בנוסף הוא מגיע עם ספק 620W. איך השקט של הספק? חוץ מזה בכלל לא נראה לי שאני צריך ספק לא יותר מ 400W. ויש את P183 היקר. מה לעשות

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by boss,

יש לי מארז CM HAF X לוח אם אסוס ASUS P8P67 Delux עם פאנל קדמי USB 3.0 גודל 2.5 בעיה אין לי מתאם פאנל 3.5 קדמי של מארז HAF X. אני צריך פאנל האחורי של USB 3.0 עם מחובר ללוח אם דומגא תמונה אני מנסה לחפש אתר אייבי יש פרטים מיליונים לא ברור, אם יש מתאם פאנל קדמי 3.5 ל5.25 של HAF X אשמח בבקשה תמצאו זה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי את המערכת הבאה: AMD Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 4GB ram (2*2GB) WD 500GB SATA WD 80 GB ATA כמו כן יש מאוורר גדול אחד (120mm), ואני מתכוון להוסיף בזמן הקרוב עוד 4GB זכרון. כל זה על Corsair 500W עד עכשיו עבדתי עם הכ.מסך המובנה, אבל אני צריך כרטיס של nvidia, ולא משהו למשחקים יותר מדי. בעיקר להפעלת סרטים בHD, ולתפעול שוטף של הדסקטופ, אבל אני כן צריך כרטיס קצת מעל המינימום כדי לא להכנס לצוואר בקבוק עם הרנדור של הדסקטופ, אז החלטתי ללכת על כרטיס high-end שעבר זמנו. שמתי עין על GTX 260, אבל מצאתי שהpeak של הצריכה שלו מגיע ל182W, והשאלה שלי היא אם המערכת שלי תעמוד בזה. לפי ההנחיה של nvidia אני במינימום. חשבתי גם ה9800GT שמגיע רק ל105W, אבל כמובן שהוא פחות מושך או…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by שוהם,

קינתי היום את אה phamtom ולא הבנתי איפו הלדים שאמורים להיות על המאוורים אני צריך מדריך איך מפעילים את הלידים של המאווררים

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by jazzman,

היי אני נמצא כרגע בבירורים עם אודיולאב לגבי מחשב אודיו בסיסי לבית, ורציתי לוודא איתכם לגבי הספק. למחשב יש ספק 350W מיוצב ושקט עם תקן 80+ (לא מצוין חברה או דגם והם לא אומרים) והטכנאי שם אומר שהספק מתוכנן להספיק לכל שימושי המחשב עם טווח ביטחון נאה. המחשב כנראה יהיה i5 עם 4GB זיכרון ו2 דיסקים של 500GB כל אחד (אולי אחד של 1TB) שימושי המחשב הם לעריכת אודיו בייתית - CUBASE5 + REASON4 ציוד חיצוני שיהיה מחובר למחשב בלי מקור מתח נוסף: עכבר ומקלדת, כרטיס קול - DC9V 500mA, מיקרופון ZOOM H2 - DC9V 300mA, מקלדת שליטה M-Audio AXIUM 61 DC9V 500mA האם לדעתכם ספק 350W יכול לסחוב את כל זה עם טווח ביטחון? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  18. שלום לכולם, אני בשלבי החלטה לגבי ספק כח חדש המערכת שלי כרגע היא מעבד core2 duo עם כרטיס מסך HD5670 אני שוקל להשקיע בספק רציני שיתאים גם למחשב חדש שיקנה בעוד כ-שנה (מניח אם ככה שיהיה כבר אייבי ברידג') הבנתי שיש בעיות תאימות בין ספקים של פנטיום4 למשל ללוחות אם חדשים החל מה core2, האם ידועה בעיית תאימות כזו ללוחות אם ומעבדים מהסדרה הנוכחית והבאה של אינטל? ואם לא, אפשר לקבל המלצה לספק איכותי במחיר שפוי? תודה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  19. שלום, שלחתי את אמי לקנות לי ספק מדגם FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2450 המוכר אמר לה להגיד לי שחשוב מאוד שיופעל על התקן של הארץ - 230V. עכשיו חיפשתי את המתג האדום על הספק, זה שאפשר להחליף בין 115V ל 230V, אבל לא מצאתי. ליד החיבור לחשמל יש מדבקה שכתוב עליה FULL RANGE, אבל אני לא חושב שיש מתחתיה שום דבר. איך אני אוודה שהספק עובד על 230V לפני שאני מחבר אותו לחשמל? כדאי לנסות להסיר את המדבקה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by hellforce,

שלום, לאחר שדרוג מחדש אני צריך לקנות ספק חדש (על פי רוב התגובות בפוסט פה ) מחשב שלי כרגע : c2q q6600+zalman 9700led,GTX 480, 2gb DDR2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm ואני מעוניין לעשות OC כבד למחשב ... התקציב שלי גג 600 שח! ספק שמצאתי הינו chieftec CFT-750-14CS‎ , להתחשב בעובדה שעם כל שנה ספק מאבד 10% מהספק שלו נראה לי שזה ספק אידיאלי בשבילי... מה דעתכם על הספק ? שווה את ההשקעה ? או שעדין משהו אחר? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  21. מארז: האם ה- Antec Sonata III הוא השקט יותר בטווח מחירים זה (עד 400) ? הציעו לי גם את LANCOOL PC-K60B ספק כח: ENERMAX PRO82+ 525W או Seasonic - איזו חברה אמינה יותר ?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by dordan44,

שלום אני חדש פה ואת כל מי ששאלתי איפה לשאול אמרו לי פה אז באתי יש לי את המפרט הזה: מעבד:intel core 2 duo e8400 (בקרוב חשבתי לשדרג לi5) לוח אם: ASUS P5G41C-M LX כרטיס מסך: ASUS HD 6850 חשבתי לקחת את זה:http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=9817 ועדיין אני רוצה קצת המלצות תודה על העזרה!

23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת בקשר לNZXT H2. מהביקורות ברשת עולה שהוא מארז טוב רק שיש בעיה אחת, זרימת האוויר. בגלל שהדלת הקידמית יחסית אטומה הבנתי שלא מגיע מספיק אוויר למאווררים ובגלל זה הזרימת אוויר לא כ"כ טובה. האם יש כאן מישהו עם המארז\ מכיר שיכול לעזור? אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכלום. קניתי מחשב תותח i72600k INTEL Z68 SSD 510 ואני מחפש לו מארז בתקציב בין 300-350 שח האם יש למשהו המלצה ? תודה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. שלום! ברשותי המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 Box קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R זכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס מסך: לא נבחר עדיין. כונן קשיח פנימי: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB כונן אופטי: LG GSA-GH22L X22 SATA ספק כח: SeaSonic S12II Bronze 620W אני מעוניין למצוא לו מארז מאוורר, שקט, ואיכותי מחברה אמינה ומוכרת שלא יהווה צוואר בקבוק למערכת. עדיף שיהיה מורכב מחומרים כמו אלומיניום שימנעו התחממות. אני לא מעוניין בחלון או במארז שקוף. המארז אמור לשבת בתוך "כוך" שמובנה בשולחן וחסום לאוויר מארבע דפנותיו, כך שהחלקים המאווררים היחידים הם מקדימה ומאחורה לכן צריך שכיווני האוויר שלו…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים