עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by idanshmu,

שלום לכולם... אני בונה מחשב ורציתי לדעת כמה חזק הספק שאני צריך לקנות המפרט הוא: Intel Core i7 920 Cooler Master V8 CPU Fan ASUS P6T SE Motherboard OCZ PC3-10666 Platinum RAM - 4GB, 2x2GB, 1333MHz, DDR3, Low Voltage MSI R5770 HAWK Radeon HD 5770 Video Card WD Caviar Black 2TB WD 320GB Thermaltake Element G/V במארז יהיו חמישה מאווררים בגדלים 230,200,200,120,120 בנוסף יהיה צורב בעתיד הרחוק רחוק אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשדרג את הזכרון ואולי להוסיף כרטיס מסך נוסף (CF) אשמח אם תוכלו להמליץ על ספק מומלץ ואמין תודה!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  2. אני מעוניין להזמין את ה'ספק' הזה: http://www.mini-box.com/picoPSU-80 ומן הסתם אני צריך למצוא בארץ שנאי 12V מתאים בארץ עם חיבור מתאים (2.5 ממ) . כשאני מחפש שנאי מה אני ריך לבדוק בו חוץ מהיציאה שתהיה מתאימה ובמתח של 12 V?? כלומר זה שזה ספק של 80W אמור לשנות משהו כשאני מחפש שנאי מתאים? אם אפשר קישור לחנות מקוונת שמוכרת שנאי מתאים (המחשב יפעל 24/7) תודה מראש, אוראל

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  3. Started by omri09,

הוצאתי את 2 הברגים בצד ימין, והדלת לא זזה. יש מעל הבורג הימני התחתון מן פותחן אפור כזה כמו של פחית, אולי עושים איתו משהו?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by k6_3m,

שלום לכולם. אני מתלבט בין שני מארזים: 1. Hec Compucase 6AR6 25cm Hec-500tdt 594 ש"ח 2. Sonata III 683 ש"ח איזה עדיף, כדאי, משתלם...? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

לאחי יש מערכת עם כרטיס Radeon 1950XTX, ועכשיו, אחרי שהושג כבל ה-CF המיוחל, הוא רוצה להוסיף כרטיס CF ולהשתמש בשני כרטיסים. שאר המערכת כוללת מעבד C2D E6300 (נדמה לי), לוח 975 של אינטל, HD אחד וספק FSP 400W. לפי העמוד הזה, מערך CF אוכל הספק, אבל אני אשמח לדעת לאיזה ספק צריך לשדרג את הספק שלו. המטרה היא לא להשתגע, ולא להוסיף כסף מיותר שאין לי, אלא לדעת מה צריך. יש המלצות?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by efee123,

היית בksp והציעו לי לקחת את ה-Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ (Retail) מכיוון שבהתחלה רציתי לקחת את ה- gtx460 הוא הציע לי אותו אבל שיניתי קצת את המפרט והחלפתי ל5770. המפרט: מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטי…

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  7. סוף סוף החבר'ה בארגון 80 פלוס עשו עבודה רציני ובדקו את כל יחידות ה OEM של סיסוניק (אלו שמסומנות SS-ET) שימו לב לתוצאות בעצמכם- http://www.80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=60&type=2 SS-400-ET ו SS-500-ET הנמכרים בארצנו ב 275 ו 335 ש"ח בהתאמה מוסמכים למעשה ל 80+ bronze. עוד סיבה להמליץ על הספקים האלו, שהיו כ"כ מומלצים גם ככה עד היום.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by LiorB,

אני קונה חלקים חדשים למחשב... וגם core 2 duo E7400 BOX: http://www.trg.co.il/pl_product~e7400~3~0.htm משאיר מהמחשב שלי את הצורב, וכרטיס מסך די ישן אבל מספק אותי כמו שצריך: רציתי לקנות את הספק הזה: http://www.trg.co.il/pl_product~ATX-S400TZ~17~0.htm אבל אמרו לי שהוא לא משהו בכלל

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מארז של חברת SHUTTLE שיתמוך במעבדי פנטיום 4 בסוקט 478 עם תמיכה ב DDR חיפשתי בהרבה חנויות ואני לא מוצא חשוב שהלוח והספק יעבדו כמו שצריך המארז מיועד להפיכת מחשב ישן למרכז מדיה תודה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by rubi_la,

מה אתם אומרים על המארז הזה - מארז מחשב Jsp-Tech EzCool דגם T130-A כולל ספק כח 400W http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4520&CatCode=408 למפרט הבא - מעבד: Intel® Core™ Processor i5-661 לוח אם: GA-H55M-USB3 זיכרון: KINGSTON DDR3 2GB דיסק קשיח: 40GB Intel® X25-V SATA Solid State Drive כרטיס רשת: Wireless 802.11B/G/N MIMO PCI Card כל רעיון למארז אחר עד 800 שקלים (המחיר כולל ספק) יתקבל תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by haviv822,

אהלן חברס יש ברשותי כרגע קומפפיוקייס 6A21 וחשבתי לקנות משהו גדול יותר, האופצייה שכרגע הכי נראת לי היא GIGABYTE 3D AURORA 570 יש אופצייה אחרת חוץ ממנו בתקציב הנ"ל? חשוב שיהיה גדול ומרווח ומאוורר טוב וגם מספיק שקט, לגבי הגיגהבייט, המאווררים שלו שקטים? המארז עצמו אוטם רעשים ? אולי חוות דעת של משהו על האורורה ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם :] אני מתלבט בין ארבעה ספקי כוח שונים למערכת גיימינג בתקציב של 4.6K, אשמח אם תייעצו לי למה אני די בדילמה. המחיר לא משחק כאן כ"כ תפקיד, אם יש הצדקה לקחת את הספק היקר יותר - אז אני מעדיף. גם ככה הההפרש הוא לא משמעותי כך שלא מפריע לי להוסיף עוד 50 ש"ח. אז הספקים הם: ספק כוח: [..] CORSAIR 750W TX - זמין במלאי ₪455 ספק כוח: [..] OCZ Z-SERIES 550WATT ₪449 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL - זמין במלאי ₪449 שוב - המחיר לא משחק תפקיד, כך שההפרשים לא כ"כ משנים לי. הכי חשוב שהספק יהיה האיכותי ביותר מביניהם ויחזיק ברמה טובה את המערכת - ושישאפשר שידרוג והוספה של הארדסיקים לדוגמא, …

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by Skippy,

האם יש לו ספק ג'נרי? המארז עצמו איכותי, אבל אני לא יודע אם הספק שלו שווה משהו...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Silver Dragon,

ללא חלון צידי ללא אורות מיותרים (עוד מעט תבינו חע) עדיפות לצג טמפרטורות כמה שיותר מאוורור, יש לי ציוד טוב בפנים אני צריך להיות על 30 מעלות בזמן עבודה ככה. עדיפות לכפתורי בקרת שליטה על איוורור שיהיה שקט. (ז"א אם יש כפתורי שליטה זה כבר פותר את הבעיה) המארז הולך להחליף את ה NZXT NEMESIS שלי לי, שהוא מארז מעולה, ועונה על כל הדרישות, ואני על 27 מעלות איתו.. אבל הבעיה מגיעה בלילה כשאני רוצה ללכת לישון חחחח, וגם להשאיר משהו בהורדה, קשה להירדם עם כל התאורה שלו.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by omrishalev,

מה דעתכם על המארז Antec SX-1040? אני צריך גם תמונות שלו בגודל נורמלי שאני יוכל לראות כי לא מצאתי. אני רוצה להביא אחד כזה ולעשות עליו תהליך מודינג Smiley אז מה דעתכם? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by denis20,

למפרט הבא : המחשב יחסית ישן.. Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 asus dvdrw lg cdrom x52

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by mikimik,

קניתי מחשב חדש די חזק. (ספק 500W , Intel i5 3.4, מאורר zalman) הנקודה היחידה היא שיש רעש של מאוורים מהמארז. המחשב הקודם שלי הרעיש פחות למרות שהיה מחשב פחות איכותי. האם הסיבה היא שה-k350 הוא מארז יחסית פתוח עם הרבה שטחים מחוררים? האם אם אני יקח מארז אחר זה יפחית את רעש המאווררים? יש המלצות על מארז שקט יותר שמשתיק את רעש המאווררים (שקטים יחסית)?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. כותרת ^^ תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by Baridy,

הספק:SilverPower 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 יכול להריץ Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE ?? תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by erjerjerj,

יש לי מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W לאחרונה מספר פעמים המחשב מסרב להידלק. כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה אז הנורה שאמורה להידלק ולהישאר דלוקה מהבהבת. כאשר הנורה מהבהבת אין שום תצוגה על המסך (המחשב בכלל לא עולה, אפילו לא ה POST), ולחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא מכבה את המחשב - רק שליפה מהתקע מכבה אותו. (פעם אחת בלבד לחיצה ארוכה כאשר האור הבהב גרמה להפעלת המחשב) המחשב מחובר דרך אל פסק יותר משנה, אז לא נראה לי סביר שהייתה קפיצת מתח. האם הבעיה בכלל בספק? מה פרוש הבהוב הנורה? תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MrFantstic,

הידע שלי בחשמל הוא די בסיסי ואני אשמח לעזרתכם. אני מתחיל בימים אלו להרכיב מחשב למטרת אוברקלוק/גיימינג ותוכנות כבדות. המחשב יכלול: מעבד core i7 לפחות 16 ג׳יגה RAM ככל הנראה שני רדיאטורים לקירור במים של המעבד והכרטיס מסך. רוב הסיכויים שזה יהיה כרטיס מסך אחד יכול להיות גם שניים בעתיד. מעבר לכך.. כונן SSD, כונן קשיח רגיל, צורב, תאורת לדים וכו׳ שני שאלות: 1. נניח שאני הולך על המקרה הכי כבד שזה אומר שני כרטיסי מסך+ שני רדיאטורים וכו׳ אני מתאר לעצמי ש1000 וואט זה כן יעבוד. השאלה היא אם אני יכול להסתפק גם ב860 וואט? 2. נניח ואני לא מנצל את כל ה1000 וואט של הספק (יקח לי קצת זמן עד שאני יתכנן יזמין ויקבל את כל החלקים של הקירור מים. עד אז אני כנראה יריץ את המערכת…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by dudu26,

לאור 5 הפסקות חשמל ב-3 ימים (...) החלטתי להגן על המחשב החדש בעזרת אל פסק (מה גם שההארדיסק במחשב הקודם נדפק - לדעתי בגלל רשת החשמל המקרטעת שבאזור שלי). אין לי תקציב ברור, אך אני בהחלט לא מתכוון לעבור את הסכום הבינוני פלוס (מה שזה לא יהיה...). חשוב לי שהמערכת תוכל לכבות את המחשב אוטומטית כי אני לא נמצא מול המחשב בכל זמן שהוא דולק... לפי המאמר ב-YNET אני מניח שקו המוצרים הוא Interactive Line וגם: "השקעים: מוצר אל-פסק טוב יכלול מספר שקעים, חלקם עם הגנה בלבד וחלקם עם הגנה וחיבור לסוללה. בזמן הפסקת חשמל לא ממש חשוב אם הרמקולים יפעלו או לא אבל תרצו, מן הסתם, להגן גם עליהם. לכן, רצוי לא להתפשר ולקנות מוצר הכולל גם שקעים לטלפון ולחיבור רשת, כדי לתווך בינם לבין חיבור האינטרנט של…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, חג שמח לכולם אני כנראה קונה מחר מחשב ורציתי לשאול שאלה על הספק שאני מתכוון לקחת מעבד i5 2500k כרטיס מסך gtx 570 זכרון 8GB DDR3 1600mhz לוח אם ASUS P8P67 PRO B3 ספק : ANTEC high current gamer 620W מארז : lancool k60 השאלה היא האם הספק מספיק בשביל הכרטיס מסך והמעבד (עם אוברקלוק ל 4.5 GHZ) או שאני חייב לקנות ספק חזק יותר?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by BENNY-L,

תודה

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by vid170,

האם ה-400 TRT של HEC שקט? כן אני יודע שב-400 ש"ח יש את הליברטי

• 2 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.