ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי את הרכיבים למחשב אותו אני מתכנן להרכיב בעצמי. הרכיבים: מעבד i5 4670k קירור למעבד cooler master seidon 120V לוח אם Asus z87-A זיכרון Kingston hyper-x blue ספק כוח SeaSonic G-550 550W Gold Modular כרטיס מסך Gigabyte GTX 770 דיסק קשיח Seagate 7200 2 TB דיסק אס.אס.די Samsung 250 GB Evo אני די חדש לכל עניין ההרכבה (הרכבתי רק עם חברים לפני). אני מחפש מארז מרווח שנוח לעבוד אתו, שומר על הרכיבים מקוררים ומגן עליהם. לא חשוב המשקל או רמת השקט. בנוסף אשמח להמלצה לגבי כמה מאווררים כדאי לקנות למארז, סוג, ואיך להתקין אותם (כמה יציאה, כמה כניסה, ואי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני משתמש בתיאור הנכון "HDD BAYS" ??? אני מחפש מארז שיש לו באופן מובנה מגירות נשלפות לכוננים הקשיחים כך שאני יוכל להחליף בין כונן לכונן בזמן שהמחשב עובד לדוגמה : Thermaltake Level 10 GT http://youtu.be/gB7IFmOnybk?t=1m59s אבל המארז הזה יקר מדי וגם אני לא צריך כל כך הרבה מגירות מחפש משהו באמצע תודה לכל מי שענה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2912 נמכר בסביבות ה-300 ש"ח. מיועד לסביבה משרדית למחשב עם סימולציות הנדסיות כבדות + OC משמעותי. מפרט: I5-2500K 128G SSD 16G RAM לוח Z68 ספק S12II-520W אישית אני מעדיף את ה-ANTEC300 במחיר הזה או לעלות ל-LANCOOL/CM690-II אבל זה לא 100% תלוי בי. שקט רצוי מאוד אבל לא קריטי. איכות ויכולת קירור חשובות כי מדובר במחשבים שירוצו בעומס + OC ולא יהיה שדרוג למשך זמן רב. התקציב גמיש אבל רצוי להישאר מתחת ל-400 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ברשותי ספק ENERMAX 500W ואל פסק 350 של ADVICE האם חיבור לאל פסק הנחות יותר יכול לגרום נזק לספק במקרים של הפסקות חשמל ? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום.יש לי מארז thermaltake swing vb6000sns atx. הסד-רום התקלקל אך אני לא מוצא דרך להוציא אותו.הסדרום יושב על מסילות אך לא יכול לצאת מאחורה בגלל הלוח אם. :'( :'( :'( .please help
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.hardwaresecrets.com/article/Power-Supplies-With-Fake-80-Plus-Badges/1054 עד לאן אפשר להרחיק עם החוצפה? :
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כידוע הדגם של ה- 425w מגיע עם כבל אחד של 3 מחברי sata אני מעוניין לקנות כבל נוסף לפי האתר של enermax מספר קטלוג הוא EMC011 ניתן לראות אותו בלינק הבא: http://www.enermax.com.tw/admin/pic/200822213533178375.jpg או http://www.enermax.com.tw/admin/pic/modularcables2008a.pdf היכן ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי להרכיב לוח אם M2A-VM HDMI למארז HEC 6A-21 הכולל ספק מקורי של HEC 400W. הבעייה בה נתקלתי היא בחיבור 4 פין של הספק ללוח האם. צבעי הכבל הם שחור, צהוב, כתום ואדום. מישהו יודע מה מהצבעים הוא אדמה ומה 12V? הפלסטיק שבור והכבל יכול להכנס במספר כיוונים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב שעליו אני מדבר מותקן כרגע ספק JSP-Tech EZ-Cool 300W Real שכאשר הוא מחובר לחשמל ואני מפעיל את הלחצן שלו מאחור, כבר נשמע מין צפצוף גבוה, עוד לפני שבכלל הפעלתי את המחשב. כאשר אני מפעיל את המחשב, לא תמיד הוא נדלק בפעם הראשונה, צריך לכבות ולנסות מס' פעמים, נדלק בפעם השניה, שלישית, רביעית ולפעמים בפעם החמישית. חוששני שהספק מתקרב לסוף חייו ואיני מעוניין שיהיה בלאגן. מדובר על מחשב בעל לוח MSI MS-7528-010 MSI Intel G31M3-F מעבד E5200 2 סטיקים של זכרונות 1G צורב DVD מאוורר 120mm מכניס אוויר, מאוורר 80mm מוציא אוויר, מאוורר AC Freezer 7 על הגוף קירור של המעבד. כרטיס רשת אלחוטי פנימי PCI כונן קשיח IDE נפח 500G כונן קשיח נוסף SATA נפח 500G כונן קשיח נוסף (מע' הפעלה) SAT…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. מדובר בדיון מקביל לדיון בפורום מפרטים במסגרת הרכבת המפרט הדילמה העיקרית שלי הוא המארז. בגלל שאני חייב להחליף כבר את המחשב (כבר לא תמיד רוצה להידלק) דווקא בזמן של הרבה הוצאות מסביב, אני רוצה לחסוך כמה שיותר. השיקולים לבחירת מארז (לפי סדר חשיבות): 1. מניעת אבק - במארז הנוכחי שלי (אחד מהדגמים המוקדמים של WingRS של Thermaltake) 2. מחיר - כפי שאמרתי קצת לחוץ בכסף אז המארז צריך לקחת בחשבון עלות מול תועלת 3. שקט - אני רוצה שקט אך למיטב הבנתי החומרה שבחרתי לא עושה הרבה רעש, אז יש חשיבות נמוכה לבידוד רעשים. המארזים ששמתי עליהם עין - Zalman Z3+, Antec P100, Antec One, SilverStone Precision PS10 הבחירה ביניהם כרגע היא הבחירה המהותית ביותר שכן היא תקבע איפה אני קונה את המחשב. ב…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, אני בשבוע הבא משדרג את המחשב שלי כולל החלפת ספק.המארז שברשותי הוא FOXCONN TH-001 והספק שאני רוכש הוא FSP 350W 60GLN האם הוא יתלבש כמו שצריך על המארז הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב. ובמפרטי מחשב אמרו לי כמה דברים פשוט רציתי לאמת אותם: אז ככה חבר שלי עדיין לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות אבל אני רוצה לברר כמה דברים. במפרטי מחשב אמרו לי (StingeR אמר לי ליתר דיוק) שהמארז עם הספק הבא: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black יחזיק את הכרטיס מסך HD4850, רציתי לדעת האם באמת הוא יחזיק אותו... (למארז הזה יש רק מאוור אחד) דבר שני חשבתי אולי עדיף ספק חזק יותר, אני אתן לכם שתי דוגמאות למארזים וספקים שחשבתי: דוגמא 1: מארז: Coolermaster Elite 340 Black ספק:FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail אפשר גם להסתפק בספק קצת פחות טוב על זה חשבתי FSP Blue Storm II 400W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail השאלה היא האם הוא יחזיק את הHD4850 (למא…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום, כרגע יש לי מארז NZXT phantom full tower בן למעלה מעשר שנים שמתחיל להתבלות, מניח שאפשר להחזיק איתו עוד כמה שנים אבל אולי זו הזדמנות להחליף. מה שאני אוהב במארז הוא שהוא גדול ונוח באופן שאף פעם לא הגביל אותי מבחינת רכיבים וקירורים. גם אהבתי את זה שהוא חלק ואלגנטי, למרות שהייתי מעדיף שהמארז הבא יהיה אפילו יותר מלבני. ממש אשמח להמלצות על מארז מומלץ הדרישות מהמארז : גדול (לא חייב להיות ענקי כמו הוכחי) שקט קריר שיראה אלגנטי, כמו רהיט רק עם חלון שקוף שיהיה קצת אור של הRGB מחיר 500-600ש"ח אני מבין שאני יכול לקנות את ה NZXT H710i שהוא המחליף של המארז שלי, אבל הוא קצת יקר. ראיתי שממליצים על ה …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי ספק כוח מסוג Corsair TX650M. וכרטיס מסך מסוג Sapphire HD 6850 1GB. כעת יצא מצב בו אני יכול לקבל עוד כרטיס מסך מאותו סוג בידיוק, והתחלתי לחשוב על לחבר את שתיהם במערך Crossfire. - האם הספק יצליח לספק כוח לשתי הכרטיסים? נ.ב. אני לא יודע אם שאר המפרט משנה, אך במידת הצורך אכתוב פירוט מלא. בברכה, ניר גלאון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט של מארז+ספק עד 600ש"ח צריך שספק יהיה 450V-נקי מינ' ומארז עם עיצוב יפה עם לפחות 2 מאווררים תודה רבה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בסיס למידע - מעבד 8500 5 כוננים קשיחים פנימיים +3 חיצוניים שמחוברים רוב הזמן דרך USB. כרטיס מסך HD6970 של ספיר. בעיקרון חשבתי אולי בקרוב להחליף את המעבד ל Q9950X כדי למנוע צוור בקבוק. בחרתי ספק אבל נראה לי יקר מדי? או שעדיף לקחת במידה וארצה לעשות CF לעוד כרטיס 6970 יש להדגיש כי אני צריך ספק שיהיה לו הרבה חוטים לחיבור SATA בגלל שיש לי 5 או 6 כוננים פנימיים. [table][tr][td][/td][td]פירוט הזמנה[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td]קטגוריה[/td][td]מוצר[/td][td]מחיר[/td][td]כמות [/td][/tr][tr][td] • ספק כוח[/td][td]SEASONIC M12D 850W SILVER - MODULAR - RETAIL[/td][td]895₪[/td][td]1 [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: quad 9300 geforce 8800gt + OC GA-P35-DS3L 4gb ocz 1000mhz cl 5-5-5-18 אני חשבתי על הספק thermltake TR2 550w אבל שמעתי עליו דברים לא משהו... ספק חזק שיחזיק את כולם וכמובן בהגבלת מחיר לסביבות ה400-500 שקל בלי חריגות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
Bfg gs-550 550w זה צריך להחזיק 4890xxx black editiob E8400 4gb ocz 500gb תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : core 2 quad q9550 sapphire radeon hd 5850 1gb extreme edition patriot 8gb ddr3 1333mhz asus p5g41tm-lx thermaltake v5 black edition 3 הארדיסקים , כונן DVD\RW , קירור למעבד - scythe yasya 3 מאווררים 120 ועוד אחד של 200mm כרטיס רשת אלחוטי pci אני מתלבט בין שני הספקים האלו של חברת antec Antec High Current Gamer 520w Antec High Current Gamer 620w (אני מתכנן אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך ) השאלה שלי היא האם ה 520W יספיק לי או שעדיף 620W ליתר בטחון? (יש הבדל של 100 שקל בין השניים) תודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח קצת את המארז ולנקות אחרי חודשיים-שלושה בערך שהמחשב אצלי, בסיום הנקיונות חיברתי מחדש והפעלתי את המחשב לראות שהכל בסדר ושמתי לב שהמאוורר הקדמי לא עובד (מארז nzxt phantom 410). נתתי לו דחיפה קטנה וראיתי שהוא מתחיל להסתובב אבל ממש לאט. פתחתי את קדמת המארז לראות אם משהו מפריע לו, אבל הכל תקין (גם אין רעש מהמאוורר). חשבתי שאולי עשיתי משהו לא טוב אבל הסתכלתי על הפילטר הקדמי והוא נקי כאילו המאוורר מעולם לא עבד... החלפתי את חיבור החשמל של המאוורר לחיבור אחר ועדיין אותה התנהגות. שאר המאווררים עובדים כמו שצריך ומגיבים לבקר המהירות. מה לעשות...?? צירפתי סרטון של מה שקורה, שימו לב ב0:50 שאני מעלה את המהירות דרך הבקר ומוריד חזרה כמה שניות לאחר מכן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המארז של Supertalent CA-601UFB Blue ללא ספק ואם הוא יתאים לי לAMD 3800X2 עם כ.מסך 8800GTS וספק 400 ליברטי? תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני מספר ימים מחשב וכעת אני מחכה להגעתם של כל הרכיבים, עד שהם יגיעו אני מעוניין לקנות גם UPS שיחזיק את המערכת בהפסקות החשמל הרבות שפוקדות אותנו בארץ.. :\ המפרט שלי הוא: Intel Core i7 920 2.66GHz Gigabyte GA-EX58-UD4 G.Skill DDR3 6144MB 1600MHz Samsung 1TB 32MB HD103UJ Western Digital 320GB 16MB WD3200AAKS Gigabyte NVIDIA GeForce 9800GT 512MB Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Corsair VX Series 550W CMPSU-550VXEU Scythe MUGEN II CPU Cooler Arctic Cooling AF12025L 120mm Case fan x 2 מסך Dell 24" 2408WFP. גם במחשב הקודם שלי היה ספק 550W והיה לי UPS של IPPON שמכרו לאבא שלי בלוג'יק, הדגם הוא 800VA אבל רשום שהוא תומך עד 480W. גם הספק נקנה מהם וה-UPS נקנה…
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
איך החברה? קניתי 200 שקל ספק 600 וואט ... אבל המוכר אמר שזה מוציא תכלס 400 וואט מה אתם אומרים יספיק לי? המפרט שלי הוא : intel 3000 64 bit 800MHZ לוח אם : Asus p5LD2 זיכרון : Samsung 1024 DDR 2 667 דיסק קשיח : wd 250 sata 2 + wd 160 sata 2 כרטיס מסך: גיפורסט 6600 GT
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
RAIDMAX SIRIUS ALUMINUIM BLACK w/o PSU מה דעתכם עליו ? מבחינת קירור, מקום וכ'ו?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-