עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Palarya,

-להסרת כל ספק, כ. המסך HD4850 נכנס פיזית במארז NSK4480 של אנטק? אשמח לתשובות החלטיות שניתן להסתמך עליהן, ולא השערות והנחות. ובאותו נושא פחות או יותר, המארז מגיע עם ספק כח מצויין מסוג EarthWatts 380W אשר עומד בתקן ה-80+ אחוזי נצילות -האם ספק הכח הנ"ל צפוי להחזיק מערכת הכוללת E7200, HD4850 ושאר החלקים הקבועים? (כמובן שלא מדובר בOC) וגם בנושא זה אעדיף תשובות החלטיות שניתן להסתמך עליהם, ולא השערות והנחות. תודה מראש חברים. (:

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הספק גלקסי 1000W של אנרמקס שנקנה לפני שנה וחצי לפני שיצא חבור החשמל PCI E 2.0. הספק מגיע עם שני חבורי PCIE של 6 פינים מחוברים ועוד שנים מודולריים. שאלתי היא אם ניתן לחבר לו כבל מודולרי של 8 פינים ואם זה בכלל חשוב אם אני אחבר כזה כבל או שאפשר לחבר את ה6 פינים שיש לי כעת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Holy,

היום כשחיברתי את המחשב לחשמל ה-TT 480W הלך בבום גדול, לפחות הוא לא לקחת כלום איתו. אני קונה מנעה מחשבים ככה שהספק חייב להיות משם המערכת היא AMD 2500 עם כרטיס מסך ATI 9600 Pro, לדעתי 350W יספיק. מי יכול להמליץ?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by RDS,

שמעו... אני קונה מחשב חדש, והגורם האחרון שנתקעתי איתו זה מארז... אני רוצה מארז שהוא איכותי, מאוורר טוב וגם יפה... אם אתם יכולים לתת לי הצעות של גג 300 שקלים... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5174 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10673 או http://www.inwin-style.com/pd_info.php?id=293

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4870 ויש לי ספק של שהוא 485 וואט 80% Efficiency ומצאתי באתר של ATI-AMD ספקים שעובדים עם HD4870 ודגמים תחת הכותרת ENERMAX http://ati.amd.com/products/certified/powersupplies.html#pstop יש שם את הדגם הזה: Noisetaker II DXX (EG495AX-VE) (W ושלי זה eg495p-ve 24p שניהם אותו וואט 485 ואותו 80% Efficiency האם הכרטיס מסך יעבוד עם הספק הישן שלי ? או שאני חייב לקנות אחד חדש?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by saarxee,

Fractal CORE 3000 או Define Mini? אני באופן אישי אוהב יותר את העיצוב של המיני, האם הוא בעל תכונות עדיפות משל ה-CORE 3000? מפרט: I3 2100 1X4GB RAM GT430 התקציב לא משנה כרגע, אילו מבין האפשרויות הללו טובות יותר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dor9,

שלום, קניתי ספק כוח SS-400 ביום שלישי האחרון בחנות ivory. הספק הגיע בלי אריזה, חשוף לגמרי - רק המוצר עצמו (עכשיו אני מבין שזה לא תקין..). שאלתי את המוכר "זה לא אמור להגיע עם אריזה?" והוא אמר איזה משהו שיותר חסכוני לארוז את כולם באריזה אחת, זה יוצא יותר משתלם.. בקיצור כמו העניין עם ה-tray/box של המעבדים. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו. דגשים: לא השתמשתי בו בחשבונית מס\קבלה שחתמתי עליה (וקיבלתי עותק), לא כתוב משהו על החזרת מוצר אתם יודעים מה אומר החוק על החזרת מוצר במצב הזה? האם מותר לי להחזיר אותו לקבל את מלוא הסכום ששילמתי? * לא קיבלתי תעודת אחריות על הספק, אבל בחשבונית כתוב שאפשר לבקש מאייבורי. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לאחר שקראתי את ההודעות בפורום זה הבנתי שהמארזים של Thermaltake אינם אהובים במיוחד, אבל לא הצלחתי למצוא ולו תגובה אחת עם הסבר למה הם לא נחשבים כמארזים איכותיים. מה ההבדל למשל בין המארזים של Tt לבין המארזים של Raidmax ? המארזים של Tt יפים ומעוצבים מה שאי אפשר לומר על הרבה מארזים אחרים. יש באיזשהו מקום דרוג של מארזים (כמו שיש למשל בפורום כרטיסים גרפים) ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Dvich,

שלום, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518494.0 חבר של קנה מחשב בשנת 2005 עם הספק שבכותרת, שהיה נחשב בזמנו לספק איכותי מאוד. הוא מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה לבדוק עבורו אם הוא יוכל לחסוך את ה-300~ ש"ח בקניית ספק חדש, על ידי שימוש בספק הנוכחי. המפרט (המשוער) של המחשב שהספק יצטרך לספק...: i5 2500 8GB RAM בשני סטיקים HD6970/GTX 570 (כנראה הרדאון) 3 הארדיסקים 3 מאווררים צורב DVD התקני USB שונים המפרט הטכני של הספק: 28A ב-3.3V 40A ב-5V 33A ב-12V בעתיד יעשה אולי OC קל בלבד, תודה.

11. Started by solzi7x,

צריך המלצה למארז 400-500 ש"ח. אפשר טיפהחריגה מהתקציב... אבל ממש טיפה. חשוב שיקרר טוב לפני הכל. חשוב לי גם מאוד שיהיה יפה. אם הוא לא עושה רעש של טרקטור והוא טי טיפה רועש זה בסדר כי אני גם ככה עם אוזניות רוב הזמן. תודה רבה מראש :]

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by R3DFOX,

שלום. אני מחפש מארז למפרט שאני בונה: מעבד i5 4690 לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H כרטיס מסך GF 630 מחפש מארז: מרווח שקט עם 2 מאווררים לפחות עם 2 חיבורי USB לפחות +חיבור לכרטיס הקול בחזית וכפתורי הדלקה וריסטרט יפים. שיהיה מקום לכונן צורב DVD ולשלושת הדיסקים הקשיחים שלי לא מחפש מארז צעקני או זוהר אלא מארז פשוט ואלגנטי אבל יפה קונה מKSP או אייבורי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by owen10,

COMPUCASE CI-6A21 BLACK + HEC-400TRT 400W 20/24PIN או FSP 400W Nexus NX4000 FSP400-60PFN Retail+ENERMAX CS-335TA

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. דגם ה-Torque המדליק הוא מה שנוצר כאשר חברה שמאופיינת לרוב במוצרים מאופקים ומחושבים מחליטה להסיר את כל המחסומים לכתבה

15. Started by Vincent,

אני רוצה לקנות אל פסק למחשב עם ספק 530W ומסך 22 אינץ' (2443BW). האם האל-פסק RPC 650 יספיק למערכת כזאת? או לקחת את ה- RPC 750 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by ziv0798,

יש לי שאלה בקרוב אני הולך לקנות CM590 (עולה 285 ש"ח באייבורי) אני רוצה לדעת אם הספק יחזיק (EZ-COOL 450') ואיפה אני יכול לקנות 2 מאווררים של 120mm בזול?!?! (אם לא ילה את המחיר כל כך הרבה אז עם לד כחול...) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by tombraider,

שלום איזה ספק עדיף עבור מערכת חזקה כמו Q9450 ו HD4780 ואולי CF בעתיד ACTIVE PFC או PASSIVE PFC בתודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by DarkLloth,

מארז ממולץ על פני האפולו? (אני יודע שהוא קצת יותר יקר) שווה את ההשקעה או מספיק אפולו עם מאוורר אחד נוסף של TT מקדימה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ido.G,

היי בקרוב אני מבצע שדרוג למחשב. לרגל השדרוג, אני מעוניין להחליף גם מארז - גם בשביל ההרגשה ה"חדשה" וגם כי המארז שלי דיי ענתיקה. המארז יכיל לוח Full ATX. המארז הנוכחי שלי הוא ה Foxconn TH-230. הוא מארז מאוד איכותי (פח עבה, יציב, שקט מאוד) ואני מקווה לרדת באיכות כמה שפחות. להגיע לאיכות שלו בתקציב שלי, אני מבין שאי אפשר. אני מעוניין לבצע את הרכישה ב TMS או KSP או אייבורי. מ TMS אני מזמין לוח ושאר החנויות נמצאות ליד העבודה. אין לי כוח להתחיל להסתבך. דרישות: 1) עדיפה תמיכה בכרטיסים גדולים (אך לא קריטי). 2) אפשרות לסידור כבלים איכותי. 3) חשיבות לשקט: 3 מתוך 5 4) לא קריטי, אך הייתי מאוד שמח אם שבמארז יהיו כמה שפחות לדים. זה משגע אותי. 5) חשיבות לקירור: 3 מתוך 5. 6) חשיב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by NIRHA,

ראיתי בחוברת של לוח האם שדגם זה חייב חיבור של ספק כוח שמגיע עם 5v pin supply- מה זה החיבור הזה ? ומדוע כמעט לאף ספק כוח אין אותו ? תודה

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by most,

קניתי מגולדטופ את ה 400W GN כשהחלפתי ללוח ASROCK DUAL גיליתי שחסר בספק פלג ATX מרובע יש מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  22. רואים את הבפנים טוב מאד בגלל כל החורים והמעוור הגדול, אז שמתי לב שיש הרבה מאד גושים של נקודות לבנות בדומה לדבק חם, רק לבן, וזה נמצא בכל מיני מקומות שאני לא רואה צורך בהם אם זה היה דבק. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני רוצה ליקנות א הכרטיס 9500GT 256MB DDR2 עכשיו אני יודע שזה חרא כרטיס פשוט תראו את במחשב שלי ותבינו למה אני לא יוציא על כרטיס הרבה כסף עכשיו ברור שהכרטיס הזה יותר חזק ממה שיש לי והוא לפחות יריץ לי IV על LOW בלי תקיעות (מה שהכרטיס שלי לא עושה) אז השאלה שלי היא אים הספק הזה יחזיק את הכרטיס 9500 GT ספק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1510 אני יודע שצריך 18A לכרטיס טבלת המטחים\הספקים רדו למטה http://www.jsp-tech.com/?ind=b2&type1=6&id=44 לפי מה שהבנתי הוא יכול להוציא לכרטיס 19A תקנו אים אני תועה המפרט שלי מעבד : e2140 oc to 1.84ghz כרטיס מסך:ATI X1650 256MB זיכרון:KINGSTON 2GB DDR2 667MHZ לוח אם:GIGABATE INTEL 945GZM-S2

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  24. אני מחפש אל פסק למערכת שלי : המערכת שלי היא: - Mother Board: Asus Sabertooth X99- Processor...: Intel 5820K (@ 4.6 GHz, 1.316 V)- CPU Cooling.: קירור מים בבניה עצמית- RAM.........: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400mhz CL 13-13-13 - HDD 0.......: 256 GB Samsung EVO 840- HDD 1.......: Seagate ST2000DM001 2TB עם בלוק של EK- GPU.........:ASUS 980 TI- Case........: NZXT switch 810 ספק כוח seasonic 1200xp3 איזה אל פסק מומלץ למערכת הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 246810,

יש לי ספק כח של חברת EZCOOL 450WATT קניתי אצל אייבורי לפני 4 חודשים. והוא כל הזמן מרעיש, כשהייתי אצלם אני רציתי לקנות SEASONIC והם אמרו שהם לא מכיריםSEASONIC. המוכר המליץ לי על EZCOOL הוא אמר שגם לו יש אחד בבית והוא מרוצה אז אמרתי לעצמי במחיר של 230 ש"ח למה לה לקנות קניתי ויש קצת רעשים מה אתם מציעים לי לעשות? אולי הייתי צריך לקנות ספק אחר ? אם כן איזה ספק לדעתכם היה הבחירה הנכונה?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.