ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין מחשב ואני עדין לא יודע איזה מארז כדי לי לכחת ??? יש לי כמה אפשרויות אם אתם רוצים אתםיכולים להציע או ואם לא אז תגידו לי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד Enermax Chakra http://skypc.co.il/pl_product~3052BS~6~0.htm Antec three Hundred http://skypc.co.il/pl_product~THREE-HUNDRED~6~0.htm Thermaltake M9 http://skypc.co.il/pl_product~TT-VI1000BNS~6~0.htm אני צריך עזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בשוק המארזים אני לא כל כך מתמצא, אז אשמח לעצות מהמומחים המארז צריך להיות בעל הפרמטרים הבאים: מאוורר - חשוב מאוד. המחשב בחדר לא ממוזג, ובקיץ חם... ראיתי אחלה מארזים מחוררים אך הדרישה שלי לנקיון מאבק, קצת מגבילה אותי עם עודף האוורור הזה. אם רק הייתה רשת מסביב לכל החורים של הCM למשל, זה היה מצוין. בעל פילטרים לאבק - חשוב מאוד! אני גר בסביבה מאובקת (מדברית משהו...) מבנה פנימי איכותי (למשל, תושבות מגומי בלתי מתפרק להרד-דיסקים, מודולוריות נוחה, וכד'.) - חשוב מאוד. - יש לי מארז של Cumpucase אך הגומיות שלו לא אמינות מי יודע מה.. הייתי שמח למשהו יותר טוב. שקט - עדיף, אך לא חיוני. גודל - לא קריטי, גמיש לצורך מילוי הדרישות הקריטיות שלי.. יופי - לא חשוב בכלל! *אין כרגע תכני…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מחפש מארז שקט מאוד וגדול מאוד המארז צריך להיות בסלון המעבד יעבוד עם אובר קלוק איזה מארז ניתן לרכוש שהוא מוכן לספוג את הרעש
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
הי, יש לי מחשב ישן במארז אנטק P182. מפרט: פנטיום 4 3gb, לוח אם mAtx של intel עם הכל onboard. שני דיסקים, צורב DVD ו-1.5gb זיכרון כרגע יש שם ספק hec-300 ישן שעושה *המון* רעש, לפניו היה מארז הרבה יותר פשוט גם עם ספק אחר של hec, והם היו שקטים מאוד. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
centurion 590 black case זה המארז שאני שוקל לקנות למחשב חזק להרצת תוכנות ומשחקים די כבדים אם אפשר לשמוע קצת תגובות...
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש מארז שקט מאד. כרגע אני משתמש ב-CM690 והוא אינו שקט דיו, ולכן הוא עובר לאחי הקטן. החומרה שתכנס למארז היא: מעבד - E5200 לוח אם - P43-UD3L (לא, זו לא טעות) כרטיס-תצוגה - ATI HD4850 ספק-כוח - Corsair 450VX גוף קירור - Mugen II המארז חייב להיות מתוך המבחר של חברת KSP מחשבים. (באתר: www.ksp.co.il) אשמח לשמוע הצעות.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הספק הבא יוכל להחזיק את המערכת ללא שום בעיות ? http://tms.co.il/product/6108 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כרטיס מסך: Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden sample כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפשת מארז (למפרט בתקציב של 2500 ש"ח ללא ציוד הקפי) שיהיה הכי שקט ומשתלם שאפשר להשיג במגבלות התקציב שלי. בפורום מפרטי מחשב הציעו לי שנייים: את Raidmax Apex (שעולה 166 ש"ח) ואת NZXT Tempest Airflow King (שעולה 411 ש"ח). הדעות לגבי השקט של שני המארזים האלו היו שונות ומנוגדות. מה אתם אומרים לגביהם? במידה ויש לכם מארז שקט אחר להציע לי, בבקשה שמחירו לא יעלה על 400 ש"ח. תודה
-
- 50 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות UPS למחשב עם המפרט הזה: Amd 4050E Gigabyte 740G 3gb kingston valeu 800mhz HD3650 512MB DDR2 WD 160gb aajs WD 500gb aaks windows vista home premium 32bit sp1 Zalman 360W PS Winfast pxdvr3200 המטרה היא לאפשר כיבוי מסודר ואם אפשר אוטומטי במקרה של הפסקת חשמל תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא: המחשב אינו מיועד למשחקים, מצד שני הוא יפעל רוב שעות היום והלילה. אני מעוניין כנראה מחר לקנות את המחשב ב-KSP. על איזה ספק אתם ממליצים מהמבחר שם עבור המפרט הזה? ורצוי שיהיה יחסית זול. האם ה-JSPTECH הזה שבמפרט בסדר? מה בדבר ה-Golden Tiger? אשמח לעזרה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין 3 אופציות: NZXT Hush Case Antec Sonata III 500 Cooler Master Sileo 500 הכיוון שלי היה די מוחלט לגבי ה-Antec כי הוא כולל גם פילטר לאבק, אך צצו להם החדשים (Cooler Master, NZXT) עם שכבה אקוסטית שנראים טובים מאוד. לגבי ספק שקט במיוחד אין לי כיוון, אז אם תוכלו להציע לי ספק שקט במיוחד. אשמח להצעות ולסיוע בעניין. (אולי מארז אחר שאני לא מכיר וכד') תודה רבה!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם שאלה שעיניינה אותי.. נכון שלרוב הכפתור הזה לא באמת נמצא בשימוש אבל אפילו הפעם הזאת בחודש שכן צריך את הכפתור הזה וכבר שווה שהוא יהיה שם.. אז למה חלק מהמארזים אפילו היקרים פשוט מוותרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
בתמונות זה מראה שיש אורות מהמאווררים מקדימה...אבל לי במארז אין..איזה כבל אני צריך לחבר בשביל שידלק?(המאווררים עצמם דלוקים)
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, המפרט שאני כנראה קונה הוא Intel E8400 Gigabyte EP43-DS3L OCZ 4GB Reaper HD4870 512MB WD 500GB צורב של Samsung האם Modu82+ 425W יחזיק את המפרט הזה או שיש צורך ב Modu82+ 525W?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בוקר טוב מעלה תמונה של ספק כח לדוגמא. עם 2 מאווררים איך משפיעים המאווררים על הסירקולציה במארז? התחתון יונק מבפנים החוצה והאחורי דחוס מבחוץ פנימה ? אם זה כך , זה מתבצע במקביל ? כי אם כן אז זה יכול להוות בעייה בסירקולציה כי האוורי החם שהוא יונק מהאוורר התחתית לא מוצא דרכו החוצה כי יש זרם אוויר שנכנס בו זמנת פנימה מהמאוורר שבג הספק. או ששניהם יונקים החוצה ואז זה שבתחתית יונק לחלל הספק וזה שבגב הספק בעצם ממשיך את הפעולה ויונק החוצה לחלל החדר? שאלה שניה,אצלי בספק EG365P-VE ENERMAX , ישנו כיוון מהירות למאוורר הספק (כפי שמופיע בתמונה מצורפת) . הבעוצמה מקסימלית הוא נשמע היטב ואז אני מעביר אותו למצב הכי נמוך שם הוא שקט להפליא. זה לא פוגע בספק עצמו ? הרי המאוור הזה יונק החוצה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מחשב הוא(את המחשב כבר קנו ממזמן ולא הוא לא שלי ) מעבד - Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לוח-אם - ASUS P5KPL-CM כונן קשיח - Western Digital 250GB SATA2 16MB זיכרון - Kingston DDR2 1024MB 800MHz ספק כח - JSP-Tech EZ-Cool 300W Real רציתי לדעת אם הוא יחזיק כרטיס מסך כמו Twintech NVIDIA GeForce 9400GT 512MB DDR2 http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=244 אני שואל את זה בגלל שבאתר היצרן רשום Minimum 350W PCI Express compliant system power supply זה יהיה גבולי :-\? עדיף לרדת בכרטיס מסך(לא שיש למה לרדת מתחת לזה) :-\? או שהספק יחזיק בלי בעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היתי מעוניין לדעת האם ספק כוח הג'נרי שלי מספיק כדי להפעיל את הכרטיס מסך הזה GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 ואם לא איזה ספק כוח מומלץ לקנות רצוי בתקציב עד 200 ש"ח. תודה לכל העונים
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך GTX260, כאשר הדבר היחיד שבינתיים מונע ממני לעשות זאת הוא ההתאמה למארז. מצאתי את הדיון הזה באינטרנט: http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=768737 שבו לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להיכנס למארז שלי אבל ממש בקושי. בנוסף כתוב שם שזה תלוי גם בחברה של הכרטיס. מה אפשר לעשות במידה והכרטיס מסך לא נכנס? יש משהו לעשות עם זה, או שזה אבוד וחייבים כרטיס מסך קטן יותר/להחליף מארז?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בעקרון האופציות הם ה SONATA 3 ו NZXT HUSH , אני מתלבט בעיקר מבחינת עיצוב ואיכות בנייה ביניהם , כל עצה לגבי שני אלו או אולי מארזים אחרים שקטים בטווח מחירים דומה יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אחרי שעברתי על כל הסטיקי וחיפשתי תשובות (אך לא מצאתי) אני שואל כאן: (במידה ויש תשובות ופיספסתי , אני מתנצל מראש ואודה להפנייה לתשובות) 1.אחרי שעברתי מפרטים רבים של ספקים לא הבנתי איך מחושבת כמות הזרם שהספק מוציא (אמפרים) במסילות 12 וולט , ראיתי מספר ספקים שיש להם 2,3,4 מסילות של 12V+ כאשר נניח שלכל אחת יש 18 אמפר ,הסכום הכולל אינו כפולה של האמפר במס' המסילות אלא פחות. 2.ראיתי באתר של PCP&C שהם נוקטים בעמדה אחרת טוענים שמסילה אחת יציבה ומרוכזת עדיפה על מס' מפוצלת (משיקולי ניצול של המערכת). אם כן , מה עדיף? מס' מסילות מפוצלות או מסילה אחת? (כאשר ההשוואה היא על אותה כמות זרם שיוצאת בסה"כ) 3.בנוסף באתר של PCP&C , הם מציינים שמודולריות של ספקים למרות הנוחות היא ח…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבל של 4 ריבועים כאלה לבנים...אפשר לקנות מאריך או משהו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מתאים להגדרה של מארז שקט ? האם הוא ייתן לי שקט מבחינת הקירור הפנימי (סירקולציה) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הג'נרי המעפן שיש לי במשהו שקט, שיחזיק OC וGTX 260 (שיגיע בקרוב). חשבתי על https://tms.co.il/product/4639 , שאמור להיות שקט מאוד, מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
החלטתי להחליף את ה - COMPUCASE 6919 ששירת אותי נאמנה שנתיים לטובת מארז עם אוורור טוב יותר (ורצוי גם נוח יותר לסידור). האופציות שראיתי בינתיים הן: ENERMAX UBER CHAKRA NZXT WHISPER NZXT ZERO 2 TAGAN CS-MONOLIZE בינתיים אני נוטה לבחור ב - TAGAN, יש סיבה לא לקחת אותו ? יש עוד אופציות ? על מה אתם ממליצים ?
-
- 58 תגובות
- 4.9k צפיות
-