עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by edenbd,

שלום, יש לי שאלה לגבי הספק של SONATA-III, אם בעתיד שאני ירצה לעבור לכרטיסי המסך החדשים דוגמת 9800 שיצאו עוד כמה חודשים, האם הספק שלו יהיה מספיק חזק לתמוך בזה? תודה.

2. Started by CashMAn,

אני מחפש ספק כוח ל כרטיס מסך DX10 מה כדאי ומה לא תציעו בבקשה תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני רוצה ספק טוב וחזק שיחזיק בקלות את המערכת תקציב 420-450

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by ranrubin1,

שלום, אני קרוב לקנות מחשב חדש . אני צריך שתעזרו לי בהחלטה התכנון שלי לגיימינג היה לקנות מארז ANTEC ONE + FSP RAIDER 550W מעבד I5 2500 3.4 GHZ כרטיס מסך R9 280X 3G DDR5 SHAPPIRE אני מתלבט אם להוריד את המארז ל COLLER MASTER ELITE 311 PLUS + FSP RAIDER 550W לעלות למעבד I5 3330 2.8 GHZ לעלות כרטיס מסך R9 280X 3G DDR5 WINDFORCE 3X GIGABYTE או מארז CM ELITE 311 PLUS + FSP RAIDER 550W להשאר עם מעבד I5 2500 3.4 GHZ לעלות לכרטיס מסך R9 280X 3G DDR5 VAPOR-X SHAPPIRE התלבטול גדולה מה לעשות . עזרתכם?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום, קניתי מחשב חדש בksp אילת, אל לצערי לא היו להם במלאי ספקים ומארזים. המפרט: i5 4570 MSI R9 280x לוח Asus B85M-G 8GB ddr3 Corsair GS 128GB ssd WD 1 TB חשוב לי שהמחיר יהיה קרוב ככל הניתן ל500 ש"ח (או פחות אם אפשר). בנוסף, חשוב לי שהספר יהיה PFC. תודה רבה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dennis14,

יש אותו כבר בפנדה ונועה, לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19169 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9182 המארז באתר של GB, לינק - http://tw.giga-byte.com/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2591 אין עליו עדיין ביקורות ברשת אבל הוא נראה מעניין מאד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ערב טוב לכולם קניתי לא מיזמן ספק של pc power & cooling 610w הספק סבבה ורציתי לדעת אם זה משנה איך אני ממקם אותו ואם זה חשוב אם אני שם אותו הפוך?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  8. יש לי שתי צמות ואני מתלבט איזה מהן לחבר ליציאה בלוח אם. לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L מארז Lian-Li PC-7FW Black

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. היי שוב פורום ספקים ומארזים. החלטתי ללכת על ספק אחר, אוליי יהיה שינוי. אני רוצה ספק טוב ושקט, שיתאים ל CF ול OC(במיוחד OC). [מומלץ 450W ומעלה, גם אם זה חזק מידי למערכת שלי...] עד 520 שקלים. (רצוי לבחור ספק מפנדס, משם אני קונה את מחשב). שיתאים למפרט הנ"ל: E8400 3.0GHz Box. ASUS P5Q PRO. OCZ 3GB 800MHz, DDR2. ATI 4850HD 512MB. תודה, וסליחה מראש ממנהל הפורום עד עבירת החוקים באשכול הקודם.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by EgoManiac,

יש את המפר בצד זה GTX260 1 HDD 4GB RAM צורב DVD אחד והשידרוג הוא לPHENOM X4 955 שצפוי לו OC האם יחזיק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by spitfire3,

האם אפשר להתקין תכרטיס מסך 4670 של ati במארז הנ״ל? זה ייכנס? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by saarxee,

היום בבוקר קניתי S12-430W מ-KSP. סוף סוף משהו איכותי! וחברי הפורום, אני קראתי שוב את האשכולות שפתחתי בעבר וזה באמת לא היה לעניין, אני מתנצל נורא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Psychedelic,

אהלן מצאתי את המארז הנ"ל בחדר אשפה,אני רוצה לעשות כבר הרבה זמן HTPC,האם המארז הזה יכול לשרות אותי? מחיפושים באינטרנט אני יודע שיש לו ספק 150W האם זה מספיק? איך אני בודק את תקינות הספק? יש לציין שהמארז נראה חדש מבפנים ומבחוץ גם למעט כמה שריטות קטנות. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by aviel2kk,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מארז ואני מתלבט בין המארזים CoolerMaster Cosmos II RC-1200-KKN1 Midnight Black Full Tower ATX לבין Corsair Obsidian 900D תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי בקשר למפרט אני כבר נעול, בשעה טובה Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5*2(גיגה 4) Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS GeCube RADEON X1650 256MB GDDR3 LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black Microsoft Vista Home Premium 64Bit Hebrew מה שנשאר לי זה המארז :s05: על מה לדעתכם עדיף לי ללכת Thermaltake ARMOR JUNIOR antac sonata 3 תודה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by itaic,

שלולם לכולם אני מחפש המלצה של אל פסק טוב ואיכותי במסגרת התקציב מפרט e7200 2 * HD4850 DELL 24" מדפסת hp j5783 רמקולים logitech x530 תודה

17. (כותרת שונתה, מ-איך הספק שבה עם הארז CM534?) שלום, אני מעוניין לקנות מארז+ספק למחשב הבא: E6300 Kinston 1GB 677X2 WD 250GB sata 7600GT ראיתי הרבה המלצות על המארז, ואם אפשר לקנות את זה ביחד עם הספק זה מחיר מצוין. תקציב - עד 550ש"ח נ.ב לא ראיתי שום התיחסות לספק הנ"ל. תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by DORAZABI,

אז ככה אולי זה ישמע טיפשי אבל כרגע יש לי את הNZXT כימרה 410, הסיבה שאני רוצה להחליף אותו כי הוא גדול מדי, החומר שלו עשוי מפלסטיק זול ולא נוח, והוא לא הכי שקט, אני תמיד שומע את המאווררים מאומצים גם לאחר שאני מסיים לשחק ומוריד את העוצמה שלהם. אני רוצה מארז בתקציב של עד 500 שקלים ללא ספק כי כבר בא לי ספק עם הפנטום,רצוי שיהיה מתכתי ומחוזק היטב ולא מכוער מדי ושקט מאוד. נ.ב הכרטיס שלי GTX 770

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by moshon,

האם Centurion 534 יתאים ל8800gtxואם לא האם ישנו מארז אחר בטווח המחירים שיתאים לו??? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hen1235,

קודם כל, צריך לציין את האיכות המעולה של הביקורת, ההשקעה והידע המרשים שהופגן בה! בכל זאת, יש כמה דברים שלא ברורים לי. המונח אדווה אם הבנתי נכון, מתייחס לאחוז הדיוק של המתח. כלומר, כמה הגרף של המתח קרוב לקו הכחול (שהוא המתח הנקוב)... תקנו אותי אם אני טועה. ברוב הגרפים האדווה של ה-OCZ וה-ANTEC הייתה עדיפה על ה-ENERMAX, אבל המתחים שלהם היו במצב שלילי, כלומר מתחת למתח הנקוב. לעומת זאת, המתח של ה-ENERMAX היה כמעט בכל הגרפים מעל המתח הנקוב, אבל האדווה שלו הייתה לא כל כך טובה. אני מניח שעדיף מתח גבוה מהמתח הנקוב מאשר מתח נמוך... שכן עם מתח נמוך מדי הרכיבים יכולים לקרוס, מה שברוב המקרים לא יקרה עם מתח גבוה מדי. אם אני צודק, למה אין שום התייחסות לכך ורק התייחסות למונח אדווה …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by Chura,

שלום כולם, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לרכוש אל פסק נוסף. המובילים הם של Advice : דגם: PRPC750 תכונות: שיטת עבודה Line Interactive מייצב מתח AVR מערכת בקרה חכמה, מבוקרת מיקרו מחשב. איתור אוטומטי של תדר כניסה (50-60Hz) פונקציית התנעה קרה (ללא מתח AC) מגן בפני נחשולי מתח וברקים הגנה בפני קצר ועומס יתר ניהול מצברים חכם ומתקדם (ABM) כולל תוכנת ניהול והורדה מסודרת למחשב. תקשורת USB (תוכנת הורדה) בדיקה ובקרה עצמית אוטומטית הגנה על קו המודם, טלפון וקו התקשורת (RJ-45) מצבר נטען אוטומטית גם כשהמכשיר כבוי (מחובר לשקע) תיעוד היסטוריה לנפילות מתח (Log Fail) תצוגה מפורטת של מתח ומצב האל פסק על צג המחשב בעזרת תוכנת ההורדה. דגם:PRD750 תכונות: עבודה בשיטת Line Interactive …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של ‏eVGA‎ - ‏9600GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ עכשיו השאלה שלי היא האם ספק כח זה: ‏Golden Tiger‎ - ‏550W, 12cm Fan (24pin)‎ יהיה מספיק טוב בשביל לכרטיס המסך הזה תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=574

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  24. איזה ספק יחזיק את המערכת שלי. ללא OC למעבד אך עם קצת OC לכרטיס מסך. ואני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי באחד מהחדשים. מה כדאי? תקציב נמוך ככל שאפשר - משהו שיחזיק ושיהיה איכותי. עד 400שח. אם אפשר נמוך יותר...

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  25. שלום. צריך ספק שיחזיק I7 920 + X58-UD4 + HD4870 1GB + 2X1TB HD ועוד כונן או שניים. התקציה הוא עד 450-500 ש"ח, יש למישהו המלצה? ושאלה לגבי מארז, מה עדיף CM690 ועוד 2 מאווררי SFLEX 1600RPM או מארז TEMPEST עם המאווררים הרגילים שמגיעים איתו? אם מישהו יכול להמליץ על מארז אחר אשמח מאוד (תקציב עד 500 ש"ח כולל מאווררים)

• 11 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.