ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
מעוניין בספק+מארז עד 300 ש"ח לא חובה שזה יהיה עם חלון וכול השטויות האלה אבל מה שצריך שיהיה 1.שיראה מכובד ויפה 2.כניסות USB מקדימה 3.שיהיה עם חברה מוכרת כמו ASUS נגיד 4.נגיד ננתם לי מארז+ספק ב300 ש"ח אז השאלה שלי אם נגיד נתתם לי את הספק+המארז שיש לספק 400 W ואם נגיד אני רוצה לעלות את הספק ל500 W אז כמה זה יעלה בתוספת
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין לרכוש ספק כח +מארז ,למפרט בבנייה לצרכים בסיסיים כמו גלישה וסרטים . חשבתי בכיוון של הספק והמארז שבכותרת : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4042 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3460 זה קצת חורג מהתקציב ..אבל לא משמעותי כמובן.. הספק - האם שקט ואיכותי להחזיק מפרט בסיסי ? מארז - האם איכותי ? הבנתי מת'רד אחר שמותקנים בו 2 מאוורי 120MM (באתרי המכירות אגב , לא בכולם מצויין נושא 2 המאוורים) אשמח לדעות על השילוב הנ"ל או הצעות לשיחלוב אחר במסגרת התקציב . תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לוח אם: ASUS P5QL SE מעבד: Intel E8400 זיכרונות: NCP DDR2 2GBx2 כרטיס מסך: HIS HD5770 SeaSonic S12 II 430W מספיק טוב למפרט? יש לי כרגע Ci-Power 500W אקטיבי ואמרו לי שהוא לא מספיק טוב
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת הספקים הנ"ל האם יש למישהו רעיונות איזה כדאי יותר? חסרון של (375 ש"ח) CHIEFTEC - מחיר, רק שנה אחריות חסרון של (337 ש"ח) HEC - אינו 80PLUS, רק שנה אחריות חסרון של (335 ש"ח) SEASONIC - חלש כלומר כל אחד שאני בוחר, אני מוותר על משהו... על מה הייתם מוותרים ואיזה הייתם לוקחים?
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בגלישה אקראית ראיתי את המארז+ספק הבא במחיר 460 ש"ח. המארז ידוע כאיכותי, אך על הספק לא שמעתי. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3921 דעתכם:
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הסדרה הזו מתאימה לקורסייר VX450? ADVICE PARTNER PC PRPC-750 ואם לא, ה - ADVICE PARTNER DIGITAL PRD-650 תתאים?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
נוכחתי לדעת שי הרבה ספקי כח זולים של 500 וואט שנמכרים בסביבות 80-100,לעומת זאת באייבורי ספקים של 500 וואט נמכרים בפי 4 או אפילו 5,השאלה שלי אם אני אקנה ספק זול ב80 ש"ח למשל האם הוא יספיקפ להריץ את הכרטיס מסך TwinTech nVIDIA GeForce GTX 570 ולא יהיו בעיות? אני רוצה לקנות את המשחק act of aggerssion 'האם ספק כוח זול יספיק? הכרטיס מסך דורש לא פחות 500 וואט ספק כח
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את הקיט הזה" Akasa Paxmate PLUS noise reduction AK-PAX-2 ואת זה: A2384 Thermaltake מי מבינהם יותר טוב ויותר עדיף.... זה באמת עוזר או סתם גימיק? האם יתאים למארז עם חלון? אם אני קונה את האפולו (מחכה שיגיע למלאי) וישתמש באחד מהקיטים האלו-המחשב יהיה ממש שקט? האם הם בכלל יתיאמו לאפולו מבחינת גודל? (אם צריך לקצץ אין בעיה לחתוך את זה עם סכין יפנית?) ושאלה באמת אחרונה..-זה פוגע בקירור במשהו? בפליטת חום? תודה מראש על התשובות..אני יודע שיש הרבה שאלות אבל אני מודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם על ה-PCI-E: זה היציאה שמחברת בין הכרטיס מסך.. לספק.. יש לי HEC... אז אני לא מבין איך לחבר... יש יצאה שיוצאת מהכרטיס מסך.. (כבל) ונגמרת עם 2 פתחים שאפשר לחבר לספק... את שניהם צריך לחבר או רק אחד (לכבל של הספק) [שני הכבלים (יציאות) זהים] שאלה 2: האם ההספק שיוצא מהספק מתפצל (יאנו V) בין הרכיבים אליו הוא מתחבר? יאנו... אם אני מחבר כונן.. ודיסק קשיח.. על אותו כבל.. זה יעבוד..נכון? וזה לא משנה איך מחברים.. או דוגמא שניה: מאוורר ו-דיסק קשיח... הקיצר.. הבנתם אותי.. אני מקווה תודה לעזרה..
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי מחשב של ישן דל שלוח האם שלו הלך. למרות שהמחשב בן 9 שנים, יש לו ספק כוח פצצה. האם התושבת שלו (ההברגה למארז) תתאים למארז מודרני??? הוא מוברג בארבע ברגים, כאשר אחד הברגים נמצא במיקום קצת שונה ביחס לשאר (הם לא יוצרים מלבן מושלם, אחד הברגים גבוה יותר)... תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מארז של cooler master cosmos 2 המארז מגיע עם בקר שליטה ששולט על המאווררים ישנם 3 מהירויות נמוכה בינונית וגבוהה על איזה מהירות אני אמור להגדיר בבקר ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן מ-2002 פנטיום 4 1.4GHZ מארז ATX. שבוע שעבר נשרף לו הספק. ניסיתי להחליף את הספק בספק חדש גנרי, אך המחשב לא עובד: הוא כביכול נדלק, המאווררים עובדים וגם הנורה על הלוח אם עובדת, אך אין תמונה במסך. ניסיתי להחליף כרטיס מסך אך לא עזר. שכן שלי שהוא טכנאי אמר שהספק שהבאתי לא מתאים למחשב, והמתחים בספק שהבאתי גבוהים מידי. בחנות אמרו שאין דבר כזה וכל ספק אמור לעבוד עם המחשב, לא היה להם ספק עם מתחים דומים לזה שהיה לי. האם יכול להיות באמת שהספק לא מתאים למחשב? או שבוודאות הלך הלוח וצריך לקנות מחשב חדש?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז קניתי את המארז שכל כך רציתי והתלהבתי מהעיצוב היפה שלו ;D (תאמת יותר מזכיר לי את הגריל של הbugatti מאשר דודג וייפר אבל שניהם יפים ;D ) אבל אחרי כל ההרכבה והמחשב רץ אבל דיי רועש לי יש למארז 2 מאווררים סטוק של 120 מאחור ו80 מקדימה הגוף קירור של המעבד זה tt V1 מנחושת ;D הרעש קצת מעצבן ודווקא רוב הרעש מכרטיס המסך "sapphire x1950pro" ושההרדדיסק חושב שאר השאר בסטנדביי הוא פליטה של אוויר מאיוורור מאחורה עכשיו אני רוצה לנסות לשפר את השקט חשבתי אולי לשים את הבד ספוג הזה שמקבלים עם מסך חדש (אתם יודעים....שזה מזכיר קצת קלקר ואבל דק מאוד ורך) אבל השאלה אם זה לא יפגע בסירקולציה ובהולכה הטרמית? זה פשוט סתם רעיון שעלה לי בראש.... יש לכם אולי כמה טיפים ?משהו שיכול לעזור לי?…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
והאם הספק הזה יחזיק את המערכת 100% בקלות כולל OC ?? מעבד: INTEL CORE i7 2.66GHz 920 - STEPPING D0 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון: G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 PK כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ספק כוח: SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
עבור מחשב ללא OC יש צורך בקרור מיוחד בחדר לא ממוזג? אם כן אז איזה: למארז או למעבד. 1. אם מדובר במעבד 6600 2. אם מדובר ב 9300 או 8400 תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מעבד e7200 או e8200 כ.מ hd4850 לוח אם gigabyte p35 עכשיו אני כמעט סגור על הספק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2655&products_id=19391 עכשיו הבנתי שהcrosair איכותיים ורמה גבוהה אני לא ממש מבין בספקים אשמח לעזרה 530 שקל גג תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על המארז הזה : http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html אבל שמעתי מאנשים שונים שהוא די רועש ואין לי מושג מדוע ,האם זה בגלל שהפח שלו דק או שבגלל שהמאווררים שמגיעים איתו לא איכותיים (בעיה שניתן להתגבר עלייה בקלות באמצעות החלפת המאווררים האוריגינליים במאווררים שקטים בתוספת מחיר לא גדולה). אבקש לקבל את התייחסותכם לבעיית הרעש של המארז שאת הלינק אליו הבאתי קודם+ המלצות למארזים אחרים באותו סגנון. הערה : לא מעוניין במארזי אלומיניום ,היות והם גם יקרים יותר וגם רועשים יותר. עדיפות למארזים שנותנים אפשרות לשים את המאווררים הגדולים ביותר (120 מילימטר ) גם מקדימה וגם מאחורה וגם מהצד (כך שיש תעלה בצידו הפנימי שמאפשרת "לזרוק " אוויר קריר מחוץ למארז ישירות על המעבד ).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני יכול להשיג את המארז 900 ב660 ש''ח, עכשיו האם הוא שווה יותר מה3D אם רעש זה לא פקטור?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המפרט שלי בפרופיל, אני רוצה להחליף את הטרנספורמר...התקציב הוא 500 גג גג גג על מה תמליצו לי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. היום ניסתי להתקין ספק כוח מודולרי (AX 850), ונתקלתי בשאלה: האם אני בוחר לאן יתחבר הכבל לספק הכוח? יש שני מסילות, ולא ברור לי האם יש צורך לאזן ביניהן (לחבר מספר חיבורים דומה למעלה ולמטה), או שממש אין לכך שום משמעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך צריך להרכיב ספק בחלק התחתון? כשהמאוורר כלפי מטה? ז'א לכיוון הריצפה או לכיוון המחשב פנימה? לא הצלחתי להבין את הכיוון שלו אם הוא שואב או להיפך? הנה קישורים לספק והמארז http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=5924 http://www.coolermaster.com/product.php?category_id=19&product_id=2908
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בניתי מחשב ב RSM וצריך עזרה בבחירת ספק מעבד i5 2500 על Asus p8h67 (לא צפוי שום OC) כרטיס מסך GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 מארז Antec P183 אני צריך ספק איכותי ויציב שמספיק למערכת שלי (כי הכבלי החשמל בבית די ישנים וכנרא המתח שם לא יציב במיוחד) המחשב נועד לשימוש כללי, עבודה וקצת משחקים בלילה המחשב בדרך כלל נשאר פתוח (הורדות מהאינטרנט) קיבלתי המלצה על SeaSonic 12II-620 620Watt 80Plus Bronze תמורת 415 ש"ח אני לא יודע כמה ספק טוב צריך לעלות, אז לשיקול דעתכם אבל קראתי שהספק הזה ספציפית לא מופיע ברשימת הספקים המומלצים לכרטיס המסך מה דעתכם, יש עוד המלצות מהחנות?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
משהו שאפשר להשיג ב-KSP. עדכון למה שאני מחפש בהודעה מס' 3. אני שונא לראות אבק בתוך המארז שלי ולכן אני חייב פילטרים (גם יש לי הרגשה שזה מקצר את אורך החיים של הרכיבים). האם יש אפשרות לשים פילטרים לבד שיהיו מוצלחים כמו הפילטרים במארזים טובים (משהו לא מסובך. אני לא הטיפוס של Modding). מיועד ללוח אם - Gigabyte GA-880GM-D2H ללא כרטיס מסך נפרד.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-