עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש לי סורק מדגם HP 4400 C שהספק נשרף. ויש לי את הספק של המודם ורציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בו. מפרטים: סורק: input: 100-240V~, 50/60Hz, 600mA output: +12 __---1250mA + > - מודם: input: 220-240v ~ 50Mz output: 10V ---___1.2A 12VA \: ניראה לי שלא נכון? אני פשוט רוצה להיות בטוח. :screwy: :screwy:

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. שלום לכולם אני בונה HTPC על בסיס אינטל דואל קור במארז NZXT Duet No PSU מהממלצות שקיבלתי וממעבר פה על הפורום עושה רושם שאלו שני הספקים המטלים בטווח המחיר הזה אם כך, מה מבינהם מומלץ (יכולה להשיג אתם ב- 400 ו- 450 בהתאמה) יתרה מזאת, הבנתי שליברטי מודולרי, האם גם קורסייר יכנס לי למארז בלי בעיות (שוכב!) האם הבנתי נכון וקורסייר יותר שקט (הדבר חשוב מאוד בגלל מהות המחשב) האם יש ספק אחר במחירים האלה שיתאים לי יותר? תודה מראש על העזרה :gorgeous: SSIB

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  4. Started by thewhiteark,

בכלל צריך כזה? ואם כן, אז איזה: מספיק הסופר-שקע שטכנאי טלוויזיה ומזגנים תמיד מנסים למכור, או שזה לא שווה את המקום בקיר, ועדיף לקנות משהו יותר שמן? אשמח להע\ארות וכן לרשמים אישיים, אבל עדיף שלא אישיים מדי, בכל זאת פורום ציבורי. (מקווה שזה הפורום הנכון לשאול?) תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. הספק TT המזדקן שלי כבר לא מחזיק את המערכת משהו (לא שאי פעם הוא החזיק אותה טוב...) יש קריסות בפול מאמץ של הכרטיס ושל המעבד וזה לא קשור לטמפ'.. והוא גם מגביל אותי בכרטיס מסך עקב חוסר כח הכרטיס לא מקבל את כל הכוח הדרוש לו ואו שהמחשב קורס או שפשוט הוא לא משיג את כל הביצועים שלו.. בספק הנוכחי יש כולה 12V@16A ויש רק מסילה אחת! בנוסף לכרטיס יש לי מעבד ליבה כפולה שני סידירומים שני HD'S כמה מאווררים קירור של CM בקיצור הספק לא עושה את העבודה אני רוצה לקנות לא משהו חזק מידי כי אין צורך השאלה היא: בתקציב של 200-230 שקל שמעתי שהכי משתלם זה HEC TRT 400W נכון? אם לא תקנו אותי.. בגל מקרה אם אני אקנה מחשב חדש עם 88GTS+Q66 הוא יעשה את העבודה? או 8800GT+Q66 עכשיו מה אתם אומרים על זה? : ht…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, קניתי לאחרונה את רכיבי המחשב הבאים: לוח אם ASUS ROG Strix X470-F Gaming מעבד AMD Ryzen 5 3600X ספק Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W 80+ Gold Smart Zero 256-Color כרטיס מסך ASUS GeForce RTX 2070 Super Overclocked 8G EVO כונן קשיח WD Blue 4TB PC Hard Drive - 5400 RPM זכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 ssd - כרטיס samsung 970 evo 500 gb אשמח להמלצה למארז שיתאים לחומרה הנל, עם תקציב של ~300 שח בנוסף, אשמח לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות קירור נוסף, או שהמאווררים שמגיעים עם החומרה שקניתי יספיקו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by Danikk8,

שלום אני הזמנתי מחשב נייח עם ספק HEC WIN+ 550 550W RETAIL ובנוע מחשבים אמרו לי שהספקים של HEC הם על הפנים, תמיד חשבתי ההפך, האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תוכנת UPSMON אומרת לי שכרגע ה Load Level שהמחשב עושה על האל-פסק הוא 17%. האם זה אומר שאם ההספק של האל-פסק הוא 720W, אז המחשב שלי כרגע מנצל 17% מ 720W, שזה יוצא 122W ???. שאלה נוספת: כאשר יש הפסקת חשמל, פתאום התוכנה UPSMON מדווחת שה Load Level עולה ל 34%, איך זה יכול להיות ?, הרי בין אם יש חשמל או אין חשמל, המחשב צורך את אותה הכמות של חשמל, אז מדוע ה Load Level משתנה (ועוד מכפיל את עצמו!) ?.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  9. למחשב בחדש אני מחפש מארז זול. אני מעדיף להשקיע את הכסף בחומרה. המארז שחשבתי עליו הוא http://www.skypc.co.il/pl_product~6A21B-NPS~6~0.htm מה אתם אומרים עליו? הוא מספיק גדול כדי שכרטיס מסך חדש יכנס אליו, עם כל שאר הדברים? התקציב המקסימלי שאני מוכן להשקיע למארז הוא עד 300 שקל. חשבתי גם עליו http://www.skypc.co.il/pl_product~6AR6-NPS-25~6~0.htm ועל זה http://www.skypc.co.il/pl_product~RAIDO2~6~0.htm ומה ההבדלים בין midi tower, full tower וכו..?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  10. אני מחפש ספק ומארז 350 שקלים מ sky מחשבים שיחזיק כרטיס מסך כמו 7600 gt ומעבד amd 3800

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. היום יש לי GTX 460 768 מעבד i5-2500 זיכרון 4gbx2 דיסק קשיח אחד צורב אחד 3 מאוררים 120mm יש מקום לשדרוג הכרטיס מסך מבחינת ספק הכח? או שאני כבר על הגבול ואין הרבה מה לעשות? האמת כשאני נכנס לאתר היצרן של כרטיס מסויים אז הם רושמים שם איזה ספק צריך במינימום, אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה. לכן אני שואל פה. אני יודע שיש כרטיסים חזקים "חסכוניים בחשמל".. נשאיר בצד את עיניין התקציב. רק בתאוריה אני רוצה לדעת מה אני יכול להרכיב. זה דגם הספק מאתר היצרן http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjU5Ng==

12. שלום אנשים צריך המצלצה למארז שוכב ל HTPC תקן ATX. לפי מה שראיתי המארזים ממש גדולים הדבר היחיד שחשוב לי שיהיה הכי קטן שאפשר. תקציב 700 ש"ח טנקס

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  13. שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לספק כח איכותי תקציבי למערכת הבאה: מעבד - Intel Pentium E6500 לוח אם - Intel DG41RQ זיכרון - Kingston 2GB 800Mhz דיסק קשיח - Seagate 200GB כרטיס מסך - Nvidia GT430 1GB תודה רבה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Monopoly,

אני מחפש ספק כח שיחזיק לי מערך SLI של כרטיס מסך nvidia 8800 gts שאר המפרט: e4300 oc up to 3.0ghz asus p5b deluxe 2gb ram ddr2

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  15. Started by Big_White,

אז ככה... מעבד Q9400 לוח EVGA nForce 780i SLI FTW זוג כרטיסים EVGA GTX260 מארז THERMALTAKE V4 אני יקנה בשבוע הקרוב. התקציב הוא עד 500₪ לא יותר... אם מישהו מוכר משהו מתאים יד שנייה אפשר לשלוח מסר. : תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  16. שלום רב, אני משתמש במחשב שלי בעיקר להורה, צפייה וקידוד סרטים ולעיתים רחוקות מאוד משחקים! יש לי 4 כוננים קשיחים SATA ו-4GB RAM וכרטיס מסך אחד (עדיין לא יודע איזה). הספק צריך להתאים למארז ANTEC P182 שבו הספק מותקן בתחתית המארז! רצוי שהספק יהיה שקט (אבל זה לא כל כך קריטי) אז מה המינימום שאני צריך ומה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by ROEY--1,

היי רציתי לשאול אם יש למישהו מושג מה ההבדל בין המוצרים הללו HEC WIN 420 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WIN420&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# HEC 450TDT http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=557 HEC 450 TRT http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_477&products_id=4288 מה ההבדל בין כל ספק וספק...חוץ מהוואטים...המחיר מדבר פה? מה שיקר יותר שווה יותר? על מה אתם ממליצים.... מבין שלושתם...או שבתווך המחירים חברה אחרת? למרות שאני מעדיף אותה.... תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  18. מציעים לי את המארז הזה במחיר אטרקטיבי במסגרת רכישת מחשב. http://www.atlantic.co.il/product.asp?productid=164&CatCode=29 המפרט של המחשב הוא: מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT (65W)- RITAIL לוח אם: Gigabyte GAM51GMS2G זיכרון: x2 Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 צורב : LG GSA-H12 X18 DVD דיסק קשיח: Westren Digital WD800JD 80GB ההתלבטות היא לגבי המארז שהם מציעים, או להוסיף 200 ש"ח למארז של Compucase 6A19 עם ספק ואז אצטרך לקזז 200 ש"ח מאחד הרכיבים האחרים. כל זה תמורת 2250- 2300 ש"ח. אין כרטיס מסך. המחשב מיועד לעבודה קשה ומאומצת של 20 שעות ביום, בעבודות אופיס, הורדות באימיול, צפיה בסרטים וכו'.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  19. אוקיי ישלי מארז כזה של אייבורי מהפשוטים,אלו שעשויים מחומר עלוב ומשקבלים עם המחשב.(כבר שדרגתי את המחשב הרבה פעמים מאז,וזה פשוט חלק מקופח אצלי וחבל) אני רוצה להחליף מארז כי המאוורים של המארז שלי נורא מרעישים+אני רוצה שהמחשב שלי יהיה קר יותר למטרות OC בינונית עתידיות, האם שווה לי להחליף את כל המארז או רק מאווררים? ואשמח להמלצות של מארז איכותי מעוצב יפה,LEDים כאלו על המאווררים או משהו בסגנון,ושיהיה עשוי מחומר איכותי וקריר; אין תקציב מוגדר אבל שלא יעלה על 500 שקל נניח. עוד שאלה היא האם אני יכול לקחת איזה מאוורר קיים כבר מהמארז הזה ולחבר אותו למארז אחר שאני קונה, והאם מומלץ לעשות את זה בכלל. תודה מראש. מפרט מערכת: E8400 HIS HD5770 GIGABYTE G31M-ES2L 2GB RAM HEC 500W

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by lironll,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב בן 7 שנים שבקושי מצליח להריץ סרטי וידאו ב HD ברצוני לשדרג אותו ולקנות מחשב שיכול להריץ גם משחקים. להלן המפרט שבחרתי מעבד: I7-860 לוח אם: ג'יגה-בייט H55M-USB3 זיכרון: OCZ DDR3 1333MHZ 2*2048 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 מדובר בלוח אם מיני וגם המארז שאני רונה הינו מארז קטן בעל מאוורר אחד פרט לרכיבים הנ"ל יהיה לי במחשב דיסק קשיח בודד,צורב וכרטיס רשת אלחוטי PCI. לפי הבנתי גם הכרטיס מסך חסכוני בצריכת חשמל (מקסימום 108W) וגם המעבד חסכוני. לפי מחשבונים שקיימים ברשת הספק של 400W אמור להיות די ויותר אבל באתר של SAPPHIRE רשום שדרישת מערכת היא 500W ברשותי ספק כוח טוב בהספק 400W ואני לא רוצה להוציא כסף מיותר במידה וזה לא נחוץ. האתר של SAPPHIRE http://www.sap…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  21. Started by liav12,

שלום, לחבר טוב שלי היה כרטיס מסך 6800GS, על מערכת AMD3200+, ולוח אם של nforce4ultra משהו כזה. אתמול נשרף לו הכרטיס מסך והוא רוצה לקנות חדש, הוא מעוניין ב 9800GT שעולה כ 600 ש"ח. אמרתי לו שכדאי לו להחליף ספק כדי שלא ישרף לו גם הכרטיס הנ"ל. המלצתי לו כיוון שהמערכת שלו לא זוללת ממש חשמל, על FSP PNR 400W שעולה כ 190-200 ש"ח. האם זה כדאי? האם יש משהו יותר זול או שלא עדיף לרדת יותר? תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by daniel0089,

שלום, בעקבות זה שאומרים פה בפורום ש-ADVICE PRPC750 עם Corsair450W אין התאמה אז ביטלתי את ההזמנה של האדוייס ואני רוצה לדעת איך האל פסק הזה: http://tms.co.il/product/1503 ? למישהו יש אותו?הוא אמין? כמה זמן הוא יחזיק בהפסקת חשמל מערכת עם 88GT,Corsair450,E6300 1.86Ghz,Abit IB9,3GB RAM,Samsung 226BW 22 וכו'... ??? האם יש לו חיבורי USB? כמה חיבורים לשקעים רגילים יש לו?הוא נטען אוט'?הוא מתחבר גם לשקע וגם דרך USB למחשב כמו באדוייס? חח סליחה על כמות השאלות..אשמח אם תענו על כולם.. וגם זה יהיה מצויין אם תביאו סתם קישורים עם חוות דעת או שתספרו עליו פה קצת כי אף פעם לא שמעתי עליו.. תודה רבה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by dor123,

שלום רב: כאשר אני נוגע, בעיקר בקצה הקדמי של החלק העליון המתכתי השחור של מארז המחשב של אימא שלי, אני מרגיש מכות חשמל קלות. ממה יכולה להיות הבעייה? מפרט המחשב של אימא שלי: מארז: גנרי ללא שם ספק כוח חדש: Zeus PS520GW (גנרי) לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1.1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Ashand,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2532&products_id=17977 לא שמעתי על החברה הזאת בכלל אבל נראה יפה...אני גם מחפש משהו בסגנון כזה ולא יקר

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. מעבד: Intel Core i5 4690K קירור למעבד:Arctic Freezer i30 לוח אם: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 כרטיס מסך: Asus Radeon 290 DirectCU II OC 4GB GDDR5 כונן קשיח: Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB ספק: SeaSonic 850W 80+ Bronze M12II-850 מארז: Corsair Carbide 300R Compact זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600 אני מתכנן לעשות oc ובעתיד גם sli

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.