ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות את המארז: antec nsk2480 ורציתי לדעת אם אני אוכל להכניס לתוכו את : Scythe Yasya האם הקירור הנ"ל יכול להכנס לתוך המארז?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז ככה: אני מתכוון בעתיד הקרוב לחדש את מערכת המחשב שלי, זה אומר המארז וכמעט כל החלקים העיקריים שבתוכו. לגבי החומרה העיקרית כגון לוח אם, זכרון ומעבד, אני אפתח דיון בפורום הרלוונטי. אבל כאן, בפורום הזה אני צריך את עזרתכם לגבי מציאת המארז המושלם בשבילי מבחינת יכולות האוורר, עיצוב ואסטטיקה. אני את האמת חיפשתי בהרבה אתרי מחשבים בארץ, עבור המארז שאני רוצה, אך כל המארזים שנמכרים בארץ פשוט לא לטעמי ולא עונים לדרישותיי. ועכשיו תבינו למה: כי אני מצאתי דגם אחד של מארז שנראה בול בשבילי מבחינת הדרישות שלי, וזה המארז של Cooler Master דגם ה - MasterCase H500M. והעניין הוא שאני פשוט לא מוצא אותו בשום חנות מחשבים באר…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי I7, אני רוצה לעשות לו אוברקלוק וגם לשים קירור מים, יש לי כמה שאלות: 1. האם יש קשר בין הספק לקירור מים ? 2. יש לי ת'מארז הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112250 האם יכנס בו כל הקירור מים, או שהרדיאטור יהיה חייב להיות בחוץ בגלל הגודל? 3. על איזה ספק אתם ממליצים, שיהיה חזק מספיק לאוברקלוק - וגם שיהיה כמה שיותר קטן כדי שיהיה מקום ... האאא והכי חשוב, שקט. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לגבי המארז: איך הוא באופן כללי ?איך הוא מבחינת חדירת אבק (האם הפילטרים מועילים)? לגבי הספק Enermax NAXN 450W (ששאלתי במקור): מסתבר שזה מה שנקרא Enermax 80+
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אל פסק של חברת Ippon. דגם: BackPower PRO 800VA. האל פסק כבר בן שלוש, המצבר שלו מת, והוא משמיע זמזום מעצבן (גם כשהוא כבוי). אני לא זוכר אם הזמזום היה מההתחלה. כרגע אני מתלבט אם להחליף את המצבר או את כל המכשיר. יש סיכוי שהזמזום מתרחש רק בגלל שהמצבר שלו מת? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. סתם מעניין אותי. בעבר הכריזו על התקן שיחליף את ה- ATX המיושן: BTX Form Factor השאלה שלי, היכן המאזרים שתומכים בתקן? היכן לוחות האם שתומכים בו? מדוע כל זה לא מתממש? מה דעתכם? האם כבר לא מיצינו את התקן הישן?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מגן נגד ברקים ונחשולי מתח, שאליו אני מחבר את טלוויזית ה-LCD והרסיבר. מאחר והכבל הוא די קצר, אני מחבר לשקע הפנוי של המגן, מאריך של 6 שקעים ולשם אני מחבר את המחשב. השאלה- האם חיבור כזה נותן הגנה מלאה למחשב, או שחייבים לחבר אותו ישירות למגן? ושאלה נוספת בבקשה: מצד אחד מדובר במחשב מדיה סנטר, שלא מופעל כל הזמן, אלא רק כאשר אני צופה בסרט (או לצורך פעולות תחזוקה), אך מצד שני השקעתי במערכת הזו המון כסף. ולכן הדילמה היא, האם לדעתכם כדאי להוסיף מכשיר אל פסק (שכמובן כולל בתוכו הגנה נגד ברקים ונחשולי מתח), או שאפשר להסתפק באותו מגן שהזכרתי קודם? תודה רבה!
-
- 40 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, חבר'ה. אני משתמש ב-V9 של Thermaltake כבר למעלה משנה ולאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות: באמצע העבודה, המאוורר העילי מתחיל לנקוש, כאילו הוא פוגע במשהו, עד שהוא נעצר, וברגע שזה קורה, כל המערכת קורסת. לא הצלחתי להבין למה זה קורה, אבל ליתר בטחון החלטתי לפתוח אותו ולנקות אותו בצורה יסודית, אף על פי שאני מקפיד לנקות אותו מאבק באופן קבוע, וגיליתי בפנים הרים של אבק. כלומר, ברצינות, פשוט שכבו בתחתית המארז גושי אבק בגודל של קלמנטינות. שאבתי וניקיתי אותו ביסודיות, אבל גם זה לא עבד והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. אי לכך, החלטתי להחליף את המארז ולכן אני פה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, ההעדפה שלי היא ל-Mid tower. אם יהיה גם איזה מנגנון לסינון אבק - הרי זה משובח. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מארז: Thermaltake Mozart TX (silver+window) מדובר במארז די מיוחד, ולא שגרתי, ולכן בחרתי לסקר אותו ככל הנראה, הרבה אנשים נרתעים ממנו, עקב התצורה הייחודית שלו אני אעבור איתכם , שלב אחר שלב כדי להבין כיצד הוא בנוי, ואיך הוא נבדל ממארזים אחרים מידות המארז: 36X33X72 קודם כל - האריזה המארז מגיע עטוף בניילון,ומבודד בספוגים, כדי להגן עליו כמו כן, ניתן לראות שכאשר מזמינים את הגרסה עם החלונות, הם יגיעו עם ניילון, כדי להגן עליהם מפני שריטות, בייחוד בזמן ההתקנה בחזית המארז, ישנם כמה אלמנטים 5X5.25 מפרצי 1X7" מפרץ 4 חיבורי USB חיבור FIREWIRE אחד יציאה לאוזניות, וכניסה למיקרופון, כמו כל מארז מכובד היום (4 חיבורי USB מאוד שמישים) יתרון נוסף הוא - חיבור ESATA חבל ש…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יכול לקבל את שתי המארזים באותו מחיר... איזה מביניהם עדיף לדעתכם?איזה אתם הייתם לוקחים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המארז הנ"ל גדול מספיק ללוח האם והכרטיס מסך? והאם הספק מספיק בשביל להחזיק את המערכת? לא יבוצע OC במערכת. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - . מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪199 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪653 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪116 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: …
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
פשוט לפני חצי שנה נשרף לי המעבד 5600 80w והלוח נדפק בכמה דברים והחליפו לי את שניהם. לפני שבועים נשרף לי שוב המעבד החדש 6000x2 והלוח החדש שהביאו לי גם כן הושבת שאלתי במעבדה ואמרו לי שיתכן שהבעיה בהרקה של החשמל של הבית {או איך שלא קוראים לזה} זה לא נראה לי כי אף מחשב אחר לא נהרס לי אני חושד בכרטיס מסך x1950p הרותח שפולט חום של תנור .ובספק ששרף לי את הלוח {מפני שהכבל שלו המחובר ללוח היה שחור בזמן שהלוח נשרף} השאלה שלי האם ספק ג'נרי כבר עדיף במצב שלי ושאני יזמין ב80 ש"ח והסכנה פחותה ?.[אין לי כסף לספק אחר }
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, מסתבר שתלאביב לאחרונה דומה יותר לאפריקה וכבר שבועיים שיש פה הפסקות חשמל (והקיץ עוד לא ממש פה). אני מחפש אלפסק שישאיר במצב עבודה את המחשב, המסך והראוטר שלי בזמן הפסקת חשמל לכ-30 דקות. המסך הוא 27' LCD, המחשב מבוסס I7 2600 עם ספק 500W וללא כרטיס מסך. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע antec hcg gold 750w,אני שוקל לעבור לספק antec signature platinum 1000w. אני מרוצה מסידור הכבלים שיש לי כרגע ומעדיף שלא להתעסק איתו אם אפשר.. האם אמורה להיות בעיה לנתק את הכבלים מהספק מבלי לנתק אותם מהרכיבים ולחבר אותם ישירות לספק החדש? או שאמור להיות הבדל בין הכבלים/צורת הבניה/מסילות המתח או משהו בין הספקים?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום ,מכיוון שלא קיבלתי תשובה מספיק ברורה בדיון הקודם , אני פותח חדש . אני לפני קניית ספק חדש ואני צריך את עזרתכם : המערכת : Intel Q6600 2.4 Gigabyte P35-DQ6 GTS450 1GB G.Skill 4 GB התקציב הוא עד 300 ש''ח *הספק חייב להיות 450+, מכיוון שהוא ימשיך איתי למערכת הבאה החזקה יותר . *לא מתוכנן OC *עדיפות לספק עם סליבינג *חנויות- עדיף באזור המרכז ( R.S.M לדוגמא ) אך לא שולל משלוחים. שמתי עין על 2 אלה, אך לא מצאתי עליהן שום ביקורת : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1103 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9043 תודה , אור
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הספק הוא למחשב amd 3000 ישן עם כרטיס מסך readon 9600xt 1 גיגה זיכרון לוח asus a7v880 עם כרטיס מודם פקס ב pci ושימוש בלפחות 5 יציאות usb עכבר usb מקלדת usb סורק usb מצלמת אינטרנט ודיסק קשיח נייד usb יש את הספק של Hec http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3829 ויש את jsp-tech http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4628 עכשיו אני יודע ש hec זה אמור ליות יותר טוב אבל הדבר המוזר הוא שעל ה jsp נותנים 3 שנים אחריות ועל ה hec לא ודבר שני ב jsp רשום שיש הגנות של Short Circuit Protection System Over Voltage Protection: + 3.3v, + 5v, + 12v ועוד. צירפתי קישור http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 ועל ה hec לא ראיתי שיש את ההגנות…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב DELL XPS8000, אני חושב שהוא בעל ספק של 450W או 500W. מפרט המחשב הוא: NVIDIA GTS 240 INTEL i7 860 8 RAM אני משתמש בכרטיס קול חיצוני: M-Audio Fast Track Pro ובמקלדת MIDI של M-AUDIO. יש לי קריסות של כרטיס הקול, ומדי פעם אפילו כל המחשב קורס למסך כחול ונדלק מחדש. האם הבעיה היא בהספק של ספק הכוח ? אני צריך לשדרג אותו ? תודה, נועם
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
6600E 8800GTX 2GB 800MHZ HD WD 2500KS P5B DLX כמו כן מתוכנן מתישהו OC תודה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מערכת מחשב חדשה ללא ציוד היקפי. אך הספק שנתקלתי בו מבחינת מחיר הכי משתלם. Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails השאלה האם הספק מתאים לכרטיס מסך מבחינת חיבורים ומבחינת הספקי כוח. נכנסתי לאתר של היצרן ואני לא מוצא מידע על הספק הזה יותר. והאם הוא יתאים לי לעתיד אם ארצה לעשות CROSSFIRE המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪555 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪493 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ₪321 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז Antec p101 silent ואני מחפש את המגירות האלה של הכוננים. למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח IBM שאפילו את הדגם אני לא יודע להגיד. בכל אופן, הלכתי לחנות מחשבים ואמרו לי שאני צריך מארז BTX, והוא אמר לי שזה עולה בן 300 ל400 ש"ח. האם יש מארזים כאלה בזול? ממש דחוף! תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלא יהיה יקר מידיי ושיהיה לפחות 5 דקות השהיה... ויש לי ספק 400V אם זה חשוב...
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי : מעבד Phenom x6 1090 // כ.מסך Radeon HD4650 // לוח אם : גיגהבייט 990xa-ud3 // ספק hec 450vn ללא PFC (http://www.hec-group.com.tw/power_supply/atx12v_v22/#vnrx) מסך : LG575LM 15inch LCD // כולל חיבור מודם כבלים. מעוניין באל פסק שיחזיק את המערכת(ללא OC) לפחות 3 דקות לפני shutdown . (בדקתי שהמערכת שלי צורכת בסביבות ה 250watts) תודה מראש למגיבים
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי השבוע מחשב חדש שכלל מארז סונטה 3 של אנטק שמגיע ביחד עם ספק כוח 500W של אנטק. כשקיבלתי את המחשב, הוא הגיע עם כבל שמתחבר לספק אז בצד של התקע יש חיבור שצריך מתאם ואין ברשותי כזה. לכן שמתי כבל חשמל אחר שהיה לי ששימש בזמנו למסך LCD האם יש השפעה להחלפת הכבלים ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום אני לפני החלפת המחשב הקיים במחשב חדש לגמרי.ועדיין בודק\מתלבט האם ללכת על מחשב מותג כגון: Dell , HP או ללכת על מחשב בהתאמה אישית.במידה ואלך על האפשרות השנייה , מבקש מכם המלצה למארז איכותי ושקט הכולל ספק כח במחיר של 400-500 ש"ח המארז יהיה מיועד כנראה ללוח אם ומעבד של אינטל מהדגמים הבאים : DH55HC\Core i3-530 על מה אתם ממליצים ? ובגדול,באיזה יצרני מארזים כדאי להתמקד.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-