עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ballcall2,

יש לי שאלה בעיקר למבינים באלקטרוניקה: האם יש חשיבות מאוד גדולה להבדלים בין ספקי כוח כששני ספקי הכוח הם מאיכות טובה, ועומדים בתקן ATX אך אחד נחשב ליותר טוב? אני אנסה לתת דוגמא לשאלה: הסתכלתי על שני ספקים- Seasonic x-750 שמקבל ביקורות מעולות ומגדירים אותו כאחד מהספקים הטובים ביותר, ומצד שני ספק Enermax modu87+ 700w שזוכה בעיקר לביקורות פושרות (הוא עומד בכל הסטנדרטים אך לא ממש מצטיין באף קטגוריה). האם משתמש ממוצע יחוש איזשהו הבדל ביניהם במערכת מחשב? האם הם ישפיעו בצורה שונה על אורך חיי הרכיבים במחשב, על היציבות של המערכת (אני לא מדבר על יעילות הספק, הכבלים שלו או הרעש של המאוורר שאלו כבר עניינים הקשורים לדרישות של המשתמש) ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Zadu,

אני מחפש לקנות אל-פסק למחשב שלי. מחיר עד 500 ש''ח. איזה יש שמומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המפרט: WD 80GB IDE צורב DVD SAPHIRE X800GTO2@X850XT PE 6400/INTEL E6300 המאווררים שבאים עם ה - SUNBEAM TRANSFORMER GIGABYTE 965P S3 MUSHKIN XP2 PC2-5300 667MHZ 3-3-3-10 אני זקוק לספק הכי זול שיחזיק את הכרטיס מסך באוברקלוק כמו שציינתי ואת המעבד באוברקלוק (כולל אוברקלוק ללוח ולזכרונות) ל - 3.5GHZ (אם אצליח להגיע לזה).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז איך המארז? הבנתי שהוא כמו הפוסידון רק עם פאנל קדמי שונה.. דבר שבעייני לא מצדיק את הפרש המחירים.. שמעתי בפורום אחר שהוא לא משהו.. שהעובי פח שלו רק 7 מילימטר, אין לי מושג מזה אומר.. עוד משהו.. האם ה8800 נכנס בו? אפשרי בכלל? או שיהיה צפוף נורא? אם הוא לא טוב, איזה מארזים יש בטווח מחירים שלו?, הספק שיבוא איתו הוא הליברטי 400.. אולי תוכלו להציע לי מארז כלשהו שבא עם ספק במחיר של שניהם ביחד.. המארז יכיל את המערכת הבאה : E6400 Asus P5B DLX 2GB ram צורב, כונן קשיח, וR1950pro ואני רוצה שיהיה בו מקום לשידרוג עתידי לכרטיס מסך DX10. תודה!.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה הספק הכי יעיל מבחינת עלות/ביצועים בטווח של 400 שח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by GGuyZ,

האם יש איזה הבדל נסתר בין השניים? שכן דגם ה-PAF נראה יותר חזק מבחינת מסילת ה12V. הוא מסוגל לתת 18A בכל מסילת 12V. במקסימום הוא יכול לספק 29A משתי המסילות בו זמנית. לGLN יש רק 29A בסה"כ ובכלל לא מצויין כמה הוא מסוגל לספק יחדיו(ייתכן שאת הכל). היעילות של דגם הGLN גדולה בהרבה, את זה אני יודע. אבל האם מעבר לכך יש עוד הבדל משמעותי בין השניים? שכן דגם ה-PAF מאוד זול - 225 ש"ח בלבד, בעוד השני עולה 380 ועל פניו עדיף את הליברטי בערך באותו המחיר. עריכה: קישור לדגם הPAF באתר FSP. http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=191

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by uncommon,

האם מחשב כשאינו פעיל צורך פחות חשמל? הרבה אנשים מעדיפים שלא לכבות את המחשב ע"מ לשמור עליו מנזקי הדלקה וכיבוי, האם מבחינה כלכלית יש הגיון להוציא כ"כ על חשמל בחודש? (400W לשעה זה לא מעט) הרי המחשב שלנו ממילא הולך ונעשה שווה פחות עם הזמן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי האם הספק כח Antec סדרת VP-450P הספק 450W יכול להחזיק את המחשב הבא: לוח - GA-EP43-UD3L מעבד - Q9550 זכרון - 4 ג'יגה כרטיס מסך - 9600GT 1 GIGA צורב ודיסק קשיח 1T

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by most,

שלום לכולם מבקש המלצה לשדרוג המארז שבמפרט (מאייבורי) בפורום מפרטים נאמר לי שהמארז פשוט וביקשתי המלצה ועדיין לא נעניתי להלן המפרט: מארז מותג מתוצרת INWIN דגם EC021 ספק כח מותג Corasir 450W דגם VS450 Intel® Core™ i3-4130 3.4GHz Haswell כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח Asus דגם H81M-A דיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1600MHz צורב LG SATA DVD בתודה ומקווה שזה לא נחשב לדאבל פוסט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by liorp,

מה אתם אומרים ולמה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ranko,

ברשותי מחשב נייח,בערך שנתיים אין בעיות,המחשב עובד כמעט תמיד,לפני כמה ימים ראיתי שהמחשב כבוי,לדעתי הספק עומד לסיים את חייו. אשמח לדעת מהם התסמינים של ספק שמסיים את חייו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מבחינתי, המארז המושלם יכלול פילטרים על כל כניסות האויר, כלומר, בכל מקום שיש מאוורר, או מקום למאורר. וגם שיהיה קל לשלוף אותם לניקוי, מבלי לפתוח את המארז. האם יש חיה כזאת בארצנו? אם כן, אשמח לשמוע על דגם שיהיה לא גדול מדי, ולא מכוער מדי, משהו שאפשר לשים בסלון מבלי שהאשה תתעצבן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Rush,

המפרט שלי: i7 6700 16 GB DDR4 1050 TI GTX לוח אם h170-d3hp 120GB SSD EVO 850 1TB HDD אני מחפש ספק כוח מודולרי ושקט עד כמה שניתן במחיר של עד 350 כזה שיהיה בלי Coil Whine. עד כמה אפשר לדעת מראש שאקבל אחד בלי זה? חשבתי על זה: https://ksp.co.il/?select=.140..547.&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=34880&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= 450 הספק די ויותר למערכת כמו שלי, נכון? תודה

15. Started by golde,

למה משמשת מסילת המינוס 12 וולט ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DarkLloth,

http://www.3dgameman.com/content/view/13380/103/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ja104co,

שלום רב לכולם. יש לי שאלה בנוגע לספק כוח. קניתי ספק כוח שעושה לי בעיות במחשב - מחשב נכבה שניות ספורות אחרי הדלקה. בדקתי את כל הרכיבים בנפרד - הכל עובד תקין: זיכרונות בעזרת memtest86, כרטיסים, דיסיקים (אותם בכלל ניתקתי). בעיה נשארה - מחשב נדלק, מאווררים מתחילים להסתובב והכל נכבה אחרי מספר שניות (לפעמים מגיע לטעינת BIOS ולפעמים לא). בדקתי מתחים של הספק בעזרת מד מתח - תקין. החלפתי את הספק - הכל עובד!!! החשד שלי שהספק לא מוציא את המתח הדרוש תחת עומס. איך אפשר לבדוק זאת בתנאים ביתיים? גם כשבאים למעבדה לבדוק, הם מחברים את הספק לאיזה יחידה עם נוריות ואם נוריות כולן נדלקות אז מסיקים שהכל תקין, משהו אומר לי שזה לא בדיקה מספקת. מה ניתן לעשות ע"מ לוודא את התקלה בספק. תודה מראש לכולם…

18. Started by mano4now,

שלום לכולם, האם אתם מכירים את המארז הבא HTPC ZALMAN HD160XT Plus ? מה דעתכם עליו ? האם מסכי המגע בגודל 7 אינטש עושים את העבודה ושוים את הכסף ? http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=193 אנא, חוו את דעתכם. מנו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בקצרה: שני מחשבים. לאחד אני מחבר כונן חיצוני והכל סבבה. למחשב השני בזמן שאני מחבר את הכונן יש ניצוצות של חשמל בין החור של היואסבי לכאבל של יואסבי מהכונן. השאלות שלי כאלה: ממה זה נובע? והאם זה מסוכן לכונן החיצוני שלי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lerhand,

סליחה על הבורות אבל.מערכת אל פסק גם מייצבת מתח נכון? ובאותו נושא.אני מחפש המלצה למכשיר אל פסק בסביבות ה500 ש"ח פלוס מינוס.יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי אל פסק מתוצרת אדוויס דגם PRD650 שמחובר למחשב עם מסך LCD מרובע בגודל "17, אני רוצה לדעת האם הוא יכול גם להגן על המחשב שלי מפני ברקים ונחשולי מתח הנגרמים מהפעלת מזגנים ומכשירי חשמל אחרים (בנוסף להפסקות חשמל ונפילות או עליות מתח). האם בכלל מכשירי אל פסק יכולים להגן על מחשבים בפני ברקים ונחשולי מתח (בנוסף לייצוב המתח וגיבוי מתח בזמן הפסקת חשמל)? או שיש צורך לחברם למגן ברקים נפרד לצורך זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sabosal,

לפי ההיגיון שלי, ככל שהספק יותר חזק, הוא פחות מתחמם (לאותה רמת הספק), ולכן המאוורר צריך לעבוד פחות חזק, וזה הופך אותו לשקט יותר. האם יש אמת בהיגיון הזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב, ברשותי המפרט הבא: Intel E5200 Gigabyte ga-p31-Ds3l shapire 9600 gt הארד דיסק 1 כונן 1 (צורב DVD) ספק FSP 350W ומסך LCD 19 מה דעתכם? האם זה יחזיק? נ.ב לUPS יש 600VA תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MIKI23,

רוצה להחליף את הספק הקיים HEC 550 WIN לספק יותר שקט הזמנתי כ.מסך 260 GTX http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398334.20 אז המפרט :מעבד 8500 , לוח אסוס P5Q DELUXE , 4 GB זכרון , מארז C690 ו6 קשיחים אני רוצה דממה מהמחשב , בגלל זה מחליף גם את כל המאווררים במארז

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בעיקרון אני צריך מארז אם ספק בסביבות 350 ש"ח או מחנות נועה מחשבים או מפנדה המפרט שלי הולך להיות כזה E2140 הארדיסק 250G שני סטיקים זכרונות כרטיס מסך 2600XT לוח P31 DSL זה אני לא חושב שאתם צריכים עוד מידע בעיקרון המעבד יהיה באוברקלוק ל 3 גיגה וגם הזיכרונות והכרטיס מסך יהיו באוברקלוק מה אתם אומרים על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7246 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים