עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by TicTacToe,

ברשותי כרטיס 4890 XFX XT מעבד: core 2 duo e7300 2.66 קירור למעבד: aractic cooling freezer 7 pro הארד אחד של 500 gb הספק: thermaltake tr2 rx 500W האם הוא יחזיק את הכרטיס??? (יש לי רק חיבור pci-e אחד- הכרטיס דורש 2).. אשמח לקבל מענה תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Danman,

היי, יש לי כרגע את הספק OCZ Modstream 520 שבינתיים עשה את העבודה שלי בלי תלונות. מה שכן, אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב, ואני רוצה לדעת אם הוא יספיק? אני מתכוון ללכת על מערכת מבוססת C2D שהולכת לעבור אוברקלוקינג מכובד מאוד.. (אני מתאר לעצמי שמדובר בתוספת של50-70% במהירות),2 ג'יגה של זכרון, וכרטיס מסך (בעתיד - בוא נניח כרגע שמדובר בסידרת ג'יפורס 8 או משהו בסגנון) , מעבר לזה אני לא מתכנן ליותר מהרדיסק בודד וצורב דיוידי. תודה :-)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by punylich,

בהתחלה רציתי את ה COOLERMASTER STACKER STC-01 אין בארץ ולא ידוע אם יגיע עוד כך שהוא עלה 891 וגם ככה אין לי את הכסף הזה עכשיו יש לי גג 800 כולל 3 מאוררים. ראיתי את הCooler Master RC-690 הוא הגיע לPANDAS במחיר של 458 לי זה נראה כמו מצאיה אמיתית איך הוא לעומת הAURORA?? שעולה 300 ש"ח יותר כמובן שאם אני לוקח את ה690 אני קונה עוד 3 מאוררים, הבנתי מהתגובות בפורום שגם למארז שלAURORA אצתרך להחליף מאוררים כך שכך רו כך אני מוסיף איזה 80-100 שח. בבקשה חוות דעת.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by danshimsh,

שלום רב, ברצוני לרכוש ספק כוח. יש לי שלושה מחשבים, שלאחרונה בשניים מהם ספק הכוח הפסיקו לעבוד. לפני כשבוע היה מקרה שהחשמל באיזור נפסק וחזר שלוש פעמים בפרק זמן של כ-4 דקות, ייתכן שזן הסיבה. המחשב השלישי מחובר דרך מגן ברקים פשוט של GPT. ראשית ברצוני לשאול, בראייה קדימה : האם מגן הברקים מונע בעיות מסוג זה ? האם כאשר אני קונה ספק חדש לדסקטום, מדובר במוצר סטנדרטי מבחינת גודל וחיבורים ואני לא צריך להתחיל להשוות מפרט טכני של הספקים וכו'? שאלתי השנייה: שני המחשבים האחרים הם קצת ישנים. ראיתי ב ksp ספקי כוח החל מ 125 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=5845 וספק כוח אקטיבי החל מ 165 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=5845 ב"זאפ" מצאתי ספקי כוח למחשב החל מ-70 ש"ח שאלתי היא: מה ההבדל ביניהם ? האם…

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by nisim2337,

יש לי כמה בעיות נראה לי שחיברתי למחשב שלי יותר מדי חלקים הצורכים חשמל והספק שלי לא משהו (אפילו דיי גרוע) חברה- COOL CASE ומודל LC-B500E עכשיו נוצרו לי בעיות שכאשר אני משחק משחקים כבדים הצורכים כמות גודלה יותר של מאמץ מצד המחשב (קריסיס וCOD5 וכו) המחשב פשוט קרס לי נכבה ונדלק מחדש ואחרי יומיים (לא יחסתי חשיבות לענין) והוא פשוט נשרף האם זה קשור לאופן שבו הוא נשרף והאם הוא באמת יכול להחזיק את הנתונים הבאים כרטיס מסך GF 9600GT (שני חיבורי חשמל) שני צורבים (משנה איזה ???) 2מאוורים מקדימה ומאחורה פלוס אורות שני הארד דיסקים אחד 160 GB השני 500GB וכמובן את הלוח אם תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  6. זה מאוד חשוב לי כי אני קונה מחשב חדש הינה הלינק למארז עצמו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3651 אשמח לתשובות (ברשימה שלהמארזים בהודעה למעלה לא מצויין) +++נערך:שיניתי את הכותרת למארז בתקציב עד 800 שח+++

7. יש לי מחשב ישן עם ספק כוח רועש ואני מחפש ספק שקט לוח האם הינו GA-K8VT890-9, הספק המערכת הוא מינימלי (400-300 וואט יספיק בהחלט). מה הספק השקט ביותר שיתאים לי וזמין בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ATGatdner,

שאלתי כאן כבר לפני כמה חודשים, והמליצו לי על cooler master 534 ועל antec super lanboy ועוד כמה מארזים. בהתחלה הזמנתי את ה 534 מ m&j מחשבים. לקח להם שבוע ומשהו להתקשר אלי, בבוקר שבו הם היו אמורים להביא את המארז, ולהודיע לי שאין להם את הדגם הזה והם לא יודעים מתי הוא יגיע. ביטלתי את ההזמנה. אחרי איזה חודש ניסיתי להזמין את ה lanboy מ Gibornet מחשבים. אחרי שבועיים התקשרתי לנסות לברר מה עם המארז. קודם כל - קשה מאוד להשיג אותם. המספר מגיע לאיזה מרכזיה, ואי אפשר להגיע לאיש מכירות. הם אמורים לחזור אליך. והם לא תמיד חוזרים. פעם אחת פיספסתי שיחה כי לא הייתי ליד המכשיר שלי, התקשרתי בחזרה דקה אחר כך, ושוב הגעתי למרכזיה - שירות מעצבן, בתור התחלה. נקודה שניה - ביום חמישי הצלחתי סוף …

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  9. של 120 מ"מ 0 1 2 ??

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by o.k,

שלום לכולם !!! אני צריך המלצות למארז יפה רצוי שחור שיהייה עם הרבה מקום בפנים שיספיק לכל הכוננים. שיהיו לו שתי מאווררים לכניסת אוויר(חלק תחתון) ומאוורר אחד אם יש אז שתיים ליציאת אוויר חם (חלק עליון) התקציב שלי הוא עד 300 ג'ובות!! אם אפשר לצרף תמונה.......

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  11. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים, CM690 ו CM590. אני רוצה שהמארז יהיה מרווח, יאפשר סידור כבלים טוב, שתהיה בו זרימת אוויר טובה ושהוא יהיה כמה שיותר שקט.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by the_one23,

שלום, אני מתלבט איזה ספק לקנות למערכת החדשה שלי (GIGABYTE DS3+E6600 + 88GTS 320MB): ה- TR2 Power W0090 470W Silent של TT או ה- TruePower Trio 430W Active PFC של ANTEC יש להוסיף שאני כן הולך לעשות OC למערכת, לא OC מפלצית אבל בכל זאת OC איזה עדיף? ועוד שאלה : איך הספק הToughPower W0103 600W של TT הוא שווה את הכסף? או שיש ספקים במחיר שלו שיותר טובים?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by spider272,

האם בכך שקניתי ספק כוח שהוא לא 80PLUS זה היה טעות?זה כל כך חשוב חוץ מצריכת החשמל?האם הספק מספק 550 וואט גם שהוא לא 80PLUS? הספק הוא enermax naxn 550 תודה לעוזריםםם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם זה הסכום של 2 המסילות ( 29A ) או פחות? עריכה: שאלה נוספת: ביצוע OC למעבד, ללא שינוי מתחים, יגרום לו לצרוך הספק רב יותר מאשר בסטוק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב שלי סובל מאיטיות בלתי מוסברת , ובנוסף מקריסות פתאומית התקנתי CPUID כדי לנטר אם יש בעית טמפ או מתחים התוכנה מראה את הערכים הללו - האם מדובר במתח תקין או שהוא מחוץ לתחום המותר ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by r1sk,

בימים אלו אני שוקל את הצעת המפרט הזו: מעבד Intel Core i7 920 2.66GHz, s1366, 8Mb לוח-אם Gigabyte EX58-DS4, Intel x58, DDR3 2000+, 3xPCI-E כ.מסך Gigabyte GTX260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E זכרונות Kingston DDR3 1600MHz HyperX Triple Channel 3x1GB כונן קשיח Western Digital 500GB 7200RPM SATA2 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז Thermaltake V9 Mid Tower Black Gaming Case (NO PSU) שאליה צירפתי, אחרי קריאת אינספור ביקורות מצויינות עליו, את ה-HX620W של Corsair. ברצוני לדעת אם הספק יתאים למפרט הנ"ל, ואם כן מהו טווח ה-Watts בערך שנותר לי על מנת לשפר (בעתיד הרחוק) את המחשב? כגון הוספת מערכת קירור במים או מאווררים, כ.מסך נוסף, זיכרון נוסף וכו'.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by DDYB,

ברשותי המארז הנ''לבתמונה למטה) במארז למטה יש כיוונים של המאוורור , 3 בקרי שליטה על המאווררים , יש את FAN1,FAN2,FAN3 ,, עכשיו כאשר אני מזיז את אחד הכפתורים לא קורה פשוט כלום , המאווררים נשארים על אותה מהירות וזה עושה רושם כאילו זה לא מחובר וזה סתם כפתורים, עכשיו השאללה שלי האם זה צריך להיות ככה? הרי שאני מגביר את המהירות של המאוורור אני צריך לשמוע אותו טיפה יותר מהר נכון? פשוט לא קורה כלום וזה מוזר .... ורציתי לדעת באמת מה בדיוק עושה FAN 1,2ו-3 על מה כל אחד ואחד בדיוק שולט ואיך אפשר לבדוק שהמארז אכן הורכב נכון ותקין? תודה למי שיכול לעזור .... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by ofirr,

כל השאלות כאן מתייחסות הן לCM690 והן לHUSH, לכן בתשובה אבקש לציין את שניהם מבלי להתעלם מאחד מהם: *האם שני המארזים מגיעים עם מסנן אבק לכל הפתחים למאווורים שקיימים במארז ? (Fan Filter 120mm) כמו כאן http://tms.co.il/product/3015 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1623&products_id=19000 *האם לשני המארזים יש הברגות כאלו http://tms.co.il/product/3036 *מישהו יכול להתרשם ולהגיד לי מה דעתו, האם התוסף הבא מועיל ומשתלם? ולמה הוא משמש בעיקר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=19007 http://www.nexustek.nl/pci-slot-ventilation.htm חג שמח, אופיר.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  19. 6600E 8800GTS P5B DLX 2GB 800MHZ HD 250GB 16MB LIBBERTY 400 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by oza87,

אהלן חברים, כבר פתחתי בעבר כאן דיון אודות הספק הטורדני שלי המפיק רעשים של D9 באמצע חיפוש מנהרות בעזה ומצאנו שמקור הרעש הוא המאוורר שלו, עד כאן הכל טוב ויפה...לאחרונה ביקרתי בסניף של החנות ממנה נקנה הספק כדי לברר מהו זמן התיקון האפשרי ונאמר לי שם שאין אחריות על המאווררים של סוג הספקים הזה ושבדיקה של מה מקור הרעש וכל העניין יקח שבוע לפחות.. ולענייננו אני רוצה להתייעץ אתכם, נכון להיום נשאר לי ארבע שנים של אחריות על הספק, מה אתם אומרים, אני רוצה לפתוח את הספק ולתקן את המאוורר ידנית, יש לי את הידע ואני לא רוצה לחכות שבוע פלוס בלי מחשב אבל החיסרון זה שתלך האחריות אם אפתח אותו... מה אתם אומרים בעניין?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש ללא ספק. יש לי ספק Enermax Noisetaker 420W שאותו הרכבתי במחשב החדש (הספק הזה כבר בן 3 שנים אם לא יותר). בכ"מ, הספק תמיד עשה בעיות, כאילו המגעים שלו דפוקים בספק עצמו. כל פעם אם לא היה נדלק המחשב הייתי משחק קצת מאחורה עד שנדלק. עד... שהיום הוא לא נדלק ולא משנה כמה שיחקתי מאחורה לא עזר. אחרי שעות של התעסקות, גיליתי שאם אני דוחף את המחבר של הכבל כשהוא מחובר לספק בזווית כלשהי חזק, אז המחשב עובד אך ברגע שאני עוזב הוא נכבה. ניסיתי "להזיז" את הפינים שלו אבל ללא הצלחה. האם אפשר לפתוח את הספק ולסדר את זה לבד? *** ניסיתי עם כבלים אחרים, זה הספק. בכל זאת, אני כבר רוצה להזמין ספק חדש בלי שום קשר אם אני אצליח לסדר אותו או לא. צריך ספק איכותי, אמין ו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום חברים, הזמנתי לאחרונה אורורה 570. קיבלתי את ההזמנה שלשום ואת מול בלילה לאחר שכבר סיימתי את כל ההרכבה גיליתי שקיבלתי לא את ה570 אלא את ה570s הS הוא מארז אורורה 570 (עם כל השידרוגים שלו) אבל בגודל פיזי של האורורה הרגיל (510 מ"מ לאורך) - כלומר הוא לא מתאים לכרטיסי GTX (הGTS נכנס בנוחות יש לציין - אך כבל החשמל מגיע ממש עד כלוב הדיסקים) המארז עצמו אינו מופיע בכלל בזאפ כקיים - וגם לא מופיע באתר של שום חנות. מה שמעלה את החשד שזהו מארז חדש יחסית בשוק ועדיין לא מודעים אליו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את שני המארזים הנ"ל במלאי של חנות מקוונת כלשהי, אני רוצה לדעת מה הפרש המחירים ולדרוש החזר מהחנות ממנה רכשתי (מהמארז עצמו אני סופר מרוצה ואני לא מתכוון להחליפו ב570 הארוך)

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  23. מה אתם אומרים על הספק? הוא איכותי? הוא שקט כמו שהם אומרים? והאם הוא יחזיק את המערכת שלי? intel core 2 duo E6750 evga geforce 8800GT SSC corsair 2Gb [1*2GB] 800MHz

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by Yaniv_sosner,

שלום יש לי ספק 450W ג'נרי... רציתי לדעת עם הספק הזה יכול להחזיק כרטיס מסך ברמה של הGF8800GT/HD3850/HD3870.. עכשיו יש לי את הכרטיס מסך X1950PRO והוא מחזיק אותו ללא בעיות...

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by shlomibandit,

קניתי מחשב מסקיי פי סי.. ורציתי את המארז coolermaster c690 לא היה להם אותו במלאי. אז לקחתי מארז ‏Three Hundred של אנטק.. למשהו יש נסייון עם המארז הזה? איך הוא? הוא בא לפי מה שהבנתי עם 2 מאווררים של אחד 120 אחד 140.. והוספתי לו עוד שני מאווררים של 120 של ארטיק קולינג af מלפנים עשיתי את הבחירה הנכונה? המפרט לידע כללי q9400 gigbyte p43 g-skills 4 giga cl4 800 mega h samsungs 1000 gb conncect3d 4850 sissonic 500 v antec 300 smsung dvdrw artic cooling 120X2 af mugen 2

• 7 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.