עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום! כבר כמה שנים יש לי HEC+compucase 6A19 ואני מרוצה ממנו מאוד. הוא בנוי טוב, שקט, זול יחסית ועושה את העבודה. (לא צריך מודינג או קירור עצבני) הבעיה - אני עובר לחו"ל (אוסטרליה) ורוצה להעביר את המחשב אבל מטעמי חסכון במקום ומשקל אני לא לוקח את המארז והמסך אלא אקנה שם. רציתי לקנות בדיוק את אותו המארז, אבל אני מברר באינטרנט, ואף חנות לא מוכרת compucase בכלל (למה?!). ולשאלה: איזה מארז+ספק שעונה לצרכים שתיארתי קודם מתאים ודומה ברמת האמינות למארז שלי? תודה רבה לעוזרים! אני רואה שיש רשימה ארוכה של יצרנים שכן מוכרים שם: Accent, Intel, Acces, Inwin, Antec, KME, AOpen, Lian, Li, Asetek, Macron, ASUS, Maxtron, CaseArts, Microtech, Chenbro, PCI, Case, Chieftec, Power, PC, Co…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים. מחפש ספק כח למחשב שמצאתי, אולי אפילו ספק משומש. את המחשב מצאתי בזבל...אבל המפרט מרשים למדי: לוח asus H87 pro, מעבד: Intel Core i5-4578, כ. מסך: ASUS GTX750TI-OC-2GD5 . מדובר כנראה במחשב שהיה של גיימר כי כרטיס המסך רציני. הרכבתי, חיברתי 2 הרדיסקים Sata . כרגע מחובר ספק כח ישן שהיה לי/מצאתי - POWER SUPPLY P4-500W BY CIDEV לא ברור לי אם זה 500W אמיתי או לא. הבעיה היא שהוא רועש לאללה ואני חייב להחליפו במשהו אחר. עכשיו, אני לא שש להשקיע, כי אני עדיין סקפטי לגבי טיב המערכת, יש כמה התקנים לא מזוהים/בצהוב ב device manager אבל סה"כ הכל עובד פיקס. לגבי כרטיס המסך - ASUS GTX750TI - כרגע לא יכול לחבר אותו למחשב כי אין בספק שלי יציאה מתאי…

3. רציתי לדעת אם זה רק אצלי? יש לעוד מישו תמארז הזה והמאווררים שלו די מרעישים? לאיזה מאווררים אני צריך להחליף?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by saarxee,

אני יודע שלמערכת שלי יספיק גם SS S12II 430W, אבל אני חושב בכל זאת, האם כדאי לקנות ספק כוח איכותי יותר כדוגמת סדרת ה-GOLD X של SEASONIC ומודולארי בעלות של 600 שקלים ו-7 שנים? אני מחפש איכות רבה בספק, או שה-S12II או ה-M12II איכותיות מספיק? מעדיף מודולארי בשביל הסדר.. תקציב לא הכרחי כרגע, מהי דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by redersh,

קניתי את הספק והוא לא הגיע עטוף בניילון וגם הקרטון שלו היה פתוח מהמקום הלא נכון(קצת קרוע) הספק בפנים נראה חדש ומבריק ועטוף כיאות השאלה האם כדאי לי ללכת ולהחליף באחד מנויילן או שאין סיכון ממשי וגם יש אחריות תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם יש עוד דברים שצריך להתיחס אליהם חוץ מהמעבד והכרטיס בבחירת ספק ? יענו יש עוד דברים שלוקחים מהספק כוח די רציני, למשל מספר מאווררים במרז - זה משנה אם זה 1 או 5 ? קירור למעבד ? OC ?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by Yaniv_sosner,

יש לי כזה ציפוצף מהספק שקניתי לפני שנה +- (לא החדש) רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעייה.

8. Started by most,

גמח"ת וצום קל לכולם מה עדיף : HEC 6A19 כולל הספק HEC 6A21 כולל הספק או COOLER MASTER ELITE 330 כולל הספק מ SKYPC

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by Kzer-Za,

הי, המאווררים שלי ב-Fractal Design R3, אותם מאווררי סטוק של המארז הפסיקו לעבוד אתמול. ניתקתי אותם מהבקר וחיברתתי ישירות ללוח וראיתי שהם עובדים כך שאני מסיק שהבעיה היא בבקר. המארז יחסית חדש, בן 3 חודשים בערך והוא עדיין באחריות אבל אני לא יודע אם היא מכסה את הבקר ואין לי חשק לקחת את כל המחשב לחנות ולחכות עד שיבדקו ועד שיטפלו. יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג בקר כזה חדש? או יותר טוב, אם יש דרך אולי לתקן אותו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by a1a1a1a,

איזה ספק לקחת, אני יכול לקבל אותם באותו המחיר בערך? phenom 2 x2 940 gtx 260

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kobi10,

אני קונה מחשב חדש ואשמח לדעת איזה ספק כוח מתאים לו, וכמה וואט צריך? המפרט הוא: מעבד intel core duo e6400 לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס מסך nvidia 7600gs 256mb זיכרון ocz 1gb dual ddr2 667mhz דיסק קשיח w.d. 160 gb sata2 7200 rpm

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by פודל הונגרי,

איך בוחרים מארז ? ואיך בוחרים ספק כח ? 200 - 300W משרדי ? , 300 - 1000W משחקים ? ואיך יודעים איזה חברה לקחת ? ויש תקנים ATX 2.1 , 2.2 , 2.3 יש כל מיני .

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  13. אוקיי אז ככה הנה המפרט מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ₪991 לוח אם: GIGABYTE GA-M55plus-S3G אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪481 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪355 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ₪199 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪582 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪112 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪417 קרור למעבד: …

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  14. http://ksp.co.il/?uin=15997 מחיר 625שח כרגע אני על ספק 500W שלפעמים לא עובד! מפרט: Gigabyte Z77X-D3H Corsair 2x2GB XMS3 Dual Channel ino3d gtx 470 Chieftec GPS-550AB A 550W ssd Samsung 840 Series samsung hd503hi 500gb כרטיס קול כרטיס TV ושאהר ירקות.. תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב הפסיק לעבוד היום. ובהפסיק לעבוד הכוונה היא שכשלוחצים על המפסק, הוא לא מגיב, שום כלום. המחשב מת לגמרי ולא נפתח. הספק בכותרת הוא זה שיש לי במחשב והוא מריח לא טוב ולכן הנחתי שאולי הבעיה בו. אז הלכתי לקנות ספק ולצערי קניתי את הספק fsp hd 420 שאינו מתאים למארז העתיק מאוד שלי. לא קיבלתי איתו ברגים מתאימים (זה retail) והברגים שיש לי מהספק הישן מתאימים לחורים שלא נמצאים באותו מיקום של הספק של fsp. (על פניו ניראה שהחורים הם גם קצת יותר דקים מאלו שנמצאים בספק הישן שלי) אז אם במקרה למישהו יש את הספק הזה ממש אשמח לקנות במחיר סמלי (מניח שהוא אינו חדש - אני מאזור חיפה). לחילופין, אם תוכלו לעזור לי למצוא ספק אחר כלשהו עם חורים שנמצאים במקום …

16. שלום לכולם, אחרי התייעצות בפורום מפרטים ושיטוט בפורום נסגרתי פחות או יותר על מערכת מחשב שתתאים לי, נשאר לי לבחור ספק. חשוב לי שהמערכת תתאים לO.C בינוני עתידי ושהיא תהיה שקטה מאוד (~9). בנוסף, אני מחפש ספק מודולרי כדי להימנע מחוטים מיותרים במארז. המערכת תורכב מ: core i5 2500k asrock z68 scyth yasya שני כוננים קשיחים ואולי גם SSD המארש שנבחר לשקט מירבי הוא ה fractal design. התקציב עבור הספק הוא באיזור ה 300 ש"ח אשמח לכמה המלצות לדגמים מתאימים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ramsses_II,

היי. אני רוצה לקנות מחשב בספטמבר, והדבר היחיד שאני לא מבין בו הוא ספק. עכשיו, תכל'ס מה שחשוב לי בספק הוא כמה אני משלם אחרי זה לחברת החשמל... אני אבנה מפרט HIGH-END, אבל התאמת הספק למפרט אני אעשה כשאחליט על המפרט הסופי. אני פה עכשיו כי אני רוצה שתסבירו לי בבקשה את הדבר הבא: ראיתי בהרבה ביקורות של כל מיני רכיבים (במיוחד כרטיסי מסך) שההספקים משתנים כשהמחשב ב-IDLE וב-LOAD. אם יש לי ספק 500W לדוגמא, ב-IDLE ההספק הכולל של המחשב הוא 100W והמחשב שלי פועל שעה, האם בחשבונית לחברת החשמל אני אשלם 0.1 קוט"ש או 0.5 קוט"ש? אם משלמים 0.1 קוט"ש (ואני לא רוטשילד) ונגיד שאני לא מוגבל בתקציב, חמה לי לקנות ספק 850W למחשב מטורף, אם אני יכול לקנות 1000W ולבסוף לשלם את אותו הדבר לחברת החשמל? כמו…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by daphne_n,

שלום לאחר החלפת ספק התברר שהספק שנשלח לי הוא דפוק גם כן לכן בסוף הוחלט לשלוח לי ספק כוח חדש במקום, יקר יותר, אך מבחינת הספק, נמוך יותר, רציתי לדעת את דעתכם , מה יותר טוב... הספק שהיה לי הוא antec smart power 450W הספק שאני אק בל במקומו הוא:ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENC)430W מה דעתכם, קראתי מאמר שאומר שהספק השני לא מתאים ללוחות אם של אסוס, האם זה נכון?, לוח האם שיש ברשותי הוא אסוס m2n-e אשמח לקבל את חוות דעתכם, דפנה.

19. שלום אני חושב להפוך את המחשב הנוכחי שלי ל-HTPC כאשר אני ישדרג אותו עכשיו שמעתי ממשהו שצריך לוח אם מתאים בשביל מארזי HTPC זה באמת נכון? ואם כן האם הלוח הזה יתאם GA-K8NF-9? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by alex321,

שלום לכולם הזמנתי את המפרט הבא מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W מסך מחשב Asus 22" MW221C 2ms LCD אחריי 4 ימים של המתנה מתקשר אליי המוכר ואומר לי שאין לו במלאי את הספק הנל' והוא לא יכול להשיג אותו משום מקום... השאלה שלי היא איזה ספק יחזיק את המערכת הזאת ושהייה באותו הטווח מחירים פחות או יותר ????? מחר אני צריך לחזור אליו עם תשובה ..מחכה לתשובה תודה לכול העוזרים!!

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אחרי התלבטויות והתייעצויות קניתי מחשב! הייתי סגור בהתחלה על כרטיס מסך hd 6870 אבל אני מתחיל לחשוב על כרטיס חדש יותר וחזק יותר כמו הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374 הבעיה שלי היא שלקחתי ספק שאני לא יודע אם יעמוד בזה למרות שהשתמשתי במחשבון חישוב הספק של THERMALTAKE והגעתי ל470W . הספק שלי הוא CEASONIC 520W MODULAR BRONZ. מעבדי אינטל Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair XMS3 …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by crik,

שלום רב, אני מתחיל בתהליכי שדרוג המחשב ואני רוצה להתחיל עם המארז. כרגע יש לי E6300 - עם הזמן אני אקנה את ה I7 שיהיה לו מחיר נורמלי. הייתי רוצה מארז שקט, שיש לו סירקולציה טובה על מנת שיהיה פחות חמים ממה שאני כרגע. (47 מעלות) וכמובן ארדיסק(42 מעלות) אני מתכוון לקנות ‏Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro(אלה אם כן תמליצו על משהו בטווח המחירים הנורמלי) אני יוכל לחרוג בעוד מספר שקלים על מנת לקנות מאוורים נורמלים ושקטים התקציב כרגע הוא 350 ש"ח האם יש משהו שיתאים? בנוסף אני לא רוצה ליידים וכאלה שמייקרים - פשוט לא הסטייל ואיזה יותר טוב ‏Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro? תודה משה

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by YARONGT,

יש לי ספק ג'נרי של מוסטיף אני רוצה לדעת אם הוא יספיק למחשב של אחי כי אני רוצה לשים לו את הכרטיס מסך HD4850 512MB מעבדe5400 סטיק אחד של 2giga ספק ג'נרי480 וואט לוח אם g41 דרך אגב יש לו חיבור 6pin

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 639 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 מארז- טרנספורמר. 2 כוננים קשיחים של 250GB, 4 מאווררים על המארז. צורב והכרטיס שהבנתי שצורך 200 וולט X2900PRO 512MB האם הספק : ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 יחזיק את המערכת? שכמובן המערכת תעבור אוברקלוק?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  25. אני קונה מחשב עם המפרט הבא ורציתי לדעת אם ספק כוח Thermaltake TR2 Power W0061 420W יספיק: Intel Core 2 Duo E6600 Gigabyte 965P-DS3 DDR2 1024MB 667MHZ CL5וKingstonו X2 Leadtek GeForce 8800GTS 320MB WD 250GB SATA2 16MB

• 7 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.