ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מארז למחשב HTPC. דרישות (חובה): - התאמה ללוח אם בגודל ATX - גובה מקסימלי 195מ"מ דרישות (מומלץ): - עומק מקסימלי 415מ"מ - שקט תקציב... מה שהכי משתלם.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כאלה כמו שיש במארזים של קולר מסטאר?? מישהו יודע איפה יש בפ"ת? אני רוצה לעשות איזה מודינג קטן אצלי במארז ואני צריך 2 כאלה אותו דבר... שהם מרשת תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. קניתי בקיץ מחשב חדש בהשקעה של 6K , וכשהתחילו הפסקות החשמל הפסקתי להדליק אותו מפחד שמשהו יפגע :-\... ספק הכוח שלי: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) אני מפעיל את המחשב עם שני מסכים , אבל הם מסכים ישנים ענקיים שאני לא יודע גם כמה זמן אני ישאר איתם. אני מוכן שההגנה תהיה מספיקה רק למסך אחד ואני פשוט אכבה את המחשב כשיש בעיה. במחשב הראשון שלי יש הגנה עם המוצר הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4813&CatCode=358 האם המוצר מספיק, יש צורך לקנות דווקא אותו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5129&CatCode=358 ? או אם יש לכם הצעות אחרות... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברמה העקרונית המפרט שלי מופיע בצד רק שבמקום כרטיס המסך הזה יש לי כרטיס מסך של GAINWARD GTX570 GLH EDITION. אני מתלבט בין THERMALTAKE לבין CORSAIR. מחכה לתגובה. בתודה, שגיא. נ.ב אופציה ל- O.C בעתיד..לא משהו פסיכי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 4870 שצורך 2 חיבורי חשמל 6 פין. PALIT חיבור אחד בא מהספק. לגבי השני... נאמר לי לחבר מתאם מולקס ל 6 פין. מה שראיתי בגוגל זה 2 מולקסים שמתאחדים ל 6 פין אחד. בחנות קיבלתי בטעות מולקס 1 ל 6 פין (פעם שנייה שהם עושים טעות... אולי זה ההסברים שלי...) המחשב סרב לעלות כשהכרטיס חובר בחיבור 6 פין אחד, עלה לאחר חיבור 6 פין שני (ממולקס אחד). האם זה מספק מבחינת צריכה? האם עדיף כבל 2 מולקס ל 6 פין ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מארז וספק שלא יהיה יקר מדי צריך ספק בסביבות ה-350W. אילו מהאפשרויות הבאות עדיפה (הקנייה מ-KSP כך שהמלצות מחנויות אחרות לא יעזרו) ספקים: 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem) 265 380W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-380 (Retail) 275 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) 295 מארזים: Antec VSK-2000 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) 235 Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) 245 Thermaltake V3 Black Edition Middle Tower Series Black Case (No PSU) 220 V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case (No PSU) 230 WingRS 201 Middle Tower Black Case (No PSU) 225 CoolerMaster Elite 335 Blac…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מרכיב את המפרט הבא , וצריך עזרה בבחירת מארז ואולי גם ספק בעיקרון מה שכבר נקנה ובדרך מארה"ב זה Intel® Core™ i7-2600K Intel® Desktop Board DP67BG DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz CORSAIR CMX8GX3M2A1600C9 Asus GTX570 X2 מה שיש לי כרגע שיכנס למפרט החדש OCZ Vertex 2 2.5''120GB Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III samsung SH-B083L/BSBPT DVD±RW Blu-Ray Combo ומה שאני עוד צריך לקנות בארץ זה מארז ספק וקירור , בעיקרון הקצבתי לזה 1500 ש"ח אבל אני מוכן למתוח בכמה מאות שקלים. המעבד הולך לOC מתון לכיוון 4GHZ ולגבי הכרטיסי מסך אני עוד לא בטוח. לגבי הספק אני די סגור על corsair TX 850W שעולה 650 ש"ח בKSP אם אתם מכירים משהו יותר טוב למחיר או בכלל דעתכם אני ישמח לדעת. …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי הוא זה כרגע (זהי הצעה שקיבלתי מסקיי): Intel Core i5-2500K Box מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 קרור למעבד Gigabyte GA-P67A-UD3 לוח אם G.Skill DDR3 4096MB (2048x2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws זיכרון Samsung SpinPoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB כונן קשיח Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 כרטיס גרפי LG GSA-GH24N X24 SATA DVD צורב Cooler Master 690 Black מארז ללא ספק CoolerMaster Low Noise Fan 120mm מאורר למארז X2 CoolerMaster GX 550W ספק כח Samsung 23" 2333T 8ms LCD מסך מחשב הרכבת מערכת מחשב + בדיקה השאלה המאוד חשובה שלי, איך הספק הנ"ל למערכת הנ"ל?? תודה..
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם במהלך חיפוש מארז מתאים למע' שאני עומד לקנות נתקלתי במארז הנ"ל http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6681 מארז מדהים לטעמי שזהה לחלוטין לגרסה השחורה של המארז, רק בלבן, אלא שהושקעה מחשבה מעמיקה בנושא כך שהשקיעו לצבוע כל חלק בלבן כולל פנים המארז ומגש לוח האם, המתאמים השונים בין הכוננים, כולל מחזיק מערכי כרטיסי המסך, כולל כלובי ה-HD ועוד. הנה ביקורת וידאו על המארז בכל אופן רציתי לדעת האם מישהו שמע אם ניתן למצוא איפה שהוא מארז זה בארץ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף אני משתדרג בקרוב לI7 ורוצה לבנות לעצמי מפרט. האם הספק שלי:Corsair 450VX Power Supply יחזיק מערכת עם I7 2600K? אני לא מתכנן OC. כרטיס המסך ישאר בנתיים 8800GT, אבל ישודרג בעתיד. בנוסף, צריך עזרה בהתלבטות בין: lancool k60 CM 690 II advanced antec 300. כאשר אני רוצה שהמערכת תיהיה קלה לניקוי, שקטה ומרווחת מספיק. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להחליף ספק כוח. המפרט הנוכחי שלי מצויין בפרופיל. הספק יצטרך גם לשרת מפרטים עתידיים אליהם אשדרג. אין לי שום תכנון לקנות חומרת high-end. הספק יצטרך לשרת מפרטי ביניים סבירים - עם נטיה לגיימינג כמובן (כרטיס מסך mid-end, שני כוננים אופטיים, יתכנו שני כוננים קשיחים, כרטיס קול, כרטיס טלווזיה, מעבד ביניים וכו). ההתלבטות היא בין: 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ל 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) אני מעריך שספק בהספק של 430W יספיק למטרה זו. עם זאת, הספק בעל ההספק של 500W עולה ממש מעט יותר - ותמיד טוב שיש יתירות. מהו החסרון של ספק OEM לעומת RETIAL, אם בכלל? (לא איכפת לי מכל מני חוברות ושטויות למיניהן, כמובן)…
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס מסך ASUS HD 5850 וכשניסיתי לחבר אותו המחשב עושה ציפצוף ארוך הממ הפרט שלי לוח אם MA78LMT-S2 AM2 מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box זכרונות 4G 2 יחידות של Kingston כרטיס מסך EAH5850/DirectCU/2DIS/1GD5 עכשיו ספק אני לא יודע איזה ספק יש לי... אבל 500Wבערך! הטכנאי שלי גם אמר שיכול להיות הבעיה בספק חלש שלא מצליח איפלו להפעיל תמערכת אם אפשר עזרה. +המלצה לספק כוח חדש!! שיחזיק תמערכת כמובן שאם בככל הבעיה זה מהספק כוח (הציפצוף ) חשוב לציין שהבעיה רק מתי שאני מחבר את הכרטיס מסך יכול להיות שהכרטיס משש חזק ודורש ספק רציני?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי במחשב חדש ואיבדתי את המפרט המדויק שלו, את שאר הרכיבים כבר גיליתי ונשאר לי רק המארז והספק כוח נראה לי שהם באו ביחד כי פתחתי את המחשב ועל הספק רשום CM650, בכל מקרה אם אפשר לזהות את הדגם המדויק אני אשמח.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה: האם ישנם ספקי כח למחשב נייח, שמקור החשמל שלהם הוא מצבר של מכונית לדוגמא? סוג, כיוון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות את ה-EZCOOL 500W... הוא יחזיק לי את הכרטיס? ASUS 9800GT 512MB ראיתי באתר שלהם שזה שהמינימום שצריך זה 400W אבל הבנתי ש-EZCOOL הם דיי גרועים וזה.. לא רוצה לקחת סיכונים.. הוא יחזיק נראה לכם?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני בונה מחשב להוריי. מצאתי מחיר שווה למארז COOLERMASTER CM335 + ספק RAIDMAX 400W ב-305ש"ח לשניהם. רציתי לדעת את דעתכם על המארז והספק... זה עבור מחשב בייתי , שימושי אינטרנט יומיומיים וללא שום "שימושי קצה". (פשוט רוצים מארז BRANDED שמתוכנן ומיוצר טוב יותר מסתם מארז). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את הספק http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1579 ראיתי הרבה המלצות על הספק הזה בפורום, וקראתי באיזה שרשום משהו לגבי PCI EXPRESS שיש רק 4 פינים ולא 6, הסתכלתי על הכבל שמתחבר לכ.מסך שלי עכשיו, ויש לו 6 חורים, האם הבנתי נכון ובעצם הכבל של הספק החדש לא יתאים לכרטיס מסך ? כ.מסך - NVidia GeForce 9600GT 512mb ועוד דבר, איזה אתר אתם ממליצים להזמין ? אצל מי המשלוח מגיע הכי מהר ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להרכיב מחשב חדש: לוח אם GA P55A UD3 מעבד CORE I5 760 זיכרון 2*2GB Hyper X Blu KHX1600C9AD3B1\2G Kingston דיסק WD10FAEX SATAIII כרטיס מסך GV N460OC 768I צורב ASUS איזה גודל ספק מתאים למערכת הזו, על איזה ספק - כח הייתם ממליצים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק כח ספציפי: http://www.techfuels.com/power-supply/39404-dell-n750p-00-750w-24-pin-atx-power-supply.html האם יש אפשרות לרכוש אותו בארץ? ואם כן איפה ובאיזה סדר גודל מחיר?.. כמו כן - האם יש ספקים איכותיים שיכולים להוות תחליף שווה לחלוטין? (יותר בשביל העניין שלי, בפועל אני חייב את אותו הספק בדיוק!) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא: AMD Phenom 2 X4 965 Black Edition Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Patriot PSD32G1333KH DDR 3 4GB 1333MHz PC10666 with heatshield Western Digital WD10EARS 1TB SATA II 64MB 3.0 GB/s 7200 RPM Palit GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5 Sony AD-7\5240S DVD-RW X24 Thermaltake Element T הדרישות הן (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות ואמינות 2. שקט 3. שיחזיק את המערכת בלי מאמץ (לא ספק כוח גבולי). * המחיר לא רלוונטי בכלל! להגיב בבקשה לפי הרשמה הבאה ולא להמליץ על ספקי כוח שלא מופיעים בה: TrendSonic \ HuntKey Power Supplies POWER 500W EMPIRE 550W EMPIRE 550W Black EMPIRE 450W Black EMPIRE 600W Black TRENDSONIC/Gold JSP PS-400 JSP PS-05 JSP PS-1000 GIGABYTE Power supp…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היית לי בעיה בTX750 והציעו לי בלי להוסיף כסף את הספק Enermax modu 82+ 625W מה אתם אומרים להחליף או לא?? המערכת שלי היא Core I5 750 GigaByte GA-P55M-UD2 GTX570 שאני יקנה בקרוב KingStone DDR3 2GBx2 1333Mhz מבחינת איכסון יהיה שתי SSD ודיסק HDD לגיבוי בגודל 2TB
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי הספק כוח TT TP 750W הבאתי לSkypc והם החליפו לי אותו תוך שבועיים באחד חדש מהסדרה החדשה יותר ושל 850W , ובאמת אני חושב שראוי לציין לטובה את החנות והיבואן על כך . חשבתי למכור את הספק מכיוון שאין לי צורך בספק כזה לעצמי -כבר לא משחק כמעט משחקים אפילו והמפרט הקיים בכלל לא דורש כזו עוצמה , הבעייה היחידה היא שהאחריות על הספק כוח שקניתי לפני שלוש שנים פגה בחודש הבא , לפי החנות תקופת האחריות על הספק הישן חלה גם על החדש ככה שהאחריות על הספק החדש שקיבלתי תיגמר בעוד כשבועיים , קצת לא הגיוני לי שספק חדש (שעדיין בניילון) יהיה ללא אחריות במיוחד שרשום עליו 5 שנות אחריות. יש לי מה לעשות בנושא? אם תהיה תקלה אני אוכל לשלוח אותו לחברה עצמה (כי אני מבין שהחנות והיבואן לא יכבד…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום ספק כח Seasonic 560W gold- X מKSP מחיר הספק 535 ש"ח. מהסתכלות ראשונה על הספק ראיתי שמדבקת האחריות (שמכסה את אחד הברגים של הספק) מנוקבת-ז"א שמישהו פתח את הספק ומבחינת היצרן אין אחריות על המוצר. מלבד זאת אין אפשרות לדעת אם המוצר בכלל חדש-אין שום אריזה חתומה. נוסף על כך בחשבונית בכלל לא מצויינת תקופת אחריות כלשהי. מצד שני הספק נראה חדש לגמרי. האם למיטב הבנתכם וניסיונכם הספק חדש או שעלי ללכת ולדרוש אחר במקומו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מנסה לבחור מארז שקט, איכותי, עם פילטרים לאבק ועיצוב נקי. עומד לפני קנייה של מחשב חדש ומבחינת מקום (במארז המיועד) והחום שיפלטו הרכיבים נדמה לי שהדרישות שלי צנועות. כונן אופטי אחד, הרדיסק אחד, כרטיס מסך נפרד לא יהיה (מסתמך על הליבה הגרפית במעבד SB) וכו.. בגלל שהמחשב יהיה בחדר מאובק ובגלל שיש פרוות בעלי חיים שמתעופפת באוויר אני רוצה מארז כמה שיותר סגור. לסולו אין פתח עליון וזה מאוד מוצא חן בעיניי. שאלתי היא אם המארז הזה עדיין עומד בסטנדרט של ימינו או שלדעתם חסר בו משהו? מהם החסרונות שלו לדעתכם? (קראתי שמאווררי ה-92 מ"מ הם לא משהו לדוגמא) דעתכם? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי ששניהם מאוד מומלצים השאלה היא מה ההבדל ומי טוב יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-