עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המחשב שלי סובל מאיטיות בלתי מוסברת , ובנוסף מקריסות פתאומית התקנתי CPUID כדי לנטר אם יש בעית טמפ או מתחים התוכנה מראה את הערכים הללו - האם מדובר במתח תקין או שהוא מחוץ לתחום המותר ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפש ספק ומארז שמתאימים למחשב ביתי + פיתוח (eclipse) כרגע אני לא חושב שאצטרך כרטיס מסך (אולי בעתיד?). אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים (אחד דרך DVI ואחד דרך HDMI) אני מתלבט איזה ספק אני צריך - 400 או 500. ואיזה מארז מומלץ. זה בינתיים המפרט שאני חושב עליו: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464707 - Intel - i5-4570 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 276/270 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחפש מארז HTPC שתומך בלוח ATX בגודל מלא (מהמחשב הישן). בינתיים מצאתי רק שניים - סילברסטון GD07 ו-GD08. יש אחרים שנמכרים בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. נתקלתי במשהו דיי מוזר, לוח אם gigabyte תושבת 775 שמסיבה לא ברורה קורס כל כמה דקות, בדקתי את כל האופציות, טמפרטורה תקינה, החלפתי זכרונות, דיסקים נותקו, החלפתי מעבד, בקיצור כל מה שיכולתי בדקתי והחלפתי, לבסוף החלטתי להחליך ספק לבדיקה, הבאתי ספק חדש של קורסאייר vs350 והוא לא הדליק אותו, נדלק וכבה מיד, והספק הגנרי כן מדליק, בדקתי והספק תקין (עובד עם לוח אחר ונבדק בחנות) הבאתי ספק אחר חזק יותר vs450 למרות שאין כל סיבה שהקודם לא מספיק או משהו, עדיין, אותו הדבר.. יש רעיונות ממה זה יכול להיות? לוח מקצר? מה יכול לגרום ללוח לא לעבוד ככל עם ספק מסויים ועם אחר כן, תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם אני הולך לקנות ספק כח חדש לפי המלצת חברי הפורום את ה seasonic platinum 1000w הבעיה שבאריזה באים כבלים אומנם עם עטיפה שחורה אבל הכבלים עצמם צבעוניים רציתי לשאול אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כבלים בהתאמה אישית לספק כח? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by haimamazavs,

שלום אני צריך להשוות בין 2 הספקים הבאים כי אני כבר ממש מזמין ואין להם את אחד מהם Corsair Rm650 Seasonic s12g 650 וגם מארז יש להם את ה p280 ולא את ה obsidian 550d ההבדל בינהם הוא ממש גדול או שלא להתפשר על ה p280 כי ממש רציתי את obsidian 550d חייב תגובה מהירה תודה מצטער על ההצקה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לדוגמה (לא משווק בארץ..): http://www.rosewill.com/products/2383/ProductDetail_Overview.htm

8. Started by dor87,

מה עדיף ספק סיסוניק 650w או smart 630w thermalteke ? הפרש 60 שח לסיסוניק אך הוא בא עם מאוורר 12 סמ בעוד הטרמלטק מגיע עם מאוורר 14 ס״מ . שניהם חצי מודולריים . כרטיס המסך gtx770 . תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. השאלה בכותרת. אני בונה מפרט לשדרוג הנוכחי, והחלטתי לרכוש מארז משתיק (המחשב יוצב בחדר שינה). מלבד המארזים של ANTEC לא מצאתי עוד משהו שעונה על הדרישה, מישהו אוליי מכיר? המחיר כרגע לא רלוונטי, תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gal505,

שלום יש ברשותי את המארז TMS S1 והמאוור שמוציא אוויר מאוחרה מרעיש ומסתובב לאט בעת הפעלת המחשב(לאחר כמה דקות חוזר) איך אפשר לתקן? ואם כדאי לקנות אחד חדש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by haim652,

שלום חברים, אני בגדול בניתי מברט או לפחות כיוון שאני רוצה לקנות מבחינת המחשב, ורציתי לקבל המלצה על מארז וספק למחשב. המחשב עצמו ביועד גם לOC ככה שיש חשיבות לסירקולציית האווירי במארז, ובנוסף לספק שיתאים מספיק בשביל לאפשר לבצע OC אני רוצה לקבל על המלצה מהחנות למוצרים מחנות PLONTER כיוון שמשם אני מתכוון לקנות את המחשב בעתיד. המארז שחשבתי עליו כרגע הוא הNZXT PHANTOM 410, אני יודע שהוא MID, רציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה עליו או על משהו אחד שעומד בסביבות המחיר שלו, אני מעוניין במארז עד 500 ש"ח, אפשר לחרוג כמה שקלים. בנוסף ספק חשבתי על ANTEC TP-750C כמובן חשוב להוסיף שהמחשב יכיל מעבד מסוג I7 4790K וR9 290, אם אתם זקוקים לעוד פרטים רק תגידו. הגוף קירור שיוסף למעבד יהיה Scythe Kot…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי UPS מסוג אונליין וגל סינוס טהור של Advice Top V 1000. ביומיים האחרונים התחילה בעיה שמדי פעם מופיע מתח גבוה ב-Input בתצוגה של ה-UPS (370-400 במקום 230V) ונשמעים שלושה צפצופים קצרים. לאחר מספר שניות המתח חוזר להיות כ-230V. בתוכנה של ה-UPS שנקראת Viewpower בזמן שזה קורה לא רואים בתוכנה את המתח שמשתנה כמו שרשום בתצוגה של ה-UPS, רשום שהמתח נשאר בסביבות ה-230V בתוכנה ורק רשום Battery test mode ולאחר מכן זה חוזר למצב הרגיל. האם מדובר בנחשולי מתח בחשמל אצלי בבית או שיש בעיה ב-UPS? דיברתי עם טכנאי של אדוויס והוא אומר שזה לא הגיוני שהמתח כל כך גבוה ואם המתח היה מגיע לסביבות 400 היו נהרסים עוד מכשירים בבית כמו הטלוויזיה לדוגמה. הטכנאי חושב שאולי התוכנה משבשת משהו בתקשור…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by danshimsh,

שלום רב, ברצוני לרכוש ספק כוח. יש לי שלושה מחשבים, שלאחרונה בשניים מהם ספק הכוח הפסיקו לעבוד. לפני כשבוע היה מקרה שהחשמל באיזור נפסק וחזר שלוש פעמים בפרק זמן של כ-4 דקות, ייתכן שזן הסיבה. המחשב השלישי מחובר דרך מגן ברקים פשוט של GPT. ראשית ברצוני לשאול, בראייה קדימה : האם מגן הברקים מונע בעיות מסוג זה ? האם כאשר אני קונה ספק חדש לדסקטום, מדובר במוצר סטנדרטי מבחינת גודל וחיבורים ואני לא צריך להתחיל להשוות מפרט טכני של הספקים וכו'? שאלתי השנייה: שני המחשבים האחרים הם קצת ישנים. ראיתי ב ksp ספקי כוח החל מ 125 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=5845 וספק כוח אקטיבי החל מ 165 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=5845 ב"זאפ" מצאתי ספקי כוח למחשב החל מ-70 ש"ח שאלתי היא: מה ההבדל ביניהם ? האם…

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by Mr.House,

אני מחפש מארז ומתלבט בין corsair 300r ו450d. מישהו מכיר מקרוב? יש המלצה על עוד מארזים? לא מעניין אותי רעש,חשוב הקירור,חשוב שלא יהיה יותר גדול מmid tower ושיתאים (r9 290 (305mm

15. Started by oza87,

אהלן חברים, כבר פתחתי בעבר כאן דיון אודות הספק הטורדני שלי המפיק רעשים של D9 באמצע חיפוש מנהרות בעזה ומצאנו שמקור הרעש הוא המאוורר שלו, עד כאן הכל טוב ויפה...לאחרונה ביקרתי בסניף של החנות ממנה נקנה הספק כדי לברר מהו זמן התיקון האפשרי ונאמר לי שם שאין אחריות על המאווררים של סוג הספקים הזה ושבדיקה של מה מקור הרעש וכל העניין יקח שבוע לפחות.. ולענייננו אני רוצה להתייעץ אתכם, נכון להיום נשאר לי ארבע שנים של אחריות על הספק, מה אתם אומרים, אני רוצה לפתוח את הספק ולתקן את המאוורר ידנית, יש לי את הידע ואני לא רוצה לחכות שבוע פלוס בלי מחשב אבל החיסרון זה שתלך האחריות אם אפתח אותו... מה אתם אומרים בעניין?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by arkadur,

עבור פרוייקט קטן וזריז, אני צריך מארז שיכול להכיל רדיאטור משולש בגג. מבחינה תקציבית? עדיף שלא להתפרע, ואם מדובר במארז שיתן מרווח גדול לרדיאטורים עבים או קונפיגורציית p&p מה טוב. כן, אני יודע שאני יכול לחפש לבד, סלחו לי. הזמן שלי קצר ביותר לאחרונה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mrraz,

אני מחפש מארז למחשב עבור הבת שלי יאכלס לוח מיקרו ATX אבל יכול להיות גם סטנדרטי בגודל. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Mandheling,

חבר שלי מעוניין לקנות מארז ATX שקט. הוא מתלבט בין שני המארזים שבכותרת. הקורסייר זול יותר ב-90 שקלים השאלה אם יש לו חסרונות כלשהם בהשוואה ל-R4 שמצדיקים לשלם יותר. לי אגב יש את ה-R4 ואני מאוד מרוצה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by טל משעלי,

שלום, לאחר שהמחשב שלי עבר OC ובבדיקות יציבות הוא עמד מעולה הבדיקה האמיתית הרצה של המחשב עם הסימולטור שלרוב איתו אני עובד עם המחשב FSX. אז אחרי כמה קריסות למסך כחול עם שגיאה whea_uncorrectable_error 0124 ובדיקה של כל הדברים שיכולים להשפיע הגיע המסכנה שהוא לא עומד בלחץ או יותר נכון בפיקים שמצריכים כמות חשמל או להפך כמות חשמל נמוכה. בקיצור זה המחשב: Z97X Gaming 7 Core i5 4690K (4.5Ghz 1.245V) Gigabyte GTX 770OC 4GB 16GB RAM 1600MHZ זהו בגדול התקציב הוא עד 550שח . זהו ספק שאני כרגע חושב עליו [h=1]SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II EVO[/h]

20. שלום, מה דעתכם על המארז nzxt phantom 530? האם הוא איכותי, שקט ובכללי שווה את המחיר? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by tomerk25,

שלום לכולם! אני בדיוק בדרך לשדרוג מחשב וחשבתי להעביר את הספק מהמחשב הישן. המערכת היא כזו: I5 - 4590 + Retail Cooler Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 Asus H81M-PLUS LGA1150 כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD 128GB אופציונלי SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5 OC Seasonic SII12 520W אני משדרג את הכרטיס מסך מ- 650TI boost ל 280x ורציתי לדעת אם הספק יחזיק. אני לא עושה OC בשום צורה. תודה על המענה וסופ"ש נעים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tomerk25,

שלום לכולם! אני בונה מחשב חדש ומעוניין במארז שיכלול את התכונות הבאות: 1. מאוורר - חשוב שיהיה מאוורר היטב. הכרטיס מסך שלי מסוג 280x יכול להגיע לטמפרטורות של 70 + בזמן מאמץ ולכן פונקציה זו חשובה[אין קירור מים]. 2. סידור כבלים - חשוב לי שזרימת האוויר תהיה חלקה בהמשך לסעיף 1 ולכן כדאי שיהיה נוח לסדר את הכבלים במארז. 3. מארז סולידי - אני לא חובב את כל המועדונים והפליקרים בתוך המארזים וחשוב לשמור על מראהו יחסית פשוט ולא זעקני. 4. שקט - בימים אלו אני עם מארז גנרי ולכן כל מארז ברמה סבירה יהווה שיפור, עם זאת אני מעוניין במארז יחסית שקט אך אין צורך כי זאת תהיה ההתמחות של המארז. 5. לוח האם יהיה תואם ATX ואני מעוניין במארז בגודל MID. 6. תקציב(400 ש"ח) - התקציב המקורי היה בכלל 200 שקל…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ProtossOP,

אהלן, אני מעוניינת במארז שקט וכיוון שלא בא לי להיפרד מכליה בשביל להשיג את Nanoxia Deep Silence 1, חשקה נפשי ב-R4. אצל KSP בכלל אין מארזים של Fractal ובאייבורי לא קיים הדגם הספציפי הזה. חשבתי להתפשר על Antec P280, אבל הבנתי שהארבע הרבה יותר שקט. בקיצור, אנא עזרתכם: האם אתם מכירים חנות באילת שמוכרת את R4? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני מרכיב עכשיו מחשב שקניתי בחלקים, ומבין שאולי עשיתי טעות. לספק הכוח שלי יש שני קונקטורים שמתחברים ישירות ללוח האם שלי - אחד של 24 פינים, ואחד של 4 פינים. אבל על לוח האם שלי (GA-H81M-HD3) אני מוצא קונקטור אחד של 24 פינים, וקונקטור שני של 8 פינים. קניתי ספק כוח לא נכון? (היה שינוי בממשק אספקת הכוח למעבדים) אני צריך להחליף ספק כוח, או שיש אפשרות להסתדר גם עם 4 פינים?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. Started by Shay2111,

רציתי לדע עם הספק הנל יספיק למחשב שלי המפרט של המחשב I7 920 1600hz 16gb לוח אם ud 58x דיסק קשיח 500GB SSD 240 וכרטיס מסך 580GTX המחשב בעיקרון יותר לעבודה עם תוכנות גרפיקה ומידי פעם משחקים הספק שאני רוצה לרכוש הוא [h=1]SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II EVO[/h]

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים