ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
[h=1]SeaSonic SSP-650RT 650W Gold[/h]האם אני יוכל להריץ עליו מערכת עם כרטיס מסך GIGABYTE R9 270X 4GB DDR5? http://ksp.co.il/?uin=18381
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מסתבר שתלאביב לאחרונה דומה יותר לאפריקה וכבר שבועיים שיש פה הפסקות חשמל (והקיץ עוד לא ממש פה). אני מחפש אלפסק שישאיר במצב עבודה את המחשב, המסך והראוטר שלי בזמן הפסקת חשמל לכ-30 דקות. המסך הוא 27' LCD, המחשב מבוסס I7 2600 עם ספק 500W וללא כרטיס מסך. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כוח שקט ככל הניתן ומארז עד גודל בינוני, שיהיה מאוורר ושקט עד כמה שניתן. התקציב לשניהם עומד על כ-1200 ש"ח ביחד. אשמח להמלצות + היכן ניתן לרכוש אותם בארץ תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז שקט, אבל לא אוהב את הדלת הקדמית שיש בכל המארזים השקטים של היום. מכיוון שצריך לפתוח את הדלת בכל פעם שרוצים להכניס דיסק לכונן או לחבר USB מקדימה. האם מישהו מכיר מארז כזה ( עדיף שיהיה מפח עבה = מארז כבד )
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז הבחירה היא בין אלה (לכולם אותו ספק ככה שמה שמשנה הוא המארז): CoolerMaster Centurion 6 + FSP Raider 650W Fractal Design Core 3000 USB3.0 + FSP Raider 650W IPPON Gaming Beast chassis USB3.0 Black + FSP Raider 650W Ippon B1010 + FSP Raider 650W NZXT H230 Glossy Black + FSP Raider 650W אני מבקש שגם תסבירו למה ושגם אם הגיבו את מה שאתם חושבים תחזקו כי אני ממש לא יודע מה לבחור.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הזה? למחשב: I5 4430 3.0GHz מארז קורסאייר 330R לוח אם MSI H87M-G43 8GB זיכרון כרטיס מסך 280X TOXIC SSD 128GB שני דיסקשים קשיחים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיית אבק ונמאס כל וחודש לפתוח את המחשב ולנקות, יש לי מאוורר גוסס כנראה מרוב אבק אני מחפש מארז Mini Tower שיהיה איכותי ובלי יותר מדי פתחים חשבתי על ה-Define Mini הוא נראה יפה ואטום בגלל החוסמי רעשים שיש לו, מה אתם חושבים? תודדה המפרט i5 3470 msi b75m saphfire 7850 430w seasonic
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מארז אם חלון פתוח אורות במחיר של 300-100 שקל
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש ברשותי ספק כוח רציתי לדעת האם הספק יחזיק או כדאי לקנות כבר ספק חדש יש להוסיף למפרט זה גם כרטיס מסך כמובן - HD7850 זה הספק : FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪57 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪295 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 קשיח למחשב שולחני: WD 3TB Sata3 Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪518 כונן אופטי: Lite-On Phillips D…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Antec Basiq 650W VP650P נשרף ספק באמצע משחק מחשב. (היה ריח ועשן) מחשב כמובן לא נדלק יותר. מקווה שהוא לא לקח איתו עוד חלקים אך למזלי שאר החלקים באחראיות אבל הספק לא... מבקש המלצה לספק אחר, לא יקר 500 ש"ח. מ KSP ומה הסיבה לתקלה? הוא עובד שנתיים וחצי. מארז Antec One Hundred אין במחשב משהו מיוחד, כרטיס מסך 780, 2 HD רגילים, אחד SSD. DVD I5 אין OC.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. בזמן הברקים האחרונים, היו קפיצות מתח בבית של ידידה שלי. כתוצאה מכך, הלכה הטלויזיה, ולמחשב היה צריך לסדר את קבצי האתחול (לא נזק חומרתי), אולי בזכות הספק של סיסוניק. אל-פסק יעזור במקרה הזה? ואם כן, איזה אל-פסק?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת האם החומרה הבאה מתחברת בתאימות מלאה או שישנה בעיה? מארז: Antec Three Hundred Two קירור: Scythe Mugen 4 האם הקירור יוכל להכנס למארז בהתאמה? או שהוא גדול מדי? מאפייני הקירור: מאפייני המארז: Dimensions 513 mm (H) x 229 mm (W) x 471 mm (D) 20.2” (H) x 9” (W) x 18.5” (D) לינק: http://www.antec.com/pdf/manuals/ThreeHundredTwo_Manual_EN.pdf תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב ודחוף אני רוצה לבצע את הקניה בימים הקרובים והסופש קרב ומאיים, אני חייב להבין האם ישנו מקום ל15 ס"מ קירור בין רצפת הלוח אם לדופן דלת
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הבנתי שהספק שיש לי של Zumax ZP550GW הוא נוראי ומאוד מומלץ להחליף אותו. אשמח לשמוע המלצות לספק אחר שהוא גם מאוד שקט וגם יחזיק את המפרט שלי + שידרוג לכרטיס מסך R9 280. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח להתייעץ בכמה שאלות שעלו. 1. יש לי APC Smart-UPS Line Interactive AVR SUA750 להגנה על שרת*. החלפתי סוללות אצל אדוויס והופתעתי מהעלות הגבוהה של 500 ש"ח. האם זה בגלל שימוש בסוללה קניינית (למעשה זוג סוללות) או בגלל שהדגם שלי נדיר בארץ? 2. יש לי מכשירים ישנים של אדוויס שאינם נדלקים. קיבלתי אותם ככה מחברים. דגם e-COM 750 (ישן?) ודגם Partner Vision PRV850 (חדש יותר?). יש עוד כמה. בהנחה שרק צריך להחליף סוללה האם שווה להשקיע או שמוטב לזרוק? 3. צריך מכשיר Line Interactive למחשב בבית*, דלוק קבוע, צורך 100W, זמן גיבוי נדרש 5-10 דקות. מה מומלץ היום? 4. צריך מכשיר דומה למחשב במשרד* שצורך 100W ורב שקע עם צרכנים קטנים (מודם + נתב + מטען לסלולר + לפטופ = 50W). זמן גיבוי נ…
-
- 8 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מדובר בספק כוח s12g 550w של סייסוניק.תודה מראש המפרט הוא: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray... כמות: - 1 - 1449/1420 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 x PCI Express x16 slots - 8-channel audio - Intel Gigabit... כמות: - 1 - 563/552 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... כמות:…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Antec P182 קצת יותר מ 8 שנים ועד עתה החלפתי את המאוררים פעמיים. בזמן האחרון התחלתי לשמוע רעש מהמאוורר התחתון (שממוקם במנהרה בין הדיסקים התחתונים והספק) ונראה לי (יותר נכון נשמע לי...) כי הוא מתקרב לסוף דרכו, אם כבר אז אחליף כבר את כל שלושת המאווררים באותה הזדמנוות. אני זקוק למאורר 120 מ"מ שקט וזול ככל האפשר (לא את הפשוטים שנמכרים בזאפ ב 40 ש"ח), הזמן לא קריטי כך שאעדיף להזמין מחו"ל. אשמח להמלצה על דגם וחנות.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני בעל מארז Thermaltake Armor Revo. למארז הזה יש מאוורר למעלה, קדימה, אחורה ובדלת של הצד. מאז שקיבלתי את המחשב (לפני שנתיים וחצי), התחלתי לשמוע רעש ממש נמוך מהמאוורר בדלת של הצד. המאוורר הזה הוא מאוורר 200MM, שלא מתחבר ישירות ללוח, אלא יש צ'יפ קטן כזה בדלת שכאשר הוא נוגע בצד השני שלו (במארז עצמו) הוא מתחיל לפעול, תמונה למי שלא הבין, בקישור הזה (שורה ראשונה רביעי מצד שמאל). המאוורר הזה התחיל לעשות רעש מאוד מוגזם, אבל הוא מוזר, כי כאשר אני מטה את המחשב ימינה, כיאילו שהוא עומד על שני רגליים, הרעש מפסיק, ושהמחשב עומד ישר אז הוא כיאילו מתחכך במשהו, ואני לעזאזל לא מצליח לזהות במה. אני באמת כבר לא יודע מה לעשות עם הרעש הזה, אני כרגע בלי דלת בצד, אני לא יודע אם להחליף מאוור…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך כמה דברים: 1. שיתמוך במעבד מסוג: Intel Core i7 3770K 3.5Ghz 2. שיתמוך בכרטיס מסך מסוג: Gigabyte GTX670 OC 3. שיהיה איכותי ומיוצר ע"י חברה איכותית ושניתן לסמוך עליו בעיניים עצומות. 4. שיעמוד בכל התנאים, ויהיה כמה שיותר זול תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוו"ד על השילוב הבא: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=914 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1367 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מחשב רב תכליתי שישמש לעבודה עם תוכנות גראפיקה ותלת מימד וגם למשחקים וכל זה בתקציב מוגבל ספק כוח Corsair vs550 290 ש"ח באייבורי *רצוי לציין שהסדרה VS היא הזולה ביותר מבין ספקי קורסאייר חיפשתי עליו פרטים באינטרנט ויצאתי עם יותר שאלות ממה שהתחלתי... כמה תגובות שקצת מדאיגות: http://www.overclock.net/t/1334199/corsair-vs-series http://www.techpowerup.com/177599/Corsair-Unveils-VS-Series-Entry-Level-Power-Supplies-for-220-240VAC-Markets.html לא מצאתי שום סיקור רציני לסדרה VS של קורסאייר וממה שכן מצאתי לא היה ברור אם הוא טוב או לא... האם למישהו יש נסיון עם הספק הספציפי הזה?? מה חוות דעתכם עליו? האם הוא יעמוד בעומס 24/7 עבודה עם תוכנות כבדות וגיימינג על מסך 3…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שלמערכת שלי יספיק גם SS S12II 430W, אבל אני חושב בכל זאת, האם כדאי לקנות ספק כוח איכותי יותר כדוגמת סדרת ה-GOLD X של SEASONIC ומודולארי בעלות של 600 שקלים ו-7 שנים? אני מחפש איכות רבה בספק, או שה-S12II או ה-M12II איכותיות מספיק? מעדיף מודולארי בשביל הסדר.. תקציב לא הכרחי כרגע, מהי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצאתי כאמור ביקורות על המארז של TMS שבא בבאנדל עם ספק http://www.tms.co.il/product/11900 אני מניח שהם לא מייצרים אותו אצלהם אלא רק שמים את הלוגו שלהם, אז אם למישהו יש ביקורת על המארז בכללי או החברה שמייצרת אותו אני מאוד אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ותחום הספקים והמארזים הוא תחום זר לי לחלוטין. מחפש מארז וספק באיכות טובה. המחשב יכלול ככל הנראה מעבד i5 3570, דיסק קשיח רגיל + SSD. ללא כרטיס מסך ייעודי. אשתמש בצ'יפ הגרפי במעבד. אין לי מושג כמה רכיבים טובים אמורים לעלות. חשבתי באזור ה500-700. תגידו אם זה נשמע סביר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
TMS מציעים באנדל נחמד לרוכש מחשב חדש Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W ב 745 ש"ח http://www.tms.co.il/product/12472 המארז לבד עולה 573 ש"ח והספק לבד 378 ש"ח (ס"ה 951 ש"ח) כך שיש פה הטבה משמעותית. המארז ידוע כמארז מעולה עם הרבה ביקורות חיוביות, אבל אני מתלבט לגבי הספק. ראיתי מספר ביקורות אבל אשמח לקבל חוות דעת ממומחי הפורום, במיוחד בדגש על שקט. היתרון הגדול של R4 זה השקט, ולא הייתי רוצה שהספק יפריע. תודה, קובי
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-