עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Bartleby,

לאחרונה התייעצתי עם מנהל פורום רכיבי ליבה, LiorP23, בנוגע לשדרוג ספק. למפרט שלי, (מימין) אני מוסיף כ.מסך מדגם BFG 7950GX2 1GB. כרגע מה שמחזיק את המערכת (ללא הכרטיס הנ"ל שכאמור יחובר רק ביום א' הקרוב), זה enermax noisetaker 420. ליאור המליץ לשדרג לליברטי 400. השאלה שלי היא האם זה יחזיק את המערכת באופן יציב ולא יסכן את הרכיבים בה? מבחינתי, אם זה גבולי זה גם לא טוב. אני רוצה ספק ש"אפשר לישון איתו בשקט". התייעצתי עם המוכר בחנות ממנה אני קונה את הכרטיס (פנדה, שידועה במוכרים המקצועיים שלה) והוא טען שאין צורך לשדרג ספק. אז כמו שאתם מבינים אני כבר קצת מבולבל... לא התכוננתי להוציא עוד 700 ש"ח על ספק (אם אני משדרג זה רק לליברטי 500 - כי מבחינתי אם קונים אז קונים משהו טוב) אבל אם…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מחפש מארז HTPC שיכול להכיל לוח ASUS Z170 PRO GAMING וקירור מים CORSAIR i100GTX. תודה רבה לעוזרים.

3. אז הבחירה היא בין אלה (לכולם אותו ספק ככה שמה שמשנה הוא המארז): CoolerMaster Centurion 6 + FSP Raider 650W Fractal Design Core 3000 USB3.0 + FSP Raider 650W IPPON Gaming Beast chassis USB3.0 Black + FSP Raider 650W Ippon B1010 + FSP Raider 650W NZXT H230 Glossy Black + FSP Raider 650W אני מבקש שגם תסבירו למה ושגם אם הגיבו את מה שאתם חושבים תחזקו כי אני ממש לא יודע מה לבחור.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by constantine16,

ma daathem al amaaraz aze hu beseder?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by Mesatla,

שאלה טיפשית אבל אני חייב לדעת כי יש לי אפשרות לחליף את המארז 3 חודשים ועוד מעט תגמר התקופה של ההחלפה אז אני רוצה לדעת אם להשאיר או לא? כמובן מדובר ב 6A19 שחור כרגע המארז בשמש כי החלון פתוח כל היום ואין וילון וחם בחדר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sasonhaim,

האם הוא מקרר טוב ויש בו אוורו טוב והאם הוא מרווח ואלו שיטענו {אני מקווה שלא} שהוא לא טוב אז שיגידו למה הם חושבים תודה למי שיעזור חייב תחוות דעת הזאת

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  7. לאחרונה אני רואה כניסה של חברות יוקרה לארץ במחירים מאד אטרקטיבים בתחום הספקים. אני לא מכיר את סילברסטון בתחום הספקים אלה יותר בתחום מארזים ה HTPC.למישהו יש מושג האם היא נחשבת אמינה ואיכות כמו PC POWER AND COOLING או רק לקחו את השם שלה והפכו אותה לחברת מדבקה.טאגאן אני מכיר מאתרי חומרה בחול. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by er0101,

החלטתי להשדרג ורכשתי בפעם הראשונה מארז נורמלי... לאחר הרבה זמן ששרפתי בהעברת הרכיבים מהמארז הישן לחדש גיליתי שטעיתי קצת בחיבורים בסיסיים. כרגע נותרו 2 בעיות: אני ממש לא מצליח להבין איך מרכיבים את הdrive rails והכוננים לא מחוברים לשום דבר... בעיה מינורית- הנורות של הריסט והpower מלפנים לא נדלקות הלוח אם הוא של גיגהבייט GA-7N400-L \ PLZ HELP! :s05:

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by eitan1980,

שלום לכולם, כבר פתחתי אשכול בייעוץ לקניית מחשב אך ההיענות מעטה יחסית כך שפותח כאן אשכול חדש בהתייחסות אך ורק לספק כוח ומארז. המפרט עוד לא הושלם סופית - מעבד - amd 2990WX - שימו לב - זה מעבד חם ! זה 250W . קירור - נוזלי - מערכת סגורה . כיון שמעבד כזה חם , הקירור אוויר (נגיד ניקוטה המפלצתי) לא יתמודד היטב כמו קירור נוזלי. חשוב לי לציין כי זה פרמטר חשוב לבחירת מארז. לוח אם - כרגע שוקל X399-GAMING-PRO-CARBON-AC (אבל יש עוד 3 דגמים וזה לדיון אחר בפורום מעבדים +לוחות אם) . זיכרון - 16GB (גם כאן יש אצלי קצת בעייתיות של תאימות הזיכרון ללוח אם, אך כאמור לדיון אחר). 2 דיסקים של M2 . דיסק חיצוני שמתחבר בUSB3 . כמה שאלות : …

10. חשבתי ללכת על המארז הזה : http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html אבל שמעתי מאנשים שונים שהוא די רועש ואין לי מושג מדוע ,האם זה בגלל שהפח שלו דק או שבגלל שהמאווררים שמגיעים איתו לא איכותיים (בעיה שניתן להתגבר עלייה בקלות באמצעות החלפת המאווררים האוריגינליים במאווררים שקטים בתוספת מחיר לא גדולה). אבקש לקבל את התייחסותכם לבעיית הרעש של המארז שאת הלינק אליו הבאתי קודם+ המלצות למארזים אחרים באותו סגנון. הערה : לא מעוניין במארזי אלומיניום ,היות והם גם יקרים יותר וגם רועשים יותר. עדיפות למארזים שנותנים אפשרות לשים את המאווררים הגדולים ביותר (120 מילימטר ) גם מקדימה וגם מאחורה וגם מהצד (כך שיש תעלה בצידו הפנימי שמאפשרת "לזרוק " אוויר קריר מחוץ למארז ישירות על המעבד ).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בוקר טוב. אני מתכנן לקנות דיסק קשיח, נוסף לWD (בתקן ATA) שיש לי. במחשב יש צורב DVD, ושאר הדברים שבמפרט, בתוספת שלושה מאוררים ומעגל של 5 לדים (3.5V, 0.02A). *המעבד והכ. מסך בOC קל! הספק ג'נרי לחלוטין- JTC 350W. השאלה: האם הספק יחזיק את המערכת לאחר הוספת הHD החדש או שאני צריך ספק חדש? תודה

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by Jetleg,

אהלן, אני קונה מחשב חדש המיועד לעריכת מוסיקה והגעתי לסוגיית המארז/ספק. חשוב לי מאוד מאוד השקט, ולכן ארצה את המארז והספק השקטים ביותר שניתן להשיג במחיר זה, 1000 ש"ח. המפרט שאני מתכוון לקנות הוא זה: Core i7 920 gigabyte X58A-UD3R s1366 ddr3 1866mhz 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel sapphire HD 5750 Vapor-X 1GB GDDR5 2X western digital 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX LG DVD±RW GH22NS Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler תוסיפו לזה גם כרטיס קול. עדיין לא החלטתי איזה. אני יודע שה- P182 הוא מארז מאוד שקט אבל יקר, וחשבתי לכיוון ECO 80+ 500W Active PFC מבחינת ספק (האם הוא מספיק למפרט?). אשמח להמלצותיכם.

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by tzahi16,

איזה ספק מומלץ 450 W ושלא יעבור את ה 350 שקלים?

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by paveltj,

טוב אני רוצה לקנות מארז טוב שיקרר מערכת עם כרטיס 4870 של CKUB3D ומעבד 6000 של AMD התקציב הוא 200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm יש בו שליטה על 3 מאוררים כאילו בעוצמה שלהם ושתי מאווררים אחד מקדימה 12 ס"מ ואחד בצד 25 ס"מ, הוא טוב?

15. שלום, אני מחפש ספק כח ומארז שקטים. מפרט: Intel Core i5 2500k לוח Z68 כלשהו (ATX) זיכרון 4GB GSkill כרטיס מסך Radeon HD5850 4 הארד-דיסקים מכיוון שיהיו הרבה כוננים קשיחים, חייב שיהיה למארז מערכת בידוד כלשהו לכלוב של הכוננים כדי שהוא לא יווברץ. דרישות נוספות מהמארז שיהיה מאורר היטב, שיהיה מרווח מספיק (אני לא מבקש Full Tower ענקי) ושיהיה אלגנטי. בקשר לספק, אני מניח שאצטרך 450W. אז ליתר ביטחון נלך לכיוון ה 500W שיהיה מרווח שידרוג. ראיתי את הסיסוניק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=11572 האם הוא שקט ואיכותי? יש לי כרגע Enermax MODU425+ והוא מעולה מבחינת השקט. עד כמה הסיסניק רועש יותר אם בכלל? יש אופציות נוספות? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by the_lighting,

האם למארז p180 יש אפשרות לסדר את החוטים מאחורי הלוח אם כמו לp182???

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by Ido.G,

שלום, ראיתי שמוכרים את ספקי הכח של chieftec במחירים סבירים ב KSP. הסתכלתי באתר והנת' שלהם נראים סבירים ומעלה. האם מישהו פה יכול לחוות את דעתו על הספקים שלהם? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום! ש לי מעבד 4590 וכ.מסך 650 TI BOOST אני מחפש מארז ,ספק וקירור מעבד - תקציבי ושקט ככל הפשר(450-500 ש"ח ,סה"כ) מעונין לקנות בKSP ,אלא אם כן בחנות אחרת עם משלוח יהיה מחיר דומה. מחפש מארז סולידי,ללא חלונות בצד עם USB 3 מקדימה,לא מעוניין באוברקלוק במידת הצורך ניתן לחרוג ב50 ש"ח תודה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Zeev86,

פעם אחרונה שאני זורק כסף על מחשב יקר, פשוט נמאס לי מזה כבר. איך מארז Fractal Design Define R5 Blackout עולה 800 שקל (כן אני יודע שזה בא עם ספק) וכשאני מכניס USB - אני לא יכול להוציא אותו. שמתי Receiver של מקלדת אלחוטית. עכשיו אני לא מסוגל להוציא את זה. USB אחרים שאני מחבר - גם קשה להוציא אותם. ומה שהכי מתסכל זה שחנות שקניתי ממנה את המחשב החזיקו את המחשב אצלם כמה ימים בבדיקה ושום תקלות לא נתגלו. לא תקלה שהייתה לי חודש ימים שעשה רעשים ולא הקטע הזה של USB. די נמאס.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי את ה CM690 קניתי אותו ב "מבצע" ב KSP והמאוורר שעל החלון הוא שורק כאילו אם אני מכסה אותו עם פילטר הוא שקט אבל בלי הפילטר הוא שורק...גם לכם יש את זה?(לבעלי המארז CM690)... הספק 450W FSP שיש לי (מפרט בצד) הוא יחזיק 7 מאוורים של 12V?(כי במארז שלי אני יכול להכניס עד 7 מאווררים)... OuTsIDe

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  21. אצלנו במשרד(סליחה על כל הדיונים, פשוט זו "עונת השידרוג") כאשר ישנה הפסקת חשמל היא מתרחשת מחוץ לשעות העבודה(בלילה). לכן, אל פסק רגיל שנותן שהות של מספר שניות/דקות מרגע הפסקת החשמל/קפיצת המתח על מנת שהמשתמש יבצע כיבוי מסודר - לא עוזר לנו. האם קיים אל פסק כמתואר בכותרת, קרי כזה שיכול לבצע כיבוי מסודר בעצמו? תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי חברים.. מעניין אותי כמה המערכת שלי באמת צורכת ואני מחפש מד צריכה יעיל ואמין. מישהו יודע על אחד לא יקר שיעשה את העבודה? ראיתי את זה ב-EBAY : http://www.ebay.com/itm/energy-meter-power-meter-power-consumption-monitor-saving-your-power-bill-/320950183470?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4aba1f262e מצאתי אותו באתר ישראלי: http://www.gmall.co.il/store/Product.aspx?store=887&pr=70581 מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ben672,

שבוע טוב לכם! צירפתי תמונה,ורציתי לדעת האם המתחים האלו תקינים. תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מה המצב חבר'ה ?.. לאחי יש את המפרט הבא (שימו לב שהמעבד באוברקלוק): Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb @ 3.2GHz (Arctic Cooling Freezer 7 Pro) Gigabyte GA-965P-DS3 Sapphire ATi x1950 Pro 512mb OCZ 2x1GB Kit DDR2 800 CL4 ‏2x1GB Corsair DHX TwinX CL4‎ Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Maxtor 40 GB Enermax Liberty 400W Active PFC לפי האתר http://antec.outervision.com/PSUEngine הספק (Enermax Liberty 400W Active PFC) לא אמור להחזיק את המערכת וכתוב שלמערכת כזאת צריך ספק מעל 430 וואט והספק שלי מספק בכלל 400 וואט .. עם הכרטיס מסך HD 4870 כתוב שצריך ספק שמספק 487 וואט לפחות .. למרות שזה לא הגיוני שספק של 400 וואט יספק 487 וואט אבל מצד שני…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tzahi20,

שלום יש לי LCD SAMSUNG 46, PS3 ומזרים מדיה. כולם מחוברים לאל-פסק שיש לי שהפסיק לתפקד, קניתי סוללה חדשה וגם היא לא טובה. כבר נמאס לי להוציא כסף על האל-פסק, אני רוצה לקנות מגן שלא צריך להחליף לו סוללה. האם מייצב מתח יהיה לי טוב ? לדוגמה : http://ksp.co.il/?select=.1116..1117.&a ... maxprice=0

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.