עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום! אני בונה מחשב להוריי. מצאתי מחיר שווה למארז COOLERMASTER CM335 + ספק RAIDMAX 400W ב-305ש"ח לשניהם. רציתי לדעת את דעתכם על המארז והספק... זה עבור מחשב בייתי , שימושי אינטרנט יומיומיים וללא שום "שימושי קצה". (פשוט רוצים מארז BRANDED שמתוכנן ומיוצר טוב יותר מסתם מארז). תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. למישהו יש את הספק הנ"ל מחובר לאל פסק פשוט (לא סינוסואידאלי)?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by shimi 1,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני עומד לקנות מחשב חדש.. על כל הרכיבים כבר החלטתי (כרטיס מסך,מעבד,קירור,מסך וכו'..) פה אני צריך את עזרתכם:מה אתם אומרים על המארז? Thermaltake Armor A60 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  4. אני לקראת קניה של מחשב חדש, שיהיה מבוסס על: לוח P67 של ג'יגהביט, מעבד I7-2600 וגם קיט זיכרונות 2X4GB. יהיה דיסק קשיח אחד(אולי עוד SSD, אבל לדעתי זה שולי)+צורב+2 כרטיסי הרחבה(TV וכרטיס קול) כרטיס מסך RADEON 4850 TOXIC מפרט די סטנדרטי, בלי SLI/CF או אוברקלוק שובר שיאים כלשהו.. השאלה מאוד פשוטה: לקחת ספק חדש או להשאר עם הנוכחי? יש לי את הספק שנקנה אי שם ב10.2006, מדגם LIBERTY 500W של ENERMAX, שידוע לי שהוא ספק חזק ולדעתי אמור להחזיק את המפרט כמו גדול. מבחינת המתחים הוא תקין, עובד יחסית שקט, מאוורר עובד תקין גם ללא רעשים סטטיים מחשידים כלשהם תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by blackwolf,

המפרט שלי: E6300 X1950 2GB RAM (Gigabyte (GA-965P-S3 לפני כמה ימים נשרף לי הספק (HEC 400W) ואני צריך המלצה לספק חדש. אני מעוניין בספק הכי זול שיכול להחזיק את המערכת. תודה. ;D

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by VoliSuS,

היי אני מתכוון לקנות את ה-EZCOOL 500W... הוא יחזיק לי את הכרטיס? ASUS 9800GT 512MB ראיתי באתר שלהם שזה שהמינימום שצריך זה 400W אבל הבנתי ש-EZCOOL הם דיי גרועים וזה.. לא רוצה לקחת סיכונים.. הוא יחזיק נראה לכם?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם הספק יחזיק ? לא מתוכנן OC פשוט משחקים והרבה והמחשב יהיה דולק 24 .7 תודה מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 1 890 890 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ PH67-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E 1 505 505 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1 235 235 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5870 Vapor-X OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 1190 1190 דיסקים קשיחים‏ Samsung כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ 1 189 189 צורבי DVD‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 1 120 1…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  8. שלום לכולם ! הספק שלי שבק חיים (דווקא ביום שישי בלילה ), צריך את חוות דעתכם המלצתכם לספק חדש. המפרט שלי הוא : qx9770 maximus II formula 4gb memory ati series 4800 wd 1TB X2 sound blaster חשבתי על הספק הבא : HEC Cougar 700Watt Power Supply Model COUGAR-700CM מחיר 450 ש"ח ב-pandas מה דעתכם ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yomi,

שאלה: האם ישנם ספקי כח למחשב נייח, שמקור החשמל שלהם הוא מצבר של מכונית לדוגמא? סוג, כיוון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, ברשותי אל-פסק מתוצרת "אדוויס" ,שאותו רכשתי לפני מספר שנים (לא זכור לי מתי במדויק) על פניו נראה שהכול תקין, אבל עד כמה שידוע לי כאשר המצבר מתרוקן, המכשיר כבר לא מתפקד (לפחות לא בצורה מלאה) השאלה שלי, כיצד ניתן לדעת שהמכשיר עדיין מעניק הגנה שלמה למחשב ולמסך, מבחינת נפילות מתח וברקים. תודה רבה

• 27 תגובות
    • 13.1k צפיות
  11. Started by Kurt,

התחדשתי במחשב חדש ואיבדתי את המפרט המדויק שלו, את שאר הרכיבים כבר גיליתי ונשאר לי רק המארז והספק כוח נראה לי שהם באו ביחד כי פתחתי את המחשב ועל הספק רשום CM650, בכל מקרה אם אפשר לזהות את הדגם המדויק אני אשמח.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by crak100,

שלום רב בניתי מחשב חדש antec 900 i7 2700k ati 6950 הארד דיסק X2 איזה ספק אני צריך למערכת הזאת ? חשבתי על 600W מכאן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4207&CatCode=409 מה דעתכם ,יחזיק או שצריך לקחת 700W כמו שהמליץ המוכר ? אשמח אם תתנו דגמים ספציפיים אני פשוט חדש בתחום תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  13. מפרט של המחשב מעבד AMD X4 965 3.4Ghz לוחם אם ‏MA78LMT-S2 כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 4G שני יחידות של Kingston ספק נוכחי Antec 350W חושב לציין שניסיתי את המערכת הזו אם הספק.. וזה היה נישמע כאילו הספק הולך להיתפוצץ!! אז בבקשה אני מבקש על המלצה לספק חדש בתקציב של עד 300 ש"ח שיחזיק את המערכת יפה ...ובלי בעיות!! וכמובן שהיה לו יציאות לכרטיס מסך HD 5850 ^^ סופר תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by ofirn2,

שלום חברי הפורום, יש לי בעיה בספק כוח (ZALMAN 600W) בזמן ההדלקה של המחשב: מה שקורה שנורת החיווי הירוקה שעל המארז אינה נדלקת וכל החשמל מרצד, ז"א כל הלדים במחשב מהבהבים קלות ויש קול מוזר שבוקע מהספק כוח, כאילו חשמל שמקפץ, כמו שמחברים תקע לשקע ויש כאילו ריצודים מוזרים וזה מונע מהמחשב להידלק כהלכה, אין תצוגה אפילו. מה שמוזר עוד יותר שזה קורה לעיתים מאוד קרובות, פעם המחשב נדלק ופעם לא. במידה ואין פתרון אשמח לקבל הצעה לספק כוח מודלורי ואיכותי עד 400 ש"ח. למפרט הבא: Q6600 ASUS P5N32E-SLI 9600GT 2 דיסקים קשיחים. 2GB OCZ וכמות מאוד נכבדת של מאווררים (7). תודה מראש על כל עזרה אפשרית, זה דיי דחוף למה בשעה הקרובה אני כבר אלך לקנות חדש במידת הצורך.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  15. אז ככה קניתי כרטיס מסך ASUS HD 5850 וכשניסיתי לחבר אותו המחשב עושה ציפצוף ארוך הממ הפרט שלי לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2 מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box זכרונות 4G 2 יחידות של Kingston כרטיס מסך ‎EAH5850/DirectCU/2DIS/1GD5‎ עכשיו ספק אני לא יודע איזה ספק יש לי... אבל 500Wבערך! הטכנאי שלי גם אמר שיכול להיות הבעיה בספק חלש שלא מצליח איפלו להפעיל תמערכת אם אפשר עזרה. +המלצה לספק כוח חדש!! שיחזיק תמערכת כמובן שאם בככל הבעיה זה מהספק כוח (הציפצוף ) חשוב לציין שהבעיה רק מתי שאני מחבר את הכרטיס מסך יכול להיות שהכרטיס משש חזק ודורש ספק רציני?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eyalgp,

אני רוצה להחליף את הספק כוח לאחד שקט יותר ומתלבט אם לקחת וואט גבוהה לצורך שידרוג עתידי אז מעניין אותי לדעת: לדוגמא ספק כוח 300W וספק 700W צורכים אותה כמות חשמל ופולטים אותה כמות חום? (בהנחה שמערכת המחשב זהה). איך הספק הזה? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 יכול להיות מחיר של 279 שבחנויות אחרות עולה הרבה יותר?? איזה ספק כוח הכי שקט מומלץ ולא יקר?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by TerMiT_BoY,

שלום חבר'ה, אני קונה מחשב חדש וכמובן שבתוך כך כלול גם מארז. אני מעוניין לקנות מארז טוב שאפשר יהיה לעשות בו חלון בעתיד, אך עם זאת יהיה מספיק מאוורר בשביל המערכת שלי שכוללת בין היתר: מעבד-AMD ATHLONX4 כרטיס מסך-HD 5870

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shmini8,

שלום , הספק כוח במחשב שלי התקלקל והוא היה 300W אז רציתי לדעת איזה ספק כוח אני צריך לקנות כאילו כמה וואט הוא צריך להיות ומאיזה חנות אני יכול לקנות בראשון לציון תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ido.G,

שלום רב, אני מעוניין להחליף ספק כוח. המפרט הנוכחי שלי מצויין בפרופיל. הספק יצטרך גם לשרת מפרטים עתידיים אליהם אשדרג. אין לי שום תכנון לקנות חומרת high-end. הספק יצטרך לשרת מפרטי ביניים סבירים - עם נטיה לגיימינג כמובן (כרטיס מסך mid-end, שני כוננים אופטיים, יתכנו שני כוננים קשיחים, כרטיס קול, כרטיס טלווזיה, מעבד ביניים וכו). ההתלבטות היא בין: 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ל 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail)‎ אני מעריך שספק בהספק של 430W יספיק למטרה זו. עם זאת, הספק בעל ההספק של 500W עולה ממש מעט יותר - ותמיד טוב שיש יתירות. מהו החסרון של ספק OEM לעומת RETIAL, אם בכלל? (לא איכפת לי מכל מני חוברות ושטויות למיניהן, כמובן)…

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by gilboag,

אני בונה מפרט לחבר ולא בטוח לגבי המקום במארז ה CM370לכ.מ 5870 שבמבצע מדהים !!! (ברור שה CM 690 עדיף ומרווח בהרבה.. אבל עקב התקציב הצר - אני רוצה "לדחוס" לכאן את ה 5870..) כמו כן לפי הבנתי ללא OC ה ANTEC TRIO 550 אמור לסחוב ללא בעיה את ה 5870 האם נראה לכם שזה מספיק או שכדאי לחרוג וללכת כבר על ה SS620 ? (שברור שיותר מתאים.. רק חורג לי כבר בתקציב לחבר..) אשמח לתגובות כרגע המפרט נראה כך : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪732 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יח…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by psybrain,

רציתי לשאול כמה שאלות על מארזים בכללי.. אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש ואני מעוניין לקנות מארז טוב עכשיו רציתי לדעת : מה החשיבות של מארז שהוא אלומיניום האם זה טוב ? ומה ההבדל מהשאר! דבר שני רציתי לדעת מה יותר טוב לקנות mid tower או full אני הולך להתקין שם כרטיס מסך גדול .. מה עדיף והאם זה משנה בכלל ? ודבר שלישי זה איך מגדירים מארז שקט ? מה הדברים שעושים אותו שקט? תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by crak100,

שלום רב קניתי מעבד ולוח אם של אינטל ואני רוצה לקנות ספק ומארז במחיר של כ 600 ש״ח ,שיתאימו לצמד כמו כן יתווסף כרטיס מסך חזק ולא מתוכנן אוברקלוק למערכת ... אשמח אם תעלו רעיונות התקציב קצת דל אז תנו רעיונות במחירים סבירים DP67BG i7 2600k

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by habarbash,

שלום. לאחרונה קניתי מעבד 645 של AMD, וגם לוח נחמד עם כ. מסך מובנה, ו 8G של זכרון. עכשיו הגיע התור של הספק והמארז, חשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC, ואין לי איזה שהיא כוונה לביצועים מטורפים. מה שכן אני מחפש ספק של חברה אמינה שיחזיק מעמד. עד 600 ש"ח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. סליחה אם זה לא התת פורום הנכון או שאני עושה משהו נגד החוקים פה... הודעה ראשונה שלי בפורום בכל זאת... אמממ אוקיי אני דיי חדש אז סליחה אם אני אומר דברים טיפשיים למעשה זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק במחשב בצורה הזאת...... קיצור אני באמת לא מבין... רק מה שהגעתי אליו בעצמי... בקיצור יש לי מארז.... עם 3 מאווררים ושרבול כזה שנצמד ממש לגוף הקירור של המעבד: 1) מאוורר שמוציא אוויר.. 120MM נראה לי 2)מאוורר שמכניס אוויר... אותו גודל 120MM 3)מאוורר פנימי.. שדוחף אוויר על גוף הקירור של המעבד... והשרבול שניסיתי לצייר למעלה... הוא על הקיר הנגדי ללוח אם.. והוא נצמד לגוף קירור: נכון לעכשיו ... האוויר נכנס דרך השרבול למארז... אבל דיי חלש הייתי אומר הריבוע הכחול זה המעבד והגוף קירור... …

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by ran-erez,

ראיתי שיש הבדל של 50% + במחיר, וראיתי גם כאן המלצות על ה 750TX, מה ההבדל בין הספקים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים