עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by BENNYL66,

של קולר מסטר . מחפש מארז לא לגיימיניג

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מערכת חדשה עם ספק Seasonic 500W 80+ Bronze Active או השמיעה שלי ממש טובה ואני שם לב לרעש הכי קטן או שזאת בעיה, אבל יוצא מהספק רעש אלקטרוני כזה, כאילו מצלצלת האוזן. מישהו נתקל בזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by saarxee,

FRACTAL DEFINE R4 או NZXT PHANTOM 410? ההבדל ביניהם אינו גדול, כעשרות שקלים בלבד. לדעתי ה-R4 יפה יותר, זה משנה משהו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by werp,

מפרט: i5-3750k-tray scythe mugen 3REV B MSI Z77A-g45 WD 1TB SATA3 CAVIER BLUE CRORSAIR 8G CML8GX3M1A1600C10 CL10 SAPPHIRE 7950 3GB GDDR5 HDMI DP FLEX Eyefinity Radimax agusta (מארז) חשבתי על הספק כוח הזה אבל רק כי הוא זול במיוחד אז בטוח יש בו משהו דפוק לא? אם הוא בסדר אני אשאר איתו. אני צריך 750W או פחות? אם יש לכם הערות לגבי המפרט עצמו תכתבו. http://www.tms.co.il/product/9265 חשוב שיהיה לי ספק גם לעוד 4-5 שנים. ויכול להיות שבעתיד אני יעשה OC. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כמו שרשמתי בכותרת, אני צריך לדעת עם הספק כוח הזה יכול להחזיק את הGTX 650 TI Boos Edition והמעבד i5 3450 3.1GHz תודה מראש(:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום. כרגע יש לי win550+ hec. שעושה בעיות. מחפש ספק טוב אבל במחיר זול יחסית. חומרה: כ. מסך Radeon 5850 - יוחלף אוטוט ל 760GTX gigabyte ספק כח HEC 550W לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד i5, מהדור הראשון זכרון 8 GB הארדיסקים: 1. SSD 256 sandisc 2. אחד טרה בייט (WD BLACK) 3. 2 טרה בייט (SEAGATE) מע' הפעלה וינ 7 מארז TT element S. זוג מאוררים 230. זוג מאוררים 120. תודה. אשמח ללינקים בKSP/RSM/IVORY או כל מקום מומלץ אחר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yohaish,

והאם יש כל כך הרבה הבדל ביניהם אני מדבר על הספק של 650W http://www.seasonicusa.com/PDF/Catalog/NEW/Bulk/PC/ATX/SSP-XXXRT-Active-PFC.pdf או http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/M12II%20Bronze-650-750-850.pdf תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by oranumb1,

שלום לכולם כחלק מבניית מחשב גיימינג חדש ללא OC אני רוצה לרכוש ספק, המפרט של המחשב הוא: Fractal Design Define R4 USB 3.0 Gigabyte GA-B85-HD3 Intel Core i5-4670 Box Kingston 8GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/8GX Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX OC 2G GDDR5 SAMSUNG X8 SE-208DB WD Black חבר המליץ לי על Seasonic Platinum 660W שהוא ניראה טוב, אבל כנראה יותר מדי, אשמח לקבל המלצה על ספק טוב ואמין תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי ספק כח של Chieftec 550W קצת ישן אבל ניראה בסדר אני רוצה להשתמש בו למחשב חשד שאני בונה יש איזה דרך לוודא שהוא לא ישרוף לי את המחשב החדש לפני שאני מחבר אותו אליו? יש לי אוומטר ואני יודע איך להשתמש בו, אבל איזה מתחים אני אמור לקבל על איזה חוטים? אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי.. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by zomero,

היי לכולם אני מחפש ספק שיתאים למעבד 4770k. בנוסף אני צריך שני חיבורי pci-e שלפחות אחד מהם הוא 8 פין. (הכרטיס מסך הוא GTX760) התקציב כאמור לא יותר מ 400 ש"ח. אני מצאתי 2 בנתיים רציתי את דעתכם- FSP RAIDER 650W 80 PLUS Silver או [h=1]Antec Neo Eco 620C[/h] מישהו מכיר משהו אחר? מוצלח יותר? משתלם יותר?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yoav1,

המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא כזה i5 2300 מעבד intel h67blb3 לוח אם ddr3 1333mhz kingston 4gb זכרונות כונן dvdrw של סמסונג כונן של טרה 7200 rpm שלסיגייט מארז pc xin 630 usb w/500 psu עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש gtx 560 לא ti ואני לא יודע עם הספק הגנרי הזה מספיק המחשב כבר בן שנה בערך ועכשיו אני רוצה להתחיל לשחק בו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מפרט- מעבד: 4570 או 3570 I5. דיסק: קשיח רגיל 7200RPM פלוס SSD. מאווררים: 2/3/4 במארז, 1 במעבד, 1/2 בכרטיס מסך, 1 בספק עצמו. זיכרונות: (הם בכלל צורכים חשמל שיש טעם לספור אותו?) 32GB 4 סטיקים. מקלדת+עכבר. ואולי כמה מכשירים קטנים שמתחברים לUSB, כגון נגן, סלולרי, אולי עוד מכשיר או שניים. כונן אופטי. אני רוצה אופציה בעתיד הרחוק לכרטיס מסך כמו הHD6990 (כשיהיה זול) שצורך בסביבות ה400W בLOAD. הספק שבחרתי הינו S12II 520W, זה רעיון חכם להשתמש בו? אני יודע שמבחינת חשמל הוא יכול לספק יותר, אם נדרש- אבל האם זה רעיון טוב להסתמך על כך לאורך זמן? בתוספת 60 ש"ח ניתן לעלות ל620W, אבל אני כמובן רוצה לחסוך. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Offset,

שלום, אני מעוניין לקנות מארז חדש למחשב שלי, שדרגתי אותו בשנים האחרונות בכ.מ, בלוח אם, זיכרון ומעבד. קודם כל אני מחפש המלצה למארז למחשב, המפרט: i5-3550 radeon HD 6750 katana 3 asus p8h61-m lx antec basiq vp450p כל הרכיבים הנ"ל הם רכיבים שנקנו בשנתיים האחרונות כי שדרגתי את המחשב. אני מעוניין להחליף לו עכשיו את המארז הישן והמאובק, להוסיף לו SSD של 64GB למערכת הפעלה ולתכנות בנוסף ל500GB שיש לי כבר קשיח ישן ולהוסיף עוד סטיק של 4GB DRR3. בנוסף להמלצה על מארז מתאים עד 500 שקל יש לי מספר דברים להוסיף: 1.אני אשמח שתודיעו לי אם צריך לקנות מאווררים נוספים למארז ותמליצו לי במקרה הצורך. 2.לא חייב אבל אני אשמח למארז שקט למרות שהרעש לא כל כך מפריע לי. 3.האם הספק שלי 450W יחזיק את כל המ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

כשרכשתי את המחשב החדש שלי לא מזמן לקחתי את Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W הבעיה שהספק רועש לי מידי. כשאני אומר רועש אני מתכוון לרעש של אוויר שנפלט מהמארז. בערך אותו רעש שאני שומע מהכרטיס מסך או המעבד כשהמחשב במאמץ מלא. הבעיה שמהספק כל הזמן יש את הרעש הזה. אין לי דרך למדוד את ה RPM שלו אבל זה נשמע כאילו הוא זז על פי 3 ממה שהוא אמור. אין לי גם ממש מושג אם זאת בעיה נקודתית או שזה פשוט ספק יחסית רועש. האם יש איזה חייוט \ דרך כלשהי שתעזור לי לבודד את הבעיה? במידה ולא מישהו יכול להמליץ על תחליף הולם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by krispelj,

שלום חברה, הבית שלי נמצא במקום שמקבל יחסית הרבה אבק, לנקות את המחשב כל שבוע-שבועיים כבר מתחיל לעלות לי על העצבים, כרגע אני משתמש במארז Antec 300, בעל פילטר אבק בחלק הקדמי בלבד. רציתי לדעת על איזה מארז אתם ממליצים בקונסטלציה הזו שישאיר את מרבית האבק בחוץ(אין לי בעיה לנקות פילטרים פעם בשבוע, אבל לא את כל המחשב). יש לי קירור Mugen, לוח ATX מלא וכרטיס 7950, מה שלא צריך להגביל אותי למארזים גדולים במיוחד, אלה לנורמלים לקטגוריה. מה האופציות שלי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ozi123,

יש לי מחשב עם מארז אנטק לא זוכר בדיוק את הסוג של האנטק אבל הוא שחור עם פתיחה כזאת של ידית בצד. שאלה ראשונה שלי איך אפשר לפרק ממנו את הסידירום וגם להרכיב שם כונן קשיח?? כי הרי יש פתיחה רק מצד אחד ובצד השני יש את הברגים שתופסים את הסידירום אני חושב. ושאלה שניה לגבי ניקיון לא יודע אם זה גם קשור לפה אבל המחשב מטונף מאבק איך אפשרי לנקות אותו בדרך יעילה, מאווררים, לוח אם , מארז עצמו תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - נזכרתי בסוג זה המארז שיש לי : Antec SONATA-III EC 500W

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Nightbeat,

היי, כבר הרבה זמן יש לי מן קצרים כאלה במחשב. בזמן האחרון זה החמיר כי אני משתמש הרבה במזגן.. כל פעם שאני מחבר משהו לחשמל שיש לו מתג, ברגע שאני מפעיל אותו המחשב שלי יקפא ל2-3 שניות, והאוזניות שלי יתנתקו. זה קורה לי למשל עם המזגן, לאחר כמה דקות שהוא פועל הוא נכנס למצב מנוחה, ואז אותו דבר. המתח בחדר נופל (האור מהבהב), והמחשב שלי שוב קופא ל2-3 שניות.. בנוסף אם אני משחק במשחק, הסאונד באוזניות יפסיק עד שאני אפעיל את המשחק מחדש. אני זוכר שלקחתי פעם לTMS את המחשב ובדקנו אותו, אצלהם במעבדה זה לא קרה.. יש לי כמה שאלות, אם מישהו ידע לענות אני אשמח: -הספק כוח שלי לא אמור לנתר את הנפילות מתח האלה? אני חושב שבתקע של הספק שמחברים לחשמל יש את הפין השלישי שנועד למנוע את הבעיות האלו. אולי א…

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by FlyHigh,

האם להשקיע עוד כ- 150 ש"ח על ספק טוב של Seasonic או לקחת בזול את FSP HEXA? קצת יותר פרטים: מארז + ספק בבאנדל - FSP HEXA 500W http://www.tms.co.il/product/12492 ספק Seasonic - 520W http://www.tms.co.il/product/7942 + מארז http://www.tms.co.il/product/12229 מפרט המחשב: אם הספק FSP יהיה טוב למפרט שלי (בכל זאת הוא לא ג'נרי), אז בשביל מה להשקיע עוד 150 שקל על ספק?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Ovid,

יש לי ספק כח מסוג Hiper HPU-4M630-PE 630W לפי מה שהבנתי, וראיתי בעצמי המאוורר שיש בו הוא של Yate Loon D14SH-12 בזמן האחרון ממש התחיל להפריע לי הרעש של המחשב אז החלטתי להחליף את המאווררים במארז בשקטים יותר (יש לי 6 מאווררים במארז ,ועוד אחד של NOCTUA שקניתי למעבד). בספק כח המאוורר עצמו יחסית רועש, אבל הבעיה איתו שהוא התחיל לעשות טיקים.. וזה ממש מעצבן. השאלה היא האם זה בטוח להחליף מאוורר בספק כח ואיזה מאוורר מומלץ? האם הוא יכול להיות PWM או אחד שמסתובב קבוע על מהירות מסויימת? חשבתי על להזמין את זה : http://dx.com/p/akasa-ak-fn063-viper-140mm-4-pin-pwm-9-blade-cooling-heatsink-fan-for-computer-yellow-black-160107#.UuFoVEDZB-E אבל אני לא בטוח שהוא מכניס מספיק אויר (לפי מ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by UrKiller,

הספק כח שלי מת ואני זקוק לחדש בתקציב של עד 350 שקל העדפה ל seasonic וחנות מ ivory או ksp. מפרט: מעבד core 2 duo e8400 כ.מסך hd5850 ראם 4gb ram ddr2 חשבתי על http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8932 כי אני צריך אופציה לשדרוג לעתיד או שה 520 מספיק ? מה דעתכם http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אוקיי, אז בהמשך לאשכול שלי בפורום קירור, אני מניח שרובכם לא יקרא אותו (גם כי זה מיותר ולא כל כך רלוונטי, אבל אם בכל זאת מישהו קרא ויש לו הערות שלאו דוקא קשורות לנושא מארזים או ספקי כוח - אשמח לשמוע ) אז הנה התמצית של איך המחשב שלי כנראה יבנה: Fractal Design Midi R2 Window i5 4760k GA Z87 GTX760 OC Edition Corsair h100i 8GB DDR3 1600 2T HDD 120G SSD אוקיי אז דבר ראשון , כמו שרשמתי באחת התגובות האחרונות באשכול בקירור - אני ממש לא יודע איך לבחור את הספק; תכננתי על Corsair TX650, אבל שמתי לב שזה לא מודולר, וגם המחיר שלו בסביבות ה-520 ש"ח. יש גם את Seasonic M12II-620 620W Modular בכ-390 ש"ח, אבל כמו שאמרתי - אין לי מושג על מה להסתכל ומה לבחור. אני לא מוגבל לשני …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Nemesis,

לא מוצא את הכבל יש למישהו מושג היכן ניתן לקנות? הימני בתמונה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by saarxee,

יש מחשב כזה: INTEL E2200 דואל קור. 4GB RAM כרטיס מסך מובנה. יש לו ספק ABPOWER מאוד ישן שבגללו הלוח אם הקודם שהיה במחשב התנפח והם קנו לוח ומעבד משומשים. איזה ספק לקחת? FSP 400W ב-150 שקל או SEASONIC 350W ב-180 שקל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני עובד היום עם ANTEC P180 עם מפרט דיי ישן, מעבד Q6600 וכרטיס מסך בן 4-5 שנים אני בדרך להחליף את המפרט , כרגע על הכוונת: 4770K + MAXIMUM VI GTX780 או GTX760 SSD x 1 + 3HDD המחשב מיועד בעיקר לגיימינג , לא מתכוון לעשות OC עד כמה שאני יודע בהתחשב במפרט, ובהנחה שאני רוצה מחשב יחסית שקט, האם כדאי להשקיע עוד קצת בהחלפת מארז וקירור יותר אופטימלי , או לדעתכם אפשר לעבוד עם המפרט הזה מספיק טוב עם ה-ANTEC הקשיש? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by oza87,

אהלן חברים, ברשותי ספק מסוג seasonic m12ii 620watt כבר שנה פלוס מינוס, ולאחרונה הוא התחיל להשמיע רעשים מעצבנים כמו של פיצפוצים כאלה, בהתחלה חשבתי שזה רעשים של ניצוצות או משהו כזה אך כנראה מקור הרעש נובע מהמאוורר... הספק יושב במארז כשהמאוורר כלפי מטה אם זה עוזר...מה אתם אומרים ללכת להחליף? מסוכן להשאיר במצב הזה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים