עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Shadowfax,

אני צריך מארז לתקציב עד 500 שקל שיהיה הכי קר

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. בוקר טוב, אבקש המלצה לספק כח איכותי המתאים למפרט הבא: AMD Phenom II x4 965 be Arctic Cooling Freezer PRO 7 Rev2.0 4GB DDR3 1333Mhz ATI Radeon 6970 2GB GDDR5 1TB HDD Samsung DVDRW Antec 300 הזמנתי את המפרט מפנדה מחשבים (pandas.co.il) ומכיוון שלא היה במלאי ספקים מתאימים של SeaSonic התפשרתי לעצת המוכר על CoolerMaster GX 650W ולאחר מכן קראתי באינטרנט והתאכזבתי מביקורות של אנשים. - איזה הספק הספק אמור לספק בכדי להרים את המערכת הזו בשחרור? - על איזה ספק כח אתם ממליצים מבין החברות הבאות: HEC, Thermaltake, FSP, JSP, Cooler Master, Antec, Zalman? תקציב של כ400-450 ש"ח. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by GMTK,

שלום קניתי ספק כוח 1000i הכל מחובר המחשב דולק הכרטיסים עובדים לוח אם אבל המאוורר של הספר לא עובד או שהוא אמור להיות ככה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://ksp.co.il/?uin=15997 מחיר 625שח כרגע אני על ספק 500W שלפעמים לא עובד! מפרט: Gigabyte Z77X-D3H Corsair 2x2GB XMS3 Dual Channel ino3d gtx 470 Chieftec GPS-550AB A 550W ssd Samsung 840 Series samsung hd503hi 500gb כרטיס קול כרטיס TV ושאהר ירקות.. תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המלצה למארז+ספק שהיו שקטים ב500-600 שקל חשוב מאוד השקט, ללא oc מפרט: 9600gt e8400 2g זיכרון ארד דיסק 500G 7200RPM תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. שלום אני רונה מחשב חדש ואני צריך עזרה די דחופה בקניית מארז עד 400 ש"ח ובבקשה שיהיה מ KSP... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel תודה רבה לעוזרים! ( אני צריך את זה כמה שיותר מהר...) העלות של המחשב בלי המארז היא כ 4000 ש"ח. (אם זה עוזר למישהו) אם יש משהו לא ציינתי והייתי צריך, בבקשה תגידו.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי מארז Antec Sonata III יחסית חדש (שנה +-) הבעיה היא שיש רעש מוזר של מאוורר מסתובב או של הארדדיסק מסתובב אני לא מצליח להבין מאיפה הרעש הרעש נפסק לגמרי כאשר אני נוגע בצדו השמאלי של המארז (איפה שה"דלת") מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by explize,

אני בעליו של ENERMAX LIBERTY 400W - יש לי אפשרות לראות על כמה המאוורר מסתובב? או לשלוט עליו? הכוונה דרך הלוח אם או אמצעי חיצוני? ראיתי שיש כבל דו גידי שאמור עפ"H החוברת להתחבר איפה שהוא ללוח אם או לאיזה רכיב חיצוני(או שאני טועה?). מישהו מכיר/יודע? יש לי לוח GB 965P -S3...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כותרת^ סיימתי להרכיב תמחשב והכל עכשיו רק נשאר לי מארז לקחת ואני מתלבט יש ת Raidmax Sagitta II שעולה 255(אני קונה באייבורי) ויש גם תRAIDMAX O2 שעולה 200 ויש עוד מלא מארזים אחרים של אנטק וגם TT וכל אלה אתם יכולים להמליץ לי על משהו עד 250 שקל אני מבקש תודה

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by Gimel,

אני מחפש מארז/ספק שיחזיק מערכת עם הכרטיס X1900XT. חשבתי על הסונטה 3, אבל בחיפוש באתר של ספייר מצאתי את הקטע הבא: בנוסף בקופסא של הכרטיס כתוב שמומלץ ספק שמסוגל לספר 30 אמפר במסילת ה-12V. לפי מה שראיתי, בספק של הסונטה יש מסילות של 17A ואני לא יודע אם הוא מסוגל להוציא 30A במשותף משתי המסילות יחד. האם מגזימים בפורום של ספייר? כי נשמע לי מוגזם 22A לכרטיס מסך עם תצרוכת מקסימלית של 75W..

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by anisarsor,

איך אני יודע איך קוראים למארז שלי? ומה זה משנה? שאלתי במקום אחר אבל הוא אמר לי לעוף מפה. ואני לא אמרתי לו בכלל שום דבר. מי יכול להגיד אז שיגיד.

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. מישהו יודע למה המחירים של ספקי כח עלו בעשרות אחוזים לאחרונה? לדוגמה: ספק כח קורסייר RM650 מחיר קפץ ב 25% בחודש האחרון.

13. Started by King Kong,

http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=92&subcatid=95&prodid=545&keySearch= המארז עולה 39 דולר יקר יחסית אפילו איסטרוניקס מוכרים אותו עם המחשבים שלהם . רכשתי 2 ניסיון ((: חוות דעת תודה ...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אהלן, בעוד כחודש אני משדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם הספק שלי מספיק למפרט החדש מעבד - I5 4670k לוח אם - gigabyte GA-Z87M-D3H 8 גיגה ראם כרטיס מסך hd 7970 dual x ספק - seasonic s12II 520W יספיק? ואם לא, לאיזה ספק כדאי לי לשדרג?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, רציתי לשאול לגבי ספק מדגם Cougar rs 400w. הבנתי משיטוטים פה שבסך הכל זהו ספק מומלץ, הוא שקט מאד, איכותי ברמה סבירה בהתאם למחירו. (שמתי לב דרך אגב ש"שניצקי" ממליץ עליו ללא הרף.. מקווה שאך ורק ממניעים ראויים ) בדקתי בשאר האינטרנט וראיתי בעיקר שוב ושוב סרטון של ספק מאותה סדרה רק 650W, שפשוט מתפוצץ כאשר מעמיסים עליו (600W.( האם אני צריך להסיק מכך כל מיני מסקנות?בנוסף - במערכת מבוססת I3sb 2100, לאיזה סדרי גודל של כרטיסי מסך נפרדים ניתן יהיה לקבל בהתאם לעוצמת הספק הזו? האם לדוגמה יהיה מסוגל לעבוד עם 6850? ראיתי שלכאורה יש הטוענים שגם 300W מסוגל באופן גבולי.. אז אני תוהה לאור ה"פיצוץ" שהוא חווה בדגם האח הגדול.. מה אפשר יהיה לצפות ממנו. תודה רבה לעוזרים ואני מת…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. המחשב הוא למטרות של עבודה עם ריבוי מכונות וירטואליות, לא יבוצע OC בשלב הראשון של חיי המערכתובנוסף אני מביא כמה חלקים מהמחשב הישן, מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:4 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT ספק כח Seasonic S12II 430W ₪319 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12II-430 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3183₪ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il בנוסף מארז Lian Li PC-7FW מזיגזאג כ.מסך HD4850 512MB GIGABYTE HDD- WD 1TB GREEN 32MB את שני האחרונ…

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  17. אני מחפש UPS למחשב עם 8800GTX, ספק כוח של 600W. איזה UPS אני צריך? שאלה נוספת: האם, כאשר יש לי ספק כוח איכותי (Thermaltake Toughpower) אני בכלל צריך UPS? או שהפסקות חשמל לא מסכנות לי את המחשב בזכות איכות הספק? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by דודיפלצת,

הדרישה העיקרית היא שיכיל 8 הרדיסקים. אמנם יש לי כלוב של coolermaster שמתלבש על 3 5.25" ואפשר להכניס לתוכו 4 הרדיסקים אבל הוא יוצר פתח רציני במארז והייתי מעדיף מארז שיוכל לעשות זאת בכוחות עצמו. כמובן שרצוי שיהיה שקט ומאוורר ככל האפשר. תודה וחג שמח.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Aviv Shemesh,

איך הספק הזה(GIGABYTE Superb 720W ) במחיר של 300 ש''ח למערכת הכוללת I5 -2500 ללא OC לוח: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך : sapphire 6950 2gb למטרות גיימינג .. מישהו עזרה בבקשה ..

20. Started by tzilber,

הייתי רוצה לדעת אם מישהו שמע ביקורות לרעה/טובה על הספק? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12100

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המחשב הפסיק לעבוד היום. ובהפסיק לעבוד הכוונה היא שכשלוחצים על המפסק, הוא לא מגיב, שום כלום. המחשב מת לגמרי ולא נפתח. הספק בכותרת הוא זה שיש לי במחשב והוא מריח לא טוב ולכן הנחתי שאולי הבעיה בו. אז הלכתי לקנות ספק ולצערי קניתי את הספק fsp hd 420 שאינו מתאים למארז העתיק מאוד שלי. לא קיבלתי איתו ברגים מתאימים (זה retail) והברגים שיש לי מהספק הישן מתאימים לחורים שלא נמצאים באותו מיקום של הספק של fsp. (על פניו ניראה שהחורים הם גם קצת יותר דקים מאלו שנמצאים בספק הישן שלי) אז אם במקרה למישהו יש את הספק הזה ממש אשמח לקנות במחיר סמלי (מניח שהוא אינו חדש - אני מאזור חיפה). לחילופין, אם תוכלו לעזור לי למצוא ספק אחר כלשהו עם חורים שנמצאים במקום …

22. שלום לכולם, אחרי התייעצות בפורום מפרטים ושיטוט בפורום נסגרתי פחות או יותר על מערכת מחשב שתתאים לי, נשאר לי לבחור ספק. חשוב לי שהמערכת תתאים לO.C בינוני עתידי ושהיא תהיה שקטה מאוד (~9). בנוסף, אני מחפש ספק מודולרי כדי להימנע מחוטים מיותרים במארז. המערכת תורכב מ: core i5 2500k asrock z68 scyth yasya שני כוננים קשיחים ואולי גם SSD המארש שנבחר לשקט מירבי הוא ה fractal design. התקציב עבור הספק הוא באיזור ה 300 ש"ח אשמח לכמה המלצות לדגמים מתאימים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sufgi123,

אני מעוניין במארז מרווח,נוח להחלפת חלקים,יפה,וחשוב שיהיה שקט. אני מתכוון לשים בו לוח אם P35 (מתלבט בין asus ל gigabyte) מעבד Q6600 עם מאוורר Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך יחסית פשוט (אני לא גיימר) 4 דיסקים קשיחים 3 כונני תקליטורים רוב הזמן המעבד יהיה במקסימום ניצול (תוכנות אישיות שצורכות הרבה CPU ועריכת וידאו) . (לא נורא אם תהיה חריגה קטנה עבור מארז טוב) אגב .. אפשר המלצה לספק כח איכותי שיתאים למערכת (ולא על גבול ההספק) במחיר של כ 400 ש"ח . תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kalda01,

מיועד לשימושים כלליים ולא למשחקים. גודל רצוי - מיקרו ATX (מידי גדול מידיי ) חנות מועדפת לקנייה KSP משהו בסיגנון של PS07 של סילברסטון בא בחשבון חיבורי הUSB עדיף שיהיו בחלק הימני או העליון. לא בצד שמאל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pringles,

קניתי ספק הנ"ל והוא לא מתאים למארז הישן שלי אז אני צריך המלצה למארז נורמלי ולא יקר עד 250 +- תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.