עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by compless,

האם יש למישהו מושג אם במארז ANTEC SONATA III יש בפאנל הקדמי חיבור ל- IEE1394. ואם אין האם ניתן לבצע/לעשות חיבור כזה במארז או שמה שאתה קונה זה BUILT IN לא ניתן לשינוי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. Started by zombie,

היתכוונתי להזמין מ t.m.s והם אמרו שאין להם את האנטק ואמרו שלא ניתן להשיג בארץ זה נכון? והלכתי בסוף על ה nzxt lexa black line

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Extinction,

שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה שתוכלו להציע. קניתי צורב חדש וכמה שעות לאחר שחיברתי אותו, המחשב התחיל לקרטע (יש לציין שהצורב הקודם היה IDE ולא SATA) חשבתי שזה אולי הספק מכיוון שמה שיש לי כרגע הוא ג'נרי לא ידוע והוא נמצא אצלי כשנתיים+. ובאמת לאחר שהסרתי את הצורב וחיברתי צורב ישן שזרוק אצלי (IDE ואפילו לא DVD) למחשב לא היו שום בעיות. אז הגעתי למסקנה (תקנו אותי אם אני טועה) שאולי הגיע הזמן באמת לקנות ספק מחברה מוכרת. אני לא צריך משהו רציני המערכת שלי היא: gigabyte G31M-S2l 2gb ddr2 667 mhz HD1: wd 80gb HD2: seagate 200gb nvidia 8600gt 512 ddr3 intel E4500 התקציב הוא 250 ש"ח +- אבל לא חייב להגיע אליו מחנות RSM בעפולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by yotamavi,

שלום לכולם, שמתי את המחשב היום במעבדה היות והמחשב שלי לא נדלק. לדעתי הספק הלך לעולמו כעבור מספר שנים (HEC 400W). במעבדה אמרו לי שלאחר בדיקה ספק חדשה יעלה כ- 150 ש"ח. עם זאת חשוב לי לקנות שוב ספק איכותי כמו הנוכחי שהחזיק לי כ-5 שנים בלי בעיות בכלל. האם קיימים ספקים איכותיים עד 200 ש"ח למפרט המופיע בצד ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by EroSenin,

שלום המערכת שלי: Q6600 4 GB RAM 8800GTX 3 HD 250GB X38 DS5 DVD DRIVE יש לי גם במארז 5 מאוררים של 120MM הספק יחזיק? מה יותר טוב? HX520 או VX550??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yyoo0,

אני מחפש ספק שקט למחשב שלי.. אני לא יודע איזה לקחת וכמה וואט.. כרגע אין לי כרטיס מסך אך בעוד כחודש אני מתכנן לקנות כרטיס מסך כנראה gtx780 כיום יש מעבד i5 4570 דיסק ssd ועוד הארד דיסק רגיל. 4 סטיקים של ראם כל אחד 8 גיגה לוח אם b85 של אסוס אנא המצלתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בוקר טוב המפרט בצד כמובן, יש לי IFX 14 ואני צריך המון מרחב במארז , כרגע הקומפיוקייס שלי לא מחזיק את המפרט שלי . אשמח להמלצה על מארז טוב מחברה איכותית שיוכל להחזיק לי את המפרט וגם יהיה מקום לאוויר , בכייף . מצורפת תמונה של הקרביים של המארז , רק כדי שתקבלו פרספקטיבה . נ.ב אם עשיתי OC , ואני מעביר לוח אם ממארז למארז , צריך להחזיר לו את התדרים לסטוק ? בתודה רבה וברכת שבת שלום , מיכאל . [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by RGod,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הספקים : easonic SS-850AT 850W ActiveS לבין ה SEASONIC S12D 850W] פשוט לגבי השני יש מידע באתר היצרן ולגבי הראשון אין בכלל מעניין לדעת מה השוני ? תודה

9. שלום רב אתמול הייתי בksp וקיבלתי הצעת מחיר- למפרט הבא פריט תאור כמות מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus 1 כרטיס מסך Geforce 7300 GT 256 gigabyte 1 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 מארז אופציה שנייה ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU 1 ספק כוח ?ToughPower W0103 600W PFC של themaltec 1 צורב H22N LG 1 סה"כ 4000 (ללא זכרונות שאין אצלו את הדגם שרציתי אני כנראה ארכוש את ה2gbhk g.skill) במקור שמתי ספק של liberty 400 לאחר שאמרתי לו שאני מתכוון להוסיף בעתיד כרטיס dx10 הוא טען שהספק לא יסחוב-- והוסיף לי את ה600 אני לא ממש מבין בזה ולכן רציתי עוד חוות דעת-האם הספק שהוא הוסיף לי טוב והאם באמת הספק הקודם יהיה בעייתי? כמו כן הם לא מוכרי…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by amit44373,

אני עומד לקנות מפרט ממה שהביאו לי פה .. (קודם כל תודה לכולם על העזרה :xyxthumbs: ) עכשיו נגיד אני מזמין מהחנות את החלקים (לוח אם, כרטיס מסך, ספק, וכאלה..) ונגיד שמחר אני מזמין ואני מקבל את המחשב אז כאילו איך הוא ייראה הרי אני מביא לחנות רק חלקים מה הם יביאו רק חלקים או שאם אני מבקש הרכבה אז הם מרכיבים למחשב שכל החלקים בתוכו?? ואם כן אז יעני איך הוא ייראה כסוף לבן אני מבקש או מה שהם שולחים לי?? אנא לא לנעול זה חשוב לי אני ררוצה להזמין בימים הקרובים

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by omri123,

מישהו יכול לתת לי חו"דים על המארזים הנ"ל. שמתי לב גם שבאתר של Thermaltake לא מופיע הדגם M5 אלה בגירסא V9, מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by none77,

אינטל הוציאו לא מזמן תקן חדש לספקי כח ATX 12V v3.0, השינוי העיקרי בו זה מחבר חדש עם הספק של כ600W שיודע גם להגביל את ההספק שלו לכרטיס, עד עכשיו ההספק של הכרטיס נקבע ע"י הכרטיס, בנוסף שיפור בהספק רגעי, יש עוד שינויים מעניינים, לפרוט. במטרה למנוע את הבעיות שהיו לרבים עם כרטיסי מסך 'רעבים ועצבניים' של הדורות האחרונים. https://www.tomshardware.com/news/intel-atx-v3-psu-standard https://secureservercdn.net/160.153.137.170/f32.322.myftpupload.com/wp-content/uploads/2022/03/ATX_Version_3.0-1.pdf

13. Started by tenana,

יש לו מספר גרסאות, ליתר דיוק, 5. מT1-T5

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. Started by mMmSaK,

מה דעתכם על הספק הזה? למחשב: I5 4430 3.0GHz מארז קורסאייר 330R לוח אם MSI H87M-G43 8GB זיכרון כרטיס מסך 280X TOXIC SSD 128GB שני דיסקשים קשיחים

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by ac1240,

האם המארז EZCOOL 500 REAL שווה משהו ? והאם הספק של EZCOOL של 400 W פחות טוב ממארז עם ספק מובנה של ANTEC SONTA 500W? והאם המאוורר EZCOOL 250CM הוא טוב ?עדיף על EZCOOL 120MM? האם זכרונות של KINGSTON יהיו פחות עדיפים מזכרונות של TRANCENDED או שגם קינגסטון זה טוב ?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  16. Started by flsh2,

מה ההבדל? ולמה לעזאזל נדבקתי למארז הזה...? מצד אחד מוצא חן בעיניי השילוב של המארז והספק האיכותי, ומצד שני המחיר קצת יקר, לא?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  17. שלום לכם, אני כרגע עם מארז גינרי של IVORY, הגיעה זמן להשקיע קצת במארז בתקציב עד 350 ש"ח אחרי שקראתי מלא ביקורות עדיין לא מצליח להגיעה להחלטה נכונה... שתי המארזים הנ"ל מומלצים אך מה עדיף ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1516 - K56 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4971 - CM590 חשוב לי סידור כבלים כי יש לי מלא מ- ENERMAX 525W ו- יהיו לי 3 הרדדיסקים בקרוב. ובנוסף שיהיה שקט ומינימום עבק ? מה כדי מבחינת עבק+שקט וסידור טוב של קבלים ? תודה על עזרה מה לגבי SONATA III[br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 11:29:55 אף אחד לא יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  18. בין זה http://tms.co.il/product/4571 לבין זה http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=594 ויש מוצר יותר יקר http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13640 את זה בספק לא בדעתי תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by LiorZi,

יש לי שאלה כללית, האם בשוק כיום יכול להיות שאני יקנה ספק מסוים והוא לא יתאים למארז שקניתי (מבחינת הגודל שלו, האם הוא יכנס או לא)? או שכל ספק בסופו של דבר יתאים לכל מארז (פשוט את הברגים יחברו בקוטר גדול יותר)? אני יודע שכיום יש כרטיסי מסך שלא יכולים להיכנס במארזים מסוימים... אז חשבתי שזה יכול להיות גם לגבי ספקים ככה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by booooh,

היי, אני מרכיב לעצמי מחשב (קצת למשחקים, קצת לצפייה בתכני HD), והוא הולך להיות מבוסס i5-750 וכרטיס מסך HD5770. (לוח אם מבוסס ATX לא mATX) מכיוון שהמחשב הולך להיות בסלון, אז חשוב לי שהוא יהיה שקט, אבל זה לא שאני הולך לישון איתו בחדר. אני מתלבט בין האופציות הבאות, ואשמח אם תוכלו להביע דעה לגבי מה עדיף (או יותר נכון, האם זה שווה את ההפרש במחיר...) 1. Antec Sonata III (ולא משנה כרגע אם זו הגרסא עם ה-earthwatts או עם אני מוסיף את ה- seasonic s12 550), להבנתי שניהם שקטים באותה המידה. 2. Antec Solo בשילוב עם ה- seasonic 3. מארז Antec P182 בשיולב עם ה- seasonic S12 550 הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by oshoman,

מבקש חוות דעת לגבי השילוב הזה, זה במבצע מTMS אני רוכש משם את המחשב, בהתחלה רציתי ללכת על ANTEC P-100 אבל הם לא מוכרים את החברה הזו. או שיש את השילוב של Fractal Design Define R4 וספק-Seasonic S12G-650W 80+ Gold זה יקר ב50 ש"ח תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by KoM,

דיואל קור פשוט 6600 ללא OC, שלושה הארדיסקים 320GB ו-8800GT, יחזיק ? ללא OC כלום.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. אני רוצה להזמין את האל פסק הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7323#details ורציתי לדעת האם הוא יכול להזחיק 88GT 512MB,AbitIB9,Intel E6300 1.86Ghz,Samsung 22",Corsair 450 וכו'... ואם כן לכמה זמן? כי כתוב באתר שלהם שהוא יכול להחזיק פנטיון 4 מחוזק+מסך 17" ל-12-18 דק'... *רק ממומחים או אנשים שיודעים מה הם אומרים ולא סתם נחשנים.(אני מעדיף להזמין היום..) תודה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MagimiX,

אני מעוניין לקנות 2 מערכות אל פסק ואני זקוק לעזרה בבחירה. אני לאחר חיפוש וקריאה ככה שאני יודע מה אני מחפש בערך, אבל עדיין מתקשה להחליט. 1. ה-אל פסק הראשון יהיה למחשב+2-3 מסכים של 24"(בנוסף אם יתאפשר אני מעוניין לחבר אליו גם כרטיס קול חיצוני+זוג מוניטורים אקטיביים, אבל זה לא "חובה"). אני כרגע אשתמש באל פסק על המחשב הישן שלי, אבל בעוד מספר חודשים אני אקנה מחשב חדש ככה שאני רוצה שהאל פסק יהיה מותאם למחשב החדש. המחשב החדש יהיה ivey bridge i7, עם משהו כמו זוג 6950, זוג HDD פלוס SSD(בנוסף לשאר החומרה). לפי המחשבון הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ספק של 650W צריך להספיק, 750W יהיה עדיף במידה ואני אבצע OC(אם אני טועה - תקנו אותי). המטרה שלי היא שה-אל פסק יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nitayc1,

שלום, יש לי חבר שקנה מחו"ל כרטיס מסך Nvidia 9800GX2 איזה ספק הוא צריך לקנות ע"מ שיחזיק את הכרטיס ויתאים לחיבורים שלו? תודה 8)

• 4 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.