ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
ככה לפני שבוע הזמנתי מחשב חדש שישמש אותי ל HTPC, אומנם עדיין לא חשבתי על העיצוב שלו אז הזמנתי גם מארז רגיל של מחשב רגיל והכל כמו מחשב.. אבל בהחלט התאמתי את התקציב לדרישות וזה המפרט הסופי שיצא: מעבד: Athlon64 3500+ (Socket AM2) לוח אם: M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI- כ.מסך: GeForce 6200LE זיכרון: 512MB TwinMOS - 250 - KSP הארדיסק: 250GB SATA II 7200RPM 16MB - 425 - KSP פלופי 1.44: Teac/SONY 1.44 - 40 - KSP צורב דיוידי: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 - KSP מארז: Cumpocase - 240 - KSP ספק כוח: ZU-400W 12 של זומאקס + שונות: כרטיס טלויזיה PVR-150 MCE בכל אופן את המפרט הרכבתי בקפידה ובחנתי כל רכיב והתייעצתי עם אנשים אז הכ אמור להיות בסדר רק מה, כשהלכתי לקנו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יכול אולי לשער למה הספק כח מרעיש כל כך ? אתמול הוא לא הרעיש ככה. הוא נימצא במארז Tagan EL Diablo עריכה : הדלקתי את המזגן והוא הפסיק להרעיש.. מה דעתכם על המארז Tagan Diablo ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום... אני מזמין מחשב חדש (אינטל E7200, GF8800GT, דיסק קשיח אחד וצורב אחד. 2 ג'יגה זכרון. מתוכנן OC קליל, לא קיצוני מדי). ההצעה המקורית כללה ספק ג'נרי של 500W, והוצע לי לשדרג אותו לספק 450W של FSP תמורת 150 ש"ח. שניהם עם אחריות לשנה. כמה שאלות: 1. האם משתלם? האם הפרש המחיר הוא הגיוני? (יש לציין שהתקציב משחק פה חלק די גדול) 2. מוזר לי שחברה שנחשבת מומלצת וטובה לספקים (עפ"י הפורום הזה) לא מוכנה להתחייב על המוצר שלה יותר מחברה זולה ולא ידועה. דעתכם? 3. האם ספק ג'נרי של 500W אמור להחזיק את המערכת הנ"ל? האם גם קיימת סכנה של קריסות בזמן עבודה או רק של מוות מהיר של הספק? (בכל המחשבים שהיו ברשותי במשך כעשור היו ספקים ג'נריים, ולמעט אחד או שניים ששבקו אני לא יכול להגיד שהרגשתי בה…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתכון לקנות את הספק Enermax Liberty 400W Active PFC או Enermax Liberty 500W Active PFC כשיש ספק כזה אמין וחזק אני צריך לקנות בנוסף מייצב מתח או אל-פסק? לספק אין מייצב מתח פנימי? אני הכי חשוב לי שהייה מייצב מתח נגד נפילות מתח ברשת החשמל וברקים שלא ישרף לי את המחשב אל-פסק פחות מעניין אותי תודה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
הי, יוצא שעלי לבדוק מערכות מחשב פה ושם (באופן מקצועי) ובחבילה יש גם את ספקי הכוח. ראיתי שיש טסטר יעודי שנותן חיווי בסיסי לתקינות של ספק. 1. רציתי לדעת האם מומלץ להשתמש בכזה? 2. האם כדאי לקנות מוצר של חברה מבוססת אשר אמינותו עשוייה להיות גבוהה יותר כגון Thermaltake או אם אפשר להתפשר ולרכוש משהו גנרי סיני, כלומר האם בנסיון לחסוך כמה עשרות שקלים אני עלול לקבל מדידות לא מדוייקות. לדוגמה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8267 http://www.ebay.com/itm/HOT-Digital-LCD-Computer-20-24-Pin-PSU-ATX-SATA-HD-HDD-CDROM-Power-Supply-Tester-/170821039987?pt=US_Computer_Power_Supply_Testers&hash=item27c5ba3773 תודות...
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אתמול רכשתי כרטיס מסך מדגם HD4830, למרות ההמלצות החלטתי להשאר עם הספק הג'נרי שלי ולראות מה יקרה. מה שקרה זה שכ-10 דקות לאחר הפעלת משחק בביצועים מקסימליים המסך קפא ולאחר כיבוי המחשב הוא לא נדלק מחדש עד שהמחשב לא התקרר קצת. בנוסף, הספק היה חם מאוד כאשר נגעתי בו. השאלה היא, איך אני יכול לדעת אם המקור לבעיה הוא הספק או שחימום של רכיבים אחרים במערכת? הרי הספק לא יכול להקפיא את התמונה, הקפאת תמונה נובעת מבעייה איפשהו ב-MCH או ב-CPU שהתחממו יותר מידי בנוסף אני מתכנן לקחת ספק חדש של 500W ( נראה לי...או שכדאי משהו אחר? ), בטווח המחירים גמיש ש"ח 300-500. אשמח להמלצות ? *ישנו סיכוי שאני אשדרג את ה-DDR לגדול ומהיר יותר, זה משהו שיכול להשפיע על בחירת הספק שלי ? תודה מ…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הייתי ב- 3 חנויות מחשבים ובדקתי מפרט מחשב והספק שהציעו לי בשלושתם זה Ezcool 420W REAL. ואמרו לי שה- LIBERTY לא יחזיק את המפרט שבחרתי. החלקים הבולטים במפרט הם: INTEL E6750. LEADTECH 8800GTS 640MB. 1GB X 2. מה אתם אומרים?? ומארז אני לא יודע כי המחיר של המחשב הוא 4920 ואני צריך מארז זול וטוב בלי אור עד 200 ש"ח. תודה!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לאחותי מחשב ישן שמשום מה ההארד-דיסק נדפק, אז חיברתי אותו למחשב ה-2 (שניהם IDE) והוא לא רצה לעשות POST בגלל ה-HD של אחותי, אחרי שחיברתי אותו כ-SLAVE. אוקיי, הדלקתי את המחשב בלי ה-HD, הוא נכנס ל-WINDOWS ואז חיברתי אותו, המחשב זיהה אותו והכל טוב. אחרי זה, המחשב נכנס ל-Hibernation, וכשניסיתי להדליק אותו, הוא לא עשה POST...עוד פעם התרחיש מהפעם הראשונה. נכנסתי ל-WINDOWS, באתי להכניס את הכונן, והמחשב התכבה בעצמו. ניסיתי להדליק אותו, אבל הוא לא נדלק. החלטתי לקצר לו את המעגלים לכל מקרה (זה תמיד עובד), הוצאתי את חיבור החשמל מהספק, כיסיתי עם האצבעות את שלושת החיבורים והדלקתי, כנראה שבאותו רגע לא שמתי לב ולחצתי על 120V. הדלקתי את המחשב ו....בום! יצא עשן מהספק...FUCK! נו טוב, הוצאת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי להוסיף UPS למחשב החדש, השאלה שלי איזה דגם אתם ממליצים? המפרט של המחשב: Monitor: Dell 2700WFP, Case: Antec P180B, Power Supply: Enermax Liberty 400W, CPU: Athlon 64 x2 (AM2) 4000 Dual Core, Motherboard: Gigabyte M57SLI-S4, Memory: (2x) 1GB Kingston 667mhz, Hard Disk: Western Digital 500GB Sata II, Video Card: Sapphire X1950 Pro 256MB, Cooler: Freezer 64 Pro בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הבדל של 300 ש"ח בין אחד לאחר. למעט התצוגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש התקציב שלי הוא בערך 600 ש"ח. מה שהכי חשוב במארז שיהיה שקט, ובלי לדים (או לדים שאפשר לכבות, אני ישן איתו בחדר וזה מפריע לי) עדיפות גבוהה לtooless. עוד דבר חשוב זה פילטרים לאבק, כי יש לי המון ממנו בחדר =\ קראתי קצת וחשבתי על ה Antec 3700. המפרט הוא שלי הוא לוח אם: GA-M51GM-S2G של GIGABYTE מעבד: AMD Athlon 64 X2 DualCore 3800 כ. מסך: Leadtek Winfast 7600GTX TDH זכרונות: Crucial Technology Ballistix 2 GB PC2-6400 DDR2 זהו פחות או יותר, האוורור של הכ. מסך הוא המקורי שבא איתו על המעבד יושב בלוק קירור פסיבי ומאוורר 80MM גנרי תודה מראש לעוזרים. אה. אני רוצה להחליף מארז כי לאחרונה שלי התחיל להרעיש בצורה די זוועתית בצורה אקראית (המארז עצמו רוטט, דופן שמאלית …
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לאחר חיפושים רבים בחרתי באחד מהספקים הללו. איזה אחד יותר חזק. שתיהם 500 וואט. סיסוניק עולה 380 אנרמקס עולה 425 עזבו מחירים ת'כלס מי יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי חבר'ס.. מצטער על השעה.. (אם יש ערים, נסו לעזור)... האם ספק הכוח הבא : http://ksp.co.il/?uin=9816 יתאים ללוח האם שלי : Asus P5K-SE??? תודה חבר'ס!
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אל פסק ואני לא יודע איזה לבחור... איך זה בעצם הולך? מחברים אותו לחשמל ומאחורה מחברים את מה שרוצים? (עד כמה אשפר לחבר?) איך אני יודע עד כמה זמן הוא יכול להחזיק את המערכת??? מה זאת אומרת מתח 1200VA 600VA מה זה אומר? אתם יכולים להסביר לי איך בוחרים אל פסק ובקיצור הכל על אל פסק... תודה, דניאל.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
400TRT יחזיק מערכת של 8800GTS 320 ו 4800X2 בלי בעיות? ויש לי עוד שאלה שאולי לא ממש קשורה לפורום , ה4800 עושה צוואר בקבוק ל8800GTS 320?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לקראת החורף ובעקבות מס' הפסקות חשמל שהיו אצלי בתקופה האחרונה, אני מעוניין לרכוש UPS לטובת כיבי מסודר של המערכת במקרה הצורך. מדובר בשרת unraid שרץ על המפרט הבא: מעבד: intel pentium G2030 זכרון: 1X4GB DDR3 לוח: asrock B75M-GL דיסקים קשיחים: 8X3.5" 5400 rpm green drives + 1X3.5" 7200 rpm קירור מעבד: zalman 8000 קירור מארז: 3X90mm + 1X120mm - לא ממותגים כרטיס PCI2SATA כרטיס raid pcie ספק: seasonic S12II-430Bronze(SS-430GB Active PFC) נק' נוספות שאולי ישפיעו על הבחירה: * ה UPS צריך להיות מסוגל להחזיק את המערכת מס' דקות בשביל שהליך הכיבוי יסתים בצורה נקייה ואם אפשר גם להדליק את המערכת באופן אוטומטי כשהחשמל חוזר. * מדובר על שרת שעובד 24/7 * קיים מנגנון של spin down לדיסקים שאינם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האל-פסק הוא ישן מאד למרות שב 5 שנים האחרונות הוא לא היה מחובר כלל. לקחתי אותו הבעיה כמובן שידעתי שיש צורך להחליף בו את המצברים ( מכיל 2 של 12V 7AH) חיברתי אותו לחשמל והמנורה של ACLINE נדלקה. שזה כבר סימן טוב. חיברתי אליו מחשב והוא לא מספק מתח למחשב. גם הכפתורים לע הפנל כמו UPS ON ועוד' פשוט לא מגיבים. האם יכול להיות שהחלפת המצברים תפטור את הבעיה ? התייעצתי עם מישהו ונאמר לי כי בגלל שהאל=פסק הזה הוא מסוג online אז אם אין לו טעינה למצברים הוא לא יכול לתפקד גם כאשר הוא רק צריך להוציא חשמל לדברים אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חיברתי את הספק למחשב ואת הכבל של המאורר שלו השארתי מנותק כי אין לי מקום על הלוח אם לחבר עוד מקום לחיבור כזה.. מה שקורה עכשיו לפי הבנתי זה שהמאורר עובד במקסימום עוצמה כל הזמן.. השאלה אם זה בריא להשאיר את זה ככה ? איזה עוד אופציה יש לי אם לא קיים לי עוד חיבור פנוי על הלוח אם .?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם... הגיע הזמן שאני אפנק את המחשב שלי בUPS, וקיבלתי תקציב של עד1K לכך. לאחר חיפושים בפורום, ההתלבטות שלי היא בין שני UPSים. ADVICE PARTNER PC PRPC-1550 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1094 לבין ADVICE PARTNER DIGITAL PRD-1250 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1088 הUPS צריך להחזיק את המחשב בצד ימין+כל הציוד היקפי (מסך\רמקולים)+ראוטר אלחוטי. הבנתי שלספקים עם Active PFC צריך UPSים מיוחדים, האם האלו לעלה מתאימים? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי XBOX 360 בגרמניה ומאז נשרפו לי כבר 3 שנאים שונים (המקורי, אחד מארכדיה ואחד מדיל אקסטרים). בבית פועלת גם טלויזית פלאזמה (היתה מחוברת לאותו שקע) שלא נפגעה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? במכשיר? בשנאי? האם אל פסק (UPS) או AVR יכול לפתור אותה? ואם כן אני אשמח להמלצות מה כדאי לקנות ועלויות צפויות תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לאחרונה היגיע לארץ הספק HEC ZEPHYER 650W במחיר די אטרקטיבי : 690 ש"ח עים אחריות שנה. אשמח לקבל חוות דעת עליו כי אני ליפני רכישת ספק חדש שילווה אותי לפחות 3 שנים. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2081 דן
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי (מזל טוב לי) הגיע הזמן לבחור ספק ומארז... כעקרון לא אכפת לי יותר מדי מצורת המארז, כל עוד הוא לא בצבעי ירוק וסגול מזעזעים. חשוב לי שיהיה בנוי נכון, שיתאים ליציאות של הלוח אם, סירקולציית אוויר טובה. הבנתי שזה לא טוב לקנות מארז וספק ביחד ועדיף לקנותם בנפרד בגלל כל הספקים הג'נריים ולכן באתי לבקש עזרה כי אני פשוט לא מבין בזה כלום המפרט של המחשב שלי הוא Intel C2D E6400 ABIT IB9 G.Skill או TwinMos 2GB(1*2) 667MHZ DDRII CL5 Radeon X1950PRO, עוד לא בחרתי חברה אבל זה לא עקרוני לבחירת המארז והספק WD 2500KS 250GB SATAII 16MB התקציב שאני מעמיד בשביל זה זה 600 ש"ח פלוס מינוס, דגש על המינוס. המחשב הוא לא חיית ביצועים אבל חשוב לי שיעבוד טוב ולא יקרוס בע…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מצטערת על הכותרת הלא אינפורמטיבית אני פשוט ממש לא מבינה בזה. יש לי שני מחשבים חדשים, מחשב אחד עובד עם שני מסכים ומחשב שני עם מסך אחד. אני רוצה שהם לא יתפגרו מבעיות במערכת החשמל. מה ממומץ לרכוש? המון תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-