עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ac1240,

היי, קניתי UPS של חברת Rostec, בהתקנה רשום שהוא תומך עד Vista יש לי Windows 7... זה אומר שהוא לא יעבוד לי? כי נכון לעכשיו זה לא עושה כלום! חברתי את המחשב שלי אליו ואיזה 3-4 פעמיים המכשיר נכבה לי סתם! הוא מראה לי: no connection מישהו יודע איפה אני מוריד Driver או משהו? או שפשוט להחזיר את זה לחנות? המון תודה לעוזרים!

2. האם יש הבדל בין גודל לוח האם לתאימות למארז בגודל אחר? תודה וערב טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בוקר טוב וחג שמח לכולם. במחשב שלי מורכב ספק כח של HEC בהספק של 500W עם שתי מסילות של 12V אחת עם זרם של 25A והשניה עם זרם של 20A, האם הספק יחזיק כראוי כרטיס מסך HD4890? במחשב מורכבים בנוסף: כרטיס קול עם DRIVE BAY שצורך מתח מעבד E8400 ללא OC 3 דיסקים קשיחים במהירות 7200RPM 2 כונני CD 6GB זיכרון DDR2 ב- 4 סטיקים 2 מאווררי 12cm אני בכל מקרה מתכוון דרך ה- OVERDRIVE להוריד את המהירות של הכרטיס.

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  4. שלום. הלוח אם שלי הוא m-ATX. אין לי כונן DVD, לא כרטיס מסך יעודי, ואני משתמש ב SSD. אם כן, מדובר בחבילה די קטנה אני מחפש מארז קטנטן, זול, שיאגד החומרה. היש כזה? לא ממש בא לי להזמין מארז "רגיל" (שהרי אלה לרוב גדולים - גדולים מדי אם תשאלו אותי).

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  5. אהן בימים הקרוביםאני הולך לקנות מארז ואני מתלבט בי שתי אלה, חשוב לי גודל יופי וסידור כבלים בעיקר. תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. Started by yellow acid,

מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! - זמין במלאי ₪1043 מעבד: [..] INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY ₪585 לוח אם: [..] ASROCK H61M-HVS ₪296 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] HIS 6950 "FAN" 2GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL - זמין במלאי ₪1267 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 450W ₪414 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER 101 ₪78 דיסק קשיח: [..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪567 אני מתכוון לפתוח את הכרטיס מסך ל6970 אם זה משנה אני …

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. עלה אצלי החשד שזה עוד מקרה של "רכיבה " על שמות מותג , שכל כך נפוצה בשוק הישראלי ( לדוגמא METZ ,PILOT ) אחרי שלא מצאתי באתר של FSP שום זכר לאל-פסקים בכלל. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-ups&keyword=FSP http://www.fsp-group.com/english/1_product/0_overview.asp נראה לי שיבואן בארץ החליט לעשות קומבינת "מדבקה" ,המבוססת על הטעיית הציבור וניצול שמה הטוב של FSP בתחום ספקי הכוח,לטובת גריפת הון . מה דעתכם ? איזה UPS 1000 VA מומלץ נכון לעכשיו ?

8. נשבר לי החלק שמכניסים אליו את האוזניות והUSB שבקדמת המארז הוא נשבר כשהיו מחוברים אוזניות זזתי עם הכיסא וזה פשוט עקר את כל החלק הירוק של האוזניות והן לא עובדות יותר בקדמת המכשיר זה החלק : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us אפשר לראות שהירוק שבור , והחזרתי אותו כשניסיתי לסדר בכל מקרה אפשר לרכוש את החלק הזה אפשהו ?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by esaly,

היי! רציתי לשאול איזה מהספקים בכותרת יותר איכותי מכל הבחינות... תודה לעוזרים מראש!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. בעקבות העובדה שהתברר לי שכל ספקי הכוח שבמחשבים שלי ושל הוריי הם גנריים (הספק שבמחשב האישי שלי לדוגמא, הוא Huntkey CP-400HP), דבר המהווה סיכון לכל רכיבי המחשב במקרה של עומס או תקלה בספק הכוח, וכן העובדה שאינני מכיר כל כך יצרנים של ספקי כוח, ובנוסף דיונים שליליים בפורום אודות ספקי הכוח של Huntkey, אני רוצה לדעת שמות של חברות של ספקי כוח טובים ואיכותיים, למקרה שיהיה צורך להחליף ספק כוח במחשב שלי או של הוריי או אם אקנה מחשב חדש. איזה יצרנים טובים יש בשוק ספקי הכוח?

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. שלום, יש לי לוח אם שאין לו HEADER של USB3.0 אבל יש לו שני חיבורים בצד האחורי של הלוח ובנוסף יש לי מארז FRACTAL DESIGN R3 שיש לו חיבור USB3.0. הפכתי את כל EBAY ולא מצאתי מתאם מתאים. אם מישהו נתקל אני אשמח לקישור. תודה !

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  12. http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/marz-define-usb30-white-p-12770?cPath=208 בפרטים הטכניים רשום מפורשות : On top of front panel: 2x USB 2.0, 1x USB 3.0 and Audio I/O

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by david2k,

שלום לכולם! אני כרגע נמצא עם מארז antec nine hunderd two http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred-two/0-761345-15920-3.aspx מארז טוב סך הכל מקרר מאוד טוב אבל הבעיה הכי גדולה שלי איתו זה הדרך לנקות את שני המאווררים הקידמיים. חשבתי על אותו מארז גם של אנטק אותו סוג http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-35/0-761345-15231-0.aspx לפי מה שהבנתי תמארז הזה יותר קל לנקות כי המאוררים מקדימה מתפרקים עם 3 ברגים. הצעות למארז עד 500 שקל עדיפות של אנטק רעש לא משנה לי כי אני מכבה אותו בלילה הדבר היחידי שמשנה לי זה שיהיה קל ומובן לנקות אותו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by brsv,

האם הבדל בין NZXT Source 210 Black ל NZXT Source 210 Elite רק ביציאה USB-3 קידמית?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  15. Started by House M.D.,

אני יודע שהכותרת נראית מוזר, אבל אין לי עוד דרך להסביר את התופעה הבאה : הספק שלי (FSP 750W) הוא ספק גרוע,לפי כל ביקורת שמצאתי באינטרנט, ועשיתי טעות כשקניתי אותו. הוא עושה רעשים בזמן מאמץ ועל זה כבר פתחתי דיון פעם. בכל מקרה, כאשר אני מבצע בדיקת מאמץ דרך OCCT: בדיקת Linpack, המעבד לא עובר את ה 70 מעלות. הספק לא עושה רעשים משמעותיים, המתח של 12V יציב. בדיקת Power Supply (שמשלבת את אותו Linpack ועוד בדיקת כרטיסי מסך) - המעבד עובר את ה 85 מעלות. הספק מרעיש מאוד, והמתח של 12V משתנה בצורה משמעותית, ונע בין 11.58 לבין 11.90. מכיוון שבשתי הבדיקות, העומס על המעבד אמור להיות אותו עומס - האם יכול להיות קשר לספק כוח (ולעובדה שישנן קפיצות מתח משמעותיות?) מעבד : AMD x4 955 @ 4.0GHz לוח …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום יש לי אלפסק Ippon Backpower Pro 850VA Arista לאחרונה היו כמה פעמים בהן הוא התחיל להשמיע צפצופים קבועים מהירים שנפסקו לאחר זמן קצר (בדרך כלל דקה או שתיים) ולפעמים נמשכו יותר (במקרים האלה סגרתי את המחשב). קורה ללא קשר לכמות העומס על המחשב. לפי החוברת זה אומר שיש עומס יתר עליו. לפי תוכנת הבקרה בזמן הצפצופים היה עומס של פחות מ50% ושבכלל יש הפסקת חשמל (בפועל לא הייתה). מישהו נתקל במקרה כזה ויודע מה ניתן לעשות? (נגמרה האחריות). לצורכי בדיקה, כיביתי את החשמל, והצפצופים של האלפסק היו שונים (צפצופים איטיים) ובמקרה הזה גם שמעתי את הרעש שנוצר מהשימוש בסוללה (מן זמזום) שלא היה בזמן הצפצופים המהירים. יש לי אלפסק נוסף שדורש החלפת סוללה. הסוללה היא 12v 7ah. ראיתי שיש של כמה חברות …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by brsv,

HEC COUGAR 215 ש"ח 6T10 עולה 135 ש"ח אני מתקין לוח אם Micro-ATX , אין כרטיס מסך , דיסק אחד. אני רוצה שמארז יהיה שקט ולא יותר מדי יקר. מה עדיף או שיש אופציות יותר טובות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Director,

מארז Cougar solution 67m3 220שח Seasonic s12ii 620w 420שח אני מעוניין בספק של 600 בשביל cf עתידי. יש המלצות אחרות עד 700 שח?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by ברוס לי,

לאחרונה נתבקשתי לבנות מחשב HTPC ע"י בחור שהיה מאוד מאוד אובססיבי לגבי צריכת חשמל_(אובססיבי ברמות הוואט) וזה העלה בי שאלות לגבי איך אנחנו בוחרים את הספק הכי נכון. כמה וואטים אנחנו מבזבזים בבחירת ספק חזק מכפי הצורך. נקח דוגמה עם מספרים גדולים: מערכת מחשב פשוטה שצורכת 100 וואט בניוטרל ובמאמץ 200 וואט נבחר 2 ספקים גדולים האחד 500 וואט והשני 1000 וואט עם נצילות 80% בדיוק והשאלה היא כמה וואט הייתי מבזבז בערך במצב שהמערכת בניוטרל או במאמץ אם הייתי בוחר ספק של 1000 וואט מי מכם יחשב זאת במספרים הגדולים ואז יראה הבדלים אם נבחר ספק למשל יותר ריאלי של 300 וואט למול ספק 350 וואט ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! המחשב מיועד לגיימינג כבד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪791 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 - Sata 3 USB 3 VGA/DVI/HDMI o.b - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪299 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪105 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1199 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל …

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by Bypass,

שלום, האם הספק שבכותרת יספיק למפרט הזה - אוסיף לו עוד כונן של 500 כך שיהיו 3 כוננים, (1 SSD), ושלושה מאווררים במארז ? תודה... Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪849 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2962 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪255 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪452 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3395 Intel SSD Intel® SSD 520 Series 120GB SSDSC2CW120 Sata3 550/500 80000 IOPS, יחידות …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bariko,

שלום רב, בימים אלו אני שוקל לרכוש מחשב מדיה סנטר חדש. לצורך כך אני מחפש מארז HTPC שוכב, ללא ספק כוח, עם פורטים USB3.0 כמו כן חשוב מאוד שהמידות לא יעלו על אלו של המארז הנוכחי SilverStone Lascala LC17S Silver : http://www.scan.co.uk/products/silverstone-lascala-lc17s-silver-desktop-htpc-aluminium-front-and-secc-body-desktop-case-(w-o-psu) בחיפוש עצמאי שעשיתי, כי המארזים שמצאתי אינם מתאימים. או שלא קיים בהם USB3, או שהם רחבים מדי ולא יכנסו אצלי בארונית שעמוסה בציוד קולנוע ביתי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפני כשבוע פעם ראשונה שהספק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים, אחרי פתיחת המחשב שמתי לב שהמאוור הפנימי של הספק מקרטע ורעש עצבני יוצא מהספק. מאז הבעיה צפה מספר פעמים, הבחנתי שזה בד"כ קורה כשהמחשב תחת עומס (משחקים לרוב) או אחרי הרבה זמן ללא כיבוי. הבעיה מסתדרת זמנית בכיבוי המחשב, והדלקה לאחר מס' דקות. עכשיו שהתופעה חזרה על עצמה מספר פעמים אני משוכנע שיש תקלה כלשהי בספק, השאלה מהי התקלה והאם יש לה פוטנציאל הרסני (הכוונה לא רק לספק, אלא לשאר המחשב). הספק שלי הוא HEC 500TD-TF ויש לו אותו באזור השלוש שנים (פלוס). לגבי שאר המפרט שלי - מה שנמצא בפרופיל מעודכן. אני אשמח אם למישהו יש מידע כלשהו לגבי התופעה ומוכן לשתף. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Director,

אהלן, אני מחפש מארז וספק כח למערכת שלי(רשום בצד) מארז מעניין ראיתי את ה HEC cougar solution וספק ראיתי את ה seasonic s12ii 520 ואת HEC win 550 יש למשהו המלצות נוספות? עדיפות לחנויות באזור המרכז. (ראיתי גם בזיגזג את המארז lian li pc 7FNW במחיר 350 שקל זה הגיוני / משתלם?)

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  25. Started by yuval800,

היי, יש לי מאוורר עם חיבור של 3 פינים, כרגע הוא מחובר לאיזה כבל מתח, הייתי רוצה לחבר אותו ישירות ללוח אם אבל החוט שלו קצר. האם יש חוט מאריך לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים