עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by lion101,

האם יש למשהוא נסיון עם הספק הזה? http://www.tms.co.il/product/7943 מעניין אותי בעיקר: 1. רמת רעש 2. מתח אמיתי שהוא מספק 3. אייכותי? או שיש המלצה על כרטיס אחר שעדיף במחיר של 400 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by House M.D.,

היי. יש לי ספק כוח FSP Everest 700W שעושה לא מעט בעיות בשימוש במערך כרטיסים, כגון רעשים וקפיצות מתח. פתחתי על זה אשכול בעבר ואמרו לי שהספק לא איכותי וכדאי להחליף. החלטתי, בתור פתרון זמני עד שאני משיג ספק אחר במחיר טוב ביד 2, לנסות Dual PSU עם ספק אחר שיש לי Hiper 425W כדי להוריד מהעומס על ה FSP. עשיתי ככה: ניתקתי את כרטיס המסך השני מהספק, וחיברתי אותו לHiper באמצעות חיבור PCIE 6 אחד ומתאם מולקס בשביל החיבור השני. קיצרתי בין הפין הירוק לשחור במחבר 24 פין, ואז חיברתי לחשמל. הHiper התחיל לעבוד והלדים הירוקים נדלקו על הכרטיס מה שאומר שהוא מקבל זרם תקין. ואז כשהפעלתי את המחשב (והFSP התחיל לעבוד), המחשב פעל לכמה שניות ואז נכבה. לא הדלקתי אותו שוב כי הבנתי שלא חיברתי משהו טוב, א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by A.S.H.E.R,

אשמח לחוות דעת על הספק www.ivory.co.il/catalog.php?id=5942 http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/cougar_cm/ הספק בשביל המערכת הזאת - מעבד: I5 750 לוח אם: DP55WB של Intel כרטיס מסך : GeForce GTX550 Ti

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ZUMARA1,

אני מעוניין לרכוש את המארז ורציתי לדעת אם תהיה בעיה לחבר יותר מ-5 כוננים קשיחים ?ראיתי שיש לו רק 5 מגירות . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by Ron707,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H ומארז Fractal Design R3. הגיוני שחיבור ה-USB3 הקדמי לא יעבוד לי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by spektor,

התקציב הוא 800 ש"ח בערך Core i5 2500k 3.3Ghz Z68XP-UD3 S12II-520 Crucial m4 128GB SSD 2TB Barracuda 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 hd6950 2GB אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by As-21,

מחפש מארז סולידי לא מצועצע בלי אורות וכו שיהיה שקט. כמו כן מארז שיאפשר הוצאה והכנסה נוחה של דיסקים קשיחים וגישה נוחה אליהם כמו כן יציאות USB 3 בקדמת המחשב כמו כן לא חובה אבל חיבור אוזניות ומיקרופון מקדימה. לגבי הספק אשמח לספק הכי חזק גם אם זה יהיה אוברקיל בתקציב שישאר מה 1000 ש"ח פחות המארז. כרגע זה המפרט שלי: AMD ATHLON 2 X3 435 GA-770TA-UD3 4GB פטריוט זיכרון 2 דיסקים קשיחים של סיגייט בגודל 1TB כל אחד. כרטיס מסך 4850 מתכנן לשדרג ל 6850 כרטיס RAID של VIA צורב של LG אשמח לספק שיאפשר שידרוג למפרט שלי מבלי שיהיה צורך להחליף ספ' לכן אשמח לקבל המלצה לספק החזק והטוב ביותר לאחר בחירה של המארז.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zionzion,

אהלן, חבר שלי קונה את הכרטיס 6850 והוא קצת לחוץ בכסף, איזה ספק כוח הכי זול יוכל להחזיק לו את הכרטיס? ​באתר של AMD רשום שכרטיס צריך ספק של 500W - האם של 400/450 יעשה נזק? או שהדרישות הם הדרישות האמיתיות? מעבד - Dual Core E5300 2.6GHzRAM 8GB האם החברות הבאות נחשבות "זבל סיני"? - ippon/infinity/ Mustiff/Solid Pro/Golden Tiger/Toocool/ZUMAX/Zeus/Cooler Master/EZcool/Raidmax

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש והדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו הוא הספק כוח. האם הספק כוח Seasonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 מספיק טוב להחזיק את המחשב לשנתיים-שלוש הקרובות? המפרט של המחשב הוא: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H61-M LE/USB3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI 2 זכרונות: 1x4GB Patriot Signature DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז: Fractal Design Define R3 Mid-Tower Atx Silver Arrow …

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. Started by NougaT,

אני צריך חוות דעת על המארז של TMS האם הוא טוב? ומה טוב בו? אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את המארז וגם לתמונות של סידור הכבלים בו.. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by מא1ר,

שלום לכל חברי הפורום, בעודי מסייר באתר ksp אני חווה כרגע התלבטות די קשה בבחירה בין שתי ספקי כוח האחד של corsair דגם CMPSU-430CXV2‎ והשני של seasonic דגם S12II-430 אין לי נסיון עם ספקים של קורסייר וסיסוניק מה שאני יודע עד כה זה ש: שניהם בתקן 80+ BRONZE בעלי מאוורר 12 ס"מ וזמב"ת של 100,000 שעות לשניהם. מצד אחד קראתי פה בפורום שהספקים של corsair באופן כללי יותר שקטים מאלה של seasonic והכבלים שלהם יותר טובים . מצד שני הספקים של corsair מבוססים על ספקי seasonic, ואני לא יודע אם ומה אפשר להסיק מזה על האיכות של שני הספקים הספציפיים האלה. כמו כן במפרט של הספק של סיסוניק מצויין שיש בספק קבלים מאוד איכותיים מתוצרת חברה יפנית אמינה ביותר (Chemi-Con) בcorsair לא צויין במפרט איזה ס…

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by tamir950,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס מסך ati 6850. הספק שברשותו הוא zeus ps 520gw, האם הספק יתאים לכרטיס? תודה

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. אבקש בלי חוות דעת למפרט אלא רק המלצה לספק .. תודה מעבד : Intel - i7 2700K לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi כרטיס מסך : ASUS READON HD7950 3GB GDDR5 הארד דיסק : WD 500 GB מארז - Antec DF-85 קירור מים למעבד : Corsair H100

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  14. שלום אני מחפש לרכוש ספק כח, מרוב חברות והספקים הבחירה מתקשה. התקציב בין 300 ל 400 ש"ח, אם יהיה צורך להוסיף על זה אני אקח בחשבון. הספק יהיה עבוור החומרה הבא, (המחשב עדיין לא נרכש) לוח אם מבוסס ציפסט Z68 מעבד סדרה I5 זכרונות 1333 2*4GB 2 דיסקים קישחים - טרה וחמש מאות כרטיס מסך 450GS או 550TI צורב אני מבקש הצעות רק עבור ספקי כח. אם אפשר לפי דירוג ,מהכי מומלץ לפחות. FSP, EZCOOL SEASONIC SS-550ET שלש שנים אחריות ANTEC 520W NEO ECO שלש שנים אחריות HEC COUGAR 550-CM בצבע כתום, שלש שנים אחריות קיים עוד ספקים בשוק, העדיפות על שלש שנים אחריות ומעלה. מה אתם ממליצים לי ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום. לגבי המארז הבא: Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) מישהו יכול להגיד לי כמה מאווררים הוא מגיע שקונים אותו וכמה אפשר להוסיף ואיפה (כלומר, אחורה קדימה וכו')? ואיך הוא באופן כללי? מרעיש, צובר אבק וכולי...? המפרט שבנוי עליו לא יהיה למשחקים אם זה משנה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  16. Started by spektor,

שלום אני צריך המלצה למארז חדש Full-Tower יש לי : 2xhd6970 אז שיהיה קריר ואם אפשרי שגם שקט אבל זה לא קריטי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מתלבט בין ה-FRACTAL DESIGN ARC MIDI ל-DEFINE R3, בין היתר בגלל שאינני בטוח שניתן לפרט ב-R3 את כלוב הכוננים לטובת זרימת אויר טובה יותר וכרטיסים גרפיים ארוכים יותר כפי שניתן ב-ARC. בנוסף, אני מעוניין במארז שקט, וה-R3 בהחלט יכול לענות על כך, אבל מן הסתם הוא חם יותר מה-ARC בגלל היותו סגור יותר לטובת הפחתת רעש. עד כמה רועש ה-ARC ביחס ל-R3? עד כמה חם יותר ה-R3 מה-ARC?

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. שלום לכם. אני רוצה לקנות מארז חדש למערכת הישנה שלי המפרט מבוסס על I5 760 ו250GTS ולוח אם GA-H55M-D2H אני מתכנן לשדרג את המערכת לאט לאט לקראת סוף הקיץ למפרט בסביבות ה5K ש"ח אז שימו לב שבעתיד יכול להיות במארז הזה 680GTX או 7950 בכל מקרה הדרישות שלי מהמארז שיהיה מאוורר הכי הכי חשוב, שיהיה שקט, שיהיו פילטרים, ושיהיה יפה USB 3 לא חובה חשבתי על המארז R3 של FRACTAL DESIGN אז תביאו גם חוות דעת עליו. תודה לכם!

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by ArtCore17,

חבר'ה אני זקוק לעזרה בקניית ספק כח.. המחשב נקנה לפני כ3 שנים - עבד מצויין עד שהיו לי מס' נפילות חשמל ומאז המחשב לא נדלק - רוב הסיכויים שהלך הספק.. מפרט המחשב שלי הוא כזה: -מעבד: e8400 -לוח אם: biostar TP43D2 -זיכרון: G.Skill 4gb ddr2 -כרטיס מסך: Connect3D 4850 (ללא חיבור 6pin מספק כח - עובד מהלוח אם ישירות) -קשיח: Samsung 500gb sata2 -מארז: NZXT Tempest -ספק כח: Seasonic 500w :SS-500ET אשמח לעזרה: כמה המערכת צורכת? האם כדאי לקנות 500W או שאפשר לקנות פחות..?(עדיפות לספק איכותי וזול שיתאים למערכת בלי שיפגע בה) אשמח להמלצות..

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by Yarden,

המחשב שלי כרגע נמצא במעבדה לאחר הפסקת חשמל שלאחריה הוא בעצם לא נדלק יותר ולכן אני מעוניין לקנות הגנה.. ראיתי שיש "מגני נחשול מתח" בעשרות שקלים בודדים שלפי התיאור שלהם אמורים לספק את ההגנה, מצד שני ראיתי את הבוקסות של ADVICE במחיר של 270 שקל ומעלה. מה בדיוק ההבדל? ומה אני בדיוק צריך לרכוש? תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by alex28,

אני רוצה להחליף את ספק שלי שהוא THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W בגלל שאמרו לי הוא לא טוב בשביל כרטיס מסך 6850 עכשיו ראיתי ספק חדש שהוא Cougar CM 550W או זה Cougar RS550 550W מה אתם אומרים עליהם שווה לקחת אחד מהם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by natan805,

לפני כשנה וחצי המליצו לי על המארז הזה > http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1645 ועד היום אני חולם לקנות אותו ולא יוצא לי ,השאלה האם הוא עדיין נחשב להכי טוב לתקציב שלו? (לפני כשנה וחצי הוא עלה בסביבות 650 ש"ח)או שיש לכם להציע משהו אחר טוב יותר. אני רוצה מארז לא פחות גדול מהמארז שלי 6a19b ולא ענק מידי . חשוב לי איוורור טוב ,פירוק נוח בעיקר, מארז שלא מתלכלך מהר עם הרבה מסננים (ממש חשוב לי),וגם שיהיה יפה,ואמין. זכור לי שהמארז הנ"ל ענה לי על הדרישות השאלה היא אם הזמן אם לא יצא משהו טוב יותר. ואגב אין לי עניין להשקיע כלכך הרבה כסף אם יש מארז זול יותר שעונה לי על הדרישות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מארז חדש עד 350 ש''ח רק מאייבורי או KSP. היופי או הרעש ממש לא חשוב לי מה שחשוב לי זה: איכות בנייה טובה. Screwless או במקרה הגרוע Thumbscrews. סידור כבלים נוח & פילטרים למאווררים שניתן להוציא ולשטוף. ספק בתחתית. יציאה קדמית לeSata ו-USB 3.0 זה בונוס אך ממש לא חובה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by Zakash,

שלום חברים, אני צריך מארז למחשב. התקציב הוא עד 400 ש"ח אבל הייתי רוצה לרדת יותר לכיוון ה300. יופי פחות חשוב לי מה שחשוב שהוא יהיה מאובזר במאווררים ויקרר לעניין וכמה שיותר גדול יותר טוב. המפרט: CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W וכרטיס מסך כנראה יהיה GTX 560 or 570 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by jungle-man,

שלום איך הספק ss-400es , הוא מגיע עם מאורר 80 ולא 120. האם הוא איכותי כשאר הספקים שלהם, האם הוא מיוצר ע"י סיסוניק או ע"י צד שלישי?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים