ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
כנראה כבר יום ראשון אני הולך להזמין מאיבורי את המחשב הבא:: amd dc 4200 לוח אם:asus M2NPV-VM קינגסטון 2x512 667 wd 160 gb ואני רוצה לשדרג את המארז שהם נותנים, אם מישהו מכיר את המארזים שיש להם ויכול להמליץ על מארז כולל ספק עד 300 אני אשמח. המחשב הוא לילד בן 11 בעיקר אינטרנט הורדות ודבריפ פשוטים ללא משחקים כבדים. אני חשבתי על המארז הבא:FOXCONN TLA+ 397 + 300W אבל אני לא בטוח שהוא מספיק ואם לאיבורי יש את המארז הזה.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בתמונה מצורף...מחפש אחד כזה ולא מוצא... מישהו יודע אוליי מאיפה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חבר'ה, בהמשך לפרוייקט שלי לבנות מערכת VOODOO 5 מחלקים ישנים אבל חזקים, אני מחפש כרגע מאר5ז שיראה את ה VOODOO 2 SLI שהוא ה SLI הראשון בעולם לכל מי שירצה. מי יעזור לי למצוא מארז זול עם חלון? ואני מדבר על חלון נקי כמו פה בתמונה, אל כמו המארזים של NZXT עם מאורר מכוער באמצע. חלון נקי וחמוד . כרגע זה המארז היחיד שמצאתי: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10149
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו כאן יודע אם אפשר להשיג את המארז TAGAN Diablo advance בארץ http://www.tagan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=169 לשים לב ולא להתבלבל עם EL DIABLO שמאוד דומה לו (ונמכר באזור ה750 פלוס מינוס). ההבדל העיקרי הוא תוספת קטנה מעל המארז שמכילה שני מאווררי 18, ובמקום מאורר ה-36 ס"מ יש שם 33 ס"מ שאמור להיות שקט יותר. בינתיים לא מצאתי באף חנות בארץ.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב העתידי שלי: I7 860+ כרטיס מסך 5670 HD + מע הפעלה WIN7 64BIT+ כרטיס אם GigaByte P55A-UD3 + הרד דיסק 2TBYTE. 1. מחפש עזרה בבחירת ספק כוח ( בתחום 450 עד 600 וואט ) שקט ובעל נצילות טובה ככל האפשר עבור המחשב. ראיתי ספק עם נצילות GOLD של חברת ENERMAX MODU 87 בעוצמה 500 וואט. האם הוא נמכר בארץ? אם לא מהו ספק שקט ואיכותי בתחום הזה אם נצילות טובה ככל האפשר? אני נוטה ללכת על ספקי CORSAIR. יש להם 2 סדרות HX VX . מה ההבדלים העיקריים? מעונין באחריות 5 שנים בגלל הקבלים בספק הכוח. 2. מחפש מארז שקט וכמובן עם פיזור חום טוב. בתודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התקציב 300 ש"ח + - זה המפרט של המחשב שלי המארז צריך ךהיות יפה ובצבע שחור עם כסף בלבד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315217.0 תודה מראש כרגע יש לי טרמלטיק 7000D הכחול והמאווררים התחילו לעשות רעש וגם הדלת שלו נשברה קצת יענו היא לו יכולה להיסגר מה אתם אומרים שווה להחליף אותו? כי בעיקרון אני רוצה מארז שחור שגם יתאים למסך שלי ולמערכת שלי כי הכחול מכער.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אל-פסק למחשב שלי, אשמח לשמוע על המלצות לאל-פסק איכותי וטוב (אגב לא חייבים למצות את כל התקציב...) המפרט של המחשב הינו כדלהלן: מעבד: E6600 לוח אם: Gigabyte 965p - ds3 זיכרון:Twinmos 2 gb כרטיס מסך: Bfg 8800 OC gts 320 mb ספק כוח: Liberty 500w דיסק קשיח: WD 250 gb מארז: Gigabyte Triton צורב די.וי.די: Lg H30n Sata כמו-כן מעבר להמלצה מה לקנות - אני אשמח לדעת גם מה חשוב לבדוק כשקונים אל-פסק. תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט אם לרכוש המארז, אשמח לשמוע מהחוויה האישית, איך הוא מבחינת מרחב, קירור, סידור כבלים. מתכנן להריץ בתוכו: מעבד: i5 4690k. קירור: Noctua Nh-D15. לוח-אם: Gigabyte z97x Gaming 5. כ. מסך: Gigabyte GTX 970. תודה מראש לעוזרים. *הבנתי שבדגמים הקודמים הייתה בעיה עם המאווררים שתלויים הדלת, שהיו גורמים לדלת לרעידות ולרעש. האם הדבר נפתר בדגם הזה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לפני כחודש קניתי את המחשב הזה: http://www.aliexpress.com/snapshot/6430882002.html?orderId=65263341786567 הוא בא עם ספק כוח חיצוני כמו של לפטופ, עם 12V ו 3A. היום הספק כוח הזה הפסיק לפעול... אני רוצה להשיג ספק כוח אחר, השאלה שלי היא אם אפשר להסתפק בפחות מ3A - אני לא יודע איך לחשב כמה צריך. המחשב הוא בלי הארדיסק פנימי, מריץ OpenELEC מDOK. מחובר הארדיסק נייד בUSB3. יש וויפי מובנה, 2GB RAM, ומחוברת גם מקלדת אלחוטית עם דונגל USB. מעבד Celeron Dual Core N2810 אני אשמח אם מישהו ינסה לעשות לי הערכה שתראה אם להזמין ספק כוח של 2A יתאים לי. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב לכולם ! ברצוני לרכוש את המארז SilverStone SG02F http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=182&area=en אבל אני לא מצליח למצוא אף חנות מחשבים באינטרנט שיש לה את המארז הנ'ל. באתר של SilverStone יש אופציה ל where to buy, וכאשר אני מסמן לו ישראל, הוא מציג לי את נעה מחשבים,סקאי פי סי,פלונטר,זיג זאג ופנדה מחשבים,ולפי מה שאני יודע סקאי פשטו רגל וגם פנדה ובזיג זאג ובנעה מחשבים לא מצאתי את המארז בחיפוש באתר. אני מוכן לקנות מחו'ל אבל גם כאן אני לא מצאתי אתר ששולח לישראל, ב ebay יש את המארז אבל המשלוח הוא 100 דולר,והמארז עולה בסביבות 60~70 דולר S: אשמח לקבל אתרים ששולחים לישראל והמשלוח הוא סביר (: בתודה מראש,אור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3439#ov תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הספק הבא מתאים ומומלץ להחזיק את המחשב מארז colors-it ATX ספק 480w gold silent PSU חברת colors-it http://www.aone.co.uk/ProdInfo.ASP?ProductID=739 מעבד E4500 לוח אם אינטל Perel Greek ציפ סט G31 זיכרון 2G קינגסטון kvr800d2n5/1g X 2 דיסק קשיח WD1600aajs 160G 8mb צורב Liteon 20x DVD/CD writer @ rewriter model DH-20a4p07c סט של מיקרוסופט עכבר אופטי ומקלדת K96-00014 PKwin32 ps/2
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה יש לי P-4 3.2GHZ זכרון 2GB 667MHZ לוח GIGABYTE GA-8I925X-G HARD 250GB מסך 8800GT 512OC GIGABYTE +2 צורבים איזה ספק יכול להתאים למערכת שלי במחיר עד 300 שח' אני מעריך שאצטרך 450-500W מתכנן על אוברקלוקינג בעתיד הקרוב... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הנני מרכיב מחשב לעבודה גרפית דו מימדית (בינתים ללא כרטיס מסך- יתכן הוספה בעתיד הרחוק של GTX970 או דומיו בשביל פלאגינים). המארז צריך להיות יחסית שקט יחסית מבינת פעילות מאווררים על HIGH. רק לשם ההשוואה, עד עכשיו היו לי את: - GIGABYTE POSIDON שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו ומדרגת השקט שלו עם 2 מאווררים. - האנטק SONATA 2 ו 3 היו סבירים- רמת הרכבה טובה אבל רמת המאווררים היתה מאכזבת ובעיקר השליטה על המאווררים האחורים ובסוף הם ממש מרעישים בניגוד ל GB. בכולם היו פילטרים של אבק סבירים והספקים של אנטק היו טובים וסיפקו תמורה במשך 5 שנים ואף יותר. אני אוהב עיצוב נקי וחלק ופחות מפלצות מהבהבות עם מאווררים 200ממ- למרות שאם יש באנדל טוב אני מוכן לשקול), אני מחפש משהו דומה עם ספק מעל ל500W בע…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאל פסק שלי יש 3 יציאות לחשמל . והעומס שלו הוא 600 וואט. אני יכול להעמיס את כל הצרכנים על יציאה אחת (מפצל שקעים) ? האם זה יכול לגרום לבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברשותי מארז של HEC מסדרה 6.. עד לאחרונה עבד יפה ובעיקר בשקט. מזה כשבועיים הרעש שיוצא מהמאווררים בלתי ניסבל , כאילו הם עובדים על מלוא העוצמה כל הזמן (הטמפרטורה של הלוח והמעבד תקינים ). ניקיתי היום את הקירור שעל המעבד ואת המאוורר של ה 120 של המארז אבל עדיין הרעש המפחיד הזה של השאיבה והרעש פשוט בלתי ניסבל. אשמח לקבל כל עיצה הכיצד להשקיט את המארז הזה ואת המאוורים שעליו. תודה מראש, דרור.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ספק חדש למערכת הבאה : E7200@3.6GHZ CEON 2GB 800MAH MSI P35 NEO WD 250GB PALIT GF 9800GTX+ עד 400 ש"ח ושיהיה מעל 400W . מה אתם אומרים על הספק הזה ? : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_3122&products_id=24494
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה עדיף? ספק כח של חברת OCZ ספק כח 500W/ATX/12CM FAN OCZ 500SXS-EU בOMC במחיר של 310 שח? או ספק כח של חברת סיסוניק 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem ב330 שח בKSP ?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי ספק כוח מסוג Corsair TX650M. וכרטיס מסך מסוג Sapphire HD 6850 1GB. כעת יצא מצב בו אני יכול לקבל עוד כרטיס מסך מאותו סוג בידיוק, והתחלתי לחשוב על לחבר את שתיהם במערך Crossfire. - האם הספק יצליח לספק כוח לשתי הכרטיסים? נ.ב. אני לא יודע אם שאר המפרט משנה, אך במידת הצורך אכתוב פירוט מלא. בברכה, ניר גלאון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, לאחר התלבטות לגבי המפרט בפורום מפרטים קנו לי מארה"ב את ה 5960X ולוח Gigabyte X99 5P הולך לקנות בארץ גם 64 גיגה זיכרון RAM SSD M.2 ועוד 3 קשיחים. המחשב לא הולך לשמש לגיימינג בכלל! רק תיכנות ומכונות וירטואליות. אבקש את המלצתכם למארז סופר סופר קריר . שהולך לחדר לשבת בחדר מאוד מאוד חם. תקציב 2K לשניהם כולל ספק כוח וקירור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב ובעצת המוכר החלטתי בסופו של דבר לא לקחת ספק, ולהשתמש בג'נרי. המוכר אמר לי שאלא אם כן אני עושה OC, הספק אמור להספיק לי ושחוץ מזה - רוב האנשים משתמשים בספקים ג'נרים והוא לא שמע שהיו יותר מדי בעיות איתם. בכל מקרה - נגיד ותהיה תקלה עם הספק, מה יותר סביר שיקרה - שהספק עצמו ישרף או שיגרם נזק למערכת? ועוד שאלה - הרי יש אחריות על כל החלקים, אז עם מקסימום המערכת תשרף, אני אוכל להחליף חלקים חינם, נכון?
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מארז + ספק סבירים למעבד 5200 עם לוח G41 וכרטיס מסך 8400 או משהו בסגנון. תודה לממליצים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מארז טוב, קריר, שקט, יפה, בלי דלת מקדימה, וחלון. שהמארז יהיה MID TOWER ועם מאוורר 120 מאחורה, מאוורר 120 מקדימה, ומאוורר 120 או 92 מהצד. עריכה: תודה לכל מי שעוזר לי. אני מודה לכם.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה ANTEC NSK4480B Mini ATX בא עם Antec EarthWatts EA430 430Watt 80Plus ואילו ה NZXT GAMMA בא עם Gigabyte LC500 500W. הספק +80 מתוצרת GIGABYTE עם 3 שנות אחריות... ספקים מסדרות אחרות שלהם נחשבים מעולים (ODIN), על זה אין יותר מדי מידע.... http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=24&Cat2ID=0&pid=959010 ניתן להוסיף כ 100 ש"ח ולקחת ספק 500W של OCZ. המארז (NZXT GAMMA) בכל הביקורות נחשב טוב מאוד, במיוחד עם עוד מאוורר (מה שאני מוסיף). מה לא בסדר? יש לציין שהמפרט (או אחד מאוד מאוד דומה לו) נקנה מחנות מסויימת (סיטונאי) והמבחר של המארזים שאני יכול להרשות לעצמי לא גדול מדי. אופציה נוספת היא LUXO X140 ו LUXO M1000 של גיגבייט. לא נראה יותר טוב. שני הבאנדלים אותו המחיר.…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבטחתי וקיימתי ניתן להשיג אצל המפיצים המרושים כבלים נוספים לספקים מסדרת LIBERTY קיימים שני סוגי כבלים: EMC002 המכיל שלושה חיבורי מולקס EMC003 המכיל שני חיבורי מולקס + 2 חיבורי SATA מחיר מומלץ לצרכן הסופי בין 20 ל- 25 ש"ח המשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-