עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ilanb0,

מחפש מסך נוסף לזה הקיים (לצורך עבודה עם שני מסכים) בעיקר להצגת גרפים ונתונים נוספים בעת מסחר בני"ע. רצוי שיהיה קל כי ניסיתי לחבר מסך ישן (DELL 220W) והוא ניתק מהקיר בגלל המשקל... מכיוון שלא מדובר במסך למשחקים, ראיתי שיש גם מסכים ב-400/500 ש"ח ואז השאלה היא ברמה העקרונית - למרות שהדרישות מהמסך הן צנועות, האם מסכים כאלו יחזיקו מעמד? או שכלל אצבע צריך לרכוש מסך מסכום מסויים והלאה?

2. להישאר עם מסך LCD 17 16MS א לקנות LCD 19 2MS? האם ההשקעה שווה את זה בעצם 1300 ש"ח בשביל זמן תגובה נמוך יותר ומסך יותר גדול (בשביל משחקים) האם אני אראה שינוי גדול והאם זה משתלם?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. רוצה להתחדש במסך חדש, כיום יש לי dell U2717D. רוב הזמן כ 80% המסך משמש לעבודה משרדית עם אקסלים, 10% לעריכת תמונות (לא מקצועי, בתור תחביב) ועוד 10% למשחקים של ילד בן 7 (בעיקר פורטנייט). יש לי כרטיס מסך AMD 6700XT, וחשבתי על המסך Dell Alienware AW3423DW וראיתי גם מסך שנראה חדש יותר Acer Predator X34V. https://ksp.co.il/web/item/273237 https://ksp.co.il/web/item/299756 1. מבין שני המסכים, איזה מביניהם טוב יותר בהתאם לסוגי שימושים שלי? 2. אין לי ניסיון עם מסכים קעורים, האם זה נוח לסוג כזה של עבודה משרדית? 3. האם יש חלופות טובות יותר בהתאם לצרכים שלי באותו סדר גודל של מחיר פחות או יותר?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. הבן החמוד -בן 12 (משוחד) החליט לעשות לייבים שלו משחק בבפורטנייט ( בלי וידאו שלו). הוא רוצה מסך 27 אינצ' שני שיצטרף למסך 27 קיים שיש לו כעת (AOC G2790VXA) חיפשתי יד 2 של אותו מסך ולא מצאתי. לא ביד 2 ולא במרקטפלייס. היות והוא לא עובד על גרפיקה אלא גיימינג ולא יצטרך למתוח תמונה על שני מסכים.... במקרה כזה של מסך שני יחד עם המסך הקיים: 1. איזה מסך 27" יד 2 הייתם ממליצים בתקציב של 500-600 ש"ח? האם ה DELL סדרת S יספיק? או משהו אחר? 2. במקרה ועדיף חדש ( אחריות) תקציב עד 900 ש"ח? המלצות? תודה רבה

5. Started by bulbus,

איך המסכים של asus? הציעו לי דגם VW193T WX6A . לא מבינה את המפרט הטכני

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לרכוש מסך בתקציב של 1200-1500 ש"ח וחשבתי על שתי אפשרויות : Samsung 206BW LG W2042S שניהם מסכים רחבים 20". אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהם ולכתוב יתרונות\חסרונות. לא צריך לכתוב את הפרמטרים שלהם. אני גם ככה יודע שאחד זה ניגודיות 1:3000 ושני 1:5000 וכו'. אני הייתי רוצה שתכתבו לי יתרונות\חסרונות נוספים שלהם. בתודה מראש, לאוניד

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. למה להסתפק ב-240 הרץ או 360 הרץ כשאפשר להמשיך לטפס כלפי מעלה?לכתבה

8. לאסוס יש מסך מהיר יותר באופן מוחלט, אך החברה האמריקאית תוכל לטעון ליתרונות חשובים אחרים עבור מסך ה-Alienware החדש שלה שמציע טכנולוגיית Fast IPS על פני ה-TN של המתחרהלכתבה

9. חברת BOE הסינית ממשיכה לרוץ קדימה עם נתונים טכניים משוגעים שלא בטוח אם תוכל להיות להם השפעה ממשית על חוויית השימוש של הצרכניםלכתבה

10. Started by tika,

שלום, אני קונה מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודות תכנות אך גם לגרפיקה ועריכת סרטים. המסך שהציעו לי בינתיים הם: SAMSUNG LCD 19" 940BX BLACK D-SUB+DVI+PIVOT 1:1000 5ms 3Y PROVIEW LCD 20' PVIEW-EP2030AF אשמח לשמוע את דעתכם על מסכים אלה וכן המלצות למסכים אלטרנטיביים, אני די אבוד כבר עם כל המבחר הקיים. תודה,

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  11. אהלן יש לי שאלה על הכבלים של המסך שבאים איתם. טוב אז ככה יש לי 2 כבלים 1 כחול ו1 לבן כזה, עכשיו מה ההבדל בין שני הכבלים הללו? ומה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by jacob77,

האם זה נכון מה ששמעתי שאם אני משתמש בעיקר במחשב לגלישה באינטרנט אז עדיף לי לרכוש מסך שהוא לא דק? תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. ראיתי בזאפ ש FP2426AFWוProview משמעותית יותר זול מה24" האחרים, (2500 לעומת 3000-6000) יש משהו לא טוב בו? יש מסך אחר מומלץ? התקציב יכול להגיע ל 3000+- אבל עדיף פחות אם אפשר...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. Started by hezibm,

מעוניין לקנות מסך בתקציב של 1600ש"ח. שימוש למשחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by ykg,

שלום רב, איך אני מכייל את המסך בשביל לקבל את התמונה הטובה ביותר ? (בטח יש הגדרות ממולצות) ועוד שאלה,משהו יכול לשים לינק לתוכנה שמגלה פיקסלים שרופים? (לא מצאתי בחיפוש)

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. החברה האמריקאית החלה את צעדיה הראשונים בעולם התצוגה רק לפני כשנה - אך כעת יש לה רעיון ייחודי שעשוי להזניק אותה למקום מכובד בקדמת הבמה של השוק התחרותי לכתבה

17. שלום אני חושב ליקנות מסך מחשב גיימינג Lenovo Legion Y27qf-30 QHD IPS 27'' FreeSync 67A7GAC3IS הבעיה כתוב אתר הוראות של מסך בזמן משחק אני משחק המסך עושה הבהוב. האם מסך זה טוב ולא עושה בעיות תקלות למשחקים גיימרים ? באתר הוראות של מסך כתוב משפט : Moving Picture Response Time (MPRT) משפר את זמן התגובה ומפחית את טשטוש התנועה בצג. הפעלת MPRT תשבית את טכנולוגיית AMD FreeSync™ Premium, וייתכן שתבחינו בהבהוב זניח. האם המסך זה טוב ביותר, וזה בסדר ? בתודה מראש!

18. מסך 24 אינץ' שולחני פשוט שאליו מחובר מסך 13 אינץ' משני בטכנלוגיה השמורה לרוב לקוראים אלקטרוניים - האם השילוב הזה יכול להפוך לאופנה חדשה?לכתבה

19. המסך עולה 470 שקל שווה את הכסף ? רזולוציה : 1920-1080 FULL HD PPI 81.59 100HZ 1MS בהירות רק 250 צפיה מ 1.5-2.0 מטר , המטרה : גלישה / עריכה וידאו מדי פעם / משחקים מדי פעם

20. Started by בונבון ניירה,

XB253QGP predator acer 970 שח כולל משלוח. שווה??

21. קצת אחרי ש-Corsair עשתה שימוש בפאנל מתוצרתה בכדי להציג לעולם את מסך המחשב הראשון שיכול להיות גם שטוח וגם קמור על פי בחירת המשתמש - LG מציגה את האלטרנטיבה המרשימה שלהלכתבה

22. סוג חדש של פאנלים בעלי רזולוציית 4K בתדר של 240Hz מסוג OLED מתחיל לעשות את דרכו למשתמשי הקצה הגבוה ובדקנו איזו חומרה ובאילו הגדרות בכלל תוכלו לממש קצב אדיר של 240 פריימים לשניה ברזולוציה כה גבוההלכתבה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. יצרנית הפאנלים המתקדמים חושפת את יצירה מרשימה עבור גיימרים - עם מחיר מאסיבי עוד יותר מזו הקודמתלכתבה

24. שנת 2024 מסתמנת כמפנה רציני בתחום מסכי המחשב עם מטר של מסכים מתקדמים מבוססי QD-OLED. הכירו את הדגם שצפוי להפוך לפופולרי במיוחד - AORUS FO32U2Pלכתבה

25. Started by geek-guy,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המסך לטובת מחשב משחקים עם כרטיס RTX3080TI (התקציב עומד על 2000 ש"ח). https://www.lenovo.com/il/en/monitors/y27qf-30/#tech-specs אשמח לשמוע חוות דעת על המסך או המלצה על מסך ברמה זהה. המון תודה, רונן.

דיונים חדשים בפורומים