מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,870 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מksp 1) ?730BF 17'' LCD 4ms DVI? סמסונג 2) ?VX724 17'' LCD 3ms DVI? וויוסוניק 3) ?730b 17'' LCD 8ms DVI? סמסונג כמובן ההבדלים הם בזמן תגובה ולשני הסמסונג ניגודיות של 600:1 לעומת הוויוסוניק שהוא 500:1 המחיר כאן לא משנה שלושתם באותו סדר גודל אז על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר ולעבוד עם שני מסכי LCD עם מחשב אחד אבל בצורה שהם ישמשו כמסך אחד (המסוך פשוט יפוצל לשני המסכים) האם הכרטיסים של היום עם היציאה הכפולה יספיקו? יש עוד דרכים? יש המלצות על כרטיסים ספציפיים אך לא יקרים? (כי בכל מקרה המטרה של המחשב היא עריכת מוסיקה ולא משחקים). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבלתי הצעה לקנות את המסך (חדש + אחריות 3 שנים) במחיר של 1500 ש"ח. את הנתונים עליו אפשרי למצוא בקישור הבא: http://www.agneovo.com/global/products/F-419.htm האם שווה את הקניה ? זו חברה שלא שמעתי עליה ולא מצאתי ביקורות על המסך הזה. השימושים למסך הן: סרטים/טלויזיה ומשחקים (פרט כמובן לאינטרנט ו Office). אגב תכננתי לקנות את המסך של LG L1950B. תודה על התגובות.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה לי שאני אלך עליו, רק רציתי לשמוע מה דעתכם....
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הנ"ל? במה הוא כ"כ שונה מה930B ? בקושי מצאתי עליו ביקורות...אשמח אם תצרפו איזו ביקורת.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך מסך בסביבות ה1500 ש"ח. צריך מסך שבנוי טוב,רזולוציה טובה,ובלי הרבה מריחות.(מלשון המעטה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שיהיה גם בין היתר בסדר למשחקים, עד 1500 ש"ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
740B במחיר מצחיק של 1,520 ש"ח . יש מתחרים במחיר הזה ? (מהכיוון של LG? ) איך הוא בהשוואה ל730B ? וחוות דעת כללית עליו . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בין סמסונג 730bf ויוסוניק vx724 LG L1732tq כולם בסביבות אותו המחיר. ועוד שאלה האם שווה להשקיע עוד 200 ש''ח ולקנות את ה760bf
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה בבקשה המלצה למסך LCD אשר ישמש אותי לצפייה בתמונות, קריאת מסמכים וגלישה באינטרנט, לא יותר מזה. ראיתי את הדגם Dell E196FP, מה דעתכם? תודה, אופיר
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כרגע F900B CRT אני מתלבט אם לקחת 730B (אמרו לי הוא יותר גדול מהF700B) או לקחת 930B שזה גדול אני לא בטוח שאני צריך את זה.. ואם אפשר גם לדעת על ה740B האם הוא 730B משופר וכדאי להשקיע או שזה מסך חדש על בסיס אחר ולא כדאי לקחת סיכונים? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי קניתי השבוע צג LCD מתוצרת Samsung מודל 740B. היתה לי תהייה לגבי הכיבוי האוטומטי של ה- Windows, אז פרסמתי אותה כאן, וכמה אנשים שלחו לי בפרטי שאלות על איך המוצר הזה באופן כללי. כתשובה החלטתי לכתוב סקירה קצרה. קודם כל אדגיש שאני מחבר אותו כרגע בחיבור אנלוגי רגיל. החנות לא שלחה לי כבל DVI כי הם בכלל לא ידעו איך נראה הבפנים של הקופסא (שהכבל לא נמצא בה) - מדובר באחד המסכים הראשונים מהדגם הזה שהם מוכרים. ראיתי עליו ביקורות מהללות והמלצות חמות באתרי חו"ל. הוא נחשב להמשך ישיר של סדרת 700 של סמסונג - סדרה מעולה שהתחילה עם ה- 710 וה- 730 ששניהם מסכים מעולים. איכות התמונה פשוט מצוינת. חלקה, חדה וצלולה. הצבעים חיים מאד, ממש יופי טופי. הקונפיגורציה שניתן לבצע בו מאד נרחבת ומתוחכמת: …
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חצי מהשאלות פה זהות וכולן נענו בפורום הקודם
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי שהייתי צריך להחליף את הראשון בגלל פיקסליםי מתים, הודיעו לי שהיום הגיע חדש. אני חייב לציין שזה אחד ממסכי ה LCD הכי טובים שעבדתי איתם, קורע את הצורה לכל מסך TN+F. עכשיו אני שוקל אם להזמין עוד אחד. דרך אגב הדבר הזה מגיע בקופסא בגודל של מסך 15" CRT ובנוי לגמרי. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
קודם כל ברכות על הפורום החדש, זה היה ממש מתבקש בעקבות פופולריות הסטיקי. אז ככה, יש לי התלבטות האם להביא את ה viewsonic vp930 מארה"ב מה שאומר שהאחריות עליו בעייתית המשלוח לא יעלה לי כי בן דוד שלי מגיע לארץ עוד חודש, או לקנות בארץ מסך LCD עד 2000 ש"ח. אם התשובה היא לקנות בארץ אז אשמח להמלצות ובעיקר בעיקר לביקורות על מסכים. מטרות המסך הן דיי הכל, משחקים, סרטים, גלישה באינטרנט, הרבה קריאה, וממש קצת עבודה עם תמונות. ועוד דבר, אם הביצועים הנ"ל מושגים טוב יותר במחיר הזה במסך 17" אז תגידו כי הרבה יותר חשובים לי הביצועים מהגודל. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כל הכבוד על פתיחת הפורום-פשוט פתרון מבורך לסטיקי המבולגן..... עכשיו לנושא שלי- אני מחפש LCD 19" לשימושים של סרטים ומשחקים (זה אומר זמן תגובה גבוה).... התקציב הוא 200-300 דולר, זה אומר אם ממירים את זה לכ-2000 שקל, לא נכון להשוות את זה בגלל הבדלי המחירים בארץ ובח"ול, אז הכי טוב שתתנו לי לינק ל-NEWEGG בתקציב הזה ואני אראה אם המסך מוצא חן בעיניי וכמובן אשווה את המחיר לארץ..... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש מסך לאמא שלי, בעיקר לעבודה משרדית. היא צריכה 17 עם רמקולים ואם יש אפשרות שלמסך יהיה PIVOT, מה טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מסך בגודל 19 אינץ' גם שטוב לעיניים, גם שטוב מבחינת צבעים, כי אני מעצב גרפי, שיהיה טוב ולא יקר מדיי, אני בהתחלה חשבתי על זה... ואני עדיין חושב עליו : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10328 מפני שהנתונים שלו מדהימים... אשמח לדיון נחמד, עכשיו, יש לי עוד שאלה, יש גם את המסך הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10332 וברוטר אמרו לי שע"פ הנתונים שלו אני לא אראה כ"כ הרבה הבדלים, ושכדאי ללכת על הראשון שהצגתי. עכשיו, עוד התלבטות עלתה לי, האם לקחת את אותו המסך כמו הראשון שהצגתי כאן - עם אותם המאפיינים רק בגודל 17 אינץ' במחיר של 1600 שקלים, מה דעתכם חברים, עוד 400 שקלים מצדיקים עוד 2 אינץ' ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח... יש לי כרטיס מסך AGP... RADEON9600XT... עדיף 19".... אבל אפשר להתפשר על 17"... תודה..
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-