עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Corsair חושפת כמה יעלה לכם דגם ה-Xeneon Flex החדשני, שיכול לעבור ממצב ישר ושטוח למצב קמור, במסגרת ההזמנה המוקדמת שלו - ובאופן לא מפתיע מדובר בעלות שנמצאת בקצה העליון של עולם הגיימינגלכתבה

2. Started by GZA,

שלום. אני צריך בבקשה המלצה למסך גיימינג שמתאים למפרט הבא: intel core i5 10400f Geforce RTX 2060 DDR 4

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  3. הספקית הבכירה של מסכים גדולים המבוססים על טכנולוגיית התצוגה המתקדמת משדרגת את משפחת ה-UltraGear שלה עם דגם אולטרה-רחב מרשים במיוחדלכתבה

4. Started by ilanb0,

מחפש מחשב נוסף לזה הקיים (לצורך עבודה עם שני מסכים) בעיקר להצגת גרפים ונתונים נוספים בעת מסחר בני"ע. מה כדאי לחפש כדי לדעת שקניית מסך יד 2 משתלמת, כי אני רואה מסכים חדשים במחיר של 500-600 ש"ח (ואף פחות).

5. החברה האמריקאית החלה את צעדיה הראשונים בעולם התצוגה רק לפני כשנה - אך כעת יש לה רעיון ייחודי שעשוי להזניק אותה למקום מכובד בקדמת הבמה של השוק התחרותי לכתבה

6. גם היצרנית הקוריאנית הגדולה ביותר הביאה אל תערוכת IFA 2022 חידושים שווים מקטגוריית אמצעי התצוגהלכתבה

7. בדקנו את מסך המחשב שיתפוס את כל שולחן העבודה שלכם ולא יתנצל על כך - ה-Evnia 42M2N8900 של Philips הוא מסך OLED יוקרתי המיועד לגיימינג בתדר רענון של עד 138Hz לכתבה

8. Started by בונבון ניירה,

XB253QGP predator acer 970 שח כולל משלוח. שווה??

9. ה-Odyssey Neo G9 נראה כמו טירוף מוגזם מצד אחד, אך גם כמו המצאה שיכולה להיות מושלמת עבור אלו שזקוקים לזוג מסכים במערך שלהם כאשר שומעים על הרזולוציה שלולכתבה

10. חברת הענק מאמצת את טכנולוגיית ה-MiniLED בכדי להצהיר על בהירות מירבית משוגעת של 2,000 ניט, לצד שילוב מרשים של רזולוציה גבוהה וקצב רענון גבוהלכתבה

11. קצת אחרי ש-Corsair עשתה שימוש בפאנל מתוצרתה בכדי להציג לעולם את מסך המחשב הראשון שיכול להיות גם שטוח וגם קמור על פי בחירת המשתמש - LG מציגה את האלטרנטיבה המרשימה שלהלכתבה

12. לאסוס יש מסך מהיר יותר באופן מוחלט, אך החברה האמריקאית תוכל לטעון ליתרונות חשובים אחרים עבור מסך ה-Alienware החדש שלה שמציע טכנולוגיית Fast IPS על פני ה-TN של המתחרהלכתבה

13. חברת BOE הסינית ממשיכה לרוץ קדימה עם נתונים טכניים משוגעים שלא בטוח אם תוכל להיות להם השפעה ממשית על חוויית השימוש של הצרכניםלכתבה

14. נקנה כמסך יד שנייה. AOC 27" 27G2U5/BK - מחובר למחשב דרך DISPLAY PORT. שלושה שבועות עבד בסדר גמור. אחרי 3 שבועות הופיעו פסים. הפסים מופיעים שנייה אחרי כניסה לחלונות/עליית מערכת הפעלה. כלומר בהתחלה יש תמונה בסדר גמור. אחרי חצי שנייה - יש פסים. 1. ניסינו להחליף כבל 2. ניסינו להעביר יציאה בכרטיס מסך 3. ניסינו להעביר לחיבור כבל HDMI 4. ניסינו לחבר למחשב אחר. הופעה חוזרת על עצמה. - תמונה עולה בסדר בהתחלה - אחרי חצי שנייה שהתמונה בסדר - מופיעים הפסים. מצרף תמונות. אשמח לעזרה האם יש דרך לטפל? לתקן? או שאבוד? ץודה.

15. האירוע הטכנולוגי של אינטל בישראל סיפק לעולם סרטון הדגמה ראשון עבור הגלגול הבא של התקן אשר מיועד לרשת את ה-Thunderbolt 4 בתור המתקדם והמגוון ביותר בשוק ה-PC - בנוסף למוצר מסקרן נוסף שעונה לשם Project Galacticoלכתבה

16. הוא לא חדש בשוק אך ממשיך להוות את אחת הבחירות המעניינות עבור הגיימר שרוצה לשלם פחות עבור מסך גיימינג מתקדם - בדקנו את M27Q של GIGABYTE, מסך 27 אינצ' בעל תדר ריענון גבוהלכתבה

17. החברה הטאיוואנית אינה מייצרת פאנלים משלה, אך עשויה להיות הראשונה להציע מסך "סופר-אולטרה-רחב" בטכנולוגיה המתקדמת אותה אימצה סמסונגלכתבה

18. למה להסתפק ב-240 הרץ או 360 הרץ כשאפשר להמשיך לטפס כלפי מעלה?לכתבה

19. יצרנית הפאנלים המתקדמים חושפת את יצירה מרשימה עבור גיימרים - עם מחיר מאסיבי עוד יותר מזו הקודמתלכתבה

20. Started by Kobi Ohanna,

היי האם בטוח להזמין מסך מחשב מאמזון? מבחינת ביטוח, שינוע וכו….

21. זה אולי המסך המשתלם מסוגו כרגע ברשתות - 1079 עד 1059 ש"ח למסך 32 אינץ' (31.5), עם רזולוציית 2K (או 2560X1440), וריענון של יותר מ-60 הרץ (75). גם זמן תגובה של 4 מילישניות ותמיכה ב-FREESYNC על פניו מחיר נהדר לערכים האלה; במציאות זה לא מה שחשבתם... הפאנל נחות - מזכיר מסכים מלפני עשור; צפיה במרכז המסך (בתאורה נמוכה - הכרחית לקריאה) מראה שוליים כהים, כי הזווית גדולה יותר מכמה מעלות: סטיה של 3-4 מעלות שמאלה או ימינה מנקודת הצפיה, מכהה את התצוגה. חשבתי שכבר אין כאלה פאנלים, אבל כנראה שלנובו החליטה להיפטר מהמלאי (המסך יצא לשוק ב-2019), וכמו עם מוצרי משנה אחרים שלה (כמו סט מקלדת-עכבר), גם כאן היא הוסיפה את שמה למוצר נחות, וחבל. כמו כן, אין תוכנה ייעודית לשליטה בפרמטרים של ה…

22. מסך 24 אינץ' שולחני פשוט שאליו מחובר מסך 13 אינץ' משני בטכנלוגיה השמורה לרוב לקוראים אלקטרוניים - האם השילוב הזה יכול להפוך לאופנה חדשה?לכתבה

23. Started by gufi123,

אני מחפש מסך מחשב יחסית זול. צריך QHD 27 אינץ'. אני קונה בחול אם זה משנה משהו. היה לי מסך דגם AOC Q27B3MA 27" QHD 2560x1440 VA Monitor אז אני מניח שזה איזור האיכות שאני צריך פחות או יותר. הבעיה העיקרית שהמסך הזה כבר אזל מהמלאי באיזור שלי. תודה רבה לעוזרים.

24. Started by alonz1,

היי מחפש לקנות מסך מחשב למשרד בבית. אני עובד עם מקבוק, מחפש מסך לעבודה משרדית. בגלל שאני לא רוצה לקנות שני מסכים, חשבתי על מסך רחב וגדול שאוכל להציג שני חלונות במקביל. לצורך העניין, שני אקסלים שפתוחים במקביל, כאילו זה שני מסכים אבל בעצם זה אחד. חשבתי על 21:9 UltraWide, פחות או יותר בגודל של 28-32. אני פשוט לא בטוח מה יספק את הסחורה. התקציב הוא עד 1500₪ פחות או יותר. תודה!

25. Started by pixraider,

עכשיו שהתחדשתי במחשב )תודה רבה ל A-10 על ההמלצות(, המסך הראשי שלי התחיל לקרטע. הופיעו לי פסים על מסך ה-IPS והם כרגע ברמת מטרד, אך יתכן שהבעיה תחמיר. אני עורך תמונות שאני מצלם וכיום השולחן שלי כולל מסך DELL IPS 23 אינץ’ ומסך טלויזיה 30 אינץ’ לשעבר שמשמש לסינון ראשוני של תמונות. אני מכייל את שני המסכים עם Spyder Pro 5 כדי לשמור על דיוק בצבעים ומשתמש בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, Topaz Photo AI וDXO PhotoLab. שולחן העבודה הוא בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 140 ס"מ. נראה לי שהגיע הזמן להתחדש במסך לעבודה מפורטת על התמונות והרבה זז בתחום מאז ש IPS היה השיא בתחום התקציב. אילו המלצות יש לכם למסך למטרות אלו בתקציב של עד 3000 ש"ח? אילו טכנולוגיות מסך כיום נותנות אופטימום בנושא של אחי…

דיונים חדשים בפורומים