עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך השולחני החדש של החברה הקוריאנית, שחולק את שמו עם דגם 32 אינץ' קיים, יהפוך זמין לרכישה ברחבי העולם בקרוב מאוד עם תג מחיר של 1,400 יורולכתבה

2. Started by OmerMan92,

היי, יש לי לפטופ Dell Vostro 5590 שיש לו חיבור hdmi אחד, כמה חיבורי usb type a וחיבור אחד של usb type c שהוא לא thunderbolt. יש לי מסך מחשב חיצוני של msi (דגם PRO MP242P) בגודל 24״ בקצב ריענון 75hz ורזולוציה fhd עם חיבור hdmi אחד וחיבור vga אחד. אני רוצה לקנות מסך נוסף (Asus דגם ProArt PA278QV 27'' WQHD IPS) בגודל 27״ בקצב ריענון של 75hz וברזולוציה של 2k כלומר 1440x2560 ויש לו את הכניסות האלה: HDMI(v1.4), Mini DisplayPort 1.2, DisplayPort 1.2, Dual-link DVI-D‎. אני רוצה להשתמש במסך הגדול יותר כמסך ראשי שיהיה מולי ובמסך 24״ שיהיה משני לידו, ושהלפטופ יהיה סגור בצד. איך אני מחבר את שני המסכים ללפטופ כך שאוכל לצפות…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. Started by ilanb0,

מחפש מחשב נוסף לזה הקיים (לצורך עבודה עם שני מסכים) בעיקר להצגת גרפים ונתונים נוספים בעת מסחר בני"ע. מה כדאי לחפש כדי לדעת שקניית מסך יד 2 משתלמת, כי אני רואה מסכים חדשים במחיר של 500-600 ש"ח (ואף פחות).

4. כחצי שנה אחרי שהוצג לעולם לראשונה בתערוכת CES 2022, דגם ה-Odyssey Neo G8 מוכן לרוקן את הכיס וחשבון הבנק שלכם לכתבה

5. Started by GZA,

שלום. אני צריך בבקשה המלצה למסך גיימינג שמתאים למפרט הבא: intel core i5 10400f Geforce RTX 2060 DDR 4

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. יושב כל יום מול המסך 10 שעות+. תקציב: אין לי משהו ממש מוגדר, הייתי שמח לא לעבור את ה1K. אשמח לשמוע על משהו טוב, שיהיה חד ולא יוציא לי את העיניים. היום המסך שלי זה איזה aoc ישן בגודל 23.6 ולכן אני רוצה באותו גודל. thx

7. לצד ה-Odyssey Neo G9 המסקרן והגדול מכולם, הקטלוג של הענקית הקוריאנית מתרחב גם עם דגם Odyssey OLED G9 ועוד זוג דגמים מתקדמים קטנים יותרלכתבה

8. Corsair חושפת כמה יעלה לכם דגם ה-Xeneon Flex החדשני, שיכול לעבור ממצב ישר ושטוח למצב קמור, במסגרת ההזמנה המוקדמת שלו - ובאופן לא מפתיע מדובר בעלות שנמצאת בקצה העליון של עולם הגיימינגלכתבה

9. הספקית הבכירה של מסכים גדולים המבוססים על טכנולוגיית התצוגה המתקדמת משדרגת את משפחת ה-UltraGear שלה עם דגם אולטרה-רחב מרשים במיוחדלכתבה

10. זה אולי המסך המשתלם מסוגו כרגע ברשתות - 1079 עד 1059 ש"ח למסך 32 אינץ' (31.5), עם רזולוציית 2K (או 2560X1440), וריענון של יותר מ-60 הרץ (75). גם זמן תגובה של 4 מילישניות ותמיכה ב-FREESYNC על פניו מחיר נהדר לערכים האלה; במציאות זה לא מה שחשבתם... הפאנל נחות - מזכיר מסכים מלפני עשור; צפיה במרכז המסך (בתאורה נמוכה - הכרחית לקריאה) מראה שוליים כהים, כי הזווית גדולה יותר מכמה מעלות: סטיה של 3-4 מעלות שמאלה או ימינה מנקודת הצפיה, מכהה את התצוגה. חשבתי שכבר אין כאלה פאנלים, אבל כנראה שלנובו החליטה להיפטר מהמלאי (המסך יצא לשוק ב-2019), וכמו עם מוצרי משנה אחרים שלה (כמו סט מקלדת-עכבר), גם כאן היא הוסיפה את שמה למוצר נחות, וחבל. כמו כן, אין תוכנה ייעודית לשליטה בפרמטרים של ה…

11. בדקנו את מסך המחשב שיתפוס את כל שולחן העבודה שלכם ולא יתנצל על כך - ה-Evnia 42M2N8900 של Philips הוא מסך OLED יוקרתי המיועד לגיימינג בתדר רענון של עד 138Hz לכתבה

12. החברה האמריקאית החלה את צעדיה הראשונים בעולם התצוגה רק לפני כשנה - אך כעת יש לה רעיון ייחודי שעשוי להזניק אותה למקום מכובד בקדמת הבמה של השוק התחרותי לכתבה

13. גם היצרנית הקוריאנית הגדולה ביותר הביאה אל תערוכת IFA 2022 חידושים שווים מקטגוריית אמצעי התצוגהלכתבה

14. Started by בונבון ניירה,

XB253QGP predator acer 970 שח כולל משלוח. שווה??

15. ה-Odyssey Neo G9 נראה כמו טירוף מוגזם מצד אחד, אך גם כמו המצאה שיכולה להיות מושלמת עבור אלו שזקוקים לזוג מסכים במערך שלהם כאשר שומעים על הרזולוציה שלולכתבה

16. Started by Kobi Ohanna,

היי האם בטוח להזמין מסך מחשב מאמזון? מבחינת ביטוח, שינוע וכו….

17. נקנה כמסך יד שנייה. AOC 27" 27G2U5/BK - מחובר למחשב דרך DISPLAY PORT. שלושה שבועות עבד בסדר גמור. אחרי 3 שבועות הופיעו פסים. הפסים מופיעים שנייה אחרי כניסה לחלונות/עליית מערכת הפעלה. כלומר בהתחלה יש תמונה בסדר גמור. אחרי חצי שנייה - יש פסים. 1. ניסינו להחליף כבל 2. ניסינו להעביר יציאה בכרטיס מסך 3. ניסינו להעביר לחיבור כבל HDMI 4. ניסינו לחבר למחשב אחר. הופעה חוזרת על עצמה. - תמונה עולה בסדר בהתחלה - אחרי חצי שנייה שהתמונה בסדר - מופיעים הפסים. מצרף תמונות. אשמח לעזרה האם יש דרך לטפל? לתקן? או שאבוד? ץודה.

18. (השאלה הזו קשורה למסכים דרך קניה ומכירה שלהם; ולא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול…) בעבר, אתר HWZone כלל מערכת מכירה, ה-TradeZone, שנמצאה כאן: https://hwzone.co.il/tradezone/ … אבל עכשיו בקישור הזה לא מוצאים דבר. האם ה’טרייד זון’ נסגר סופית? בתקלה זמנית? עבר למקום אחר?

19. אי אפשר להשיג את החלק הזה בשום מקום מקווה שתעזרו לי

20. קצת אחרי ש-Corsair עשתה שימוש בפאנל מתוצרתה בכדי להציג לעולם את מסך המחשב הראשון שיכול להיות גם שטוח וגם קמור על פי בחירת המשתמש - LG מציגה את האלטרנטיבה המרשימה שלהלכתבה

21. חברת הענק מאמצת את טכנולוגיית ה-MiniLED בכדי להצהיר על בהירות מירבית משוגעת של 2,000 ניט, לצד שילוב מרשים של רזולוציה גבוהה וקצב רענון גבוהלכתבה

22. Started by law89,

היי מה נותן לי הדברים שבכותרת? אם אני רוכש מסך מסוים שתומך רק באחד מהם, האם אני צריך גם כרטיס מסך מחברה מסוימת? (סתם לדוגמה שאני משער שאינה נכונה - אם g-sync אז רק כרטיס מסך של ג'יגהבייט)

23. לאסוס יש מסך מהיר יותר באופן מוחלט, אך החברה האמריקאית תוכל לטעון ליתרונות חשובים אחרים עבור מסך ה-Alienware החדש שלה שמציע טכנולוגיית Fast IPS על פני ה-TN של המתחרהלכתבה

24. חברת BOE הסינית ממשיכה לרוץ קדימה עם נתונים טכניים משוגעים שלא בטוח אם תוכל להיות להם השפעה ממשית על חוויית השימוש של הצרכניםלכתבה

25. האירוע הטכנולוגי של אינטל בישראל סיפק לעולם סרטון הדגמה ראשון עבור הגלגול הבא של התקן אשר מיועד לרשת את ה-Thunderbolt 4 בתור המתקדם והמגוון ביותר בשוק ה-PC - בנוסף למוצר מסקרן נוסף שעונה לשם Project Galacticoלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.