עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Anonymous1,

בוקר טוב, בעבר שאלתי, לגבי בעיה לאחר התקנת ה Driver של כרטיס המסך (8500GT) באמצעות חיבור DVI. מאז ניסיתי גם במחשב אחר וכו', כמתואר בהמשך. בסיום שלב טעינת ה Windows, המסך עובר למצב Power Saving Mode. נאמר לי על ידי נציגת LG (יצרנית המסך), שכיוון שעד טעינת ה Windows המסך מציג, סימן שמקור הבעיה לא במסך. ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה וזאת שלפניה של ה Driver, מהאתר של Asus (יצרן הכרטיס). ניסיתי להתקין את ה Driver שמופיע באתר של Nvidia. ניסיתי לעבוד עם ה DVI תחת Windows XP ולא Vista. שום ניסיון לא הועיל. אך מה שהפתיע אותי, שכאשר חיברתי את הכרטיס במחשב אחר, דרך ה DVI, לא היתה בעיה. כאשר חיבתי דרך VGA, הופיעה הודעה לגבי ה Hz, ולא היתה תצוגה במסך. אצלי תחת XP, כמו שניתן להבין, …

2. קיבלתי לפני 4 ימים את המסך ועבדתי איתו בחיבור VGA והכל היה מעולה. (מסך מדהים!) מה שכן, קניתי עכשיו כבל HDMI והאיכות על הפנים. הפעלתי את הclear type אבל עדיין התמונה מטושטשת ולא נעימה לעין. הדרך הכי טובה לתאר היא שנראה כאילו המסך עובד ברזולוציה נמוכה ממה שמוגדר לו. יש למישהו רעיון? אני עובד על XPS 1530M ויציאות היחידות שיש לו הן VGA וHDMI. דבר נוסף - מה ההבדל במהירויות של HDMI?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by nirfun,

היי, בהמלצת רוב הפורום הזה רכשתי 2333T. לצערי הרב, התצוגה רועדת מדי פעם. זה מסתדר כשאני לוחץ על Auto-Adjsutment לכמה דקות ואז שוב חוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. תצוגה של XBOX360 ב720P על LCD SAMSUNG 731BF 4:3: 1.איך יראה תצוגה של מסך רחב שהXBOX360 מראה על מסך שהוא לא מסך רחב??? 2.זה יראה יותר טוב מלטלויזה 29 אינט SDTV

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  5. שלום לכולם, השבוע קיבלתי מסך 19 אינץ של חברת NEC בעל פאנל TN, כן אני יודע שהוא שנוא מאוד פה בפורום. אני עובד ברזלוציה הטבעית שלו ואני רגיל ממסך הCRT 17 אינץ שלי שהוא מציג אתרים ובמיוחד פונטים בגודלם המלא ברזלוציה של 1024 על 768 פיקסלים, במסך הזה ובכלל בכולם יש את הבעיה הזו שהאתרים הופכים להיות ממש קטנים על המסך ואתה צריך להסתכל בזכוכית מגדלת או פשוט שהעיניים שלך כואבות כעבור מספר דקות. האם יש דרך כלשהי לשנות את גודל האתרים בצורה שיראו כמו בCRT הטוב והישן? תודה, ליאור.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. קראו פה: http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 מדובר ככל הנראה על מסכים מקצועיים יותר ולא על המסכים הזולים כיוון שהלינק בא מאתר המיועד לצלמים ואנשי גרפיקה. בכל מקרה זו יוזמה ברוכה לדעתי ואני באמת מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים שם ולא "מחפפים" כמו 95% ממוכרי המסכים בארץ שחסרים אפילו את הידע הבסיסי לגבי סוג הפאנל וההבדלים ביניהם. כדי להסיר כל ספק - אין לי כל קשר לאתר הנ"ל או ל"שריג מחשבים" (פעם ראשונה שאני שומע עליהם )... פשוט נתקלתי בלינק הזה בפורום אחר (קפטן אינטרנט - תודה רבה ל-ilanlev על הלינק ובכלל). אם מישהו היה שם ויכול לשתף אותנו בהתרשמותו זה יהיה מבורך. כן ירבו...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by natanel102030,

יש חנות כלשהי באיזור המרכז שבה ניתן לראות תצוגה של ה2312 של דל? עדיפות לראשל"צ

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by KamaL,

היי לכולם. אני שוקל לקנות מסך בגודל של לפחות 27" ברזולוציה של 4K . עיקר השימוש הוא תוכנות צילום ועיבוד תמונות PHOTOSHOP LIGHTROOM ותוכנת אופיס, לכן אני רוצה מסך IPS, לא חשוב לי גיימינג. הדגם שכעת אני חושב עליו הוא DELL P2715Q אני מחפש חנות או מקום שניתן להתרשם ממסכים אלו, להתרשם מהנוחות של השימוש בווינדוס לאור בעיות SCALING, אך אינני מוצא חנות באזור הצפון. מישהו מכיר מקום שיש בו מסכים כאלו בצפון? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by shlooks,

שלום, למישהו במקרה יש המלצה לחנות שיש בה מגוון רחב יחסית של מסכים שאפשר להתרשם מהם לפני שקונים ? אני כרגע מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VH242H LG W2453V DELL U2311H תודה לקוראים ולעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני כמעט סגור על רכישת המסך. האפשרויות: אחד 2407WFP - Dell או שני VP930B - Viewsonic וכרגע רוצה פשוט "להרגיש" את המסך לפני הקניה. איפה ניתן לבדוק את ה2407WFP - Dell באיזור ירושלים או הסביבה? האם אין חנויות שמציגות את המסך הפופולארי הזה?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  11. Started by guysfa,

יש לי מסך - L1970HR 19" - 1280*1024 כרטיס מסך 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם אני יכול להציג תצוגת HD מכל סוג שהוא(HDFULL, HDPC, HD וכו') תודה.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  12. האם איכות חשובה לכם יותר מרזולוציית וקצב התצוגה? הדגם החדש של החברה הטאיוואנית המוכרת עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה

13. Started by Pini Mizrahi,

לכל חברי הפורום, בקרתי בתצוגה מעניינת של מספר מסכים איכותיים (eizo, nec, apple). מומלץ להציץ, לכל מי שעומד להשקיע בקניית מסך איכותי. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 פיני מזרחי

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by gilad267,

קניתי מסך LCD NEC 70GX2 בצפייה בסרטים הסרטים לא נראים טוב, אין הפרדה בצבעים והם נראים כאילו אתה עובד באיכות צבע נמוכה (נגיד כמו 256 צבעים בהגזמה). לפני זה היה לי מסך CRT ולא היתה כל בעיה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, יש לי מסך IPS של LG דגם 27MP35 בכל פעם שתוכן התצוגה מכיל רק שחור מוחלט (ללא אף פיקסל בודד שאיננו שחור מוחלט) המסך מחשיך את רמת הבהירות בתהליך הדרגתי מ100% ל0% הנמשך כשנייה אחת, עד כדי כך שהמסך כבה. אם אלחץ על לחצן הכיבוי במקרה שכזה, לא יקרה דבר בעצם מאחר והפאנל כבר פשוט דאג לכבות את עצמו... יש את האתר הזה שהוא למעשה חלון שחור ריק לחלוטין כך שבעזרתו הכי קל לשחזר את הסיטואציה: www.e-try.com/black.htm נכנסים לאתר לוחצים F11 כדי לפרוס אותו כל כל המסך ועכשיו רק להזיז את הסמן אל מחוץ לתצוגה. ברגע שהסמן מחוץ למסך - לא נותרו עוד פיקסלים שאינם מוגדרים כ-0, לכן המסך מרשה לעצמו לכבות את עצמו. הבעיה היא שההתעוררות מתרחשת תוך שבריר …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by meirtz4,

שלום רב. יש לי שאלה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מסך רחב. הכל נפלא חוץ מדבר אחד. כשאני צופה בתמונות שצילמתי הכל... רחב... רציתי לדעת אם יש איזה אופציה שאני משנה בווינדוס כדי שתצוגת התמונות שלי (תצוגת התמונות בלבד) תהיה מותאמת לאיך שצולמו. או אם יש תוכנה שמציגה תמונות שיכולה לעשות לי את זה (ניסיתי עם ACDSEE והסתבכתי עם כל הפונקציות המיותרות שלהם). תודה.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by Roy Froimovici,

בעבודה מעוניינים לקנות לי מסך 24" כאשר בבית אני עובד עם 2 מסכים של 27". רוב העבודה שלי היא כתיבת מאמרים ב-Latex, גלישה ומעט כתיבת קוד. האם לדעתכם כדאי לי ללכת על מסך 16:10 או 16:9? מה ימקסם עבורי את משטח העבודה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yossi21,

עד לא מזמן היה לי מסך 20 אינץ' של LG והוא מת לי אחרי 5 שנים. עכשיו יש לי מחשב חזק ואני משתמש בו למשחקים וסרטים בעיקר אבל אין לי מסך להנות מכול זה. חבר הציע לי לקנות מסך של דל, הוא אמר שהמסכים שלהם איכותיים. אז חשבתי והחלטתי שאני רוצה מסך דל 23 אינץ' Full HD ברמה טובה שאני באמת אוכל להנות ממשחקים וסרטים.. ומצאתי את הדגם הזה: http://www.dell.com/il/p/dell-p2314h/pd?~ck=anav הבעיה היא שיש למסך הזה זמן תגובה של 8ms והמסך LG שהיה לי, היה לו זמן תגובה של 2ms וזה די משמעותי כשמדובר במשחקי מחשב. יש לי חבר שיש לו את המסך הזה: http://ms.esupermarket.sk/samsung-s23c650-23-w-led-pls-1920x1080-mega-dcr-5ms-250cd-dp-dvi-pivot-cierny/ והוא המליץ לי עליו. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, מספ…

19. היי חברים המסך מחובר בחיבור דיגיטלי, הבעיה היא שלפעמים אני מדליק את המסך וזה מציג לי הודעת NO SIGNAL למרות שהמחשב דלוק, ללא ברירה אני נאלץ לעשות איתחול ידני למחשב ורק אז המחשב עולה, מה פשר הבעיה ? תודה

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by ashraf,

שלום, לפני כיומיים רכשתי לעצמי את ה 2209 - חיברתי אותו דרך יציאת ה VGA (אין לי יציאת DVI) וזה עבד מצויין. אחרי כמה דקות של שימוש התחלתי להבחין בטשטוש/רעש מסויים בעיקר סביב הטקסטים. לא כל כך קל להבחין ברעש אך כשמסתכלים מספיק טוב ניתן להבחין בכך שהפיקסלים "רועדים". יש לציין שלאחר ביצוע AUTO ADJUST הבעיה נעלמת אך היא חוזרת אחרי מספר דקות. האם יש פתרון טוב יותר מאשר להחזיר את המסך לאייבורי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zabal12,

שלום ! לאחרונה כפתור AUTO במסך שלי החליט להתקלקל (הכפתור שמשנה את רזולוצית המסך באופן אוטומטי כדי שהתמונה תהיה מוצגת על כל המסך ) .הבעיה היא שכאשר המנתקים ומחברים את החשמל למסך התמונה המוצגת קטנה יותר מהמסך עצמו ,ואיך שהוא זה מסתדר כל פעם אחרי יומים .השאלה היא אם מישהו יודע איך לסדר את מהמחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by limorl85,

שלום, יש לי מסך בן 7 שנים של חברת MAG. היום הופיעה לי הודעה מהבהבת על המסך: MASSAGE: ADJUSTING למישהו יש מושג מה זה אומר? האם זה אומר שעליי להחליף מסך? תודה וחג שמח!

23. Started by ilanb0,

הנ"ל שרת ומשרת אותי באמונה כבר מספר שנים. היום התחיל להשמיע רעשים מכיוון פנים הקופסא ומתברר שיש איזושהי בעיה במחבר החשמלי. הכבל החשמלי שמתחבר למסך משמיע רעשים ("רעשי חשמל") ואף הקפיץ לי את הפקק בבית הבוקר (היה בום די חזק מחיבור החשמל). אחרי שנתתי לראש הכבל להתקרר קצת, חיברתי את הכבל שוב, ובינתיים תקין. אבל מדי פעם משמיע הרעשים ואז אני ממהר לנתק המסך מהחשמל. האם שווה תיקון העניין הזה? אני רוצה לציין שהכבל המקורי של המסך לא מתפקד עם המסך, ואני עובד עכשיו עם כבל דומה/זהה, ששייך למדפסת שלי, משמע, הבעיה אינה בכבל אלא במסך. אז כאמור, המסך בינתיים עובד, ואין כרגע רעשים, אבל מפחיד אותי להשאיר המסך דולק ללא הגחה - שלא יעשה לי קצר. האם לתת לתיקון, או לקנות חדש?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לפעמים קורה שפתאום מופיע על המסך פאנל שליטה וכיוונים, רק שהבעיה שנוצר מצב שכאילו הכפתור העליון לחוץ וזה מהבהב... אבל בפועל הכפתור אינו לחוץ כלל (כניראה בעיית מגעים). הבעיה קוראת לפעמים בפיתומיות. האם עליי לפנות לשירות DELL? המסך ניקנה לפני שבוע.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by ron56,

יש לי מסך LCD של מאג כשנה. פתאום התחלתי לראות את דפי האינטרנט כאילו דהוי וכתב חלש וקצת מטושטש. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים