מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
צריך שיגדו לי אם הוא יעבוד טוב עם משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
(השאלה הזו קשורה למסכים דרך קניה ומכירה שלהם; ולא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול…) בעבר, אתר HWZone כלל מערכת מכירה, ה-TradeZone, שנמצאה כאן: https://hwzone.co.il/tradezone/ … אבל עכשיו בקישור הזה לא מוצאים דבר. האם ה’טרייד זון’ נסגר סופית? בתקלה זמנית? עבר למקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
- 3 followers
-
-
מעוניינת לקנות מסך LCD איכותי בתקציב של עד 1500 ש"ח השימושים העיקריים יהיו טקסט, אינטרנט, OFFICE ,תוכנות תיכנות , תמונות, מוזיקה סרטים מדיי פעם.... מה שבטוח לא משחקים מה יכול להתאים לשימושים אלו מישהו המליץ לי על XEROX- איך המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כלומר אני יחבר אליו ממיר של יס... כמו אצל השכנים שלי ורואים ממש טוב יש להם מסך אחר אבל יותר גדול אני חושב... מה אתם אומרים על זה? L226WTQ
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
עד כמה יש אבדלים בביצועים בין 5ms ל ,ms2-3? האם יש עבדל רציני בין המהירויות ואם כן במה הוא משפיע
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה, מה אתם אומרים שווה את הכסף או ללכת על משהו אחר ? אני רוצה 24' ומעלה. אז מה יש לכם להגיד על המסך הזה ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי האם בטוח להזמין מסך מחשב מאמזון? מבחינת ביטוח, שינוע וכו….
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני יודע שיש הרבה דיונים על סוגי המסכים הגדלים והשימושים ואני קצת הולך לאיבוד... עיקר השימושים שלי במחשב זה קריאת טקסטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי לקחת את הDELL 2007WFP והבנתי שכבר לא מייצרים אותו. לאחרונה אני רואה את המסך של LG L2000CP שהוא עם פאנל S-IPS אבל אנשים עוד לא ראו אותו ולא מכירים אותו. התכוונתי להוציא מקסימום 2000 שקל על המסך. העיניים שלי מאוד רגישות למסכים ואני נוטה להתעייף עם יש מסכים גרועים לעיניים שלי וגם אני לא יכול לשבת ממול מסך 24 אינץ זה ממש גדול לי ואין לי צורך בכזה דבר כי סרטים אני רואה בטלויזיה LCD 32. אשמח עם מישהו ימליץ לי על מסך פאנל S-IPS, או H-IPS או פאנל PVA מסוג כזה או אחר שמתאים לקריאת טקסטים ומשחקים. אני מחפש חנויות באזור המרכז עם מישהו מ…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=579956 בשביל עבודה משרדית ומשחקים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! אני הייתי רוצה לשמוע המלצות למסך LCD רחב (שימו לב - רחב ). בין 19'' - 20''. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי כרגע הוא עד 1500 ש"ח. כל המלצה תתקבל בברכה! תודה מראש והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
איך הוא לעומת ה DELL2007? יש לו מספר תצורות IPS? בפנדה רשום IPS PVA יש גם וגם או מה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
מעדיף את הסמסונג מכיוון שירד האמון ברמת הפאנלים אז ירדתי ממנו{אם יש משהוא שמכיר חנות\מקום שמוכר פאנל s בבקשה שיגיד לי} לכן בנתונים הסמסונג מאוד דומה וצריך את עזרתכם ,או מסך אחר לפי דעתכם!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD לצרכי אינטרנט ולימודים בעיקר ומידי פעם גם לצפייה בסרטים. אני יושב מול המחשב מספר שעות דיי גדול כל יום. ראיתי מסך שנראה לי נחמד של סמסונג דגם 931BF אבל הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם עליו ולקבל המלצה למסכים נוספים. מחיר רצוי : עד 1400 ש"ח. תודה, ניר
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
בעיקר עבודה משרדית, לעיתים רחוקות סרטים רצוי 19" חשוב לי שיחזיק מעמד להרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני עד מחר בבאר שבע ושבוע הבא שוב כאן- אני מאוד רוצה לראות את ה- VP930 מאחר ואני מעוניינת לרכוש אותו.... אשמח אם תאמרו לי הכין ניתן לראותו בתצוגה בבאר שבע..... או במרכז כי ביום שישי אני במרכז
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב שלי אבל לא כל כך הבנתי מה טוב או לא??.... נגיד איזה יחס קונטרסט טוב גבוה או נמוך או מהירות תגובה איזו רמת בהירות הכי כדאי איזה רוחב מסך עדיף וכדו'.....
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני יכול לקנות או ממרדנית או מאיבורי איזה חנות יותר כדאי לי?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מבקשת חוות דעת למסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אני צריך לבדוק לגבי המסך בקנייתו? איזה פריטים הכי חשובים שיהיו למסך וכמה אמור לעלות לי מסך דק של 19' ושל איזה חברה כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
יושב כל יום מול המסך 10 שעות+. תקציב: אין לי משהו ממש מוגדר, הייתי שמח לא לעבור את ה1K. אשמח לשמוע על משהו טוב, שיהיה חד ולא יוציא לי את העיניים. היום המסך שלי זה איזה aoc ישן בגודל 23.6 ולכן אני רוצה באותו גודל. thx
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP ופתאום(יכול להיות שלחצתי על משהו) המסך נהיה צר יותר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי....
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים בינוני, בלי גרפיקה, סרטים או עבודה. ומתלבט בין "VP930 Viewsonic 19 ל 931B של סמסונג הבנתי שהם באותו מחיר בערך אבל הדיעות עליהם חלוקות. והאם יש הבדלים בשינויים הקטנים? VP930B יותר טוב או שזה אותו דבר? או אם אין 931B אז SAMSUNG 19" LCD 931C 2MS 1:2000 DVI New Gaming Design זה אותו דבר? איפה אני יכול לקרוא על מה הB, והC באמת משנים, מוסיפים או גורעים? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Cor…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הספקית הבכירה של מסכים גדולים המבוססים על טכנולוגיית התצוגה המתקדמת משדרגת את משפחת ה-UltraGear שלה עם דגם אולטרה-רחב מרשים במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
- 1 follower
-