מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מעוניינת לקנות מסך LCD איכותי בתקציב של עד 1500 ש"ח השימושים העיקריים יהיו טקסט, אינטרנט, OFFICE ,תוכנות תיכנות , תמונות, מוזיקה סרטים מדיי פעם.... מה שבטוח לא משחקים מה יכול להתאים לשימושים אלו מישהו המליץ לי על XEROX- איך המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכ היועצים. אני זקוק למסך מחשב. מטרות: ------- 1. מרבית העבודה עם המסך היא פיתוח תוכנה בסביבת Windows ובסביבת האינטרנט. 2. כמו כן עבודה ב-Word, Outlook וגלישה באינטרנט 3. הייתי שמח אם יוכל לתת לי גם מענה טוב לסרטים (אך זה לא היעוד העיקרי) 4. עבודה סביב השעון פחות או יותר ושלאחר מי כן אוכל עדיין לראות בעיניים ללא בעיות. גודל: ----- 19" / 20" - מה עדיף לדעתכם. תצורה: ------- רגיל / רחב - גם כאן זקוק לעצה. מחיר: ------ עד 1500 ש"ח. לא חייבים לנצל הכל אם יש חלופות טובות ומחיר נמוך יותר. ניתן לחרוג במאט אם יש משהו שבאמת כדאי להשקיע בו. תודה לכל הממליצים, אורי נ.ב., אני עובד הרבה עם נייד R40 של IBM. המסך שיש לו מעולה מבחינתי. אם מישהו יודע על מסך דומה לתכונות של מסך זה (בה…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך LCD + כרטיס טלויזיה ויש לי א תהכרטיס מסך x1600xt מה אני אמור לדעת לפני שאני קונה את החומרה ?? יש לי יציאת וידאו מהכרטיס מסך. האם הכרטיס יחזיק רזולוציות גבוהות ב- LCD ? טאפשר לקבל בבקשה תמונות איך אני מחבר את הכרטיס ל-LCD איזה כבלים אני צריך וכו ? בשורה התחתונה .. איך אני גורם למסך LCD לעבוד כ- מסך וכ- טלויזיה .. ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך כזה שהרזולוציה שלו היא 1920*1080 האם הוא נקרא מסך היי דפנישן?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מטרות: עבודה משרדית בעיקר שיהיה 19 אינץ ולא רחב.. חשבתי על זה: asus mb19tu תודההההה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני במקצועי גרפיקאי ומבקר משחקים ולאחרונה מסך ה-CRT שלי התחיל לעשות בעיות. החלטתי לקנות מחשב חדש כולל מסך איכותי, גדול ובלי פשרות בצבעים או באופציות. לאור המקצועות שלי, אני חייב לחפש מסך רחב במחיר שפוי (עד 2000 ש"ח גג), לא TN ועם קצב ריענון שיאפשר הרצה חלקה של משחקים וסרטים, תומך ב-Pivot וכולל יציאות דיגיטליות ו-HD. כמובן - כמה שיותר גדול יותר טוב. אחרי הרבה חיפושים - ואני מודע לכך שמדובר בבקשה לא פשוטה - נדמה לי שהצלחתי למצוא את מסך חלומותי: ה-Samsung SyncMaster 215TW שמגיע בגודל של 21". יש בו את כל מה שביקשתי ואפילו עוד קצת. הבעיה היחידה שעומדת ביני ובין המסך החדש שלי היא הגאוגרפיה: נראה שאף אחד בארץ לא מוכר את המסך הזה ואני ממש לא יודע מה לעשות. אבא שלי מגיע לארה"ב בשב…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מסך הכי טוב 22 אינץ' ב1500 עם חריגה (לא גדולה) לסרטים, משחקים וגלישה בינתיים מהסיקור שלכם זה MW221C אבל אני לא יודע אם זה כבר ישן מידי וכבר יש משהו אחר שעדיף אני די לחוץ ואני רוצה לקנות כבר ביום ראשון שבוע הבא אז בבקשה עזרה בבחירה בינתיים ממה שהבנתי הכי שווה ה ASUS MW221C ASUS VW222U זה ממה שאני הבנתי אבל אני לא מבין הרבה אז מקווה שתביאו לי דברים טובים תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מדובר במסך הLED הראשון במחיר סביר שגם משווק בארץ. תהיתי אם מישהו יודע משהו עליו, בטח ובטח אם קנה או ניסה אותו... אשמח לשמוע אם כן.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש הרבה דיונים על סוגי המסכים הגדלים והשימושים ואני קצת הולך לאיבוד... עיקר השימושים שלי במחשב זה קריאת טקסטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי לקחת את הDELL 2007WFP והבנתי שכבר לא מייצרים אותו. לאחרונה אני רואה את המסך של LG L2000CP שהוא עם פאנל S-IPS אבל אנשים עוד לא ראו אותו ולא מכירים אותו. התכוונתי להוציא מקסימום 2000 שקל על המסך. העיניים שלי מאוד רגישות למסכים ואני נוטה להתעייף עם יש מסכים גרועים לעיניים שלי וגם אני לא יכול לשבת ממול מסך 24 אינץ זה ממש גדול לי ואין לי צורך בכזה דבר כי סרטים אני רואה בטלויזיה LCD 32. אשמח עם מישהו ימליץ לי על מסך פאנל S-IPS, או H-IPS או פאנל PVA מסוג כזה או אחר שמתאים לקריאת טקסטים ומשחקים. אני מחפש חנויות באזור המרכז עם מישהו מ…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
LG דגם L1730S שמור ביותר כמו חדש. אני מעוניין בגודל 17לא יותר בעל פאנל איכותי עם בהירות נמוכה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 1300 שקל עדיף פחות ו19'' נראה לי האפשרות הכי טובה במסגרת התקציב, המסך ישמש למשחקים בעיקר... תודה מראש, ארז
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בעיקר עבודה משרדית, לעיתים רחוקות סרטים רצוי 19" חשוב לי שיחזיק מעמד להרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה, מה אתם אומרים שווה את הכסף או ללכת על משהו אחר ? אני רוצה 24' ומעלה. אז מה יש לכם להגיד על המסך הזה ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
??? בתקציב כ-1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה למי שיעזור! לי כרגע יש מסך 17 אינץ של סמסונג 731BF שקניתי לפני 4 חודשים ואני מעביר אותו למחשב אחר ששם נדפק המסך והחלטתי לקנות מסך חדש אבל 19 אינץ אני חיפשתי קצת בעצמי אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי כי יש לי קצת בעיה עם הגובה ולכן לא כל מסך 19 אינץ יכנס לי אני צריך מסך עם ציר שינוי גובה כך שאני יוכל להוריד לו בגובה אני צריך את המסך לשימוש במשחקים אבל כמה שהרבה של המסך תיהיה יותר גבוה כך יותר טוב ואני מעדיף לא חברה סינית אלה משהו כמו LG או SAMSUNG והתקציב הוא עד 1300 אני גם מעדיף שהוא יהיה מסך רגיל (4X3) ולא רחב תודה לכל מי שיעזור!! אסף
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין ה 1935TR ל 1970? התקציב 1300 אבל אם זודהה ממש משמעותי אני בלית ברירה אגדיל אותו.. פשוט זה יכול ממש לפתור לי את הבעיה של התקציב.. האם בשביל סרטים וכל מיני שטויות של חובבים (שום דבר מקצועי) שווה להוסיף את ה 200-300 ש"ח האלה? זה פשוט ממש קריטי לי כל שקל.. תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
צריך שיגדו לי אם הוא יעבוד טוב עם משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כחצי שנה אחרי שהוצג לעולם לראשונה בתערוכת CES 2022, דגם ה-Odyssey Neo G8 מוכן לרוקן את הכיס וחשבון הבנק שלכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
- 2 followers
-
-
גם היצרנית הקוריאנית הגדולה ביותר הביאה אל תערוכת IFA 2022 חידושים שווים מקטגוריית אמצעי התצוגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כלומר אני יחבר אליו ממיר של יס... כמו אצל השכנים שלי ורואים ממש טוב יש להם מסך אחר אבל יותר גדול אני חושב... מה אתם אומרים על זה? L226WTQ
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני עד מחר בבאר שבע ושבוע הבא שוב כאן- אני מאוד רוצה לראות את ה- VP930 מאחר ואני מעוניינת לרכוש אותו.... אשמח אם תאמרו לי הכין ניתן לראותו בתצוגה בבאר שבע..... או במרכז כי ביום שישי אני במרכז
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
Corsair חושפת כמה יעלה לכם דגם ה-Xeneon Flex החדשני, שיכול לעבור ממצב ישר ושטוח למצב קמור, במסגרת ההזמנה המוקדמת שלו - ובאופן לא מפתיע מדובר בעלות שנמצאת בקצה העליון של עולם הגיימינגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
-
עד כמה יש אבדלים בביצועים בין 5ms ל ,ms2-3? האם יש עבדל רציני בין המהירויות ואם כן במה הוא משפיע
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-