עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mosq,

מסך samsung lcd 22" 2253bw או מסך W2271TCוLG? הבדלים עיקריים: בנגודיות הסמסונג הוא 1:8000 ובl.g 1:20000 בזמן תגובה הסמסונג 2 מילי שניה וה5 מילי שנייה בl.g מה כדאי? הרבה תגובות בבקשה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by galr52,

יש לי בבית מסך CTX ועד לא מזמן הוא עבד טוב. הבעיה היא שכשנגיד אני מכבה את המסך לכמה זמן ואחר כך מדליק אותו הוא מגמגם קצת כלומר הוא מהבהב, מציג תמונה ונהיה שחור וחוזר חלילה, כך זה נערך בערך 2-5 דקות. הבעיה מופיעה גם כאשר יש מסך שחור (אחרי השומר מסך) ואז מזיזים את העכבר. מה אפשר לעשות בכדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. בקיצור אני לא בין בעצם מה אתה אומר - נעלת לי דיון, ואז את השני - אז בעצם אני לא אקבל מענה על השאלות שלי???? אז שוב אני שואל: שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. רק שתדע מנהל ירק - ההזהרות האלה לא מפחידות אותי.. אני אפתח עוד 10 משתמשים - תביא כבר לאנשים לענות לי על השאלות ותפסיק להתנהג כמו אדיוט!! כי א…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by oren12,

לצערי אמא שלי ירדה בתקציב מנסיבות כלכליות.. וזה מעצבן לאללה כי תכננתי לקנות את ה- 2007WFP של DELL.. אז עכשיו אני צריך מסך עד 1500 ש"ח בעיקר למשחקים וסרטים.. וייתכן כי ישמש גם כטלוויזיה.. מהביקורות שראיתי אין לי מה לחפש ב-LG / סמסונג.. בבקשה שתהיה חנות מהצפון.. TMS, PANDAS... וכל חנות אחרת.. (שהיא טובה ואמינה) ממש תודה..

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. אני מעוניין במסך אך מחירו ייקר מאוד יש איזו דרך להשיגו במחיר יותר שפוי ? יבואן ...מכירה קבוצתית...? משהו ? אם מישהו יודע ....... :-\ תודה .

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by kelazar,

מה דעתכם על המסך? מה מחיר טוב בשבילו? ומה ההסדל בינו לבין L1952TQ תודה מראש, חן

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. היי חברים, אשמח להמלצות למסך חדש. המסך הקודם החזיק כ-7-8 שנים והלך לעולמו השבוע עקב זליגת אור. אני לא גיימר, אבל משחק מידי פעם, אין לי כל כך זמן לזה. בעיקר עובד, גולש ורואה סרטים מידי פעם על המחשב. ראיתי במקום מסויים שהמליצו על U2520DR, איך הוא לדעתכם? אשמח להמלצות למסכים עד בסביבות 1,500 ₪. חשוב לי שיהיו כניסות usb ואפשרות לכיוונון גובה המסמך. אני פחות מתמצא בנושאים כמו קצב רענון המסך. המסך מיועד למחשב הנייח שלי, אבל יש לי חוץ ממנו גם מקבוק פרו ואשמח להשתמש בו גם מידי פעם עם המסך (אבל זה לא קריטי יותר מידי). תודה וסופ״ש מעולה!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by AmL1,

יש אפשרות לתלות אותו על הקיר? אם כן אז איך? תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  9. שלום כפי שכתוב בכתורת =) אני קונה מסך LCD. והמון זמן לא הייתי פה, ואין לי מושג כ"כ היום מה טוב ומה לא אז רציתי שתמליצו לי על מסך הכי טוב שאני אוכל לקנות במחיר של 1800-1900 ש"ח . השימוש רוב הזמן יהיה לצפיית סרטים ומשחקים =) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. היי, אני רוצה לקנות מסך חדש... קיבלתי הצעה דרך מקום העבודה למסך 20 אינט'ש BENQ דגם FP202W. זה נחשב מסך טוב? האם יש מסך אחר שהוא ממומלץ יותר בסכומים של 800-1000 ש"ח? תודה על העזרה... רם

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by boogie,

..

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by skitter,

אני סטודנט ורוב השימוש הוא לקריאת מסמכים, שיטוט ברחבי האינטרנט והכנת עבודות בתוכנות תכנות ואופיס שונות. אני זקוק בדחיפות למסך בתקציב יחסית דל של 1000 ש"ח ואודה מאוד להמלצה למסך שאני אהיה מרוצה ממנו.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. המחשב שיעבוד עם המסך הוא רוב הזמן לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 כרטיס -4850 או 4830 זיכרון -4GB 800MHZ וחלק מהזמן יעבוד עם מחשב נייד המסך ישמש לסרטים משחקים ועבודה... חשבתי בכיוון של הסמסונג T240 תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by eran256,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך 22 אינצ איזה מסך מומלץ בטווח מחירים הזה? יש לו כרטיס מסך 8800 עם 512 מגה. תודה מראש ערן. בבקשה להעביר למסכי מחשב בטעות התבלבלתי...

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by ofir2808,

רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל, רציתי לדעת מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו ביחס למסכים דומים של חברות אחרות, כמו כן רציתי לדעת האם הקנייה הייתה כדאית (רכשתי את המסך במחיר של 1250 ש"ח). תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by ivgeni6,

המסך הזה הוא רגיל או רחב? כי בכל מקום אני רואה כתוב משו אחר

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. Started by alonkl,

כרגע הוא על 100, על כמה כלוון למניעת יובש בעיניים וכאבי ראש? תודה עריכה: הנה כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151849 בזמנו הוא היה 1500, אחר כך 900 ועכשיו 1100 . שוב תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. האירוע הטכנולוגי של אינטל בישראל סיפק לעולם סרטון הדגמה ראשון עבור הגלגול הבא של התקן אשר מיועד לרשת את ה-Thunderbolt 4 בתור המתקדם והמגוון ביותר בשוק ה-PC - בנוסף למוצר מסקרן נוסף שעונה לשם Project Galacticoלכתבה

19. Started by kornov,

ערב טוב לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש והתקציב עומד על 1700. ראיתי שתיים שהם טובים LG L1900R ו Samsung 931C. איזה עדיף והאם יש משהו יותר טוב במחיר זה ?[br]פורסם בתאריך: 17.03.2007 בשעה 18:49:46 רציתי להוסיף כי המסך ישמש למשחקים בעיקר.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. הגיע כבר לארץ קיים איפשהו לרכישה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by idani1983,

לאחר קריאה מעמיקה של המסכים המומלצים והבקרות שנעשו באתר אני עדין לא הצלחתי להגיע להחלטה לגבי מסך. חשוב לי שיראו טוב באינטרנט ובאופיס ושהמסך יהיה טוב למשחקים, יש לי מסך 19' עם פאנל TN ואני מרוצה ממנו בכול מה שקשור לקריאה. כמו כן חשוב שיהיה לו DVI אני מתבלט בין ה CHIMI שהומלץ אין ספור פעמים לבין ה SAMSUNG שגם הומלצו באתר וT220PוSamsung בעל הרזולוצייה הגבוהה יותר(איך הקריאה במסך בעל רזולוציה גבוהה?) כמו כן אשמח לשמוע על חנויות מומלצות לקניית המסך, כאלה שלא עושות בעיות מבחינת פיקסלים שרופים ואחריות בכלל. תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. היי לכולם אני מעוניין בלקנות מסך מחשב שיהיה טוב לעבודה גרפית עריכת סרטים אפקטים ושיהיה אפשר לראות עליו סרטים בצורה טובה לא למשחקים אם זה משנה המסך צריך להיות 19 אינץ אני לא יודע מה טווח המכירים למסכים כאלה אני לא מחפש LCD אם בוא טוב עדיף CRT זול תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. מישהו מכיר מקום שאני יכול לראות במו עיניי את המסך הנ"ל? אני רוצה לדעת איך הוא מתאים בשבילי מבחינת הגודל במציאות..

24. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי מסך LCD 17 למחשב של אייסרacer מדגם AL1717. עכשיו אני בטעות דפקתי את היד על השולחן ופתאום הוא נכבה. ניסיתי להדליק והוא לא נדלק,נתתי מכה והוא נדלק שוב.. עכשיו ברגע שהוא נשבע היה בזזזז כזה כמו של חשמל . ממה זה נובע ? והאם זה יכול להרוס לי את המסך או מכשירים אחרים?(טלויזיה , מחשב וכל מכשיר שמחובר באותו שקע)

25. Started by Agent_47,

ברצוני לקנות מסך מחשב דק עד 19 אינטש ולהתייעץ עם כמה אנשים שמבינים מאיזו חברה כדאי לקנות במחיר טוב המסך מחשב לא למשחקים אלה רק לעבודות ודברים פשוטים.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים