מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
המסך יהיה לשימושים הבאים 60% אינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R 5% צפייה בסרטים 5% שימוש בפוטושופ וורד
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, אני קונה את המסך הנ"ל, כנראה שאני אקנה אותו מפנדה כי זה הכי קרוב לי לבית, ראיתי שהם מתחייבים באתר לגירסה 04 עם פאנל s-ips שמעתי גם שיש גירסה 05, שווה לחפש את הגרסה הזאת או שאין בה שינויים שמצדיקים את המאמץ? אני מזמין את המסך מהאתר, מה לגבי פיקסלים שרופים אם יהיו? מה המדיניות בדל ופנדה? אם יהיה פיקסל אחד יחיליפו לי? אני לוקח את הדגם הרחב למרות שרוב השימוש הוא הוא מול תוכנות ואינטרנט ומעט סרטים, אני מקווה שאני לא אתחרט אבל אני עדיין מעדיף כנראה את הרחב
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
1) אני זקוק להמלצה למסך מחשב עם פאנל איכותי לעבודה משרדית ממושכת (תיכנות, קריאה וכו'...) וכמובן גם למשחקים. גודל 19''-20''. איך לדעתכם המסך LG L2000CP (כמעט ואין עליו ביקורות ???) ? 2) האם גודל הנקודה הקטן ב-20'' יפריע בקריאה או יגרום לכאב עיניים? 3) האם כרטיס המסך Abit RX600 Pro-256PCIE יסחוב רזולוציה כזאת? 4) האם גם מסך רחב יוכל לענות על דרישותי? תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, ותודה שנכנסתם, מה זה בעצם כיול? ואיך אני מבצע אותו? (פחות או יותר הבנתי שזה שיפור איכות המסך, אשמח אם תרחיבו לי את הידע). בתודה גדולה מראש!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מסך LCD בגודל 19 אינץ ומעלה לא רחב (בגלל מחסור במקום על שולחן העבודה), אשר ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומעט משחקים (לא הכי חדשים בשוק) בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לאחר קריאה מעמיקה של המסכים המומלצים והבקרות שנעשו באתר אני עדין לא הצלחתי להגיע להחלטה לגבי מסך. חשוב לי שיראו טוב באינטרנט ובאופיס ושהמסך יהיה טוב למשחקים, יש לי מסך 19' עם פאנל TN ואני מרוצה ממנו בכול מה שקשור לקריאה. כמו כן חשוב שיהיה לו DVI אני מתבלט בין ה CHIMI שהומלץ אין ספור פעמים לבין ה SAMSUNG שגם הומלצו באתר וT220PוSamsung בעל הרזולוצייה הגבוהה יותר(איך הקריאה במסך בעל רזולוציה גבוהה?) כמו כן אשמח לשמוע על חנויות מומלצות לקניית המסך, כאלה שלא עושות בעיות מבחינת פיקסלים שרופים ואחריות בכלל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני מחבר את המסך שלי למחשב בעזרת כבל HDMI-DVI כאשר הHDMI במסך והDVI במחשב. קורה לי המון פעמים אחרי שהמחשב לא בשימוש ואז הוא נכנס למצב מנוחה או כשאני מכבה את המסך של המחשב אז אם אני מדליק אותו שוב ה"אות" נעלם.. הוא פשוט לא מציג לי את התמונה בחזרה... בשביל להציג את התמונה אני צריך לנתק את הכבל חשמל של המסך ולהכניס אותו שוב ואז זה עובד בחזרה.. בעבר זה היה מחובר בVGA-VGA ולא היו לי בעיות עם זה. מישו מכיר פיתרון לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
t220 מול 2243bw, מה עדיף ? שתי המסכים מבית samsung, שניהם בערך באותו מחיר. קראתי ביקורות טובות על שתיהם. לt220 ניגודיות טובה יותר וזמן תגובה טוב יותר אך ברמות האלה אני לא בטוח עד כמה אפשר באמת להבדיל ... המטרה היא all around, כלומר משחקים סרטים ועבודה של יום יום(אינטרנט, אופיס וכדומה).
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי מחשב חדש טוב יחסית (8800GTS 320mb) ואני רוצה לקנות בימים אלו מסך חדש (LCD)... אני צריך המלצות למסך עד ה1000 ש"ח, 17"(אם יש 19" במחירים הללו עדיף, אבל גם 17 זה טוב) תודה מראש לעוזרים והממליצים!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
כרגע הוא על 100, על כמה כלוון למניעת יובש בעיניים וכאבי ראש? תודה עריכה: הנה כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151849 בזמנו הוא היה 1500, אחר כך 900 ועכשיו 1100 . שוב תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
הדגם הזה החדש עם תמיכה בHDCP ו2ms http://www.gamaoffice.co.il/products/95245
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני סטודנט ורוב השימוש הוא לקריאת מסמכים, שיטוט ברחבי האינטרנט והכנת עבודות בתוכנות תכנות ואופיס שונות. אני זקוק בדחיפות למסך בתקציב יחסית דל של 1000 ש"ח ואודה מאוד להמלצה למסך שאני אהיה מרוצה ממנו.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר ati 1900xt בעל 2 יציאות dvi למסך toshiba wl68 47 אינץ. המסך הוא FHD חיברתי בעזרת כבל dvi to hdmi 2 המסכים מחוברים בו זמנית כרגע כדי שאוכל לשנות רזולוציה. הבעיה היא שברגע ש windows עולה אני מאבד את התמונה בטושיבה ומקבל מסך שחור שלא משתנה בשום רזולוציה. אני תכננתי לראות סרטי FHD 1080p ואני אפילו לא מצליח לקבל תמונת desktop. נואש לעזרתכם . בבקשה,כל פיסת מידע תעזור הצילו. אגב קראתי הרבה שרשורים ונסיתי גם להדליק את המחשב כשהטושיבה כבר דולקת ועל מצב hdmi - לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המסך היקר שלי ששירת אותי נאמנה בשש שנים האחרונות הלך לעולמו והגיע זמן למסך חדש המשחק העיקרי בו אני משחק היום הוא WOW) world of warcraft) אבל כשיצא D3 אשחק גם בו כמובן, אני כן רואה סדרות וסרטים עליו אבל לא בתכיפות גבוהה. המחשב שלי הוא: - CPU - intel 6400 - (nVIDIA 7900GS (256 mb. as i recall - 2Gb ddr2 800 mhz האמת היא שאני לא בטוח לגבי wide screen האם כן או לא. המרחק שהמסך יושב ממני הוא כ60-70 ס"מ אשמח להתייחסות ספציפית למסכים מקיי-אס-פי או אייבורי שכן יש לי נגישות גבוהה אליהם כמו-כן אין חובה להשתמש בכל התקציב, אם יש מסך סבבה ב 1000 אעדיף להשתמש בו.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה עם משחקים ישנים
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
Gigabyte GA-G31M-ES2L שכרטיס המסך מובנה .
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש מסך,והתקציב הוא 1500+ מבלי לעבור את ה1600. הוא יהיה בעיקר למשחקים,וקצת לסרטים. חשוב שיהיה 22,פשוט הבאתי את ה1970,כי ראיתי שיש לו מצבים שהוא יכול להחליף ביניהם, MOVIE MODE וכדומה,שממש נראים טוב,אם הדברים האלה קיימים גם ב226,אז אני פשוט אקח אותו,תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהדלקת המסך אני לוחץ להדליק רואה לשניה את לוגו חברת המסך וזהו האם יש פתרון תודה ::
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם פנאל TN באמת נורא כמו שאומרים ואיך זה בא לידי ביטוי? ואם אני אקנה מסך רחב זה יעשה לי בעיות עם משחקים ואני אצטרץ להוריד פאצט'ים ושטויות כאלה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר את המסך? אני מעוניינת לקנות שני מסכים לעבודה בתוכנות תלת מימד(במיוחד "מאיה") ואני מתלבטת לגבי המסך.לא מצאתי ביקורות עליו.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום כפי שכתוב בכתורת =) אני קונה מסך LCD. והמון זמן לא הייתי פה, ואין לי מושג כ"כ היום מה טוב ומה לא אז רציתי שתמליצו לי על מסך הכי טוב שאני אוכל לקנות במחיר של 1800-1900 ש"ח . השימוש רוב הזמן יהיה לצפיית סרטים ומשחקים =) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך עד 1500 שקל. אני צריך אותו לשחקים בקטנה (חשוב לי שלא תיהיה מריחות בכלל) ולסדרות שאני מוריד. מסך רחב או רגיל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, מישהו יכול לעזור בבקשה עם איזה לינק למאמר שמסביר איך לכייל את המסך הזה? קניתי את המסך ביום שישי ומאז קשה לי לקרוא את הטקסט. הורדתי את הצבעים כמו שהיה כתוב פה באחד הTHREADים אבל זה עדיין לא עוזר. יש דרך לגרום לWIN XP להראות את הTEXT באתרים ובכלל בכל מקום בגדול יותר??? תודה רבה צח
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-