מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כבל שמחבר בין המסך לתקע החשמל.. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אותו??? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
לפני כ3 חודשים רכשתי מסך 22 אינץ סמסונג 226BW ....עד לפני כשבועיים היית מרוצה מאוד מהמסך ...וכל המשחקים שהרצתי עליו פעלו יפה מאוד (עם כרטיס88GT) לפני כשבועיים שמתי לב כי כל הצבעים במסך השתנו ונהיו כהים מאוד....במשחקים כמו COD4 וגירס אוף וורס יש קטעים שמרוב שהמסך כהה ..פשוט לא רואים ת'משחק....דבר שלא היה לפני זה...ניסיתי לשחק עם הקונטרס, גאמה , ניגודיות...אבל הצבעים עדין כהים מדי ... למישהו יש פתרון ?????
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מחפש מסך 19"-20" איכותי במחיר של 1800 ש"ח. המסכים המומלצים אינם ברי השגה בארץ וכנראה גם בעולם. מה עושים? מה קונים ברמת המחיר הנ"ל? בבקשה עזרתכם המלצתכם....
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
W922C NU TECH מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 8 1:600 יחס ניגודיות 0.255 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 Lenovo L192W מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 5 1:800 יחס ניגודיות 0.285 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה המלצה למסך טוב לגרפיקה דו מימדית: photoshop, illustrator, free hand ועוד בסגנון. רצוי בגודל 20' ומעלה, אני לא יודע אם כדאי רגיל או רחב, תגידו לי אתם. תקציבי הוא 800-1000 שקל. תודה רבה! נ"ב: חשוב שיהיה חיבור VGA. ולא כל כך חשוב שיהיה עם פאנל מיוחד כמו PVA, ועוד..., וכל האיכויות המוגזמות האלה שעולות המון כסף, אני מדבר על מסך עם פנל TN פשוט ושיודע לעשות את העבודה טוב.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני מחבר את המסך שלי למחשב בעזרת כבל HDMI-DVI כאשר הHDMI במסך והDVI במחשב. קורה לי המון פעמים אחרי שהמחשב לא בשימוש ואז הוא נכנס למצב מנוחה או כשאני מכבה את המסך של המחשב אז אם אני מדליק אותו שוב ה"אות" נעלם.. הוא פשוט לא מציג לי את התמונה בחזרה... בשביל להציג את התמונה אני צריך לנתק את הכבל חשמל של המסך ולהכניס אותו שוב ואז זה עובד בחזרה.. בעבר זה היה מחובר בVGA-VGA ולא היו לי בעיות עם זה. מישו מכיר פיתרון לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם מישהו הכין פרופיל צבע שכזה למחשב המותאם למסך ? עם כיול כזה או אחר ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
^^ http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1382&l1=10&l2=89&l3=356 -תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שאני יכול לראות במו עיניי את המסך הנ"ל? אני רוצה לדעת איך הוא מתאים בשבילי מבחינת הגודל במציאות..
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
נגיד בהשוואה לDELL ה LG - LG יותר טוב\שווים באיכותם\DELL יותר טוב (ולמה..)
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מסך LCD חדש עבור משחקים (אני לא חובב משחקי FPS היסטרי אבל רוצה מסך מהיר) ועבור אשתי שעובדת על תוכנות גרפיות כמו פוטושופ/פריהנד/אילוסטרייטור במסגרת העבודה שלה. קראתי ביקורות בעיקר ב TOM"S HARDWARE על כך שהVIEWSONIC VX922 מומלץ למשחקים וגם מחירו נראה לי מתאים (בערך 1350 ש:ח). אשמח לשמוע דיעות או המלצות שלכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהדלקת המסך אני לוחץ להדליק רואה לשניה את לוגו חברת המסך וזהו האם יש פתרון תודה ::
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת האם משהוא מכיר את המסכים של HP ויכול להמליץ לי על אחד שנמכר בארץ ולבינתיים האם כדי לי לקנות את המסך HP w2007v 20.1" יש אותו גם בגירסת 22" תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, אני קונה את המסך הנ"ל, כנראה שאני אקנה אותו מפנדה כי זה הכי קרוב לי לבית, ראיתי שהם מתחייבים באתר לגירסה 04 עם פאנל s-ips שמעתי גם שיש גירסה 05, שווה לחפש את הגרסה הזאת או שאין בה שינויים שמצדיקים את המאמץ? אני מזמין את המסך מהאתר, מה לגבי פיקסלים שרופים אם יהיו? מה המדיניות בדל ופנדה? אם יהיה פיקסל אחד יחיליפו לי? אני לוקח את הדגם הרחב למרות שרוב השימוש הוא הוא מול תוכנות ואינטרנט ומעט סרטים, אני מקווה שאני לא אתחרט אבל אני עדיין מעדיף כנראה את הרחב
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, ותודה שנכנסתם, מה זה בעצם כיול? ואיך אני מבצע אותו? (פחות או יותר הבנתי שזה שיפור איכות המסך, אשמח אם תרחיבו לי את הידע). בתודה גדולה מראש!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
^^ מחפש מסך סביבות ה900 שקל אבל לא יותר מ-1000 סביבות ה 21-22 אינצ' השימוש במסך הוא למשחקי מחשב בעיקר וצפייה בסרטים ואם במחיר הזה יש אפשרות לצפייה בטלויזיה זה יהיה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
1) אני זקוק להמלצה למסך מחשב עם פאנל איכותי לעבודה משרדית ממושכת (תיכנות, קריאה וכו'...) וכמובן גם למשחקים. גודל 19''-20''. איך לדעתכם המסך LG L2000CP (כמעט ואין עליו ביקורות ???) ? 2) האם גודל הנקודה הקטן ב-20'' יפריע בקריאה או יגרום לכאב עיניים? 3) האם כרטיס המסך Abit RX600 Pro-256PCIE יסחוב רזולוציה כזאת? 4) האם גם מסך רחב יוכל לענות על דרישותי? תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לאחר קריאה מעמיקה של המסכים המומלצים והבקרות שנעשו באתר אני עדין לא הצלחתי להגיע להחלטה לגבי מסך. חשוב לי שיראו טוב באינטרנט ובאופיס ושהמסך יהיה טוב למשחקים, יש לי מסך 19' עם פאנל TN ואני מרוצה ממנו בכול מה שקשור לקריאה. כמו כן חשוב שיהיה לו DVI אני מתבלט בין ה CHIMI שהומלץ אין ספור פעמים לבין ה SAMSUNG שגם הומלצו באתר וT220PוSamsung בעל הרזולוצייה הגבוהה יותר(איך הקריאה במסך בעל רזולוציה גבוהה?) כמו כן אשמח לשמוע על חנויות מומלצות לקניית המסך, כאלה שלא עושות בעיות מבחינת פיקסלים שרופים ואחריות בכלל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה עם משחקים ישנים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך גיימינג עד 1,000 ש"ח, גודל בין 22 ל-27 אינץ'. גמיש לגבי החנות, באזור המרכז (עדיפות לתל אביב אבל לא חובה). אין לי העדפה לגבי חנות או יצרן ספציפי, העיקר הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב. כרטיס המסך שלי הוא 3060TI, אני בעיקר משחק MMO/FPS (כמו Escape From Tarkov) אם זה משנה. תודה רבה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש מסך LCD 17" בתקציב של עד 1200ש"ח, המסך ישמש בעיקר לקריאת קובצי PDF וגלישה באינטרנט. (ופה ושם קצת משחקים) תודה מראש :}
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מיועד לשימוש יומיומי ועבודה רבה עם תמונות ופוטושופ
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
עושה רושם שמדובר בחברה גרמנית עם מוצרים טובים אבל לא ראיתי שום מבחן על המסכים שלהם, לפחות לא באנגלית. מישהו ראה הדגמה או מבחן של המסך הספציפי או של החברה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ראית את המסך הבא של HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692380 הוא עולה כמעט 400 שקלים יותר מהסמסונג הנ"ל. ממה שביררתי גם למסך של HP יש פנל TN אז למה הוא עולה כל כלך הרבה? האם הוא שווה את ההפרש כי אין לי בעיה להוסיף לרמת מחיר של 1700 שקל. אשמח לדעת מה הסיבה לפער במחיר והאם זה שווה את המחיר. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-