עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי לכולם אני מעוניין בלקנות מסך מחשב שיהיה טוב לעבודה גרפית עריכת סרטים אפקטים ושיהיה אפשר לראות עליו סרטים בצורה טובה לא למשחקים אם זה משנה המסך צריך להיות 19 אינץ אני לא יודע מה טווח המכירים למסכים כאלה אני לא מחפש LCD אם בוא טוב עדיף CRT זול תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. השימושים הם בערך כאלה: 50% עריכה גרפית 30% טקסט ואינטרנט 20% משחקים וסרטים אני מחפש את המסך האידיאלי ב1500 ש"ח שיאפשר לי להנות בכל השימושים. תודה חשבתי ש20" רחב יהיה טוב למשחקים וסרטים וגם מספיק גדול לעריכה גרפית

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  3. היי, אני רוצה לקנות מסך חדש... קיבלתי הצעה דרך מקום העבודה למסך 20 אינט'ש BENQ דגם FP202W. זה נחשב מסך טוב? האם יש מסך אחר שהוא ממומלץ יותר בסכומים של 800-1000 ש"ח? תודה על העזרה... רם

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by I21I21,

מפרט: LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB אני חושב שאולי יש לי בעיה בכבל הhdmi שמחובר לי עכשיו כי יש לי במשחקים ,screen flickering,"מסך מרצד" ,stuttering, גמגום,lag איך שלא קוראים לזה אז אני צריך עזרה לפני שאני קונה, לגבי כבל כי אין לי מושג מה מתאים לכרטיס מסך שלי ולמסך מה עדיף hdmi או Display Port וראיתי שיש הרבה גרסאות לכבלים ,אז בכלל הסתבכתי.. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  5. המחשב שיעבוד עם המסך הוא רוב הזמן לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 כרטיס -4850 או 4830 זיכרון -4GB 800MHZ וחלק מהזמן יעבוד עם מחשב נייד המסך ישמש לסרטים משחקים ועבודה... חשבתי בכיוון של הסמסונג T240 תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  6. היי שוב אני... אוקי אז, את המחשב שלי ה-P4 2.8 אני מעבירה לאחי... מכיוון שאני עדיין משאירה אצלי לעוד זמן את ה-CRT שלי. אח שלי לא רוצה לקנות (אפילו יד שניה) מסך CRT, ורוצה מסך דק (דירה שכורה, ועניין של מקום). העניין שהכרטיס מסך במחשב הוא GF5200 נוידיה. אז אני מחפשת לו מסך שיראה בו טוב בחיבור האנלוגי. השימוש של אח שלי במחשב הוא: אינטרנט, אימיול, קצת סרטים ומשחקי רשת וקטנים (לא משחקים כבדים). המערכת הפעלה שפועלת במחשב היא ויסטה אולטימט - והדריבר של המסך הוא הכי עדכני. התקציב הוא עד 1600 ש"ח. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. בקיצור אני לא בין בעצם מה אתה אומר - נעלת לי דיון, ואז את השני - אז בעצם אני לא אקבל מענה על השאלות שלי???? אז שוב אני שואל: שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. רק שתדע מנהל ירק - ההזהרות האלה לא מפחידות אותי.. אני אפתח עוד 10 משתמשים - תביא כבר לאנשים לענות לי על השאלות ותפסיק להתנהג כמו אדיוט!! כי א…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by coben,

ואיך זה שאין מריחות בסרטים ? אם השימושים העיקריים שלי הם סרטים ואינטרנט הוא עדיף על ה VP930b ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by Elisonfire.,

אז לאחר 2-3 שנים של שימוש במסך: MAG 786PFs CRT קצת נמאס לי ממנו, בעיקר בגלל שהוא תופס מלא מקום על השולחן. אז עכשיו אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקרון אני לא צריך משהו ממש חדיש ומשכולל, העיקר שיהיה נוח לשימוש ועם ביצועים טובים יחסית. אה ועוד משהו שחשוב, רצוי שיהיה מסך כזה שלא ייקח לי הרבה זמן להתרגל אליו [אחרי הCRT.] ושיעלה עד 1500 שקל, יהיה נחמד אם יהיה אותו בKSP. ואתם יודעים, אני לא צריך משהו מטורף כזה לגיימרים, אבל שייראו צבעים נורמליים. חשבתי אגב לקנות את המסך הזה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 מה דעתכם עליו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by Agent_47,

ברצוני לקנות מסך מחשב דק עד 19 אינטש ולהתייעץ עם כמה אנשים שמבינים מאיזו חברה כדאי לקנות במחיר טוב המסך מחשב לא למשחקים אלה רק לעבודות ודברים פשוטים.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  11. Started by somsomlo,

או לסמסונג? עד 2200 דגמים אם אפשר. תודה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by nivbrn,

שלום, ברשותי מחשב Pentium 4- 2.4ghz עם 512MB RAM וכרטיס מסך GF440MX 64MB. וכרגע אני משתמש במסך 17" ישן, שכבר מתחיל לעשות קצת צרות. בכל מקרה אני רוצה להחליף אותו בזמן הקרוב. השאלה שלי זה מה יותר טוב לשימושים שלי: 22" בפורמט רחב או 19"-20" בפורמט רגיל. (השימושים העיקריים במחשב הם: צפיה בטלויזיה, אופיס ואינטרנט ואולי בעתיד אולי קצת עריכת וידאו ביתית). איזה דגם כדאי לי לבחור בתקציב של עד 1800 ש"ח? ושאלה נוספת שמאוד מעניינת אותי לדעת היא האם הגובה של מסך 22" רחב גבוה מגובה מסך 19"? (אני מתכוון לגובה שטח הצפייה, לא כולל המעמדים) תודה מראש לעוזרים, ניב

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. Started by mcnm,

יש לי כרטיס מסך dvi ואני צריך מתאם למסך עם vga מישהו יכול להמליץ לי על מתאם טוב?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by דני זוקו,

איזה מסך עדיף? LG- L246WH או: samsung- 245bw

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. רציתי לדעת מה דעתם על LG L2000CN במשחקים...... ממה שראיתי בזאפ הוא הפתרון הכי זול ל1600X1200 וגם לזמן תגובה טוב במסכים אני דיי חלש ולא מבין כ"כ, אז רציתי לדעת מה אתם אומרים..... אם יש לכם הצעה למסך אחר באותו טווח מחירים (1700-2000 ש"ח) שיכול גם להציע 1600X1200 אז תכתבו... תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by omer_xd,

אני רוצה ליקנות מסך ''22 של חברת mag במחיר 1600 ש''ח האים מישהוא ממליץ האם זה מסך טוב? אילו ההגדרות שלו:גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Mag , זמן תגובה: 2 מילי שניה פרטים נוספים...

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by ivgeni6,

המסך הזה הוא רגיל או רחב? כי בכל מקום אני רואה כתוב משו אחר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by bentalyy,

הי, אני רוצה לשדרג את מסך המחשב, אבל אני לא בטוח שהמסך החדש ייתמך. כיום יש לי מסך 24" ברזולוציה FHD בתדר 60hz. אני משתמש במחשב רק לצרכים משרדיים, לא גיימינג. המחשב בן 4 עם כרטיס מסך on-borad. אני רוצה לעבור למסך 32" FHD, אבל לכל אלה שנמכרים כיום רשום שהרזולוציה האופטימלית שלהם היא בתדר 75hz. אני מניח שכרטיס מסך כמו שלי לא תומך בתדר כזה ברזולוציה של FHD. השאלה שלי היא האם המסך יעבוד טוב על המחשב שלי? האם הוא לא ירצד בגלל שהתדר לא אופטימלי? תודה

19. Started by doctor80,

יש ל LCD 32 אינץ' בחדר שינה ומחשב בסלון ואני מעוניין לחבר את המחשב ל LCD בלי כבלים כדי שאוכל לראות סרטים ולשמוע קול. מה דעתכם על המשדרים האלחוטיים?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. Started by KF,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למסך 22 שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים.. את הT220 כבר יש לי בבית במחשב נוסף ככה שאותו פחות או יותר אני כבר מכיר.. האם כדאי ללכת דווקא על הT220P או שיש אופציות אחרות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by matt3000,

קניתי לא מזמן מסך LCD חדש ואני מעוניין לחבר אותו דרך חיבור ו DVI, אך כאשר אני מחבר אותו דרך חיבור זה הוא פשוט לא מגיב מלא מתייחס אליו כמחובר. כאשר לעומת זאת אני מחבר אותו דרך ה VGA הוא עובד כרגיל. השאלה איך אני מתגבר על זה? ניסיתי לבדוק בהגדרות של הכרטיס מסך ולא מצאי התייחסות לזה בכלל. יש לי כרטיס מסך מסוג NIVADA. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by tidan26,

שלום! עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? message the current input timing is not supported by the monitor display please change your input timing 2560 1600 60hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications ברצוני לציין שאני עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך 2560 1600 hz 60 המסך של חברת dell u3011

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. שלום אני מחפש מסך בעיקר לעבודה משרדית ולסרטים (ואולי משחק פה ושם ) בתקציב 2000 ש"ח (תיתכן חריגה קטנה) עד הזמן האחרון חיפשתי מסכי 22 אינץ' אך לאחר שהבנתי שכל מסכי ה-22 באים עם מסך TN החלטתי להתפשר על מסך 20 עם פאנל איכותי יותר מה אתם אומרים? האם בשביל השימושים שלי צריך פאנל IPS או VA או שאפשר להסתפק בTN? ועל איזה מסך אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. הגיע כבר לארץ קיים איפשהו לרכישה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by roi777,

היי, אני מתכנת ואני רוצה מסך שיקרין לי על קיר או מסך למקרן באיכות סבירה עד 700 שקל. יש דבר כזה? ראיתי שיש מקרן שמתפצל ומתנהג כמו כמה מסכים וזה יכול להיות שימושי אם קיים כזה. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים