עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D‎ אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך:

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. Started by evy_s,

יש במגה את המסך הזה במבצע: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3585 הוא עולה במבצע 1699 , הכי זול שיש בzap ז-2096! מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? התנסה? בעיקרון השימושים הם אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה , לא סרטים ולא משחקים. חשבתי לקנות את הcmv אבל נראה לי שבעוד 300 שקל עדיך לקנות dell. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. נכון שפתחתי נושא.. אבל יש לי כמה שאלות כרגע חשובות כי אני רוצה כבר להזמין. אני די סגור על Dell 2007FP. על איזה חנות אתם ממליצים שנותנת אחריות לפיקסלים מתים ולבעיות אחרות? ואיזה חנות אפשר לסמוך עלייה שתביא לי את ה Dell עם הפאנל האיכותי S-IPS אם אני יבקש מהם? והאם יש איזו חנות שתיתן לי לבוא לראות את המסך לפני קנייה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי תקציב של 1700 ש"ח ואני מחפש מסך LCD גודל 19 שיתאים לי לשימושים הבאים 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R , RAINBOW SIX VEGAS 5% סרטים 5% תוכנות כמו WORD ,PHOTSHOP

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. Started by navk2,

הוא נחשב שיש לו מריחות וזה ? איזה פאנל הוא ? יש לי אותו כבר אני סתם רוצה לדעת עליו פרטים...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by Inzagi,

אני מחפש מסך 19" למשחקים. אין לי העדפה לרחב או לא, מה שיותר מתאים למשחקים יותר טוב לי. המסך צריך להיות דק. תקציב - אני לא יודע בדיוק את המחירים, ככה שאני רוצה לשמוע כמה עולה מסך טוב ואז להחליט תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by b11y,

שלום! אני קונה מחשב חדש וגם מסך חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות בסביבות המחירים 1000 ש"ח 22 אינצ'. אני משחק משחקים כמו fifa pro need for speed gta 4 וכו' רוב הזמן אני או משחק או גולש באינטרנט ופעם בכמה זמן אני כותב בוורד איזה מסמך. עכשיו יש כמה מסכים: מה הכי כדאי לי? Samsung SyncMaster T220 Samsung 2253BW Samsung SyncMaster 226BW

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by KoM,

לצערי בטלויזיות LCD אני לא מבין יות רמדיי, אבל רציתי לדעת האם חיבור טלויזיית LCD 47" דרך HDMI נותן מסך שמתנהג כמחשב רגיל ? כלומר שינוי רזולוציות ותפיסת כל המסך כמו ב-LCD במחשב ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by yonishema,

[samsung 971p או VS-VP930-3 } מבקש את עזרתכם אני שניה לפני הקניה ורוצה לדעת מה עדיף שני המסכים עם פאנל איכותי לפי מה שנרשם עד עכשיו בפרום הזה סמסונג 6MS 1:1500 וויו סוניק 8MS 1:3000 אם תשאלו אותי סמסונג נשמעת חברה יותר אמינה מבחינת השם וגם המסך עולה לי 130 שקל פחות מהויו סוניק המסך מיועד למשחקים סרטים גלישה באינטרנט ושימושים של היום יום.... אני חייב תשובה דחוף ותודה רבה!! ;) :)

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by cooper,

קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. Started by urikeshet,

רוצה לקנות מסך LG2271. מבקש לדעת איך המסך ובמיוחד איך האביזרים הנילווים (מגיע עם מיקרופון, רמקולים ומצלמה מובנים)

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. שלום הנני זקוק להמלצתכם בקשר למסך שיהיה מיועד למשחקים חדשים ושיוכל למצות את כרטיס המסך,SLI של 9600GT . אם לא תיהיה ברירה אז אפשר לחרוג בתקציב עד אלפיים ש"ח,זהו המקסימום שלי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by שייט לעתיד,

שלום אני מחפש מסך 19' בתקציב של 600-+ היות ואני לא מבין בזה כלום אז אני פונה אליכם לעזרה.. תודה מראש אבי.

14. Started by michfir,

קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום וחג שמח לכל באי הפורום! אני מחפש מסך למחשב, הוא מיועד למשחקים, אפשר לומר רק למשחקים. אין לי הרבה מושג במסכים, לא הבנתי את העיניין עם זמני התגובה הניגודיות וכו'.... הכרטיס מסך שלי הוא הGTS, הבנתי שזה גורם שצריך להתחשב בו, לניצול מקסימלי או משהוא כזה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. רציתי לדעת האם המסך שווה את המחיר ואם הנתונים שלו נחשבים טובים למשחקים ועבודה שוטפת והאם יש אופציות יותר טובות בסביבות המחיר הזה. המסך יעבוד עם כרטיס מסך p.o view gtx 260 . תודה רבה לכל המגיבים .

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by T3,

Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by -OmeR-,

פתחתי אשכול בנוגע למסך 17" שקיבלתי אבל החלטתי לנסות לחפש מסך 19" הכי איכותי שאפשר שיתקרב כמה שיותר ל-1000 ש"ח. מומלץ שלא יהיה רחב. אם אפשר כמה מסכים ולדרג את סדר העדיפויות (למקרה שלא יהיה לחנות) אולי יש עוד מסכים איכותיים חוץ מ-LG SAMSUNG VIEWSONIC DELL שאני לא מכיר והם יותר זולים. אם אפשר תגובה מהירה כי בבוקר אני הולך לחנות. תודה. נ.ב כמובן שאני מתכוון למסך LCD והמחשב לעריכה של מוזיקה (אפילו לא קצת למשחקים ועבודה גרפית וכל זה...)

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. קניתי את הT260 של SAMSUNG השימושים של המסך זה בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וקצת צפיה בטלוויזיה ואני צריך עזרה בכיוון ההגדרות כמו הצבע, גמה וכו' אם מישהו יודע מה מומלץ תודה לכל מי שעונה מראש

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by emil001,

היי, בזמן הקרוב, אני מתכוון לקנות מסך. מסך שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה שאני צריך. מאפיינים למסך: גודל: 24-26 אינץ' ניגדויות: שלא יהיה פחות מ- 1:8000 תגובה: 2MS חיבורים: DVI, HDMI חברות מוכרות בלבד, מעדיף יבוא אירופאי או ארה"ב. (רק לא מסין) בעיקרון זה יותר בשביל עבודה שלי, פוטושופ ובשביל לראות סרטים. תודה על העזרה, בברכה ולילה טוב אמיל.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. Started by biwi,

אני ממש לא מבין במסכים ואני מחפש לקנות מסך 17 אינצ' טוב באזור ה 1000 1200 שקל אני גם ממש לא מבין במחירים ולכן אשמח לשמוע הצעות וטיפים תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. Started by magafaim,

לא משנה הסתדרתי אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. שלום מקצועניים. יש לי זרוע כפולה, ואני רוצה לשדרג את עמדת המחשב שלי שאני עובד מהבית. המסכים יחוברו למחשב נייד. התקציב שלי עד 600 שקל, ואני צריך 27 אינץ מסך. חשבתי על הדגמים הבאים Samsung Essential S3 S31C S27C310EAM FHD IPS 27 https://ksp.co.il/web/item/253420 או Asus VA27EHE 27 https://ksp.co.il/web/item/90649 אשמח לחוכמת ההמונים תודה

25. Started by Shoq,

המסך של המחשב שלי נהרס ואני צריך חדש. הגודל הרצוי למסך הוא 19-20 אינצ'. המסך לא מיועד למשחקים, אלא רק לגלישה באינטרנט עשיית עבודות, ושטויות כאלו. אשמח לכמה הצעות, ואם אפשר גם שלא יהיו מחרים גבוהים מדי, תודה מראש Shoq[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 21:03:21 אופסססס..... פתחתי פעמיים בטעות סליחה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.