מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW 20" DRIVER WINDOWS Xp / 32 bit אשמח לעזרה !
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, בזמן הקרוב, אני מתכוון לקנות מסך. מסך שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה שאני צריך. מאפיינים למסך: גודל: 24-26 אינץ' ניגדויות: שלא יהיה פחות מ- 1:8000 תגובה: 2MS חיבורים: DVI, HDMI חברות מוכרות בלבד, מעדיף יבוא אירופאי או ארה"ב. (רק לא מסין) בעיקרון זה יותר בשביל עבודה שלי, פוטושופ ובשביל לראות סרטים. תודה על העזרה, בברכה ולילה טוב אמיל.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 19' בתקציב של 600-+ היות ואני לא מבין בזה כלום אז אני פונה אליכם לעזרה.. תודה מראש אבי.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם יש לסמסונג מסך מחשב בארץ בגודל 24 אינץ שהוא לא פאנל TN? או כל המסכים שלהם זה TN? יש לי כבר 3 שנים את המסך שלהם הT240 שהוא מסך נהדר וחשבתי כבר לשדרג אותו למסך עם פאנל יותר איכותי.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התקציב עד 1000-1100 שימושים בתקווה הכל בעיקר סרטים קריאת/כתיבת מסמכים או תכנות משחקים לא ברמה גבוהה המסך כנראה יחובר למחשב נייד אני חושב על סמסונג 220 שמומלץ פה ואני מבין שlg פחות מומלצים בתקופה האחרונה רק רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על Philips 220CW9FB לא יודע ממש למה אבל יש לי משיכה ללחברה הזאת ישמח לעזרה והמלצות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
נראה לי 22" יהיה הגדול ביותר שעוד נוח לעבוד איתו. יש המלצה טובה יותר מ- T220 של סמסונג? (ראיתי שה- T220P לא מומלץ...)
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לאורך השנים תמיד הייתי תקוע עם מסכי CRT מהעבר, ואני מרגיש שהגיע הזמן להתקדם אני רוצה שיהיה בערך 19 אינץ', גם 20 יהיה בסדר אני מניח, אבל לא להגזים. תקציב באיזור ה1200 שקל, אבל גמיש סך הכל, מחפש את התמורה הכי טובה לכסף. כעקרון אני לא משחק בהרבה משחקים, מדי פעם אבל לא בצורה יותר מדי רצינית, מה שאני רוצה מהמסך זה שיהיה נוח לקרוא בו, איכות צפייה טובה, ושיחזיק טוב (: עוד לא החלטתי לגבי מסך רחב\רגיל ולמען האמת חיפשתי קצת וקראתי וזה לא משנה לי יותר מדי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. איזה מסך טוב מומלץ למחשב ביתי בתקציב של עד 1000 ש"ח. 19 אינץ ומעלה. אין לי כל כל ידע בדברים הבסיסים בקשר למסכים ואשמח להצעותיכם המלומדות. המסך מיועד למחשב ביתי שיריץ תוכנות בסיסיות וכמו כן משחקים חדשים וכדומה. אשמח גם להסברון קצרצר בקשר ליתרונות של המסך הנבחר ומה צריך לבדוק כאשר קונים מסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל 20-22 בעיקר לגלישה באינטרנט, קריאת מסמכים , סרטים ולפעמים איזה משחק או שניים (כלומר המשחקים לא קריטי) תקציב 2000+ ההעדפה היא למסכי 22 , אך לאחר שגיליתי שכל מסכי 22 בתקציב הזה באים עם פאנל TN העדפתי "לרדת" ל 20 אינץ' השאלה אם בשביל השימושים שלי, הפאנל כזה קריטי תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם. החלטתי שאני מעוניין לרכוש את ה-CMV 221D הודות לתמורה המטורפת שהוא נותן למחיר. אי לכך, אשמח לקבל עליו חוות דעת מחברי הפורום כאן. ובנוסף, ניצבת בפניי בעייה רצינית. המפרט שלי Intel p4 2.8GHz 512*2 DDR 400Mhz X800GTO GDDR3 Vista Ultimate - מוכן לחזור ל-XP במקרה הצורך. השאלה היא: איך אץם צופים שהמערכת הזאת תחזיק משחקים ברזולוציות של 1650*1080 1440 * 900 אם בכלל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. המסך הישן שלי התקלקל ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1800-2200 ש"ח. מעוניין במסך 19" או 20" תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אח שלי צריך מסך חדש למחשב ויש דרך העבודה של אבא שלי את המסך Acer AL1917AS במחיר ממש נמוך (899) (שלוש שנות אחריות) לגבי המחיר-אני לא דואג,כבר נקנו כמה דברים דרך העבודה של אבא שלי ולא הייתה בעיה. לשאלות: איך המסך בכללי?או שבכלל לא שווה לקנות אותו ? מה לגבי ה-8ms ? מה זה בכלל ומה זה משנה (כי הבנתי שיש גם 2ms ) ואיך הוא במשחקים קלים ביותר כמו CS? האם יריץ טוב משחקים כמו Need For Speed ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אין צורך לחיבור RCA וכדומה לממיר, אני יראה את הטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה. המועמדים הם: ativa 22" ב1900 ש"ח CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI ב1700 ש"ח או אם יש לכם עוד הצעות אני פתוח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום... אני צריך את המסך לתוכנות AUTOCAD איימיל אינטרנט וזהו ... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ואהם יש הבדלים בין הירסא הרגילה לHC?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המסך מתאים אוטומטי את הבהירות שלו לפי מה שנראה לו לנכון, ממש מרגישיםב תופעה בסרטים לדוגמה אם יש בסרט קטע חשוך המסך נהייה כהה פתאום עוד יותר ואחרי כמה שניות כאשר שוב יש קטע עם הרבה אור הבהירות חוזרת לעצמה, קטע ממש מעצבן האם יש מישהו שנתקל בתופעה דומה? ויודע איך לסדר\לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל, רציתי לדעת מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו ביחס למסכים דומים של חברות אחרות, כמו כן רציתי לדעת האם הקנייה הייתה כדאית (רכשתי את המסך במחיר של 1250 ש"ח). תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-