מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך בגודל 19"-20" ששימושו העיקרי יהיה הצגת טקסטים (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וכו'). התקציב הוא 2000 ש"ח, אך אתם בהחלט לא חייבים לנצל את כולו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין שני אלה? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB4163=181885&DB4147=4153&DB55018=128914
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. לאחרונה נהרס לי המסל מחשב לאחר 6 שנות עבודה טובות ונפלאות. שאלתי היא כזאת, אני חייב לקנות מסך חדש התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח לא כל כך אכפת לי אם הוא יהיה LCD או CRT היקר שיהיה טוב. אשמח לשמוע הצאות, תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי חברים אני מתקשה לבחור מסך הצרכים שלי הם: מינימום 34" ULTRAWIDE עדיפות לאיכות תמונה על פני מהירות - אני לא משחק FPS תקציב 3000 שח גמיש כרגע המועמד המוביל שלי הוא LG 34WN80C-B האם יש בכלל מסכי 38 הארץ? * הסתכלתי גם על על הסמסונג G9 - מעבר למחיר הגבוהה אני מבין שהוא קעור מדי לעבודה האם אני טועה? תודה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני השבוע הזה קונה מסך 22 אינץ' איזה איזה הטוב ביותר למשחקים בעיקר..
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני ממליץ לקרוב משפחה על המפרט שמופיע כאן - http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ וצריך מסך כדי להשלים את ההמלצה. מדובר במחשב שישמש בעיקר למשחקים לא חדשים (כאלו שעוברים מיד ליד), לא צריך רזולוציות גבוהות. מחיר נמוך חשוב . (עדיף כמה שיותר אפשרויות, כי הוא לא קונה באינטרנט ותלוי במה שמספקים לו המוכרים באזור המגורים שלו).
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לשאול באיזה חנות כדאי לקנות את המסך Dell 2007 FP. מכל החנויות שבדקתי בzap המחירים לרוב היו מעל 2500. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שניתן להשיג את המסך במחיר יותר זול ? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
עיי אני צך לשאול שאלה על משהו בנוגע לכבל שמחברים איתו תמסך למחשב אבל אני לא יודע מה בדיוק השאלה. תודה לעוזרים 8)
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
פתחתי אשכול בנוגע למסך 17" שקיבלתי אבל החלטתי לנסות לחפש מסך 19" הכי איכותי שאפשר שיתקרב כמה שיותר ל-1000 ש"ח. מומלץ שלא יהיה רחב. אם אפשר כמה מסכים ולדרג את סדר העדיפויות (למקרה שלא יהיה לחנות) אולי יש עוד מסכים איכותיים חוץ מ-LG SAMSUNG VIEWSONIC DELL שאני לא מכיר והם יותר זולים. אם אפשר תגובה מהירה כי בבוקר אני הולך לחנות. תודה. נ.ב כמובן שאני מתכוון למסך LCD והמחשב לעריכה של מוזיקה (אפילו לא קצת למשחקים ועבודה גרפית וכל זה...)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אז ככה קצת רקע בקצרה. היה לי CRT 14 בחדר, והיא הייתה קטנה מידי. עכשיו יש לי 29 שטוחה, וזה פשוט גדול מידי. כבר הרבה זמן שאני חושב לפנק את עצמי בLCD לחדר, אך כמובן שהכיס מתעקש שזה בלתי אפשרי כרגע. סיימתי תיכון, ואני עובד קצת כרגע. טלוויזיות LCD 26 עולות בסביבות ה3.5+, ויקח הרבה זמן עד שאני אגיע לסכומים שכאלו, במיוחד שאני לא ממש רוצה להוציא הוצאות כאלה גדולות לפני הצבא (היי, צריכים לשים גם קצת בצד). לאחרונה אני מתחיל לשים לב לעובדה שמחיר מסכי המחשב מאוד קורצים לי, ובשבילי מחירים כאלה הם בהישג יד בעתיד הלא כל כך רחוק. מכיוון שמרחק הצפייה קטן מ3 מטר, בסביבות ה2.5, אני אפילו מאמין שאפשר להסתדר עם 22, למרות שהייתי מעדיף מסך יותר גדול. השאלה אם קיימת חיה כזאת בכלל. - LC…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם מדובר בקניה כדאית? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1419
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לצערי בטלויזיות LCD אני לא מבין יות רמדיי, אבל רציתי לדעת האם חיבור טלויזיית LCD 47" דרך HDMI נותן מסך שמתנהג כמחשב רגיל ? כלומר שינוי רזולוציות ותפיסת כל המסך כמו ב-LCD במחשב ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם מישהוא יכול לתת ביקורת על המסך של LG W2252TQ אני לא מוצא שום מידע עליו
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם נדפקה לי הטלויזיה ואני מעוניין למצוא תחליף השימוש העיקרי שלי בה הוא לצפייה בסרטי DVD האם יש הבדל מהותי בצפייה בסרט במסך מחשב של 22 אינצ' לדוגמא לעומת מסך LCD טלויזיה באותו הגודל? יש המלצות למוצר? אני לא מחפש משהו בומבסטי ובמחיר של לא יותר מ600-750 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
עבודה מרובה מולו(אינטרנט בעיקר) לעיתים משחקים וסרטים. כרטיס מסך(כרגע): 7600GT תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מסך 19' בתקציב של 600-+ היות ואני לא מבין בזה כלום אז אני פונה אליכם לעזרה.. תודה מראש אבי.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 21 אינצ' CRT של SUN מצויין רק שהוא התחיל לפתח פסים לרוחב במצבי אור בהיר (כמו שרק מדליקים אותו) אז החלטתי לבדוק למה ניתן להחליף. עקב שמסך 22'' רחב הוא יותר קטן מה-21 (נראה לי) אני נוטה יותר לכיוון 24'' אבל אני צריך מסך איכותי הן בצבעים, בזוית הצפייה ובאיכות למשחקים. אני לא מחפש את הכי טוב כי, מן הסתם, לכל מסך יש חסרונות והטובים יכולים לעלות הרבה אבל נגיד עד טווח של 3000 אולי עוד סביר. ראיתי מספר דגמים שבלטו יותר מאחרים אבל עוד אין מסקנות: T220 של SAMSUNG או 240PW9EB של PHILIPS (בעלי הבדלים ברורים אך מה משמעותם בפועל?) אשמח להצעותיכם ודעותכים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-