עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by m.l,

איך המסך? איך האיכות צפייה בו? ההורים שלי באילת ויכולים להביא לי אותו ב1000 שקל שזה 200 שקל פחות מהכי זול בזאפ..כול מי שיודע ויוכל לענות אני מאוד אשמח

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by שייט לעתיד,

שלום אני מחפש מסך 19' בתקציב של 600-+ היות ואני לא מבין בזה כלום אז אני פונה אליכם לעזרה.. תודה מראש אבי.

3. Started by sbf80,

בקרוב אני נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות שם את המסך Dell 2007WFP ולהביאו לארץ, אך אני רוצה לודא כמה דברים לפני כן: 1. האם תהיה לי בעיה עם חיבורי חשמל והמתח? 2. ממה שהבנתי, ניתן לחבר למסך גם ממירי כבלים/לווין, האם קיימת הגבלה על שיטת השידור האמריקאית, NTSC ? 3. האם צריך לשלם מכס בחזרה לארץ? 4. האם סוכנות דל תיתן לי אחריות על המסך גם אם הוא נקנה בארה"ב? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מסך שטוב במיוחד למשחקים כך שאני לא רוצה מסך רחב. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. Started by Rock22,

צריך המלצה למסך חדש 19 רחב עד אלף שקל בתודה לכול העונים!!!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. האם חוסר HDCP מפריע ? אם יהיו לי סרטים על המחשב זה אומר שאני לא אוכל לנגן אותם באיכות סבירה על המסך ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by rtmblog,

היי אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI. השאלות הם: א. האם זה יעבוד? ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by cooper,

קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובה בחיפוש אז אם אתם יכולים תעזרו אם המסך למטרת משחקים אז כדי לקחת את הdell 2009wa או שעדיף TN? מבחינת הרזולוציה שפה היא 1680X1050, האם רואים הבדל באיכות התמונה ברזולוציה גבוהה יותר במסך 24'' 1900X1200? (במשחקים) או שרק הדרישות מערכת גבוהות יותר וביצועים נמוכים יותר ולא ממש רואים הבדל... מבחינת תקציבית אני פחות לחוץ השאלה מה מתאים?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.

11. Started by malche,

המסך מיועד לעריכת וידאו וגרפיקה תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Yaniv_sosner,

אני השבוע הזה קונה מסך 22 אינץ' איזה איזה הטוב ביותר למשחקים בעיקר..

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by iNtro7,

קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך ( 19,20 אינטש ). שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2200 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by eadar,

שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל היבואן חיון - העליתי את המסך של SERVICE FUNCTION ומצאתי ש - CHECKSUM מראה על קוד 7FD5 האם המומחים יכולים לאמר לי איזהסג של זה פנל קיבלתי? תודה לעונים אדר

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. Started by kobi31,

שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by vk,

מה אתם אומרים עדיך מסך 17" או 19" בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. Started by n-o-a-m,

יש לי את ה2243BW ובימים האחרונים המסך מדיי פעם כאילו קופץ יש גלים כאלה במסך זה לא קורה כל הזמן וגם שיש את זה זה מפסיק תוך דקה שתיים. מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות אני אשמח לשמוע תודה =]

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב ב 3700 שקל, אם אחריות מבית הלקוח ומישלוח חינם תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. שלום לכולם, מי שזוכר את האשכול הקודם שלי עלהבעיה במסך lg בסופו של דבר החזרתי אותו. אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות ה1600 ש"ח. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח להמלצות למסכים טובים. רצוי 19". תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. Started by Sctoweri,

תראו, זה התחיל אתמול בלילה, המסך לא מפסיק לעשות לי את ה Auto Adjustement !!! ומה שמוזר, זה שהכפתור לא נתקע, ניתקתי מהחשמל, כיביתי הדלקתי , ניתקתי מהמחשב וחיברתי, עשיתי ריסט וזה אפילו במסך של הווינדוס עוד לפני שהווינדוס עולה בכלל !! וזה בא בתקופות כאילו כל איזה 15 דקות משהו כזה או אפילו פחות או יותר, וזה לא מפסיק אחד אחרי השני !! מה אני אמור לעשות? המסך נקנה לפני 3 שנים.. יש איזה שהיא דרך ללא תיקון לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by Ac1D,

שלום. לא מזמן קניתי את המסך Samsung 931BF, ואני מרגיש שהוא לא מנוצל היטב מבחינת הצבעים שלו. אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהי דרך להגדיר אותו בצורה טובה. ניסתי כבר עם תוכנת CheckScreen או משהו כזה.. וזה לא ממש עוזר. תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. Started by asaf_azar,

יש לי מסך CRT 17 אינץ'. (כרטיסי הדור הבא לא ינוצלו עליו). עכישו השאלה שלי היא איזה מסך לקנות? CRT 19 או LCD 19/20? התקציב שלי זה 1400-1500 והשימוש יהיה למשחקים כבדים.ומישהו יכול להסביר על ההבדלים בין LCD רחב לרגיל?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by MODI,

קיבלתי רק מטלית למסגרת של המסך. איך אני מנקה אבק מהמסך עצמו?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. כמו שהכותרת אומרת משחקים סרטים ואינטרנט מסך 22 יש לי 2007WFP הוא קטן יחסית אני רוצה תצוגה גדולה יותר מה אפשר להשיג בסכום 2500 ושלא ירד מהביצועים של המסך שיש לי

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by kornov,

שלום רב. ברצוני לשאול באיזה חנות כדאי לקנות את המסך Dell 2007 FP. מכל החנויות שבדקתי בzap המחירים לרוב היו מעל 2500. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שניתן להשיג את המסך במחיר יותר זול ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים