מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב ב 3700 שקל, אם אחריות מבית הלקוח ומישלוח חינם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 21 אינצ' CRT של SUN מצויין רק שהוא התחיל לפתח פסים לרוחב במצבי אור בהיר (כמו שרק מדליקים אותו) אז החלטתי לבדוק למה ניתן להחליף. עקב שמסך 22'' רחב הוא יותר קטן מה-21 (נראה לי) אני נוטה יותר לכיוון 24'' אבל אני צריך מסך איכותי הן בצבעים, בזוית הצפייה ובאיכות למשחקים. אני לא מחפש את הכי טוב כי, מן הסתם, לכל מסך יש חסרונות והטובים יכולים לעלות הרבה אבל נגיד עד טווח של 3000 אולי עוד סביר. ראיתי מספר דגמים שבלטו יותר מאחרים אבל עוד אין מסקנות: T220 של SAMSUNG או 240PW9EB של PHILIPS (בעלי הבדלים ברורים אך מה משמעותם בפועל?) אשמח להצעותיכם ודעותכים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קיבלתי רק מטלית למסגרת של המסך. איך אני מנקה אבק מהמסך עצמו?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הי לכולם, האם קיים מסך מחשב שייאפשר גיימינג סביר( חיבור למחשב גיימינג די וותיק עם gtx1660) ובנוסף ייאפשר לחבר אליו ממיר של yes לטובת צפיה בטלוויזיה באיכות סבירה? גודל נדרש - 32 עד 40 אינצ'. מתלבט אם לרכוש טלוויזיה בנפרד או פשוט להחליף את המסך הנוכחי באחד גדול יותר שייאפשר גם וגם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה כבר אחרי שהעלתי אותו אז אין מצב לעבור את זה, מה שכן המסך הוא בעיקר לגלוש באינטרנט לא למשחקים וכו.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך שמתאים לצרכים שלי בתקציב שלי.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW 20" DRIVER WINDOWS Xp / 32 bit אשמח לעזרה !
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
-
עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
האם מדובר בקניה כדאית? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1419
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך והבנתי כי הפאנל הטוב ביותר הוא PVA ואחריו ה-IPS...איזה מין השניים הוא זה שמשומש במסך זה? והאם הקנייה כידאית? הוא אמור לשמש למשחקים בעיקר וגם לסררטים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד. התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותר יש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763 אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותו אני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודה הכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
האירוע הטכנולוגי של אינטל בישראל סיפק לעולם סרטון הדגמה ראשון עבור הגלגול הבא של התקן אשר מיועד לרשת את ה-Thunderbolt 4 בתור המתקדם והמגוון ביותר בשוק ה-PC - בנוסף למוצר מסקרן נוסף שעונה לשם Project Galacticoלכתבה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המסך Samsung 931BF, ואני מרגיש שהוא לא מנוצל היטב מבחינת הצבעים שלו. אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהי דרך להגדיר אותו בצורה טובה. ניסתי כבר עם תוכנת CheckScreen או משהו כזה.. וזה לא ממש עוזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מועניין לקנות את ה2007WFP. עכשיו אני שרוי בדילמה קטנה מכיוון שראיתי מסכי 20 רק באופיס דיפו שם הם לא ברזולוציה הטבעית שלהם. עכשיו אני רוצה לבדוק אאיך הרזולוצי הטבעית שלהם,אם הטקסטים והכל נראים קטנים מידי מכיוון שהמסך הזה ישמש גם את אבי שנעזר במשקפי ראייה.מישהו יכול להעלות תמונה של הדסקטופ שלו על מנת שאני אוכל לראות את גודל הפונטים וכו'? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 1700 ש"ח ואני מחפש מסך LCD גודל 19 שיתאים לי לשימושים הבאים 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R , RAINBOW SIX VEGAS 5% סרטים 5% תוכנות כמו WORD ,PHOTSHOP
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
הוא נחשב שיש לו מריחות וזה ? איזה פאנל הוא ? יש לי אותו כבר אני סתם רוצה לדעת עליו פרטים...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כמה הוא טוב למשחקים וכמובן עם יש הצעות למסכים טובים יותר שהם "21-22 בגבולות התקציב שלי התקציב הוא 1900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. לאחרונה נהרס לי המסל מחשב לאחר 6 שנות עבודה טובות ונפלאות. שאלתי היא כזאת, אני חייב לקנות מסך חדש התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח לא כל כך אכפת לי אם הוא יהיה LCD או CRT היקר שיהיה טוב. אשמח לשמוע הצאות, תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם נדפקה לי הטלויזיה ואני מעוניין למצוא תחליף השימוש העיקרי שלי בה הוא לצפייה בסרטי DVD האם יש הבדל מהותי בצפייה בסרט במסך מחשב של 22 אינצ' לדוגמא לעומת מסך LCD טלויזיה באותו הגודל? יש המלצות למוצר? אני לא מחפש משהו בומבסטי ובמחיר של לא יותר מ600-750 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אני יכול להשקיע עד 1800 ש"ח הדגם של הכרטיס מסך שלי: PX7600 GT תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תראו, זה התחיל אתמול בלילה, המסך לא מפסיק לעשות לי את ה Auto Adjustement !!! ומה שמוזר, זה שהכפתור לא נתקע, ניתקתי מהחשמל, כיביתי הדלקתי , ניתקתי מהמחשב וחיברתי, עשיתי ריסט וזה אפילו במסך של הווינדוס עוד לפני שהווינדוס עולה בכלל !! וזה בא בתקופות כאילו כל איזה 15 דקות משהו כזה או אפילו פחות או יותר, וזה לא מפסיק אחד אחרי השני !! מה אני אמור לעשות? המסך נקנה לפני 3 שנים.. יש איזה שהיא דרך ללא תיקון לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-