עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. מחפש חנות באזור המרכז שבתצוגה יש לה את LG1953TR תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by Yaniv_sosner,

אני השבוע הזה קונה מסך 22 אינץ' איזה איזה הטוב ביותר למשחקים בעיקר..

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. קניתי את הT260 של SAMSUNG השימושים של המסך זה בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וקצת צפיה בטלוויזיה ואני צריך עזרה בכיוון ההגדרות כמו הצבע, גמה וכו' אם מישהו יודע מה מומלץ תודה לכל מי שעונה מראש

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. שלום, יש לי את ה 2007FP של Dell כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג. אני רוצה להוסיף מסך נוסף לידו, שיתפקד כמסך שניוני, ונראה לי שיהיה נחמד אם הוא יהיה "24 ברזולוציה של 1920x1200 כי אז הוא יהיה בדיוק בגובה של ה Dell ובעל אותה רזולוציה אנכית (ה Dell הוא 1600x1200). אני בעיקר כותב קוד ומסמכים, קצת וידאו (אם hulu נחשב) ו COD4 ברגעי הפנאי. חשובה לי בעיקר חדות טקסט. לא רוצה להוציא מעל 3000ש"ח ולכן ה Dell "24 לא בתקציב. ראיתי שהמחיר מתחיל מ 1200 אז אני מקווה שניתן לקנות מסך סביר בפחות מ-2000. תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by KoM,

לצערי בטלויזיות LCD אני לא מבין יות רמדיי, אבל רציתי לדעת האם חיבור טלויזיית LCD 47" דרך HDMI נותן מסך שמתנהג כמחשב רגיל ? כלומר שינוי רזולוציות ותפיסת כל המסך כמו ב-LCD במחשב ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. שלום לכולם אני חדש פה....ועוד שבועיים אני קונה מסך LCD 22 אינץ' עכשיו אני מבקש את עזרתכם בקניית המסך.... אז ככה חשוב לי שלא יהיו מריחות בסרטים ושהוא יהיה טוב במשחקים...(עד כמה שאפשר) ההתלבטות הרצינית שלי היא בין SyncMaster 226BWוSamsung ל- VW222UוAsus וזהו.....עכשיו אם אתם חושבים שאני יכול למצוא משהו יותר טוב בעד 1400 ש"ח...אנא שתפו אותי ועזרו לי... אני פתוח להצעות תודה מראש חברים יקרים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. שלום לכולם נדפקה לי הטלויזיה ואני מעוניין למצוא תחליף השימוש העיקרי שלי בה הוא לצפייה בסרטי DVD האם יש הבדל מהותי בצפייה בסרט במסך מחשב של 22 אינצ' לדוגמא לעומת מסך LCD טלויזיה באותו הגודל? יש המלצות למוצר? אני לא מחפש משהו בומבסטי ובמחיר של לא יותר מ600-750 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D‎ אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך:

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by michfir,

קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. שלום לכולם, קראתי את ההמלצות שיש באתר ובאשכולות כאן, ועדיין אני לא הצלחתי לבחור. מאחר ואני לא אחד שמחליף מסכים כל שנה-שנתיים (כרגע יש לי מסך CRT של MAG 17 אינץ' מלפני 10 שנים שעובד בלי בעיות בכלל), אני רוצה מסך שיתן לי מענה לעשר השנים הקרובות גם. עיקר הדברים שאני אעשה עם המסך זה אינטרנט, וצפיה בסרטים. אך מאחר והמסך ישאר גם למחשבים הבאים אני צריך שהמשחקים בו יעבודו כמו שצריך. הדברים שפחות חשובים זה: - ארגונומיה. לא קריטי עבורי שיהיה ניתן לסובב את המסך בכל מיני כיוונים מוזרים. - עיצוב. לא אכפת לי עד כמה המסך "יפה". הדברים שיותר חשובים: - שלא יהיה השתקפות. - צבעים חשובים, אבל ברמת פאנל TN. ברור לי שחשוב ניגודיות, אבל ראיתי שבמומלצים הניגודיות לא הכי גבוהה. אשמח להסבר. וגם לא…

17. שלום, יש לי מסך 21 אינצ' CRT של SUN מצויין רק שהוא התחיל לפתח פסים לרוחב במצבי אור בהיר (כמו שרק מדליקים אותו) אז החלטתי לבדוק למה ניתן להחליף. עקב שמסך 22'' רחב הוא יותר קטן מה-21 (נראה לי) אני נוטה יותר לכיוון 24'' אבל אני צריך מסך איכותי הן בצבעים, בזוית הצפייה ובאיכות למשחקים. אני לא מחפש את הכי טוב כי, מן הסתם, לכל מסך יש חסרונות והטובים יכולים לעלות הרבה אבל נגיד עד טווח של 3000 אולי עוד סביר. ראיתי מספר דגמים שבלטו יותר מאחרים אבל עוד אין מסקנות: T220 של SAMSUNG או 240PW9EB של PHILIPS (בעלי הבדלים ברורים אך מה משמעותם בפועל?) אשמח להצעותיכם ודעותכים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. נכון שפתחתי נושא.. אבל יש לי כמה שאלות כרגע חשובות כי אני רוצה כבר להזמין. אני די סגור על Dell 2007FP. על איזה חנות אתם ממליצים שנותנת אחריות לפיקסלים מתים ולבעיות אחרות? ואיזה חנות אפשר לסמוך עלייה שתביא לי את ה Dell עם הפאנל האיכותי S-IPS אם אני יבקש מהם? והאם יש איזו חנות שתיתן לי לבוא לראות את המסך לפני קנייה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. Started by navk2,

הוא נחשב שיש לו מריחות וזה ? איזה פאנל הוא ? יש לי אותו כבר אני סתם רוצה לדעת עליו פרטים...

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. האם מדובר בקניה כדאית? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1419

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by emil001,

היי, בזמן הקרוב, אני מתכוון לקנות מסך. מסך שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה שאני צריך. מאפיינים למסך: גודל: 24-26 אינץ' ניגדויות: שלא יהיה פחות מ- 1:8000 תגובה: 2MS חיבורים: DVI, HDMI חברות מוכרות בלבד, מעדיף יבוא אירופאי או ארה"ב. (רק לא מסין) בעיקרון זה יותר בשביל עבודה שלי, פוטושופ ובשביל לראות סרטים. תודה על העזרה, בברכה ולילה טוב אמיל.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by ajl,

אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by yonishema,

[samsung 971p או VS-VP930-3 } מבקש את עזרתכם אני שניה לפני הקניה ורוצה לדעת מה עדיף שני המסכים עם פאנל איכותי לפי מה שנרשם עד עכשיו בפרום הזה סמסונג 6MS 1:1500 וויו סוניק 8MS 1:3000 אם תשאלו אותי סמסונג נשמעת חברה יותר אמינה מבחינת השם וגם המסך עולה לי 130 שקל פחות מהויו סוניק המסך מיועד למשחקים סרטים גלישה באינטרנט ושימושים של היום יום.... אני חייב תשובה דחוף ותודה רבה!! ;) :)

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by kornov,

שלום וערב טוב. לאחרונה נהרס לי המסל מחשב לאחר 6 שנות עבודה טובות ונפלאות. שאלתי היא כזאת, אני חייב לקנות מסך חדש התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח לא כל כך אכפת לי אם הוא יהיה LCD או CRT היקר שיהיה טוב. אשמח לשמוע הצאות, תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. קומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםקומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.