מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי צריך בבקשה המלצה למסך מחשב/טלוויזיה 27" המסך הולך לשמש כטלוויזיה, ולכן חשוב ש: 1) רמקולים מובנים עם ווליום חזק יחסית 2) אנדרואיד מובנה 3) מתלה vesa 4) ספק כוח פנימי ולא שנאי חיצוני תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה למסך שישמש בעיקר סרטים ומשחקים,בתקציב של 1000 ש"ח. חיבור DVI... http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346074&DB4147=4153&DB4163=267628 תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני ממליץ לקרוב משפחה על המפרט שמופיע כאן - http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ וצריך מסך כדי להשלים את ההמלצה. מדובר במחשב שישמש בעיקר למשחקים לא חדשים (כאלו שעוברים מיד ליד), לא צריך רזולוציות גבוהות. מחיר נמוך חשוב . (עדיף כמה שיותר אפשרויות, כי הוא לא קונה באינטרנט ותלוי במה שמספקים לו המוכרים באזור המגורים שלו).
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
[samsung 971p או VS-VP930-3 } מבקש את עזרתכם אני שניה לפני הקניה ורוצה לדעת מה עדיף שני המסכים עם פאנל איכותי לפי מה שנרשם עד עכשיו בפרום הזה סמסונג 6MS 1:1500 וויו סוניק 8MS 1:3000 אם תשאלו אותי סמסונג נשמעת חברה יותר אמינה מבחינת השם וגם המסך עולה לי 130 שקל פחות מהויו סוניק המסך מיועד למשחקים סרטים גלישה באינטרנט ושימושים של היום יום.... אני חייב תשובה דחוף ותודה רבה!! ;) :)
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם מישהוא יכול לתת ביקורת על המסך של LG W2252TQ אני לא מוצא שום מידע עליו
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכל באי הפורום! אני מחפש מסך למחשב, הוא מיועד למשחקים, אפשר לומר רק למשחקים. אין לי הרבה מושג במסכים, לא הבנתי את העיניין עם זמני התגובה הניגודיות וכו'.... הכרטיס מסך שלי הוא הGTS, הבנתי שזה גורם שצריך להתחשב בו, לניצול מקסימלי או משהוא כזה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה....ועוד שבועיים אני קונה מסך LCD 22 אינץ' עכשיו אני מבקש את עזרתכם בקניית המסך.... אז ככה חשוב לי שלא יהיו מריחות בסרטים ושהוא יהיה טוב במשחקים...(עד כמה שאפשר) ההתלבטות הרצינית שלי היא בין SyncMaster 226BWוSamsung ל- VW222UוAsus וזהו.....עכשיו אם אתם חושבים שאני יכול למצוא משהו יותר טוב בעד 1400 ש"ח...אנא שתפו אותי ועזרו לי... אני פתוח להצעות תודה מראש חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום חבר ביקש ממני להשיג לו מסך לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים 19 אינץ' עד 1000 שקלים מצאתי את http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=853&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& שנראה טוב סה"כ ופה http://xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7_13.html יש על הדגם ככל הנראה הישן שלו ביקורת (הניגודיות שונה..) עריכה: טוב אני רואה באתר של LG שכנראה יש לו גם יציאת DVI מה אתם אומרים על המסך ? הצעות אחרות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני השבוע הזה קונה מסך 22 אינץ' איזה איזה הטוב ביותר למשחקים בעיקר..
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך רחב 19" של MAG. כברירית מחדל המסך היה מכוון לרזולוציה של 768*1024. ברזולוציה זו הוא לא מתפקד כמסך רחב לכן שיניתי את הרזולוציה ל - 768*1280. עכשיו הסרטים נראים טוב יותר (פחות שטח ריק) וניתן לצפות לגלוש ולעוב על מסמך WORD ביחד. הבעיה היחידה היא הכתב. משום מה הכתב נראה דחוס ומוזר (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת). יש למישהו הצעות לפתרונות? אם כן אשמח לשמוע! תודה עריכה - טוב משום מה התמונה לא שומרת את המראה המוזר של הכתב מה שהופך את העסק ליותר מוזר. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה 1024*1280 כן עובדת טוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
מה כדאי 19 ? או 22 ? האם צריך 16*9 ? מהם השיקולים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המסך שווה את המחיר ואם הנתונים שלו נחשבים טובים למשחקים ועבודה שוטפת והאם יש אופציות יותר טובות בסביבות המחיר הזה. המסך יעבוד עם כרטיס מסך p.o view gtx 260 . תודה רבה לכל המגיבים .
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך LG2271. מבקש לדעת איך המסך ובמיוחד איך האביזרים הנילווים (מגיע עם מיקרופון, רמקולים ומצלמה מובנים)
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום! היום אני עם 34" UW 2K של סמסונג ומאוד מרוצה מהפורמט אך לא מדיוק הצבע ולכן מחפש חלופה ראויה. מעוניין במסך שישמש אותי לעבודה שוטפת, עריכת תמונות וגיימינג. להלן הקריטריונים לפי סדר חשיבות: 1. 34" UW או יותר 2. QHD (3440 X 1440) או יותר 3. IPS ודיוק צבע גבוה (כיסוי 99% sRGB או יותר) 4. 120Hz ומעלה 5. HDR (זו לא דרישה מהותית פשוט אם כבר משקיעים במסך שיהיה קצת future proof) 6. G-Sync 7. קעור אני עם RTX3080, מעדיף להתכנס במחיר עד 5000 שח אבל פתוח לשמוע מעבר. נניח, אם המסך הזה היה זמין בארץ כנראה שהייתי קונה אותו: https://www.amazon.com/gp/product/B086XLLG28/ref=ox_sc_saved_title_3?smid=AT…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 21 אינצ' CRT של SUN מצויין רק שהוא התחיל לפתח פסים לרוחב במצבי אור בהיר (כמו שרק מדליקים אותו) אז החלטתי לבדוק למה ניתן להחליף. עקב שמסך 22'' רחב הוא יותר קטן מה-21 (נראה לי) אני נוטה יותר לכיוון 24'' אבל אני צריך מסך איכותי הן בצבעים, בזוית הצפייה ובאיכות למשחקים. אני לא מחפש את הכי טוב כי, מן הסתם, לכל מסך יש חסרונות והטובים יכולים לעלות הרבה אבל נגיד עד טווח של 3000 אולי עוד סביר. ראיתי מספר דגמים שבלטו יותר מאחרים אבל עוד אין מסקנות: T220 של SAMSUNG או 240PW9EB של PHILIPS (בעלי הבדלים ברורים אך מה משמעותם בפועל?) אשמח להצעותיכם ודעותכים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה מאוד, החלטתי שדי, צריך להחליט, קראתי המון פה בפורום והגעתי ל2 המסכים האלה הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים כבר לא ראיתי בחדר הרבה זמן... והמשחקים היחידים שאני משחק זה אסטרטגיה (וורקראפט וכאלה) אני לא יודע ולא מתכוון להתחיל לכייל את המסך, וכל סוגי הפאנלים בילבלו אותי לגמרי.... מה שאני צריך לדעת זה האם אני (בתור משתמש די פשוט ובסיסי) ארגיש הבדל בין המסכים? האם ההבדל הזה שווה את הכסף? ומה אני צריך לבדוק במסך כשאני קונה אותו\ מקבל אותו? (איזה פאנל הוא צריך להיות?, איך אני בודק פיקסלים שרופים? וכו') תודה מראש, ואני יודע שחלק מהמידע כבר נמצא בפורום, אבל בטוח יש עוד כמה כמוני שצריכים את הכל מרוכז (הרבה מדברים פה על מסכים עם אפשרויות כיול מטורפות ויכולות אדיר…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 19"-20" ששימושו העיקרי יהיה הצגת טקסטים (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וכו'). התקציב הוא 2000 ש"ח, אך אתם בהחלט לא חייבים לנצל את כולו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 19 אינץ' המסך מיועד לעריכות גראפיות (בעיקר PREMIER אם זה משנה משהו) וקצת משחקים. התקציב הוא 1300 ש"ח הוא זכה במכרז אישי בוואלה שופס ב SAMSUNG 940BW האם המסך הוא טוב מספיק ? או שצריך משהו אחר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום הנני זקוק להמלצתכם בקשר למסך שיהיה מיועד למשחקים חדשים ושיוכל למצות את כרטיס המסך,SLI של 9600GT . אם לא תיהיה ברירה אז אפשר לחרוג בתקציב עד אלפיים ש"ח,זהו המקסימום שלי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-