מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום האם לפטופ asus zephyrus m15 עם i7 דור 10 וRTX 2070 max q יסחוב משחקים בינוניים ב144Hz?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל גם הכוונה איפה לקנות בתודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך מחשב רחב, 22 אינץ' שמיועד לעריכת וידאו . העניין הוא שכבר הלכתי לאיבוד עם כל האופציות שיש. הבנתי שלעריכת וידאו שלא כמו משחקי מחשב אין באמת צורך בזמן תגובה של 2ms ושגם 5ms יספיק לי . חוץ מזה גם היחס ניגודיות לא אמור להיות קריטי. ומה שבאמת חשוב זה הפאנל עצמו ושל איזו חברה הפאנל... אין לי צורך במסך מקצועי לגמרי, אני עורכת בבית ולכן לא ארצה להשקיע יותר מידי. אוכל להשקיע עד 1500 שח. אני פשוט צריכה שיגידו לי איזה דגם לקנות וזהו כבר הסתבכתי לגמרי..
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 22 שלהם אבל מרוב דגמים ממש קשה להחליט. על מה אתם ממליצים? מסך שישמש למשחקים כבדים,כרטיס המסך הוא GTX 260. הMK221H משך את עיניי.... אשמח לעזרה,בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובה בחיפוש אז אם אתם יכולים תעזרו אם המסך למטרת משחקים אז כדי לקחת את הdell 2009wa או שעדיף TN? מבחינת הרזולוציה שפה היא 1680X1050, האם רואים הבדל באיכות התמונה ברזולוציה גבוהה יותר במסך 24'' 1900X1200? (במשחקים) או שרק הדרישות מערכת גבוהות יותר וביצועים נמוכים יותר ולא ממש רואים הבדל... מבחינת תקציבית אני פחות לחוץ השאלה מה מתאים?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך דגם VW2245 של BenQ, ואני תוהה האם יש צורך לשדרג אותו. הוא מרגיש לי מעט זול האמת, אבל אני לא בטוח עד כמה ההבדל יהיה מורגש לעומת מסכים שעולים כ-600~800 ש"ח. אני משתמש במחשב לצורכי גלישה באינטרנט בעיקר, ולעיתים עבור גיימינג. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970. האם לדעתכם כדאי לשדרג לאחד המסכים של DELL / Philips / ASUS / Samsung? והאם ניתן לקבל המלצה בבקשה למסך בתקציב של עד 850 ש"ח מ-KSP / PLONTER / TMS? תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, אני מתכנת ואני רוצה מסך שיקרין לי על קיר או מסך למקרן באיכות סבירה עד 700 שקל. יש דבר כזה? ראיתי שיש מקרן שמתפצל ומתנהג כמו כמה מסכים וזה יכול להיות שימושי אם קיים כזה. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב ''גיימינג'', מצאתי כמה מסכים טובים במחיר טוב אבל יש דבר אחד שאני לא מבין מה ההבדל בין QHD ו WQHD, האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי באינטרנט וכתוב שם משהוא על אקסטרה פיקסלים ושלWQHD אין פסים שחורים ולא יהיו תמונות מתוחות ב''widescreen videos'' (אני לא יודע מה זה גם) אשמח להסבר קישור לדף זאפ של המסכים המדוברים אם צרי ך תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה פאנל יש לכם..? A/C/S ואיך רואים את איכות התמונה..?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
931b samsung אני יודע שתציעו לי על הxerox אבל אני רוצה לדעת תגובות על זה? אם למישהו יש אותו? אני קונה אותו ב1200 פשוט אני יכול לקנות רק אותו,יש לי זיכוי ובחנות הזאת יש רק אותו או את ה931c לא רוצה להוסיף עוד 300 שקל עליו,לא כדאי נכון?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חשבתי על ה LG 1960TR אבל אמרו לי שהוא לא משתלם ....מה המסך הטוב ביותר למשחקים כבדים לסרטים ולגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רוצה מסך טוב משהו שיהיה אפשר לגלוש באינטנט משחקים כבדים כמו CSS Crysis ועד פוטושופ מדיי פעם. 2ms 1:2000 לא יקר בער 1500 שקל.. בתודה ושבת שלום אור.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
בקרוב אני נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות שם את המסך Dell 2007WFP ולהביאו לארץ, אך אני רוצה לודא כמה דברים לפני כן: 1. האם תהיה לי בעיה עם חיבורי חשמל והמתח? 2. ממה שהבנתי, ניתן לחבר למסך גם ממירי כבלים/לווין, האם קיימת הגבלה על שיטת השידור האמריקאית, NTSC ? 3. האם צריך לשלם מכס בחזרה לארץ? 4. האם סוכנות דל תיתן לי אחריות על המסך גם אם הוא נקנה בארה"ב? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
(לא שאני אתנגד למסך יותר גדול) בעיקר לגרפיקה, סרטים ושימוש ממושך (ממושך ממושך ) התקציב הוא משהו בסביבות ה1500-1800 קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות וסקירות שאני עומדת להתאבד. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו זה מאוד יעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך, בתקציב של 1000 ש"ח, +-. מרוב מדריכים ו"טיפים" התבלבלתי ולכן רציתי לבקש המלצות בפורום הנכבד הזה. הבנתי שזמן התגובה צריך להיות מקס' 8 ms. שחייבת להיות יציאת DVI. שזווית הצפיה האופקית צריכה להיות לפחות 150 מעלות והאנכית 130. ולכן עדיף פאנל מסוג IPS. אני שואל האם לקנות מסך CRT בגודל 19'' או שעדיף LCD 17''? התקציב הוא גמיש, אבל צריך לנוע סביב האלף... המלצות על דגמים ספציפים גם יתקבלו בברכה (הגעתי ל150 רלוונטים בזאפ, קצת קשה לסנן). אני גם מעוניין בשני מסכים כאלה, אז אם מישהו מכיר עסק נחמד באזור המרכז שאול יהיה עדיף על הזמנה באינטרנט - אני אשמח לשמוע. תודה רבה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש למישהו? איך המסך? טוב גם לסרטים או שיש מריחות?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום,אני צריך בבקשה המלצה למסך למחשב,למשחקים,גודל 19 אינצ' ותקציב של 1500-2000 שקל כך... לא ממש חשוב לי המחיר,העיקר שיהיה יחס של איכות\עלות טוב ^^
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 19 אינץ דק עם חיבור VGA לצרכים הבאים: לגלישה באינטרנט כתיבת מסמכים וכל מיני משחקים אבל לא מטורפים משהו ממש קל סימס וכאלה לא יותר מדי. אני השמח לקבל המלצות על מסכים לא יקרים מדי והעיקר שיהיו טובים לצרכים שלי
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי אני אקנה בזמן הקרוב מסך רחב, ואלו שתי הדגמים שיצא לי לפגוש. אני אנסה לפרט מה אני יעשה איתם בשביל ליראות אם הם מתאימים לי, בעיקרון אני אשחק דיי הרבה, יתכנת, וקצת יערוך בפוטושופ איתם. אני רוצה לשים דגש בעיקר על זה שאני אשחק בו הרבה, אני כרגע עם מסך 19Inch של סמסונג, ואני נהנה מרוב המשחקים על הגדרות גבוהות ואני מפחד לאבד מהביצועים אבל אני משער שאני אצטרך לקחת את הסיכון הזה (המפרט שלי בצד). לפי המפרט, ולפי הצרכים שלי איזה מסך יותר מומלץ ונוח לשימוש? אני לא מבין הרבה במסכים ולכן פניתי לפה ואם תילכו למושגים קצת מסובכים אשמח אם תסבירו. תודה רבה...!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לקנות איזו טלויזיית FHD, לא ממש משנה להם וגם לא לי הדגם כי אני לא ממש יצפה בה.. בכל מקרה רציתי לדעת האם החיבור שיש לטלויזיה אל המחשב משנה הרבה? יש לה חיבור VGA למחשב, ועוד 2 של HDMI. אני יודע ש VGA זה פחות איכותי מ DVI, אבל האם זה נחוץ כאשר יש לי כרטיס מסך שיכול להתחבר ל HDMI? או שאין בכלל כרטיס מסך כזה ואני הוזה האם תהיה איבוד של איכות תמונה בחיבור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי מסך LCD שישמש אותו בבית למגוון משימות משרדיות - בעיקר קריאה, כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. לא חשוב שהמסך יתאים למשחקים, עריכת תמונות או ווידאו או אפילו לצפיית סרטים (למרות שעדיף שהוא לא יהיה גרוע בצורה חריגה במשימות הללו - גם להן הוא ישמש). בעיקר חשוב שהמסך יהיה נוח לעבודה ולצפייה, ושיהיה מסך ה-LCD בגודל 22'' האמין והעמיד ביותר שאפשר לקנות ב-900 ש"ח היום. בקיצור - אני מעדיף מסך פשוט ואמין, ולא בעל יכולות תצוגה גבוהות (לא שיש לי מושג אם התכונות האלו הם בכלל Tradeable במסכי מחשב). נראה לכם אפשרי? יש המלצות על דגמים ספציפיים? תודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב ב 3700 שקל, אם אחריות מבית הלקוח ומישלוח חינם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-