עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by [NOS],

אוקי , אז אני חושב לכיוון של אחד מאלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=588933 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 אני לא מבין גדול במסכים אז מי מהם עדיף ( או שבכלל משהו אחר ? ) (על האסוס אני מקבל קצת הנחה ) השימוש שלי זה אינטרנט , סרטים ומשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש מסך "19 לשימוש ביתי בתקציב עד 1500 ש"ח (אפשר גם פחות... ). חוץ מזה, לפני חצי שנה חיפשתי מסך דומה והומלץ לי כאן על Sony SDM-X95F. אכן קניתי אותו ואני מרוצה, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו. האם הוא עדיין מומלץ בתקציב הנ"ל או שיש טובים ממנו ו... לאן הוא נעלם? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  3. צריך משהו שיתאים לי לגרפיקה(תוכנות תלת מימד וקומפוזיטינג) מניח שאני אצטרך להוסיף 300 ש"ח למשהו נורמאלי וזה סבבה אם צריך להוסיף עוד 500(כלומר 1500 בכלל), וזה יהיה ממש מקפצה ברמה, או לחילופין הגדלה פיצית של המסך(ללא פגיעה באיכות), אז גם אפשרי אם יש מסך מתאים בskypc זה יהיה טוב כי אני קונה משם מחשב(שעליו המליצו לי בפורום מפרטי מחשב פה) ורצוי כמובן מאותו מקום, אבל לא מחייב תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by lol_minbet,

המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  5. ואהם יש הבדלים בין הירסא הרגילה לHC?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי מסך LCD שישמש אותו בבית למגוון משימות משרדיות - בעיקר קריאה, כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. לא חשוב שהמסך יתאים למשחקים, עריכת תמונות או ווידאו או אפילו לצפיית סרטים (למרות שעדיף שהוא לא יהיה גרוע בצורה חריגה במשימות הללו - גם להן הוא ישמש). בעיקר חשוב שהמסך יהיה נוח לעבודה ולצפייה, ושיהיה מסך ה-LCD בגודל 22'' האמין והעמיד ביותר שאפשר לקנות ב-900 ש"ח היום. בקיצור - אני מעדיף מסך פשוט ואמין, ולא בעל יכולות תצוגה גבוהות (לא שיש לי מושג אם התכונות האלו הם בכלל Tradeable במסכי מחשב). נראה לכם אפשרי? יש המלצות על דגמים ספציפיים? תודה מראש, שי

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. בשעה טובה התחתנתי ואשתי מעצבת את אלבום התמונות שלנו על גבי המחשב. כרגע יש לנו מסך LCD פשוט שלאחרונה התחיל לרצד. אנחנו נעויננינים ב LCD חדש שיתאים לעבודה עם PHOTOSHOP וכדומה לעיצוב ועריכה וגם כמובן לדברים הרגילים (אינטרנט, סרטים...). האם כדאי 19" או 22"... רגיל או רחב... אנחנו מעוניינים להשקיע בסביבות 1000-1500 אם זה ריאלי לדרישתנו ואם לא אז המלצות על משהו קצת יותר יקר יתקבלו בברכה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by matizami,

יש מסכים שתומכים ברזולוציה הזו כמו בטלויזיה HD READY? אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ושזה יהיה באותה רזולוציה.

9. Started by 7wingz,

שלום, התחדשתי היום במסך Dell 2007wft ומסתבר שהוא REV A02. המוכר אמר לי שפאנל IPS אמור להיות REV A04 ברחבים..אז מה בעצם זה אומר? בנוסף לזה, תאריך היצור הוא מאי 08'. תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. Started by maormark,

שלום ותודה רציתי לדעת מה היתרונות במסך רחב (lcd)??אני רואה מלא מסכים רחבים נמכרים בזמן האחרון... מה אתם הייתם לוקחים?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  11. אני גולש ומשחק במחשב ממרחק 1.5 עד 2 מטר אני מתלבט בין 1080P ל 2K אני לא גיימר כבד אני בעיקר משתמש בזה לגלישה ומשחקים מדי פעם אבל חשוב לי האיכות צפיה כי יש לי מסך גדול כרגע 37 אינץ והעיניים שלי ממש כואבות וזה גם מסך טלויזיה והוא חרא זה מתאים יותר לצפיה מרחוק , השאלה אם 27 אינץ יספיק ? כי ה 37 אינץ גומר לי את העיניים.

12. Started by tintin,

כי יש עכשיו רק את הHC בארץ. האם כדאי לקנות אותו באותו מחיר כמו בלי ה HC בשביל משחקי מחשב ועריכה או לחכות?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. בדקנו מסך עדכני של GIGABYTE AORUS מדגם FI32Q בגודל 32 אינצ' - בכדי להכריע האם המחיר המבוקש מצליח להצדיק את עצמו עם התמורהלכתבה

14. Started by starnet,

שלום. המסך הישן שלי התקלקל ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1800-2200 ש"ח. מעוניין במסך 19" או 20" תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by 7ven,

היי חברים אני מתקשה לבחור מסך הצרכים שלי הם: מינימום 34" ULTRAWIDE עדיפות לאיכות תמונה על פני מהירות - אני לא משחק FPS תקציב 3000 שח גמיש כרגע המועמד המוביל שלי הוא LG 34WN80C-B האם יש בכלל מסכי 38 הארץ? * הסתכלתי גם על על הסמסונג G9 - מעבר למחיר הגבוהה אני מבין שהוא קעור מדי לעבודה האם אני טועה? תודה רבה למגיבים

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by boogie,

חיברתי אתמול את המסך וצצו לי כמה בעיות: 1. בזמן הסרט הבהירות משתנה אוטומטי כל כמה זמן, מישהו נתקל בתופעה דומה?? 2. לאחר כמה זמן שאני צטפה בסרט התמונה פתאום נעלמת והמסך נהיה שחור ואז כשאני מזיז את העכבר אני רואה הכל שחור ורק כתוביות וסאונד אבל התמונה לא חוזרת וצריך להפעיל את הסרט מחדש (זה לפחות הפתרון שהצלחתי למצוא עד עכשיו), נראה לי שזה קשור לשומר מסך, מישהו יודע איפה נמצאות ההגדרות של השומר מסך וה Power managment בויסטה? ד"א: אני משתמש ב BSPLAYER 2.20 ומחובר עם החיבור האנאלוגי

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  17. Started by sarkise,

יש לי מסך סמסונג מהדגם שצוין בכותרת. ברגע שהדלקתי את המחשב המסך לא הגיע, הראה צבע לבן על כל השטח, גם את התפריט שלו לא ניתן להדליק. ברגע שמנתקים את הכבל מהמחשב הלבן נעלם אך המסך פועל. אתמול המסך עבד כרגיל, רק הבוקר הוא הפסיק לעבוד בדקתי בשני מחשב את המסך, שני כרטיסי המסך עובדים טוב, אני מדבר כרגע דרך מסך CRT ישן שהורס לי את העיניים \: האם יכול להיות שאחד מהרכיבים במסך נשרף ? אולי בפאנל ? המסך עוד באחריות, אך החנות רחוקה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. לאחר שקיבלתי המלצות ל 19" של ViewSonic VP930 אני עכשיו מבקש המלצה למסך רחב דווקא (לא משנה לי כמה אינצ'ים). מיועד למשחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (וגלישה באינטרנט), צפייה בתמונות. תקציב כ 1700 ש"ח. אם אין מסכים רחבים טובים בתקציב הזה, אז תגידו לי ואני פשוט אקנה את ה 19" VP930

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. שלום חבר ביקש ממני להשיג לו מסך לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים 19 אינץ' עד 1000 שקלים מצאתי את http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=853&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& שנראה טוב סה"כ ופה http://xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7_13.html יש על הדגם ככל הנראה הישן שלו ביקורת (הניגודיות שונה..) עריכה: טוב אני רואה באתר של LG שכנראה יש לו גם יציאת DVI מה אתם אומרים על המסך ? הצעות אחרות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. המסך יהיה למשחקים, סרטים, וטלויזיה. אם המחיר לא ריאלי, אשמח לקבל הצעות ל17". תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by kornov,

שלום רב. אני מחפש מסך לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידאו ואנימציה. לפחות 22 אינצ', לעבודה עם תוכנות כמו MAYA, After effects, Photoshop. שלא מעייף את העיניים וניתן לעבוד איתו הרבה שעות. התקציב עומד על 2000ש"ח +-. על איזה מסך אתם ממליצים ושל איזה חברה ??? תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by omer_xd,

אני רוצה ליקנות מסך ''22 של חברת mag במחיר 1600 ש''ח האים מישהוא ממליץ האם זה מסך טוב? אילו ההגדרות שלו:גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Mag , זמן תגובה: 2 מילי שניה פרטים נוספים...

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by wwll soldier,

יש לי התלבטות אם לקנות מסך מחשב 22 אינץ' או טלויזיה 32 LCD אני בעיקר רואה סרטים וסדרות ומשחק הרבה, רציתי לדעת איך יראו משחקים על טלויזיה בגודל כזה המרחק של הטלויזיה ממני בסרטים יהיה משהו כמו 3 מטר אבל במשחקים זה יהיה מטר...לא בריא.. מצד שני יש מסך מחשב שהוא קטן הרבה יותר אבל למשחקים יותר טוב וסרטים פחות.. אני רוצה טלויזיה כי שלי בחדר כבר גמורה ורואים מטושטש... מה אתם אומרים כדאי? במקרה ואני אלך על המסך samsung 226Bw או dell 2007wfp האם אני אצטרך 8800gtx או שהGTS 640 יספיק לי למשחקים כבדים עם פילטרים מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  24. Started by EyalOnn,

שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים