עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by 7ven,

היי חברים אני מתקשה לבחור מסך הצרכים שלי הם: מינימום 34" ULTRAWIDE עדיפות לאיכות תמונה על פני מהירות - אני לא משחק FPS תקציב 3000 שח גמיש כרגע המועמד המוביל שלי הוא LG 34WN80C-B האם יש בכלל מסכי 38 הארץ? * הסתכלתי גם על על הסמסונג G9 - מעבר למחיר הגבוהה אני מבין שהוא קעור מדי לעבודה האם אני טועה? תודה רבה למגיבים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. שמתי לב שמחירי מסך 3:4 יקר יותר ממסך רחב, האם אכן ככה הם הדברים? מדוע?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך טוב. אין לי אפשרות לבקש דגם ספציפי ולכן אני חייב מפרט טכני שיבדל את הדרוש לי בכדי לא לקבל הצעות למסכים נחותים. אשמח לקבל מפרט למסך איכותי ש"ח, בצירוף: 1. מהן התכונות הסטנדרטיות 2. אילו תכונות (מאפיינים) מבדלים מסך טוב מכאלה שהם פשוטים יותר ומה הערכים המומולצים. תודה מראש עמוס

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by bloomoon,

אני מחפשת מסך רחב, 22''. מיועד בעיקר לאינטרנט וגם לצפייה בסרטים/סדרות. המחשב די ישן עם כרטיס מסך מיושן, אז ממש לא צריך ביצועים גבוהים, גם לא צריך HD. כרגע ראיתי שLG W2242SM עונה על הדרישות שלי, אם מישהו שמע/ראה/מכיר ביקורות אמינות עליו אני אודה לכם תודה!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. קראתי כצת תגובות בפורום על מסכי 22 95% מהתגובות שליליות ואם פתעום מופיעה לה תגובה חיובית למסך מסויים ישר באה חזרה תגובה שלילית לאותו מסך.... באמת אין מסך 22 ששווה קניה???? האם כל מסכי ה22 גרועים כל כך???? ***אם יש מסך יוצא דופן באיכותו ב-2100 אז נשקיע עוד 100....(אז נצמצם 100שח ברכיב אחר..) חשבתי על כמה מסכים: LG LCD 22" L227WT 2ms DVI WIDE SAMSUNG LCD 22" 2253BW 5ms DVI WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ASUS LCD 22" MK221H 2ms DVI HDMI WIDE DELL ULTRASHARP 22" 2208WFP בבקשה תעזרו לי.... :-\

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by LLLLiran,

אני רוצה לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1200 שקל שיתמוך בDVI כדי שאני יוכל לראות בו גם טלויזיה וגם לראות במחשב מישהו יש המלצה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by eranir,
    • 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by wwll soldier,

יש לי התלבטות אם לקנות מסך מחשב 22 אינץ' או טלויזיה 32 LCD אני בעיקר רואה סרטים וסדרות ומשחק הרבה, רציתי לדעת איך יראו משחקים על טלויזיה בגודל כזה המרחק של הטלויזיה ממני בסרטים יהיה משהו כמו 3 מטר אבל במשחקים זה יהיה מטר...לא בריא.. מצד שני יש מסך מחשב שהוא קטן הרבה יותר אבל למשחקים יותר טוב וסרטים פחות.. אני רוצה טלויזיה כי שלי בחדר כבר גמורה ורואים מטושטש... מה אתם אומרים כדאי? במקרה ואני אלך על המסך samsung 226Bw או dell 2007wfp האם אני אצטרך 8800gtx או שהGTS 640 יספיק לי למשחקים כבדים עם פילטרים מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. Started by idofr,

היי, אני מחפש מסך בשביל סבא שלי לשימושים בעיקר של OFFICE כלומר שום דבר רציני, המסך רק צריך להיות בגודל של 19" ולא משהו עם מחיר מוגזם. התקציב אני מניח שיהיה קצת פחות מ1000 שקל לא? המון תודה וערב טוב

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. Started by liordavid,

יש ברשותיDELL 2007FP האם הוא עדיין הכי טוב ? מה ההבדלים בין המסכים הנ"ל... אשמח לביקורות מכאן ומרחבי הרשת תודה...

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. Started by tintin,

כי יש עכשיו רק את הHC בארץ. האם כדאי לקנות אותו באותו מחיר כמו בלי ה HC בשביל משחקי מחשב ועריכה או לחכות?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. -------------------------------------------------------------------------------- טוב אז ככה: ברשותי שני מסכי LCD, ASUS 22" ו- DELL 19". כרטיס מסך GTS 8800 עם שני יציאות DVI. עכשיו בעיקרון מה שאני רוצה לעשות הוא בעצם להרחיב את המסך הראשי (ASUS 22") עם המסך הנוסף של ה- DELL 19". אני מחבר את שני המסכים, נוצר "השיתוף" בין שנייהם, אך כאן נכנס לתמונה הבעיה... מבחינת הרזולוציות, ישנם הבדלי רזולוציה משמעותיות בין ה- 22" ל- 19", והבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה גדולה מזו שאני מקבל במסך ה- 19", זאת אומרת, ב- 19" אני מקבל 1280*1024 וכך גם במסך ה- 22". ניסיתיל לבדוק הכל בלוח הבקרה של NVIDIA, בהגדרות התצוגה של מערכת ההפעלה, אך ללא שום הצלחה. מערכת הפעלה דרך אגב הינה ויס…

14. Started by ORBIT,

איך נפטרים ואו מכוונים את הטקסט במסך LCD ? המדובר הוא על טקסט המופיע יחד עם משהו שנראה כמו צל ויוצר מצב של טקסט כפול.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. שלום לכולם, אני די סגור על המסך Samsung 932B שלפי מה שהבנתי הוא הטוב ביותר בתקציב, אבל אם יש מתחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by saphisto,

שלום לחברי הפורום, רציתי לשאול כמה המסך שלי שווה? (לא מצאתי ביד 2) המסך הוא Dell U2715Hc מפרט: 27 אינץ, 1440p 60hz. ניקנה מ KSP ב 2016, אין פיקסלים שרופים, המסך תקין מכל הבחינות

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by eliil1,

אני חושב על לקנות בסוף את המסך T240 , והרטיס מסך שלי זה PALIT 4850 SONICץ זה ישתלם?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  19. בהתאם להמלצותיכם, רכשתי את ה VP930. התקבל אצלי הרושם שהניגודיות שלו ממש לא משהו, וקשה להבדיל בין הצבעים הכהים, ובפרט קשה להנות מתכנים "אפלים" משהו (לדוגמא: Prison Break...) האם למישהו יש המלצה לקינפוג? תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. Started by shynet,

שלום לכולם, אולי אני אקנה בזמן הקרוב מסך רחב, ואלו שתי הדגמים שיצא לי לפגוש. אני אנסה לפרט מה אני יעשה איתם בשביל ליראות אם הם מתאימים לי, בעיקרון אני אשחק דיי הרבה, יתכנת, וקצת יערוך בפוטושופ איתם. אני רוצה לשים דגש בעיקר על זה שאני אשחק בו הרבה, אני כרגע עם מסך 19Inch של סמסונג, ואני נהנה מרוב המשחקים על הגדרות גבוהות ואני מפחד לאבד מהביצועים אבל אני משער שאני אצטרך לקחת את הסיכון הזה (המפרט שלי בצד). לפי המפרט, ולפי הצרכים שלי איזה מסך יותר מומלץ ונוח לשימוש? אני לא מבין הרבה במסכים ולכן פניתי לפה ואם תילכו למושגים קצת מסובכים אשמח אם תסבירו. תודה רבה...!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. לאחר שקיבלתי המלצות ל 19" של ViewSonic VP930 אני עכשיו מבקש המלצה למסך רחב דווקא (לא משנה לי כמה אינצ'ים). מיועד למשחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (וגלישה באינטרנט), צפייה בתמונות. תקציב כ 1700 ש"ח. אם אין מסכים רחבים טובים בתקציב הזה, אז תגידו לי ואני פשוט אקנה את ה 19" VP930

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. אני מתכוון לשאול האם כרטיסי מסך הHIGH-END העכשוויים בשוק, יציגו טוב משחקים ברוזלוציה של 1680X1050 (ה NATIVE של מסכי "22) האם הרזולוציה הזאת תוריד משמעותית ביצועים מכרטיסים אלו? (ואלי קצת פחות קשור) יש בכלל תמיכה במחשקים החדשים לרזולוציה הזאת?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. שימוש רב בפוטושופ ומצגות עריכת וידיאו מסך CRT קודם SAMSUNG 955b אפשרות לחרוג קצת עבור מסך טוב יותר משמעותית מה חשיבות מסך רחב מול מסך "רגיל"? האם SAMSUNG 2233 SWPLUS מתאים? מלבד dell2209wa מה עוד מומלץ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by M_power,

שלום לכולם רכשתי לפני יומים את ה 971P על פי ההמלצות בפורם בעיקר כדי להסתכל סרטים אבל מאז אני רואה תמונה מפוקסלת ואדומה. בבקשה תנו עצה איך לכוון את המסך. אני משתמש ב radeon X800. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. Started by Yaniv_sosner,

איזה מסך יותר איכותי...? DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 או Samsung 226BW ''22 LCD 2MS 1:3000

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים