מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לאחר בירור עם הכרטיס מסך שלי 4850hd החלטתי לבסוף ללכת על 20 אינץ'. איזה דגם כדאי? יש לציין שהשימוש העיקרי הוא משחקים. חשבתי על כמה מסכים 2043bw t20 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך... ההתלבטות שלי היא בגודל, אני משתמש הרבה במחשב ומפחד שילכו לי העיניים... אני מתלבט אם להביא מסך של 22 אינץ' כי אני רואה הרבה סרטים.... אבל אני מפחד שיהיה גדול מדי לשימוש ארוך וממושך... (יש מסכים של 21-20 ?) אני גולש המון באינטרנט ומשחק מדי פעם... הייתי רוצה שהמסך יהיה 4:3 ושיהיה לו אפשרות כוונון כלפי מעלה ומטה... מישהו יכול להמליץ לי על מסך באיזור ה 1200 ש"ח פלוס מינוס ? כרגע יש לי את LG 17 אינץ'... ואני מרוצה מהמסך מאוד מאוד ויש לי אותו מזמן... אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך טוב אני אשמח... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות בסוף את המסך T240 , והרטיס מסך שלי זה PALIT 4850 SONICץ זה ישתלם?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המחשב אוטוטו עומד להגיע, ועדיין לא הצלחתי לבחור מסך. אשמח אם מישהו יציע לי מסך איכותי בטווח המחירים הנ"ל. 10x
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפשת מסך רחב, 22''. מיועד בעיקר לאינטרנט וגם לצפייה בסרטים/סדרות. המחשב די ישן עם כרטיס מסך מיושן, אז ממש לא צריך ביצועים גבוהים, גם לא צריך HD. כרגע ראיתי שLG W2242SM עונה על הדרישות שלי, אם מישהו שמע/ראה/מכיר ביקורות אמינות עליו אני אודה לכם תודה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש למישהו? איך המסך? טוב גם לסרטים או שיש מריחות?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מסך לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידאו ואנימציה. לפחות 22 אינצ', לעבודה עם תוכנות כמו MAYA, After effects, Photoshop. שלא מעייף את העיניים וניתן לעבוד איתו הרבה שעות. התקציב עומד על 2000ש"ח +-. על איזה מסך אתם ממליצים ושל איזה חברה ??? תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חשבתי על ה LG 1960TR אבל אמרו לי שהוא לא משתלם ....מה המסך הטוב ביותר למשחקים כבדים לסרטים ולגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בקרוב אני נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות שם את המסך Dell 2007WFP ולהביאו לארץ, אך אני רוצה לודא כמה דברים לפני כן: 1. האם תהיה לי בעיה עם חיבורי חשמל והמתח? 2. ממה שהבנתי, ניתן לחבר למסך גם ממירי כבלים/לווין, האם קיימת הגבלה על שיטת השידור האמריקאית, NTSC ? 3. האם צריך לשלם מכס בחזרה לארץ? 4. האם סוכנות דל תיתן לי אחריות על המסך גם אם הוא נקנה בארה"ב? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 19 אינץ' המסך מיועד לעריכות גראפיות (בעיקר PREMIER אם זה משנה משהו) וקצת משחקים. התקציב הוא 1300 ש"ח הוא זכה במכרז אישי בוואלה שופס ב SAMSUNG 940BW האם המסך הוא טוב מספיק ? או שצריך משהו אחר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו תקציב סביב ה1000 ש"ח . תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לשדרג את מסך המחשב, אבל אני לא בטוח שהמסך החדש ייתמך. כיום יש לי מסך 24" ברזולוציה FHD בתדר 60hz. אני משתמש במחשב רק לצרכים משרדיים, לא גיימינג. המחשב בן 4 עם כרטיס מסך on-borad. אני רוצה לעבור למסך 32" FHD, אבל לכל אלה שנמכרים כיום רשום שהרזולוציה האופטימלית שלהם היא בתדר 75hz. אני מניח שכרטיס מסך כמו שלי לא תומך בתדר כזה ברזולוציה של FHD. השאלה שלי היא האם המסך יעבוד טוב על המחשב שלי? האם הוא לא ירצד בגלל שהתדר לא אופטימלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 19 אינץ דק עם חיבור VGA לצרכים הבאים: לגלישה באינטרנט כתיבת מסמכים וכל מיני משחקים אבל לא מטורפים משהו ממש קל סימס וכאלה לא יותר מדי. אני השמח לקבל המלצות על מסכים לא יקרים מדי והעיקר שיהיו טובים לצרכים שלי
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו ? טלויזיה טובה ? לצפייה בסרטים ושמיעה של מוזיקה ... עד כמה אפשר לשלם עליו ? האם יש בה מריחות ? איזה חיבורים יש לה ? חיבור לדי וי די וכאלא...
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל היבואן חיון - העליתי את המסך של SERVICE FUNCTION ומצאתי ש - CHECKSUM מראה על קוד 7FD5 האם המומחים יכולים לאמר לי איזהסג של זה פנל קיבלתי? תודה לעונים אדר
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני משחק בכמה משחקים .. אינרנט .. הרבה תוכנתו מסרים (אייסיקיו מסנג'ר וכו ).. זתומרת כתיבה ? ואיך המסך הזה של DELL ? 1908FP UltraSharp LCD 19'' 5ms USB Hub Model 1908FP UltraSharp General Display Type: Flat panel display / TFT active matrix Built-in Devices: USB hub Width: 16.1 in Depth: 7.2 in Height: 14.3 in Weight: 12.6 lbs Enclosure Color: ( the image of the product displayed may be of a different color ) Display Diagonal Size: 19'' Viewable Size: 19'' Dot Pitch / Pixel Pitch: 0.294 mm Max Resolution: 1280 x 1024 / 75 Hz Max Sync Rate (V x H): 76 Hz x 81 kHz Response Time: 5 ms Display Screen Coating: Anti-glare, hard coating Interface: DVI, VGA (HD-15) Features:…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאחר קריאה בפורום על כל סוגי המסכים למינהם רציתי לברר כמה דברים,אז ככה יש לי תקציב בסביבות ה-1700 פלוס מינוס והשימוש שלי במחשב הוא לרוב גלישה וגם קצת משחקים וסרטים,ואני מתלבט בין המסך של סמסונג 226Bw 22" שהוא כמו שהבנתי הכי מומלץ עם הסוג פאנל tn לבין המסך של פיליפס 200w6c שהוא 20" אבל עם פאנל va ולפי חלק התגובות על הפיליפס מחברי הפורום שכבר רכשו אותו אני רואה שיש לא מעט בעיות עם היצרן כמו פיקסלים שרופים או זליגת אור,אז תעזרו לי בבקשה מה עדיף!?!?!?ואיך לבדוק פיזית בחנות בעת קניה שאין שום פיקסל שרוף או זליגת אור,והאם בכלל נותנים לבדוק?!!? ועוד משהו דיי קריטי אצלי אז ככה המחשב שלי נרכש בערך לפני 3 שנים והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 ואין לי אפילו מושג אם יש לו יציאת d…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כתוב שהוא בעל טכנולוגיה חדישה, אולם ביררתי אצל יבואן פיליפס ובאתר היצרן בחו"ל ואין :-\ זכר לסוג הפאנל שיש למסך הנ"ל?!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 אינץ'. (כרטיסי הדור הבא לא ינוצלו עליו). עכישו השאלה שלי היא איזה מסך לקנות? CRT 19 או LCD 19/20? התקציב שלי זה 1400-1500 והשימוש יהיה למשחקים כבדים.ומישהו יכול להסביר על ההבדלים בין LCD רחב לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובה בחיפוש אז אם אתם יכולים תעזרו אם המסך למטרת משחקים אז כדי לקחת את הdell 2009wa או שעדיף TN? מבחינת הרזולוציה שפה היא 1680X1050, האם רואים הבדל באיכות התמונה ברזולוציה גבוהה יותר במסך 24'' 1900X1200? (במשחקים) או שרק הדרישות מערכת גבוהות יותר וביצועים נמוכים יותר ולא ממש רואים הבדל... מבחינת תקציבית אני פחות לחוץ השאלה מה מתאים?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים של מחשב של סמסונג 1. סמסונג 206 BW 2. סמסונג 226 BW האם מסך בגדול 22 אינץ זה לא מוגזם כמסך מחשב ובעצם מספיק 20 אינטש ??
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. המסך הישן שלי התקלקל ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1800-2200 ש"ח. מעוניין במסך 19" או 20" תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל גם הכוונה איפה לקנות בתודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-