עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בתודה ,יוסי.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. יש למישהו? איך המסך? טוב גם לסרטים או שיש מריחות?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. Started by a-gold,

שלום לכולם .... אז כמו שרשמתי אני מתכוון לקנות את המסך של סמסונג ורציתי לדעת ורציתי קצת חוות דעת מאנשים שמכירים או שיש להם את המסך הזה. והאם יש משהו באותו טווח מחיר בערך של 1000 ש"ח שיכול להיות יותר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by maormark,

שלום ותודה רציתי לדעת מה היתרונות במסך רחב (lcd)??אני רואה מלא מסכים רחבים נמכרים בזמן האחרון... מה אתם הייתם לוקחים?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by 1900P,

היי, ברצוני לעבור מ CRT למסך דק. רציתי המלצות לגבי מסך דק. השימוש במחשב לצורך" סרטים, אינטרנט, ואופיס, יש שימוש רב במחשב, והוא דלוק כמעט כל היום. חשוב לי שלא יהיו נקודות מתות ומריחת צבע. ההתלבטות בין 19-21 אינטש. אודה לכם באם תעזרו לי בבחירת מסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  7. Started by kornov,

שלום רב. אני מחפש מסך לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידאו ואנימציה. לפחות 22 אינצ', לעבודה עם תוכנות כמו MAYA, After effects, Photoshop. שלא מעייף את העיניים וניתן לעבוד איתו הרבה שעות. התקציב עומד על 2000ש"ח +-. על איזה מסך אתם ממליצים ושל איזה חברה ??? תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. אני מחפש מסך עד 1700 ש"ח קצת למשחקים וסרטים. ניתן לחרוג ב 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. אני מיתלבט בין 22" ל24" מ-2 החברות הנ"ל אני מסיג אותם במחירים מאד זולים את האסוס ב-1900 24" ו-22" ב-1200 ושל PREVIO אם אני לוקח זה 24" והוא יעלה לי 1700-1800 השאלה אם ה-2" האלה יעשו את ההבדל וגם מה האיכות...?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by dark_b0y,

אני על הקצה של קנית המסך, כרגע אני עובד עם 2001FP ומחפש שדרוג קראתי המון על המסך הזה גם בביקורות שהעלו פה וגם בת'רדים שאנשים אחרים רשמו ולא הצלחתי להגיע לשורה תחתונה האם המשתמש הממוצע ישים לב לחסרונות המסך ? כן , אני משחק .. אבל לא הרבה כי אני סטודנט.. כן, אני רואה סרטים וסדרות (כולל HD) ואחד השיקולים שלי למסך הזה הוא בעיקר איכות תצוגה גבוהה של סרטים ותוכן HD מהמחשב כן, אני עובד המון על המחשב כי אני סטודנט למדמ"ח וכל מה שקשור ללימודים מבוצע על המחשב אבל מאיפה אני יכול לדעת שלא אשים לב לחסרונות .. שלא יפריעו לי המריחות במשחקים וכו' .. מודה מראש לכל מי שיכול להכריע לכאן או לכאן בהתלבטות שיש לי עם עצמי :

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. Started by liorn,

שלום , מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ , לא מסך רחב. שימוש בעיקר לקריאת טקסט , אינטרנט (שלא "יהרוס" את העיניים בקריאת טקסטים) ומידי פעם סרטים. תודה. נ.ב איך המסך 971P ? האם יש מסכים אחרים עדיפים עליו ?

12. שלום, אני מחפשת מסך מחשב רחב, 22 אינץ' שמיועד לעריכת וידאו . העניין הוא שכבר הלכתי לאיבוד עם כל האופציות שיש. הבנתי שלעריכת וידאו שלא כמו משחקי מחשב אין באמת צורך בזמן תגובה של 2ms ושגם 5ms יספיק לי . חוץ מזה גם היחס ניגודיות לא אמור להיות קריטי. ומה שבאמת חשוב זה הפאנל עצמו ושל איזו חברה הפאנל... אין לי צורך במסך מקצועי לגמרי, אני עורכת בבית ולכן לא ארצה להשקיע יותר מידי. אוכל להשקיע עד 1500 שח. אני פשוט צריכה שיגידו לי איזה דגם לקנות וזהו כבר הסתבכתי לגמרי..

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by bloomoon,

אני מחפשת מסך רחב, 22''. מיועד בעיקר לאינטרנט וגם לצפייה בסרטים/סדרות. המחשב די ישן עם כרטיס מסך מיושן, אז ממש לא צריך ביצועים גבוהים, גם לא צריך HD. כרגע ראיתי שLG W2242SM עונה על הדרישות שלי, אם מישהו שמע/ראה/מכיר ביקורות אמינות עליו אני אודה לכם תודה!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by navk2,

מה אתם אומרים עליו ? טלויזיה טובה ? לצפייה בסרטים ושמיעה של מוזיקה ... עד כמה אפשר לשלם עליו ? האם יש בה מריחות ? איזה חיבורים יש לה ? חיבור לדי וי די וכאלא...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. ???

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. משוטטות באינטרנט,ראיתי שאפשר להשיג מסך זה ב2000שח בעוד שמסך של דל נמכר בסביבות 2400שח,האם הצג של אסוס יכול להוות תחליף ראוי וזול לצג של Dell? האם יש לו בעיות שצריך לשים אליהם לב,מתגים,סטנד וכדומה? ראיתי מסך של Dell מרשים אבל מסנוור מדיי לטעמי,אבל הצג של 24" (אצל חבר) מדהים,אולי כדאי לחכות שצגים בגודל כזה מחירם יירד? משתמש בעיקר לקריאה וכתיבת טקסטים ואינטרנט

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. Started by ronaldo-9,

שלום לכולם אני רק מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, רציתי לדעת אם משהו מכיר מעבדת תיקונים טובה למסכי LCD באיזור חיפה והקריות?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by sbf80,

בקרוב אני נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות שם את המסך Dell 2007WFP ולהביאו לארץ, אך אני רוצה לודא כמה דברים לפני כן: 1. האם תהיה לי בעיה עם חיבורי חשמל והמתח? 2. ממה שהבנתי, ניתן לחבר למסך גם ממירי כבלים/לווין, האם קיימת הגבלה על שיטת השידור האמריקאית, NTSC ? 3. האם צריך לשלם מכס בחזרה לארץ? 4. האם סוכנות דל תיתן לי אחריות על המסך גם אם הוא נקנה בארה"ב? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by Raz the king,

שלום האם לפטופ asus zephyrus m15 עם i7 דור 10 וRTX 2070 max q יסחוב משחקים בינוניים ב144Hz?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי מסך LCD שישמש אותו בבית למגוון משימות משרדיות - בעיקר קריאה, כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. לא חשוב שהמסך יתאים למשחקים, עריכת תמונות או ווידאו או אפילו לצפיית סרטים (למרות שעדיף שהוא לא יהיה גרוע בצורה חריגה במשימות הללו - גם להן הוא ישמש). בעיקר חשוב שהמסך יהיה נוח לעבודה ולצפייה, ושיהיה מסך ה-LCD בגודל 22'' האמין והעמיד ביותר שאפשר לקנות ב-900 ש"ח היום. בקיצור - אני מעדיף מסך פשוט ואמין, ולא בעל יכולות תצוגה גבוהות (לא שיש לי מושג אם התכונות האלו הם בכלל Tradeable במסכי מחשב). נראה לכם אפשרי? יש המלצות על דגמים ספציפיים? תודה מראש, שי

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by ori24,

אני מחפש לקנות מסך 22 שלהם אבל מרוב דגמים ממש קשה להחליט. על מה אתם ממליצים? מסך שישמש למשחקים כבדים,כרטיס המסך הוא GTX 260. הMK221H משך את עיניי.... אשמח לעזרה,בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. כמו שהכותרת אומרת משחקים סרטים ואינטרנט מסך 22 יש לי 2007WFP הוא קטן יחסית אני רוצה תצוגה גדולה יותר מה אפשר להשיג בסכום 2500 ושלא ירד מהביצועים של המסך שיש לי

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by xTz,

המחשב אוטוטו עומד להגיע, ועדיין לא הצלחתי לבחור מסך. אשמח אם מישהו יציע לי מסך איכותי בטווח המחירים הנ"ל. 10x

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by sdimant,

יש לי מסך רחב וכשאני שם רקע לדסקטופ או כשאני רואה תמונות במסך מלא אני רואה את התמונה מעוכה. האם יש אפשרות שהווינדוס יחתוך אוטומאטית את התמונות בצד העליון והתחתון שלהם בשביל שהתמונות יוצגו ביחס נורמלי? (אני יודע שבוויסטה יש אופציה כזאת, לי יש XP).

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  25. האם צריך לבדוק לגבי המקום של יצור הפאנל כמו בסמסונג ??? פאנלים מכל העולם.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.