מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך טוב. אין לי אפשרות לבקש דגם ספציפי ולכן אני חייב מפרט טכני שיבדל את הדרוש לי בכדי לא לקבל הצעות למסכים נחותים. אשמח לקבל מפרט למסך איכותי ש"ח, בצירוף: 1. מהן התכונות הסטנדרטיות 2. אילו תכונות (מאפיינים) מבדלים מסך טוב מכאלה שהם פשוטים יותר ומה הערכים המומולצים. תודה מראש עמוס
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי המלצות ל 19" של ViewSonic VP930 אני עכשיו מבקש המלצה למסך רחב דווקא (לא משנה לי כמה אינצ'ים). מיועד למשחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (וגלישה באינטרנט), צפייה בתמונות. תקציב כ 1700 ש"ח. אם אין מסכים רחבים טובים בתקציב הזה, אז תגידו לי ואני פשוט אקנה את ה 19" VP930
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מתכוון לשאול האם כרטיסי מסך הHIGH-END העכשוויים בשוק, יציגו טוב משחקים ברוזלוציה של 1680X1050 (ה NATIVE של מסכי "22) האם הרזולוציה הזאת תוריד משמעותית ביצועים מכרטיסים אלו? (ואלי קצת פחות קשור) יש בכלל תמיכה במחשקים החדשים לרזולוציה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בדחיפות .אני קונה היום מתנה מחשב ליום ההולדת של אמא שלי את המחשב כבר קניתי והיום אני צריך להביא גם מסך שימושים עיקריים - אינטרנט ,מסמכים , תמונות. אני מחפש מסך שיתאים לצרכים אך במחירים נמוכים יחסית שבין 950-1200 לא יותר וכמובן שאשמח למשהו טוב וזול כרגע התלבטתי על ה LG 1753tr או להוסיף קצת ל lg1760 TR אך אני לא פוסל חברות אחרות אם תמליצו לי.באופן עקרוני אני חושב שלא עדיף מסך רחב בגלל השימושים ונראה לי ש 17 אינץ מספיק יש המלצות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המסך יהיה למשחקים, סרטים, וטלויזיה. אם המחיר לא ריאלי, אשמח לקבל הצעות ל17". תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
צריך משהו שיתאים לי לגרפיקה(תוכנות תלת מימד וקומפוזיטינג) מניח שאני אצטרך להוסיף 300 ש"ח למשהו נורמאלי וזה סבבה אם צריך להוסיף עוד 500(כלומר 1500 בכלל), וזה יהיה ממש מקפצה ברמה, או לחילופין הגדלה פיצית של המסך(ללא פגיעה באיכות), אז גם אפשרי אם יש מסך מתאים בskypc זה יהיה טוב כי אני קונה משם מחשב(שעליו המליצו לי בפורום מפרטי מחשב פה) ורצוי כמובן מאותו מקום, אבל לא מחייב תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני יומים את ה 971P על פי ההמלצות בפורם בעיקר כדי להסתכל סרטים אבל מאז אני רואה תמונה מפוקסלת ואדומה. בבקשה תנו עצה איך לכוון את המסך. אני משתמש ב radeon X800. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איזה מסך יותר איכותי...? DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 או Samsung 226BW ''22 LCD 2MS 1:3000
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי, אני מועוניין לקנות מסך LCD חדש (יש לי כרגע Mag 786FD ) אני רוצה שתמליצו לי על מסכים, אני לא ממש יודע מה הכי טוב, התקציב שלי הוא עד 1300 בערך...מקסימום בלחץ 1400. אני גם לא בטוח מה אני רוצה, 16:9 או 3:4 ,, לא יודע מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אממ, רכשתי כרטיס מסך חדש, אך מכיוון שלא ברברתי יותר מדיי בפרטים עליו, גיליתי שהחיבורים שלו שונים מהכבל של המסך. חיפשתי פתרון ומצאתי מתאם שיש לו כניסת VGA ויציאה של DVI-I, אם אשתמש בו, הכרטיס מסך יעבוד טוב עם המסך?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בשביל סבא שלי לשימושים בעיקר של OFFICE כלומר שום דבר רציני, המסך רק צריך להיות בגודל של 19" ולא משהו עם מחיר מוגזם. התקציב אני מניח שיהיה קצת פחות מ1000 שקל לא? המון תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איך נפטרים ואו מכוונים את הטקסט במסך LCD ? המדובר הוא על טקסט המופיע יחד עם משהו שנראה כמו צל ויוצר מצב של טקסט כפול.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני משחק בכמה משחקים .. אינרנט .. הרבה תוכנתו מסרים (אייסיקיו מסנג'ר וכו ).. זתומרת כתיבה ? ואיך המסך הזה של DELL ? 1908FP UltraSharp LCD 19'' 5ms USB Hub Model 1908FP UltraSharp General Display Type: Flat panel display / TFT active matrix Built-in Devices: USB hub Width: 16.1 in Depth: 7.2 in Height: 14.3 in Weight: 12.6 lbs Enclosure Color: ( the image of the product displayed may be of a different color ) Display Diagonal Size: 19'' Viewable Size: 19'' Dot Pitch / Pixel Pitch: 0.294 mm Max Resolution: 1280 x 1024 / 75 Hz Max Sync Rate (V x H): 76 Hz x 81 kHz Response Time: 5 ms Display Screen Coating: Anti-glare, hard coating Interface: DVI, VGA (HD-15) Features:…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
השימוש הראשי הוא לעבודת אופיס, אינטרנט, סרטים, ואולי קצת משחקים. אני יודע שיש מסכים טובים יותר אבל גם יקרים יותר. אני מתכוון מה האיכות שלו ביחס למחיר ואם יש אולי המלצות אחריות בטווח מחירים הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך די טוב ב מחיר של 1600 1700 שקל אני ישמח לקבל הצעות מעדיף 20 אבל לא אכפת לי כל כך.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. המסך הישן שלי התקלקל ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1800-2200 ש"ח. מעוניין במסך 19" או 20" תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את אותו המסך פעמיים (לשני מחשבים) . אפשר לחרוג מהתקציב אבל לנמק ולזכור שכל חריגה תוכפל פי שניים . עדיפות גבוהה לסקאי פיסי : http://skypc.co.il/ תודה רתם
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם הרבה נתונים בו זמנית. מה הפיתרון הכי טוב בשבילי? לקנות שני מסכים עם כרטיס מסך שיוכל לפצל לי את התמונה? או אולי לקנות מסך ממש גדול ולהשתמש ברזולוציה מטורפת? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו ? טלויזיה טובה ? לצפייה בסרטים ושמיעה של מוזיקה ... עד כמה אפשר לשלם עליו ? האם יש בה מריחות ? איזה חיבורים יש לה ? חיבור לדי וי די וכאלא...
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קראתי כצת תגובות בפורום על מסכי 22 95% מהתגובות שליליות ואם פתעום מופיעה לה תגובה חיובית למסך מסויים ישר באה חזרה תגובה שלילית לאותו מסך.... באמת אין מסך 22 ששווה קניה???? האם כל מסכי ה22 גרועים כל כך???? ***אם יש מסך יוצא דופן באיכותו ב-2100 אז נשקיע עוד 100....(אז נצמצם 100שח ברכיב אחר..) חשבתי על כמה מסכים: LG LCD 22" L227WT 2ms DVI WIDE SAMSUNG LCD 22" 2253BW 5ms DVI WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ASUS LCD 22" MK221H 2ms DVI HDMI WIDE DELL ULTRASHARP 22" 2208WFP בבקשה תעזרו לי.... :-\
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שמתי לב שמחירי מסך 3:4 יקר יותר ממסך רחב, האם אכן ככה הם הדברים? מדוע?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בדקנו את מסך המחשב שיתפוס את כל שולחן העבודה שלכם ולא יתנצל על כך - ה-Evnia 42M2N8900 של Philips הוא מסך OLED יוקרתי המיועד לגיימינג בתדר רענון של עד 138Hz לכתבה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. האם המסך dell 2009W ה 20 אינץ הוא מסך עם פאנל VA או TN? בבאג הוא עולה 1200 שקל, אם הפאנל מסוג VA הוא מאוד זול ומסך מאוד טוב ואיכותי. האם שווה לי לקנות אותו(אך ורק עם הוא באמת VA) או את ה T220 של SAMSUNG שעולה יותר ממנו ב 50 שקלים? ועוד שאלה. מסך 22 אינץ בכל מצב לא יכול להיות מסך מסוג פאנל VA/IPS? הוא רק TN? תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שימוש רב בפוטושופ ומצגות עריכת וידיאו מסך CRT קודם SAMSUNG 955b אפשרות לחרוג קצת עבור מסך טוב יותר משמעותית מה חשיבות מסך רחב מול מסך "רגיל"? האם SAMSUNG 2233 SWPLUS מתאים? מלבד dell2209wa מה עוד מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-