מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני דגמים של מחשב של סמסונג 1. סמסונג 206 BW 2. סמסונג 226 BW האם מסך בגדול 22 אינץ זה לא מוגזם כמסך מחשב ובעצם מספיק 20 אינטש ??
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתלבט בין הדגם 226BW של סמסונג. אבל הבנתי שהפסיקו ליצר אותו והדגמים שמחליפים אותו... ביניהם קיים 2243BW שאני מעוניין בו. רציתי לדעת איך המסך? אם זה לא בעייתי ה 5MS ועדיף לחפש מסך 2MS? מה המקבילים של LG בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
רזולוציה 1680 על 1050 מ-20" מKSP
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 19 אינץ דק עם חיבור VGA לצרכים הבאים: לגלישה באינטרנט כתיבת מסמכים וכל מיני משחקים אבל לא מטורפים משהו ממש קל סימס וכאלה לא יותר מדי. אני השמח לקבל המלצות על מסכים לא יקרים מדי והעיקר שיהיו טובים לצרכים שלי
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ידוע לכם איפה ניתן למצוא אותו במחיר הכי זול? בזאפ הייתי, אבל ידוע לי על מספר חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחיר זול יותר רציתי לעשות קצת סקר שוק איתכם לפני שאני רוכש אותו.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המסך הזה טוב ? : http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm רציתי לדעת האם זה המסך הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב של עד 900 שקל מבחינת הביצועים שלו במשחקים בעיקר. אם למישהו יש אותו או מכיר אותו טוב אשמח לקבל את דעתכם עליו. אם אתם מכירים משהו יותר טוב בבקשה תביאו לי לינק או משו. המסך הזה : http://www.skypc.co.il/sg_product~51320~9~0.htm עדיף ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל גם הכוונה איפה לקנות בתודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22''. השימושים - משחקים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה מסך FULL HD. השאלות שלי הן: 1) האם חשוב חיבור HDMI בשביל לראות סרטים למשל? 2) המלצות למסכים עם או בלי חיבור HDMI 3) כשמשחקים במסך FULL HD עם רזולוציה נמוכה יותר - האם נפגעת איכות התמונה? אני קונה מחשב עם כ. מסך HD4850 ולא נראה לי שיוכל להריץ משחקים על רזולוציה של FULL HD. תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה כבר אחרי שהעלתי אותו אז אין מצב לעבור את זה, מה שכן המסך הוא בעיקר לגלוש באינטרנט לא למשחקים וכו.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך שמתאים לצרכים שלי בתקציב שלי.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה על מסך LCD בגדלים "20-22 במחיר של עד 1500 ש"ח, לצורך משחקים. רצוי עם DVI אבל איננו חובה. חנויות באזור הן באג, אופיס דיפו ו-KSP (כך שהמגוון שלהם עלול להחשב כמגבלה). תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צריכה מסך בעיקר לעבודות גרפיקה \ פוטושופ, משחקים ואחר כך סרטים. אני מתלבטת בין ASUS MW221C ו- Dell 22 E228WFP שניהם נראים כמסכים טובים. למחשב pc. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם חוסר HDCP מפריע ? אם יהיו לי סרטים על המחשב זה אומר שאני לא אוכל לנגן אותם באיכות סבירה על המסך ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני עכשיו בקניון הזהב בדרך לבאג... איפה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב במחירים של עד 1200 ש"ח, אפשר לחרוג ל-1300 ש"ח אם זה שווה את זה. המסך מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולא למשחקים (משחק פה ושם בפיפא לא משו מיוחד). אם תוכלו להביא המלצה + קישור לאתר החברה אני אודה לכם מאווד. בברכה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המסך Samsung 931BF, ואני מרגיש שהוא לא מנוצל היטב מבחינת הצבעים שלו. אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהי דרך להגדיר אותו בצורה טובה. ניסתי כבר עם תוכנת CheckScreen או משהו כזה.. וזה לא ממש עוזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
האם המסך הנ"ל תומך במשחק counter strike source/day or deaft source/batelfield 2142 ב16:10 כדי שיראו בלי מריחות וכו'
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך שטוב במיוחד למשחקים כך שאני לא רוצה מסך רחב. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
נכון שפתחתי נושא.. אבל יש לי כמה שאלות כרגע חשובות כי אני רוצה כבר להזמין. אני די סגור על Dell 2007FP. על איזה חנות אתם ממליצים שנותנת אחריות לפיקסלים מתים ולבעיות אחרות? ואיזה חנות אפשר לסמוך עלייה שתביא לי את ה Dell עם הפאנל האיכותי S-IPS אם אני יבקש מהם? והאם יש איזו חנות שתיתן לי לבוא לראות את המסך לפני קנייה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
עיי אני צך לשאול שאלה על משהו בנוגע לכבל שמחברים איתו תמסך למחשב אבל אני לא יודע מה בדיוק השאלה. תודה לעוזרים 8)
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-