עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by barak_i,

היי אני צריך עזרה דחוף בין 2 מסכים: LG 1719S או Samsung 740N תודה לשלוח לכם לינקים?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  2. שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות סלון מולטימדיה (מחשב בסלון, עם רשת אלחוטית, שמחובר לטלויזיה ישירות) בבית החדש המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. טלויזיה LCD או פלזמה שאני רוצה לקנות בעזרת העיצות שלכם. אני רוצה לבנות את הסלון בצורה כזאת: מחשב מספר 2 יהיה בסלון, מחובר לטלויזיה. אני אתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ואני אשלוט עליו עם שלט שאני אקנה בשביל זה. מחשב מספר 1 יהיה בחדר עבודה וישלח את כל מה שאני אוריד למחשב מספר 2 באמצעות הרשת האלחוטית שאני אתקין בבית. מרחק ישיבה מהטלויזיה הוא בערך 3 מטר, אולי קצת יותר. ומאוד חשוב לי שאני אוכל לתלות את הטלויזיה על הקיר. אני מוכן להשקיע עד סכום של 8000 שקל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by אנדראה,

שלום לכולם, 2 שאלות: מי היבואן של מסכי סמסונג? האם מסך BF931 קיים רק בצבע שחור? תודה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  4. Started by ep-120,

אני צריך ככה או LCD עם HD מלא (הכי טוב) או מסך מחשב שהוא גם TV ואז המחיר צריך להיות כולל רמקולים עם שלט (1000-1500 ככה, יש לי כבר כמה אפשרויות אז זה בסדר) יש לכם הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by liel3,

אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  6. מסך נקנה לפני חצי שנה סמסנוג 19" 940 משהו.....עלה מעל 2500 ש"ח... קצב ריענון הכי גבוה שניתן כרגע.... חיבור לא DVI. כרטיס מסך מובנה בלוח האם. נקנה לפני חצי שנה - גם כן מחשב חזק המטרה העיקרית לקרוא טקסט - תכנות. השאלה אם ידוע שיש בעיה כזאת של עייפות או כאב ראש....או משהו בסגנון שאחרי שעה של עבודה עם המסך... כמו כן....אני מרגיש גם כן בעיה כזאת כשאני עובד מול מסך crt למסך של הלפטופ שלי....ככה שזה לא נראה לי קשור לסוג מסוים של מסכים וכרטיסים..... השאלה - אם השקעה בכרטיס מסך חדש וטוב תפתור את הבעיה הזאת? או מסך חדש יפתור את הבעיה? בזמנו עברתי מלא מסכים ובו ראו ממש בהבדל הכי טוב ביחס לשאר....

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by liel3,

אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  8. Started by Tov_Tov,

הלכתי לחנות כלשהי לקנות מסך LCD האחריות שהם הציעו לי על המסך היא כזאת: האחריות חלה 3 שנים ולגבי פיקסלים שרופים במסך חדש עד 14 יום מיום הקנייה למסך 19 צריך מינימום של 4 פיקסלים שרופים להחלפת המסך. ואחרי ה14 יום צריך מינימום של 10 פיקסלים שרופים . לי זה נשמע מאוד גרוע, וזה דחה אותי מלקנות את המסך . אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על תנאי האחריות האלה ומה לדעתכם בערך התכיפות והסיכוי לפיקסל שרוף והאם בכלל התנאי של 10 פיקסלים שרופים זה נורמלי, כי אני מפחד שאני יתקע עם 5 פיקסלים שרופים ואף אחד לא יחליף לי את המסך .. ושלא נדבר על הקטע שאני יכול לקבל את המסך עם 3 פיקסלים שרופים עוד מהחברה והם לא יחליפו אותו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כל הפרטים בתמונה המצורפת. ואם אפשר הערכת מחיר , תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by rangerman,

מישהו מכיר את המסך הזה ויכול להמליץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני קונה מסך 19 אינטצ' ב1500-2000 שקל מה עדיף L1932TQ LG או FP91GX BENQ אני משחק משחקים..תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by NIRAN,

http://www.viewsonic.com/products/desktopd...vx922/index.htm איך המסך? דחוף אני קונה עוד שעתיים!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. על איזה מסך אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  14. לחבר שלי יש את המסך הזה והוא מחפש מתאם את החשמל וכל מה שצריך מאיפה אפשר להשיג ? http://cgi.ebay.com/Apple-20-Cinema-Display-LCD-Flat-Panel-A1038-ADC-MINT_W0QQitemZ280019592134QQcmdZViewItem [זה הקישור שמצאתי בקשר למסך]

15. המסך הזה צריך להגיע אליי עוד איזה שבועיים מחו"ל.. אני מתכנן למכור אותו ככל הנראה כי אין לי בו צורך. לא מצאתי בZAP את הדגם הזה כלל... כמה הוא עולה בכלל בארץ? ובכמה אתם חושבים שיהיה פייר למכור דבר כזה בישראל? תודה...

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  16. מדובר במסך 20" שאני יכול לקנות אותו במבצע ב2200 ש"ח (מבצע של עובדים). הנתונים על הנייר לא רעים. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415703 דבר אחד חשוב-אני בקושי משחק על המחשב....לצערי אין זמן! אבל עובד על אפליקציות מרובות מסכים: פרמייר, פוטושופ, ויזואל סטודיו. או שלקנות מסך מוכר ואיכותי 19" כמו L1970HR במחיר זהה? תודה, ביי :s05:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by קים,

למישהו יש את ה neovo f419? רוצה חוות דעת לפני קניה ב - 1500שח'. התלבטות בינו לבין fp 91GX BENQ. מה מומלץ עד המחיר הזה? שיהיה לפחות 8MS ו DVI .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by fatalico,

בניתי מחשב, אותו אני לוקח למכינה קדם צבאית (כמו שנת שירות, עניין מסובך), אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטצ' יציב ככל האפשר. זה יותר חשוב מאיכות התמונה (12 או 8 MS זה לא משנה לי), וכן - גם יותר חשוב מהמחיר. הצעותיכם ידידי. בתודה, פטאליקו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני צריך משהו ממש ממש טוב תקציב 3000 שח

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by dorman2,

הבנתי ש EIZO מכוונים בעיקר לשוק של גרפיקה. האם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה במשחקים?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  21. הורדתי את ה- Pixel Persistance Analyzer מ- http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html ובדקתי מול מספר מסכי LCD. המסכים לא מתקרבים לביצועי CRT. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אנדראה,

שלום, אני מחפשת המלצות למסך "19, למטרת עבודה-גרפיקה, קריאה, אינטרנט, word וצפיה בסרטים, תקציב: עד 1800-2000 אשמח לשמוע המלצות תודה, אנדראה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. http://www.getit.co.il/Tender/1283689/297 משום מה בזאפ המחיר הכי נמוך זה רק 1884 ש"ח , זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך ''19 LCD, ורציתי לקבל המלצות על הדגמים השונים. השימוש העיקרי שלו יהיה עבודה משרדית (תכנות, אינטרנט). אני מתכנן גם לשחק עליו משחקים (כולל FPS), אבל זו עדיפות נמוכה יותר. אני לא מתכנן עבודה גרפיקאית או צפייה בסרטים. התקציב הוא 1900 כאמור. על אילו דגמים תוכלו להמליץ לי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. עם תמיכה של HD מלאה (כאילו ברמה הכי גבוהה) ויש לי שאלה: האם כדי לקנות את המסך הזה LCD 2407 WFP ורמקולים עם שלט ב1000 ש"ח (כאילו עם מגבר מובנה) כי אני יודע שהוא ממש אבל ממש טוב בהכל והאיכות שלו והרזולוציה שלו מדהימים (ואם אפשר גם מקום לקנות אותו כי אני לא מוצא, היה חנות אחת אבל נגמר להם במלאי) [glow=red,2,300]התקציב עלה (כניראה) ל8500-9000 וזה נישאר אותו גודל מסך השאלה היא כזאת, האם כדי ליקנות TV ב7000-8000 ורמקולים 2.0 ב1000 ש"ח או ליקנות TV מאוד איכותי עם HD מלא. ויש גם HD מלא במחיר הזה ואני יודע את זה אבל אני לא יודע דגמים[/glow]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים