מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש, וראיתי הרבה המלצות על ה - VP930 האם VP93O מתאים למשחקים כמו פיפא NBA?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של LG, דגם F900P... מאחור יש לי גם כניסת VGA וגם כניסת RGB. יש לי גם אקס בוקס עם יציאת COMPONENT שאני רוצה לחבר אליו. הבעיה שהכניסה לא מתאימה. הכבל של האקס בוקס הוא סטנדרטי - 3 כבלים עם צבעים שונים, "זכרים"... נראה לי שהכניסות הן גם "זכר", למרות שזה לא נראה בדיוק אותו דבר. האם מישהו מכיר כזה דבר? האם יש מתאם שניתן לרכוש? בנוסף, אני מחבר כרגע את האקס בוקס למסך עם VGA, דרך ממיר חיצוני. הבעיה שאני מקבל אפקט של "מריחה" על המסך... זה קצת שונה מ"מריחה" שמתרחשת ב-LCD, זה כמו קפיצות קטנות כאלה. האקס בוקס אומנם עובד על תדר רענון 60HRZ אבל בפורומים אחרים אמרו לי שהם גם משתמשים בזה, ואין אצלם מריחות. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה? האם זה בגלל הממיר? כיצד ניתן לפתור…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מסך benq fp93gx והרזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) מאוד קטנה לטעמי...האייקונים מאוד קטנים ומה שמפריע לי במיוחד זה הכתב. כאשר אני משנה מרזולוציה טבעית לרזולוציה אחרת הכתב מתעוות ולכן כנראה שאצטרך להשאר ברזולוציה הטבעית. השאלה היא האם ניתן בwindows להגדיל את הכתב באופן גורף לכל החלונות והישומים כך שהרזולציה החדשה לא תגרום לכתב קטן? ניסיתי לשנות את הכתב ב view של הexplorer אך הוא לא משנה את הכל (כמו למשל הכתב של תוכן ההודעה שאני כותב לא השתנה לעומת הכותרות שכן השתנו) ובטח שלא משנה את הword וכו' מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לנסיון את המסך :MAG LCD S976I ואני חייב לומר שזה ממש לא משהו. הצבע דהוי והתצוגה מאוד בהירה. למרות ששיחקתי באפשרויות לא הגעתי לתוצאה משביעת רצון. אולי זה קשור לכך שהמסך הוא 8MS ? יש לי תקציב של 2000 ש"ח, האם תוכלו להמליץ לי על מסך יותר מוצלח "וחי" ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מאותו בית מי אמור להיות המחליף?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מדוע שנכנסים נניח לפורום בתפוז אז לא רואים את הקווים שמפרידים בין השורות?אם אתם מבינים למה הכוונה? המסך הוא VS VA912 על רזולוציה טבעית.ניסיתי לשחק בהגדרות וזה ממש לא נוח לצפיה.ככה רואים כיתוב?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שלושה מסכים: LG L2000C , DELL 2007WFP , NEC 20WGX2. השימוש במסך יהיה בעיקר אינטרנט וסרטים. לא כ"כ הצלחתי להבין לאילו מהמסכים קיימת כניסה לחומרה חיצונית (DVD, ממיר וכו'), במידה ולמישהו קיימת אינפורמציה בנושא הנ"ל, אנא ציינו זאת. אשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים. תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האם המסך טוב לעבודה ממושכת בתוכנת אוטוקד+קריאה וכתיבת טקסטים תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
בין מסך LCD של NU L-922A ובין AOC ........ מה עדיף? תודה ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בעוד כחודש דוד שלי מגיע מגיע לביקור מארה"ב, והוא הציע לקנות מסך בשבילי. התקציב שלי היה 2000 - 2500 ש"ח למסך 19 בארץ אבל ראיתי שבארה"ב המחירים הם 40-50% פחות אז נראה לי אני יוציא פחות. עכשיו כמה שאלות: 1 - הכרטיס מסך שיהיה לי כנראה הוא X1950PRO אז האם כדאי לי להשקיע במסך 16X12 (או יותר)? 2 - בנוגע לפיקסלם מתים או בעיות אחרות במסך, חשבתי הכי בטוח זה שדוד שלי ינסה את המסך אצלו לכמה זמן, ואם תהיה בעייה יחליף, זה לדעתכם יעבוד או שצריך לעבוד עם המסך לאורך זמן כדי לראות בעיות? (לא שיש לי ממש ברירה). 3 - מה עם המכס/מע"מ, כמה צריך לשלם והאם אין אפשרות להמנע? 4 - אם המסך מתקלקל יש בעיקרון מקומות לתיקון בארץ (גם אם זה בתשלום)? אשמח להצעות למסכים טובים ב 200-400$ תודה.
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קניתיח את המסך syncmaster 931bf של סאמסונג אני בינתיים מרוצה אבל רציתי לדעת איך הוא נחשב מבחינה מקצועית? האם הוא היה שווה את הכסף או לא? דרך אגב ראיתי שיש לי 2 חיבורים DVI ו RGB מה יותר מומלץ? והאם יש איזה הגדרות או רזולוציות מסוימות שעדיף לעבוד בהם? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש צג LCD גודל 19 למשחקים תקציב 1500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני עכשיו צריך מסך LCD 19" שתיהיה לו איכות מעולה. המסך ישמש אך ורק לעבודה משרדית ולעבודה גרפית (או יותר נכון לצפייה בעבודות רגפיות ותמונות) לכן חשוב שתיהיה איכות תמונה מעולה והצגת טקסט מעולה גם כן. המסך לא ישמש לא לצפייה בסרטים או למשחקים לכן אלו לא קריטריונים. עוד דבר, יש עדיפות רצינית למסך עם רמקולים built in. זה לא חובה אבל זה יתן + רציני מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שהוא יתמוך ברזולוציה של לפחות 1600X1200 ראיתי שיש את המסכים של DELL אבל הבנתי שהם לא כל כך טובים למשחקים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המסך של LG: FLATRON l1732s? שווה לקנות אותו ב-1125? או שיש משהו יותר טוב בטווח מחיר קרוב? אני מעוניין במסך בסביבות ה-1200 למשחקים... מה הכי כדאי? ובבקשה גם חוות דעת על המסך שהבאתי כי אותו אני יכול לקנות ב-1125.... תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שישנם לא מעט מחברי הפורום שיש ברשותם המסך הנ"ל , אם אפשר , כל אחד שיש לו את המסך הזה לכתוב , ביקורת קטנטנה , התרשמות.. חוות דעת בכל מיני יישומים , משחקים , סרטים , וכו'. אודה לכם מאוד. מקווה לשמוע מכמה וכמה..
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
הזמנתי מסך VIEWSONIC VP930B , וכשקיבלתי את המסך היה רשום עליו VP930 האם יש הבדל בין הדגמים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם המסך L1970HR הזמן תגובה שלו 2MS זה מאפור לאופר או שזה משחור ללבן לשחור בגלל שחיפשתי באיזה 20 אתרים ובאףאחד לא רשום.. מישהו אולי יודע ויש לו הוכחה (לא סתם להגיד..)
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
-
היי אני עומד לקנות מסך lcd חדש ביומיים הקרובים, ולכן רציתי את עזרתכם. מה אתם אומרים על המסך הזה: Samsung 731Bf? אם יש מסך אחר בתקציב של עד 1400 שקלים, שעדיף, תמליצו לי עליו..... תודה מראש, וחג שמח לכולם!
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
עד לפני 10 דקות, הייתי סגור על הSamsung 931bf ואז ראיתי הודעות כמו:"מהBF תתרחק" או "סמסונג על הפנים" וכו'... הייתי שמח לקבל חוות דעת למסך המומלץ ביותר כאן. ובבקשה מי שנותן תשובה שיפרט למה, הלכתי לראות את הסמסונג ואת האל.ג'י. בבאג, והם לא שונים אחד מהשני יותר מדיי, אהבתי יותר את הסמסונג, אבל ראיתי אותם רק בשומר מסך המעפן שהם מציגים שם, ולא באיזה משחק עם דרישות. בבקשה תעזרו לי אני מת לקנות עוד השבוע וחבל על הזמן סתם כל היום התלבטויות מיותרות!
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין LG1970HR ל LG1770HQ. ההבדל הכספי כ400 שקל. שווה להשקיע אותם וללכת על הראשון? מצד שני, גודל הפיקסל בו גדול משמעותית, זה לא הורס? יש לציין שהמסך אמור לשמש סטודנטית, בעיקר למסמכים, אך גם לסרטים, ממש לא למשחקים! ושאלה נוספת- כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb מספיק חזק בשבילם? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הנה המסך : http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=665 תודה
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא קיבלתי חוברת עם המסך של הוראות הפעלה אז יש לי כמה שאלות: 1. איך מנמיכים מרימים אותו? ובכלל, איך מזיזים את המסך כדי לקבל זוית יותר נוחה? 2. הצבעים בסרטים נורא חזקים. איך מנמיכים את זה? 3. הרזולוציה האופטימלית היא 1280x1024. אני לא מוצא אותה בתפריטי תצוגה של חלק מהמשחקים. מה מומלץ במקרה כזה? מעל או מתחת? 4.בנוגע לשאלה 3, האם הרזולוציה האופטימלית שלו היא גם המקסימלית ב-windows? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי את ה- EIZO לפני מס' ימים ורציתי לדעת אם החיישן של האור המותקן בו עובד אוטמטית או שצריך להפעיל אותו בדרך כלשהי (כי לא שמתי לב שהוא עושה משהו) באמצעות הדיסק אולי? בנוסף , שמתי לב לכך שאין לי את כל אופציות התצוגה בתוכנה המצורפת (כמו c-booster )
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-