מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
המלצה למסך בעיקר לסרטים ומשחקים לחיבור XBOX חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2453V
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחפשת מסך מחשב איכותי במחיר סביר. לא אכפת לי ממש הרוחב/ גודל שלו, אבל אני קוראת הרבה וורד וחשוב לי שיהיה מסך טוב, שלא יהרוס לי את העיניים ושאפשר יהיה לראות מה כתוב בתנוחות משתנות מעיון שטחי מצאתי מסך שמצא חן בעיניי מבחינה אסטתית- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=505474 איך הוא נראה לכם? יש הצעות אחרות? אני בכוונה לא כותבת תקציב, כי הוא גמיש בהתאם למסך. עם זאת, הוא מוגבל ועדיף כמה שפחות... עריכה: הקישור הקודם היה שגוי. המסך האמור הוא זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692075
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום שאלה לי מה עדיף לי לקנות למחשב מסך 22 או כבר לקנות LCD 32 השאלה אם יהיה הבדל באיכות בזמן גלישה משחקין וכו...
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מחשיב את עצמי כ"בן אדם עם עיניים רגישות", אבל אחת הסיבות שדחיתי קניית מסך LCD עד עכשיו (אני עם הCRT שלי כבר יותר מ5 שנים) זה בגלל שתמיד שהייתי אצל חברים / נאלצתי לעבוד מול מסך LCD, אחרי רבע שעה התחיל לכאוב לי הראש. אני כנראה אקנה בקרוב את HP LP2065, ורציתי לשאול אם תהיה לי בו אפשרות נוחה להוריד את הבהירות ככה שלא יכאב לי הראש, מבלי לפגוע באיכות של המסך. כמו כן, אם יש למישהו המלצה למסך שאולי יותר יתאים לי בגלל זה (שימוש עיקרי טקסט ואינטרנט, פה ושם סרטים ומשחקים). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האים ה DELL 2007 WFP או FP מתאימים גם לשידורי טלויזיה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב?? ומהוא השוני ביינהם?? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהתאים לו מסך , בעיקרון אני לא יודע מחירים אבל לפי החוקים רשמתי מה שאני מוכן להשקיע. הנה מפרט המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים לו מסך רחב וטוב, לרוב אני צופה בו בסדרות/סרטים ומשחקים כמובן ככה שאיכות די חשובה לי גם אם זה אומר להעלות טיפה במחיר. http://tms.co.il/preview/spec/6buy1ahc תודה מראש קובי. עריכה: הגודל הרצוי הוא "19
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחר שהזמנתי את המסך לחדר שלי DELL 2007WFP אמא שלי החליטה שהיא רוצה לעבור ל LCD בסלון , השאלה היא מה חשוב בטלויזיות כאלה ? ואיזה הכי מומלצות , אני רוצה שיראו טוב מהצד ושלא יהיה מריחות . בתודה אריק .
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המסך מיועד גם לסרטים וגם למשחקים וכמובן שגם לשימוש באינטרנט.. הסכום הוא עד 1700 שקלים. לצערי המסך המומלץ של dell חורג לי מהתחום. איזה מסך אתם ממליצים? וסוג המשחקים הוא בעיקר FPS.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי אני עדיין ב CRT ואכן הגיע הזמן להחליף, אני כנראה אלך על ה 2407 או 2007 של דל , חשבתי ללכת על ה 24" בהזמנה מארה"ב ,האם אחריות יבואן דל בארץ תופסת ? המחיר בחו"ל מאוד קורץ לי, מה כבר הסיכוי לקבל מסך תקול עם פיקסלים הרי זה מסך מעולה לא? חוץ מזה אני יורד מה 24" ואתמקד ב 20" אם הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי : Nvidia 6600gt 128mb personal Cinema מבחינת בעיה בצפייה בסרטים ומשחקים (לא משחק הרבה) ,ומריחות וכו'.. נכון ? כמו כן איך הוא בעבודה שוטפת כלומר 24" לא גדול מידי בצפייה במסמכים לדוג' ?? אם אני מבין נכון אז המסך ברמה גבוהה גם לצפייה בשידורי טלויזיה וכדומה .. נכון ??? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
חוץ מזה שהוא לא היה מחובר אז לא ראיתי את המסך עובד, לא הבחנתי בשום כפתורי שליטה, איפה הם??
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הייתי אמור לקנות מסך לפני כמה חודשים אבל העניין נדחה ואני מעוניין לדעת מה התחדש בנתיים ואם יש מסך יותר מומלץ מהמועמד הישן שלי, eizo s1932. בגדול המסך מיועד לעבודה כללית ועריכת תמונות בפוטושופ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי מסך 32 אינץ' ושאני עובד על המחשב אני רואה רק חלק מהמסך(ריבוע ובצדדים שחור) הרזולוציה שאני עובד איתה עכשיו היא 1024x768 והרזולוציה של המסך היא 1360X768 שאני מנסה לשנות את המסך מ-1024 ל-1360 המסך ניהיה שחור ואני לא רואה כלום, תודה רבה מראש. אני חדש בפורום אז אם פתחתי את האשכול בפורום הלא נכון אני מצטער,בבקשה להעביר שוב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
P2350 איך המסך הזה של סמסונג? חשוב שמסך יהיה יפה ויתמוך fullhd אם תוכלו להביא לי משהו מksp
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה עדכנית למסך במסגרת שבכתורת ומתאים לשימוש כללי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, המסך לא בשבילי אלא בשביל חבר. הבקשה בכותרת. הוא מתלבט בין המסכים הבאים: SAMSUNG LCD 22" - 226BW WIDE + DVI-D 2ms ב-1,543 שקל Dell 22" E228WFP Value Flat Panel Midnight Grey Monitor ב-1,666 שקל. מה דעתכם על המסכים הנ"ל? כמובן שתתקבל בברכה גם כל המלצה על מסך אחר. בתודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
כולם! יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה? איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה) ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם? חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך בין 19 ל-22 אינץ' שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות אופיס ותיכנות ולצפייה בסרטים. אם זה משנה במשהו כרטיס המסך שלי הוא radeon HD2400 pro. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך איכותי,19 אינטש. לפי מה שהבנתי(קראתי את כל המדריך שלכם) הפאנל המומלץ הוא IPS. ומהירות תגובה לא חשובה כל כך...ושהכי טוב לא לסמוןך על מה אומרים בחנות אלא לבדוק באינטרנט. ואח"כ בבית לבדוק גם פיקסלים מתים(או בחנות,להביא תוכנה אליהם??חחח...) אני צריך מסך טוב,שאפשר לשנות כיווני גובה,להזיז בזוויות,תלייה על קיר לא חשובה. וכל שאר הדברים שקיימים במסך איכותי ומתקדם,חדות,צבע וכו'. אני מוכן לשלם על מסך טוב.כמובן לא להיסחף אבל אם זה 1600ש"ח או אפילו 1800ש"ח אני מוכן.במיוחד אם למסך 5 שנים אחריות. המסך אמור להיות מיועד לעבודה ממושכת,עבודה רגילה,סרטים,משחקים.... לפי ממה שקראתי כאן בפורום,אתם המלצתם מאוד על XEROX, האמת שאני בתור אחד שלא ידעתי מי נגד מי…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
samsung 943bx samsung 931c samsung 961bf samsung932bf מעדיף מסך של samsung
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב התקציב שלי זה 1300 ש"ח איזה מסכים אתם ממליצים? כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GeForce 6600 אבל אם יהיה צורך לשדרג אז נשדרג
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום בעקבות מותו בטרם עת של מסך ה15 אינטץ בן ה5 שנים שלי אני מעוניין סוף סוף להתחדש במסך 22 רחב חדש. מכיוון שאני בור מוחלט בנושא וישנן המון אופציות שונות בשוק אשמח להמלצה תקציב רצוי שיהיה מקסימום 1000 ש"ח, להוציא רק 850 יהיה גם נחמד אבל לא מאוד עקרוני. רצוי מסך שיהיה זמין לקנייה באזור המרכז ( גר בראשל"צ) אבל לא מאוד קריטי תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות את ה 2408 של DELL אבל הגעתי למסקנה שאפילו שהוא מסך מעולה להוציא פי 2.5 על מסך 22" זה הרבה מידי לכן אני אספק ב-22" עם פאנל TN... בכל מקרה חשבתי על הסמסונג t220p או על האסוס VW222U, מה אתם חושבים? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים שעדיף על שניהם? ראיתי לאסוס דגם נוסף בשם MW221C Asus, מה ההבדל בינו לבין ה-222U התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום ! היסתובבתי בכמה מקומות היום וגם קראתי פה המון פוסטים על המסכים .. אלה לפני דעתי ה2 הכי מומלצים ! אשמח לדעת איזה מסך יותר מומלץ ולמה ? sumsung-2243bw או asus-mw221c תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-