מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
על הפרק עומדים 226BW של סמסונג, בתוספת 500 שקל אפשר לקבל את הCW לפי תגובות בחו"ל מסתמן שיש לו צבעים יותר טובים. איזה מסכים עוד מומלצים - עד 2000 שקל. (לא להציע את הDELL 20' בבקשה)
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הוצע לי המסך הבא ב- 500 ש"ח (חדש): Acer LCD-X193WBD 19'' אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למסך (ללא קשר למחיר) - איכותו והאם הוא מתאים לשימוש עיקרי של משחקים. מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD WIDE גודל מסך: 19" אינץ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440x900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:2000 גודל נקודה: 0.284מ"מ צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אנכי: 75Hz כניסות יציאות VGA/D-SUB: כולל יציאת DVI: כלל זווית צפייה זווית צפייה אופקי: 160 זווית צפייה אנכי: 160
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת : - על מה כדאי להסתכל כשקונים מסך? - תוכלו להמליץ על מסך? עדיפות למסך מKSP
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
צריך מסך כמו שפירטתי בכותרת חשוב שיהיה לו חיבור HDMI בגלל הXBOX תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפורום שלום , אני צריך עזרה לבחור LCD 32 אינץ עד 5500 שקל , חשוב לי מאוד שיהיה חיבור dvi או vga למחשב.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה עדכנית למסך במסגרת שבכתורת ומתאים לשימוש כללי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כולם! יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה? איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה) ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם? חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הזמנתי ביום רביעי, 17.10.2007. התקשרתי היום לבדוק מה קורה עם ההזמנה.. אמרו שיש להם את כל החלקים וזה יגיע אליי עד רביעי הבא, חוץ מ.... המסך! א. לא הבנתי בדיוק מה הבעיה אבל אין להם את המסך.. ב. הוא אמר שגם יש בעיה עם המחיר...(!?!?!) נ.ב. - ההזמנה התבצעה ב-IQPC. מה קורה עם המסך הזה? למישהו ידוע באיזו חנות הוא נמצא במלאי? אולי אני אזמין כבר ממקום אחר את המסך.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי היום LG 204WT ,דבר ראשון מה אתם חושבים על המסך הוא טוב? ודבר שני מה שרציתי לדעת זה איך אני גורם לDVI לעבוד!! יש לי כרטיס מסך INNO3D 7600GS ואם אני מחבר את המסך עם הDVI אז הוא לא מזהה אותו ולחצתי על הכפתור של SOURCE. הייתי רוצה להוסיף שיש לי ויסטה 32 ביט ובהתחלה גם עם הכבל הכחול זה לא עבד לי אז מה שעשיתי זה בחרתי לפני שווינדוס עלה ב DISABLE SIGNATURE ENFORCEMENT. ואז זה עלה והתקנתי את הדרייבר של המסך אבל זה דרייבר של האנלוג הרגיל. יש לכם אולי איזה עצות שאני יכול לנסות? [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 18:40:02 סליחה חשבתי שאני בפורום של המסכים...כתבתי שם את ההודעה עכשיו. אז אפשר למחוק את ההודעה הזאת
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
012 מציעה את המסך הזה PHILIPS 190WV7CS במחיר מבצע של 1000 שקל האם זה מסך טוב בכלל? זה קודם כל והאם הוא משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, אכן קראתי כאן על מסכי ה"22 אינץ אבל אף מילה מפורשת לגבי עיבוד תמונה.( אני צלם מקצועי) שמעתי/קראתי איפהשהוא כי 6BIT צבע רחוק מלהספיק לעיבוד תמונה סביר. האם יצרנים מציינים נתון זה או מחביאים אותו? לאחרונה קניתי "בשלוף" סמסונג samsung226bw ובמילים עדינות :אכלתי אותה" אפילו עם מערכת הEYE ONE איני מצליח לבנות פרופיל צבע לשביעות רצוני! אין רצוני לקנות את הליין היקר של מסכים המסתובב סביב 5K ש"ח ..... תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
ראיתי שמסכי lcd טיפוסיים פועלים היום על 60 הרץ. האם זה אומר שהFPS המירבי שאוכל להגיע אליו במשחקים הוא 60?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות את ה 2408 של DELL אבל הגעתי למסקנה שאפילו שהוא מסך מעולה להוציא פי 2.5 על מסך 22" זה הרבה מידי לכן אני אספק ב-22" עם פאנל TN... בכל מקרה חשבתי על הסמסונג t220p או על האסוס VW222U, מה אתם חושבים? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים שעדיף על שניהם? ראיתי לאסוס דגם נוסף בשם MW221C Asus, מה ההבדל בינו לבין ה-222U התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מעבר לעובדה שה - Dell הוא 20" וה - Samsung הוא 19". תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בעיה בבחירת מסך 22 שיהיה טוב למשחקים תקציב 1500+-
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך טוב למשחקים ועריכת וידאו ולכן אני מעדיף מסך רחב כדי שיהיה לי יותר שטח עבודה האם מסך רחב טוב למשחקים באותה המידה כמו מסך רגיל? או שיש באגים, מתיחות וכאלה? יש לי תקציב עד 3300 שקל. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS. אם אני קונה מסך גדול האם אפשר לשחק עליו ברזולוציות יותר נמוכות ולראות עדיין טוב כי הכרטיס מסך לא סוחב מעל 1200X1600 בצורה חלקה. תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב 22 למשחקים בעיקר וקצת סרטים הכרטיס מסך שלי הוא HD 4850 תקציב:800 ש"ח חריגה עד 950 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
טוב חברה קניתי מסך היום.....LG L1960TR כמה שאלות: 1)יש לכם מושג למה בdisplay properties מופיעה המילה ANALOG אחרי השם של המסך שלי? 2) אלוהייייייים אדיריייייים איך המסך הזה בהיר....הורדתי ל88 אחוז בהירות ועדיין מכאיב לי בעיניים כשיש רקע לבן טהור מולי(כמו גוגל)...זה נורמלי ככה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
קודם כל אני מבקש לדעת האם הכרטיס מסך GS7300 יצליח להתמודד עם מסך LCD 22-24 (לעיבוד תמונה וצפיה בסרטים,לא למשחקים) אם לא איזה כרטיס מינימלי יתאים בנוסף אשמח לחוות דעת על NEC 22WMGX מול DELL 2408 תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD עד 1500 שקל ככה, לצורכי משחקים אינטרנט וכו... אני לא יודע מה כדאי רחב או רגיל..אז יאללה תנו בראש במסכים! אה ודרך אגב אני קונה כרטיס מסך חדש (x850xt) אז תכניסו את זה לשיקולים :]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי, חברתי עכשיו את המסך ויש לי כמה שאלות אליכם. 1.קודם כל איך מכיילים אותו? הורדתי את הבהירות ל50% חוץ מזה ,מה אני עושה? מה מומל. לטקסט\סרטים. 2.לא מצאתי דרייברים בדיסק, הורדתי משהו מהאנטרנט אבל במנהל ההתקנים הוא עדיין מופיע לי בתור Plug and Play Monitor ,(כלומר הווינדוס לא מכיר אותו) ,זה משנה משהו? אני על XP SP2 מחובר דרך DVI. תודה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לא יודע מה כדאי רצוי שיהיה כמה שיותר גדול ומה עדיף רחב או רגיל? מה נותן רחב? בכל מקרה יש לי מחשב חזק עם 8800gtx ואני רוצה שהמשחקים וסרטים יראו טוב אז צריך מסך טוב.... מה אתם ממליצים מקסימום 2000
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
1.הוא FHD?? כי ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1920X1200 2.באתר של סאמסונג כתוב WUXGA מזה זה? זה לא FHD? 3.הוא יכול להריץ סרטים על איכות של FHD? 4. מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין T240HD ? 5. אם בעצם FHD = 1080X1900, אז למה הרזולוציה של T260HD היא 1200X1900? הוא לא באמת FHD?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-