מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לקבל חוות דעת (טובות ורעות) לגבי מסך N1900W של ViewSonic . האם היותו גם טלויזיה פוגם בביצועים שלו במשחקים וכו'? איכות צבעים וכו'.. המון תודה! איתי ;D
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מדובר ב-LITE-ON. כתוב להלביש את המסך על התושבת, אבל לאחר מכן אני לא מוצא או לא יודע איך לכוונן אותו. כרגע הוא בזוית 90 מעלות וזה לא נוח בכלל. אני רוצה שהוא ייטה מעט לכיוון התקרה או שאפשר יהיה להגביהה אותו ואז להטות אותו לכיוון הריצפה. כרגע זה בכלל לא נוח. והאם זה לא אמור להגיע עם דיסק התקנה? כי אני זוכר שכשפירמטו לי ממזמן את המחשב אז לא ראו טוב ואז התקינו תוכנה וראו טוב. לא יודע מה זה היה אני חושב שכרטיס מסך אבל בעצם יש לי כרטיס משולב אז אל תסמכו עליי. בטח אתם יודעים אם זה אמור להגיע עם דיסק או לא. סומך עליכם יותר מעצמי ודבר נוסף-אחת הסיבות שהעדפתי רחב, בגלל שאפשר לעבוד על 2 חלונות במסך. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יקרים בבקשה אני זקוק בדחיפות את דעתכם על מסך LCD של NU2251W PROVIEW האם הוא טוב למישחקים? לסרטים? מה דעתכם על החברה הנ"ל בקשר למסכיםLCD שלה? האם יש לו פאנל NU? שהבנתי מקריאה בפורום שהוא הפשוט ביותר.. אם כן האם עדיין כדאי לירכוש מסך בפאנל מסוג זה? ועוד כל מה שתוכלו להוסיף.. אשמח אם תפרטו בתשובה כמה שיותר ורק אם אתם בטוחים בזה אני סומך עליכם מאוד בעיניין כי המסך מוצג למכירה באתר קניות גדול בארץ (מותר לפרסם שמות ?) במחיר מיבצע של 800 ומשהו שקל והשווי של המסך לפי בדיקה בזאפ הוא הרבה יותר.. אשמח עוד לדעת אם המסך הנ"ל לא עומד בסטנדרטים גבוהים מכל הבחינות אז אשמח לדעת קודם כל אם כדאי לי ללכת על המסכים של החברה פרו ויאוו או להיתמקד בחברה אחרת(יש לציין שי…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצות למסך 17" המיועדות לשימוש משרדי, אינטרנט ואולי מעט שחקים\סרטים. תקציב: עד 1000 ש"ח. תודה לכולם וסופ"ש נעים.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
עדין יש מחסור בחנויות ב1970HR או שנגמר המצב הזה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המסך הזה, ואני מעדיף ללכת לקנות במקום וגם כמובן שהחנות תהיה בירושלים, אבל עד עכשיו לא מצאתי שום חנות... מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המסך הנ"ל בירושלים?! תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, המסך לא בשבילי אלא בשביל חבר. הבקשה בכותרת. הוא מתלבט בין המסכים הבאים: SAMSUNG LCD 22" - 226BW WIDE + DVI-D 2ms ב-1,543 שקל Dell 22" E228WFP Value Flat Panel Midnight Grey Monitor ב-1,666 שקל. מה דעתכם על המסכים הנ"ל? כמובן שתתקבל בברכה גם כל המלצה על מסך אחר. בתודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הבנתי שהם יקרים משמעותית משאר המסכים. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
וגם לסדרות באיכות רגילה (624*352)
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שמעתי הרבה המלצות על ה226BW של סמסונג, אפילו למרות הפאנל שהוא מגיע איתו... השאלה היא, איך המסך הנ"ל של LG? מישהו שמע? יודע? כי סך הכל המחירים שלהם דומים.. וגם הנתונים על הנייר.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
המסך מיועד גם לסרטים וגם למשחקים וכמובן שגם לשימוש באינטרנט.. הסכום הוא עד 1700 שקלים. לצערי המסך המומלץ של dell חורג לי מהתחום. איזה מסך אתם ממליצים? וסוג המשחקים הוא בעיקר FPS.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך כדי לחברו למחשב נייד שלי GIGABYTE W576V T6400 2.0GHz 4GB, http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11855. כך שבמסך יהיו גם רמקולים ,מצלמה ומיקרופון יתרון. ובנוסף שאוכל לחבר אל המסך מקלדת ועבכר דרך חיבור USB. האם דבר זה אפשרי ואם כן אשמח להמלצה למסך כזה יש אפשרות לחריגה במחיר.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ובכן אני יודע שהפורום מוצף התייעצויות אבל המצב שלי שונה מרוב האנשים פה. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש מאחר שהCRT שלי גוסס, המפרט הנוכחי הוא: Pentium 4 3GHZ 2GB RAM GEFORCE 7300GS עד לפני כמה ימים הייתי בטוח בהחלטתי - T220P - אבל קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שזה לא רעיון כל כך טוב מכמה סיבות: -הרזולוציה הטבעית שלו היא 1200X1900. -המפרט שלי חלש, אז גם ככה אין לי שימוש בFHD או ברזולוציות גבוהות בגיימינג. -בעיות רזולוציה ואי-התאמה. -פרטים טכניים כמו הבדל של 3MS בין זה לבין הגרסא הרגילה וכד'. אני מתכוון להחליף מחשב אבל זה בהחלט לא יקרה בחודשים הקרובים, ואני מעריך שזה ייקח לפחות חצי שנה-שנה (זה יותר תלוי בעיתוי של היום הולדת שלי..). השימוש העיקרי שלי כעת הוא: -סרטי AVI וכד', HD פ…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD עד 1500 שקל ככה, לצורכי משחקים אינטרנט וכו... אני לא יודע מה כדאי רחב או רגיל..אז יאללה תנו בראש במסכים! אה ודרך אגב אני קונה כרטיס מסך חדש (x850xt) אז תכניסו את זה לשיקולים :]
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מסך 20" לחבר למשחקים וסרטים. יהיה בשימוש עם כרטיס 4870. תודה רבה D:
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי, חברתי עכשיו את המסך ויש לי כמה שאלות אליכם. 1.קודם כל איך מכיילים אותו? הורדתי את הבהירות ל50% חוץ מזה ,מה אני עושה? מה מומל. לטקסט\סרטים. 2.לא מצאתי דרייברים בדיסק, הורדתי משהו מהאנטרנט אבל במנהל ההתקנים הוא עדיין מופיע לי בתור Plug and Play Monitor ,(כלומר הווינדוס לא מכיר אותו) ,זה משנה משהו? אני על XP SP2 מחובר דרך DVI. תודה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZmaglp9178ms 999 שקל
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המלצה למסך בעיקר לסרטים ומשחקים לחיבור XBOX חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2453V
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המסך נועד לצפיה בסרטים בעיקר ולא למשחקים... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ולא יודע איזה חנות מוכרת עם הקושחה החדשה ואחריות מקורית?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המרחק מהמקום שאני יושב למסך הוא 80 ס"מ מאיזה גודל של מסך זה כבר יתחיל להזיק לעיניים? אני מעדיף כמה שיותר גדול.. פשוט מפחד שיזיק לי לעיניים
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות את ה 2408 של DELL אבל הגעתי למסקנה שאפילו שהוא מסך מעולה להוציא פי 2.5 על מסך 22" זה הרבה מידי לכן אני אספק ב-22" עם פאנל TN... בכל מקרה חשבתי על הסמסונג t220p או על האסוס VW222U, מה אתם חושבים? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים שעדיף על שניהם? ראיתי לאסוס דגם נוסף בשם MW221C Asus, מה ההבדל בינו לבין ה-222U התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך למחשב. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים וסרטים לכן אני חושב שעדיף מסך רחב.. אני צריך שתרשמו לי המלצות למסכים טובים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חשבתי על זה : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אתם ממליצים לקנות אותו או שממליצים על אחרים? כל החוות דעת עליו שם ממליצות לי לקנות אותו.
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-