מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך חדש בנוסף לSAMSUNG 2253BW המיושן שלי (אני עובד הרבה על המחשב אז 2 מסכים מקל עלי). חשוב לי במיוחד שמסך לא יציג מריחות ויהיה נטול inputlag (עד כמה שניתן בתקציב). אני לא רואה סרטים במסך אם זה משנה, רוב השימוש יהיה משחקים ועבודה טקסטואלית (קריאת מסמכים ועבודה על קוד). מפרט המחשב: Intel 2500K @ 4.0Ghz Zotac AMP! 580 GTX (1 DVI connection at use) 8Gb 1600Mhz Crucial M4 64Gb + 1Tb Seagate 7200 תקציב: 1500 בתקווה 1700 בחריגה (רק אם זה שווה את זה) תודה רבה לכל הקוראים והמגיבים, עמית.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש מסך חדש, בעיקר לגיימינג + סרטים, כרטיס מסך HD5850, בבקשה לא לעבור את ה-1300 ש"ח רק אם יש משהו הרבה יותר טוב עד 1350-1400 גג גג גג אז בסדר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מחר אני הולך לראות בSKYPC את הdell 2209wa, ורציתי לדעת עם איזה מסכים בתווך מחיר כדאי להשוות(שהם גם 22"), כדי לראות אם הוא שווה את התוספת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות LCD התקציב הוא 1300-1400 ש"ח לא אכפת לי אם זה 17 או 19 כל עוד הוא רגיל ולא רחב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני יכול לקחת את המסך במחיר הנל .. מה אתם אומרים עליו ? המחיר מאוד מפתה ...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
השימושים שלי למסך הם בעיקר סרטים ואינטרנט ומדי פעם משחקים התקציב 2400 שקל תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך בין 19 ל-22 אינץ' שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות אופיס ותיכנות ולצפייה בסרטים. אם זה משנה במשהו כרטיס המסך שלי הוא radeon HD2400 pro. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המסך מיועד גם לסרטים וגם למשחקים וכמובן שגם לשימוש באינטרנט.. הסכום הוא עד 1700 שקלים. לצערי המסך המומלץ של dell חורג לי מהתחום. איזה מסך אתם ממליצים? וסוג המשחקים הוא בעיקר FPS.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך 22" במחיר סביר. בעקבות הבדיקה שלכם הלכתי לחפש את אזוס MW221C בחנויות. שמתי לב שלרוב החנויות אין אותם במלאי. ואז שמתי לב שיצא מסך שנראה כמו הדור הבא: אזוס MW222C. האם יש לכם מושג לגבי המסך השני? ובכלל, האם מאז שנכתבה הביקורת יש חידושים ששווה להכיר? התקציב שלי עומד על 1800 שח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך מחשב LCD, למשחקים תלת-מימד,דו-מימד,אינטרנט,טקסט וכו'... אז פעם אתם המלצתם לי על הDell 2007WFP עם פאנל S-IPS, והיה לו 16MS זמן מהירות תגובה,אבל זה היה לפני הרבה זמן,אז יצא לו מסך יורש?שהוא יותר טוב? או אחד עם פחות מ16MS?(שזה דיי גבוה) ובכלליות,המחשב היום עדיין נחשב למסך מעולה כמו לפני חצי שנה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני צריך את המסך 22 אינץ הכי איכותי שיש כרגע. התקציב שלי הוא באמת מה שאתם תציאו מצידי שיעבור את ה3500.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני חדש באתר אני צריך עזרה בקניית מסך חדש. יש לי תקציב של בערך עד 1300 . ואני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים מטורפים וסרטים ושיוכל להריץ אותם בצורה חלקה אפשר המלצה למסך כזה? ועוד שאלה שלי היא האם מסך WIDE עדיף על מסך רגיל ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני עובד המון עם קבצי טקסט, אינטרנט וקידוד. קריטריונים חשובים: 1. טקסט חד. 2. לא בוהק בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. לא משנה לי: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה (אני לא משחק) אשמח לקבל המלצות, תודה[br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 12:42:08 נתון נוסף מחפש מסך ריבועי ולא רחב,תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אנימחפש מסך 19" בתקציב 1400 ללא חריגות שעוברות את 100 ש"ח. עוד שאלה על הדרך, מה יותר חשוב? הפנאל? או הניגדיות+MS? למשחקים וסרטים
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לאחותי יש LG L1752T, מסך 17 אינצ' פשוט מעולה...במשחקים אין מריחות (ואני משחק בFPS) והטקסט חד, הצבעים מעולים ולא כיילתי כלום. (8MS, TN - מה תגידו על זה?) כבר לא מוכרים אותו והוא לא היה מפורסם לפי כמות חוות הדעת, שזה מפליא אותי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424979 אז הגעתי למסקנה שעדיף להפסיק לחשוב על 930 הישן, ועל 226BW המפורסם אבל הענקי, ועל DELL 2007 שהבעיות ששמעתי שהוא עושה הן אינסופיות. -יש לי תקציב של עד 2,000 ש''ח, אבל אפשר הרבה פחות. -למטרות משחקים ואינטרנט (טקסטים)..(לא רואה סרטים..אני צורב ורואה בטלוויזיה.) -מסך ענק או רחב לא ממש יתאים לי - לא רוצה לעייף את העיניים עם טיולים מיותרים ברחבי המסך..לדעתי 19 אינצ' יהיה סבבה. -משהו חדיש ופופולארי של חברה מוכר…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך CRT 17" של MAG. אבל אני בקרוב משדרג את המחשב ולכן הולך לפנק את עצמי עד הסוף. אני רוצה לקנות מסך LCD. אני צריך שהוא יהיה טוב בכל התחומים: שימוש ביתי רגיל, קצת משחקים, קצת גרפיקה - בקיצור, טוב בהכל, ולא מצטיין בשום דבר מיוחד (אם כן אז מה טוב ) בעקרון אני מחפש דגם טוב של חברה מוכרת שיספק לי ביצועים סבירים פלוס. התקציב באיזור ה1500 ש"ח נראה לי ריאלי, לא? אני גמיש בעניין המחיר, לעומת זאת. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בתקציב של 1000 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח אני לא מקובע לאיזו חברה ספציפית אז אשמח לשמוע על מסכים מתאימים(ידוע לי שהתקציב לא אופטימאלי אבל לצערי זה המקסימום שאוכל להשקיע במסך) ההעדפה שיהיה מסך רחב 19" אבל אם יהיה מסך 17" שממש יהיה שווה את המחיר אז אין שום בעיה תודה רבה לכל העוזרים, איתי
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להוריד דריברים למסך DELL 2007FP? על הדיסק אשר מצורף למסך אין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך שיהיה טוב בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה נוח לקריאת דפים. תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך. עכישו יש לי דילמה: מסך 206BW שהוא גם גדול יותר וגם רחב אבל TN. או מסך 19 כלשהו איכותי יותר אבל קטן יותר. השימושים העיקרים שלי זה למשחקים כבדים וגם קצת לסרטים. עכישו אני יושב מול המסך ישר אז לא אכפת מזווית צפייה וכל זה. מה יותר טוב שאני יושב מול המסך ישר כי לפי דעתי במצב כזה לא מרגישים הבדל(ראיתי מסכים אצל חברים). ועוד משהו, ב206BW יש הגרלת פנלים? ואפשר הסבר?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
וכמובן שיהיה LCD, בסביבות ה-1000 ש"ח.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מתענין במסך דו שימושי למחשב וצפיה בטלויזיה כיום ברשותי מסך מחשב VP930 של ViewSonic (שרכשתי לפי המלצת הפרום ואני מאוד מרוצה) האם ניתן לאסיף כרטיס מתאם ולהמשיך להשתמש ב vp930 כדי לקלוט TV באיכות סבירה ומעלה או ממולץ להחליף מסך לקליטת שידורי TV באיכות טובה כמו כן איזה כרטיס מתאם ממולץ. אני מחובר לכבלים של HOT בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-