עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Aviv C,

במה מסכי LCD טובים יותר ממסכי CRT? אני מתכוון מהבחינה הטכנית. לא היופי והנוחות וכו'.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן לכולם קניתי מסך SONY SDM-HS95 19 אינץ' מישפאר. בחוברת שממנה קניתי את המסך מצויין שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8MS לאחר שקיבלתי את המסך בחנתי אותו : -המסך נראה יפה ומרשים -תמונה חדה וברורה -מצאתי פיקסל שרוף אחד. -בדקתי על המסך באתרים שונים ומצאתי שהדגם שלי הוא בעל זמן תגובה 16 MS התקשרתי לישפאר וסיפרתי להם על הממצאים שלי. העבירו אותי לסמנכ"ל השיווק והוא אמר שהוא מוכן להתחייב בכתב שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8 MS והסיבה שראיתי באינטרנט שהמסך בעל זמן תגובה 16 MS היא שהאתרים לא מעודכנים לגבי הוצאה מאוחרת של הדגם? אשמח לקבל תגובות וביקורות על המסך ועל המקרה תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bugosdckh,

שלום רציתי לדעת האם מישהו יכול דעה על המסך הבא? תודה.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  4. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את המסך הנ"ל ויכול להמליץ עליו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gmppaz,

אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by pbp,

היי, רגע לפני הקנייה, מה את אומר כדאי להשקיע בו 1400 שקל ? איך הוא ישתלב עם העובדה שהוא הולך לשבת ליד חלון ? ובכלל הוא עדיף על מסך של סמסונג לדוגמא? עד עכשיו דיי התלהבתי ממנו ואני רוצה לוודא שאני לא קונה חתול בשק.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by lipa,

http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=581

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  8. למי שיש נסיון עם המסכים האלה(לא לפי נתונים בדף)מה יותר טוב 960BF או 1970HR? למשחקים אינטרנט מסמכים סרטים בקיצור להכל תודה

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by GRiM,

האם שווה להשקיע 1200 ש"ח במסך LCD בגודל 19 אינץ' בכלל? אני יודע שזה תקציב של 17 אינץ', אבל מכיוון שכרגע יש לי מסך CRT בגודל כזה - לא בא לי לקנות מסך חדש ולהשאר עם אותו הגודל. מה דעתכם על ה-Nu Tech L922A? האם גודל נקודה 0.294 מ"מ זה משמעותי? ראיתי מסכים 0.20 מ"מ. איך הוא יהיה עם כרטיס מסך 7900GS במשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by g1zey,

קניתי היום מסך חדש ( LG L1970HR ) בגולדטופ וזה פשוט מדהים איך המסך הזה נחטף ... כל פעם שבאתי לקנות אזל במלאי , הפעם תאמתי מראש שישמרו .. איך שאני מגיע האיש שבא אחריי גם קנה את המסך והוא אפילו לא ידע כמה הוא עולה (!!) קיצור המסך פצצה , ממליץ בחום. עכשיו לשאלה : רציתי לשאול את אלה מביניכם שיש להם את המסך , על איזה הגדרות הם משתמשים במסך כי אני לא יודע בדיוק כמה הכי טוב ואיך רואים הכי טוב . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 איכותי לפי הדרישות האלו: 1. טקסטים ואינטרנט - אני יושב בערך 12 שעות ביום מול המחשב, בעיקר באינטרנט ובהפעלת תוכנות. 2. סרטים ועריכת divX - חלק מהעבודה היא בעריכת קטעי סרטים. המסך צריך להיות מסוגל לנגן קליפים ברזולוצית DVD ו-HDTV בלי בעיה. אלו בעצם כל הדרישות שלי... המסך לא ישמש למשחקים בכלל, ככה שבעיקרון מה שאני מחפש זה מסך שמראה טקסט בצורה מעולה ונוח לשבת מולו שעות רבות. אני לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל אני מוכן להשקיע אפילו קצת יותר מ-1800 אם זה מסך ממש טוב. ראיתי שיש מסך של Viewsonic במחיר ממש אטרקטיבי (Viewsonic VA912). למישהו יש ביקורת עליו? מספיק בשביל הצרכים שלי? המחיר נראה זול מדי בשביל Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Shiker,

מה היתרון ה- WIDE ? מומלץ למשחקים ? בעקרון אני גיימר ואני אוהב מירוצים הלף לייף ושאר הירקות.. עכשיו אני מתבלט בין ה- 940BW ל - 931BF שניהם בגודל 19...אבל יש הבדל, האחד 4MS השני 2MS...לא יודע מה לבחור ומה כדאי מבחינת משחקים וגלישה באינטרנט...

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by zeev256,

יש לי VX922 עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו, ומאוד נהניתי ממנו. פתאום היום, הופיע לי פס ורוד בצד שמאל של המסך, ולא רוצה להעלם, מה לא עשיתי, חיברתי מחדש את הכבלים, התקנתי מחדש את הדרייברים, כלום לא עוזר. החיבור הוא DVI. אם מישהו נתקל בתופעה כזאת, או יודע מה לעשות, (חוץ מלממש אחריות.) אשמח מאוד לעזרה.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  14. אני מתלבט בין המסך L1970HR לVP930 אני בעיקר רואה הרבה סרטים ומשחק אבל גם הרבה באינטרנט אני יודע שהVP יש לו פאנל יותר טוב מהLG והוא עדיף מבחינת איך שרואים בו והצבעים.. ושבLG הרבה מתלוננים שהכתב לא ברור והצבעים לא משהו.. מצד שני שמעתי שאם אני מחר את הLG בחיבור DVI ומשנה קצת את הצבעים בהגדרות של הכרטיס מסך ויש לי כרטיס מסך 7300GS ומעלה אז הכתב והאיכות תיראה יותר טובה ואת הצבעים אפשר לשנות טיפה בהגדרות בכרטיס מסך ואז רואים במסך יותר טוב חוצמיזה שיותר אהבתי איך שהLG ניראה הוא ממש יפה לדעתי ובVP הMS הוא 8 שזה טיפלה גבוה אבל לא שמים לב למריחות הבעיה שזה 8 באפור לאפור בשחור ללבן לשחור זה 20 MS שזה כבר יותר מדי וזה בעצם הMS המשמעותי אז בעצם במסך הVP930 יהיה מריחות ובLG לא יהיה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה דעתכם על ה- 20WGX2? מפרט מעניין ואיכותי. בין המסכים הבודדים שמאפשר שינוי apsect ratio ולשמור על 4:3. הבעיה העיקרית הינה בציפוי המבריק שבסצנות חשוכות הופך לחצי מראה. יש כאלה עם ניסיון לא טוב עם הציפוי הזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Fungus Funk,

ה - BENQ נראה מרשים, גם יותר זול, [לדעתי גם יותר יפה]. מה אתם אומרים בכל זאת ?!

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  17. ד"א המסך שאני מישתמש בו עכשיו זה LCD17 AOC אני לא יודע כמה הוא עולה אבל אחלה מסך... יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כמו זה ... מישו יודע מה המחיר..? המלצות על חברה משו? ;D

18. Started by dotaneli,

שלום חברים, אחרי שבוע באיטליה, ה eizo 1931 שלי הגיע עושה רושם מגניב עד כה... אני צריך המלצות לכל מיני דרכים לבחון אותו. עצות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pudimy,

מישהו יכול להמליץ על טלויזיה זו בגודל 42 אינץ' או לתת ביקורת, זו חברה אלמונית אך הפאנל תוצרת LG

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  20. עדיף משהו מאיזור הצפון כמו KSP.. בנוסף, האם זה מאד ישנה אם למסך חיבור DVI אם אני לא גיימר מטורף? אני רוצה את המסך למשחקים אבל בקטנה לא משהו מטורף ויותר לסרטים, גלישה וכדומה (ובכלל - עדיף לקנות מסך עם פורמט רחב? זה לא יהרוס לי קטע של גלישה באינטרנט?) ועוד שאלה - ראיתי פה כמה פעמים המלצות על חברות שלא כ"כ ידועות לי. עד כמה חברות לא כמו סמסונג או LG אמינות במסכים שלהן? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  21. איך הוא?? למישהו יש ניסיון איתו? הנתונים היבשים הם: Panel Type: a-si TFT/TN Viewable Size: 20.1" Pixel Pitch: 0.255mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 800:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° (CR>5) Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 5 ms Native Resolution: 1600 x 1200 Maximum Color: 16.7M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link Sync Type: Separate H/V, Composite HV, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Power Consumption: 36 Watts (max) VESA® Wall Mount: 100 mm (optional) Emission Standard: TCO '99 Bezel Color: Silv…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  22. כאמור (וסליחה על הפרסום הכפול) - יש לי מסך F900P, שמאחוריו יש גם כניסת VGA וגם הכניסות בתמונות. על שלושת העליונים רשום RGB... על שני התחתונים כתוב: COMP. HD ו-VD. איך ייתכן שאחד הוא קומפוננט HD אבל זו רק כניסה אחת? יש לי כבל COMPONENT (אני רוצה לחבר אקס בוקס) עם שלוש יציאות - אדום, ירוק וכחול. הבעיה שהם לא מתאימים לחיבורים... שאני בשום אופן לא מצליח לזהות: כפי שניתן לראות החלק החיצוני הוא כסוף ויש "פין" פנימי שחלקו החיצוני פלסטיק לבן וחלקו הפנימי זהב. האם יש מתאם שניתן להשתמש בו כדי לחבר את ה-COMPONENT שלי? לשם מה ה-COMP. HD? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. הם נראים מסכים ממש טובים... בגדלים 20,21,22 אינץ' לסירוגין (נדמה לי יש גם 24 אבל זה עולה הרבה) מסך רחב, 6MS... נראה מצוין יש למישהו עוד פרטים, והאם יש בארץ? האם אמורים להגיע בקרוב? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  24. Started by The Coolest,

שלום חבר'ה. אני קיבלתי MP4 1GB מתנה לראש השנה מהעבודה. עכשיו לי כבר יש MP4 2GB, אז יש לי אפשרות ללכת לניופאן ולקבל זיכוי של 550ש"ח על הנגן. הסתכלתי ככה באתר שלהם, והדבר היחיד שהיה עוד איכשהו מעניין היו המסכים שלהם. יש להם שלושה דגמים של מסכי ACER, אחד מהם הוא WS. המסך עולה 1090 ככה, אבל אחרי הזיכוי זה יורד ל540ש"ח. כרגע אני יושב עם LG FLATRON 795FT PLUS בן יותר מחמש שנים שעובד סבבה. למסך AL-1916ws אין DVI, אבל הוא כ"כ זול שאפילו אם לא ימצא חן בעיניי תמיד אוכל למכור אותו ולהמשיך להשתמש במסך שלי. השאלה שלי היא: אני יושב המון באינטנט, צ'אטים וכו'. לפעמים אני מתכנת המון. אני מידי יום-יומיים משחק שעתיים-שלוש ב-UT2004 ברשת ולפעמים רואה סדרות במחשב (כרגע דרך טלויזיה 21" CRT עלוב…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Bartleby,

שבוע אחרי שקיבלתי את המסך כבר נתקעי עם פיקסל תקוע. עברתי על הסטיקי והרצתי בלופ את הסרטון במשך יותר משעה ולא עזר. אם האחריות שלי מכסה פיקסלים שרופים זה לא כ"כ עוזר לי עם פיקסלים תקועים?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים