עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NewRig,

האם יש מסך שעדיף על Viewsonic VP930B בתקציב של עד 2,300 ש"ח? השימושים - בעיקר עיבוד גרפי, עבודה משרדית וקצת סרטים ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by -R-E-L-,

קניתי אחד כזה היום לאחר שימוש ממושך בCRT 17 של MAG בגדול אני מרוצה אבל משהו שמתריד אותי. משום מה אני מרגיש שאני מאמץ את העניים. יש משהו שגם יש לו את אותה הבעיה עם המסך הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by Spider1,

שלום רב לכל חבריי הפורום! ברצוני לרכוש מסך 17\19 אינץ' , אך שיהיה איכותי מאוד, התקציב יכול גם לגדול אך אני רוצה לקנות מסך איכותי וטוב. השימושים בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים . ראיתי את המסכים הבאים בKSP , אבקש התייחסות ובמידה ואפשר המלצה על דגמים טובים יותר ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? SONY ?L1917S 19'' LCD 8ms? LG ?VX924 19'' LCD 3ms DVI? VIEWSONIC ולגבי מסכי ה-17: ?740N 17'' LCD 8ms? SAMSUNG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? LG יש לי נטייה לקנות 19, ואודה למי שיוכל לתת לי כיוון למסך הטוב ביותר והמשתלם , המשך יום טוב וחג שמח לכולם!

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  4. שבוע טוב קהילה תמיכה אין לי אפשרות לבחור קצב רענון מעל 60HZ במסך שלי יש לי מסך SAMSUNG 760BF 4MS הינה תמונה להמחשת הבעיה : האם מישהו יודע מה הבעיה? תדה רבה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. התקציב שלי עומד על 1000-1300 יש איזשהו דגם טוב כלשהו שהייתם ממליצים עליו? על איזה ומה הנתונים שצריכים להיות למסך כדי שהוא יהיה מסך טוב? אני אודה מאוד לכל מי שיעזור :") המסך כמעט ולא יהיה לשימוש במשחקים.. רק ממש מעט.. עיקר השימוש שלי הוא לגלישה באינטרנט ומעט צפייה בסדרות וסרטים

6. שלום לכולם, אבי היקר חידש אותי בVP930 (שנראה אגב סקסי ביותר) וכבר יש בעיות..: 1.מצד ימין למעלה מופיע בלבן על גבי כחול כל הזמן הכיתוב DVI ורק לחיצה על אחד מכפתורי הבקרה של המסך מעלימה את הכיתוב. 2.התוכנה Perfect Suite לא עובדת -אין אפשרות לגשת לתפריטים שבתוכנה (הם חסומים).. כמובן שהמסך מחובר לכ.מסך בחיבור DVI וגם במסך החיבור הוא DVI. אשמח לשמוע אם יש פתרונות לבעיות.. תודה מראש

7. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה... כרגע יש לי מסך של LG 1750SQ ונוצרה הזדמנות להעביר את המסך לאחותי ולקנות 19"... איך המסך שבכותרת? שווה? בבקשה תגובות...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. התקציב הוא בסביבות ה2,500 ש"ח. והייעוד הוא משחקים וסרטים בעיקר - כפי שכתבתי בכותרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by ag43,

אני אקבל בקרוב תקציב לקניית מסך LCD ואני מעוניין לשמוע המלצות (אם אפשר מנסיונם האישי של הממליצים) חיפשתי כאן בפורום והתבלבלתי בין כל ההמלצות שאנשים נתנו. אז ככה: אני מחפש מסך שישמש אותי לסרטים, משחקים וטקסט (בסדר זה) כרגע התקציב פתוח. אני מתלבט בין 19 ל17 כאשר הגורם שיכריע הוא האיכות (כלומר אני אקנה מסך 17 טוב יותר במגבלות התקציב מאשר מסך 19 בינוני) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by סער_שי,

חיפשתי חיפשתי, המון המלצות, המון נתונים סותרים ובלתי מלאים (G2G, BLACK TO WHITE, TYPICAL, AVERAGE)... יש לי את ה-L1970HR, שאמור להיות מאוד מאוד מהיר, בין המהירים שקיימים, אבל אני מאוד מאוכזב מהמהירות שלו, בעיקר משחור-ללבן-לשחור. לפי מה שהבנתי יש גם עניין של מהירות ממוצעת, מהירות טיפוסית וכו'. אז כל העניין של ה-2MS הוא בולשיט, פחות או יותר. בכל מקרה, לפי מה שהבנתם - אני מחפש את המסך הכי הכי מהיר שקיים. כנראה שזה ה-VX922. לא ככה? ...וכמובן - האם ההבדל בינו לבין ה-L1970HR הוא כל כך משמעותי (כן, כבר שאלתי את זה בדיון אחר אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית). כאן כתוב שה-VX הוא 2MS גם ב- W-B-W שזה די מדהים אבל לא נראה לי הגיוני אחרת הם היו משוויצים בזה או משהו כזה. http://www.viewso…

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. האם עדיף מסך רחב או רגיל ? האם המשחקים תומכים במסך רחב או שהתמונה נהיית מעווותת תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה ההבדל בין שני המסכים הללו, כמובן חוץ מגודל המסך וגודל הנקודה? יש איזשהם הבדלים באיכות התצוגה? האם בגלל גודל הנקודה ב- "19 האובייקטים יראו יותר גדולים מב- "17? וכתוצאה מזה אני מקבל באופן יחסי את אותו שטח עבודה (כמו ב- "17)?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  13. היה לי מסך של viewsonic דגם VP191B שהיה מעולה, עכשיו בגלל שהוא נדפק אני אמור לי לקבל תחת האחריות את הדגם שאמור להחליף אותו, ה VP930 פה בפורום (או לא זוכר איפה) אני הבנתי שדווקא הדגם שבא להחליף הוא פחות טוב למרות שמה שכתוב באתר היצרן אומר אחרת... יש הסברים לזה? VP191B http://viewsonic.com/support/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/index.htm VP930B http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המשחק ישמש בעיקר לקליטת עורצי לויין HDTV ומשחק דרך XBOX 360 ומחשב התקציב למסך 32 אינץ' עד 1500 שקלים

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  15. אני לפני קנייה ויש לי מספר שאלו שקויתי שתוכלו לעזור לי האם שווה לקנות את ה931BF ולא את ה- 940BW, כי אני בעקרון גיימר, בונה אתרים וגולש באינטרנט ורואה סרטים אז מה יתאים לי יותר לצרכים ? ולמה יש אתרים שרושמים שהניגוריות של ה- 931BF היא 1:2000 ויש אתרים שאומרים 1:700 ? בזאפ רשום 1:700 ובאתרים אחרים רשום 1:2000 למשל בפנדס..?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by kipi25,

הגעתי לצומת החלטה סופית, צריך לבחור בין שני המסכים הבאים: SAMSUNG 731B (לא BF) LG 1770HQ היעוד של המסך הוא לטקסט (אינטרנט), סרטים ומשחקים, לפי הסדר הזה. מה עדיף - ללא התייחסות למחיר, רק לאיכות וביצועים. תודה מראש 8)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום התחלתי להתעניין במסכים האלה ורציתי לדעת אם יש אפילו דגם אחד של חברה כל שהיא של מסך כזה בארץ? האם הbenq ההוא שיש בחדשות של האתר כבר יצא או הולך לצאת? יש את המסך ultra sharp משהו 24 אינץ' מסך רחב של DELL, איך הוא? האם כדיי לי בכלל לחכות ל sed וחכות שיעשו מסך רחב SED למחשב שתומך 1080i/p?

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by Systema,

שכת אבק החליטה להשתכן אצלי על המסך. איך אני אמור לנקות בלי לפגוע או לשרוט משהו?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by avi2006,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר לסרטים אך גם למשחקים ועבודה שוטפת (אינטרנט וכדומה). אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' אבל קצת מבולבל מהמבחר שיש בשוק. אני מסוגל להקציב כ 1600 שקל פלוס מינוס למסך הזה, ולא סגור אם שווה\לא שווה לדאוג לחיבור DVI, שווה\לא שווה לנסות לרכוש מסך בפורמט רחב (לשחק במשחקי מחשב בפורמט רחב זה בכלל אפשרי? ומה בקשר לאתרי אינטרנט?), גם לא סגור על חברות (מלבד סמסוונג ו LG) וכדומה. אשמח לשמוע עצות (בחינם ;D) על מסכים "שווים" בטווח המחירים הזה שאתם מכירים, בעדיפות מחנויות בצפון כמו KSP או נועה מחשבים (לא שאני מכיר את החנות השניה, אבל הבנתי שיש להם מבחר לא רע). תודה על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nadavbu,

האם ה-LCD של Samsung 731BF הוא המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא במחיר של כ-1,400 ש"ח? טוב יותר מהמתחרה באותו מחיר של LG או כל חברה אחרת? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  21. Started by idofr,

היייי כולם, אני צריך עזרה... אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD ~20 אינטש שיהיה widescreen וישמש גם לטלביזיה גם למחשב....התקציב הוא גגגגגגגגג 2000 ש"ח אבל עדיף על ה1500-1800 ככה.... תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. Started by HuGeMouTh,

ראיתי עליו ביקורות בסדר בזאפ ופה בפורום וקניתי אותו ב 1370 שקל כלל משלוח עד הבית הוא שווה את המחיר הזה? אני יודע שקודם צריך לשאול בפורום אם כדאי לקנות אבל זכיתי במקרה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by zniibidl,

מצאתי אותו במחיר של 1500 ש"ח הבנתי שיש לו 4MS הוא רחב וכו' וכו' וכו' השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש אפשרות לתלות אותו ישירות על הקיר ללא הרגלית [כמו תמונה אפשר לומר]? 2. האם הוא יתפקד לי טוב במשחקים? [אני לא משחק הרבה] 3. האם הוא יתפקד לי טוב בסרטים ובאופיס? 4. מה התרשמותכם הכללית ממסך זה? האם הוא שווה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Wheel,

המסך הוא Samsung 731B מחובר בכבל DVI קיבלתי אותו לפני שבוע אני לא יודע עם זה אמור להיות ככה אבל הבהירות של המסך משתנה באופן קיצוני שמסתכלים מגובה שונה אם מלמטה המסך נהיה הרבה יותר קהה (יותר בחלק העליון) ועם מלעלמה יותר בהיר אבל מה שנכון תמיד זה שבחלק העליון המסך יותר כהה, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך וכלום לא עוזר יש למישהו עוד את הבעייה הזאת? יכול להיות שהמסך הגיע דפקטיבי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kfir18,

שלום חבר'ה יש לי מסך LCD 17 אינץ' ואני לא יודע איך באמת כדי לנקות אותו.. שמעתי משו עם מטלית יבשה או מטלית רטובה או מטלית עם אלכוהול.. מה הכי טוב בבקשה המלצות ממי שמבין.. אחרי הכול אני לא רוצה ללכלך אותו עוד יותר או להרוס אותו.. תודה מראש!!

דיונים חדשים בפורומים