מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מסך מחשב בגודל 22 אינץ' למשחקי מחשב כבדים וטובים כגון Call Of Duty 4,GTA 4 בתקציב של עד 1500 שקלים לא חשוב חברה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כואבות לי קצת העיניים בזמן שאני על המחשב. יצא לי להיות בחנות מחשבים כשקניתי מחשב עם דודה שלי ואיכשהו העלתי את הבעיה בפני המוכר כהתלבטנו על גודל המסך שעדיף לדודה שלי. הוא אמר לי שכאב העינים שלי יכול להיות בגלל שהמסך שלי לא טוב מספיק ושאמרתי לו את סוג המסך הוא אמר שזה כניראה זה. המסך שלי: AOC 19" 1:3000 2MS 197vk2aoc הסיבה שאני חושב שהוא צודק היא שבזמן שאני יושב על מחשבים ניידים או על מסכים אחרים אני לא מרגיש כאב או עייפות. מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף מסך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לקנות מסך LCD. גודל: 19 אינטש. לא רחב. מחיר: 1000-1,500 ש"ח צרכים: משחקי מחשב, עיבוד תמלילים, מעט מאד צפייה בסרטים. תודה רבה מראש! איל
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מסך 32 אינץ' ושאני עובד על המחשב אני רואה רק חלק מהמסך(ריבוע ובצדדים שחור) הרזולוציה שאני עובד איתה עכשיו היא 1024x768 והרזולוציה של המסך היא 1360X768 שאני מנסה לשנות את המסך מ-1024 ל-1360 המסך ניהיה שחור ואני לא רואה כלום, תודה רבה מראש. אני חדש בפורום אז אם פתחתי את האשכול בפורום הלא נכון אני מצטער,בבקשה להעביר שוב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום... קניתי מחשב ואני מסתובב כבר מספר ימים בחיפוש אחר קניית מסך.. אני מחפש מסך בגודל 20 עד 23 אינצ' מחיר משהו כמו עד 1250 שקל הציפיות מהמסך הם שקודם כל תיהיה תצוגה מרשימה ויפה מבחינת סרטים באיכות HD ותמונות כמו כן חשוב לי שיריץ משחקים בצורה נקייה ויפה. לא שולל מסכי LED וFull HD. אני חייב את ההמלצה הזאת כמה שיותר מהר תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני תוהה כבר הרבה זמן איזה מסך לקנות למחשב וראיתי באתר שמומלצים הרבה מסכים כמו Chimei עם מסך קטן וASUS MW221C ואנשים פה מציעים כל מיני מסכים אני צריך מסך חזק לסרטים ומשחקים באיכות HD 720P אבל בקשר לאינץ' אני קצת בדילמה אני רוצה שהמסך ישמש גם כמסך מחשב וגם כמסך טלוויזיה שרואים קצת יותר רחוק אז חשבתי בסביבות 22 אינץ' יהיה טוב, מה דעתכם? יש כבל של VGA עשמיר COMP בשביל ממיר דיגיטלי או כל מכשיר אחר עם חיבור כזה? מה לגבי חיבור HDMI? חשבתי על הASUS MW221C אבל ראיתי שהקיר משתקף במסך וזה קצת בעייה אז מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מסך מחשב 21.5 של מדגם IPS226v. המסך עצמו נחמד מאוד (קניתי אותו לפני שלוש שנים בערך..), אבל רציתי לשדרג למסך גדול יותר, 24 בערך, אני לא יודע אם להגזים ולקנות יותר. השימוש הוא בעיקר גיימינג, אבל יש לי כמה שאלות. 1)אם אני קונה מסך 24 למשל, רצוי שהוא יהיה מעל 1080p? או שאם הוא יהיה 1080p זה עדיין יראה טוב ולא מפוקסל מדי? 2)אני מניח שברור שההעדפה היא כמובן לקנות מסך ברזולוצייה כמה שיותר טובה, אבל הפחד שלי שבגלל שהרזולוצייה עולה, הכרטיס מסך יתחיל להתקשות יותר. יש לי מחשב די טוב לגיימינג (i5-2310, 8GB RAM, Sapphire Radeon 7970hd), והוא נכון לעכשיו מריץ משחקים כמו dragon age inquisition בהגדרות הכי גבוהות בלי בעיה, השאלה אם השיוני רזולוצייה יעמיס עליו מאוד,…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את ה-RF מיציאת הכבלים שלי למסך 2408WFP... האם יש דרך לעשות את זה בלי טלויזיה באמצע? אני צריך TUNER בשביל זה? אם כן-איפה קונים,עלויות,הערות תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
משום מה, דווקא בלילה שסוף סוף אני מול המחשב, המניוק מתחיל רצד מין רטיטות כאלה מעצבנות בחלק התחתון של המסך ואם זה דף אינטרנט הריטיטות מתפשטות להן על עוד איזורים..מסך חדש מלפני חודש אמור להיות מומלץ וכולי-חשבתי על זה שאולי הראוטר של בזק מפציץ עם הגלים ופוגע בו? מה יכול להפריע לתצוגה שלו?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על מסך טוב איכותי וחזק, סביבות גדול של 32" לחיבור למחשב לצורך עבודה על תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אילוס' ואינדי'. יש לי כרגע מסך של לנובו 27" 2K, הוא טיפ טיפה קטן לי כל התפריטים אבל חשוב לי השטח עבודה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה אותו, כבר חודש לא מוצא.. נגמר הסיפור שלו ? נחטף ? יש מסך טוב במקומו 19-20 אינץ' עד 1,500 עם פאנל טוב?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישה של המסך DELL 2007WFP. רציתי לדעת האם יש חשיבות ל-REV של המסך? מהו ה-REV הכי חדש? בתודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מאוד אודה למי שימצא לי איזשדהו מאמר בסגנון של מה שיש פה חלק א' וב', שמסביר על סוגי הפאנלים ועל כל העניין של מסכי LCD במפורט באנגלית. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לפורום שלום , אני צריך עזרה לבחור LCD 32 אינץ עד 5500 שקל , חשוב לי מאוד שיהיה חיבור dvi או vga למחשב.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לחוץ לי לקנות מסך דק ואני חייב תעזרה שלכם שתמליצו לי משהו אחת ולתמיד אני רוצה מסך 19 שלא יהיו מריחות במשחקים שיהיה צבעים חיים בתקציב של עד 1100-1150 תודה לכל העוזרים זה נורא לחוץ לי
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שעזר לי פה לבחור את המסך ועכשיו יש לי כמה שאלות קודם כל הבנתי שיש את הקטע הזה עם הפנאלים,אומרים שזה קיים רק ב226BW אבל ראיתי בכל מיני פוורמים שזה קיים אולי גם ב206 אז רציתי לדעת איך אפשר לזהות איזה פאנל יש לי A או S? ועוד משהו,למשל במשחק קריסייס,הכל סבבה חוץ מהקטע שכשאני מסתכל על השמש ומזיז את המצלמה השמש מתחילה לעשות באגים מוזרים ולהבהב זה לא קרה לי למשל במסך CRT אבל חוץ מזה זה מסך מדהים,הכל נראה בו מצויין,משחקים וסרטים! ואני לגמרי מרוצה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז רציתי מה דעתכם על המסכים הבאים : 1. http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=454742 .2 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=502785 .3 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 תרשמו את דעתכם מי שמבין על כל מסך, אם שווה או לא. ומחפש המלצה למסך LCD בסביבת המחיר 1,000-1,300 ש"ח. היעד שלו משחקים וסרטים. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תודה חוץ מזה האם מחירי המסכים אמורים לרדת בזמן הקרוב? שוב תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מחפש מסך לחבר איכותי וטוב עד 2000ש"ח מקסימום תודה לכול מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שמעתי הרבה המלצות על ה226BW של סמסונג, אפילו למרות הפאנל שהוא מגיע איתו... השאלה היא, איך המסך הנ"ל של LG? מישהו שמע? יודע? כי סך הכל המחירים שלהם דומים.. וגם הנתונים על הנייר.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
טוב אז ככה הוא חייב להיות שחור בגלל שכול המחשב שלי שחור. המסך בעיקר למשחקים. יש לי תכרטיס מסך x800gt עם זה משנה משהו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם צריך להגדיר את המסך להגדרות מומלצות , המסך על 60 מגה הרץ המינימום שלו והמקסימום זה 75 האם כדאי לשנות? ומה לגבי הבהירות?כמה אחוזים? כל טיפים לגבי המסך הזה יעזרו לי ויתקבלו בברכה, תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-