עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DrStyle,

אוקיי.. יש לי את המסך אחלה מסך והכל אבל בעיה קטנה אני רואה וידאו 720P (וזה לא אומר שהבעיה ספציפית ב720 לא כל כך בדקתי) והאיכות מעולה והכל אבל ברוב בקטעים יש חתכים של המסך לשתיים כזה במעברים של הוידאו פשוט קטיעות.. מישהו יודע מה לעשות? זה קשור בדרייבר או משהו? 0.0 כי הרי המסך 2MS[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 17:01:35 דחוף תענו ><

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. אם כן,אז איך? צריך כרטיס טלויזיה או משהו?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by Proteous,

אני יכול לקחת את המסך במחיר הנל .. מה אתם אומרים עליו ? המחיר מאוד מפתה ...

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  4. המסך להורים. השימושים הנל. בבית הכל מסכי דל. להם היה U2317 ונשרף. חשבתי לשדרג להם את החוויה עם עליה ל-27 כבר ו-1080P מספיק להם. השאלה האם יש בעיה עם כתב כשרז' כזאת מתוחה על 27 אינץ'?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. האם המסך הנ"ל יכול לשמשל גם כטלויזיה? ז"א לחבר אליו את הממיר או משהו כזה ולראות בו טלויזיה? אם לא, האם יש מסך אחר בסביבות ה 2000 שקל + - שכן יכול לפעול גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (לא בו זמנית). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by roniha0,

שלום רציתי לדעת האם T220 הוא טוב למשחקי מחשב ? והאים T220P טוב יותר ממנו למטרה זו? אם לא , אז איזה מסך מתאים למשחקי מחשב ? עד 1400 ש"ח?

7. Started by somsomlo,

יש משהו יותר טוב ?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by asi11,

מעבדי אינטלCore i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירורGeneric CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחיםSeagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסךASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio צורביםLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 מארזיםHJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוחGolden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר2615 ₪

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  9. Started by starnet,

כאשר אני עובר למצב PIVOT המסך נכבה האם זה מצב נורמלי? אשמח לדעת מה צריך לעשות עלמנת שזה יעבוד

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  10. Started by thebenjamin,

אז התחדשתי במסך הזה... מסך די מרשים סה"כ.. נהנה מהתצוגה ב1080P אבל אתמול השתמשתי בו בלילה ובסיבה שקטה וכשפתחתי חלון מסויים של תוכנה הוא עושה רעש גבוה וחלש של שריקה או משהו בסגנון.. כשאני ממזער את החלון זה נעלם כשאני מחזיר אותו הרעש הדי חרישי הזה חוזר.. זה משהו נורמלי?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by Mr King,

שלום לכולם, השבוע רכשתי את המסך הנ"ל . המסך בהיר מאוד ועושה לי כאבי עיניים , שיחקתי קצת עם ה- Brightness אבל עדיין אני לא מצליח למצוא את השילוב בין הטוב ביותר בהגדרות של הbrightness וה-contrast. יש אפשרות גם לשחק עם הצבעים Red Green Blue . אשמח אם מישהו בעל המסך הנ"ל יוכל לרשום את ההגדרות האופטימליות . תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  12. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T200 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים. (מי שיכול להמליץ גם בהודעות פרטיות אני אודה לו מקרב לב)

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. השאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by markdd,

ששבת שלום לכולם, לאחר חודש של חיפושים וקריא בפורום זה החלתתי ללכת על DELL 2007WFP במיוחד שראיתי את זה :http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203 נסגרתי סופית על המסך. רציתי לשאול -האם כרטיס מסך שלי (GEFORCE 6600 GT 128MB ) יוכל לסחוב את הרזולוציה של המסך הזה ? או שנצטרך להשקיע גם בכ.מסך חדש? אני לא משחק הרבה (אם כן רק מחשקי אסטרטגיה ), רוב השימוש הוא קריא,גלישה,גרפיקה,עיבוד סרטים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  15. איזה משני המסכים יותר טוב 1970HR או 931C ?????

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. הדגם החדש מבית LG מציע שילוב גמיש לחובבי הגיימינג עם עיצוב נאה, רזולוציית QHD - ותמיכה גם ב-G-Sync וגם ב-FreeSync Premium במקביל בקצבי רענון של עד 144 הרץלכתבה

17. שלום ! היסתובבתי בכמה מקומות היום וגם קראתי פה המון פוסטים על המסכים .. אלה לפני דעתי ה2 הכי מומלצים ! אשמח לדעת איזה מסך יותר מומלץ ולמה ? sumsung-2243bw או asus-mw221c תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. שלום אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=573720 ולשמש אותו גם כטליזיה וגם כמסך מחשב.. האם זה יהיה מספיק איכותי כדי לשמש למסך מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

שלום לכולם, אני צלם חובב והיום יש לי מסך MAG 996PF(מסוג CRT) שמשמש אותי יפה בשנים האחרונות, בעיקר לעיבוד תמונה. לאחרונה רציתי למכור מספר עדשות וידיד שלי הציע לי סמסונג 960BF (משומש, מצב טוב מאד) כחלק מהתשלום על אחת מהעדשות שלי. היתרונות עבורי: מסך גדול יותר. פחות מקום על השולחן. אמכור את העדשה. החסרונות עבורי: לא ממש תכננתי להחליף מסך. אם אמכור את העדשה למישהו אחר, אקבל את מלוא התמורה בכסף. מצד שני, היא עומדת למכירה כבר לא מעט זמן. העניין הוא שבעיקרון, בהנחה ונגיע למחיר מוסכם, אין לי בעיה לעשות את ההחלפה. כסף או מוצר שימושי זה אותו הדבר עבורי. עכשיו מגיעות השאלות. 1. באופן עקרוני, למעט נושא הגודל, האם השדרוג יהיה משמעותי מבחינת איכות התמונה? התיחסות ממישהו עם ניסיון ב…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by psycho killer,

אני רוצה לקנות מסך דק 22 אינצ' רחב יש לכם הצעות למסכים עד ש"ח 1000-1200 בערך .

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. שלום לכולם במחשב שלי לוח אם P8H77-M PRO עם החיבורים הבאים: 1 x DVI 1 x D-Sub 1 x DisplayPort 1 x HDMI חשבתי לשדרג את המסך שלי (LG L2000CP) לשני מסכים U2312HM של דל על מנת ליצור שטח עבודה גדול, אבל אני לא בטוח איך לחבר שני מסכים למחשב שלי :confused: באופן טבעי חשבתי לחבר אחד עם DisplayPort ואת השני עם DVI. האם זה יעבוד חלק? בתודה,

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by deco,

שלום לכולם אני הולך לקנות מסך 22" ההתלבטות בין שני הדגמים VIEWSONIC VG2230WM לבין Samsung 226BW המחיר דומה כ- 1700 ש"ח המלצות ועצות יתקבלו בברכה כמו כן לא ראיתי את המסך של VIEWSONIC איפו ניתן ליראות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. Started by vipnisim,

למשחקים וסרטים בעיקר תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. אני החלטתי לקנות את המסך Dell 22 2208WFP ואני צריך המלצה מאיזה חנות מהחנויות בזאפ להזמין. הנה הרשימה של החניות כמו שמופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 חשוב לי שתיהיה חנות שתעמוד באחריות במידה ויש פיקסלים שרופים במסך!! וחשוב לי לדעת מי מספק את האחריות, חברת גל ישראל או החנות עצמה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by asilbob,

תנו לי המלצה על מסך 22 אינז' עד 2000 שקל אפשר המלצה ... עדיף כמה שפחות כסף ואני לא רוצה פחות מי 22 אינז' יענו אין מצב

• 3 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים