עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by daphne_n,

סך הכל אינני מחפשת מסך עם פאנל S-IPS מחפשת מסך עם תקציב ל1300 שקלים ככה, פאנל הפשוט שבפשוט TN רגיל, ואחריות לכמה שיותר בתכלס, עם שתי יציאות אחת VGA אחת DVI.. וכמובן WS 16X9, נתקלתי במסך הנ"ל, סכ"ה יש לי מסך של דל 22 אינצ' מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הנ"ל אם למישהו יש ניסיון עם המסך.. תודה, דפנה.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. שלום לכולכם .. ישלי PS3 ואני משתמש איתה במסך LCD 34' מסוג DANTAX .! אני חושב שהמסך לא מסוגל לנצל את כל היכולת של ה PS3 .! במיוחד במשחקים תומכי HD בגלל שלא מצאתי בו חיבור HDMI אם אפשר לקבל קצת הסבר לגבי ה HD שהPS3 משתמשת ואיזה מסכים יכולים לנצל את יכולת הקונסולה עד תום !! תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. ^^ כותרת ואם יש, אשמח לקישור

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by manticore,

קניתי את מהמסך לפני כמה ימים ופתאום הופיעה לי צללית של מסגרת מלבנית קטנה שלא נעלמת... אבל כשאני מפעיל שומר מסך לבן או אפילו כל צבע אחר על כל המסך היא לא מופיעה! מזה יכול להיות?!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. הוא נראה לי המסך הכי משתלם בקטגוריה של 20" רחבים. קראתי הרבה שרשורים עליו בפורום ותקנו אותי אם אני טועה, אלה המסקנות העיקריות. 1. מסך עם פאנל TN, שככל הנראה משמעו איכות פחות טובה בהגדרה בהשוואה לסוגי פאנלים אחרים. 2. בגלל הTN הוא לא מתאים לעבודה ממושכת עם טקסטים, בגלל בעיית בהירות? (מעייף/מייבש עיניים). 3. לצרכי צפייה בוידאו הוא עושה עבודה טובה. אני סטודנט. 95% אחוז מהזמן שלי במחשב זה אינטרנט/טקסטים. אני מכוון למסך רחב מתוך מחשבה שהוא ישמש כמיני-טלויזיה עם תכני HD בעיקר, למרות ששוב, זה יהיה לכל היותר 5% מהזמן. אולי, וזה אולי כי אף פעם לא ניסיתי, הוא יהיה נוח יותר גם בכתיבת עבודות אם רוצים שני חלונות וורד, או וורד וגם אינטרנט ביחד. שאלתי היא, לבעלי המסך או לכל מי שיודע, עד…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Oranili,

תודה רבה

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by psycho killer,

אני רוצה לקנות מסך דק 22 אינצ' רחב יש לכם הצעות למסכים עד ש"ח 1000-1200 בערך .

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by guya2007,

שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by achiya1,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397150,00.html

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. ראיתי שבנוסף לTN ול-SIPS יש גם VA...לדעתי הוא הכי טוב(לפי מה שהיה רשום על זה בזאפ...)אז מישהו יכול לתת לי מסך עם סוג הפאנל הזה עד 2000 שקל ושלא יעבור את ה-22"... יש דבר כזה? בכלל מה לדעתכם הפאנל הכי טוב(מבחינת עומק צבעים,ניגודיות וזמן תגובה)?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  11. היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. Started by Homey,

רציתי לדעת, התקציב שלי הוא עד 1800 שקל +- , אני מחפש מסך איכותי, אני מעדיף איכות על גבי גודל. השאלה שלי מה עדיף, ממה שאני מבין מסכי ה 19" איכותיים יותר ממסכי ה 22". (השימושים שלי הם קצת משחקים, הרבה סרטים, וגלישה באינטרנט) ממה שהבנתי יש 2 מסכי 22" שצריך לשים עין עליהם: LG L226WTQ (אגב, עם איזה פאנל הוא מגיע?) והשני Samsung SyncMaster 226BW אני לא יודע מול איזה מסכי 19" רחבים להשוות אותם (אני רואה הרבה סרטים וחשוב לי שהמסך יהיה רחב), אני אשמח ל2 דגמים מובילים בתחום ה 19" WIDE אז מה לעשות? 19" רחב, או 22" ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by RobiNooB,

יכול להיות שהמסך הזה עוד לא בארץ ? ושיגיע מה יהיה מחירו ? http://www.pcworld.com/article/id,138852-page,1-c,monitors/article.html - האם הוא טוב יותר מה vx2235wm של VIEWSONIC ? - האם הוא טוב יותר מה 2253BW החדיש ? 10x

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. Started by rollita,

הוצע לי המסך הבא ב- 500 ש"ח (חדש): Acer LCD-X193WBD 19'' אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למסך (ללא קשר למחיר) - איכותו והאם הוא מתאים לשימוש עיקרי של משחקים. מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD WIDE גודל מסך: 19" אינץ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440x900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:2000 גודל נקודה: 0.284מ"מ צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אנכי: 75Hz כניסות יציאות VGA/D-SUB: כולל יציאת DVI: כלל זווית צפייה זווית צפייה אופקי: 160 זווית צפייה אנכי: 160

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. השאלה לעי"ל. האם ניתן להשתמש ב X-Rite Eye One עם תוכנת ה BLUE EYE PRO? והאם ב X-Rite Eye One DISPLAY 2 ו X-Rite Eye One LT הם בעצם אותה חומרה? נמרוד

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. אני החלטתי לקנות את המסך Dell 22 2208WFP ואני צריך המלצה מאיזה חנות מהחנויות בזאפ להזמין. הנה הרשימה של החניות כמו שמופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 חשוב לי שתיהיה חנות שתעמוד באחריות במידה ויש פיקסלים שרופים במסך!! וחשוב לי לדעת מי מספק את האחריות, חברת גל ישראל או החנות עצמה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by nisimm,

שלום אני תוהה כבר הרבה זמן איזה מסך לקנות למחשב וראיתי באתר שמומלצים הרבה מסכים כמו Chimei עם מסך קטן וASUS MW221C ואנשים פה מציעים כל מיני מסכים אני צריך מסך חזק לסרטים ומשחקים באיכות HD 720P אבל בקשר לאינץ' אני קצת בדילמה אני רוצה שהמסך ישמש גם כמסך מחשב וגם כמסך טלוויזיה שרואים קצת יותר רחוק אז חשבתי בסביבות 22 אינץ' יהיה טוב, מה דעתכם? יש כבל של VGA עשמיר COMP בשביל ממיר דיגיטלי או כל מכשיר אחר עם חיבור כזה? מה לגבי חיבור HDMI? חשבתי על הASUS MW221C אבל ראיתי שהקיר משתקף במסך וזה קצת בעייה אז מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. אהלן. אני בקרוב מתחיל עבודה שהיא 100 אחוז עבודה מהבית (כנראה גם אחרי עידן הקורונה) עיקר העבודה היא קריאה של מאמרים וקצת טרמינל ותכנות. בערב לפעמים אני משחק במחשב אבל זה די שולי. כרגע בבית יש לי מסך 24 אינץ' full hd ישן (בן 5 שנים) של dell יש לי מחשב נייד macbook pro 16' 2019 שאני רוצה לחבר למסך החדש. בגדול חשוב לי הרבה real estate כדי לעבוד עם מספר חלונות. באופן אישי אני מעדיף מסך גדול אחד עם הרבה real estate על פני 2 מסכים. מכיוון שאני לא מעוניין לקנות docking למחשב, מאוד קורץ לי הפיצ'ר של מסכים עם חיבור usb-c שאפשר לחבר את המחשב וגם להטעין במקביל. תקציב: עד כ2500 ש"ח מה שמצאתי…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. Started by יוני שמין,

תעזרו לי האם כדאי לקנות מסך מחשב שני מאוד בא לי לשמוע את דעתכם

20. השאלה בכותרת. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. Started by drbrain,

שלום לכולם אני מחפש מסך רחב 20 אינצ למטרות הבאות: אינטרנט וורד משחקים וסרטים יש לי מפרט הבא 2 GB של זיכרון מעבד 2 ליבות 1.8 מהרצ כרטיס מסך 8800 GTS OC עם 320 MB במסך CRT 17 INCH הרגיל שלי הייתי עובד עם רזולוציות 1024 X 768 שאלתי אני מחפש מסך טוב שישרת אותי בנאמנה לאורך שנים עיצוב לא מעניין אותי שם המסך ודגם תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by עילי,

מה ההבדל בין מסך עם בהירות 250 ל -300 (מדובר בסמסונג 2243 EW מול ה 2243BW ) ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. מתלבט לפני קנייה ואני רוצה לראות אותו לפני שאני קונה. עוד שאלה - ראיתי את ה MultiSync 20'' 20WGX2 PRO שהוא באמת מדהים. ב 2007 רואים אותו הדבר? הבנתי שלשניהם יש את אותו הפנל. על מה אני משלם עוד 700 שקל?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות את המסך dell 2407 אך אני חייב לדעת אם יש איזשהי דרך לתלות אותו על הקיר? אם יש מתקן שאיתו אני מושך את המסך אלי ודוחף אותו אחורה ומזיז אותו? כי אני מעוניין שהמסך יהיה גם למחשב וגם לטלויזיה!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  25. לאחר שהזמנתי את המסך לחדר שלי DELL 2007WFP אמא שלי החליטה שהיא רוצה לעבור ל LCD בסלון , השאלה היא מה חשוב בטלויזיות כאלה ? ואיזה הכי מומלצות , אני רוצה שיראו טוב מהצד ושלא יהיה מריחות . בתודה אריק .

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.