מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה הוא חייב להיות שחור בגלל שכול המחשב שלי שחור. המסך בעיקר למשחקים. יש לי תכרטיס מסך x800gt עם זה משנה משהו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מבקש המלצה מכם למסך Lcd באזור 1200 ש"ח, למטרות משרדיות/ ביתיות נטו. אולי מידי פעם לראות איזה סרט. ד"א, עדיפות היום נחשבת למסך רחב או שזה רק אני? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי לוח אם P8H77-M PRO עם החיבורים הבאים: 1 x DVI 1 x D-Sub 1 x DisplayPort 1 x HDMI חשבתי לשדרג את המסך שלי (LG L2000CP) לשני מסכים U2312HM של דל על מנת ליצור שטח עבודה גדול, אבל אני לא בטוח איך לחבר שני מסכים למחשב שלי :confused: באופן טבעי חשבתי לחבר אחד עם DisplayPort ואת השני עם DVI. האם זה יעבוד חלק? בתודה,
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
באופן כללי, האם מסכים חיצוניים תמיד יהיו יותר איכותיים ממסכים של מחשבים ניידים? האם יש איזו דרך להשוות בין הבהירות של מסך רגיל אל מול מסך של מחשב נייד? המסך של הנייד עם nits כפול מהמסך של המחשב הנייח ועדיין אני לא מרגיש שהמסך של הנייד עם בהירות גבוהה יותר (אולי אפילו פחות). ושאלה אחרונה - שאלתי כאן בעבר בנוגע למסך והמליצו לי תמיד לשים על קצב הרענון המקסימלי. ממה שקראתי, בניידים זה צורך יותר סוללה. אני משער שבמשחקים אני אראה הבדל. האם בצפייה בסרטים או בגלישה באינטרנט או הפעלה של אופיס אני אראה הבדלים בין 60 הרץ ל-144 או 165 הרץ?
-
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,קניתי כרטיס מסך+מסך חדשים. בעבר היה לי 6800GT + LG1720b והתצוגה הייתה בסדר,נתן לי עד 1024X1280 והכל ישב כמו שצריך. עכשיו מה הבעייה עם הצמד החדש? הרזולצייה הטבעית של המסך הינה 1440X900 (מסך רחב) רק מה? כשאני מגדיר את הרזולצייה הזאת אני רואה תמונה חלקית בלבד. מזאת אומרת? נגיד את האייקונים של כל התוכנות ב TRAY אני לא רואה,עד שאני מזיז את העכבר ימינה ואז מתגלה לי החלק החסר של התמונה..ואז-את צדה השמאלי של התמונה,נגיד את my comuter (ווינדוס באנגלית) אני לא רואה ואני צריך להחזיר את הסמן שמאלה וככה חוזר חלילה. מותקנים דרייברים אחרונים של המסך+כרטיס מסך, המסך מחובר ב DVI. שאר המפרט בצד ימין <=== נ.ב --- גם במשחקים למשל..הוא לא נותן לי אופצייה של יותר מ 1024X768 …
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
על הפרק עומדים 226BW של סמסונג, בתוספת 500 שקל אפשר לקבל את הCW לפי תגובות בחו"ל מסתמן שיש לו צבעים יותר טובים. איזה מסכים עוד מומלצים - עד 2000 שקל. (לא להציע את הDELL 20' בבקשה)
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להגיד שהתרשמתי מאוד מהפורום שלכם - יש כאן אנשים מקצועים שמבינים על מה הם מדברים כל הכבוד ! אני מחפש (כבר זמן מה ) להחליף את הCRT שלי למסך LCD טוב עברתי אין ספור חנויות,פורומים,אתרי השוואה וכ"ד ועדיין מטלבת אני מחפש מסך 19-20 '' ל : עבודה עם מסמכים,אינטרנט ועריכת וידאו,מחשקים וסרטים . תקציב : 2000 ש"ח (אם אפשר לא לחרוג יהיה טוב ) יש לי בעבודה 2 מסכים : IBM דגם L191P שהוא 19 '' ו-DELL גדם 2007FP של 20'' אין מה להשוות הDELL לוקח בגדול .אז כבר סגרתי עם עצמי שאני הולך על DELL חבר שלי קנה LG1970HR ולדעתי הוא נראה יותר טוב (צבעים יותר חיים,בהירות ) לגבי זמן תגובה - לא ראיתי הבדל מהותי למרות שDELL הוא 16 msec וה-LG הוא 2MS (אולי אני טועה ?) . ובנוס…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ובכן אני יודע שהפורום מוצף התייעצויות אבל המצב שלי שונה מרוב האנשים פה. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש מאחר שהCRT שלי גוסס, המפרט הנוכחי הוא: Pentium 4 3GHZ 2GB RAM GEFORCE 7300GS עד לפני כמה ימים הייתי בטוח בהחלטתי - T220P - אבל קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שזה לא רעיון כל כך טוב מכמה סיבות: -הרזולוציה הטבעית שלו היא 1200X1900. -המפרט שלי חלש, אז גם ככה אין לי שימוש בFHD או ברזולוציות גבוהות בגיימינג. -בעיות רזולוציה ואי-התאמה. -פרטים טכניים כמו הבדל של 3MS בין זה לבין הגרסא הרגילה וכד'. אני מתכוון להחליף מחשב אבל זה בהחלט לא יקרה בחודשים הקרובים, ואני מעריך שזה ייקח לפחות חצי שנה-שנה (זה יותר תלוי בעיתוי של היום הולדת שלי..). השימוש העיקרי שלי כעת הוא: -סרטי AVI וכד', HD פ…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הוצע לי המסך הבא ב- 500 ש"ח (חדש): Acer LCD-X193WBD 19'' אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למסך (ללא קשר למחיר) - איכותו והאם הוא מתאים לשימוש עיקרי של משחקים. מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD WIDE גודל מסך: 19" אינץ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440x900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:2000 גודל נקודה: 0.284מ"מ צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אנכי: 75Hz כניסות יציאות VGA/D-SUB: כולל יציאת DVI: כלל זווית צפייה זווית צפייה אופקי: 160 זווית צפייה אנכי: 160
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כרטיס מסך 8800GT של אסוס. האם כדאי מסך רחב או רגיל? עם אחריות של שלוש שנים רצוי וגודל עד "20 . תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בעל כרטיס מסך GTX670 של Nvidia, ואני מעוניין במסך שייתמוך בטכנולוגית ה-3D שלהם. הדרישות מהמסך לפי חשיבות הן: - תמיכה ב- 3D Vision של Nvidia - קנייה מחנות בארץ - איכות צפייה מידע נוסף: - אני מודע לכך שתמיכה ב-3D באה על חשבון האיכות - תקציב גמיש של ~2500 שקל - גודל מסך מועדף בין 22 ל- 27 אינץ', אבל לא על חשבון הדרישות למעלה - אין בעיה לקנות משקפי צפייה בנפרד אם אינם באים עם המסך עדכון אחרי קצת חיפוש מידע: ראיתי שאין מסכים מתאימים לדרישות בארץ (שחיפושי גוגל במשך כמה שעות ומעבר על חנויות ישראליות מוצא), אז כנראה אין ממש ברירה אלא לקנות מחו"ל. בנוסף מצאתי מסך המקיים את הדרישות, מסוג BenQ TX2420T, במחיר סביר ב-eBay. השאלה כעת היא האם הייתם ממליצי…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD שיהיה גם מסך המחשב וגם מסך הטלויזיה, אני רוצה שהמסך יהיה גדול ככל שאפשר כי הוא לא הולך להיות קרוב אלי. כמובן אני רוצה שהוא יהיה ברזולוציה שאני יוכל לראות סרטי HD כמו שצריך. אפשר לחרוג קצת מהמחיר אבל לא לעבור את ה2800. מה אתם אומרים אל אלו: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6478 http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6495 תודה מראש לעוזרים, אלון.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
היכן באיזור תל אביב אפשר להתרשם ממגוון גדול ככל האפשר של מסכי LCD של יצרנים שונים ? הכוונה להתרשמות אמיתית כולל תצוגת סרטים\משחקים ולא על הנייר.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אלהן חברים, מישהו יכול להמליץ לי על מסך PVA (או אחד מהווריאציות שלו) בגודל 20 או יותר, (רצוי לא רחב אם אפשר) עד 1800 שקל ? = שנמכר בישראל כמובן = אהבתי את ה2007fp - אבל הוא קצת מחוץ לתקציב שלי בגדול, אני צריך אותו לגלישה, וקריאה מרובה מהמסך, סרטים ומידי פעם גם משחקים .... בגדול הכי חשוב לי: שימוש רציף במסך עם אימוץ מינימלי של העיניים. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הבחירה הראשונה שלי היא: Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp Flat Panel שמחירו בסביבות 2300 ש"ח. אני מחפש מסך טוב למשחקים רצוי 20 או 19 אינצ' ושלא יהיה פאנל TN. אני אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
במסך הנ"ל יש אופציה לסובב את המסך ב90 מעלות השאלה שלי איך בדרייברים של nvidia מגדירים שהכיוון של המסך יהיה אוטומטי עם הסיבוב או אולי בלחיצת כפתור? כי קיימת אופציה כזו של הזזה אבל יש צורך להיכנס כל פעם לשם כדי לסובב. תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מעבר לעובדה שה - Dell הוא 20" וה - Samsung הוא 19". תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למישהו יש את המסך הזה או אולי מכיר את יתרונות חסרונות? אני חושב לקנות כי נכנעתי לחכות לdellwfp2007 שלא יגיע כבר.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני זקוק למסך לעבודה עם תוכנות עיצוב תמונה. תקציב: 1000.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב אז רציתי מה דעתכם על המסכים הבאים : 1. http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=454742 .2 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=502785 .3 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 תרשמו את דעתכם מי שמבין על כל מסך, אם שווה או לא. ומחפש המלצה למסך LCD בסביבת המחיר 1,000-1,300 ש"ח. היעד שלו משחקים וסרטים. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כמו בכותרת ממש מיזמן מישהו פירסם בפורום פה אתר עם תמונת תקריב על המסכים שמראים את החדות של המסכים. שהראו שה-2707 עם התמונה הכי חדה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך רחב 20 אינצ למטרות הבאות: אינטרנט וורד משחקים וסרטים יש לי מפרט הבא 2 GB של זיכרון מעבד 2 ליבות 1.8 מהרצ כרטיס מסך 8800 GTS OC עם 320 MB במסך CRT 17 INCH הרגיל שלי הייתי עובד עם רזולוציות 1024 X 768 שאלתי אני מחפש מסך טוב שישרת אותי בנאמנה לאורך שנים עיצוב לא מעניין אותי שם המסך ודגם תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק 22 אינצ' רחב יש לכם הצעות למסכים עד ש"ח 1000-1200 בערך .
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי שוב אני... אוקי אז, את המחשב שלי ה-P4 2.8 אני מעבירה לאחי... מכיוון שאני עדיין משאירה אצלי לעוד זמן את ה-CRT שלי. אח שלי לא רוצה לקנות (אפילו יד שניה) מסך CRT, ורוצה מסך דק (דירה שכורה, ועניין של מקום). העניין שהכרטיס מסך במחשב הוא GF5200 נוידיה. אז אני מחפשת לו מסך שיראה בו טוב בחיבור האנלוגי. השימוש של אח שלי במחשב הוא: אינטרנט, אימיול, קצת סרטים ומשחקי רשת וקטנים (לא משחקים כבדים). המערכת הפעלה שפועלת במחשב היא ויסטה אולטימט - והדריבר של המסך הוא הכי עדכני. התקציב הוא עד 1600 ש"ח. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-