עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום ! היסתובבתי בכמה מקומות היום וגם קראתי פה המון פוסטים על המסכים .. אלה לפני דעתי ה2 הכי מומלצים ! אשמח לדעת איזה מסך יותר מומלץ ולמה ? sumsung-2243bw או asus-mw221c תודה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by Yakim Peled,

שלום לכולם, אני צלם חובב והיום יש לי מסך MAG 996PF(מסוג CRT) שמשמש אותי יפה בשנים האחרונות, בעיקר לעיבוד תמונה. לאחרונה רציתי למכור מספר עדשות וידיד שלי הציע לי סמסונג 960BF (משומש, מצב טוב מאד) כחלק מהתשלום על אחת מהעדשות שלי. היתרונות עבורי: מסך גדול יותר. פחות מקום על השולחן. אמכור את העדשה. החסרונות עבורי: לא ממש תכננתי להחליף מסך. אם אמכור את העדשה למישהו אחר, אקבל את מלוא התמורה בכסף. מצד שני, היא עומדת למכירה כבר לא מעט זמן. העניין הוא שבעיקרון, בהנחה ונגיע למחיר מוסכם, אין לי בעיה לעשות את ההחלפה. כסף או מוצר שימושי זה אותו הדבר עבורי. עכשיו מגיעות השאלות. 1. באופן עקרוני, למעט נושא הגודל, האם השדרוג יהיה משמעותי מבחינת איכות התמונה? התיחסות ממישהו עם ניסיון ב…

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by d.n.a,

קניתי מסך חדש - t220p והצבעים לא נראים טוב ויש קצת מריחות בממשחקים. הבנתי שצריך לעשות לו כיול. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by asi11,

מעבדי אינטלCore i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירורGeneric CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחיםSeagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסךASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio צורביםLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 מארזיםHJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוחGolden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר2615 ₪

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. Started by Oranili,

שלום חזרתי מוויסטה לXP עכשיו רואים בהיר מדי! לא יודע למה .. זה קרה פתאום .... מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. ראיתי את שני הדגמים במחירים ממש דומים, הפרשים בסביבות ה50 ש"ח. השאלה שלי היא מהם ההבדלים בין הדגמים, הבנתי שה 932b יותר טוב אז למה ההבדל הכ"כ קטן בין המחירים? ה931 גם מגיע בwide וזה נראה לי הרבה יותר שווה, מה אתם אומרים, wide לא עושה בעיות או נראה מוזר באתרים וכו'? עריכה: תיקון טעות גם ה932 בא במסך רחב... עוד עריכה: טוב, אני כבר לא יודע אם ה932 בא ברחב או לא. בזאפ כתוב שזה רחב אבל הוא לא נראה רחב בתמונות שראיתי... http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502049 טוב, ככל שאני מברר אני הולך ומשתגע יש כל כך הרבה דגמים. אם תוכלו לעזור לי התקציב הוא ~ 1000-1300 כשאני מעדיף לחסוך כמה שיותר אבל אם צריך להוסיף עוד כמה שקלים בשביל איכות. המסך ישומש לשימוש שוטף וגם למשחקים. כרטיס מ…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by thebenjamin,

אז התחדשתי במסך הזה... מסך די מרשים סה"כ.. נהנה מהתצוגה ב1080P אבל אתמול השתמשתי בו בלילה ובסיבה שקטה וכשפתחתי חלון מסויים של תוכנה הוא עושה רעש גבוה וחלש של שריקה או משהו בסגנון.. כשאני ממזער את החלון זה נעלם כשאני מחזיר אותו הרעש הדי חרישי הזה חוזר.. זה משהו נורמלי?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by yaelyyavin,

מעוניינת לקנות מסך LCD בסביבות "22 שתכליתו (היחידה) לשמש כמסך לצפייה בסרטים- ע"י חיבור ל-DVD player (במקום טלביזיה). החיבור ל-DVD (וגם לוידאו) הינו באמציות כבלי RCA רגילים. מה כדאי לקנות כך שהעלות תהיה סבירה (פחות מאלפיים ש"ח)? תודה מראש - יעל

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by galweb,

הי חברה, רכשתי מסך LCD של LG 22 אינץ. הייתי רוצה לתפוס אותו לקיר אבל לשנות את הגובה מתי שבא לי, בכל הזרועות ותפסי הקיר שראיתי יש רק תנועה לצדדים או מקסימום צידוד בזוית למעלה ולמטה, אין שינוי גובה המסך. מישהו מכיר ? תודה גל :

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. אני החלטתי לקנות את המסך Dell 22 2208WFP ואני צריך המלצה מאיזה חנות מהחנויות בזאפ להזמין. הנה הרשימה של החניות כמו שמופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 חשוב לי שתיהיה חנות שתעמוד באחריות במידה ויש פיקסלים שרופים במסך!! וחשוב לי לדעת מי מספק את האחריות, חברת גל ישראל או החנות עצמה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת : - על מה כדאי להסתכל כשקונים מסך? - תוכלו להמליץ על מסך? עדיפות למסך מKSP

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by aracer,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD שיהיה גם מסך המחשב וגם מסך הטלויזיה, אני רוצה שהמסך יהיה גדול ככל שאפשר כי הוא לא הולך להיות קרוב אלי. כמובן אני רוצה שהוא יהיה ברזולוציה שאני יוכל לראות סרטי HD כמו שצריך. אפשר לחרוג קצת מהמחיר אבל לא לעבור את ה2800. מה אתם אומרים אל אלו: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6478 http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6495 תודה מראש לעוזרים, אלון.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  13. המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום. אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite. האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו). יש לכם הצעות מעניינות? תודה עמרי

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by Bug2000,

אהלן, המסך בשביל שימושים כלליים. סרטים ואינטרנט . ההתלבטות בין שני המסכים הבאים : 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738818 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726752 מה עדיף ? יש עוד אופציות טובות יותר ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by Toxin II,

אהלן, כבר מזה כשנה שאני משתמש בSamsung SyncMaster 206BW, מסך רחב 20 אינצ' הכל היה טוב ויפה עד אתמול... אתמול החלטתי להתקין דרייברים חדשים של כרטיס המסך [יש לי Geforce 9800GTX]-התקנתי את הגרסא האחרונה של NFORCE 190.38 בכל אופן, לאחר ההתקנה, קפצה לי הודעה "Display's settings have been changed", בעוד שזה היה נראה לי תמוה, החלטתי לבדוק את העניין וגיליתי שהמחשב לא מזהה יותר את המסך ומגדיר אותו כ "Generic PNP Display"...גרוע מזה, בהגדרות הרזולוציה, כל הרזולוציות של מסך רחב [1440X900 ומטה] נעלמו והתחלפו ברזולוציות של 4:3, זאת למרות שהמחשב עדיין מזהה שהרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680X1050. אפילו גרוע מזה, במשחקים, גם על רזולוציה של 1680X1050 [טבעית], הכל נראה מפוקסל ולא טוב. בהת…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  16. מחר אני מתכנן לקנות מסך למחשב 22 אינצ' לסרטים ובעיקר משחקים, אני דיי סגור על ה-T220, אבל מה דעתכם על מסכים אחרים בתקציב של 1000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by orengreen,

Hello everyone, I'm not asking for recommendations here, I'm not buying a new monitor. I just want to know what type of monitor is better for gaming, CRT, LCD, TFT LCD, etc....? If there is more than one type that is best for gaming, what specific parameters are considered? Thanks!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  18. מה הכי מתאים לעיבוד תמונות ממצלמה דיגיטלית ומסריקות לעבודה ממושכת ומקצועית nec 2470 wnx hp 2475w dell 2408wfp ואם ישנה המלצה אחרת מצוין אשמח לעזרה יורם

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by maormark,

931b של סמסונג יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לראות אם יש פיקסל שרוף? ואיזה הגדרות כדי לשים למסך הזה אם מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום חברה, אני מחפש מסך לעבודה משרדית אבל באיכות טובה (יכול להיות גם פנל TN - אבל איכותי יחסית) 4:3 (לא רחב ) צריך להראות יפה וחייב לכלול רמקולים. אני יודע שהבחירה של רובכם תיהיה DELL 2007 ולהלביש עליו רמקולים, חורג מהתקציב אז בבקשה תתנו הצעות אחרות. תודה מראש לכולם,

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. XM7 22AFW של XEROX לחבר שלי יש את המסך הזה הוא מצופה מגן זכוכית מסך מעוצב יפה והאיכות מצויינת השאלה שלי היא במשחקים\ סרטים איך יראו אם יהיו מריחות

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by smoke_man,

השימושים שלי לפי הסדר הם גלישה באינטרנט משחקים ובסוף סרטים על איזה מסך אתם ממליצים לי

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by bigdady,

במסך הנ"ל יש אופציה לסובב את המסך ב90 מעלות השאלה שלי איך בדרייברים של nvidia מגדירים שהכיוון של המסך יהיה אוטומטי עם הסיבוב או אולי בלחיצת כפתור? כי קיימת אופציה כזו של הזזה אבל יש צורך להיכנס כל פעם לשם כדי לסובב. תודה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Shiker,

אהלן חברים נמאס לי ממסך ה- 19 אינץ שלי ובא לי לשדרג.. אז אני אשמח לקבל הצעות למסכים עד 1200 השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים + אינטרנט.. אני מבין לאחר סקירה קצרה שהמסכים הטובים הם chimei ו- Asus אם אני לא טועה.. אז תמליצו ונתקדם תודה מראש~!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. שלום רב לכל חברי הפורום הנהדר הזה, קודם כל תודה רבה לכל אלה אשר משקיעים מזמנם היקר בכדי לעזור לאנשים כמוני שלא יודעים הרבה על כל נושאי המחשב והרבה פעמים נתקלים בבעיות רבות... אז תודה רבה ובאמת כל הכבוד לכם. נכון שזה הוא הנושא הראשון שאני פותח, אבל אני קורא הרבה ולומד מהבעיות של אנשים אחרים בכדי לא להקשות על חברי הפורום בשאלות חוזרות, למרות זאת, אני חש שאני צריך עזרה בנושא זה בגלל שלא מצאתי ת'רד מוקדש אך ורק לנושא זה. אני מחפש מסך טוב לצפייה בסרטים וזהו. אני לא מפעיל משחקים על המחשב. כל מה שאני עושה על המחשב הוא להוריד סרטים ולצפות בהם. עברתי על הרבה ביקורות של מסכים ואני יודע שמתיחסים שם לצפייה בסרטים אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה לשאלה זאת בגלל שבכל הביקורות מקדישים יותר תש…

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים