עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך להורים. השימושים הנל. בבית הכל מסכי דל. להם היה U2317 ונשרף. חשבתי לשדרג להם את החוויה עם עליה ל-27 כבר ו-1080P מספיק להם. השאלה האם יש בעיה עם כתב כשרז' כזאת מתוחה על 27 אינץ'?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by db9,

בשעה טובה ובאושר ו(עושר) רב התחדשתי במסך LG L226WTQ לאחר שקיבלתי את המסך שמתי לב למדבקה קטנה שהיתה על הקופסא DFC 1:5000 ועליה גם היה מצויין הדגם (LG L226WTQ) לפי בדיקה שלי לפני הקניה ומהאתר של LG הדגם הספציפי צריך להיות 1:3000 על המסך עצמו מאחורה מוטבע הדגם L226WTQ אך בכל מדבקה אפשרית אם זה על גביי המסך עצמו ועל האריזה ישנו פירוט שאומר DFC 1:5000 ישנה דרך לבדוק מה ה DFC של המסך (לא על ידי פירוק פיזי ;D) או שזאת בסך הכל טעות אנוש של המדבקות ואם מוטבע לי הדגם מאחורי המסך אני יכול לישון בשקט לא שאני מאמין שאני ישים לב להבדל מכייון שאני עובר ממסך CRT בכלל אבל עדיין בשביל ההרגשה שלא עבדו עלי או משהו תודה ושיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע ומהנה (לשומרים שבינינו שבת שלום)

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  3. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על שני מסכים שיתאימו לתקציב והדרישות. ViewSonic 19" LCD VX922 או סמסונג 931B . מה עדיף? או שיש המלצות אחרות? אני מחפש מסך שיתאים וינצל את המפרט הנ"ל , למשחקים בינוני, לא כל כך חשוב לי האיכות וכמות הפיקסלים לכל מילימטר אלא יותר שירוץ חלק ויתאים לכרטיס. התקציב הוא 1000-1300 אבל אם מישו חושב שחייבים לחרוג קצת מעל אז בבקשה שימליץ לי ועם הסבר כי אני גם ככה עם חריגה על המחשב עצמו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by Mosho,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה על מסך שכזה, הוא לעסק, צריך אותו לעסק. מצדי זמן תגובה של שתי שניות, אבל שייראו משהו ושיהיה 19 אינטש. תודה רבה!

5. Started by shayh,

שלום, אני מחפש המלצה למסך של חברה מוכרת ואמינה (שמעתי שסמסונג טובים, זה נכון?) בגודל 19" עם רזולוצייה של 1280*1024 בניגודיות 4/3 (גם צג 20" עם רזולוציה של 1680*1050 יכול לבוא בחשבון, עם חריגה קטנה מהתקציב). השימושים שיעשו בו הם בעיקר אופיס ואינטרנט, מעט סרטים וסדרות ולעיתים רחוקות מאד גם עריכה גרפית בסיסית בפוטושופ. חשוב לי שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI. אין לי צורך ברמקולים וחיבורי USB מובנים. אם מישהו מכיר חנות באיזור הרצליה/תל אביב שמוכנה להתחייב על אפס פיקסלים שרופים אשמח אם הוא יתן לי את הפרטים שלה כאן או בהודעה פרטית. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by deco,

שלום לכולם אני הולך לקנות מסך 22" ההתלבטות בין שני הדגמים VIEWSONIC VG2230WM לבין Samsung 226BW המחיר דומה כ- 1700 ש"ח המלצות ועצות יתקבלו בברכה כמו כן לא ראיתי את המסך של VIEWSONIC איפו ניתן ליראות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  7. שלום מבקשם דעתכם על המסך SAMSUNG 260HD 26” HDTV בשביל הPS3. מבקש עזרתכם ...

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. לא מצליח להיזכר בשם של התוכנה הזו...רק יודע שדוקא היא של מיקרוסופט - כחלק מחבילת תוכנות לשיפור המחשב זו תוכנה שמציגה לך מיספר קטעים של טקסט - אתה בוחר את זה שהכי חד על המסך שלך מישהו יודע? THX

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. Started by kk_kk,

האם יצא הדגם החדש של מסך זה ? לא הבנתי מה הבעיה בדיוק בדגם הישן והאם יש מסך באותו גודל ויותר מתקדם ממסך dell ? (מה עם hp 24)

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. מסך לסרטים ומשחקים, שיהיה רחב, צריך שיתפוס פשוט ספייס על השולחן. אתם אומרים כדאי ללכת על מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' או שבכלל 19 אינצ'? מבחינת איכות גם כן. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. Started by idle`,

חשבתי על בDELL 2007WFP אבל שראיתי אותו הוא נראה קצת קטן? מסך 19" לידו נראה גדול יותר או שאולי אני יקנה מסך 22" עם פאנל TN איכות כי במילא אני רואה סרטים בTV ובמחשב זה למשחקים וגלישה מה את אומרים.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  12. התקציב שלי זה עד 3000 שקל רק למסך.... אני רוצה מסך למשחקים טוב.. יש לי 19 אינץ של proview crt ממש לא רואים כלום יותר... אני מסתפק ב 17 אינץ גם... ואני חושב על לעבור ל lcd כי הבנתי שיש כבר מסכים עם 2 ms ... דרך אגב לא חובה כל ה 3000 שקל... ו 17 אינץ מספיק לי.. עריכה: הבנתי ש 17 אינץ כבר למיושנים בדגמים אז אפשר 19 ואפילו טיפה יותר.. אבל האיכות חשובה יותר מהגודל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  13. מעבר לעובדה שה - Dell הוא 20" וה - Samsung הוא 19". תודה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by Dam0ni0N,

טוב אז ככה הוא חייב להיות שחור בגלל שכול המחשב שלי שחור. המסך בעיקר למשחקים. יש לי תכרטיס מסך x800gt עם זה משנה משהו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. Started by soundf,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD מינימום 19 אינץ (עדיף יותר אם אפשרי) ולא איכפט לי הMS חשוב שיהיה DVI , ויידסקריין וזהו כמובן חברה טובה אני צריך מסך ידידותי לעניים שאפשר לשבת שעות ושהעיניים כמה שפחות היתאמצו אני עוסק במוזיקה והמרחב של הווידסקריין חשוב לי וכמובן שהעניים שלי לא יתאמצו מידי כי אני צריך לשבת שעות על גבי שעות ככה שהפיצרים של המסך לא מעניינים אותי ממש אשמח להמלצה בתקציב שלי תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. המטרות הם לא למשחקים ולסרטים, אלא לכמה שפחות קרינה ולקריאה מדוייקת של טקסטים ושיחזיק לאורך זמן. והבנתי שמומלץ מאוד לא לקחת את ה 740N כי הוא לא משדר DVI טהור אלא רק עם מתאם שזה לא מומלץ, וה LG עושים כאבי ראש במסכים, אז חשבתי על ה AOC שעליהם בכלל שמעתי שהם לא מוכרים ולא מומלץ וזה בכלל לא בסקאלה. הכי חשוב לי שיהיה כמה שפחות מאמץ לעיניים ולא יזיק לבריאות ויעמוד בכמה שיותר תקנים בריאותיים שאני יוכל לעבוד למשל עם המסך בלילה בלי להתאמץ יותר מידי, שהוא יהיה ממש ממש בריא לעיניים ונוח לעבודה להרבה שעות יומיות. ההתלבטויות הן בין (מה שאני מצאתי) : LG L1752T / TX לא הבנתי את ההבדל בניהם Samsung 740N (הבנתי שבכלל כדאי לוותר כי הוא לא משדר DVI טהור) BENQ FP71G MAG B716 (הבנתי שבכלל כדאי…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  17. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by starnet,

מכל מה שאני קורא פה על לבדוק את סוג הפנל לפני הרכישה שהמוכר יתחייב ועוד הייתי רוצה לדעת עם למסך זה יש פנל אחר ? ועם כן איזה כי הנושא הזה די מפחיד אותי וגורם לי להסס עם לרכוש אותו . ידוע לי מהמוכר שהספק שלו זו חברת CMS עם מישהו רכש וקיבל את הפנל S-IPS ויוכל לומר לי כמה עלה ואיפה רכש אודה לכם מאוד על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by markdd,

שלום לכולם, רציתי להגיד שהתרשמתי מאוד מהפורום שלכם - יש כאן אנשים מקצועים שמבינים על מה הם מדברים כל הכבוד ! אני מחפש (כבר זמן מה ) להחליף את הCRT שלי למסך LCD טוב עברתי אין ספור חנויות,פורומים,אתרי השוואה וכ"ד ועדיין מטלבת אני מחפש מסך 19-20 '' ל : עבודה עם מסמכים,אינטרנט ועריכת וידאו,מחשקים וסרטים . תקציב : 2000 ש"ח (אם אפשר לא לחרוג יהיה טוב ) יש לי בעבודה 2 מסכים : IBM דגם L191P שהוא 19 '' ו-DELL גדם 2007FP של 20'' אין מה להשוות הDELL לוקח בגדול .אז כבר סגרתי עם עצמי שאני הולך על DELL חבר שלי קנה LG1970HR ולדעתי הוא נראה יותר טוב (צבעים יותר חיים,בהירות ) לגבי זמן תגובה - לא ראיתי הבדל מהותי למרות שDELL הוא 16 msec וה-LG הוא 2MS (אולי אני טועה ?) . ובנוס…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  20. צריך להתחדש במסך חדש כבר, פג למסך ה-Proview שלי התוקף.. טוב, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר קצת לחרוג, אני מתאר לעצמי שהיום כדאי כבר ללכת על מסך רחב? אין לי ממש מושג במה היתרונות שלו גוברים על מסך רגיל, אם תוכלו לפרט לי, אשמח. שהמסך יהיה לפחות 19 אינץ', וזהו. הערה: אם אפשר לדעת על מה יותר כדאי ללכת רחב/רגיל ועוד דברים בנושא אני ממש אשמח כי אני לא ממש מבין בנושא. עיינתי על כמה מסכים וגם קראתי תגובות והמסך Samsung 206BW נראה כמו קנייה נכונה לדעתי, בקיצור אשמח לקבל עצות-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858 העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא מוסיקה, תכנות, ובעיקר עבודות משרדיות אפשר להגיד, אני משחק במשחקי מחשב די ישנים ולא מכבידים כמו Pro Evolution, CSS ומשחקים יש…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  21. benq fp92e הוא מתומחר ב-1350 ש"ח שזה די נמוך הייתי רוצה לדעת אם זאת מציאה או שזה מתבטא באיכות שלו.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by tombraider,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת במהלך כל משחק פתאום נכבה המסך והוא נכנס למצב power save mode אין אפשרות לחזור למשחק או לצאת למערכת ההפעלה ויסטה 32 כיביתי את המסך והדלקתי עברתי למצבי חיבור אחרים וכלום רק לעשות איתחול יש לי HD4870 עם דרייבר 9.4 וכבל DVI עם גרסת מסך A01 משהו נתקל בדבר כזה ומה ניתן לעשות יום טוב

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. מה אתם חושבים על הזליגת אור בצד ימין למטה(סורי על האיכות) כדי להחליף את המסך או להשאר עם זה הנה תמונה http://img241.imageshack.us/my.php?image=t22hb8.jpg

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  24. נתונים נוספים: P4-2.8G 512MB RAM

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by ronkeren,

מישהו מכיר מרכזי תצוגה או/ו אתרים.. מה העלות של דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים