מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני החלטתי לקנות את המסך Dell 22 2208WFP ואני צריך המלצה מאיזה חנות מהחנויות בזאפ להזמין. הנה הרשימה של החניות כמו שמופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 חשוב לי שתיהיה חנות שתעמוד באחריות במידה ויש פיקסלים שרופים במסך!! וחשוב לי לדעת מי מספק את האחריות, חברת גל ישראל או החנות עצמה. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מחשיב את עצמי כ"בן אדם עם עיניים רגישות", אבל אחת הסיבות שדחיתי קניית מסך LCD עד עכשיו (אני עם הCRT שלי כבר יותר מ5 שנים) זה בגלל שתמיד שהייתי אצל חברים / נאלצתי לעבוד מול מסך LCD, אחרי רבע שעה התחיל לכאוב לי הראש. אני כנראה אקנה בקרוב את HP LP2065, ורציתי לשאול אם תהיה לי בו אפשרות נוחה להוריד את הבהירות ככה שלא יכאב לי הראש, מבלי לפגוע באיכות של המסך. כמו כן, אם יש למישהו המלצה למסך שאולי יותר יתאים לי בגלל זה (שימוש עיקרי טקסט ואינטרנט, פה ושם סרטים ומשחקים). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני יודע ששני המסכים האלה קצת ישנים... אבל בכ"ז, איזה מהם עדיף למשחקים: SAMSUNG 955DF או DELL P992 (שניהם CRT "19) תודה!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שלום ליושבי הפורום, אני ממש חייב עזרה בקשר לקניית מסך חדש! יש לי את ה Dell 2007FP כבר שנתיים ואני מאושר עד הגג. אני בעיקר משתמש בו לכתיבת קוד וקריאת טקסטים. אני רוצה מאוד להוסיף לו עוד מסך שיגדיל את השטח הקיים לחלונות. לאחר קריאה מעמיקה של הת'רדים בפורום והתיעצות עם חברים הגעתי למספר אפשרויות שאותן אני שוקל (ופתוח כמובן לכאלה שלא חשבתי עליהן): 1. 2007FP - פשוט לקנות עוד אחד. נשמע הגיוני, המסך מעולה (מנסיוני), המסך החדש יהיה המשך מדויק של הדסקטופ (אותה רזולוציה ודוט פיץ'). המחיר ממש לא השתנה בשנתיים האחרונות (קניתי את שלי ב 2300 ש"ח) - לא ברור לי אם זה טוב או לא. נאמר לי שהמסך שלי, מכיוון שהיה בשימוש רב, יהיה "דהוי" ושונה מהחדש ושאני לא אוכל להנות מהישן כשהחדש יהיה לי…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 20-22" למשחקים\סרטים תקציב 1200 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך עם בהירות 250 ל -300 (מדובר בסמסונג 2243 EW מול ה 2243BW ) ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
^^ כותרת ואם יש, אשמח לקישור
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
^ העיקר שיתן יחס איכות למחיר הכי טוב שאפשר, למרות שאני מתאר לעצמי שזה קשה במחיר כזה. תקציב 1000-1300 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הוא נראה לי המסך הכי משתלם בקטגוריה של 20" רחבים. קראתי הרבה שרשורים עליו בפורום ותקנו אותי אם אני טועה, אלה המסקנות העיקריות. 1. מסך עם פאנל TN, שככל הנראה משמעו איכות פחות טובה בהגדרה בהשוואה לסוגי פאנלים אחרים. 2. בגלל הTN הוא לא מתאים לעבודה ממושכת עם טקסטים, בגלל בעיית בהירות? (מעייף/מייבש עיניים). 3. לצרכי צפייה בוידאו הוא עושה עבודה טובה. אני סטודנט. 95% אחוז מהזמן שלי במחשב זה אינטרנט/טקסטים. אני מכוון למסך רחב מתוך מחשבה שהוא ישמש כמיני-טלויזיה עם תכני HD בעיקר, למרות ששוב, זה יהיה לכל היותר 5% מהזמן. אולי, וזה אולי כי אף פעם לא ניסיתי, הוא יהיה נוח יותר גם בכתיבת עבודות אם רוצים שני חלונות וורד, או וורד וגם אינטרנט ביחד. שאלתי היא, לבעלי המסך או לכל מי שיודע, עד…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר חעבודה משרדית (טקסט) ובכלל לא למשחקים, ככה שמהירות התגובה פחות חשובה. ברור לי שבמחיר הזה יש רק TN , שלא מומלץ אבל המסך לא בשבילי, ו1900 שקל זה הרבה מעל התקציב. אז במגבלות התקציב איזה מסך כדאי? האם למסך TN שעולה 1300-1400 יש באמת איזשהו יתרון על מסך ב1000?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בעיה בבחירת מסך 22 שיהיה טוב למשחקים תקציב 1500+-
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
ככה אלה המסכים שאני יכול לקנות מאיפה שאני קונה לא יכול להביא asus וכל השאר רק lg ו samsung תקציב 1600(רק אלה שרשמתי אם יש משו אחר של lg או סמסונג שמתאים בכיף) אלה הדגמים: -ראיתי אותו בתצוגה ניראה לי אחלה מסך 226 2243-לא ראיתי לא מכיר שמעתי טובות עליו -2254בין הבטוחים אצלי 2252t LG ראיתי בתצוגה ניראה טוב גם אם 4:3 T220- לא ראיתי אבל מציאים לי אותו ב 1550 בעיקר למשחקים סרטים לא בהיר מידי..לא מעניין אותי כיוון של המסך או רכזת או משו אחר רק לבחור מהרשימה אם אתם יכולים מחר אני צריך לקנות אני צריך ת'עזרה שלכם...תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD מינימום 19 אינץ (עדיף יותר אם אפשרי) ולא איכפט לי הMS חשוב שיהיה DVI , ויידסקריין וזהו כמובן חברה טובה אני צריך מסך ידידותי לעניים שאפשר לשבת שעות ושהעיניים כמה שפחות היתאמצו אני עוסק במוזיקה והמרחב של הווידסקריין חשוב לי וכמובן שהעניים שלי לא יתאמצו מידי כי אני צריך לשבת שעות על גבי שעות ככה שהפיצרים של המסך לא מעניינים אותי ממש אשמח להמלצה בתקציב שלי תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 19 אינץ עד 2000 שקל קראתי כל מיני ביקורות והודעות בפורומים ונראה לי שאני ילך על הVP930 המסך הוא למשחקים מהירים ולגלישה באינטרנט רציתי לדעת אם הוא מתאים בשבילי או שבתקציב הזה אני יכול להשיג משהו יותר טוב אני לא יכול להוסיף עוד לתקציב לכן אני לא יוכל לקנות את ה2007WDF תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שמעתי הרבה המלצות על ה226BW של סמסונג, אפילו למרות הפאנל שהוא מגיע איתו... השאלה היא, איך המסך הנ"ל של LG? מישהו שמע? יודע? כי סך הכל המחירים שלהם דומים.. וגם הנתונים על הנייר.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
טוב אז ככה הוא חייב להיות שחור בגלל שכול המחשב שלי שחור. המסך בעיקר למשחקים. יש לי תכרטיס מסך x800gt עם זה משנה משהו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לפורום שלום , אני צריך עזרה לבחור LCD 32 אינץ עד 5500 שקל , חשוב לי מאוד שיהיה חיבור dvi או vga למחשב.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך שישמש בעיקר לפוטושופ ולבנייה ועיצוב אתרים זה מחשב שהולך להיות מיועד בעיקר לזה, לא סרטים לא משחקים... התקציב הוא 2000 ש"ח אשמח לשמוע הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בכללי כן או לא? ואם כן אז באיכות טובה ? אני פשוט לא מבין כל כך ביציאות
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך dell 2407 אך אני חייב לדעת אם יש איזשהי דרך לתלות אותו על הקיר? אם יש מתקן שאיתו אני מושך את המסך אלי ודוחף אותו אחורה ומזיז אותו? כי אני מעוניין שהמסך יהיה גם למחשב וגם לטלויזיה!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לא יודע מה כדאי רצוי שיהיה כמה שיותר גדול ומה עדיף רחב או רגיל? מה נותן רחב? בכל מקרה יש לי מחשב חזק עם 8800gtx ואני רוצה שהמשחקים וסרטים יראו טוב אז צריך מסך טוב.... מה אתם ממליצים מקסימום 2000
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יכול להיות שהמסך הזה עוד לא בארץ ? ושיגיע מה יהיה מחירו ? http://www.pcworld.com/article/id,138852-page,1-c,monitors/article.html - האם הוא טוב יותר מה vx2235wm של VIEWSONIC ? - האם הוא טוב יותר מה 2253BW החדיש ? 10x
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
תנו לי המלצה על מסך 22 אינז' עד 2000 שקל אפשר המלצה ... עדיף כמה שפחות כסף ואני לא רוצה פחות מי 22 אינז' יענו אין מצב
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז רציתי מה דעתכם על המסכים הבאים : 1. http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=454742 .2 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=502785 .3 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 תרשמו את דעתכם מי שמבין על כל מסך, אם שווה או לא. ומחפש המלצה למסך LCD בסביבת המחיר 1,000-1,300 ש"ח. היעד שלו משחקים וסרטים. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-