מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, בזמן האחרון כואבות לי קצת העיניים בזמן שאני על המחשב. יצא לי להיות בחנות מחשבים כשקניתי מחשב עם דודה שלי ואיכשהו העלתי את הבעיה בפני המוכר כהתלבטנו על גודל המסך שעדיף לדודה שלי. הוא אמר לי שכאב העינים שלי יכול להיות בגלל שהמסך שלי לא טוב מספיק ושאמרתי לו את סוג המסך הוא אמר שזה כניראה זה. המסך שלי: AOC 19" 1:3000 2MS 197vk2aoc הסיבה שאני חושב שהוא צודק היא שבזמן שאני יושב על מחשבים ניידים או על מסכים אחרים אני לא מרגיש כאב או עייפות. מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף מסך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
אבא שלי הלך לאיזה חנות לבדוק על הT240 והמליצו לו על דגם של LG שעולה טיפה יותר.. מישהו יותר אולי במה מדובר והאם הוא באמת עדיף? תודה.. זה כנראה אחד מאלה : L246WH או W2452T
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בעל כרטיס מסך GTX670 של Nvidia, ואני מעוניין במסך שייתמוך בטכנולוגית ה-3D שלהם. הדרישות מהמסך לפי חשיבות הן: - תמיכה ב- 3D Vision של Nvidia - קנייה מחנות בארץ - איכות צפייה מידע נוסף: - אני מודע לכך שתמיכה ב-3D באה על חשבון האיכות - תקציב גמיש של ~2500 שקל - גודל מסך מועדף בין 22 ל- 27 אינץ', אבל לא על חשבון הדרישות למעלה - אין בעיה לקנות משקפי צפייה בנפרד אם אינם באים עם המסך עדכון אחרי קצת חיפוש מידע: ראיתי שאין מסכים מתאימים לדרישות בארץ (שחיפושי גוגל במשך כמה שעות ומעבר על חנויות ישראליות מוצא), אז כנראה אין ממש ברירה אלא לקנות מחו"ל. בנוסף מצאתי מסך המקיים את הדרישות, מסוג BenQ TX2420T, במחיר סביר ב-eBay. השאלה כעת היא האם הייתם ממליצי…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי לוח אם P8H77-M PRO עם החיבורים הבאים: 1 x DVI 1 x D-Sub 1 x DisplayPort 1 x HDMI חשבתי לשדרג את המסך שלי (LG L2000CP) לשני מסכים U2312HM של דל על מנת ליצור שטח עבודה גדול, אבל אני לא בטוח איך לחבר שני מסכים למחשב שלי :confused: באופן טבעי חשבתי לחבר אחד עם DisplayPort ואת השני עם DVI. האם זה יעבוד חלק? בתודה,
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחפש משהו איכותי במחיר סבבה.. מחיר - עד 900 ש"ח צורך - משחקים, סרטים גודל 22'-24' תודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - DELL 2312HM מתאים למשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב בגודל 22 אינץ' למשחקי מחשב כבדים וטובים כגון Call Of Duty 4,GTA 4 בתקציב של עד 1500 שקלים לא חשוב חברה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בסביבות ה 300-400 דולר. מישהוא מכיר? מוצר שמיובא באופן סדיר לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את הS2231WE, ואני בינתיים בשלבים שאני בודק אותו בכל מיני צורות. עכשיו נכנסתי לתוכנה של איזו כדי לעשות כשהמסך במצב PIVOT התוכן יסתובב גם כן - אבל בתפריט של הAUTO ADJUSTMENT אני לא יכול ללחוץ לא על AUTO ADUJSTMENT ולא על MANUAL ADUJSTMENT (ולפי החוברת הוראות משם אני מגיע לאפשרויות שאני רוצה). מישהו יודע אולי למה זה? חיברתי את המסך גם בחיבור USB וגם בDVI.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 20-22" למשחקים\סרטים תקציב 1200 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב אז רציתי מה דעתכם על המסכים הבאים : 1. http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=454742 .2 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=502785 .3 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 תרשמו את דעתכם מי שמבין על כל מסך, אם שווה או לא. ומחפש המלצה למסך LCD בסביבת המחיר 1,000-1,300 ש"ח. היעד שלו משחקים וסרטים. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך למחשב. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים וסרטים לכן אני חושב שעדיף מסך רחב.. אני צריך שתרשמו לי המלצות למסכים טובים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 שייתן לי שימוש טוב לעבודות טקסט ופורומים באינטרנט איזה מסך יהיה מועדף והאם זמן תגובה הוא של 8MS יכול לספק או שאם 2MS אני אהנה יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חשבתי על בDELL 2007WFP אבל שראיתי אותו הוא נראה קצת קטן? מסך 19" לידו נראה גדול יותר או שאולי אני יקנה מסך 22" עם פאנל TN איכות כי במילא אני רואה סרטים בTV ובמחשב זה למשחקים וגלישה מה את אומרים.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה מסך שיהיה די טוב בסביבות ה 1000 שקל לא משנה 19 או 17 אינצ'
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היכן באיזור תל אביב אפשר להתרשם ממגוון גדול ככל האפשר של מסכי LCD של יצרנים שונים ? הכוונה להתרשמות אמיתית כולל תצוגת סרטים\משחקים ולא על הנייר.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים.. צריך שתגובתו תהיה מהירה.. משחקי FPS (CS) וגם הרבה גלישה באינטרנט(שהטקטס יהיה ברור) והכי חשוב שלא יהיה פאנל TN... לא משנה לי הגודל אבל עדיף 19 ומעלה.. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר חעבודה משרדית (טקסט) ובכלל לא למשחקים, ככה שמהירות התגובה פחות חשובה. ברור לי שבמחיר הזה יש רק TN , שלא מומלץ אבל המסך לא בשבילי, ו1900 שקל זה הרבה מעל התקציב. אז במגבלות התקציב איזה מסך כדאי? האם למסך TN שעולה 1300-1400 יש באמת איזשהו יתרון על מסך ב1000?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
כמו בכותרת ממש מיזמן מישהו פירסם בפורום פה אתר עם תמונת תקריב על המסכים שמראים את החדות של המסכים. שהראו שה-2707 עם התמונה הכי חדה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לא יודע מה כדאי רצוי שיהיה כמה שיותר גדול ומה עדיף רחב או רגיל? מה נותן רחב? בכל מקרה יש לי מחשב חזק עם 8800gtx ואני רוצה שהמשחקים וסרטים יראו טוב אז צריך מסך טוב.... מה אתם ממליצים מקסימום 2000
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך טוב למשחקים ועריכת וידאו ולכן אני מעדיף מסך רחב כדי שיהיה לי יותר שטח עבודה האם מסך רחב טוב למשחקים באותה המידה כמו מסך רגיל? או שיש באגים, מתיחות וכאלה? יש לי תקציב עד 3300 שקל. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS. אם אני קונה מסך גדול האם אפשר לשחק עליו ברזולוציות יותר נמוכות ולראות עדיין טוב כי הכרטיס מסך לא סוחב מעל 1200X1600 בצורה חלקה. תודה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
עדיף אפילו ב-1200-1300 אם יש משהו משתלם ביותר, ואפשר חריגה קטנה אם יש משהו מעולה בממש קצת יותר. המסך לא מיועד למשחקים חדשים מאחר שאני משתמש במחשב רק לאינטרנט, סרטים, מוזיקה ואופיס. תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש פה מישהו שרכש אותו ויכול להגיד לי מה דעתו? אפשר להנות מ-HD עם המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו שמע על המסך שבכותרת? כשראיתי את ההתכתבויות על ההשוואה בין בין ה930VP ל200W6CS, וידעתי שאני מחפש מסך לא רחב, הגעתי אל 190B7CS, שנראה כמו "אח" של ה20" הרחב, ובמחיר טיפה יותר נמוך. אז מי יותר טוב, הוא או הVP930? אני אשמח לשמוע הסברים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-