עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eli_t,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג T220P ו LG W2261V. אחרי חיפוש בפורום על המסכים האלה לא הגעתי למסקנה חד משמעית. ממה שהבנתי אנשים מאוד מרוצים מהסמסונג אבל מצד שני אין לו כניסת HDMI לעומת ה LG אשר לו יש.. אשמח ממכם לחוות דעת מקצועית, עדיף מנומקת תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. איזה משני המסכים יותר טוב 1970HR או 931C ?????

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by kk_kk,

האם יצא הדגם החדש של מסך זה ? לא הבנתי מה הבעיה בדיוק בדגם הישן והאם יש מסך באותו גודל ויותר מתקדם ממסך dell ? (מה עם hp 24)

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by kobi31,

אבקש הרחבה מה היתרונות והחסרונות של כל מסך (פנל, ייעוד, פיצרים וכד') בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  5. מה הכי מתאים לעיבוד תמונות ממצלמה דיגיטלית ומסריקות לעבודה ממושכת ומקצועית nec 2470 wnx hp 2475w dell 2408wfp ואם ישנה המלצה אחרת מצוין אשמח לעזרה יורם

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. התקציב שלי זה עד 3000 שקל רק למסך.... אני רוצה מסך למשחקים טוב.. יש לי 19 אינץ של proview crt ממש לא רואים כלום יותר... אני מסתפק ב 17 אינץ גם... ואני חושב על לעבור ל lcd כי הבנתי שיש כבר מסכים עם 2 ms ... דרך אגב לא חובה כל ה 3000 שקל... ו 17 אינץ מספיק לי.. עריכה: הבנתי ש 17 אינץ כבר למיושנים בדגמים אז אפשר 19 ואפילו טיפה יותר.. אבל האיכות חשובה יותר מהגודל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by ronkeren,

מישהו מכיר מרכזי תצוגה או/ו אתרים.. מה העלות של דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. Started by gaby1992,

כמו הכותרת התקציב הוא עד 2500 ובבקשה להגיד לא לתת לי מסך זבל כי אם המסך לא טוב אני ירד ל22 וזהו תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  9. היי, אני מכין עמדת עבודה מהבית עבור שימושים רגילים - דפדפן, אופיס, מייל, שיחות זום וכו'. ללא גיימינג או תכנות כבדות לעריכה. העמדה צריכה להכיל 2 מסכים אבל רציתי שבמסך אחד יהיה מצלמה מובנית (כדי לחסוך את הסרבול במצלמה עומדת מעל המסך והכבל שלה). שניהם צריכים להיות זהים ככל הניתן ובגודל 24 אינצ' (בגלל מגבלת רוחב השולחן). רזולוציית 1080X1920. מעדיף פאנל IPS אבל גם הפאנלים האחרים טובים ולכן הנקודה הזאת לא חובה. בקיצור, אני צריך 2 מסכים זהים ככל הניתן שיש לאחד מהם מצלמת רשת. הכי טוב שמצאתי אלו 2 דגמים של Dell - https://ksp.co.il/web/item/185022 https://ksp.co.il/web/item/123340 הם סבבה אבל רציתי זהים לגמרי מלבד המצלמה. …

10. שלום לכולם... ד"א מנהל יקר בשביל מה נעלת לי את ההודע הקודמת - סתם יש עכשיו כפל הודעות....... אז ככה, שוב... היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=573720 ולשמש אותו גם כטליזיה וגם כמסך מחשב.. האם זה יהיה מספיק איכותי כדי לשמש למסך מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. Started by db9,

בשעה טובה ובאושר ו(עושר) רב התחדשתי במסך LG L226WTQ לאחר שקיבלתי את המסך שמתי לב למדבקה קטנה שהיתה על הקופסא DFC 1:5000 ועליה גם היה מצויין הדגם (LG L226WTQ) לפי בדיקה שלי לפני הקניה ומהאתר של LG הדגם הספציפי צריך להיות 1:3000 על המסך עצמו מאחורה מוטבע הדגם L226WTQ אך בכל מדבקה אפשרית אם זה על גביי המסך עצמו ועל האריזה ישנו פירוט שאומר DFC 1:5000 ישנה דרך לבדוק מה ה DFC של המסך (לא על ידי פירוק פיזי ;D) או שזאת בסך הכל טעות אנוש של המדבקות ואם מוטבע לי הדגם מאחורי המסך אני יכול לישון בשקט לא שאני מאמין שאני ישים לב להבדל מכייון שאני עובר ממסך CRT בכלל אבל עדיין בשביל ההרגשה שלא עבדו עלי או משהו תודה ושיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע ומהנה (לשומרים שבינינו שבת שלום)

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by asi11,

מעבדי אינטלCore i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירורGeneric CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחיםSeagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסךASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio צורביםLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 מארזיםHJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוחGolden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר2615 ₪

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by smoke_man,

יום חמישי קניתי את המסך הנ''ל יש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת 1.איך אני יודע אם זה הקושחה החדשה או הישנה 2.איזה חיבור עדיף יותר DVI או S-VIDEO תודה והמשך יום טוב (ערב)

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Mosho,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה על מסך שכזה, הוא לעסק, צריך אותו לעסק. מצדי זמן תגובה של שתי שניות, אבל שייראו משהו ושיהיה 19 אינטש. תודה רבה!

16. שלום חברים! קיבלתי את המסך לפניי מספר שעות חיברתי אותו למחשב הנייד שלי. ועכשיו יש תופעה מוזרה, התמונה במסך כול הזמן מתעוותות כמו שמסתכלים על האופק בכביש ביום חם ומהחום כל מה שבאופק של הכביש נראה מעוות בתזוזה, ככה המסך שלי נראה. מה לעשות בבקשה להחזיר אותו ? או שזה משהו בהתקנה והגדרות? אני שיניתי את הרזולציה ל-1280 על 1024 אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה אני צריך עזרה! תודה דרך אגב מדובר ב-Samsung 971P [br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 18:32:31 אני עכשיו החזרתי את הרזולוציה ל 1024 על 768 וזה אפסיק!אבל למה אני לא יכול לרואות תמונה טובה ברזולוציה המקסימלית של המסך?????

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19" בסביבות ה1200 ש"ח..חשוב לי מאוד שיהיה קל לצפייה..כמה שפחות כאבי עיניים וראש.. השימושים הם לתוכנות אופיס...גלישה באינטרנט...הרבה טקסט...סרטים ואולי משחקים פה ושם.. מסך שראיתי ונראה לי לא רע בכלל : Benq 19" fp93gx lcd קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~FP93GX~9~0.htm מה דעתכם עליו ? כמו כן , מקריאה בפורומים הבנתי שברגע שקונים מסך טוב אז צריך לדאוג לכ. מסך בהתאם...מה אתם ממליצים? אודה על תגובותיכם והמלצותיכם! שבת שלום, אביאל.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  18. מה אתם חושבים על הזליגת אור בצד ימין למטה(סורי על האיכות) כדי להחליף את המסך או להשאר עם זה הנה תמונה http://img241.imageshack.us/my.php?image=t22hb8.jpg

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  19. Started by Sagi_M,

שלום, מה ההבדל בין שני הדגמים האלו ומה עדיף לקנות למחשב שמיועד למשחקים (כבדים), צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  20. שלום לכולם! כבר שנה שיש לי את ה SUMSUNG 971P ואני אוהב לעבוד אתו, אבל ברגע שאני מדפיס תמונות אני לא ממש מרוצה מהתוצאות של בכיול למרות שיש לי את ה SPYDER VISION האם אני יראה הבדל מהותי בין ה FlexScan S1932 ל SUMSUNG 971P בבקשה ? בנוסף רציתי לקבל גם את חוות דעתם על המכשיר X-rite EyeOne Display 2 תודה רבל לכם העונים

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. ^ העיקר שיתן יחס איכות למחיר הכי טוב שאפשר, למרות שאני מתאר לעצמי שזה קשה במחיר כזה. תקציב 1000-1300 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. היי כולם, קניתי היום LG 204WT ,דבר ראשון מה אתם חושבים על המסך הוא טוב? ודבר שני מה שרציתי לדעת זה איך אני גורם לDVI לעבוד!! יש לי כרטיס מסך INNO3D 7600GS ואם אני מחבר את המסך עם הDVI אז הוא לא מזהה אותו ולחצתי על הכפתור של SOURCE. הייתי רוצה להוסיף שיש לי ויסטה 32 ביט ובהתחלה גם עם הכבל הכחול זה לא עבד לי אז מה שעשיתי זה בחרתי לפני שווינדוס עלה ב DISABLE SIGNATURE ENFORCEMENT. ואז זה עלה והתקנתי את הדרייבר של המסך אבל זה דרייבר של האנלוג הרגיל. יש לכם אולי איזה עצות שאני יכול לנסות? [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 18:40:02 סליחה חשבתי שאני בפורום של המסכים...כתבתי שם את ההודעה עכשיו. אז אפשר למחוק את ההודעה הזאת

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by tembak445,

שלום, אני רכשתי את המסך לפני 4 חודשים בערך בשקם אלקטריק ועכשיו הופיע פיקסל שרוף אחד. צלצלתי ל"רונלייט" שהם האחריות והם אומרים לי שהאחריות מ3 פיקסלים ואני יודע שזה לא נכון, כשקניתי את המסך אמרו לי שזה מהפיקסל הראשון! אני צריך להגיע למעבדה שלהם אבל אני רוצה להגיע עם משהו כתוב שזה מהפיקסל הראשון, יש לי רק את החשבונית קניה. תודה.

24. Started by redead,

אבא שלי הלך לאיזה חנות לבדוק על הT240 והמליצו לו על דגם של LG שעולה טיפה יותר.. מישהו יותר אולי במה מדובר והאם הוא באמת עדיף? תודה.. זה כנראה אחד מאלה : L246WH או W2452T

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. לאחרונה רכשתי מסך samsung 2243bw. לבקר המסך שלי יש יציאת VGA בלבד (אין DVI). כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל המקורי, מתקבלת תמונה נהדרת ברזולוציה הטבעית: 1680x1050. הבעיה היא שהכבל שמגיע עם המסך הוא קצר מידי. כבר ניסיתי להחליף אותו בשלושה כבלים שונים, ארוכים יותר, שרכשתי בנפרד. רכשתי כבלי VGA באורך 3 מטר זכר-זכר. כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל הארוך שרכשתי בנפרד, כרטיס המסך מפסיק לזהות את המסך כמסך plug and play, ואינו מאפשר הצגת הרזולוציה הטבעית של המסך. מה מיוחד כל-כך בכבל המקורי שמגיע עם המסך (באורך 1.8 מטר)? איפה אוכל לרכוש כבל כזה באורך 3 מטר ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.