עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מסך מחשב דק ''SAMSUNG DVI/RGB 2ms 1:2000 LCD 19 1200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  2. שלום ליושבי הפורום, אני ממש חייב עזרה בקשר לקניית מסך חדש! יש לי את ה Dell 2007FP כבר שנתיים ואני מאושר עד הגג. אני בעיקר משתמש בו לכתיבת קוד וקריאת טקסטים. אני רוצה מאוד להוסיף לו עוד מסך שיגדיל את השטח הקיים לחלונות. לאחר קריאה מעמיקה של הת'רדים בפורום והתיעצות עם חברים הגעתי למספר אפשרויות שאותן אני שוקל (ופתוח כמובן לכאלה שלא חשבתי עליהן): 1. 2007FP - פשוט לקנות עוד אחד. נשמע הגיוני, המסך מעולה (מנסיוני), המסך החדש יהיה המשך מדויק של הדסקטופ (אותה רזולוציה ודוט פיץ'). המחיר ממש לא השתנה בשנתיים האחרונות (קניתי את שלי ב 2300 ש"ח) - לא ברור לי אם זה טוב או לא. נאמר לי שהמסך שלי, מכיוון שהיה בשימוש רב, יהיה "דהוי" ושונה מהחדש ושאני לא אוכל להנות מהישן כשהחדש יהיה לי…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שלום, אני צריך בבקשה המלצות על מסך LCD 24 אינץ' למחשב, לשימוש במשחקים כבדים בעיקר. תקציב עד 2,000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. שלום, אני צריך המצלה למסך 22" בתקציב של עד 1300 ש"ח. השימושים העיקריים יהיו עיצוב גרפי ותלת מימד. תודה לעוזרים, יובל.ע.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. שלום, אני חושב לקנות מסך ושמח לקבל רשימה של כל הפנלים הטוב ביותר - לגרוע ביותר ועוד יותר אשמח אם אקבל מעט מידע על התכונות של כל אחד.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by Guy King,

עדיף אפילו ב-1200-1300 אם יש משהו משתלם ביותר, ואפשר חריגה קטנה אם יש משהו מעולה בממש קצת יותר. המסך לא מיועד למשחקים חדשים מאחר שאני משתמש במחשב רק לאינטרנט, סרטים, מוזיקה ואופיס. תודה

7. שלום! היום אני עם 34" UW 2K של סמסונג ומאוד מרוצה מהפורמט אך לא מדיוק הצבע ולכן מחפש חלופה ראויה. מעוניין במסך שישמש אותי לעבודה שוטפת, עריכת תמונות וגיימינג. להלן הקריטריונים לפי סדר חשיבות: 1. 34" UW או יותר 2. QHD (3440 X 1440) או יותר 3. IPS ודיוק צבע גבוה (כיסוי 99% sRGB או יותר) 4. 120Hz ומעלה 5. HDR (זו לא דרישה מהותית פשוט אם כבר משקיעים במסך שיהיה קצת future proof) 6. G-Sync 7. קעור אני עם RTX3080, מעדיף להתכנס במחיר עד 5000 שח אבל פתוח לשמוע מעבר. נניח, אם המסך הזה היה זמין בארץ כנראה שהייתי קונה אותו: https://www.amazon.com/gp/product/B086XLLG28/ref=ox_sc_saved_title_3?smid=AT…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. הי אני צריך מסך בעיקר לעבודה גרפית עם פוטושופ ואילוסטיטור רצוי 20'' רגיל (האם רחב מעוות את התמונה??) תקציב 2000 גג (יותר בכיוון של 1500) קרתי וחיפשתי בפורום וראיתי את ההמלצות לגבי ה DELL - קצת יקר מה לגבי ה LG L2000CN והאם פאנל TF הוא קצה גרוע?? (אצלי החשיבות היא בהדפסות...) איתי

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מעוניים לקנות מסך מחשב (גם למשחקים ולסרטים) שישמש אותי גם כטלויזיה, דרך ממיר של יס. התקציב הוא 2000 ש"ח. לאחר שיטוט ברשת יצאתי יותר מבולבל ממה שהייתי לפני, יש לפני את האופציות הבאות: א. קניה של מסך שכולל גם יציאת DVI וגם RCA\S-VIDEO לפי מה שהבנתי המסכית האלה יקרים במחיר ונמוכים בביצועים (האם איכות הצפיה בטלויזיה באמת כ"כ ירודה שאי אפשר להסתכל?). ב. קניה של מסך איכותי + כ.טלויזיה - אני חושש מסירבול בתפעול והצורך במחשב דלוק. ג. קניה של מסך איכותי + מכשיר כדוגמת המכשיר שמצורף בלינק הנ"ל - |http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7706&CatCode=90 - במקרה הזה אני חושש מאיכות המוצר ומפחד לזרוק כסף לפח על מוצר שלא יספק את הסחורה וגם אני לא מבין כיצד יעבוד ה…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. שלום לכולם במחשב שלי לוח אם P8H77-M PRO עם החיבורים הבאים: 1 x DVI 1 x D-Sub 1 x DisplayPort 1 x HDMI חשבתי לשדרג את המסך שלי (LG L2000CP) לשני מסכים U2312HM של דל על מנת ליצור שטח עבודה גדול, אבל אני לא בטוח איך לחבר שני מסכים למחשב שלי :confused: באופן טבעי חשבתי לחבר אחד עם DisplayPort ואת השני עם DVI. האם זה יעבוד חלק? בתודה,

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by elad3,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" סביר לצרכי תכנות,אינטרנט,קריאה וסרטים (-לא משחקים-) במחיר של בערך 1400 ש"ח המסך לא מיועד למשחקים אבל חשוב לי שהוא נוח ויהיה ניתן לשבת מולו למשך זמן ארוך. אשמח לקבל המלצות.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  12. נדמה לי קוראים לה DPV J חיפשתי פעם בגוגל ומצאתי כל מני שטויות רק לא את התוכנה.... :-\

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. אני פונה אליכם אחרי שבפורום אחר לא ענו לי אם אפשר בבקשה עזרה אני ישמח תודה לכם 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):1500 2. מה השימושים של המסך:טלויזיה ומחשב משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי :Sapphire ATI Radeon HD4890 1GB PCIe Vapor-X 4. בקשות מיוחדות - חיבורי בננות יאנו RCA בשביל שאני יוכל לחבר סוני פלסטישן 2 או 3 בעתיד.... 5. גודל מסך רצוי:23 + יש שני מסכים שאני חושב עליהם זה:2333HD קישור: http://www.saleshop.co.il/Product.as...ff=Zap〈=he או זה:2370HD קישור: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742286 תודה לעוזרים בלי הצעות מיותרות.....

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by ofir38,

השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים.. צריך שתגובתו תהיה מהירה.. משחקי FPS (CS) וגם הרבה גלישה באינטרנט(שהטקטס יהיה ברור) והכי חשוב שלא יהיה פאנל TN... לא משנה לי הגודל אבל עדיף 19 ומעלה.. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by Sagi_M,

שלום, מה ההבדל בין שני הדגמים האלו ומה עדיף לקנות למחשב שמיועד למשחקים (כבדים), צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. איזה משני המסכים יותר טוב 1970HR או 931C ?????

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  17. היי חברה שאלתי מספר פעמים ללא תגובות מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך הזה במרכז אין לי כוונה לקנות בלי לראות אותו אשמח לתשובה בהקדם תודה עינת

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by ranran,

שלום אני מתלבט בין 2407HC לרגיל עכשיו הבנתי שHC תומך ב92% צבעים והקודם יש לו 72% צבעים משהו כזה עכשיו לשאלה השימוש שלי בעיקר יהיה משחקים וסרטים\+חיבור ממקור חיצוני (קונסולה או טלוויזיה וכו') בשביל השימושים האלה מה כדאי? הבנתי שבשביל קריאה ואינטרנט עדיף ה92%

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. בוקר טוב לכולם, כבר כמה שבועות שהמסך שלי, Philips Brilliance 200P7ES לא נדלק. אחרי הרבה לחיצות על כפתור ההדלקה וחיבורים מחדש לחשמל, הוא נדלק בסוף, אבל זה לא נעים להתעסק איתו רבע שעה כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. הוא בן 6, אני מבין שהוא כבר ישן, אבל הפאנל מצויין וחבל לי לזרוק על תקלה כזאת. איפה יש אפשרות לתקן אותו?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by maormark,

תודה אני רוצה לקנות מסך דק בסביבות 1300 שקל על מה אני צריך להסתכל?חוץ ממהירות התגובה שצריך שתהיה 2ms ?.. ראיתי את המסך benq fp93gx והוא 19 אינצ' עם 2ms מה אתם אומרים עליו? נ.ב יש דגם נוסף אבל של מלבני? מה יותר טוב מלבני או מרובע?מה הייתם לוקחים?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by tembak445,

שלום, אני רכשתי את המסך לפני 4 חודשים בערך בשקם אלקטריק ועכשיו הופיע פיקסל שרוף אחד. צלצלתי ל"רונלייט" שהם האחריות והם אומרים לי שהאחריות מ3 פיקסלים ואני יודע שזה לא נכון, כשקניתי את המסך אמרו לי שזה מהפיקסל הראשון! אני צריך להגיע למעבדה שלהם אבל אני רוצה להגיע עם משהו כתוב שזה מהפיקסל הראשון, יש לי רק את החשבונית קניה. תודה.

22. הדגם החדש מבית LG מציע שילוב גמיש לחובבי הגיימינג עם עיצוב נאה, רזולוציית QHD - ותמיכה גם ב-G-Sync וגם ב-FreeSync Premium במקביל בקצבי רענון של עד 144 הרץלכתבה

23. הדגם הוא 226BW של סמסונג. מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. לאחרונה רכשתי מסך samsung 2243bw. לבקר המסך שלי יש יציאת VGA בלבד (אין DVI). כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל המקורי, מתקבלת תמונה נהדרת ברזולוציה הטבעית: 1680x1050. הבעיה היא שהכבל שמגיע עם המסך הוא קצר מידי. כבר ניסיתי להחליף אותו בשלושה כבלים שונים, ארוכים יותר, שרכשתי בנפרד. רכשתי כבלי VGA באורך 3 מטר זכר-זכר. כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל הארוך שרכשתי בנפרד, כרטיס המסך מפסיק לזהות את המסך כמסך plug and play, ואינו מאפשר הצגת הרזולוציה הטבעית של המסך. מה מיוחד כל-כך בכבל המקורי שמגיע עם המסך (באורך 1.8 מטר)? איפה אוכל לרכוש כבל כזה באורך 3 מטר ?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. שלום אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=573720 ולשמש אותו גם כטליזיה וגם כמסך מחשב.. האם זה יהיה מספיק איכותי כדי לשמש למסך מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים