עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי יש לי את המסך VA712 של viewsonic. ברזולוצייה ה:טבעית" של המסך- 1280X1024, התמונה חדה ומעולה. כאשר אני מוריד ל1024X768, התמונה פשוט רעה, blurית, עם גלים ומרצדת עד גרימת כאב ראש ועיניים. כיצד אני פותר זאת? ישנה דרך להוריד איזה דרייבר או תוכנה שתיצור לי אינטרפטלציה נכונה לרזולוציה זו? תודה רבה שלומי.א.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  2. מדובר ב-LITE-ON. כתוב להלביש את המסך על התושבת, אבל לאחר מכן אני לא מוצא או לא יודע איך לכוונן אותו. כרגע הוא בזוית 90 מעלות וזה לא נוח בכלל. אני רוצה שהוא ייטה מעט לכיוון התקרה או שאפשר יהיה להגביהה אותו ואז להטות אותו לכיוון הריצפה. כרגע זה בכלל לא נוח. והאם זה לא אמור להגיע עם דיסק התקנה? כי אני זוכר שכשפירמטו לי ממזמן את המחשב אז לא ראו טוב ואז התקינו תוכנה וראו טוב. לא יודע מה זה היה אני חושב שכרטיס מסך אבל בעצם יש לי כרטיס משולב אז אל תסמכו עליי. בטח אתם יודעים אם זה אמור להגיע עם דיסק או לא. סומך עליכם יותר מעצמי ודבר נוסף-אחת הסיבות שהעדפתי רחב, בגלל שאפשר לעבוד על 2 חלונות במסך. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by pachamama,

הזמנתי ביום רביעי, 17.10.2007. התקשרתי היום לבדוק מה קורה עם ההזמנה.. אמרו שיש להם את כל החלקים וזה יגיע אליי עד רביעי הבא, חוץ מ.... המסך! א. לא הבנתי בדיוק מה הבעיה אבל אין להם את המסך.. ב. הוא אמר שגם יש בעיה עם המחיר...(!?!?!) נ.ב. - ההזמנה התבצעה ב-IQPC. מה קורה עם המסך הזה? למישהו ידוע באיזו חנות הוא נמצא במלאי? אולי אני אזמין כבר ממקום אחר את המסך.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. היי. אני מתלבט בין 3 מסכים (הוספתי אתר עם פרטים על המחשבים אבל אולי יש לכם העדפות מנסיון): Dell 19" E198FP 5MS http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4787&catcode=&AdCat=&parentid= DELL 19" LCD 1908FP UltraSharp 5MS http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4542&catcode=283&AdCat=&parentid= LG FLATRON LCD 19" L1953TR 2MS+DVI http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2778&catcode=87&AdCat=&parentid= אם אתם ממליצים משהו אחר בתקציב דומה של 1000-1200 ש"ח, אני פתוח להצעות!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך מסך שישמש בעיקר לפוטושופ ולבנייה ועיצוב אתרים זה מחשב שהולך להיות מיועד בעיקר לזה, לא סרטים לא משחקים... התקציב הוא 2000 ש"ח אשמח לשמוע הצעות תודה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by mhnuemhnue,

אני לא בדיוק יודע אם זה הפורום המתאים, אבל האם ה8800GT יוכל להשתמש במסך 20' רחב? או שיהיו בעיות FPS?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  7. אני רוצה להזמין Dell Ultra Sharp 2007WFP, אבל מרוב הכתבות כאן אני ממש מתבלבל. האם זה המסך הכדאי ביותר בתקציב של 2000 ש"ח? אם כן, איפה תמליצו לקנות באיזור פתח תקווה? ראיתי איזה דיון שמישהו התבאס שהוא קנה את המסך הזה ולא מסך PVN (אני לא כזה מבין בזה). IPS לא מספיק טוב לי לכל השימושים? כולל סרטים וכו'? תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by orlupo,

שלום, אני מתעניין ברכישה של המסך DELL 2007WFP. רציתי לדעת האם יש חשיבות ל-REV של המסך? מהו ה-REV הכי חדש? בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by mambo,

קניתי את המסך בחודש אוגוסט. בזמן האחרון (אני חושב שמשהו כמו חודש) אני שם לב לתופעה מעצבנת. זה בעיקר בולט במסמכי וורד. מצד ימין של הטקסט נראה כאילו הוא מרוח, כי יש המשך של הצבע השחור של הטקסט שהולך לכיוון ימין. כלומר אם בדף הוורד כתוב "אבגדהו" אז בשוליים הימניים, שמימין לאות א' יש מעין מריחה שחורה כזו. למי יש מושג מה זה ומה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  10. שלום, אני מחפס מסך למחשב 19-20 אינג' וראיתי כל מני המלצות שלכם על מסכים כמו הסמסונג 932B או VP930. אבל אני מחפס מסך רחב. השימושים שלי הם למשחקים, גלישה באינטרנט- אין למסך מטרה מסוימת אני מחפש מסך שיתאים לכל השימושים. התקציב שלי הוא 1800, אם יש צורך לחרוג קצת אז אפשר. תודה רבה גיל.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by maormark,

931b של סמסונג יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לראות אם יש פיקסל שרוף? ואיזה הגדרות כדי לשים למסך הזה אם מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  12. כן כן זוהי לא טעות, אני מחפש מסך 17 אינץ' העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי. אין הבדל גדול לדעתי בין 17 ל19..אבל אם יש לכם הצעה למסך 19 טוב בתקציב שהצעתי אני גם אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by RDS,

שמעו... אני צריך מסך בסדר גודל של 1500 ש"ח.... אני צריך שהוא יהיה 19 אינץ', עדיף רחב... צריך המלצות... תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by 6600GT,

לפורום שלום , אני צריך עזרה לבחור LCD 32 אינץ עד 5500 שקל , חשוב לי מאוד שיהיה חיבור dvi או vga למחשב.... תודה...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. שלום לכולם. אני מעוניים לקנות מסך מחשב (גם למשחקים ולסרטים) שישמש אותי גם כטלויזיה, דרך ממיר של יס. התקציב הוא 2000 ש"ח. לאחר שיטוט ברשת יצאתי יותר מבולבל ממה שהייתי לפני, יש לפני את האופציות הבאות: א. קניה של מסך שכולל גם יציאת DVI וגם RCA\S-VIDEO לפי מה שהבנתי המסכית האלה יקרים במחיר ונמוכים בביצועים (האם איכות הצפיה בטלויזיה באמת כ"כ ירודה שאי אפשר להסתכל?). ב. קניה של מסך איכותי + כ.טלויזיה - אני חושש מסירבול בתפעול והצורך במחשב דלוק. ג. קניה של מסך איכותי + מכשיר כדוגמת המכשיר שמצורף בלינק הנ"ל - |http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7706&CatCode=90 - במקרה הזה אני חושש מאיכות המוצר ומפחד לזרוק כסף לפח על מוצר שלא יספק את הסחורה וגם אני לא מבין כיצד יעבוד ה…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by idansolo,

שלום אני צריך את עזרכתם אני מחפש מסך 22" 16x9 במחיר של עד 1400 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיה אפשרות לסובב את המסך (pivot) ,שהוא יהיה אמין , יחס ניגודיות ובהירות סבירים, שאיכות הצבעים תהיה טובה ואם יש כפתור מעבר למצב 3:4 זה בונוס. לגבי קצב רענון - אני לא יודע מה המשמעות של של זה. אם זה באמת משמעותי אז שיהיה קצת רענון גבוה. תודה רבה! עידן

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. שלום, אני צריך בבקשה המלצות על מסך LCD 24 אינץ' למחשב, לשימוש במשחקים כבדים בעיקר. תקציב עד 2,000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. ^ העיקר שיתן יחס איכות למחיר הכי טוב שאפשר, למרות שאני מתאר לעצמי שזה קשה במחיר כזה. תקציב 1000-1300 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by guya2007,

היי, החלטתי ללכת על מסך סוני, הדגם הכי מומלץ פה נראה לי.. SONY SDM-X95FB השאלה שלי, אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI האם זה משפיע על איכות הצפייה, כמובן כשיש לי כניסה כזו בכרטיס מסך, והשאלה השניה, אני רואה שאתם מדברים פה על הרבה פאנלים,ושיש גם אחד כזה בסוני, מה הפאנלים האלו? מה תפקידם? תודה..

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by Mosho,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה על מסך שכזה, הוא לעסק, צריך אותו לעסק. מצדי זמן תגובה של שתי שניות, אבל שייראו משהו ושיהיה 19 אינטש. תודה רבה!

21. איזה משני המסכים יותר טוב 1970HR או 931C ?????

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by MasterDK,

שלום אני רוצה לקנות LCD התקציב הוא 1300-1400 ש"ח לא אכפת לי אם זה 17 או 19 כל עוד הוא רגיל ולא רחב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by dar50,

יש לי מסך LCD של חברת סמסונג, ובזמן האחרון הוא התחיל להבהב לאחר שמדליקים אותו במשך כמה דקות עד שהוא מציג כרגיל. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה מקור הבעיה- אני אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by aracer,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD שיהיה גם מסך המחשב וגם מסך הטלויזיה, אני רוצה שהמסך יהיה גדול ככל שאפשר כי הוא לא הולך להיות קרוב אלי. כמובן אני רוצה שהוא יהיה ברזולוציה שאני יוכל לראות סרטי HD כמו שצריך. אפשר לחרוג קצת מהמחיר אבל לא לעבור את ה2800. מה אתם אומרים אל אלו: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6478 http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6495 תודה מראש לעוזרים, אלון.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.