עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Dr__MIKO,

שלום קניתי השבוע מסך samsung 971p באופיס דיפו. אתמול גיליתי דליפת אור קלה באחת הפינות. עכשיו השאלה שלי- למי אני פונה? לאופיס דיפו או ליבואן של סמסונג בארץ? תום

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by frogman,

תקציב עד 1400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. Started by sonix123,

שאומרים כיול למה בעצם מתכוונים מה הכיול עושה למסך מה זה בעצם כיול? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  4. רצוי לציין שעברתי על כל ההודעות האחרונות פה שעוסקות בנדון וטרם הצלחתי למצוא תשובה. אשמח אם מישהו יוכל קצת לעשות לי סדר בבלגאן. מסכי ה-S-PVA מומלצים לסרטים אך בשום אופן לא לגיימרים כבדים, אני מבין נכון? אם כן, חבל כי זה פוסל את DELL על הסף או לפחות עד שימצאו פתרון לבעית ה-LAG. אם כך איפה הוא "העמק השווה" עבור אחד שמחפש "שחור אמיתי" בסרטים ובשום פנים ואופן לא מוכן להתפשר על INPUT LAG במשחקים? בדיוק הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב שמטיס את קרייסיס ב-1280X1024 עם AAX4 והכל על HIGH ב-50(!) FPS ויש לי תחושה שהמסך 19" המלבני הישן של LG שלי קצת מבזה אותו.

5. Started by BH20062,

אהלן.. במסך ההאנס ג'י 28| שלי,יש נה אופציה לשינוי צבעים כמו ירוק אדם וכחול וגם בהירות וחדות.. רציתי לשנות את הצבעים ושאר הדברים שאפשר שיהיה מתאים למשחקים בקונסולה וגם לסרטים.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by eraneran4,

אני מחפש מסך חדש!! וטוב עם 2ms ורזולוציה גבוהה חשבתי על T220 אבל אני מחפש יותר טובים! אז עם משהו יכול למצו לי יותר טוב אז תודה!!1 אני צריך אותו בעיקר למשחקים וכרטיס המסך שלי הוא: NVIDIA GeForCe 9400GT תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לקנות מסך LCD למחשב (בסביבות 2000 ש"ח), כאשר אני מייעד אותו למשחקים סרטים וטקסט (לפי סדר חשיבות). הבעיה היא שאני קצת מבולבל מכל מה שרץ בפורום. למשחקים ממליצים לרכוש את SAMSUNG 226BW לסרטים ממליצים את DELL 2007WTP ולטקסט צריך משהו אחר לגמרי. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר: 1. להסביר בבקשה אלו תכונות חשובות בכל קטגוריה. 2. האם יש מסך שיהיה טוב מאוד בכמה קטגוריות? אם לא, האם ההבדלים בין הקטגוריות יהיו משמעותיים? 3. .... וכמובן מה מומלץ לי לרכוש. תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. מחפש מסך לחבר איכותי וטוב עד 2000ש"ח מקסימום תודה לכול מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by tvholic,

אתם מכירים את המסך של BENQ דגם G2412HD? זה מסך FHD 1920X1080P קצב ריענון 2MS GTG ורגיל 5MS מישהו התנסה? מכיר?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by ASSAFsa,

שלום אני מעוניין במסך "20 בפורמט 16:9 השימושים שלו יהיו גלישה באינטרנט סרטים ועבודה בOFFICE התקציב הוא עד 1700 שח אני צריך את המלצתכם דבר נוסף אם מישהו יוכל להסביר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by exquisite,

המסך נועד לצפיה בסרטים בעיקר ולא למשחקים... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. עד היום אני עובד עם הCRT שלי ב85/100 הרץ. במסכי LCD הבנתי שזה לא כל כך משנה ושהרוב שמים על 60, אבל היום פורסמה באתר כתבה על מסך של סמסונג שמציג קצב רענון של 120 הרץ. מה אמור לתת ה120 הרץ הזה בתכלס ועל איזה קצב רענון מומלץ לעבוד במסכי LCD?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. האם מישהו ראה את ה- 2232gw ? האם זו אפוצייה ראוייה בתחום ה- 22" ? ניתן בכלל לרכוש בארץ ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  14. Started by urilevi,

שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות בהקדם האפשרי(מחר או במוצ"ש) מסך מחשב lcd 22 אינצ'... לכן אני ישמח לכמה שיותר חוות דעת והיענות ככל האפשר בהקדם האפשרי! מנסיון העבר שלי יש לי חוסר מזל במסכים כי נפלתי בפעם האחרונה שקניתי מסך lcd למחשב לכן אני מבקש את העצה שלכם.. חשוב לי שהעצה תיהיה מבוססת ועם ידע ועוד יותר עדיף עם ניסיון.... (אני מתכוון שלא כל מי שקרא את הרשימת המלצות ימליץ לי על אחד מהמסכים ברשימה אלא אני ירצה לשמוע דווקא חוות דעת מדוע לקחת את המסך האחד ולא את האחר וכו'...) התקציב שעומד לרשותי הוא 1200 ש"ח מטרות מהמסך: 1) משחקים 2)שירים 3)אינטרנט *** אולי בעתיד אני גם יחבר אותו לyes אבל לא בטוח 4)כולל dvi ומכיוון שאני לא חכם גדול במסכים אז בעיקרון אני יבקש מסך שעונה…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by kuBBia,

המסך ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים עדיף 19" על מה אתם ממליצים? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. הזמנתי אתמול באתר PC4U מסך "19. היום הם התקשרו אלי אמרו שאין להם במלאי והציעו שתי חלופות. מסך פיליפס "22 - 220SW9FB מסך סמסונג "20 - 2043SWX PLUS הבחור הסביר לי שלסמסונג יש ניגודיות(?) יותר גבוהה אבל הפיליפס, כאמור, יותר גדול.. מה אתם חושבים שעדיף? (אני משתמש במסך בעיקר לאינטרנט, אופיס וכד' אבל גם לא מעט סרטים ומפעם לפעם קצת גיימינג (לא חושב שזו פונקציה, כי זה לא שום דבר כבד) יאמר שבכל מקרה זה שיפור רציני ממה שיש לי עכשיו (CRT, י17 אינץ'). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום לכולם. רכשתי היום מסך LCD של סמסונג. ניסיתי לחבר אותו דרך הכבל DVI שקיבלתי עם המסך ליציאת הDVI בכרטיס המסך שלי - ati readon 9600SE. המסך לא מקבל סיגנל מהמחשב. ניתקתי את הDVI וחיברתי כבל VGA והפלא ופלא המסך עובד תקין. כיוונתי רזולוציה וניסיתי למצוא בהגדרות של הכרטיס מסך והגדרות התצוגה דרך להפעיל את הDVI, ללא הצלחה. כיצד אני מגדיר את המחשב להוציא תצוגה דרך הDVI ולא הVGA ?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  18. חשוב שהרוזולוציה שלו תיהיה גבוה ככל האפשר, דיוק צבעים גבוה הגודל הדרוש הוא באזור 20 - 22 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. Started by shlomi8,

שלום לכולם.... כרגע אני אם מסך crt mag786pf אני מחפש מסך עד 1000ש''ח עדיף 19....אם יש כמובן... המסך לצורך כללי...משחקים אינטרנט וכו....

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  20. יש לי אכשיוו מסך CRT "19 ברזולוציה של1280X1024 של MAG ואני רוצה לקנות מסך למישחקים במחיר של עד 1500 ש"ח יש לי כרטיס מסך 2900GT

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by WarMachine,

הזמנתי את המסך הנ"ל מנעה לפני חודש והם אומרים שרק עוד שבועיים הוא יגיע, לא מתאים לי העניין הזה והסחבת הזו ורציתי לדעת אם יש חנות טובה באיזור חיפה שיש לה את המסך הנ"ל, היא אמינה ואפשר לעשות איתה עסק בלי בעיה. בתודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by avi215,

מתלבט בין שני המסכים האלה, בהנחה שניתן להשיג כל אחד מה, איזה מהם כדאי לרכוש ומדוע? אני עומד להתקין כרטיס מסך דגם ATI HD3850 , מספיק טוב לאחד מהמסכים?, אולי משהו אחר? תודה אבירם

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  23. תקציב של 1500-1800ש"ח, לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') וצפיה בסרטים. ראיתי שהמסכים הללו מומלצים ונכנסים לי בתקציב, איזה מהם יכול להתאים לי והאם יש עוד מסכים שאני יכול לקחת בחשבון? Philips 200W6CS Samsung 971P Samsung 226BW Viewsonic VP930 תודה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Oranili,

תודה רבה

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by Bashash,

אני ממש לא יודע מה לקנות את הSP2008WFP שיש לו 20" פאנל TN ומצלמה מובנת עליו שעולה 1730 או 2007WFP עם 20" פאנל S-IPS ועולה 2100 אם למשהו יש מסך אחר להציע יתקבל בשמחה! ממש צריך עזרה!!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים