מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
מדובר ב-LITE-ON. כתוב להלביש את המסך על התושבת, אבל לאחר מכן אני לא מוצא או לא יודע איך לכוונן אותו. כרגע הוא בזוית 90 מעלות וזה לא נוח בכלל. אני רוצה שהוא ייטה מעט לכיוון התקרה או שאפשר יהיה להגביהה אותו ואז להטות אותו לכיוון הריצפה. כרגע זה בכלל לא נוח. והאם זה לא אמור להגיע עם דיסק התקנה? כי אני זוכר שכשפירמטו לי ממזמן את המחשב אז לא ראו טוב ואז התקינו תוכנה וראו טוב. לא יודע מה זה היה אני חושב שכרטיס מסך אבל בעצם יש לי כרטיס משולב אז אל תסמכו עליי. בטח אתם יודעים אם זה אמור להגיע עם דיסק או לא. סומך עליכם יותר מעצמי ודבר נוסף-אחת הסיבות שהעדפתי רחב, בגלל שאפשר לעבוד על 2 חלונות במסך. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מישהו מכיר מרכזי תצוגה או/ו אתרים.. מה העלות של דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מסך 22" ההתלבטות בין שני הדגמים VIEWSONIC VG2230WM לבין Samsung 226BW המחיר דומה כ- 1700 ש"ח המלצות ועצות יתקבלו בברכה כמו כן לא ראיתי את המסך של VIEWSONIC איפו ניתן ליראות ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מסך זול לעבודה משרדית איזה הכי טוב במחירים האלו? תודה. יש מצב לפאנל טוב במחירים האלה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם.... כרגע אני אם מסך crt mag786pf אני מחפש מסך עד 1000ש''ח עדיף 19....אם יש כמובן... המסך לצורך כללי...משחקים אינטרנט וכו....
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=573720 ולשמש אותו גם כטליזיה וגם כמסך מחשב.. האם זה יהיה מספיק איכותי כדי לשמש למסך מחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
שלום,קניתי כרטיס מסך+מסך חדשים. בעבר היה לי 6800GT + LG1720b והתצוגה הייתה בסדר,נתן לי עד 1024X1280 והכל ישב כמו שצריך. עכשיו מה הבעייה עם הצמד החדש? הרזולצייה הטבעית של המסך הינה 1440X900 (מסך רחב) רק מה? כשאני מגדיר את הרזולצייה הזאת אני רואה תמונה חלקית בלבד. מזאת אומרת? נגיד את האייקונים של כל התוכנות ב TRAY אני לא רואה,עד שאני מזיז את העכבר ימינה ואז מתגלה לי החלק החסר של התמונה..ואז-את צדה השמאלי של התמונה,נגיד את my comuter (ווינדוס באנגלית) אני לא רואה ואני צריך להחזיר את הסמן שמאלה וככה חוזר חלילה. מותקנים דרייברים אחרונים של המסך+כרטיס מסך, המסך מחובר ב DVI. שאר המפרט בצד ימין <=== נ.ב --- גם במשחקים למשל..הוא לא נותן לי אופצייה של יותר מ 1024X768 …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא אותו באתר ולא בדפי זהב. תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מסך LCD בסביבות "22 שתכליתו (היחידה) לשמש כמסך לצפייה בסרטים- ע"י חיבור ל-DVD player (במקום טלביזיה). החיבור ל-DVD (וגם לוידאו) הינו באמציות כבלי RCA רגילים. מה כדאי לקנות כך שהעלות תהיה סבירה (פחות מאלפיים ש"ח)? תודה מראש - יעל
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כמו הכותרת התקציב הוא עד 2500 ובבקשה להגיד לא לתת לי מסך זבל כי אם המסך לא טוב אני ירד ל22 וזהו תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, כבר כמה שבועות שהמסך שלי, Philips Brilliance 200P7ES לא נדלק. אחרי הרבה לחיצות על כפתור ההדלקה וחיבורים מחדש לחשמל, הוא נדלק בסוף, אבל זה לא נעים להתעסק איתו רבע שעה כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. הוא בן 6, אני מבין שהוא כבר ישן, אבל הפאנל מצויין וחבל לי לזרוק על תקלה כזאת. איפה יש אפשרות לתקן אותו?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יום חמישי קניתי את המסך הנ''ל יש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת 1.איך אני יודע אם זה הקושחה החדשה או הישנה 2.איזה חיבור עדיף יותר DVI או S-VIDEO תודה והמשך יום טוב (ערב)
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם חובב והיום יש לי מסך MAG 996PF(מסוג CRT) שמשמש אותי יפה בשנים האחרונות, בעיקר לעיבוד תמונה. לאחרונה רציתי למכור מספר עדשות וידיד שלי הציע לי סמסונג 960BF (משומש, מצב טוב מאד) כחלק מהתשלום על אחת מהעדשות שלי. היתרונות עבורי: מסך גדול יותר. פחות מקום על השולחן. אמכור את העדשה. החסרונות עבורי: לא ממש תכננתי להחליף מסך. אם אמכור את העדשה למישהו אחר, אקבל את מלוא התמורה בכסף. מצד שני, היא עומדת למכירה כבר לא מעט זמן. העניין הוא שבעיקרון, בהנחה ונגיע למחיר מוסכם, אין לי בעיה לעשות את ההחלפה. כסף או מוצר שימושי זה אותו הדבר עבורי. עכשיו מגיעות השאלות. 1. באופן עקרוני, למעט נושא הגודל, האם השדרוג יהיה משמעותי מבחינת איכות התמונה? התיחסות ממישהו עם ניסיון ב…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום חזרתי מוויסטה לXP עכשיו רואים בהיר מדי! לא יודע למה .. זה קרה פתאום .... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ עם כל מי שמעוניין לעזור לי. אני מתעניין לקנות מסך עם יציאת HDMI איכותי בתקציב של בין 1500 ל2000 ש"ח חשוב לציין שחשובה לי איכות התצוגה יותר מהגודל, והיות ואני לא כ"כ מבין במסכים הייתי שמח לקבל קצת רקע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המחשב שלי למסך טלויזיה LCD32 של HITACHI דגם L32SO2A כרטיס מסך NVIDIA 260 GTX בחיבור HDMI ולמרות זאת אני עומד על רזולוציה מאוד נמוכה 1024 על 768 . יתרה מכך יש לי מספר מצומצם מאוד של אפשרויות שינוי של הרזולוציות ( 5 במספר) שזה מאוד מוזר כי לפני שבועיים בערך היה לי פי 2 אפשרויות ויכולתי לשים רזולוציה של 1366 על 768 וראו טוב מאוד. עכשיו אין לי בכלל את האפשרות של הרזולוציה הזאת וכאשר אני אפילו מנסה לשים 1280 על 720 שהיא רזולוציה אחת מעל לנוכחית ( 1024 על 768) שעדין די נמוכה,המלל ניהיה קטן ולא ברור ואיני מבין למה ואיך אני יכול להחזיר את כול הרזולוציות שהיו ולהעלות את הרזולוציה הנוכחית? ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין את הכי חדשים- לא עזר מחקת…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אתם מכירים את המסך של BENQ דגם G2412HD? זה מסך FHD 1920X1080P קצב ריענון 2MS GTG ורגיל 5MS מישהו התנסה? מכיר?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עד 500₪, Full HD, לא משנה גודל, חשוב שהAspect Ratio ישתנה באופן אוטומטי בין 4:3 ל 16:9, ושלא יהיה כל הזמן על 16:9. על איזה דגם מומלץ מהדגמים האלה: AOC E2260SWDA 21.5 Asus VP228HE 21.5 Philips 221S8LDAB 21.5 AOC 22E1D 21.5 AOC M2470SWH 23.6 Philips 243V5QHABA 23.6 Acer KA240H 24
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין Dell Ultra Sharp 2007WFP, אבל מרוב הכתבות כאן אני ממש מתבלבל. האם זה המסך הכדאי ביותר בתקציב של 2000 ש"ח? אם כן, איפה תמליצו לקנות באיזור פתח תקווה? ראיתי איזה דיון שמישהו התבאס שהוא קנה את המסך הזה ולא מסך PVN (אני לא כזה מבין בזה). IPS לא מספיק טוב לי לכל השימושים? כולל סרטים וכו'? תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כרטיס מסך 8800GT של אסוס. האם כדאי מסך רחב או רגיל? עם אחריות של שלוש שנים רצוי וגודל עד "20 . תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום. אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite. האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו). יש לכם הצעות מעניינות? תודה עמרי
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
XM7 22AFW של XEROX לחבר שלי יש את המסך הזה הוא מצופה מגן זכוכית מסך מעוצב יפה והאיכות מצויינת השאלה שלי היא במשחקים\ סרטים איך יראו אם יהיו מריחות
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מבקש המלצה מכם למסך Lcd באזור 1200 ש"ח, למטרות משרדיות/ ביתיות נטו. אולי מידי פעם לראות איזה סרט. ד"א, עדיפות היום נחשבת למסך רחב או שזה רק אני? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-