מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפס מסך למחשב 19-20 אינג' וראיתי כל מני המלצות שלכם על מסכים כמו הסמסונג 932B או VP930. אבל אני מחפס מסך רחב. השימושים שלי הם למשחקים, גלישה באינטרנט- אין למסך מטרה מסוימת אני מחפש מסך שיתאים לכל השימושים. התקציב שלי הוא 1800, אם יש צורך לחרוג קצת אז אפשר. תודה רבה גיל.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף הW2261VP של LG או ה T220P של סמסונג? השימושים בעיקר משחקים אבל סרטים לעיתים די קרובות... שתיהם תומכים בפול HD?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך המסך בכללי...האם הוא טוב לסרטים, משחקים...וכו' והאם שווה את המחיר. (בלי להציע מסכים אחרים באותו מחיר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שאומרים כיול למה בעצם מתכוונים מה הכיול עושה למסך מה זה בעצם כיול? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מסך חדש , חשבתי על הDELL 2007FP ורציתי לדעת אם לא אמור לצאת לו בקרוב דגם חדש? המסך הזה כבר לא כל כך חדש ויכול להיות שכשיצא דגם חדש יירד המחיר שלו לא? מה אתם אומרים שווה לחכות קצת או שהמחיר שלו יישאר ככה עוד הרבה זמן?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת מבולבל מהשפע, יש המלצות רלוונטיות?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
זה נכון שמסכים דקים מפעילים פחות טוב משחקים מאשר מסכים גדולים ??
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש!! וטוב עם 2ms ורזולוציה גבוהה חשבתי על T220 אבל אני מחפש יותר טובים! אז עם משהו יכול למצו לי יותר טוב אז תודה!!1 אני צריך אותו בעיקר למשחקים וכרטיס המסך שלי הוא: NVIDIA GeForCe 9400GT תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום בגלל שהמסך שלי נידפק שלחתי אותו לתיקון(ולצערי זה ייקח שבועיים) אז בינתיים התנחלתי על המסך של אח שלי שהוא מסך CRT ועכשיו אחרי שנתיים שלא היתי על המסכים האלה אני פשוט ראה מטושטש משום מה זה נורמלי(לא רפואי)? כלומר יכול להיות שזו בעיה במסך או בגדרות כי זה משגע אותי אני לא מסוגל לקראו או להיות עליו למשך זמן.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך שישמש אותי 90% מהזמן למשחקים אני מעדיף שיהיה רחב וגדול כמה שאפשר אבל לפי מה שקראתי פה למסכים הגדולים ( 22+ ) יש פאנל בעיתי והאיכות חשובה לי מאוד אשמח לקבל המלצות.. יוגב
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חשבתי לקנות קונסולת משחקים, PS2 או PS3 ורציתי לדעת איך קונסולות מתפקדות עם מסכי LCD רגילים שמיועדים למחשבים - שמעתי שה-PS2 לא נראה טוב על מסך LCD, אבל מה עם PS3? איך האיכות בהשוואה לטלויזית LCD? יש פרמטרים חשובים שכדאי לי לחפש במסך שאני רוצה לייעד אותו לקונסולה?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מסך 24 אינטש עד 1000 שקל. בכלל, איזה מסכים היום נחשבים טובים ואמינים? :hi:
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך אבל כל חנות שניסיתי לקנות אצלה טענה כי אין לה כרגע את הדגם עם S-IPS A04, יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה? חשוב אני לא רוצה את המסך הרחב אלא את הרגיל.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוקיי.. יש לי את המסך אחלה מסך והכל אבל בעיה קטנה אני רואה וידאו 720P (וזה לא אומר שהבעיה ספציפית ב720 לא כל כך בדקתי) והאיכות מעולה והכל אבל ברוב בקטעים יש חתכים של המסך לשתיים כזה במעברים של הוידאו פשוט קטיעות.. מישהו יודע מה לעשות? זה קשור בדרייבר או משהו? 0.0 כי הרי המסך 2MS[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 17:01:35 דחוף תענו ><
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום בעקבות מותו בטרם עת של מסך ה15 אינטץ בן ה5 שנים שלי אני מעוניין סוף סוף להתחדש במסך 22 רחב חדש. מכיוון שאני בור מוחלט בנושא וישנן המון אופציות שונות בשוק אשמח להמלצה תקציב רצוי שיהיה מקסימום 1000 ש"ח, להוציא רק 850 יהיה גם נחמד אבל לא מאוד עקרוני. רצוי מסך שיהיה זמין לקנייה באזור המרכז ( גר בראשל"צ) אבל לא מאוד קריטי תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מסך לגרפיקה בעיקר איזה מסך הכי טוב אני יוכל למצוא, מתכוון לדברים שאין בארץ, האם קיים מסך טוב יותר מהDELL 2007FP או ה HP המקביל שניתן להשיגו בחו"ל? אני לא מגבר על מסכים ב 5000ש"ח אלה למסכים טובים עם פאנל טוב.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי היום מסך LCD של סמסונג. ניסיתי לחבר אותו דרך הכבל DVI שקיבלתי עם המסך ליציאת הDVI בכרטיס המסך שלי - ati readon 9600SE. המסך לא מקבל סיגנל מהמחשב. ניתקתי את הDVI וחיברתי כבל VGA והפלא ופלא המסך עובד תקין. כיוונתי רזולוציה וניסיתי למצוא בהגדרות של הכרטיס מסך והגדרות התצוגה דרך להפעיל את הDVI, ללא הצלחה. כיצד אני מגדיר את המחשב להוציא תצוגה דרך הDVI ולא הVGA ?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות מסך חשבתי בכיוון של 22" ..כי אני קונה מחשב חדש .. אני נוטה לכיוון של סמסונג 226BW (אני קונה 8800gt 512 ) ורציתי לדעת אם הוא טוב או לא ואם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה.. בנוסף קראתי שיכול להיות שמשחקים עם הכרטיס מסך הזה יכול להיות שלא יעבדו כמו שצריך ברזולוציה של המסך ורציתי חוות דעת נוספת בנושא.. תודה!..
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 20-22" למשחקים\סרטים תקציב 1200 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עם התרבות מסכי ה 24" בשוק, רציתי לדעת באיזה אתר ניתן לקבל מידע על מרחב הצבע של מסך מסוים? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19" זול ככל האפשר, לשימוש משרדי בסיסי ביותר. לפי מה שראיתי רוב המסכים בשוק הם 19" רחבים, ואיני מעוניין בכזה. אשמח לקבל המלצה - ואולי אף הכוונה לחנות\טווחי מחירים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-