עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בוקר טוב לכולם, כבר כמה שבועות שהמסך שלי, Philips Brilliance 200P7ES לא נדלק. אחרי הרבה לחיצות על כפתור ההדלקה וחיבורים מחדש לחשמל, הוא נדלק בסוף, אבל זה לא נעים להתעסק איתו רבע שעה כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. הוא בן 6, אני מבין שהוא כבר ישן, אבל הפאנל מצויין וחבל לי לזרוק על תקלה כזאת. איפה יש אפשרות לתקן אותו?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. איך T200 של סמסונג? והאם כדאי לי לקנות אותו מתצוגה ב640 ש"ח עם 3 שנים אחריות של חיון? 2043BW של סמסונג? W2042T של LG? מה הכי עדיף?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Sagi_M,

שלום, מה ההבדל בין שני הדגמים האלו ומה עדיף לקנות למחשב שמיועד למשחקים (כבדים), צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

איך אני מוצא אם יש לי במסך פיסקלים שרופים? יש תוכנה? וכמה פיקסבלים שרופים צריך שיהיו כדי לממש אחריות? המסך סמסונג 240T. תודה!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. לאחרונה רכשתי מסך samsung 2243bw. לבקר המסך שלי יש יציאת VGA בלבד (אין DVI). כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל המקורי, מתקבלת תמונה נהדרת ברזולוציה הטבעית: 1680x1050. הבעיה היא שהכבל שמגיע עם המסך הוא קצר מידי. כבר ניסיתי להחליף אותו בשלושה כבלים שונים, ארוכים יותר, שרכשתי בנפרד. רכשתי כבלי VGA באורך 3 מטר זכר-זכר. כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל הארוך שרכשתי בנפרד, כרטיס המסך מפסיק לזהות את המסך כמסך plug and play, ואינו מאפשר הצגת הרזולוציה הטבעית של המסך. מה מיוחד כל-כך בכבל המקורי שמגיע עם המסך (באורך 1.8 מטר)? איפה אוכל לרכוש כבל כזה באורך 3 מטר ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by Doron404,

אלהן חברים, מישהו יכול להמליץ לי על מסך PVA (או אחד מהווריאציות שלו) בגודל 20 או יותר, (רצוי לא רחב אם אפשר) עד 1800 שקל ? = שנמכר בישראל כמובן = אהבתי את ה2007fp - אבל הוא קצת מחוץ לתקציב שלי בגדול, אני צריך אותו לגלישה, וקריאה מרובה מהמסך, סרטים ומידי פעם גם משחקים .... בגדול הכי חשוב לי: שימוש רציף במסך עם אימוץ מינימלי של העיניים. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by shz41,

שלום , יש לי מסך LCD 19 של HP שהפסיק לתפקד. כשאני מדליק אותו, יש הבהוב של נורית הPOWER ומסך שחור. זה כבר קרה לפני כמה ימים אבל אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה הוא חזר לפעול. הפעם זה נראה "סופי". אפשר לתקן? איפה? מה העלות?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. שלום, אני מבקש לקנות מסך LCD. גודל: 19 אינטש. לא רחב. מחיר: 1000-1,500 ש"ח צרכים: משחקי מחשב, עיבוד תמלילים, מעט מאד צפייה בסרטים. תודה רבה מראש! איל

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by ImAllMostAwake,

ראיתי את זה מסך מחשבו943BMוSamsungו(סמסונג) מסך מחשבוL1953TRוLG מה מומלץ אלה או משהו אחר ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  10. Started by kk_kk,

האם יצא הדגם החדש של מסך זה ? לא הבנתי מה הבעיה בדיוק בדגם הישן והאם יש מסך באותו גודל ויותר מתקדם ממסך dell ? (מה עם hp 24)

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by hananmori12,

שלום, לאחר שאתמול המסך CRT הישן שלי נשרף לא נשאר לי ברירה, התקציב בסביבות ה1000 שקל בלי להשתגע יותר מדי, שמעתי על הDELL 2209WA שהוא מצויין ושמעתי שלLG יש גם מסך עם פאנל E-IPS שאני לא יודע כמה הוא עולה, בכל מקרה מה ההמלצות שלכם למסכי 22" בסדר גודל כזה? נ.ב בזמנו ראיתי את הCHIMI 222H בACE ב600 ומשהו שקל, אני נוסע לשם תכף לבדוק, במידה וכן אני יקנה, שווה?

12. Started by smoke_man,

השימושים שלי לפי הסדר הם גלישה באינטרנט משחקים ובסוף סרטים על איזה מסך אתם ממליצים לי

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by sefoni,

שלום, מבקש המלצה למסך מחשב 27" אני משתמש במחשב נייד של DELL מחובר לתחנת עגינה של DELL. השימושים העיקריים שלי זה עבודה משרדית (עובד הרבה מהבית), כתיבת וקריאת מסמכים. גלישה באינטרנט. מערכת SAP. לא עושה עיצוב גרפי, לא רואה סרטים ולא עורך וידאו. חשוב איכות הטקסט שלא אצטרך לאמץ את העיניים. אני יושב מול המחשב רוב שעות היום. תקציב 1500 +- חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893370 מה דעתכם? גם המלצות אחרות יתקבלו בברכה!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שמיועד למגוון פעילוית: צפייה בסרטים (בעיקר בפורמט divx), עבודה בפוטושופ, עריכת סרטים, עבודה עם מסמכי office ,גלישה באינטרנט ומשחק מזדמן פה ושם. העבודה בפוטושופ ועריכת הסרטים הם ברמת חובבן. גובה התקציב: עד 1500-1600 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. Started by y0tam,

איזה מסך עדיף הW2261VP של LG או ה T220P של סמסונג? השימושים בעיקר משחקים אבל סרטים לעיתים די קרובות... שתיהם תומכים בפול HD?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

אז התחדשתי במסך הזה... מסך די מרשים סה"כ.. נהנה מהתצוגה ב1080P אבל אתמול השתמשתי בו בלילה ובסיבה שקטה וכשפתחתי חלון מסויים של תוכנה הוא עושה רעש גבוה וחלש של שריקה או משהו בסגנון.. כשאני ממזער את החלון זה נעלם כשאני מחזיר אותו הרעש הדי חרישי הזה חוזר.. זה משהו נורמלי?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by deed,

שלום רב, אני עומד בפני קניית מסך Asus מדגם VW192T שמציג נתונים "על הנייר" טובים למחירו - 1000 ש"ח. חיפשתי בפורום אם נרשם עליו משהו ולא הצלחתי לאתר. האם למישהו יש היכרות עם המסך הנ"ל ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. התקציב שלי זה עד 3000 שקל רק למסך.... אני רוצה מסך למשחקים טוב.. יש לי 19 אינץ של proview crt ממש לא רואים כלום יותר... אני מסתפק ב 17 אינץ גם... ואני חושב על לעבור ל lcd כי הבנתי שיש כבר מסכים עם 2 ms ... דרך אגב לא חובה כל ה 3000 שקל... ו 17 אינץ מספיק לי.. עריכה: הבנתי ש 17 אינץ כבר למיושנים בדגמים אז אפשר 19 ואפילו טיפה יותר.. אבל האיכות חשובה יותר מהגודל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by matvey99,

פתחתי לפני כמה שבועות כבר דיון דומה אבל המסך שהמליצו לי עליו לא זמין במאלי ב TMS אז אני מחפש מסך 19 שעולה 1200שקל +- ( לא לחרוג ) אך ורק ב TMS! מסך למשחקים , סרטים , ובלהבלה ( קיצר כל הדברים ) ולא משנה לי אם הוא יהיה WIDE או רגיל תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by liorms,

שלום, בשעה טובה הגיע המסך החדש שלי - DELL 2007FP. המסך מצויין - הומלץ רבות כאן באתר ואין צורך להרחיב עליו את הדיבור. אני משתמש איתו ברזולוציה הטבעית שלו 1600X1200 והפונטים נראים זוועה. חבר טוב אמר לי שכאן בפורומים המליצו על פונטים מסויימים שמתקנים את המצב, חיפשתי בפורום ולא מצאתי... יש מישהו שיכול לעזור \ לתת עוד טיפים לגבי אופטימיזציה של מסך זה ? תודה, ליאור.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by deco,

שלום לכולם אני הולך לקנות מסך 22" ההתלבטות בין שני הדגמים VIEWSONIC VG2230WM לבין Samsung 226BW המחיר דומה כ- 1700 ש"ח המלצות ועצות יתקבלו בברכה כמו כן לא ראיתי את המסך של VIEWSONIC איפו ניתן ליראות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום. אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite. האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו). יש לכם הצעות מעניינות? תודה עמרי

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. XM7 22AFW של XEROX לחבר שלי יש את המסך הזה הוא מצופה מגן זכוכית מסך מעוצב יפה והאיכות מצויינת השאלה שלי היא במשחקים\ סרטים איך יראו אם יהיו מריחות

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. שלום רב לכל חברי הפורום הנהדר הזה, קודם כל תודה רבה לכל אלה אשר משקיעים מזמנם היקר בכדי לעזור לאנשים כמוני שלא יודעים הרבה על כל נושאי המחשב והרבה פעמים נתקלים בבעיות רבות... אז תודה רבה ובאמת כל הכבוד לכם. נכון שזה הוא הנושא הראשון שאני פותח, אבל אני קורא הרבה ולומד מהבעיות של אנשים אחרים בכדי לא להקשות על חברי הפורום בשאלות חוזרות, למרות זאת, אני חש שאני צריך עזרה בנושא זה בגלל שלא מצאתי ת'רד מוקדש אך ורק לנושא זה. אני מחפש מסך טוב לצפייה בסרטים וזהו. אני לא מפעיל משחקים על המחשב. כל מה שאני עושה על המחשב הוא להוריד סרטים ולצפות בהם. עברתי על הרבה ביקורות של מסכים ואני יודע שמתיחסים שם לצפייה בסרטים אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה לשאלה זאת בגלל שבכל הביקורות מקדישים יותר תש…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. שלום, אכן קראתי כאן על מסכי ה"22 אינץ אבל אף מילה מפורשת לגבי עיבוד תמונה.( אני צלם מקצועי) שמעתי/קראתי איפהשהוא כי 6BIT צבע רחוק מלהספיק לעיבוד תמונה סביר. האם יצרנים מציינים נתון זה או מחביאים אותו? לאחרונה קניתי "בשלוף" סמסונג samsung226bw ובמילים עדינות :אכלתי אותה" אפילו עם מערכת הEYE ONE איני מצליח לבנות פרופיל צבע לשביעות רצוני! אין רצוני לקנות את הליין היקר של מסכים המסתובב סביב 5K ש"ח ..... תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.