מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך 19 שייתן לי שימוש טוב לעבודות טקסט ופורומים באינטרנט איזה מסך יהיה מועדף והאם זמן תגובה הוא של 8MS יכול לספק או שאם 2MS אני אהנה יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני כבר שנה עם מסך של סמסונג (203B) ונראה לי שהגיע הזמן להמשיך הלאה בגדלים מעניין עם יש חיה כזאת
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך שלא יעלה על 1100 ש"ח, וראיתי את 2 המסכים האלו. מי מבין ה2 עדיפים? 1. E197FPוDell 2. 931BFוSamsung האם יש מסך טוב ביותר בסביבות המחיר הנ"ל? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2253LW לבין 2253BW ראיתי מפרט של שניהם שהיה די זהה והמחירים שונים.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 20-22" למשחקים\סרטים תקציב 1200 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19" זול ככל האפשר, לשימוש משרדי בסיסי ביותר. לפי מה שראיתי רוב המסכים בשוק הם 19" רחבים, ואיני מעוניין בכזה. אשמח לקבל המלצה - ואולי אף הכוונה לחנות\טווחי מחירים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
כאשר אני עובר למצב PIVOT המסך נכבה האם זה מצב נורמלי? אשמח לדעת מה צריך לעשות עלמנת שזה יעבוד
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט מה לקנות: מסך רחב או רגיל? אני לא משחק הרבה אבל רואה סרטים לפעמים, אני לא מבין אבל למשל במסך של dell 2007: יש אותו בשתי הפורמטים ויש לו אפשרות לפיבוט אבל מה זה נותן במסך רגיל? המסך הרגיל הוא לא מרובע? אם כן מה נותן לי הפיבוט כי המרובע הוא בעצם שווה צלעות, לא? ברחב אני מבין שזה נותן לי תצוגה כמו דף וזה שימושי לאופיס ואיטנרנט, לפי התמונות שראיתי גם במסך הרגיל זה נראה כמו דף במצב של היפוך, מישהו מוכן להסביר לי את ההבדלים ומה כדאי לקנות? אני נוטה לכיוון הרחב גם כי רואים יותר ויותר מסכים רחבים היום
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום מבקשם דעתכם על המסך SAMSUNG 260HD 26” HDTV בשביל הPS3. מבקש עזרתכם ...
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת במהלך כל משחק פתאום נכבה המסך והוא נכנס למצב power save mode אין אפשרות לחזור למשחק או לצאת למערכת ההפעלה ויסטה 32 כיביתי את המסך והדלקתי עברתי למצבי חיבור אחרים וכלום רק לעשות איתחול יש לי HD4870 עם דרייבר 9.4 וכבל DVI עם גרסת מסך A01 משהו נתקל בדבר כזה ומה ניתן לעשות יום טוב
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מסך חדש , חשבתי על הDELL 2007FP ורציתי לדעת אם לא אמור לצאת לו בקרוב דגם חדש? המסך הזה כבר לא כל כך חדש ויכול להיות שכשיצא דגם חדש יירד המחיר שלו לא? מה אתם אומרים שווה לחכות קצת או שהמחיר שלו יישאר ככה עוד הרבה זמן?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
953BW קניתי אותו למחשב עם כרטיס מסך מובנה ואני חושבת שיש שם רק יציאת VGA
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. את המפרט יש לי פחות או יותר וההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר למסך. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים. הדגמים שאני שוקל לקנות הם: 1.SAMSUNG 19" LCD 941BW 4MS Wide DVI 2.Samsung 940NW 19" LCD 5MS 3.LG 19" L1953S 5ms LCD המחיר שאני יכול להשקיע הוא סביב 1200. דרך אגב, האם שווה לקחת WIDE? שמעתי שהם לא ממש נוחים לעבודה.. הצעות למסך אחר, שווה יותר, יתקבלו בברכה (: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מסך מחשב דק ''SAMSUNG DVI/RGB 2ms 1:2000 LCD 19 1200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אוקיי.. יש לי את המסך אחלה מסך והכל אבל בעיה קטנה אני רואה וידאו 720P (וזה לא אומר שהבעיה ספציפית ב720 לא כל כך בדקתי) והאיכות מעולה והכל אבל ברוב בקטעים יש חתכים של המסך לשתיים כזה במעברים של הוידאו פשוט קטיעות.. מישהו יודע מה לעשות? זה קשור בדרייבר או משהו? 0.0 כי הרי המסך 2MS[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 17:01:35 דחוף תענו ><
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אם כן,אז איך? צריך כרטיס טלויזיה או משהו?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלה למסך 22" בתקציב של עד 1300 ש"ח. השימושים העיקריים יהיו עיצוב גרפי ותלת מימד. תודה לעוזרים, יובל.ע.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסך נייד איכותי לעבודה עם ה-MacBook pro שלי (16 אינץ׳) לצערי אני עובד מרחוק ואני זקוק למסך נוסף לצורכי פיתוח. הדרישות שלי: - חשוב לי חדות - איכות צבעים ומסך אודה להמלצות 👍❤️
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
איך אני מוצא אם יש לי במסך פיסקלים שרופים? יש תוכנה? וכמה פיקסבלים שרופים צריך שיהיו כדי לממש אחריות? המסך סמסונג 240T. תודה!
-
הי אני צריך מסך בעיקר לעבודה גרפית עם פוטושופ ואילוסטיטור רצוי 20'' רגיל (האם רחב מעוות את התמונה??) תקציב 2000 גג (יותר בכיוון של 1500) קרתי וחיפשתי בפורום וראיתי את ההמלצות לגבי ה DELL - קצת יקר מה לגבי ה LG L2000CN והאם פאנל TF הוא קצה גרוע?? (אצלי החשיבות היא בהדפסות...) איתי
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני פונה אליכם אחרי שבפורום אחר לא ענו לי אם אפשר בבקשה עזרה אני ישמח תודה לכם 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):1500 2. מה השימושים של המסך:טלויזיה ומחשב משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי :Sapphire ATI Radeon HD4890 1GB PCIe Vapor-X 4. בקשות מיוחדות - חיבורי בננות יאנו RCA בשביל שאני יוכל לחבר סוני פלסטישן 2 או 3 בעתיד.... 5. גודל מסך רצוי:23 + יש שני מסכים שאני חושב עליהם זה:2333HD קישור: http://www.saleshop.co.il/Product.as...ff=Zap〈=he או זה:2370HD קישור: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742286 תודה לעוזרים בלי הצעות מיותרות.....
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
benq fp92e הוא מתומחר ב-1350 ש"ח שזה די נמוך הייתי רוצה לדעת אם זאת מציאה או שזה מתבטא באיכות שלו.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שאומרים כיול למה בעצם מתכוונים מה הכיול עושה למסך מה זה בעצם כיול? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שמיועד למגוון פעילוית: צפייה בסרטים (בעיקר בפורמט divx), עבודה בפוטושופ, עריכת סרטים, עבודה עם מסמכי office ,גלישה באינטרנט ומשחק מזדמן פה ושם. העבודה בפוטושופ ועריכת הסרטים הם ברמת חובבן. גובה התקציב: עד 1500-1600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-