עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mx-3,

חוץ מהבדל של כמה מאות שקלים?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. Started by oran55,

שלום לכולם, אני מחפשת מסך שלא יעלה על 1100 ש"ח, וראיתי את 2 המסכים האלו. מי מבין ה2 עדיפים? 1. E197FPוDell 2. 931BFוSamsung האם יש מסך טוב ביותר בסביבות המחיר הנ"ל? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. שלום, אכן קראתי כאן על מסכי ה"22 אינץ אבל אף מילה מפורשת לגבי עיבוד תמונה.( אני צלם מקצועי) שמעתי/קראתי איפהשהוא כי 6BIT צבע רחוק מלהספיק לעיבוד תמונה סביר. האם יצרנים מציינים נתון זה או מחביאים אותו? לאחרונה קניתי "בשלוף" סמסונג samsung226bw ובמילים עדינות :אכלתי אותה" אפילו עם מערכת הEYE ONE איני מצליח לבנות פרופיל צבע לשביעות רצוני! אין רצוני לקנות את הליין היקר של מסכים המסתובב סביב 5K ש"ח ..... תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. שלום, אני צריך המלצה למסך למחשב התקציב הוא 1500 ש"ח +- השימושים הם: אינטרנט עבודה משרדית ומשחקים (לא מתכנן לראות סרטים על המסך) חשוב לי שהמסך יתאים לעבודה ממושכת. אשמח לשמוע כל המלצה כדי להתחיל לקבל כיוון ולדעת איזה מסכים בכלל כדאי לבדוק. תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. השאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום רב לכל חברי הפורום הנהדר הזה, קודם כל תודה רבה לכל אלה אשר משקיעים מזמנם היקר בכדי לעזור לאנשים כמוני שלא יודעים הרבה על כל נושאי המחשב והרבה פעמים נתקלים בבעיות רבות... אז תודה רבה ובאמת כל הכבוד לכם. נכון שזה הוא הנושא הראשון שאני פותח, אבל אני קורא הרבה ולומד מהבעיות של אנשים אחרים בכדי לא להקשות על חברי הפורום בשאלות חוזרות, למרות זאת, אני חש שאני צריך עזרה בנושא זה בגלל שלא מצאתי ת'רד מוקדש אך ורק לנושא זה. אני מחפש מסך טוב לצפייה בסרטים וזהו. אני לא מפעיל משחקים על המחשב. כל מה שאני עושה על המחשב הוא להוריד סרטים ולצפות בהם. עברתי על הרבה ביקורות של מסכים ואני יודע שמתיחסים שם לצפייה בסרטים אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה לשאלה זאת בגלל שבכל הביקורות מקדישים יותר תש…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by hananmori12,

שלום, לאחר שאתמול המסך CRT הישן שלי נשרף לא נשאר לי ברירה, התקציב בסביבות ה1000 שקל בלי להשתגע יותר מדי, שמעתי על הDELL 2209WA שהוא מצויין ושמעתי שלLG יש גם מסך עם פאנל E-IPS שאני לא יודע כמה הוא עולה, בכל מקרה מה ההמלצות שלכם למסכי 22" בסדר גודל כזה? נ.ב בזמנו ראיתי את הCHIMI 222H בACE ב600 ומשהו שקל, אני נוסע לשם תכף לבדוק, במידה וכן אני יקנה, שווה?

8. מה הכי מתאים לעיבוד תמונות ממצלמה דיגיטלית ומסריקות לעבודה ממושכת ומקצועית nec 2470 wnx hp 2475w dell 2408wfp ואם ישנה המלצה אחרת מצוין אשמח לעזרה יורם

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by y0tam,

איזה מסך עדיף הW2261VP של LG או ה T220P של סמסונג? השימושים בעיקר משחקים אבל סרטים לעיתים די קרובות... שתיהם תומכים בפול HD?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. שלום לכולם. רכשתי היום מסך LCD של סמסונג. ניסיתי לחבר אותו דרך הכבל DVI שקיבלתי עם המסך ליציאת הDVI בכרטיס המסך שלי - ati readon 9600SE. המסך לא מקבל סיגנל מהמחשב. ניתקתי את הDVI וחיברתי כבל VGA והפלא ופלא המסך עובד תקין. כיוונתי רזולוציה וניסיתי למצוא בהגדרות של הכרטיס מסך והגדרות התצוגה דרך להפעיל את הDVI, ללא הצלחה. כיצד אני מגדיר את המחשב להוציא תצוגה דרך הDVI ולא הVGA ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by Benz0r,

זה נכון שמסכים דקים מפעילים פחות טוב משחקים מאשר מסכים גדולים ??

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. Started by eli_t,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג T220P ו LG W2261V. אחרי חיפוש בפורום על המסכים האלה לא הגעתי למסקנה חד משמעית. ממה שהבנתי אנשים מאוד מרוצים מהסמסונג אבל מצד שני אין לו כניסת HDMI לעומת ה LG אשר לו יש.. אשמח ממכם לחוות דעת מקצועית, עדיף מנומקת תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by shz41,

שלום , יש לי מסך LCD 19 של HP שהפסיק לתפקד. כשאני מדליק אותו, יש הבהוב של נורית הPOWER ומסך שחור. זה כבר קרה לפני כמה ימים אבל אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה הוא חזר לפעול. הפעם זה נראה "סופי". אפשר לתקן? איפה? מה העלות?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by ImAllMostAwake,

ראיתי את זה מסך מחשבו943BMוSamsungו(סמסונג) מסך מחשבוL1953TRוLG מה מומלץ אלה או משהו אחר ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. Started by kk_kk,

האם יצא הדגם החדש של מסך זה ? לא הבנתי מה הבעיה בדיוק בדגם הישן והאם יש מסך באותו גודל ויותר מתקדם ממסך dell ? (מה עם hp 24)

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. מקווה שזה הפורום הנכון, מתנצל מראש אם לא. יש לי מחשב עם כרטיס 8800 GTS 2 כניסות DVI. בנוסף יש לי 2 מסכים, מסך של המחשב 22" רחב של אסוס, ועוד מסך הטלוויזיה שלי LCD 32" HD READY. אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה כך שאוכל לצפות בסרטים, אז קניתי כבל DVI TO HDMI איכותי, חיברתי את הכל, אך התמונה שאני מקבל בטלוויזיה לא ברורה, וקופצת ומרצדת לסירוגין. אשמח לקבל עצות או טיפים איך אפשר לסדר זאת. תודה שי

17. שלום לכולם! כבר שנה שיש לי את ה SUMSUNG 971P ואני אוהב לעבוד אתו, אבל ברגע שאני מדפיס תמונות אני לא ממש מרוצה מהתוצאות של בכיול למרות שיש לי את ה SPYDER VISION האם אני יראה הבדל מהותי בין ה FlexScan S1932 ל SUMSUNG 971P בבקשה ? בנוסף רציתי לקבל גם את חוות דעתם על המכשיר X-rite EyeOne Display 2 תודה רבל לכם העונים

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by smoke_man,

השימושים שלי לפי הסדר הם גלישה באינטרנט משחקים ובסוף סרטים על איזה מסך אתם ממליצים לי

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by smoke_man,

יום חמישי קניתי את המסך הנ''ל יש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת 1.איך אני יודע אם זה הקושחה החדשה או הישנה 2.איזה חיבור עדיף יותר DVI או S-VIDEO תודה והמשך יום טוב (ערב)

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. סמסונג מביאה ב- 2022 OLED QD ברמת RGB כלומר 3 צבעים כמו שהסרטים מצולמים וזה יתרון מול LG שקל לכיול צבעים , מתאים לכרטיסי מסך שמגיעים ב- RGB ( 3 צבעים ) 2. לא מסכי OLED מתוצרת LG 3. 80% מכלל הצבעים של REC2020 מרחב צבעים גדול שכבר קיים במשחקים וסרטים השאלה עם כרטיסי מסך תומכים במרחב צבעים זה באמת ? 4. 1000NITS שזה טוב ל- OLED בהירות תמונה 5. כיום מסכי OLED נותנים תוצאות טובות לזמני תגובה וזה מדהים למשחקים https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1628238012 https://www.whathifi.com/news/samsung-tipped-to-launch-first-ever-qd-oled-tv-in-early-2022

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. בוקר טוב לכולם, כבר כמה שבועות שהמסך שלי, Philips Brilliance 200P7ES לא נדלק. אחרי הרבה לחיצות על כפתור ההדלקה וחיבורים מחדש לחשמל, הוא נדלק בסוף, אבל זה לא נעים להתעסק איתו רבע שעה כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. הוא בן 6, אני מבין שהוא כבר ישן, אבל הפאנל מצויין וחבל לי לזרוק על תקלה כזאת. איפה יש אפשרות לתקן אותו?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. היי, אני קונה בקרוב מאוד את המסך, כתוב באתר של החנות שמסך הוא revision 4 , איך בודקים איזה פנאל זה? האם זה שונה מ 3 ו 2? הרי הם בטח בינו שוב את השמות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by frogman,

תקציב עד 1400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. Started by ofir38,

האם המסך הזה יכול להיות טלוויזיה ?http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255 זאת אומרת לחבר אליו ממיר יס כמו לכל טלוויזיה רגילה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  25. Started by ידידיה,

שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים