עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by naba,

אני פוזל לעבר ה"CHI MEI 22 שעולה 1340 ש"ח. אבל לחבר שלי יש מסך 19" ושלו פשוט ענק (גם כן רחב), השימושים שלי (אני כמעט ולא נמצא בבית) הם בעיקר גלישה באינטרנט אבל גם סרטים ומשחקים (כבדים) אולי גם ויסטה לאחר קנייית כרטיס מסך חדש. האם יש לי צורך במסך כזה ענק (ראיתי אותו בתצוגה והוא פשוט ענק)? אני אהיה ממרחק של בערך 70 ס"מ בעבודה ומשחקים וכ120-150 ס"מ בסרטים. או שבכלל עדיף לי לקנות מסך 19" רחב ולשמור את הכסף לכרטיס מסך? * אני כרגע על "CRT 17 עריכה: ראיתי עכשיו בזאפ VX2235WM Viewsonic ב1460 ש"ח, הוא יותר טוב מהCHI MEI "22 ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  2. שלום ליושבי הפורום, אני ממש חייב עזרה בקשר לקניית מסך חדש! יש לי את ה Dell 2007FP כבר שנתיים ואני מאושר עד הגג. אני בעיקר משתמש בו לכתיבת קוד וקריאת טקסטים. אני רוצה מאוד להוסיף לו עוד מסך שיגדיל את השטח הקיים לחלונות. לאחר קריאה מעמיקה של הת'רדים בפורום והתיעצות עם חברים הגעתי למספר אפשרויות שאותן אני שוקל (ופתוח כמובן לכאלה שלא חשבתי עליהן): 1. 2007FP - פשוט לקנות עוד אחד. נשמע הגיוני, המסך מעולה (מנסיוני), המסך החדש יהיה המשך מדויק של הדסקטופ (אותה רזולוציה ודוט פיץ'). המחיר ממש לא השתנה בשנתיים האחרונות (קניתי את שלי ב 2300 ש"ח) - לא ברור לי אם זה טוב או לא. נאמר לי שהמסך שלי, מכיוון שהיה בשימוש רב, יהיה "דהוי" ושונה מהחדש ושאני לא אוכל להנות מהישן כשהחדש יהיה לי…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by maormark,

תודה אני רוצה לקנות מסך דק בסביבות 1300 שקל על מה אני צריך להסתכל?חוץ ממהירות התגובה שצריך שתהיה 2ms ?.. ראיתי את המסך benq fp93gx והוא 19 אינצ' עם 2ms מה אתם אומרים עליו? נ.ב יש דגם נוסף אבל של מלבני? מה יותר טוב מלבני או מרובע?מה הייתם לוקחים?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. Started by xetroking,

מסך מחשב 22 אינץ'..... מה אתם אומרים על זה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2253TQ תודה לעוזריםם....

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. השימוש יהיה בעיקר למשחקים וסרטים ככה שאני צריך מסך שלא ימרח לי את התמונה השוק מוצף במלא מסכים ואין לי מושג מה לקנות ואני צריך אותו דחוף ככה שאני ממש צריך שתתנו לי עצה למסך טוב ועוד משהו אני ממש לא אוהב מסך רחב אז זאת לא אופציה... תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by duuuura,

אני רוצה לקנות מסך 2253bw אבל שמעתי שיש לו יציאת dvi אחת ואני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הps3 למסך באותו זמן אז איך אני עושה את זה? אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. Started by y0tam,

איזה מסך עדיף הW2261VP של LG או ה T220P של סמסונג? השימושים בעיקר משחקים אבל סרטים לעיתים די קרובות... שתיהם תומכים בפול HD?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by sefoni,

שלום, מבקש המלצה למסך מחשב 27" אני משתמש במחשב נייד של DELL מחובר לתחנת עגינה של DELL. השימושים העיקריים שלי זה עבודה משרדית (עובד הרבה מהבית), כתיבת וקריאת מסמכים. גלישה באינטרנט. מערכת SAP. לא עושה עיצוב גרפי, לא רואה סרטים ולא עורך וידאו. חשוב איכות הטקסט שלא אצטרך לאמץ את העיניים. אני יושב מול המחשב רוב שעות היום. תקציב 1500 +- חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893370 מה דעתכם? גם המלצות אחרות יתקבלו בברכה!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by lampit,

שלומות. ראיתי באתר של p1000 להלן הקישור: http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=LCD_Monitors_UpTo_19&AuctionId=4939727 מסך samsung 932b plus לאור הביקורת הטובה שראיתי באתר על ה 932b רציתי לדעת אם זה אותו המסך (האם הplus הוא לא חתול בשק), והאם בכלל כדאי או רצוי להזמין מסך מאתר כזה ? או לחילופין ללכת על ה931b שמחירו די דומה וביצועיו (כפי שהבנתי) די דומים גם כן ? תודות ויום נעים

10. Started by dani2k,

איפה אני נכנס כדי לשנות את קצב הרענון ל 60 Hz ?! אוקיי מצאתי את זה...

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. היי חברה שאלתי מספר פעמים ללא תגובות מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך הזה במרכז אין לי כוונה לקנות בלי לראות אותו אשמח לתשובה בהקדם תודה עינת

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by Eden 6600,

חשבתי לקנות קונסולת משחקים, PS2 או PS3 ורציתי לדעת איך קונסולות מתפקדות עם מסכי LCD רגילים שמיועדים למחשבים - שמעתי שה-PS2 לא נראה טוב על מסך LCD, אבל מה עם PS3? איך האיכות בהשוואה לטלויזית LCD? יש פרמטרים חשובים שכדאי לי לחפש במסך שאני רוצה לייעד אותו לקונסולה?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. מחפש מסך LCD גודל : 19-21 אינצ' שיוכל לשמש גם כטלויזיה וגם למשחקים. אם אפשר גם לינקים לאתר יצרן. תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by MOOSH,

אני מחפש מסך 19 שייתן לי שימוש טוב לעבודות טקסט ופורומים באינטרנט איזה מסך יהיה מועדף והאם זמן תגובה הוא של 8MS יכול לספק או שאם 2MS אני אהנה יותר תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום, אני מתלבט בקניית מסך בין ה- Viewsonic ל- samsung 22BW. ויצא לי לראות אות הסמסונג אצל חבר, ואצל חבר אחר את הסוני שהוא גם אמור להיות עם פאנל MVA כמו ה-Viewsonic, האם האיכות שלהם דומה? לצורך הבחירה בין המסכים? או שעדיף לחפש מישהו שיש לו את ה-VIEWSONIC? ובהיתרשמות ראשונית הסמסונג נראה יחסית טוב, הרבה יותר מהמסכים הפשוטים, אבל כמובן שאינו מתחרה באיכות עם ה-סוני. אבל הוא פשוט ענק!!!, ולכן ההתלבטות היא ממש קשה!!! תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by avi215,

בזמנו ביקשתי המלצות למסך איכותי בגודל 19 או 20 אינט'ש, ואכן הומלץ לי ה-דל 2007WFP, וכן 2007FP , לצערי שניהם לא נמצאים בשוק ולא ניתן להשיגם. בקשתי המלצה למסך הכי איכותי שניתן להשיג במסגרת התקציב, גימיקים לא מענינים אותי (רמקולים, וכו), חשוב איכות (לא פחות מפנל IPS ), צבעים כמו שצריך, בקיצור אולי 2007WFP מקבילי מחברה אחרת, אגב לא חייב להיות רחב מכוון והשימושים הם:אינטרנט, עבודה שוטפת, משחקים קלים. אודה לכל היועצים. אבירם.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. שלום קבלתי היום תמסך DELL 2709W עכשיו יש לי כרטיס מסך X550 ATI מעבד 3GHZ פנטיום 4 לוח D945GTP עכשיו חיברתי לDVI ופעל טוב רק המסך היה מחשיך לשניה וחוזר לעבוד כרגילופתאום אחרי כמה דקות אין אות כאילו נותק הקשר בין המחשב לכרטיס אבל חיבור AGV כן פועל אז מה יכול להיות שהכרטיס לא תומך ברזולוציה הזו אם כן למה זה פעל בהתחלה כמה שניות או שזה בעיה מהלוח אם וגם הורדתי את הרזולוציה וחברתי שוב ועדיין לא פעל. יש לציין שכל ההגדרות כוונו אם זה DVI או AGV במסך .וגם ניסיתי להחליך כבל DVI DVI במסך 19" הישן פועל טוב . תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. שלום, אני חושב לקנות מסך ושמח לקבל רשימה של כל הפנלים הטוב ביותר - לגרוע ביותר ועוד יותר אשמח אם אקבל מעט מידע על התכונות של כל אחד.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. Started by ran07,

שלום חברה אני רוצה לרכוש מסך איכותי סרטים/משחקים עכשיו מה שחשוב לי זה הפאנל לדוגמא S-IPS נורא איכותי אבל יש אותו רק ב 20" אם זה בDELL, ASUS,NEC עכשיו פאנל כזה כמו שאתם יודעים (ומה שנכתב באתר גם)פאנל כזה לא יכול להיות ב22" (24"יקר מדי ) יש לי 19" ואני רוצה משהו יותר גדול 20" לא מספיק לי פלוס אני רותה מסך רחב לכן אני שואל אם ידוע לכם על מסך 22" שקיים או שצריך לצאת בזמן הקרוב עם פאנל איכותי ובמחיר סביר או על טכנולויגה חדשה (לא OLED יקח זמן עד שיצא ואם בכלל זה יצליח ) שווה לחכות או שאין טעם תודה ...: )

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by mx-3,

חוץ מהבדל של כמה מאות שקלים?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. Started by RDS,

שמעו... אני צריך מסך בסדר גודל של 1500 ש"ח.... אני צריך שהוא יהיה 19 אינץ', עדיף רחב... צריך המלצות... תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  22. שלום מבקשם דעתכם על המסך SAMSUNG 260HD 26” HDTV בשביל הPS3. מבקש עזרתכם ...

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by tombraider,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת במהלך כל משחק פתאום נכבה המסך והוא נכנס למצב power save mode אין אפשרות לחזור למשחק או לצאת למערכת ההפעלה ויסטה 32 כיביתי את המסך והדלקתי עברתי למצבי חיבור אחרים וכלום רק לעשות איתחול יש לי HD4870 עם דרייבר 9.4 וכבל DVI עם גרסת מסך A01 משהו נתקל בדבר כזה ומה ניתן לעשות יום טוב

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  24. איך T200 של סמסונג? והאם כדאי לי לקנות אותו מתצוגה ב640 ש"ח עם 3 שנים אחריות של חיון? 2043BW של סמסונג? W2042T של LG? מה הכי עדיף?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by eraneran4,

אני מחפש מסך חדש!! וטוב עם 2ms ורזולוציה גבוהה חשבתי על T220 אבל אני מחפש יותר טובים! אז עם משהו יכול למצו לי יותר טוב אז תודה!!1 אני צריך אותו בעיקר למשחקים וכרטיס המסך שלי הוא: NVIDIA GeForCe 9400GT תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.